30. kolo
19.06.2020 19:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Villarreal má další tři body, tentokrát rozhodl Moreno

Granada na domácí půdě opět prohrála, naopak kouzlo Villarrealu pokračuje. Už potřetí v řadě se totiž Žluté ponorce povedlo vyhrát utkání rozdílem jedné jediné branky. Tentokrát hosty spasil útočník Gerard Moreno.

Byla to Granada, která jako první začala zostra. Ve čtvrté minutě se do sítě Villarrealu pokoušel prosadit někdejší útočník Žluté ponorky, Roberto Soldado. Zkušený střelec ale ve vyložené šanci neumístil míč do branky a Sergio Asenjo vytlačil prsty míč na rohový kop. Na opačné straně se Villarreal dostal k první nebezpečné situaci a hned z ní udeřil.

Po dlouhém nákopu se k míči u vápna dostal útočník Gerard Moreno, kterého dva obránci Granady stíhali jen marně. Moreno si naběhl na přihrávku, zpracoval ji do běhu a vypálil. Krásná rána mu sedla výtečně a balon skončil u tyče - 1:0 pro hosty.

Po třiceti minutách mohl být rozdíl na světelné tabuli ještě větší. Tentokrát ale Granadu a jejího brankáře Ruie Silvu zachránilo břevno, které odrazilo parádní ránu z větší vzdálenosti. Co se týče ofenzivy, tak v ní Granada dnes zrovna nevynikala. Spíš se držela na své polovině a do ohrožení branky Sergia Asenja se jí zas tak moc nechtělo.

Krátce po změně stran se Granada odhodlala k soustavnějšímu tlaku a rezultoval z něj centr na zadní tyč. Tam si naběhl mladý rychlík Machis, jenže hlavičkoval jen do připraveného obránce před sebou. O zakončení se postaral také zkušený hostující hrot Paco Alcácer, jemuž však rána z blízkosti zas tak moc nesedla a Alcácer zakončoval nad bránu.

Gerard Moreno na středu vápna v dobré pozici vystřelil, ale jeho ránu nohou odrazila obrana Granady. Granada zapnula na plný plyn a Villarreal měl obrovské potíže. Jen kousek vedle tyče pálil hrot Carlos Fernández. Darwin Machís následně načechral míč před branku, kde se o hlavičku pokoušel Yangel Herrera, jenže mířil mimo.

V nastavené první minutě pak Puertas vyslal tvrdou přízemní střelu, která skončila jen těsně mimo levou tyčku. Granada zabrala příliš pozdě, tři body má Villarreal.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele