30. kolo
20.06.2020 14:00 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

Levante převálcovalo domácí Espanyol třemi góly

Espanyol napotřetí neuspěl a z domácího duelu s Levante odchází poražen. Dostal celkem tři branky, ale pravdou je, že dostat jich mohl mnohem víc. Dnes opravdu neodevzdal dobrý výkon.

Espanyolu se povedla poslední kola na výbornou a neviděl důvod, proč na domácí půdě tento úspěch ještě neprodloužit. Levante mu ale jeden dalo a dost pádný. Na svého soka vlétlo vlastně od začátku a dařila se mu kombinace mnohem víc, než jak ji předváděl matný domácí tým. S prvním pořádným zakončením přispěchal už ve 2. minutě Campaña, který tentokrát ještě mířil mimo.

O dvanáct minut později už to ale hostům z Valencie vyšlo. Po rychlé narážečce se dostal Borja Mayoral před dva obránce, mezi nimiž se až nečekaně snadno protáhl. Hodně mu pomohla i teč od posledního padajícího obránce. Pak už měl před sebou jen brankáře Diega Lópeze a toho prostřelil střelou k pravé tyči - 1:0 pro Levante.

Domácí se samozřejmě nehodlali vzdát a pochopili, že pro body budou teď muset taky něco udělat. Pomohlo jim v tom autové vhazování. To totiž obránce Cabrera poslal hodně dlouhým výhozem až do vápna, kde do balonu trkl hlavou David López. Na jeho umístěné zakončení neměl brankář Aitor Fernández nárok a kapituloval.

Levante bylo ale každopádně lepší a ještě do konce první půle mohlo srovnat. Centrovaný míč ze strany se odrazil od tyče ke Campañovi, který jej hlavou poslal zpět do sítě. Jenže sudí Del Cerro gól neuznal, neboť brankáři někdo překážel ve výhledu. Diskutabilní rozhodnutí, se kterým ale protestující Levante nic neudělalo. Aspoň ne v tu chvíli.

Až do 67. minuty se hrál v podstatě vyrovnaný zápas. Pak si ale vzal u šestnáctky míč pod svou správu Enis Bardhi a jeho krásná, technická rána zaplula přesně k tyči. O chvíli později čaroval brankář López proti Postigovi, když vyrážel jeho ránu nad břevno. Přesto na něj čekalo ještě jedno inkasování. V 87. minutě ho překonal vlastní spoluhráč, když při pokusu o odkop zmatený Pedrosa pálil do vlastní sítě - 3:1 pro hosty.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele