LaLiga - souhrn 13. kola

08.11.2019, 23:02, aktualizováno 10.11.2019, 22:56
Komentáře a souhrny
Real Madrid vyhrál v Eibaru a posunul se na chvíli do čela LaLigy, v sobotu večer jej ale vystřídala Barcelona, která díky hattricku Messiho sestřelila Celtu Vigo. Třetí místo patří Atléticu, které přehrálo doma Espanyol. Sevilla vyhrála městské derby na půdě Realu Betis...

Real Betis - Sevilla FC 1:2

10.11.2019 21:00

Góly: 45. Loren Morón - 13. Lucas Ocampos, 55. Luuk de Jong

Sevilla po dvou letech zase dokázala zvítězit na stadionu Benita Villamarína a potvrdila vládu nad Andalusií. Los Verdiblancos přitom nebyli horším týmem, ale Sevilla zkrátka proměnila své šance a to bylo rozhodující. Na první trefu Lucase Ocampose ještě do přestávky odpověděl Loren Morón, ale na trefu Luuka de Jonga už domácí zareagovat nestihli.

El Gran Derbi patří ve Španělsku mezi nejsledovanější duely. Sevillské derby má zkrátka velkou tradici a natěšený stadion Benita Villamarina očekával vypjatou, dramatickou a konečně ofenzivní podívanou. První a velice nepřesný pokus vyslal směrem na Vaclíka Nabil Fékir, ale byla to jen taková vlaštovka, protože Vaclík nemusel vůbec zasahovat. Na druhé straně zase centroval Navas a hlavičkující de Jong Roblese nepřekonal.

Nerozhodný stav v derby nakonec vydržel pouhých třináct minut. Lucas Ocampos se zmocnil odvráceného balónu a přízemní střelou prostřelil brankáře Roblese - 1:0 pro Sevillu. Vedení hostů nemuselo dlouho trvat, protože o pět minut později si Betis vypracoval obrovskou příležitost, když centr Canalese sklepl Mandi a Nabil Fékir z malého vápna trestuhodně přestřelil branku.

Duel měl svěží tempo, fotbal diváky určitě nenudil. Před koncem prvního poločasu se Béticos dočkali. Fékir posadil balón na hlavu Emersona, ale před Vaclíkem ho ještě trefil Loren Morón a český brankář nedokázal zareagovat. Betis mohl do šaten výsledek i otočit, ale střelu Morena Vaclík dokázal pokrýt.

Aktivitu z konce prvního poločasu si domácí přenesli i do druhého dějství, jenomže v 55. minutě Banega prostrčil balón mezi dva stopery na Luuka de Jonga a nizozemský útočník skvěle zakončil. Sevilla podruhé v zápase zaskočila stadion Benita Villamarína a na tahu byli opět Verdiblancos. A měli šance, v 67. minutě na zadní tyči hlavičkoval jen do rukavic Vaclíka Moreno. Betisu se nedařilo překvapit obranu Sevilly a s ubývajícím časem se vkrádala do hry Rubiho svěřenců křeč. Sudí Hernández nastavil ještě dlouhých šest minut, během kterých se sice Betis nastěhoval před Vaclíka, ale krom několika centrů si nic zásadního nevytvořil. Sevilla vyhrála na půdě svého největšího rivala Betisu a dál se drží v popředí tabulky.

Více informací k zápasu

Getafe CF - CA Osasuna 0:0

10.11.2019 18:30

Góly: -

Gól na Coliseum Alfonsa Péreze nepadl a Getafe v nezáživném utkání remizovalo s Osasunou 0:0. Výsledek je spíše úspěchem hostí, kteří budou s bodem spokojeni více. Nejblíže vstřelenému gólu byl až v nastavení Arambarri, ale náhradní brankář Herrera předvedl výborný zákrok.

Sotva se začalo hrát a před hostujícím brankářem Martínezem bylo pořádně horko, když Rodríguez nedokázal trefit prázdnou branku. Na druhou stranu šlo o ofsajdové postavení, takže kdyby Rodríguez rozvlnil síť, branka by neplatila. Domácí útočník byl zpočátku hodně aktivní a v 6. minutě jeho rána prosvištěla nad brankou.

Už v prvním poločase musela Osasuna střídat a zraněného brankáře Rubéna Martíneze nahradil Sergio Herrera. Nehrálo se v žádném vysokém tempu a vyložených šancí bylo poskrovnu. Jednu z nebezpečných akcí domácích musel Roncaglia odklízet na rohový kop, ale to bylo všechno.

Bohužel druhá půle nepřinesla výraznější změnu a diváci se dál nudili. Ze sedadel je zvedla až 79. minuta, kdy Molina zblízka orazítkoval břevno! Závěr zápasu už se zase kouskoval, přesto Getafe v poslední minutě sahalo po výhře. Po odraženém balónu pálil z hranice šestnáctky Arambarri a Herrera se natáhl k tyči a předvedl výborný zákrok. Domácí ještě zůstali u rohového kopu, ale z něho žádné nebezpečí nevzešlo. Getafe si rozdělilo body s Osasunou za bezbrankovou remízu 0:0.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Espanyol Barcelona 3:1

10.11.2019 16:00

Góly: 45+1. Ángel Correa, 58. Álvaro Morata, 90+1. Koke - 38. Sergi Darder

Po zásahu Sergiho Dardera to s Atléticem Madrid vypadalo všelijak, domácí se ale vzchopili, do šaten vyrovnali a po změně stran strhli vedení na svojí stranu. Atlético vyhrálo 3:1 a na vedoucí duo Barcelona - Real Madrid ztrácí jeden bod. Oba giganti však mají odložené El Clásicco k dobru.

Atlético Madrid mělo v nohách těžký zápas s Leverkusenem, který navíc výsledkově nezvládlo a ani proti Espanyolu nezačalo dobře. Hosté zase ve čtvrtek sehráli utkání Evropské ligy a bulharskému Ludogorci nastříleli šest branek.

Úvodní minuty patřily Atletům a v 16. minutě se objevil ve vyložené šanci Álvaro Morata. Jeho zakončení šlo mimo a i kdyby bylo úspěšné, jednalo se o ofsajd. Nerozhodný výsledek vydržel na Wanda Metropolitano do 39. minuty, kdy Sanchez posunul balón na Sergiho Dardera a jeho střela zapadla k tyči. Atlético bylo znovu v nesnázích, ale ještě do poločasu stihlo odpovědět. Na nadýchaný Moratův centr si naběhl Ángel Correa a jeho hlavička skončila v síti. Celou situaci ještě posuzoval VAR, ale nakonec nebyl shledán prohřešek proti pravidlům a branka platila.

Po přestávce začali Colchoneros náporem, v 50. minutě se marně dožadovali pokutového kopu a o pět minut později byl ve vyložené šanci zablokován Thomas Partey. Rojiblancos stupňovali tlak a v 58. minutě se dočkali. Álvaro Morata se zmocnil odraženého balónu a byť těsně bráněn, dokázal střelou k tyči poslat domácí do vedení.

Simeoneho svěřenci měli i další šanci na vstřelení gólu, ale Herrera po individuální akci přestřelil, stejně jako jedenáct minut před koncem Morata. Espanyol si žádný tlak nevytvořil a Jan Oblak nemusel řešit jediný vážnější moment.

Ve druhé minutě nastavení přišlo definitivní KO, Diego Costa přihrál z pravé strany na penaltový puntík a Koke přesnou ranou uzavřel střelecký účet utkání.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Levante UD 2:1

10.11.2019 14:00

Góly: 57. Iker Muniain, 88. Ander Capa - 45. Sergio Postigo

Levante sice na půdě domácího Bilbaa vedlo zásluhou Sergia Postigy, ale ani to mu nestačilo na body. Po změně stran se totiž "Lvi" dostali do tempa a díky trefám Muniaina s Capou zůstávají tři body na stadionu San Mamés.

Bilbao se dostává do prostředí pohárových příček. Dnes odpoledne totiž zvládlo domácí utkání s Levante, i když se pro něj od začátku rozhodně nevyvíjelo ideálně. Od začátku ale Athletic jasně dával najevo, kdo je tady pánem. Iñaki Williams poslal z pravé strany před bránu perfektní míč, na který si naběhl Iker Muniain. Ten mířil pod břevno, kam brankář Aitor Fernández dokázal doskočit.

Hostující brankář měl obecně plno práce s ataky nápaditého soupeře. Další takový musel zastavovat, když se k hlavičce ve vápně dostal obránce Yuri Berchiche. Jeho centr o pár minut později zády k brance převzal Iker Muniain a poté se rozhodl, že lišácky proklouzne mezi dvěma obránci Levante. Narazil ale opět na dobře postaveného brankáře Fernándeze. V těchto chvílích Bilbao mačkalo svého soupeře a nedovolalo mu ani jeden výpad.

Williams dostal míč v 16. minutě a posunul ho na Unaie Lópeze. Ten z voleje pořádně protáhl Aitora Fernándeze, který balón vyrazil na roh. O pár minut později se skácel v pokutovém území Levante Córdoba, ale penaltu si ani přes posuzování VARu nevymodlil. Levante nemělo ze hry vlastně nic a jeho herní projev dnes nestál za řeč. A o to větší překvapení se konalo v nastavení první půle.

Po centru na zadní tyč vrátil míč před bránu Miramón, který našel nehlídaného Sergia Postiga. Jeho zakončení nemohl brankář Simón mít a inkasoval! To se domácí samozřejmě absolutně nelíbilo a nehodilo, protože jako favorit utkání se po jeho většinu snažil udeřit a byl mnohem aktivnější. Jenže po poločase vedlo Levante, což byl pro favorizované "Lvy" velký problém.

Do druhé poloviny utkání se už dostal Ibai Gómez, který vystřídal dnes nevýrazného Córdobu. A domácí mohli krátce po změně stran prohrávat už o dvě branky, což asi čekal málokdo. Rychlý protiútok zakončoval tvrdou střelou z osmi metrů José Campaña, Unai Simón však perfektně zasáhl nohama. Hostující celek velmi dobře bránil a Bilbau dělalo velké problémy vůbec přesně zakončit.

Bilbao bylo přesvědčeno, že si první branku zaslouží a naproti jí šlo po celý druhý poločas. V 57. minutě se konečně dočkalo. Obránce Capa stihl balón doběhnout ještě před tím, než překročil autovou čáru. Následně tak mohl odcentrovat na vzdálenější tyč, kde Iker Muniain hlavou mířil pod břevno.

To Bilbau samozřejmě nestačilo. K ráně se dostal Capa, jehož dělovku brankář Fernández přizvedl prsty nad břevno. Stejně tak si v závěru musel poradit s akcí Martíneze. Když už se zdálo, že se domácí budou muset spokojit s remízou, zasáhl dnes skvělý Capa. Pravačkou napálil míč po nahrávce od Martího na zadní tyč a jeho tým mohl slavit - 2:1.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Villarreal CF 3:1

10.11.2019 12:00

Góly: 13. Lago Júnior (pen.), 23. Daniel Rodríguez (pen.), 53. Takefusa Kubo - 49. Santi Cazorla (pen.)

Mallorca si po třech zápasech zase připomněla, jak chutná vítězství. Los Bermellones porazili díky dobrému začátku Villarreal CF 3:1 a o něco zlepšili své postavení v tabulce. V utkání se zahrávaly tři pokutové kopy, dva na straně Mallorcy proměnily Lago Júnior a Dani Rodríguez, úspěšnou penaltu Villarrealu měl na svědomí Santi Cazorla. Jediný gól ze hry obstaral na konečných 3:1 Kubo.

"Žlutá ponorka" nezačala na Mallorce vůbec šťastně a už po 11. minutách čelila pokutovému kopu. Kubu fauloval Iborra a Lago Júnior překonal Asenja i přestože ten dokázal tipnout správný směr střely. A to nebylo všechno, jen o pár minut později Asenjo fauloval Febase a sudí odpískal pokutový kop číslo dva. Lago Júnior tentokrát přenechal penaltu Danimu Rodríguezovi, který s ní naložil suverénně - 2:0.

Hosté ztráceli dva góly a vylepšit pozici před blížícím se koncem prvního poločasu mohl Santi Cazorla. Zkušený záložník napřáhl a jen těsně minul branku. Villarreal neodehrál dobrou půli a o přestávce posílil ofenzivu příchodem Chukwuezeho. Hostům se začátek druhého poločasu povedl. Hned ve 49. minutě fauloval Raillo Morena a Santi Cazorla vrátil Villarreal zpět do zápasu.

To však netrvalo dlouho a Mallorca si o chvíli později vzala dvoubrankové vedení zpět. Takefusa Kubo napřáhl ze střední vzdálenosti a Asenjo plachtil vzduchem zbytečně. Villarreal pak měl územní převahu, ale jeho akce končily povětšinou před domácí šestnáctkou. Mallorca velmi dobře bránila a o náskok se připravit nenechala.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Celta Vigo 4:1

09.11.2019 21:00

Góly: 23. Lionel Messi (pen.), 45. Lionel Messi, 48. Lionel Messi, 85. Sergio Busquets - 42. Lucas Olaza

Hrdá Barcelona byla po zápase se Slavii vystavena další vlně kritiky a ve španělské lize na to odpověděla po svém. Čtyři góly v síti Celty Vigo a zisk důležitých tří bodů, které Blaugranas vrátili zpět na první místo před Real Madrid. Hattrickem se prosadil Lionel Messi a obzvláště jeho dvě trefy z přímých kopů stály za to. Jeden gól na konečných 4:1 obstaral Sergio Busquets.

Barcelona sice žádným tlakem nezačala, ale postupně se osmělovala a nakonec netrvalo dlouho a gólově se prosadila. Ještě než se tak stalo, chytil Messiho přízemní střelu z jeho typické vzdálenosti brankář Blanco. Ve 21. minutě ke smůle Celty zahrál ve vápně rukou Diop a sudí nařídil ve prospěch Katalánců pokutový kop. Lionel Messi si bez problému poradil a Barcelona vedla 1:0. Bylo to už v době, kdy hrála bez zraněného Nélsona Semeda, jehož nahradil zkušený Busquets.

Celta chtěla odpovědět prostřednictvím Lobotky, ale jeho rána se mezi tři tyče nevešla. Ve 42. minutě se místo Lobotky postavil k volnému přímému kopu Lucas Olaza a ter Stegen se nestačil divit. Olazova rána zapadla přesně k tyči a německý brankář neměl nárok. Nadějnou remízu hosté stejně neudrželi a ještě do poločasu si Barca vzala vedení nazpět. Lionel Messi se nenechal zahanbit a z podobné vzdálenosti jako Olaza rovněž trefil cíl.

Ernesto Valverde chtěl, aby jeho svěřenci zápas co nejrychleji rozhodli třetím, respektive čtvrtým gólem a tak se také stalo. Ve 48. minutě proměnil další přímák ve fantastickou trefu Lionel Messi, totožnou jako v prvním případě a Barcelona už vedla 3:1.

Hosté se už nedokázali dostat do tempa a bylo otázkou času, kdy Blaugranas přidají čtvrtý gól. Po hodině hry nevyzrál na Blanca Griezmann, ale co se nepovedlo francouzskému útočníkovi, to se vydařilo Sergiu Busquetsovi. Odražený balón napálil zpoza vápna rovnou do sítě. Barcelona tak zareagovala na vítězství Realu Madrid a vrací se na první místo.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Real Madrid 0:4

09.11.2019 18:30

Góly: 17. Karim Benzema, 20. Sergio Ramos (pen.), 29. Karim Benzema (pen.), 61. Federico Valverde

Ve středu Real Madrid roznesl na kopytech Galatasaray a úžasnou střeleckou formu si přenesl i do ligového zápasu s Eibarem. Bílý balet byl nekompromisní a domácí celek zničil čtyřmi góly. Rovnou polovinu, tedy dvě branky, zaznamenali z pokutových kopů Sergio Ramos a Karim Benzema, který se trefil i ze hry. Čtvrtý gól obstaral po hodině hry Federico Valverde.

Jestli Real Madrid v zápase s Betisem střelecky pohořel, tak si vše bohatě vynahradil v soubojích s Galatasarayem Istanbul a nyní Eibarem. Tureckému soupeři nasázel šest gólů, ligovému protivníkovi zase čtyři. Real se zároveň na chvíli posunul do čela soutěže.

Zinedine Zidane nechal jen na lavičce náhradníků hrdinu utkání s Galatasarayem Brazilce Rodriga, ovšem i tak byla úderná síla hostů obrovská. Vázquez, Benzema a Hazard se měli starat o ofenzívu a starali se o ní znamenitě. Už v 17. minutě vytvořil Real obrovský tlak na balón, Eibar se nestačil bránit a v závaru před Dmitrovićem zakončil do odkryté klece Karim Benzema. Sotva se Eibar vzpamatoval a musel čelit další nepříjemnosti a sice pokutovému kopu. Faul na Hazarda potrestal Sergio Ramos.

Defenzíva Eibaru byla jako na kolotoči a ofenzivní výpady Realu zachycovala jen s pomocí faulů. Ve 29. minutě Cote nedovoleně zastavil Lucase Vázqueze a v rozmezí několika minut měli hosté další penaltu. Karim Benzema byl stejně neomylný jako jeho předchůdce Ramos a Real Madrid už vedl 3:0. První poločas se Eibaru totálně sesypal.

Po přestávce to měli domácí hodně složité, v 57. minutě se marně dožadovali penalty a o pět minut později už inkasovali čtvrtý gól. Modrićovu přihrávku poslal rovnou z první do sítě Federico Valverde. Real vyhrál, jak odpoví Barcelona?

Více informací k zápasu

Valencia CF - Granada CF 2:0

09.11.2019 16:00

Góly: 74. Daniel Wass, 90+7. Ferrán Torres

Už třetí soutěžní vítězství v řadě zaznamenala Valencia. Doma na Mestalle si poradila s nebezpečnou Granadou, pro kterou je to naopak už třetí ligová porážka v řadě. Granada tak vyklízí pozice právě na úkor Netopýrů, ti se totiž díky výhře ve vzájemném utkání už bodově dotáhli. Pod výhru 2:0 se tučným písmem zapsali Wass a Torres.

V žádném případě to nebyla pro Valencii jednoduchá výhra, vždyť první gól vstřelila až čtvrthodinu před koncem a pojistku dokonce v nastavení.

Granada v předchozích dvou zápasech prohrála a ve Valencii se moc chtěla vrátit zpátky na vítěznou vlnu. Do utkání vstoupila s větším elánem aktivněji, ale poměrně výrazné držení balónu k ničemu nevedlo. Dokonce ani k velké gólové příležitosti, či alespoň k něčemu, co by zaměstnalo nizozemského brankáře Cillessena. Ve 36. minutě byli domácí nuceni poprvé střídat a zraněného Kondogbiu nahradil Jaume Costa. Před koncem prvního poločasu přišla také největší šance dosavadního průběhu hry. Wass se z velké dálky rozhodl napřáhnout a Rui Silva musel vyrážet.

Gólu se ale diváci nedočkali, tedy prozatím. V 56. minutě už se sice radoval Dani Parejo, ale zbytečně protože po přezkoumání sudí Estrada branku odvolal. Na vině bylo stínění hráče, který stál v ofsajdu, brankáři.

Až v 74. minutě byl bezbrankový výsledek prolomen. Centr Gómeze doplachtil až k zadní tyči, kde byla hned trojice hráčů Valencie a Daniel Wass byl tím, kdo ho nakonec procpal za záda Ruie Silvy. Vedoucí branka Valencii hodně nabudila a i další minuty patřily domácím. Granada byla ve hře o body až do úplného konce, nakonec ale ještě jeden gól v nastavení inkasovala. Nejprve nebyl uznán další gól, tentokrát Kevinu Gameirovi a pak už to přišlo. V sedmé minutě nastavení prošel až k pokutovému území Ferrán Torres a povedenou ranou stvrdil výhru Valencie.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Real Valladolid 3:0

09.11.2019 13:00

Góly: 26. Joselu, 32. Tomás Pina, 75. Lucas (pen.)

Alavésu se sice nedaří podle představ, na druhou stranu dokázal v posledních týdnech proměnit svůj stadion Mendizorrotza v solidní pevnost a platilo to i v sobotu po obědě proti Realu Valladolid. Depor se v prvním poločase prosadil dvakrát a po změně stran přidal ještě jeden přesný zásah. Výhra 3:0 ho zároveň posunula na průběžnou patnáctou příčku. Alavés zároveň neprohrál už čtvrté domácí utkání v řadě, naposledy tu nedokázalo zvítězit ani Atlético Madrid a ve 13. kole si tu vylámal zuby Valladolid.

Výhru slaví domácí zaslouženě, Depor svého soupeře přestřílel a už v prvním poločase si vytvořil víc než slušný náskok. V 19. minutě se ocitl v dosud největší příležitosti hlavičkující Laguardia a Masipa zachránilo břevno. O sedm minut později už takové štěstí při Valladolidu nestálo a Joselu z hranice vápna přesnou přízemní střelou k tyči poslal domácí do vedení. Navíc to netrvalo dlouho a Depor se ujal dvoubrankového vedení. Masip zaváhal, když neudržel centrovaný balón a Tomás Pina měl na brankové čáře snadnou úlohu. A nemuselo zůstat "jen" u dvou gólů, průnik Lucase Péreze skvěle zastavil Masip.

Valladolid prožil nepovedený první poločas a do druhého dějství přichystal hned dvojí střídání. Ve 49 .minutě byli hosté blízko kontaktnímu gólu, ale pokus z úhlu v podání Sandra Ramíreze zlikvidoval Pacheco na rohový kop. Realu se rozhodně nedala upřít snaha, gól však nepadl a čtvrthodinu před koncem bylo definitivně vymalováno. Rubén Alcaraz podkopl Duarteho a nenásledovalo nic jiného, než pokutový kop. Lucas Pérez ho tvrdou střelou k tyči proměnil a stanovil konečný výsledek 3:0.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - CD Leganés 1:1

08.11.2019 21:00

Góly: 63. Mikel Merino - 78. Youssef En-Nesyri

Real Sociedad překvapivě získal z utkání s Leganésem jen bod, který je jednoznačně vítězstvím hostí. Remízu jim v závěru zajistil Youssef En-Nesyri.

Real Sociedad měl v pátek večer na vlastní půdě získat snadné tři body. Soupeři totiž patřilo až poslední místo v celé lize a jeho výkony budily ve fanoušcích provinčního celku spíš zlost než obdiv. Domácí navíc využili velmi silného tria v podání Portua, Josého Williana a Oyarzabala. Pravda, chyběl jim mladý talent Odegaard, ale i tak neměli mít s Leganésem potíže. Jenže všechno nakonec bylo trochu jinak.

Překonat brankáře Cuéllara totiž domácím hráčům dělalo nemalé potíže. Statný brankář a odvážná obrana hostí, to byly hlavní důvody toho, že se Real Sociedad tak těžko dostával ke střelbě. Ve 14. minutě se to pokusil prolomit útočník Willian José, který si skvěle naběhl do vápna a dostal tam dobrou nahrávku. Jenže opět zareagoval skvěle zasahující Cuéllar.

Ten musel o pár minut později na brankové čáře bleskově řešit umístěnou střelu, kterou se mu povedlo vytlačit na roh. Recia pak na druhé straně vychytal pozorný brankář Remiro Gargallo. Další průběh utkání a jakékoli další šance na krásnou hru dost komplikoval neustálý déšť, který se na San Sebastián snášel. Konec první půle poznamenalo také bojácné zdržování hry na obou stranách.

Pět minut po změně stran se bezbrankovou nudu snažil změnit ve vedoucí trefu Adnan Januzaj, který pálil velmi pohotově. Stejně tak však reagoval Cuéllar. La Real byl ale přeci jen o dost aktivnější a nakonec se vlastně po zásluze dočkal vedoucí branky.

Po hodině hry ji vstřelil Mikel Merino, který si naběhl na centr od Adnana Januzaje a přesnou hlavičkou poslal míč i přes dva bránící hráče do sítě.

Jenže Leganés zbraně nesložil. Čerstvý Guido Carillo se pokoušel prosadit hlavou po centru ze strany, jenže bránu těsně minul. Hosté se ale dočkali deset minut před koncem. Opět byl na začátku akce centr, tentokrát od Mesy. Na něj nejlépe zareagoval Youssef En-Nesyri a prudkou hlavičkou překonal brankáře Gargalla.

Závěr ještě opepřila červená karta pro hostujícího Rodriguese. Na skóre už se ovšem nezměnilo nic.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona1281333:1525
2.Real Madrid1274125:925
3.Atlético Madrid1366115:824
4.Sevilla FC1373317:1424
5.Real Sociedad1372421:1423
6.Athletic Bilbao1355313:820
7.Getafe CF1355318:1520
8.Granada CF1362519:1720
9.Valencia CF1355319:1820
10.CA Osasuna1347216:1319
11.Villarreal CF1353526:1918
12.Levante UD1352616:1617
13.Real Valladolid1345414:1717
14.Deportivo Alavés1343614:1815
15.SD Eibar1343614:2115
16.RCD Mallorca1342712:1914
17.Real Betis1334615:2313
18.Celta Vigo132387:199
19.Espanyol Barcelona132297:238
20.CD Leganés131397:226

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (248)

Přidat komentář
misinho7

Super vykon. Snad tie vykony budu takto pokracovat. Potesil stale zlepsujuci sa Eden

Reagovat
mimi_united

Zidane top

Reagovat
Kokesh

Reagovat
mesyas

Jakej byl výkon špeky Hazarda? Koukám, že vystřídanej už v 72. minutě.

Reagovat
misinho7

dneska famozny skoda len ze to nepotvrdil nejakym golom

Reagovat
smazaný uživatel

Si o sobě myslíš, že si vtipný vid?

Reagovat
CHONG

Tak nakonec příjemné překvapení, první půl hodina perfektní. Eden konečně připomíná toho hráče z Chelsea a Fede ty svoje moc dobré výkony konečně korunoval gólem, jestli to půjde tak, jak by mělo, tak by záloha mohla být v budoucnu zase úplný top. Kdo se mi teda ale nelíbí vůbec je Mendy, sice silný a rychlý, ale neskutečný kopáč, doufám, že Hakimi a Regui ho vytlačí.

Jinak taková malá osobní zpověď a zároveň dotaz do pléna, jsem to jenom já nebo u vás taky s věkem to fanouškovství lehce opadá (poprvé jsem si toho všiml asi před finále proti Live)? Jako pořád fandím, pořád koukám na 90% zápasů, pořád mám radost, když se nám daří, dáme gól, vyhrajeme, pořád jezdím a budu jezdit v periodě podzim/jaro na zápas na živo, pořád si každý rok kupuji různé propriety z fanshopu, ale už to nemám tak, že bych se na každý zápas těšil už den dopředu, že bych si v závislosti na termínu zápasů plánoval denní program nebo že bych měl při důležitých zápasech už od rána žaludek na vodě a v případě proher či vypadnutí měl dva dny náladu na hovno... Nevím, jestli je to věkem, změnou priorit nebo třeba i tím, že po dlouhé době tu náklonnost dávkuju mezi dva kluby, ale prostě je to tak, jak to máte vy?

Reagovat
misinho7

Tak este raz tu..

Ale hej mam to tak isto. Na strednej som to prezival ako blazen, nervozita ako keby som siel hrat ja, po prehre som bol smutny este na druhy den v skole. A teraz ako som uz starsi, tak uz to trosku opadlo. Asi su ine priority niekedy som vedel neist von kvoli zapasu, ze musim pozerat teraz to uz tak nehrotim..radsej si vonku pochlastam

Reagovat
CHONG

Reagovat
Jerichoo

U mňa to isté až na to nakupovanie. Podľa mňa zmena priorit

Reagovat
Anacron

Taky to tak bohužel nebo možná naštěstí mám. Třeba v mistrovské sezoně 2011/12 jsem to prožíval extrémně. Po zápase na Villarrealu, kdy jsme nakonec remizovali 1:1 jsem byl nasranej ještě týden a nebyla se mnou vůbec řeč Na druhou stranu, když jsme konečně dosáhli na Decimu, ještě po tom průběhu a předchozích smolných vypadnutích v LM, tak jsemi trochu bulel To už by se mi teď určitě nestalo.

Kromě toho věku a tak v tom určitě pro mě hraje roli to co ten klub předvádí. Ono když je ti ze svého vlastního klubu, nebo přímo některých hráčů skoro špatně a vůbec nechápeš kroky které dělá, tak to nadšení oslabuje no. A tím nemyslím jenom předváděnou hru.

Reagovat
technecium

Já si třeba myslím, že to prožívání hrozně otupily dva poslední roky, kdy jste v lize paběrkovali. Ty časy, kdy každý ztracený bod mohl rozhodnout o titulu jsou dávno pryč. Navíc se tu objevilo takový to "liga nic neznamená" a "záleží jen na LM" a některý si to od vás vzali za svý aby měli v hádkách s námi "navrch" a vytratilo se veškerý kouzlo z tý rivality v lize. Dřív to byla válka. Teď to je nuda.

Reagovat
valloire

Ale jde o to, že ligovejch zápasů je spousta a tolik to neprožíváš, když tvůj nabušenej tým all star porazí Zaragozu nebo nějaký jiný Vejprnice. V LM ve vyřazovačce je to jiný, týmy jsou taky nabušený a každá chby znamená out. Je tam větší tlak. A kromě toho někteří naši soudruzi už jsou zmlsaný. Nevyhrát LM třeba 15 let, tak by to bylo taky jiný.

Reagovat
technecium

Ale prožíváš. Moc dobře si pamatuju ty sezony, kdy se o titul hrálo až do konce. Jen sis na to odvykl, protože vám to poslední dva roky nešlo.

Reagovat
valloire

Tak jasně, když se hraje o titul, koukáš, ale stejně se to nedá srovnat s vyřazovačkou LM. Ta mě baví i v mejch letech furt. V lize by to bylo jiný, kdyby se např. hrálo něco jako finále. S váma....to bych se posral.

Reagovat
Elliasson

Při Vaší decimě jsem brečel já.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
valloire

Reagovat
Elliasson

Já bych řekl, že je to spíš obdobím. Život je v některých věcech sinusovka. Teď se na zápas Realu zas tolik netěšíš, no za 2 roky se může stát BŮŮŮŮM a už v pátek si budeš říkat "Bože, ať už se vykope ten zápas v Huesce, chci vidět naše kluky zářit!"

Reagovat
valloire

tak

Reagovat
Kixi Syhimour

Podle mě za to můžou hlavně úspěchy Realu. Odpovídalo by i načasování, do zápasu s námi to byly 3 vyhrané LM za 4 roky + titul v lize rok před tím. 10. titul byl výjimečný i v tom, že to byl první za deset let, pak už se to začalo vyhrávat pořád a ona mírně mohla ztratit pro vás na hodnotě. Třeba jestli budete mít hluché období a na vrchol se budete složitě vracet, tak tě to znovu začne zajímat + bych souhlasil s techneciem, že v lize si teď můžete dovolit ztrácet a ty 90 bodové bitvy se přesunuly do PL.

Třeba u nás je o napětí postaráno, 30 let bez ligy a stabilně trofeje nevyhráváme.

Reagovat
valloire

Reagovat
Hristo Stoichkov

Přemýšlím, jak to srozumitelně uchopit... Osobně jsem asi nejvíc rozhořčený tím, kam fotbal posunuly kluby, které udávají trendy (Real, Barca, Juve, Bayern atd.). Ten sklon k absolutní maximalizaci zisků na úkor sportovní stránky je pro mě věc, se kterou se nedokážu ztotožnit. Nervózní před zápasy jsem teda nebýval nikdy, takže tuto stránku nedokážu posoudit, ale je pravda, že např. dresy už kupuju naprosto výjimečně, přitom mám z minulosti doma velmi slušnou sbírku. Časem člověk totiž stejně zjistí, že skoro ani není prostor, kam v nich chodit a jsou tedy pouze ozdobou domácího šatníku. Nehledě na to, kam až se vyšplhaly jejich ceny. Vůbec nejde o to, že by na to snad člověk neměl, ale posun je u mě osobně v tom, co se za tu částku dá pořídit mnohem smysluplnějšího. Takže asi největší posun u sebe spatřuju v tom, že dneska už bych neletěl do Barcelony pouze na zápas, což mi dřív nevadilo. Dneska už jsem ochoten letět pouze v partě na několik dní, projít město (tam je pořád co objevovat), dobře se najíst, pobavit a přivézt pár zážitků. A největší zásluhu na tom má to, jakým způsobem je klub veden. Ale samozřejmě věřím, že opět bude líp (vůbec nejde o výsledky) a z klubu bude sálat pozitivní energie. To si teď třeba užívám se Slavií, kde je maximální důraz na sportovní stránku, nikdo nekompetentní do toho Trpišovi s Nezmarem nezasahuje a pro fanoušky se dělá první poslední. Díky tomu je klub na tom ostatně tak dobře, samozřejmě i pomocí zajištěného financování.

Reagovat
valloire

Sklon k maximalizaci zisku je tu pořád. Jen se taky pořád vylepšuje. Dneska klub místo pořádný přípravy je na turné po Číně, Japonsku, USA, dřív se hrály přáteláky v létě skoro každej den kvůli penězům. Když chceš mít nejlepší hráče....

Reagovat
CHONG

S tou cestou ti rozumím, já teda sice nikdy neletěl jenom na otočku na zápas, pokaždé jsem se pár dní zdržel, ale dřív jsem to měl tak, že jsem letěl na Real a Madrid byl bonus, teď letím do Madridu a Real je jenom bonus...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Trefný.

Reagovat
patas92

U mě tak nějak klesl zájem o sport obecně ne jenom o fotbal. Dřív jsem sledoval snad všechny sporty, co se u nás vysílaly (hlavně na Eurosportu a ČT), a ve všech jsem měl aspoň nějaký přehled. Dneska v průměru kouknu na 2 fotbaly týdně a to je tak vše. Ani nevím, čím to je. Neřekl bych, že bych měl teď nějak míň času, než tehdy. Asi už mě to tolik nebaví...Pořád mě dost baví NHL, tam je ale zas problém ve vysílacích časech.

Reagovat
valloire

taky ti ještě dneska vyjmenuju stovku tenistů nebo atletů 80.let a dneska netuším, kdo to běhá a hraje kromě špičky

Reagovat
blaugrana

Je to samozrejme vekom a aj tym, ze ten futbal uz nema taku "lakavu vônu", ako tomu bolo kedysi a persony, ktore v nom boli uz sa pomaly ale isto vytracaju. Dalsou vecou je aj akasi modernizacia a automatizacia, ktora tomu tiez ubera kus čara.

Reagovat
Rudnevs

Neviem, no... Ja som z futbalu ani nikdy nemal žiadnu nervozitu alebo vyložene zlú náladu. Vždy som to bral tak, že je to len futbal a v živote sú dôležité iné záležitosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám to podobne. Človek sa mení, priority sa menia. V ére Pepa som bol 12-16 ročný fagan. Čomu zodpovedalo aj to prežívanie samotných zápasov. Tým že rozhodovala každá strata tak ma dokázala brutálne naštvať aj remíza s tímom z dolnej časti tabuľky. Teraz prehráme s Levante a už nad tým len mávnem rukou. Človek vyrastá len raz, čo narobíme. Samozrejme doteraz mám rád futbal, ale tá emočná stránka nie je zďaleka tak výrazná ako kedysi. Lámať sa to začalo asi ešte počas tej sezóny ako nás trénoval Tito, ochorel a nastúpil Roura ktorý za ten krátky čas toho postrácal dosť a už mi to neprišlo tak výnimočné, definitívne sa to zlomilo v tej sezóne keď bol u nás Tata. Počas Enriqueho pôsobenia som už dokonca nemal toľko emócii ani pri výhre v LM, ako som ich mal ako mladý fagan. U Valverdeho som už v podstate poker face, už sa iba občas sarkasticky zasmejem, ako zápasoch s Levante či oboch so Slávkou, že by som však po nevydarenom zápase nejak hromžil, to nie to ma už dávno prešlo.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Nie každý to má jak Vy dedo, že je ešte v dôchodku v kuse naštvaný.

Reagovat
valloire

Já nejsem vůbec naštvaný. Akorát se bavim, jak tu 20 letej sype životní moudra a vzpomíná na ten pravěk, kdy byl mladej a pepovo team hrál tiki.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám 23.

Reagovat
valloire

20, 23 to je fuk. V těch letech jsem byl na vojně. Taky byste to potřebovali smradi.

Reagovat
roman1978

Reagovat
Al Capone

Mam to podobne. Drive jsem si veskery cas planoval podle toho kdy hrajeme, neskutecne jsem se tesil na EC, derby a koneckoncu i na obycejne zapasy, ale ted po tech stovkach zapasu uz to tak neberu. Ja to vidim na zmenu priorit.

Reagovat
j_mrazik

Určitě priority. Přišlo manželství, peníze a hlavně čas jdou smysluplnějším směrem. A asi taky to, že Arsenal hraje neskutečný hovno, tak aspoň Slávie mě těší.

Reagovat
smazaný uživatel

To je s vekem, kdy mas vice jiny starosti a kdyz se dostanes k fotbalu, tak uz neni snandne odhodit vse a uzit si jenom ten fotbal.

Jedine co ti zase nakopne je mit svuj dite tj. "kluka" nebo "holku", ktere budes chtit dat na fotbal. Pak mozna budes nakopnuty az moc

Hlavne chodit s prckem na fotbal a ukazat mu "nejlepsi" fotbalovy klub na svete je pro radost. Vsak vis nebo mozna budes vedet o cem pisu...

Jinak je to jako se sexem. Mlady, nadrzeny a postupem casu to odpadne .... hlavne v manzelstvi.

A kdyz te neprobudi ani dve opile a nadrzene studentky v pronajmu v baraku a manzelka je zrovna na jarni lazne, tak vis, ze je s tebou "KONEC"

Reagovat
Rssa

Deti...

Reagovat
el Principito

Člověk postupem času zjistí, že má jiné priority a že jsou důležitější věci. Snažím se koukat na každý zápas, už si ale neorganizuju život podle rozpisu zápasů. Když nejsem doma, podívám se druhý den ze záznamu (ale nesmím vědět výsledek). Dřív jsem sledoval NHL, NBA, tenis, šipky, snooker, box ... na to už není čas. Zůstala jen Barca a to ještě omezeně.

Stejně mě ten fotbal jako malýho bavil víc, jsou zápasy kdy to radši vypnu a jdu něco dělat

Reagovat
drussbarb

Já velký, asi i absolutní, propad zájmu o fotbal zaznamenám tak za 2 roky, až mi skončí Messi.

Jinak stárneš a dospíváš, počkej, až budou děti, to je teprve sešup

Reagovat
Pharrell

Lucas Peréz

Tomu říkám Top fazóna....

Reagovat
technecium

Typický zápas. Bez reálné šance ze hry, bez převahy, sice s kontrolou míče, ale bez jakékoliv nadstavby. Nebýt Messiho, máme další remízu. Je strašně fajn na něj koukat v každém zápase, ale tohle jeho "zkreslování" výsledků nás už jeden rok celkem mrzí

Reagovat
Pharrell

ten Messi vám asi opět vyhraje další titul “bohužel”....

Reagovat
Pharrell

faktor Messi v této sezóně nejspíše zase rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je skvelý príklad na úslovie "rozporuplný pocit".

Na jedenj strane sa tešíš, že je v mužstve Messi a že vďaka nemu ste na čele, ale zároveň vieš, že bez neho je to úroveň...no možno Sevilla.

Reagovat
dextroza_m

Jenze ten kadr je top, nechapu co se tam deje..

Reagovat
ADM

Leo po zranení už klasicky atakuje najlepšieho strelca, ale pozerám, že Lewa to troškú drtí v Nemecku

Reagovat
technecium

Bestie je v pohotovosti, nepotřebuje ani funkční tým a svých minimálně třicet si tam letos zase foukne.

Reagovat
ADM

"What is Barcelona missing, is pace of the game.."

"Not much has been answered today, only who the best is."

Dva výroky Raya, ktoré definujú dnešný výkon. Písať k tomu viac sa už ani neoplatí, uvidíme vonku.

Reagovat
technecium

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Visca el barca

Je to teda dost mimo téma. Ale u Karlose je ta dnešní prohra docela na konec kariéry ne?

Reagovat
CHONG

To jo, Atilla ho natřel teda dost nekompromisně.

Reagovat
misinho7

za tie debilne reci si zasluzil..ale sranda ze tie nahlavnejsie zapasy skoncili vsetky po par sekundach

Reagovat
Kokesh

Atilla by bez nej taky takhle dobry nebyl. Oba do toho dali maximum, kazdy po svem. Ale odvetu bych chtel jeste videt...

Reagovat
Generalní Gladiator

tvl, kvůli messimu na to člověk úplně zapomene..nebyla to taktika vegha působit totálně odepsaně?

Reagovat
Majk91

Tak vo viacerých rozhovoroch vravel že ak by prehral, tak by to preňho všetko skončilo, že si to nepripúšťa. Ale aj tak si myslím, že silou mocou sa bude snažiť vybaviť odvetu a nenechá to tak.

Reagovat
Generalní Gladiator

on z toho zase udělá příběh..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to tak vážně bude. Ta prohra Karlose je paradoxně to nejlepší co mohlo Československé MMA a Oktagon potkat, protože po něm nepůjde žádná velká organizace. Karlos tu vybudoval to MMA, ty trashtalky to všechno on to kurva umí dělat a proto ho Oktagon potřebuje.

Reagovat
ADM

Strašne mu načapoval

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Dody10

Zbývá mu jen žadonit o odvetu, nic jiného pro něj v současné chvíli nemá smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

MMA není jako fotbal. Tam s každou prohrou máš nový příběh a i tohle je pro Karlose novy příběh. Bude se hnát za odvetou, bude tvrdit jak všechno ztratil. Podívej se na McGregora už 2 roky nevyhrál, a teď se vrací taky pořád chce tu odvetu s Khabibem a to samé teď bude Karlos. Ta odveta musí být a já věřím, že bude v Bratislavě na národním stadionu.

Reagovat
Switchback

imo bude odveta ale od Karlose to bylo hodně špatný, skoro žádnej pokus o takedown, v podstatě celej zápas na nohách ... ale co jsem viděl, tak bych se nedivil kdyby byl otřesenej hned ze začátku, tam ho attila jednou dobře trefil. no uvidíme jestli bude ta odveta

Reagovat
Xavi

Taky myslím, že byl otřesenej. Attila ho natrefoval. Ale už při tom staredownu vyhrál Attila, to samé při nástupu. Karlos byl nějakej divnej.

Reagovat
smazaný uživatel

i přes ty všechny kecy to podle mě v hlavě prohrál už před zápasem.

Reagovat
Xavi

Podle mě taky. Něco jako MC Gregor s Khabibem. Nevím, jestli se špatně vyspali nebo na ně dolehla atmosféra, ale ta jiskra tam nebyla, akorát těma kecama nahecovali své soupeře.

Reagovat
Eichel

To nie, ale do UFC sa už nedostane (aj keď podľa mňa na to reálne aj tak nemal), takže sa bude musieť uspokojiť s tým, že bude sekať fighterov v Oktagone a príde si na slušné prachy z odvety s Atillom. Ale reálne sa vyššie neposunie.

Reagovat
Majk91

Firpo dnes veľmi dobrý výkon Teda dúfam že nemal nejaký kiks počas tých pár minút čo som pozeral Veghov zapas

Reagovat
alcantara

Dembele> Fati,Suarez, Griezmann

Reagovat
Visca el barca

Dembelé je podle mě po Messim náš nejlepší útočník. Mě jeho hra neskutečně baví. Škoda, že nemá za trenéra Pepa.

Reagovat
ADM

určite je suverénne najnebezpečnejší po Messim s loptou 30-40 metrov od brány, v podstate to nikto okrem neho a Lea neviem v našom tíme. Škoda, že aj jeho nerozvážnosťou ale aj nedostatkom pohybu iných hráčov ked sa on rozbehne, častokrát nevie ideálne vyriešiť situácie. V Madride pod Mourkom by mával 30+30

Reagovat
ADM

+ teda ho absolutne nevieme využiť do otvorenej obrany vonku.

Reagovat
technecium

On kdyby se soustředil na nabehy a přebírání míčů v rychlosti z křídla do šestnáctky, tak by dokázal v pohodě převzít Neymarovu roli ze sezóny 14/15. Ale jaksi se utapi v nesmyslech 40 metrů od brány

Reagovat
Visca el barca

A od toho je trenér ne?

Reagovat
ADM

Aj za mna tu nesie hlavnu vinu Valverde, ktorý nie je schopný vyťažiť z neho to najlepšie. Hrať ho z miesta utopeného na kraji, kde väčšinou preberá lopty, to je ako hodiť Griezmanna na LWB ... oh wait

Reagovat
Visca el barca

No jeho je hrozná škoda. Ta rychlost a technika to je slast. Kolikrát mi přijde, že ho tým nenechá ani rozeběhnout.

Reagovat
valloire

Je moc rychlej. Jenže od toho je taky režisér hry, aby ho pořádně využil. Stejnej problém byl Gento. Ale tam měl Alfreda...

Reagovat
technecium

Jo, ale to by rychlej Dembele musel nabíhat, jako to dělával Neymar. Ale Dembele chce zatím míč do nohy. Je mladej, musí si nechat poradit od trenéra především. Ten určuje hru týmu. Ale když se místo Dembeleho očekávají náběhy od Alby, tak je jasný, že je zabitej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja asi sledujem ine zapasy, ale v mojich zapasoch robia Dembele i Griezmannom nabehy jeden za druhym ale lopta neprichadza, tak sa Dembo potom vrati tych 15m dozadu a potom loptu i dostane.

Reagovat
valloire

Lopta neprichádza....plajmejkr na to sere.

Reagovat
ADM

Official: Nélson Semedo will be out for approximately 5 weeks.

Reagovat
blaugrana

Preco ten facepalm? Aspon si viac uzijeme Sergiusa Roberta.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ten má stopku na další ligový zápas v Leganes, takže bude následovat nějaká geniální improvizace.

Reagovat
technecium

Wague?

Reagovat
ADM

Mohli by sme sa vrátiť k 3-5-2 ako pár zápasov minulý rok.

Pique - Umtiti - Lenglet, Griezmann - De Jong - Bus - Arthur - Firpo, Leo - Luis (Dembele)

Reagovat
technecium

Reagovat
ADM

Prečo

Reagovat
technecium

Jsem toho Griezmanna v obrana bral jako vtip

Reagovat
ADM

Takže LWB hrať môže ale na RWB ho Ernesto nedá?

http://lineupbuilder.com/?sk=v0fy0

Bol by samozrejme ofenzívnejší než Firpo.

Reagovat
technecium

Dyť to je obyčejný 4-3-3 s Piquem na RB

Proč by tam prostě nemohl dát Wagueho?

Reagovat
ADM

No pretože on ho tam vážne nedá, neviem o čom debatujeme

Reagovat
patas92

Omg asi 5 minut jsem přemýšlel nad tím, co dělá Griez někde na stoperu ...Už jsi tu dost dlouho na to abys věděl, jak se píšou sestavy

Reagovat
ADM

my bad

Reagovat
valloire

co to je?

Reagovat
blaugrana

Firpo na Rb.

Reagovat
blaugrana

Pripadne tam nameda Vidala. Ved tam hral 28 rokov dozadu v Leverkusene.

Reagovat
Eichel

vie niekto, prečo vobec nestavia Firpa? Teraz by sa hodil. Navyše dáva vačší zmysel ako experimenty so Semedom na LB.

Reagovat
smazaný uživatel

Cital som, ze ma nejake technicke nedostatky...mozno preto.

Reagovat
ADM

Cristiano's 54 official free-kicks:

03/04⚽️

04/05⚽️

05/06⚽️

06/07⚽️

07/08⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

08/09⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

09/10⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

10/11⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

11/12⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

12/13⚽️⚽️⚽️

13/14⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

14/15⚽️⚽️

15/16⚽️⚽️⚽️

16/17⚽️⚽️⚽️⚽️

17/18⚽️⚽️

18/19⚽️

19/20

Lionel Messi has scored 52 official free kicks:

08/09⚽️

09/10⚽️⚽️

10/11⚽️

11/12⚽️⚽️⚽️

12/13⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

13/14⚽️⚽️⚽️⚽️

14/15⚽️⚽️

15/16⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

16/17⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

17/18⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

18/19⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

19/20⚽️⚽️⚽️⚽️

Reagovat
2miguel1

Hold, Ronaldinho

Reagovat
PP
Reagovat
ADM

Nerozumiem teraz. Ja Juninha nespochybnujem, jeden z mojich najoblubenejších hráčov, len tuším pod preview padali otázky, ako sú na tom s CR pre porovnanie, tu to vidieť aj v rámci sezón.

Reagovat
PP

já jen kdykoliv vidím poměřování statistik přímých kopů, tak si vzpomenu na něj. Messi je zahrává skvěle, ale u Juninha to byla genialita prostě..

Reagovat
valloire

Reagovat
ADM

jasná vec

Reagovat
smazaný uživatel

Pan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Zajímavé, čekal bych, že Messi bude mít už o dost navrch. Každopádně, do konce sezony to s tímhle tempem asi stihne.

Reagovat
ADM

Čo som čítal včera, Messi sa k nim na pravidelnej báze dostal až 10/11, ale nepamatám si už.. No je pravda, že to dosť kopal Xavi

Reagovat
lichna.

Tak ono předtím podle mě Messi ty přímáky neměl tak skvělé. To co z nich předvádí poslední 2-3 sezony a dle tabulky teda i v 15/16 je něco neskutečného.

Reagovat
LAM

Od sezony 15/16 už 33 kousků

Reagovat
drussbarb

Zajímalo by mě, jak je to mezi fotbalisty obecně, těch 50+ branek z přímáků není jen tak

Reagovat
valloire

Jestli mohu... 50+ má spousta hráčů, ale tobě určitě šlo jen o Messiho, jinak je ti buřt.

Reagovat
Hokaido

Spousta, jo? Nedovedu si představit, že jich je víc jak třeba deset.

Reagovat
ADM

Je ich viac ako 10. Hladam presnejšie číslo.

Reagovat
valloire

Zico, Pelé, Juninho, Mihajlovič, Marcelinho, Didi, Ronaldinho, Beckham, Del Piero, Ceni, Assuncao, Maradona, Koeman, Frantzeskos, Nelinho, Platini, Ronaldo, Nakamura, Van Hooijdonk, Rivelino, Cubillas....

Reagovat
Generalní Gladiator

Legrottaglie,carioca

Reagovat
Hokaido

Jsem si neuvědomil, jak ten fotbal dřív vypadal. Když vidím to video o kousek níž, tak už se nedivím.

Reagovat
valloire

Tak to je těžká demagogie. Taky ti můžu dát srovnání :

https://youtu.be/M6K4e5_kHbg?t=108 ....dneska

https://youtu.be/3ECoR__tJNQ?t=54 ...ve stejný době jako ten Řek

A závěr zní : dneska ty šmudly by tenkrát chytl i Terry Fox. Pecka ne?

Reagovat
Hokaido

Messi to kopnul dobře, navíc tam nabíhali hráči a pro golmana je strašně těžký na tohle reagovat. Kdo se tomu golu směje, asi nikdy nehrál fotbal.

Hattrick jako dal ten Řek už asi nikdy nepadne. I já bych minimálně dva ty goly chytil.

Reagovat
valloire

Frantzekos to kopnul dobře, zmátl golmana a razance kopu byla stejná jako u Messiho. Je těžký na to reagovat. Kdo se tomu golu směje, asi nikdy nehrál fotbal. Chytil bys leda rýmu.

Reagovat
technecium

Smeju se tomu, protože jako tenhle Řekův vypadají přímaky a brankáři u nás v přeboru. U Messiho na první dobrou vidím, že je jinde. Tehdejší úroveň top fotbalu byla naprosto směšná

Reagovat
valloire

Messi je přesně tam, kde v přímácích před 30 lety. Nic se nemění v tomhle, nekopneš to nějak jinak. Naopak bomby, který vysílal Carlos nebo Seedorf jsou nad dnešní galaktickou úroveň, takže tvou logikou je dnešní fotbal směšný.

Reagovat
Generalní Gladiator

Jiní,mnohem lepší,atletičtější, vyšší jsou golmani, ti udělali vobrovskej progres,jejich trénink je úplně jinde, než byl trenál dejme tomu 50,60,70 let,kdy šel do brány ten ,kdo zbyl. Jak říkal Viktor, dnes by neměl šanci. Souhlasím s tebou,že nic se nemění v této disciplíně se střelci, jenže proti nim stojí monstra...

Reagovat
valloire

jak jsem psal Rough 185, Blanco 188 Zico-Messi

Reagovat
technecium

Courtios 199, Čech 196 atd...

Ale není to jenom o výšce, ale o možnosti přípravy u videa, o zázemí sportovní vědy, o neporovnatelně vyšším množství peněz, které ve fotbale hrajou roli... Ale to ty nikdy neuznáš.

Reagovat
valloire

Blábol. Přeceňuješ. Malej je mrštnější. A jak se připravil Blanco na Messiho? To by mi teda zajímalo. Řekl bych, že stejně jako Rough na Zica.

Reagovat
technecium

Prostě se jen ukázalo, že Zico není tak dobrej.

Reagovat
valloire

z čeho jsi to teď vydedukoval?

Reagovat
valloire

mimochodem Zico mu to tam pověsil na MS

Reagovat
valloire

Dam to i sem. Nějakej soudruh se tu ptal, jestli dal někdo hattrick z přímejch kopů. Mihajlovič a Frantzeskos. Takže Leoš mohl bejt třetí v moderní éře. Frantzeskos zároveň drží rekord 14 golů za ligovou sezonu.

Reagovat
technecium

Frantzeskos was very inefficient at scoring from the penalty spot - which led to his famous quote during an interview:"Next time we win a penalty, and they want me to take it, i'll ask for a wall".

Reagovat
valloire

Příště mluv česky kurva. Nebudeme tu zavádět manýry z dřevorubecký ligy. Jo, ten frajer byl hustej, matně si na něj pamatuju v 90. letech. Leoš by tu zed při penaltě asi taky někdy potřeboval ne?

Reagovat
technecium

https://www.youtube.com/watch?v=W0vHgtOhGgI

takový šouráky, s tím by se mu dneska vysmáli

Reagovat
valloire

O čem to zase točíš? Ten třetí je chyba golmana, první dva kopnutý normálně a golman moc neviděl. Já ale vlastně zapomněl, že se od konce 90. let fotbal asi 3x zrychlil a všichni to teď kopou 3x rychlejš i ty přímáky.

Reagovat
LAM

Daleko od pravdy to není.Dnes je daleko větší problém dát gol s přímáku,jelikož golmani jsou dneska jinde.Ten první by chytil golman v dorostu a ta druhá letěla taky jak centr od poborskýho.Velká část golmanů v tý době byla na úrovni dnešních ženských

Reagovat
valloire

což je samozřejmě pitomost svědčící o neznalosti a namachrovanosti mládí...byl snad v tý době Fenomeno na úrovni dnešních žen?

Reagovat
Rudnevs

Tak trebárs to nebude len o dobe. Pozerám, že ten tím, proti ktorému hrali, skončil v Alpha Etniki (tak sa volala vtedajšia grécka liga) beznádejne posledný so ziskom 8 bodov (pre porovnanie, víťazný Olympiakos mal 84 bodov). Čiže tá Kastoria boli fakt nejaki totálni tragédi.

Reagovat
Footballer

Asi tak no

Reagovat
ADM

To čo je

Reagovat
valloire
Reagovat
Hristo Stoichkov

Slušný.

Reagovat
patas92

U toho prvního přimáku zeď kryla co, břevno?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Masi

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Rudnevs

Boli piati, okrem Frantzeskosa a Mihajlovića ešte Cristiano da Silva (2015, za Kashiwu Reysol proti Vegalte Sendai), Roy Mckinnon (1997, za Dundee United proti Klimarnocku) a Beppe Signori (1994, za Lazio proti Atalante).

Reagovat
valloire

já četl jenom tyhle 2, takže dobrá práce

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď forma Realu aj Barcy vydrží do Clásica a v ňom budú culés tancovať, ako budú madridistas pískať

Reagovat
Rattlesnake

protože posledních patnáct let je to přesně tak....

Reagovat
valloire

Když je tu řeč o zdích. Zdi nemají na světě žádný místo. Zrušit i ve fotbale.

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/berlin-zed-trump-prezident-usa-nemecko.A191110_091128_zahranicni_jhr

idioti

Reagovat
Anacron

Kubo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pěkný gól .

Reagovat
QooBo

Je tam VAR a aj tak pískne pre Mallorcu dve penalty, ktoré nemali byť

Reagovat
CHONG

Herrera proti střele Maksimoviče zákrok kola, škoda, ztracené dva body

Reagovat
ADM

"I sleep for at most 4 or 5 hours daily, I don't have enough time to do everything. The club understands this and there is no problem. I spend my free time doing what I like."

– Gerard Piqué

Tak nejak to zatiaľ aj vyzerá túto sezónu.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Hristo Stoichkov

Když to klub chápe, tak proč se nad tím nějak pohoršovat...

Reagovat
valloire

to by mi zabilo

Reagovat
ADM

A to ani nebudem vyťahovať xy štúdii ktoré dokazujú, že spánková depriváciá je to najhoršie pre človeka, a nie to ešte pre vrcholového športovca. A vyskytuje sa už tak pod 7 hodín spánku..

Reagovat
valloire

Když spim 7 hodin tak šlofík po obědě 30 min až hoďka někdy a jsem jak rybička. I v práci, když se povede.

Reagovat
technecium

Hustý, co děláš, že máš čas tolik spát? My studenti to máme těžký, já jsem rád, když se dostanu na týdenní průměr 6 hodin.

Reagovat
valloire

Jo, já ti to řeknu a ty to budeš chtít taky dělat. A vyprávěj mi jak to vy studenti máte těžký... Tak nechoď tolik kalit do rána a hned se vyspíš víc.

Reagovat
technecium

Jseš v domově důchodců a necháváš se obskakovat sestřičkama? To bych taky chtěl

Reagovat
valloire

taky tě to čeká, budou ti mejt pindíka

Reagovat
valloire

Někde jsem četl, že když spíš 14 dní 7 hodin, tak jsi na tom po těch dnech stejně jako kdybys nespal jednu noc vůbec...

Reagovat
ADM

Jo, zjednodusene - ak spis cez pracovny tyzden 5 hodin a cez vikend 12 (akoze to chces dobehnut) tak ti to absolutne nepomoze a negativne vplyvy nijak nezmiernis.

Reagovat
technecium

A dost. Jestli tohle fakt řekl veřejně, tak aŤ táhne.

Reagovat
CHONG

Prezident

Reagovat
valloire

bude pro Barcu výbornej

Reagovat
mul

na tie vaše primadony potrebujete renomovaného trenéra s autoritou, oni pod iným makať nebudú.

Reagovat
blaugrana

S takouto nech to radsej zabali.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
valloire

No mimochodem ať mi Pep sere víc nebo míň, v okamžiku kdy se stal trendou, zavedl disciplínu. Trénovalo se a něco podobnýho by si tehdy nikdo nedovolil. Proto jste taky byli tak úspěšný. Pique by tohle absolutně dělat nemohl.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Má svý mouchy, ale když jsem viděl záběry ze včerejšího zápasu na Anfieldu, tak bych ho bral zpátky bez mrknutí oka.

Reagovat
Billy McClane

Tam sa praveze zase raz predviedol. Bolo mi z neho na grc.

Reagovat
technecium

Ale žije pro tým a pro úspěch. Osobnost, která ostatní naplní takovým zápalem potřebujeme.

Reagovat
Billy McClane

Tak co mne najviac vadilo bolo to neustale pluvanie. Jednak je to nechutne a zavana to aj neucotou k superovi ci prostrediu (stadionu) v ktorom sa zapas hra.

Reagovat
roman1978

Reagovat
drussbarb

Já zase nemusím Löwa kvůli tomu, jak sežral šušně. Z toho je mi nanic ještě po letech

Reagovat
Eichel

Reagovat
technecium

Reagovat
Dody10

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

no tehda to byli zelenaci, ted jsou z tech hracu modly, takze tak

Reagovat
ADM

Rozklepali by sa im kolena aj teraz. Duplom po uvodnej cistke.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Visca el barca

Já spím 6 a žiju

Reagovat
ADM

Dufam, ze aj hravas stopera v Barcelone

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Jordi Alba

A to ještě maximálně, spíš míň. Jako bejt vrcholovej sportovec, tak to mám asi jinak, nebo to aspoň neříkám, ale takto když si vyspím 5 hodin, tak sem fresh.

Reagovat
ADM

Ako vyzeras s % tuku? Ako vrcholove sportovci by ti to hodne ztazilo schopnost udrzat v rovnovahe % svalov a tuku pri nedostatku spanku. Takisto nachylnost na zranenia, horsia stamina atd atd.

Reagovat
Jordi Alba

Netuším, ale můžu zjistit.

Reagovat
smazaný uživatel

Piqué: "I have to find incentives"

Po sezone snad koniec v Barcelone.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
CHONG

Dobrá klauniáda

Reagovat
valloire

co mi to jenom připomnělo...

https://www.youtube.com/watch?v=HthI_aMd-DU

Reagovat
Ed_Hazard

Link nefunkcny

Reagovat
smazaný uživatel

Ve druhem video je krasne videt jak si ten trener udelal jeste jeden krok doprava, aby to bylo co nejtesnejsi

Sundal dedka pekne, ale jinak jasna redka. Aspon je sranda.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Ani by mi tak nevadilo to vražení, ale největší kundovina je, jak si ten vůl pořád drží balonek v ruce, i když na něj doráží 15 lidí z lavičky Za to bych mu přímo na hřišti asi usekl hlavu.

Reagovat
Phillipinho

Morata poslednich 6 zapasu, 6 golu. Pekne si maze hatery na chleba

Reagovat
Pharrell

Morata a Lucas Peréz mají teď velmi dobré formy

Reagovat
Ed_Hazard

To opadne. Očividne má hlavu nastavenú na futbal, takže sa prejavujú jeho prednosti a je platným hráčom. Ale skôr či neskôr mu to rozhasí zase jeho labilná psychika. Nebolo by to poprvé.

Reagovat
Phillipinho

Tak v Atleticu ma plnou podporu a fanousci ho maji radi. V Chelsea na nej vsichni plivali...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Whitemedia

To si mazal pár měsíců i u nás.

Reagovat
Phillipinho

Tak neni duvod proc by v Atleticu nemel v tom pokracovat..

Reagovat
Billy McClane

Ja mu na nejaku dlhodobu vykonnost neverim. Ten chlapec to nema v hlave v poriadku.

Reagovat
smazaný uživatel

The Barça team has one more point (25) than last year at this point.

Reagovat
technecium

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Jordi Alba

Od sezóny 08/09 se stalo jenom 2x, že by mistr měl pod 90 bodů, (08/09,18/19) letos pravděpodobně taky, LL se nám pomalu vrací do doby, kdy se vyhrával titul s 75-90 body s tím, že 90 většinou už znamenal titul.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
ADM

Jdem si pro treble.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

co tu palcujes ty americky vyrazy?jsme v cechach ne?

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Abyste se ještě nedivili

Reagovat
Visca el barca

Neymar opět v Barceloně? Na narozkách Luisovi manželky. Poté s Arthurem byli za děvkami každopádně, pokud by odešel Luisito. Tak bych Neymara asi i bral. Je to jediná možnost, kdy bude konečně Griezmann hrát kde má.

Reagovat
Mercury

Neymar se vrátí skoro jistě.

Reagovat
Generalní Gladiator

Ne-starej,drahej,věčně zraněnej..letos bylo dobře vidět,že psg ho pod cenou neprodá, za velké peníze nikdy!

Reagovat
technecium

Lautaro > Neymar

Reagovat
Generalní Gladiator

na hrot hrota

Reagovat
Visca el barca

Lautara bych bral to je pravda. Ale kam potom s Grizim?

Reagovat
technecium

4-3-1-2, Messi 1, Griez, Lautaro před ním

Reagovat
Teoretik

https://www.facebook.com/OtroGlobal/videos/970138320045628/ sakra kde je nadšení, kde je týmový duch? Nějaká vášeň, hněv, prostě nějaké emoce. Tohle působí jak setkání zombie bývalých spolužáků to je takováto individualistická a ponurá atmosféra pokaždé v šatně?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to mrtvý. Co jiného dělat, když je to kupa flegmatických lenochodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekat*

Reagovat
smazaný uživatel

Penize kazi charakter

Reagovat
Visca el barca

Stream?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
roman1978

Riqui je úplně někde jinde. Zrychluje hru, udrží mic, sází tam kolmice. S Arthurem a Frenkiem by to bylo dělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Arthura nepoznaci, ze bude musiet hrat z pravej strany.

Reagovat
Visca el barca

Riqui by měl hrát už teď základ. Při nejhorším bejt 4 tým záložníkem. A né hnít v bengu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele