13. kolo
10.11.2019 12:00 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Mallorca v penaltovém zápase porazila Villarreal 3:1

Mallorca si po třech zápasech zase připomněla, jak chutná vítězství. Los Bermellones porazili díky dobrému začátku Villarreal CF 3:1 a o něco zlepšili své postavení v tabulce. V utkání se zahrávaly tři pokutové kopy, dva na straně Mallorcy proměnily Lago Júnior a Dani Rodríguez, úspěšnou penaltu Villarrealu měl na svědomí Santi Cazorla. Jediný gól ze hry obstaral na konečných 3:1 Kubo.

"Žlutá ponorka" nezačala na Mallorce vůbec šťastně a už po 11. minutách čelila pokutovému kopu. Kubu fauloval Iborra a Lago Júnior překonal Asenja i přestože ten dokázal tipnout správný směr střely. A to nebylo všechno, jen o pár minut později Asenjo fauloval Febase a sudí odpískal pokutový kop číslo dva. Lago Júnior tentokrát přenechal penaltu Danimu Rodríguezovi, který s ní naložil suverénně - 2:0.

Hosté ztráceli dva góly a vylepšit pozici před blížícím se koncem prvního poločasu mohl Santi Cazorla. Zkušený záložník napřáhl a jen těsně minul branku. Villarreal neodehrál dobrou půli a o přestávce posílil ofenzivu příchodem Chukwuezeho. Hostům se začátek druhého poločasu povedl. Hned ve 49. minutě fauloval Raillo Morena a Santi Cazorla vrátil Villarreal zpět do zápasu.

To však netrvalo dlouho a Mallorca si o chvíli později vzala dvoubrankové vedení zpět. Takefusa Kubo napřáhl ze střední vzdálenosti a Asenjo plachtil vzduchem zbytečně. Villarreal pak měl územní převahu, ale jeho akce končily povětšinou před domácí šestnáctkou. Mallorca velmi dobře bránila a o náskok se připravit nenechala.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele