13. kolo
10.11.2019 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Nuda v Madridu, Getafe remizovalo s Osasunou 0:0

Gól na Coliseum Alfonsa Péreze nepadl a Getafe v nezáživném utkání remizovalo s Osasunou 0:0. Výsledek je spíše úspěchem hostí, kteří budou s bodem spokojeni více. Nejblíže vstřelenému gólu byl až v nastavení Arambarri, ale náhradní brankář Herrera předvedl výborný zákrok.

Sotva se začalo hrát a před hostujícím brankářem Martínezem bylo pořádně horko, když Rodríguez nedokázal trefit prázdnou branku. Na druhou stranu šlo o ofsajdové postavení, takže kdyby Rodríguez rozvlnil síť, branka by neplatila. Domácí útočník byl zpočátku hodně aktivní a v 6. minutě jeho rána prosvištěla nad brankou.

Už v prvním poločase musela Osasuna střídat a zraněného brankáře Rubéna Martíneze nahradil Sergio Herrera. Nehrálo se v žádném vysokém tempu a vyložených šancí bylo poskrovnu. Jednu z nebezpečných akcí domácích musel Roncaglia odklízet na rohový kop, ale to bylo všechno.

Bohužel druhá půle nepřinesla výraznější změnu a diváci se dál nudili. Ze sedadel je zvedla až 79. minuta, kdy Molina zblízka orazítkoval břevno! Závěr zápasu už se zase kouskoval, přesto Getafe v poslední minutě sahalo po výhře. Po odraženém balónu pálil z hranice šestnáctky Arambarri a Herrera se natáhl k tyči a předvedl výborný zákrok. Domácí ještě zůstali u rohového kopu, ale z něho žádné nebezpečí nevzešlo. Getafe si rozdělilo body s Osasunou za bezbrankovou remízu 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele