La Liga - souhrn 37. kola: Sevilla do LM, Betis pouze do EL

14.05.2022, 20:28, aktualizováno 15.05.2022, 21:39
Komentáře a souhrny
Radost hráčů Betisu (© AFP)
Betis přehrál Granadu, přesto už nemůže postoupit do Ligy mistrů, protože jeho městský rival Sevilla FC v závěru srovnal proti Atléticu Madrid. Šestou příčku si zajistil Real Sociedad, jenž porazil Villarreal. Zaváhání si připsaly Real Madrid i Barcelona. Mallorca zdolala Vallecano a vyhoupla se z pásma sestupu, kde zůstává o skóre Cádiz...¨

Athletic Bilbao - CA Osasuna 2:0

15.05.2022 19:30

Góly: 33. Álex Berenguer, 79. Asier Villalibre

Evropské poháry jsou až na jedinou výjimku ve Španělsku rozdány a ve zbývajícím kole se rozhodne o postupujícím do Konferenční ligy. Tu získá buď Villarreal nebo Athletic Club, který bez problému porazil Osasunu 2:0. Basky poslal do vedení Álex Berenguer a po změně stran zvýšil Asier Villalibre.

Athleticu pochopitelně nahrála porážka Villarrealu s jiným baskickým celkem Realem Sociedad a kolo před koncem tak stále není nic jistého.

San Mamés se dočkalo první branky po deseti minutách, ale gól Iňakiho Williamse hlavou nebyl kvůli ofsajdu uznán. Další pokus stejného hráče o chvíli později vytěsnil Herrera nad břevno a až po půlhodině hry se domácí dostali do vedení. Na perfektně zahraný rohový kop si naskočil Álex Berenguer a hlavou nedal Herrerovi žádnou šanci.

Athletic mohl do poločasu udělat ze zápasu hotovou věc, ale Williams dalšími příležitostmi trestuhodně pohrdal. Nutno podotknout, že Osasunu výrazně držel brankář Herrera. Na druhé straně se po přestávce odhodlal ke střele Brašanac a s pomocí obránců skončil balón v zámezí.

Největší nebezpečí ze strany hostujícího celku hrozilo od útočníka Budimira a právě on nedal dvě velké šance, přičemž pokaždé přestřelil bránu. Definitivní pojistku vstřelili Baskové jedenáct minut před koncem. Asier Villalibre zužitkoval perfektní přihrávky před branku v podání Williamse a zvýšil na konečných 2:0.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Sevilla FC 1:1

15.05.2022 19:30

Góly: 30. José Giménez - 85. Youssef En-Nesyri

Atlético sehrálo domácí šlágr se Sevillou velmi dobře po většinu utkání. Bylo aktivnější, šancí si vypracovalo na několik zápasů, jenže z nich proměnilo jen jednu. A protože v samém závěru konečně srovnal i aktivní En-Nesyri, body se dělily.

Atlético chtělo doma oslavit výhru a mělo k tomu proti Seville několik důvodů. Například fakt, že se jednalo o poslední domácí utkání pro dvojici Luis Suárez - Héctor Herrera, jejichž kontrakty po sezoně končí a nebudou prodlouženy. A právě Luis Suárez se jako první dostal do výraznější šance. Už po pěti minutách hry pálil ve vápně velmi dobře, ale přeci jen jeho ráně pár čísel chybělo.

Po dalším přesném centru od De Paula se zase do vzduchu pověsil Reinildo Mandava a zamířil hlavičkou těsně vedle. Ani Sevilla se úplně nedržela zpátky, i když jí chvilku trvalo, než se dostala do větší šance. Obrana Atlética úplně nezachytila náběh En-Nesyriho a měla štěstí, že brankář Jan Oblak nemusel zasahovat - marocký střelec mířil těsně vedle.

Atlético sice nebylo zásadně lepším týmem a až překvapivě málo se mu dařilo držet míč, ale přesto udeřilo jako první. Carrasco vymyslel z rohového kopu krásný centr přímo na hlavu naskakujícího obránce Josého Giméneze a na jeho přesné zakončení byl brankář Bounou krátký - 1:0.

Rovněž druhý poločas začala lépe ofenziva Atlética. Colchoneros táhl za druhou brankou opět Luis Suárez a právě ten se natahoval po dalším skvělém pasu od Kondogbii. Nakonec na něj ale nedosáhl a nepovedlo se to ani Giménezovi. Tyč Bounouovy brány zase napálil Mandava. Llorenteho štiplavou ránu pod břevno vyrazil brankář Bounou s velkým kusem štěstí.

Gól visel ve vzduchu a hodně blízko k němu měl Stefan Savić. Ten si naskočil na další pas od Carrasca, jenže nedokázal zblízka zamířit přesně. Ke konci utkání se stále častěji hnal do zakončení En-Nesyri, jenže na něj si obrana Atlética dávala velmi dobrý pozor. Jenže to stejně nepomohlo. Protože krátce potom co trefil břevno, si z dalšího centru Torrese už připsal úspěšnou hlavičku a srovnal.

Více informací k zápasu

Real Betis - Granada CF 2:0

15.05.2022 19:30

Góly: 14. Juanmi, 89. Juanmi

Letošní vítěz Copa del Rey Real Betis ještě mohl v případě vítězství zaútočit na Ligu mistrů, ale zatímco on své utkání nad Granadou zvládl a vyhrál 2:0, nepomohl mu výsledek souběžně hraného zápasu mezi Atléticem a Sevillou, který skončil 1:1. Betis tak skončí nejhůř na šestém místě. Granada bude muset o svojí prvoligovou příslušnost ještě zabojovat.

Betis si tedy v příští sezoně zahraje Evropskou ligu a i to je pro něj úspěch. V posledním domácím zápase hostil Granadu, které šlo také o hodně.

Granada se porážkou znovu přiblížila sestupu a v posledním kole bude muset zvítězit. Na stadionu Benita Villamarina to nebylo z její strany zase tak špatné, ovšem domácí se rychle ujali vedení a to určilo ráz. Ve 13. minutě se dostal za obranu Juanmi a elegantním přehozem rozjásal fanoušky Verdiblancos. O šest minut později mohl vyrovnat Javier Luis Suárez, ale svojí střelu poslal do tyče! Před koncem prvního poločasu zase hlavičkoval těsně vedle Molina a neproměněné příležitosti musely Granadu mrzet.

Po změně stran vysoko přestřelil Bellerín a nejtěsnější náskok Betisu pokračoval až do 89. minuty, než zvýšil na 2:0 Juanmi. Jeho branka nebyla zpočátku kvůli ofsajdu uznána, ale sudí celou záležitost přezkoumal u videa a gól se rozhodl uznat. To byla pro Granadu konečná a Betis už neměl problém dvoubrankové vedení udržet.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Elche CF 1:0

15.05.2022 19:30

Góly: 9. Denis Suárez

Celta Vigo dokázala ve 37. kole nejvyšší španělské soutěže porazit na domácím stadionu Elche těsně 1:0. Vítězství domácího týmu zařídil už v deváté minutě Denis Suárez, který se prosadil po rohovém kopu. Elche ovšem nemusí prohraný duel trápit, jelikož si ligovou příslušnost pro další sezonu již zajistilo.

Oba celky pluly v klidných ligových vodách, domácí Celta Vigo už prakticky neměla o co hrát, k čemuž výraznou měrou přispěl druhý nejlepší střelec soutěže Iago Aspas. Elche se po dvou porážkách v řadě mohlo teoreticky strachovat o pád blíže ke dnu tabulky, přesto ale měli Los Franjiverdes solidní šestibodový náskok na sestupové pozice.

Domácí hráči své útočné snažení přetavili ve vedoucí branku už v deváté minutě, kdy se trefil Suárez. Toho našel na úrovni malého vápna skvělou přihrávkou Aspas a španělský záložník se z bezprostřední blízkosti nemýlil. Ve 30. minutě se do dobré pozice dostal Guido Carrillo, který na nic nečekal a rychle vystřelil. Pokus mu však hrubě nevyšel a místo gólmana prověřil diváky na tribunách.

Dvě minuty po poločase mohl zvýšit vedení hráčů Viga Aspas, jenž se dostal až na hranici malého vápna, odkud však nedokázal propálit hostujícího gólmana. Hostující hráči se snažili převzít iniciativu, ale pevná soupeřova obrana je k žádné nebezpečné situaci nepouštěla. V 80. minutě se skvělým obranným zákrokem vyznamenal domácí Matias Dituro, který na poslední chvíli bravurně zastavil dorážku Diega Gonzáleze z bezprostřední blízkosti brány. Hostující celek své závěrečné snažení ve vyrovnávací branku přetavit nedokázal.

Celta Vigo potvrdila roli favorita a na domácí půdě si připsala tři body. Los Celestes čeká poslední ligový duel 22. května na hřišti Valencie. Elche přivítá v souběžně hraném klání Getafe.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Rayo Vallecano 2:1

15.05.2022 19:30

Góly: 13. Vedat Muriqi, 90+2. Abdón Prats - 60. Pathé Ciss

Mallorca v předposledním kole španělské nejvyšší soutěže využila domácího prostředí a ve zcela klíčovém duelu porazila Vallecano 2:1. Utkání už se přitom schylovalo k remíze, ovšem v nastavení druhé půle vstřelil rozhodující branku Abdón Prats. Plný bodový zisk pro celek z Baleárských ostrovů znamená o poznání lepší výchozí pozici do závěrečného utkání. V něm se představí na hřišti Osasuny a k setrvání mezi elitou mu stačí zvítězit.

Domácí Piráti si kvůli ztrátám v posledních zápasech velmi zavařili v boji o záchranu a před utkáním se nacházeli na sestupové pozici. Těšit je mohl poslední výkon proti silné Seville, díky kterému získali za bezgólovou remízu alespoň bod. Proti Vallecanu, jenž už o nic nehrálo, však potřebovali bodovat naplno. Pomoci jim k tomu měla i domácí atmosféra a také fakt, že hosté vyhráli v tomto kalendářním roce pouze dva ligové duely.

I přes vyrovnaný vstup do utkání šli Los Piratas do vedení už ve 13. minutě. O úvodní branku zápasu se parádní hlavičkou zasloužil Vedat Muriqi poté, co ho při centru Jaumeho Costy z levé strany nechala soupeřova obrana trestuhodně volného na hranici malého vápna. Ve zbytku první půle měli mírnou převahu Los Vallecanos, do žádné výraznější šance se však nedostali a k vidění bylo spíše čekání na chybu soupeře. Defenziva Mallorky zůstala do poločasu pevná, a hosté se tak v první půli nedostali k přímému ohrožení brány.

Krátce po změně stran se málem o vyrovnání postaral Radamel Falcao. Ve velkém vápně si dobře naskočil na roh a s jeho hlavičkou měl brankář Manolo Reina plné ruce práce. Povedený vstup do druhé půle nakonec přece jen vyrovnání přinesl. V 60. minutě využil dalšího poskytnutého rohu Pathé Ciss, který hlavou zamířil přesně k levé tyči. Mallorca se s blížícím se koncem pokoušela získat zpět vedení, které by ji dostalo ze sestupových vod. To se jí nakonec povedlo až v nastaveném čase. Střelou mezi nohy jednoho z obránců rozvířil domácí příznivce Prats.

Mallorca tak nakonec využila domácího prostředí a získala klíčové tři body v boji o záchranu. Poslední zápasy sezony čekají oba celky 22. května. Rayo přivítá na domácí půdě Levante, Rumělky se poté střetnou s Osasunou.

Více informací k zápasu

Getafe CF - FC Barcelona 0:0

15.05.2022 19:30

Góly: -

Barceloně nevyšlo další utkání. Výlet do Madridu se proměnil v tuhý boj a dokonce domácímu Getafe nechybělo moc, aby slavného soka porazilo! I bod pro něj ale má cenu zlata, protože znamená jistotu záchrany!

Getafe vědělo, že dneska je v sázce opravdu hodně. A vědělo, že základem jeho případného úspěchu bude především v dobré obraně. Což se od prvních minut potvrzovalo, protože Barcelona se zmohla pouze na časté a dlouhé pasáže držení míče, ale vypracovat si větší šanci, to jí dávalo docela zabrat. Getafe vyráželo k rychlým protiútokům, z nichž většinu obstarával Borja Mayoral.

Dostat se aspoň do blízkosti domácího brankáře, to znamenalo pro Barcelonu velké potíže. Až nezvykle těžko si dnes vypracovávala šance nebo se dostávala do střeleckých pozic. Snad jedinou větší šancí první půle se blýskl Enes Ünal, který napřáhl na hraně šestnáctky a brankář Ter Stegen měl plné ruce práce, aby jeho ránu vyrazil.

Mladý Turek byl obecně náročným klientem německého brankáře a po pěti minutách odehraných z druhé půle málem skóroval. Naběhl si na pas od Arambarriho a sledoval, jak jeho hlavička jen těsně míjí tyč!

Postupem času se do hry zapojili Fati nebo Luuk de Jong, ale ani jejich nasazení Barcelonským nepomáhalo. Osm minut před koncem ještě pálil nepřesně mladík Baldé, ale to bylo všechno. Přesto se Barcelona díky zaváhání Atlética stává kolo před koncem vicemistrem.

Více informací k zápasu

Cádiz CF - Real Madrid 1:1

15.05.2022 19:30

Góly: 37. Rubén Sobrino - 5. Mariano

Cádiz remizoval s Realem Madrid 1:1 a o svou záchranu bude bojovat v posledním kole na dálku s Mallorcou. Musí přitom získat více bodů, neboť má horší vzájemnou bilanci. Domácí měli velkou možnost čerstvého šampiona porazit, ale Álvaro Negredo za stavu 1:1 neproměnil pokutový kop.

Real Madrid už měl svoje jisté - vyhrál ligu a brzy ho čeká finále Ligy mistrů proti Liverpoolu. Přesto chtěl na Cádizu zvítězit a úvod utkání tomu i nasvědčoval. Rodrygo předvedl v šestnáctce driblink v rychlosti, stihl ho pak posunout před prázdnou branku, kde Mariano Díaz vstřelil první gól. O chvíli později pak vystrašil domácí příznivce jedovatou střelou Asensio a Ledesma dobře zasáhl.

Ve 14. minutě se dostali do šance i domácí a postup dvou hráčů na brankáře Lunina překazil skvělým obranným zákrokem Nacho. Cádiz vystoupil z pasivity a začal být aktivnějším z obou celků. Ve 37. minutě to pak neslo svoje ovoce a Rubén Sobrino s pomocí teče Militãa srovnal na 1:1.

Cádiz potřeboval z tohoto zápasu získat tři body a v aktivitě pokračoval i po změně stran. Po hodině hry měl k tomu největší příležitost, když brankář Lunin fauloval Negreda a sám postižený se postavil k pokutovému kopu. Bohužel pro domácí ho zkušený útočník neproměnil a všechny příznivce Cádizu může tento moment dlouho strašit ze snů. Každopádně nutno pochválit zákrok Lunina, který tak celou situaci odčinil.

Po tom toužil i smolař Negredo, ale i jeho další příležitosti končily na výtečném Luninovi. Sedm minut před koncem hlavičkoval pro změnu vedle Sobrino a čas se začal domácím rychle krátit. V nastavení mohl Cádiz i prohrát, kdyby Ceballos zakončil pohlednou spolupráci s Asensiem a Hazardem.

Více informací k zápasu

Levante UD - Deportivo Alavés 3:1

15.05.2022 19:30

Góly: 53. Óscar Duarte, 75. Roger, 90+5. José Luis Morales - 36. Joselu

Už jistě sestupující Levante v předposledním kole LaLigy otočilo zápas s Alavésem a po výhře 3:1 rozhodlo o pádu svého soupeře do nižší soutěže. Z výhry se domácí mohli radovat díky povedené druhé půli, kdy nejprve v 53. minutě vyrovnal Óscar Duarte a čtvrt hodiny před koncem obrat dokonal Roger Martí. Deportivo se tak se španělskou elitou po šesti sezonách loučí.

Levante si vysokou prohrou v minulém kole s Realem Madrid zajistilo sestup do druhé nejvyšší španělské soutěže. Naopak Deportivo si vítězstvím proti Espanyolu ještě jiskřičku naděje na záchranu udrželo. Na nesestupovou pozici však ztrácelo čtyři body a v případě vítězství Cádizu už by mu nestačil ani tříbodový zisk. I přesto hosté nastupovali do utkání s jednoznačným cílem vyhrát, a zabojovat tak o sedmou účast v LaLize v řadě.

Domácí celek působil v úvodu utkání lepším dojmem, když v první půlhodině hry nedovolil soupeři zakončit a sám zkusil své štěstí hned čtyřikrát. Žádný pokus však brankáři z akademie Realu Madrid Fernandu Pachecovi příliš práce nenadělal. Skóre zápasu tak otevřel Alavés, když špičkou z bezprostřední blízkosti procedil míč do branky ve 37. minutě Joselu. V nastaveném čase první půle se Joselu dostal k dalšímu nebezpečnému pokusu, tentokrát však jeho hlavičku z malého vápna dokázal brankář Alejandro Primo reflexivně vyrazit.

Vyrovnání se domácí fanoušci dočkali už osm minut po změně stran, kdy míč z rohového kopu našel hlavu Duarteho, který nechytatelně o horní tyč skóroval. S postupem času hru stále více kontrolovalo Levante, a záchranářská mise Alavésu se tak značně komplikovala. Vedení mohl zpět na stranu Deportiva zvrátit efektivním způsobem Florian Lejeune, z dalekonosného přímáku ale orazítkoval pouze spojnici. Veškeré naděje ale pohasly v 75. minutě, kdy si Martí našel odražený míč a střelou do protipohybu nedal brankáři šanci. V šesté minutě nastaveného času navíc ještě proti rozhozené obraně soupeře prosadil kanonýr José Luis Morales.

Levante svůj předposlední zápas v nejvyšší španělské soutěži dotáhlo do vítězného konce a rozhodlo tak o sestupu Deportiva. Oba celky se pak se soutěží rozloučí 22. května. Alavés přivítá na vlastním hřišti Cádiz, Granotes pak svedou bitvu s Vallecanem.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Real Sociedad 1:2

15.05.2022 19:30

Góly: 43. Francis Coquelin - 56. Alexander Isak, 74. Martín Zubimendi

Villarreal se doma nepředvedl v moc dobré kondici a ztratil další důležité body. Šel sice do vedení, když se jako první prosadil Coquelin, ale po změně stran se mu už tolik nedařilo. Naopak, hráli baskičtí hosté. Nejprve srovnal hostující kanonýr Isak a dvacet minut před koncem dokonal dílo zkázy Zubimendi.

Real Sociedad v klíčovém utkání dokázal uhájit šesté místo a díky třem bodům proti Villarrealu už jej právě "Žlutá ponorka" nemůže nijak předstihnout. Domácí Villarreal vstupoval do utkání s velkou motivací a jako favorit, ale nakonec nedokázal tuhle roli naplnit. A to přesto, že aktivní přístup mu minimálně zpočátku opravdu nechyběl.

Capoué to zkoušel několikrát velmi nepříjemně, Pau Torres hlavičkoval jen těsně nad bránu, kterou strážil pozorný gólman Remiro. Nepřekonal ho po vlastní rychlé akci ani Dia, který přepnul na půli hřiště na vyšší rychlostní stupeň a prodral se až do zakončení, jenže to už mu nevyšlo podle představ.

Mnohem lepší akci domácí založili ve 43. minutě. Rohový kop rozehráli na krátko a po centru na zadní tyč se rozhodl pro akrobatické zakončení Francis Coquelin. Jeho ránu z blízka nedokázal brankář Remiro zastavit ani přes pozorné a rychlé reflexy. Krásný volej v podání Coquelina a konečně vedoucí branka Villarrealu.

Pár minut po návratu ze šaten se prodral do zakončení rychlík Samuel Chukwueze, jenže ten pálil nakonec jen těsně vedle. A brzy hořce litoval, že nezakončil lépe. Z následujícího ataku totiž udeřili hosté. Střídající Gorosabel dostal moře prostoru k centru a ten všichni obránci Villarrealu minuli. Proto s ním na zadní tyči volný Alexander Isak neměl potíže - 1:1.

Domácí si vedení mohli vzít velmi rychle zpět. Jenže sudí po faulu Illarramendiho svůj výrok přehodnotil a penaltu Villarrealu sebral. Rozhodnutí nakonec nabídla 74. minuta. V ní obrana Villarrealu zaspala a nechala zakončovat Alexandera Sørlotha. Jeho ránu sice Rulli vyrazil, ale dobíhající Martín Zubimendi už se nemýlil - 2:1 pro La Real!

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Valencia CF 1:1

14.05.2022 18:30

Góly: 45+2. Raúl de Tomás - 37. Maxi Gómez

V utkání, ve kterém prakticky o nic nešlo, remizoval Espanyol s Valencií 1:1 a pro oba celky se v tabulce vůbec nic nemění. Oba góly padly v prvním poločase, kdy nejprve otevřel skóre Maxi Gómez a těsně před přestávkou srovnal Raúl de Tomás.

Od začátku mělo utkání velmi dobré tempo a bylo zřejmé, že si oba celky chtějí zápas užít. Hra se přelévala ze strany na stranu, ale vyloženě stoprocentní šance přišly až po uplynutí půlhodinovky. Ve 37. minutě předvedl průnik na pravé straně hřiště Correia a jeho přihrávku poslal z první do sítě Maxi Gómez.

Ještě do poločasu domácí zabrali a zaslouženě vyrovnali. Nejprve rozvlnili síť z ofsajdové pozice, takže branka neplatila, ale o několik minut později prostřelil Cillessena Raúl de Tomás a srovnal na poločasových 1:1.

Druhý poločas tedy začínal od nuly, ale obraz hry se ve druhém dějství neměl. Postupem času získávala větší převahu Valencia a Espanyol měl několikrát velké štěstí, že nedostal rozhodující gól. Hlavně deset minut před koncem nevyužil zaváhání Dardera Correia, jehož střelu López vyrazil.

Los Che kýženou branku nevstřelili a na Cornelá El Prat berou bod, který na jejich postavení v tabulce vůbec nic nemění. Totéž platí i o Kataláncích, kteří jsou kolo před koncem na třináctém místě.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid37267480:3185
2.FC Barcelona372110668:3673
3.Atlético Madrid37208963:4268
4.Sevilla FC371716452:3067
5.Real Betis371971162:4064
6.Real Sociedad371711939:3562
7.Villarreal CF3715111161:3756
8.Athletic Bilbao3714131043:3555
9.CA Osasuna3712111437:4947
10.Celta Vigo3712101543:4146
11.Valencia CF3710151246:5345
12.Rayo Vallecano371191737:4642
13.Espanyol Barcelona3710111640:5341
14.Getafe CF378151432:3839
15.Elche CF371091837:5139
16.Granada CF378131644:6137
17.Cádiz CF377151534:5136
18.RCD Mallorca37991934:6336
19.Levante UD377111947:7432
20.Deportivo Alavés37872231:6431

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (28)

Přidat komentář
LAM

Jak na konci oba týmy jenom točili míč dokola, jelikož jim to stačilo-Nám na druhej flek a jim na záchranu

No o ničem jiným ti dnes nebylo.

Reagovat
Kenneth

To je tak když se sejdou dva odporné týmy.

Reagovat
LAM

Real hrál ale na Cadizu

Reagovat
smazaný uživatel

Mbappe: "My future? I made this mistake 3 years ago to say something in a ceremony. I will stay in the spirit of thanking everyone for now. The choice is made. It's almost over. I will announce soon. [is it a matter of days?] Yes. Practically decided."

Reagovat
smazaný uživatel

Kylian Mbappe : “A chance to overtake Cavani record? You have to respect what he did. 200 goals at PSG is incredible. Being part of this circle is an honor, so you have to already savor what you have and what you have done. I'm already very happy to be in this top 3."

A timhle vicemene potvrzuje, ze jde pryc.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

kurva...ten utok Vini-Karim-Mbappe to je futbalovy orgazmus to znie strasne dobre, tak snad to bude aj dobre fungovat

Reagovat
romeo351

+ parádně se rozbíhá Rodrygo. K nevíře je, že jsem uplně zapomněl na přítomnost Hazarda v týmu - on už je tam snad i navíc, hrozná jeho škoda

Reagovat
misinho7

Rodrygo ide bomby...len aby ho nezastavil prichod Mbappeho..

A Eden som zvedavy no, je to po tej operacii, tak som zvedavy na dalsiu sezonu. Ako kvalitny nahradnik za Viniho moze byt

Reagovat
Jordi Alba

To je stejně v prdeli, když si člověk vezme, co ty hráči typu Coutinho, Hazard a spol stáli + co předvedli, že nám stačí, že za něj dá někdo 20 mega a vám, že by mohl dělat náhradníka.

Reagovat
misinho7

je to smutne no..na druhej strane ta konkurencia aku Eden ma a bude mat je uz moc silna, ale teraz mal tu operaciu co mi vybrali z kotnika tu dosticku ci co, vraj ho to limitovalo..sice nemyslim si ze bude hrat zrazu jak predtym ale ako kvalitny nahradnik moze byt, aj tak ho Vini asi moc do zapasov nepusti..

Ale hej je to smutne ako to dopadlo s Coutinho a Edenom. V PL obrovske hviezdy a u nas trosky...

Reagovat
Kenneth

Hazard urcite musi jit pryc, ale dopadne to jak u Balea bohuzel.

Reagovat
king23

Na drouhou stranu Rodrygo "jede bomby" cca poslední měsíc. Osobně zůstávám ohledně něho dost skeptický, musí svou formu potvrdit. Před půl rokem by mu v sestavě před Asensiem nikdo přednost nedal.

Reagovat
drussbarb

Já mám z tohoto útoku pocity spíše nepříjemné .

Boha, kéž by se vrátil Messi

Reagovat
Whitemedia

Andreas Christensen was set to start but told Thomas Tuchel that he was not ready to play. He didn't report an injury. Sources close to the player state that he had been feeling unwell and did not expect to be named in the starting XI.

Tohle dělá furt.. Jsem zvědavý, jak tenhle posera zvládne Barcelonu.

Reagovat
Gazdo

V pohode v nemocnici bude mat kamosov dost co poberaju podobne ako by poberal on

Reagovat
Ed_Hazard

Tiez by som sa citil zle, keby sa piekol moj prestup do Barcelony

Reagovat
misinho7

Reagovat
2miguel1

Ja dufam, ze jedineho z Chelsea kupime Azpiho aj to preto, ze tam mame 39-rocneho Daniho. Hentych priemerakov nepotrebujeme, dost co sa mame zbavit tych co tu mame.

Reagovat
misinho7

Tie nove dresy parada

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Cracker10

Ty dresy jsou kazdej rok jak pres kopirak

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Gazdo

Co ja viem teda mne sa limec na dresoch nikdy nepacil a myslim ze v moderno futbale nemaju limce co hladat. Ale asi budem z mala

Reagovat
Ed_Hazard

Flash News:

Kylian Mbappe has agreed personal terms with Real Madrid but has not yet signed, according to The Athletic

PSG are still trying to keep him at the club.

Poď mi, ukonči to napätie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele