37. kolo
14.05.2022 18:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Raúl de Tomás (© AFP)

Espanyol si rozdělil body s Valencií

V utkání, ve kterém prakticky o nic nešlo, remizoval Espanyol s Valencií 1:1 a pro oba celky se v tabulce vůbec nic nemění. Oba góly padly v prvním poločase, kdy nejprve otevřel skóre Maxi Gómez a těsně před přestávkou srovnal Raúl de Tomás.

Od začátku mělo utkání velmi dobré tempo a bylo zřejmé, že si oba celky chtějí zápas užít. Hra se přelévala ze strany na stranu, ale vyloženě stoprocentní šance přišly až po uplynutí půlhodinovky. Ve 37. minutě předvedl průnik na pravé straně hřiště Correia a jeho přihrávku poslal z první do sítě Maxi Gómez.

Ještě do poločasu domácí zabrali a zaslouženě vyrovnali. Nejprve rozvlnili síť z ofsajdové pozice, takže branka neplatila, ale o několik minut později prostřelil Cillessena Raúl de Tomás a srovnal na poločasových 1:1.

Druhý poločas tedy začínal od nuly, ale obraz hry se ve druhém dějství neměl. Postupem času získávala větší převahu Valencia a Espanyol měl několikrát velké štěstí, že nedostal rozhodující gól. Hlavně deset minut před koncem nevyužil zaváhání Dardera Correia, jehož střelu López vyrazil.

Los Che kýženou branku nevstřelili a na Cornelá El Prat berou bod, který na jejich postavení v tabulce vůbec nic nemění. Totéž platí i o Kataláncích, kteří jsou kolo před koncem na třináctém místě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele