1/16 finále - odvety
27.02.2020 18:55 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Wolfsburg vyhrál i v Malmö a postupuje

Jen jednogólová výhra doma, o to přesvědčivější venku. Fotbalisté Wolfsburgu nepřijížděli do Malmö s velkým náskokem, postup však uhájili ve velkém stylu. Před pauzou otevřel skóre Brekalo, ve druhé půli navyšovali Gerhardt a Victor.

Hosté udělali v sestavě oproti minulému čtvrtku dvě změny, když na krajíc obrany Mbabua a Roussillona nahradili Steffen a Otavio. Stejný počet hráčů vyměnili i Švédové, v záloze místo Riekse nastoupil Traustason a na pravém beku naskočil Lewicki na úkor Larssona.

První poločas se nesl v opatrnějším duchu a první střela na bránu přišla až ve dvaačtyřicáté minutě. Hned ale byla gólová. Josip Brekalo si narazil míč o Weghorsta a přesnou nízko letící ranou k tyči otevřel skóre.

Po pětašedesáti minutách už to bylo 0:2. Mehmedi nedokázal ve velké šanci prostřelit gólmana, u postranní čáry si však šikovně pohrál s balónem a přihrál Yannicku Gerhardtovi. Ten si jej navedl na střed a utaženým pokusem na zadní tyč navýšil vedení.

Tím ale Vlci nekončili, bezprostředně poté napálil Brekalo z voleje balón do spojnice. Lépe si počínal Joao Victor, kterému vzápětí Gerhardt naservíroval míč před poloodkrytou klec a brazilskému náhradníkovi už nedělalo potíže poslat jej za gólmanova záda.

Malmö se ještě snažilo s výsledkem něco dělat, to se mu však nepovedlo a do osmifinále s přehledem postoupil Wolfsburg.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
satan_666

ani tady Rosenberg hrát nebude, když už s fotbalem po minulé sezoně skončil byl v předpokládané sestavě i minulý týden...

Reagovat
Seydou Doumbia

Asi jeho velký fanoušek

Reagovat
satan_666

to ne, jen jsem si vzpomněl jak dával na podzim postupovej gól Malmö v jeho posledním domácím zápase kariéry... tak proto

Reagovat
Seydou Doumbia

myslel jsem toho, kdo ho cpal do té předpokládané sestavy

Reagovat
satan_666

asi, nesmířil se s jeho koncem...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele