základní skupiny - skupina I, 2. kolo
03.10.2019 18:55 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Wolfsburg v Saint-Étienne rychle odpověděl a remizoval

Nedlouhé trvání mělo vedení Saint-Étienne v duelu druhého kola skupinové fáze Evropské ligy proti Wolfsburgu. Domácí sice poslal do vedení Kolodziejczak, nedlouho poté však srovnal William a stanovil konečný výsledek utkání 1:1.

Francouzský tým se dostal do vedení prakticky z první větší šance zápasu. Přispěl k tomu i brankáře Pervan, který centrovaný míč vyrazil jen na vápno do prostoru, kde nebyl žádný z jeho spoluhráčů. K balónu se tak dostal Timothée Kolodziejczak, jenž přízemní ranou z první procpal míč přes klubko hráčů až do sítě.

Na odpověď Vlků se ale nemuselo čekat dlouho. Ti předvedli pohlednou kombinaci ve středu hřiště, kterou ukončil Arnold svým centrem za obranu. Tam si nabíhal William a hlavou přinutil kapitulovat i domácího brankáře, čímž srovnal stav zápasu.

Zbytek první půle se již nesl v poklidném duchu a vzrušení přišlo opět až po přestávce. Když bylo odehráno asi šedesát minut, poroučel se k zemi v pokutovém území Hamouma. Sudí však ponechal situaci bez povšimnutí, stejně reagoval i o dvacet minut později, kdy upadl Khazri.

Nejblíže vstřelení branky byl v nastaveném čase domácí Nordin, jenže tváří v tvář gólmanovi selhal a pouze jej napálil. V tabulce tak Wolfsburg udržel první pozici o skóre před Gentem, Saint-Étienne na tuto dvojici ztrácí tři body.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, fullmatchesandshows.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Pharrell

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
EverlastD

0:1

Reagovat
Heresy

0:2

Reagovat
paulinhos

neprohra hostů

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele