Serie A - souhrn 10. kola

29.10.2019, 20:53, aktualizováno 31.10.2019, 22:52
Komentáře a souhrny
Inter Milán vyhrál na hřišti Brescie, zůstává však na druhém místě za Juventusem, který pozdním gólem přetlačil Janov. Neapol dvakrát vedla, nakonec si však s Atalantou Bergamo body podělila po remíze 2:2, mezi oběma kluby tak zůstává rozdíl tří bodů. Dobrou formu potvrdily oba římské kluby a Cagliari, tři body mají rovněž Fiorentina a AC Milán...

AC Milán - SPAL 2013 1:0

31.10.2019 21:00

Góly: 63. Suso

AC Milán porazil SPAL 1:0, že by ale své fanoušky potěšil předvedenou hrou to ani náhodou. Milánským proti jednomu z kandidátů na sestup stačil jeden gól, který navíc vstřelil až po hodině hry Suso. Každopádně Rossoneri mají tři body a první vítězství pod Stefanem Piolim.

Na San Siru se od domácích čekalo jen vítězství. AC Milán se nevídaně trápí, v posledním domácím zápase ztratil body s Lecce a proti SPALu už potřeboval nutně zvítězit. Znovu to ale z jeho strany nebyl optimální výkon.

Hosté začali nebojácně a prvními výpady dali najevo, že to s nimi Milán nebude mít v žádném případě jednoduché. První velkou šanci si však vytvořili Rossoneri. Po Hernándezově přihrávce do vápna pálil jen do břevna Samu Castillejo a SPAL měl obrovské štěstí, že neinkasoval. Bohužel šlo o jedinou výraznou příležitost Milána v prvním poločase, protože další postupné útoky obrana SPALu rozbíjela.

Kouč Stefano Pioli rozhodně nemohl být spokojen, AC Milán se sice nedala upřít snaha, ale od tak zvučného celku se zkrátka očekávalo více. Do druhého poločasu místo Musacchia vyběhl Calabria a velice brzy byl svědkem neuznané branky domácích. Theo Hernández stál v době přihrávky v ofsajdu, tudíž jeho další gól nemohl být uznán. V 57. minutě dohrál i nevýrazný Castillejo a místo přenechal krajanovi Susovi. A byl to nakonec někdejší talent Liverpoolu, který v 62. minutě zajistil změnu skóre. Jeho volný přímý kop krásně zapadl do branky a Berisha se jen ohlédl.

AC Milán však druhý gól nepřidal, přestože Paquetá k tomu měl jedenáct minut před koncem velkou příležitost, kdy se dobře zbavil svých strážců a pak špičkou kopačky poslal balón mimo branku. SPAL byl ve hře o body až do samotného konce, ale Milán výsledek zuby nehty ubránil a poprvé pod Stefanem Piolim zvítězil.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Bologna FC 3:2

30.10.2019 21:00

Góly: 48. João Pedro, 72. Giovanni Simeone, 83. João Pedro - 23. Federico Santander (pen.), 90+1. Paolo Faragò (vl.)

Nakonec pětigólové představení bylo k vidění na Sardinii, kde se spolu utkali Cagliari a Boloňa. Domácí celek potvrdil skvělou formu a prodloužil svoji neporazitelnost už na osm zápasů a krom toho se drží v těsném kontaktu s evropskými poháry včetně Ligy mistrů. Boloňa sice v Sardegna Aréně vedla, ale po změně stran Cagliari třikrát skórovalo - prosadili se dvakrát João Pedro a jednou Simeone.

Domácí jsou ve skvělé formě, ale tentokrát je čekal podobně nepříjemný protivník. I Boloňa dokáže hrát s kýmkoliv a koneckonců na Sardinii jí patřil první poločas. Od úvodní minuty dostal opět příležitost Ladislav Krejčí a ve 20. minutě byl svědkem pokutového kopu, který znamenal vedoucí gól jeho mužstva. Soriano byl v šestnáctce faulován a Federico Santander bez potíží překonal brankáře Olsena. Ještě jednu penaltu si pak zkoušel vymodlit Orsolini, ale sudí Sacchi mu na špek neskočil a hostujícího hráče odměnil žlutou kartou za simulování. Cagliari se snažilo ještě do přestávky vyrovnat, ale naráželo na pozornou obranu Rossoblu.

Sardiňané se dočkali až krátce po přestávce. João Pedro vypálil z otočky a balón po teči i s trochou štěstí skončil za zády brankáře Skorupskiho. V 61. minutě přišla chvilka českého křídelníka Ladislava Krejčího, který dokonce vstřelil gól, ovšem Sacchi ho kvůli ofsajdovému postavení uznat nemohl.

Utkání se zlomilo až v závěrečné čtvrthodině. V 72. minutě chyboval Bani a Giovanni Simeone samostatný postup na Skorupskiho proměnil ve vedoucí gól. Sardinskou euforii ještě umocnil o pár minut později znovu João Pedro přesnou přízemní střelou a Boloňa už ztrácela na domácí dva góly. Zápasu však nebyl konec, v nastavení vykřesal po rohovém kopu naději Paolo Faragó, ale více už Boloňa nestihla.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Janov CFC 2:1

30.10.2019 21:00

Góly: 36. Leonardo Bonucci, 90+6. Cristiano Ronaldo (pen.) - 40. Christian Kouamé

Juventus měl namále a už už to vypadalo, že s Janovem ztratí, ovšem v šesté minutě nastavení proměnil pokutový kop Cristiano Ronaldo a všechny body zůstaly v Turíně. Pro hosty je to velká škoda, na druhou stranu jejich výkon pod novým trenérem Thiagem Mottou je příslibem do budoucna.

Stará dáma byla velkým favoritem, ovšem Janov představoval jisté nebezpečí. Jednak měl nového trenéra Thiaga Mottu a také v minulé sezoně s italským šampionem ani jednou neprohrál. A také tentokrát byl na Allianz Stadium nepříjemným protivníkem.

Více iniciativní byl v počátcích zápasu Juventus, ale i Janov se nebál zakončovat. Například střelu Pinamontiho bez potíží lapil Buffon. To ta Dybalova ze 17. minuty byla o poznání nebezpečnější a Radu ji musel vyškrábnout na rohový kop.

Paulo Dybala byl hodně vidět, ale první branku zápasu obstaral někdo jiný. Po půlhodině hry rozehrál Juventus rohový kop a Leonardo Bonucci hlavou poslal Starou dámu do vedení.

První poločas ale výhrou Juventusu neskončil, protože Janov dokázal rychle odpovědět. Pět minut před přestávkou napřáhl ze střední vzdálenosti Kouamé, jenomže střela mu vůbec nevyšla, avšak paradoxně zmátla Buffona a ten už svůj pohyb nedokázal změnit tak, aby balón neskončil v síti.

Janov měl před sebou dalších pětačtyřicet minut, ale hned na začátku druhého poločasu si všechno zkomplikoval. V 51. minutě uviděl Francesco Cassata druhou žlutou kartu a Janov dohrával o deseti. Juventus pak postupně zvyšoval tlak a v závěru už Janov pevně svíral ve vlastní šestnáctce. Branku však ne a ne vstřelit, navíc čtyři minuty před koncem uviděl červenou kartu i Adrien Rabiot a počet sil na hrací ploše se vyrovnal.

Hlavní sudí se rozhodl pro čtyři minuty nastaveného času a ty nakonec stály hosty body. Nejprve ve třetí minutě nastavení vstřelil Ronaldo gól z ofsajdu, který nebyl správně uznán, za další tři minuty už se ale portugalský útočník radoval. Ronaldo byl v pokutovém území faulován a nařízenou penalt sám bezpečně proměnil a zajistil Juventusu další tři body.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Turín FC 4:0

30.10.2019 21:00

Góly: 25. Francesco Acerbi, 33. Ciro Immobile, 70. Ciro Immobile (pen.), 90. Andrea Belotti (vl.)

Lazio si poradilo s Turínem až překvapivě hladce, protože mu nasázelo čtyři branky a samo nedostalo jedinou. Polovinu z nich měl na svědomí kanonýr Ciro Immobile a dočkali jsme se i jednoho vlastního gólu.

Turínský celek potřeboval co nejdřív zastavit svůj pád směrem do spodní části tabulky a na půdě Lazia věřil, že by to mohlo jít. Trenér Walter Mazzarri ukázal na hráče jako Belotti, Izzo, Zaza, Lyanco nebo Lukić. Lazio bylo samozřejmě větším favoritem, i proto, že Turínu se na jeho půdě moc nedaří. Vybojovat tři body se na trávníku pokoušeli Patric, Cataldi, Marušić nebo Alberto s Immobilem.

První minuty zápasu nenabízely prakticky nic zajímavého a oba týmy spíš nechtěly nic uspěchat. První gól utkání měl na noze Felipe Caicedo, který se ve 20. minutě dostal k míči ve vápně Turína, jenže trestuhodně přestřelil branku stráženou Salvatorem Siriguem. O chvíli později obránce Nicolas N’Koulou zahrál v těsné blízkosti vlastního vápna rukou a sudí nařídil volný přímý kop. K němu se postavil tahoun Lazia Sergej Milinković-Savić a těsně minul tyč.

Kdo naopak neminul, to byl Francesco Acerbi. Ačkoli zkušený stoper není na hřišti primárně od střelby branek, tahle se mu povedla náramně. V pětadvacáté minutě napřáhl daleko za vápnem, vzdušnou čarou možná třicet metrů od brány. Jeho tvrdá rána mu ale sedla tak dobře, že zaplula za bezbranného Sirigua - 1:0 pro Lazio.

Biancocelesti se v tu chvíli sesypali na svého soka a po dalších osmi minutách vedli už o dvě branky. Jak je fotbal jednoduchý, ukázal Ciro Immobile. Dostal míč do běhu, nikdo se k němu ani neblížil, takže postupoval směle dál. Pak přesnou ranou k tyči nedal Siriguovi šanci zasáhnout a bylo rozhodnuto.

Turín směrem vpřed prakticky nic nevymýšlel a jeho dnešní projev značně zaostával za tím týmem, který se ještě nedávno chystal na předkola Evropské ligy. Lazio naopak vývoj utkání jasně kontrolovalo a nehodlalo se vzdát pohodlného náskoku ani po změně stran.

Turín pochopil, že musí trochu přidat a do hry nasadil útočníka Verdiho, místo něhož obětoval Lyanca. Takhle to dál nešlo, protože Lazio se dělalo, co se mu zachtělo. Další problémy pro "Býky" nastaly v minutě 68., když dostal druhou žlutou a následně kartu červenou Nicolas N'Koulou. Navíc se po jeho zákroku kopala penalta a tu bezpečně proměnil Ciro Immobile. Zkušený kanonýr si připsal druhou branku v zápase.

Turín se ani ke konci utkání nepokoušel o nic zajímavějšího a působil v porovnání s Laziem dost odevzdaným dojmem. Takže poslední hřebíček do jeho rakve byl vlastně nasnadě. Zmar Granata dokonale demonstroval Andrea Belotti, který měl být rozdílovým hráčem. Po rohovém kopu si totiž srazil míč do vlastní brány.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - US Lecce 1:1

30.10.2019 21:00

Góly: 90+1. Gastón Ramírez - 8. Gianluca Lapadula

Claudio Ranieri se ani ve třetím zápase nového angažmá výhry nedočkal. Sampdoria Janov pod jeho vedením pouze remizovala s Lecce 1:1 a to je pochopitelně v současné situaci málo. Hosté na Stadio Luigi Ferraris vedli, ale vítězství i po ztrátě vyloučeného Tachtsidise neudrželi. Až v nastavení zařídil konečnou dělbu bodů Gastón Ramírez.

Lecce se daří a koneckonců i zisk bodu z janovské půdy je pro něho úspěchem. Hosté začali na Marassi velmi dobře a Ranieriho družinu zaskočili úvodní brankou už v 8. minutě. Šachov si dobře zpracoval balón tělem, aby jej předal Lapadulovi, který v náběhu za obranou překonal brankáře Audera. Sampdoria se pokusila o okamžité vyrovnání, ale zakončení veterána Quagliarelly bez problému zachytil Gabriel. Lecce se ale neuchýlilo jen k defenzívě, naopak dál bylo nebezpečné a Audero musel zasahovat po ráně Petriccioneho.

Hosté měli v prvním poločase několik příležitostí a kdo ví, jak by se utkání vyvíjelo, kdyby se Liveraniho svěřencům podařilo odskočit na rozdíl dvou branek. Ve 36. minutě zahodil dobrou šanci i domácí tým, jmenovitě Bonazzoli těsně minul tyč. Velké vzrušení přinesl závěr prvního poločasu. Nejprve Quagliarella těsně před Gabrielem nedosáhl a následně na druhé straně hosté reklamovali pokutový kop a červenou kartu. Tu sudí Alexi Ferrarovi skutečně ukázal, jenomže o chvíli později po shlédnutí videa svůj verdikt odvolal. Navíc žádná penalta se nekopala.

I ve druhém poločase se bylo na co dívat. Útočit museli Námořníci, kteří stále prohrávali 0:1. V 72. minutě jim k tomu mělo pomoci vyloučení Panagiotise Tachtsidise za faul zezadu. Sampdoria si pak vytvořila velký tlak, ale vyrovnat dokázala až v nastavení. Po rohovém kopu hlavičkoval Gastón Ramírez a balón celým objemem překročil brankovou čáru.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - ACF Fiorentina 1:2

30.10.2019 21:00

Góly: 24. Jérémie Boga - 63. Gaetano Castrovilli, 81. Nikola Milenković

Fotbalisté Fiorentiny odčinili víkendovou porážku s Laziem a z horké půdy Sassuola berou všechny body. A to i bez potrestaného Francka Ribéryho a trenéra Vincenza Montelly i navzdory prohranému prvnímu poločasu. Branka Bogy byla v zelenočerném dresu jediná, o přestávce pak otočili výsledek Castrovilli s Milenkovićem.

Hosté měli první velkou šanci už ve 4. minutě, kdy po centru trefil na zadní tyči brankovou konstrukci Kevin-Prince Boateng. Další minuty pak žádnou příležitost nenabídly, až zhruba o dvacet minut později po šanci Boatenga si šikovně udělal prostor ke střele Jeremie Boga a dobře umístěnou ranou zajistil Sassuolu vedení! Fiorentina následně sešlápla plyn a další Boatengovo zakončení skončilo těsně vedle a Benassiho gól nebyl pro předchozí přestupek uznán. Viola měla v závěru prvního poločasu velkou převahu, vyrovnání se však dočkala až po změně stran.

Přesně v 63. minutě odcentroval Venuti a Gaetano Castrovilli umístěnou hlavičkou k tyči vyrovnal na 1:1. Fiorentina měla i v další fázi zápasu více ze hry a devět minut před koncem mohla strhnout vedení na svojí stranu, kdyby Consigli nevytáhl fantastický zákrok po hlavičce Milenkoviće. Hostující hráč se branky přeci jenom dočkal, o minutu později se dostal ke Castrovilliho střílené přihrávce a před odkrytou brankou stačilo jen nastavit kopačku.

Fiorentina mohla v závěru výsledek ještě pojistit dalším gólem, ale Chiesovu střelu zneškodnil Consigli.Hosty to vzápětí mohlo mrzet, protože Boga měl na kopačce vyrovnání. Po standardní situaci byl před Dragowskim úplně sám, jenže branku trestuhodně přestřelil. Další loženku měli domácí ještě v nastavení, ale Dragowski skvělým zákrokem Bogu opět vychytal. Viola se štěstím uhájila vedení 2:1 a ze stadionu Cittá del Tricolore si odváží všechny body.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - AS Řím 0:4

30.10.2019 21:00

Góly: 13. Nicolò Zaniolo, 51. Chris Smalling, 54. Justin Kluivert, 65. Aleksandar Kolarov (pen.)

Římané si na půdě Udinese poradili s velkým přehledem, který umocňuje především fakt, že hráli více než 60 minut v početním oslabení po přísné červené kartě pro Federica Fazia. Přesto jejich gólostroj obrana "Zeber" nedokázala zastavit.

Římané nutně potřebovali ukázat, že výhra nad AC Milán v posledním kole nebyla náhodná a že jsou i přes zranění připraveni zahájit vítěznou sérii. Na trávníku se o to měli starat hráči jako Smalling, Kolarov, Džeko, Zaniolo nebo Pastore, novinkou pak bylo nasazení Kluiverta a Santona. Udinese vsadilo na útočné duo Okaka - Lasagna, plno práce měl také odvádět silový střed Mandragora, Jajalo a De Paul.

Do první pořádné šance se dostal Javier Pastore, k němuž se za vápnem snesl rohový kop od Aleksandara Kolarova. Dělovka zkušeného Argentince ale zamířila těsně vedle. Udinese spoléhalo spíše na rychlé kontry, které dělaly problémy jak Faziovi, tak Santonovi. Po dalším takovém se Sema prohnal do vápna a v něm upadl doufajíc v penaltu. Tu však sudí Irrati faul neviděl.

Naopak na opačné straně pískal vedoucí gól Římanů. Po centru z hloubi pole od Kolarova se za míčem hnal Nicolò Zaniolo, obránce Samir naprosto neodhadl odskok míče a v podstatě vypustil Zaniola samotného na brankáře Juana Mussa. Římský mladíček zvládl situaci s naprostým klidem a prostřelil zkušeného brankáře mezi nohama - 1:0.

Ve 28. minutě se po chybě domácí obrany hnali tři hráči hostí na bránu Mussa a dva jeho strážce. Celou akci vedl středem Javier Pastore, který si mohl vybrat, komu z nabíhajících spoluhráčů nahraje. Nakonec se ale rozhodl zakončit sám a to neměl dělat. V poslední chvíli byl o míč obrán a pak jen naštvaně schovával hlavu do dlaní.

Na opačné straně to samé předváděl Federico Fazio. Ten totiž vynechal první část sprinterského duelu s Okakou a nevšiml si, že by měl možná běžet rychleji. Pak na soupeře sáhl a ten se složil. Sudí Irrati neváhal a udělil mu rovnou červenou kartu! A pak se samozřejmě typicky po italsku strhla nekonečná debata, že to faul nebyl, proč se to takhle píská atd.

Do druhé půle už naskočil Antonín Barák, aby trochu rozhýbal strnulou záložní řadu "Zeber". Moc to ale nepomáhalo, protože v 51. minutě vybojoval Zaniolo rohový kop. Ten rozehrál Jordan Veretout a z dorážky před bránou se Chris Smalling mýlit prostě nemohl.

Římané jako by dali veškerou zlost za vyloučení Federica Fazia do útoku a byli naprosto efektivní. Jen tři minuty po druhé brance se totiž radovali potřetí. Rychlý brejk zvládli na jeden dotyk dostat až na Pastoreho, který opět postupoval středem hřiště. Tentokrát nesobecky našel Justina Kluiverta, který si obhodil soupeře a zamířil na bližší tyč! Mladý Nizozemec si tak připsal svůj druhý letošní gól.

V těchto chvílích se zdálo, že je to naopak Udinese, které hraje v oslabení. A těch problémů bylo stále víc. Po centru ze strany se Becão dotkl míče rukou a sudí Irrati nařídil penaltu. K ní se postavil Aleksandar Kolarov a to je většinou jasná záležitost - 4:0. Trenér Tudor viděl před sebou jen jedno číslo - 11. Přesně tolik gólů dostal jeho tým za dva poslední zápasy. "Zebry" samy žádnou trefu nevyprodukovaly, takže se loučí s vysokou porážkou.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Atalanta Bergamo 2:2

30.10.2019 19:00

Góly: 16. Nikola Maksimović, 71. Arkadiusz Milik - 41. Remo Freuler, 86. Josip Iličić

Atalanta odjíždí ze stadionu San Paolo s hodně cenným bodem. Neapol dvakrát vedla a hrála lépe, jenže Atalanta dokázala silou vůle dvakrát dotáhnout skóre. Mužem zápasu v hostujícím dresu je Rafael Tolói, který i z pozice stopera dokázal vymyslet dvě asistence.

Neapol toužila na domácí půdě zvítězit nad nabuzenou Atalantou a opět ukázat, že patří mezi nejširší špičku. Zlé jazyky totiž tvrdí, že Carlo Ancelotti má již své dny sečteny a po několika zaváháních bude jeho mise hodnocena jako neúspěšná. Dnes dal důvěru Lozanovi, Milikovi, Insignemu nebo Allanovi s Maksimovićem. Hostující Bergamaschi naposledy nasázeli nemilosrdnou sedmičku do sítě Udinese a dnes to měli napodobit Iličić, Gómez, Gosens nebo Pašalić.

Už v první minutě se k míči u rohové zastávky postavil José Maria Callejón, který svým centrem našel Kalidoua Koulibalyho. Stoper Partenopei ale nedal do hlavičky tolik síly, kolik by bylo žádoucí, a brankář Pierluigi Gollini neměl s jeho zakončením potíže. Stejný závěr platil po sprintu Lozana, kterého zastavil ofsajd.

V 11. minutě musel trenér Ancelotti poprvé střídat, protože se mu zranil klíčový záložník Allan. Místo něj na hřiště vběhl o něco kreativnější Piotr Zieliński. A vnesl na trávník štěstí. Po pěti minutách se vrátil míč k Josému Callejónovi, který zprvu neodcentroval od rohu příliš dobře. Druhý pokus už mu vyšel o poznání lépe a jeho lahůdkový pas proměnil na zadní tyči v první branku Nikola Maksimović - 1:0.

V rychlém sledu se Neapoli málem povedlo dát druhý gól. Po zákroku brankáře Golliniho se míč odrazil k volnému Arkadiuszovi Milikovi, který z kroku hlavičkoval jen do tyče! V pádu pak už dorazit míč nedokázal. Atalanta přesto byla aktivnější a kroužila kolem vápna domácích ve velké rychlosti.

Obrana Neapole ale držela i přes nápaditou a přesnou kombinaci La Dea. Po pětatřiceti minutách hry se s míčem u nohy dostal Lorenzo Insigne až do vápna a po jednoduché kličce na střed vyzkoušel pozornost brankáře Golliniho. První půle se pomalu blížila ke svému konci, když Atalanta Bergamo zničehonic srovnala.

Do sedla ji dostala 41. minuta, ve které se s míčem vpřed vrhl Rafael Tolói. Všiml si nabíhajícího záložníka Rema Freulera a vyslal ho do šance. V pádu si Freuler i přes Koulibalyho poradil a prostřelil padajícího Alexe Mereta - 1:1.

Druhá půle byla o poznání skromnější. Po hodině hry vyslal trenér Ancelotti do boje Driese Mertense a uznávaný Belgičan prakticky okamžitě vyslal do šance Lorenza Insigneho. Jeho technický pokus však mezi tři tyče neputoval.

Neapol ke konci přidala a byla mnohem dravější. Za výhrou šla víc než Atalanta a to jsou věci, které se odměňují. V 71. minutě Neapol konečně mohla jásat. Ofsajdová past Atalanty sklapla naprázdno a Fabián Ruiz vyslal do perfektního úniku Areka Milika. Polský kanonýr elegantně obešel Golliniho a zakončil do prázdné brány.

Ani to ale Neapoli nestačilo na tři body. Do konce utkání chyběly jen čtyři minuty, když se po delší době u vápna Neapole míč snesl k Rafaelu Tolóiovi, který brilantně vysunul Josipa Iličiće. Ten si tváří v tvář před brankářem Meretem poradil a srovnal na konečných 2:2. Možný ofsajd nebo předcházející zákrok Kjaera ve vápně na Llorenteho samozřejmě typicky po italsku vyvolaly emoce a téměř čtyři minuty se nehrálo. Stav už ale zůstal neměnný.

Více informací k zápasu

Brescia Calcio - Inter Milán 1:2

29.10.2019 21:00

Góly: 76. Milan Škriniar (vl.) - 23. Lautaro Martínez, 63. Romelu Lukaku

Inter si zkušeně pohlídal vedení nad Brescií a podle předpokladů získal cenné tři body. Díky nim se alespoň na pár hodin posunul do čela tabulky. Brescii ani pozdní gól Bisoliho nepomohl.

Na duel s Nerazzurri se hodně těšil Mario Balotelli, který v dresu milánského velkoklubu vlastně nakoukl do seniorského fotbalu a udělal si v něm jméno. Dalšími opěrnými body Coriniho týmu na trávníku byli Tonali, Cisztana nebo Rômulo. Inter, respektive Antonio Conte, nehodlal nic podcenit, takže vyslal do pole bojovníky jako Lautaro, Lukaku, Barella nebo Godín s Candrevou.

Na Brescii bylo od prvních momentů vidět, že má přeci jen respekt ke slavnějším jménům. Až příliš často Brescia ztrácela míče, dopouštěla se chyb v rozehrávce a nechávala Inter mazlit se s míčem. Po rohovém kopu Interu si míč našel Diego Godín, jenže ještě než mohl zakončit hlavou, jeho záměr vysledoval obránce Cistana a zasáhl na poslední chvíli.

Ve 23. minutě už se ale skóre měnilo a Interu pomohla šťastná teč. Lautaro Martínez zavezl míč až do tří čtvrtin hřiště a rozmáchl se. Jeho rána by zřejmě v síti neskončila, jenže razantně ji přizvedl couvající obránce Cistana, který tím změnil dráhu letu a Alfonso neměl nárok zasáhnout.

Vlajku Brescie se pokusil vytáhnout Sandro Tonali, jehož dělovku o dvě minuty později musel Handanovič likvidovat. Domácí se několikrát pokusili překvapit obranu Nerazzurri přesnými pasy a i když centrů před brankářem Alfonsem přeci jen přibylo, často si s nimi věděla rady pozorná obrana v čele s Rômulem a Gastaldellem. Ke konci první půle musel sudí ještě párkrát sáhnout do kapsy a umravnit rozvztekané soupeře žlutými kartónky.

Do druhé půle nastoupila Brescia v mírně lepším rozmaru, který vzápětí mohl explodovat v čisté delirium. Stačilo by, aby Mario Balotelli mířil trochu přesněji, nebo aby v bráně Interu nestál Samir Handanovič. Do protiútoku se o pár minut později dostával Alfredo Donnarumma, který místo zakončení ještě zkoušel na zadní tyči najít Mangravitiho, před kterým na poslední chvíli zasáhl Godín.

Inter byl ke Conteho radosti maximálně efektivní a i když neměl příliš mnoho šancí, bezpečně vedl. Na dva nula zvýšil Romelu Lukaku, který v 63. minutě převzal míč u postranní lajny a protančil s ním na střed. Zpoza obránce vyslal táhlou ránu k tyči a míč k ní zapadl tak přesně, že Alfonso neměl šanci - 2:0.

Brescia se však sympaticky nevzdávala a jasně ukázala, že to s ní Inter nebude mít zas tak jednoduché. Patnáct minut před koncem Balotelli sice ještě nadvakrát Handanoviče nepřekonal, leč Dimitri Bisoli byl úspěšnější. Prohnal se s balonem u nohy do vápna, posadil na zadek protihráče a s pomocí teče Milana Škriniara zakončil i přes slovinského brankáře Interu. Gól byl nakonec zapsán jako vlastní trefa Milana Škriniara - 2:1.

Více informací k zápasu

Parma Calcio - Hellas Verona 0:1

29.10.2019 19:00

Góly: 10. Darko Lazović

Hellasu se povedlo ukořistit skalp Parmy, což v těchto týdnech nebývá úplně snadná záležitost. O vítězství veronského celku rozhodla desátá minuta, v níž se prosadil záložník Darko Lazović.

Hosté byli od začátku utkání aktivnějším týmem a před brankáře Sepeho směřoval jeden centr za druhým. Překvapená Parma se nebezpečí hrozícímu ze vzduchu bránila, ale přesto inkasovala. V desáté minutě Salcedo Mora ztratil míč u vápna Ducali, ale ten se dostal k pozornému Darku Lazovićovi. Zkušený záložník natáhl z pětadvaceti metrů a nádhernou bombou nedal Sepemu žádnou šanci zasáhnout!

Yann Karamoh přiťukl hlavou míč ve vápně Verony na spoluhráče Gervinha, který hlavou zkusil zamířit k tyči, jenže tu minul. Dvojice Karamoh - Gervinho začala posléze řádně prohánět obranu Hellasu, ta však držela. Na větší šance jsme ale čekali na obou stranách až do konce první půle.

Zvýšit mohl Mariusz Stępiński, jehož oslovil Miguel Veloso krásným pasem z levé strany. Mladý Polák hlavičkoval velmi dobře, jenže radost z navýšení skóre mu pokazila tyč! Především z hlediska Parmy to byl hodně nepovedený a nudný poločas, takže po změně stran musela hodně přidat. Dnes zkrátka působila naprosto bezzubým dojmem.

Hned ve 49. minutě se o změnu skóre pokoušel opět rychlík Gervinho. Ten se zastavuje jen velmi těžko a v rámci pravidel to v podstatě nejde. Proto se mu podařilo prosmýknout přes tři obránce Hellasu a ještě zamířit uvnitř vápna. Brankář Marco Silvestri by byl bezbranný, jenže místo něj zasáhlo břevno. Parma byla velmi blízko vyrovnání, ale musela začínat od začátku.

Domácí záložník Gastón Brugman to pak zkusil ze střední vzdálenosti, ale brankář Marco Silvestri si s jeho střelou dokázal poradit. Po hodině hry mohl zvýšit vedení Hellasu opět Darko Lazović, jehož dělovku z voleje zachraňoval brankář Sepe jen za pomoci velmi rychlého reflexu. V posledních deseti minutách se Parma v podstatě nedostala k tlaku, ale přesto málem srovnala. Kdyby Veloso nebyl tak bystrý a nevykopl míč z brankové čáry, zřejmě by střídající Hernani slavil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC1082018:926
2.Inter Milán1081122:1025
3.Atalanta Bergamo1063130:1621
4.AS Řím1054118:1119
5.SS Lazio1053222:1018
6.SSC Neapol1053220:1318
7.Cagliari Calcio1053216:1018
8.ACF Fiorentina1043315:1315
9.Parma Calcio1041515:1413
10.AC Milán1041510:1313
11.Bologna FC1033414:1512
12.Hellas Verona103347:812
13.Turín FC1032511:1611
14.Udinese Calcio103165:1710
15.US Sassuolo930616:189
16.US Lecce1023511:199
17.Janov CFC1022613:238
18.Brescia Calcio92169:147
19.SPAL 2013102177:177
20.UC Sampdoria101276:195

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (274)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lize by prospelo snizeni na 10 tymu, polovina je odpad

Reagovat
smazaný uživatel

10 nie, ale na 18 by to kľudne mohlo byť prospešné.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak tak by napadlo či ten úpadok Talianskej ligy a repre, nemá tak trochu aj demografické príčiny. Nakoľko v Taliansku klesá pôrodnosť, tak sa tí hráči jednoducho nenarodia. Znie to možno bizarne, ale môže to byť jedna z príčin.

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon tak mi napadlo...

Reagovat
Forza_Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem čo je na tom na facepalm. Netvrdím že to je jediný dôvod, ale stačí si pozrieť demografické štatistiky Talianska a ten úbytok je tam značný. Netvrdím že inde nie je, no čo sa týka západoeurópskych krajín tak práve Taliansko priam bije do očí. To je proste fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, ale také Portugalsko má 6 krát menej obyvateľov a celkom sa mu v poslednej dobe darí.

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, lenže s dlhodobejšieho hľadiska tým najlepším nestačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo členská základňa samozrejme ovplyvňuje možnosť výberu, čím väčšia, tým väčší výber. Samozrejme oveľa dôležitejšie je mať kvalitných trénerov, s kvalitnými akadémiami na úrovni. Preto napríklad USA alebo Rusko nedosahujú úrovne futbalových veľmocí. O Číne či Indii sa už ani nemusíme baviť. Je to niečo ako v našom hokeji urodila sa nám jedna zlatá generácia. Avšak z dlhodobejšieho hľadiske sme veľmociam so šírkou našej základne proste konkurovať nemohli.

Reagovat
smazaný uživatel

To že sme v hokeji brutálne zaspali čo sa týka metodiky je už druhá vec. Môžme argumentovať Fínskom s podobným počtom obyvateľov, to má však viac registrovaných hráčov, štadiónov a čo je najdôležitejšie v metodike je pred nami o míľové kroky dopredu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hokej je iný šport. Bavme sa o futbale..Nižšia, resp. nízka pôrodnosť za poslednú dekádu u národa s počtom cca 60 miliónov obyvateľov, nemôže mať vplyv na pokles výkonnosti.národného teamu.To je môj názor.

Reagovat
cresposuper

Ano, lebo plati priamoumerny vztah medzi porodnostou a kvalitou futbalu. Najprudsi pokles porodnosti malo Taliansko v rokoch, kedy sa narodili neskorsi majstri sveta v Nemecku a teraz klesa porodnost od r. 2009, to akoze maju hrat v lige 10- a menej rocny chlapci, hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže ten pokles trvá stále, ešte aj v tých 70-80 rokoch sa narodilo o dosť viac novorodencov ako teraz.

Reagovat
cresposuper

Netrva stale, v r. 1995-2009/10 rastla.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, beriem späť avšak rástla len dosť nepatrne. Každopádne podľa predpokladov OSN nemá mať Taliansko na konci 21.storočia ani 40 miliónov, čo značí pre v súčasnosti ešte stále vyše 60 miliónovú krajinu značný úbytok obyvateľstva.

Reagovat
smazaný uživatel

Píčoviny mluvíš nejde vůbec o počet dětí jde o počet registrovaných fotbalistů a to je ovlivněno mnoha faktory hlavně teda tím, jak moc mají mladí zájem o fotbal....a proto je ve fotbale stále víc hráčů z chudších poměrů. Plést do toho porodnost je vtipné

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže počet detí, ovplyvňuje početnosť členskej základne. Samozrejme hlavným faktorom sú tréningové možnosti, futbalová infraštruktúra a kvalita trénerov. Preto napríklad Bangladéš asi ťažko bude futbalová veľmoc, keď tam toto všetko chýba. Avšak ja Taliansko porovnávam s európskymi futbalovými veľmocami, a nie s Bangladéšom. Myslím si že početnosť členskej základne môže urobiť ten malý rozdiel resp. mu aspoň napomôcť ktorý Taliansku chýba do úplnej špičky, čo sa týka kvality repre, ktorá samozrejme ovplyvňuje kvalitu ligy. Ako som už povedal Taliansky futbal má aj ďalšie problémy, ktoré sú možno závažnejšie, a toto je len kúsok skladačky do celkovej mozaiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Už pochop že jsi třepnul hovadinu, máš 150 důležitějších důvodů než porodnost , např. se podívej na počet obyvatel.....kde je Belgie? Nizozemsko? malé státy a výborné ve fotbale. ...a fakt to není tím že se tam zvedla porodnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna týmto krajinám počet obyvateľov stúpa, je to dané aj prisťahovalectvom. Práve deti prisťahovalcov tvoria veľkú časť tamojších reprezentácii. Bez nich by boli výrazne slabšie na tom najmä Belgicko.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak povedané ak by každý musel hrať za krajinu svojho pôvodu, tak dané krajiny by boli výrazne slabšie. Taliansko je čo sa týka prisťahovalectva výrazne konzervatívne, nejdem tvrdiť či je to dobré alebo nie. Každý na to môže mať vlastný názor. Každopádne keby podobne konzervatívne bolo trebárs Francúzsko, tak momentálne zrejme nemá ani jeden titul majstrov sveta. Nedostatočnú produkciu detí Francúzskeho pôvodu, sa rozhodli doplniť deťmi prisťahovalcov. Samozrejme v mimo-futbalovej sfére to má aj svoju odvrátenú stránku.

Reagovat
smazaný uživatel

1970-75 1975-80 2010-15 2015-20

France 4 158 3 676 3 930 3 644

Germany 4 458 4 050 3 465 3 896

Italy 4 407 3 674 2 650 2 308

Spain 3 387 3 226 2 246 1 989

UK 3 780 3 366 4 024 3 860

Len pre zaujímavosť štatistky OSN čo sa týka narodených detí V generácii posledných Talianskych Majstrov Sveta a teraz, to posledné číslo je odhad. všetko je to x 1000 takže za 3 tisíc, si dosaďte 3 milióny a tak ďalej. Nutno dodať že Španielsko má podobný problém.

Reagovat
smazaný uživatel

1980-1985 1985-1990 1990-1995

France 3 861 3 828 3 660

Germany 4 165 4 293 3 961

Italy 3 094 2 853 2 756

Spain 2 566 2 127 1 960

UK 3 605 3 900 3 811

Pre objektívnosť pripájam ďalšie roky. Tu vidíme že rozdiel medzi Talianskom a Španielskom bol tiež v minulosti vyšší, ako odrážala prvá tabuľka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tým netvrdím že Španielsko nemá tiež problém. Akurát tam má byť ten pokles percentuálne nižší ako v prípade Talianska. Hlavný problém s poklesom populácie majú trebárs Pobaltské štáty, Ukrajina alebo Poľsko. V menšej miere potom celý bývalý soc.blok, v týchto krajinách je to však najvypuklejšie. Akurát to nie sú vyslovene futbalové veľmoci preto som sa o nich nezmieňoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Respektíve:

1995-2000 2000-2005 2005-2010

France 3 707 3 860 3 975

Germany 3 888 3 582 3 393

Italy 2 637 2 739 2 856

Spain 1 892 2 153 2 565

UK 3 648 3 408 3 880

Reagovat
Zark

tady ty tvoje referáty ze skoly nikoho nezajimaji

Reagovat
smazaný uživatel

Nepíšem to pre ľudí ktorých to nezaujíma. Pokiaľ sa nájde aspoň jeden človek, koho to trošku zaujme, tak mi to stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Okrem toho pokles populácie resp. jej starnutie je jeden z hlavných civilizačných problémov dnešnej doby. Popri klimatickej kríze (a to fakt nie som fanúšikom špôsobu prejavov Gréty a samého ma irituje) resp. ďalšej priemyselnej revolúcii ktorá už pomaly prebieha. Fenomén migrácie s tým má tiež čo dočinenia, nakoľko na niektoré pracovné pozície jednoducho začínajú chýbať ľudia. Všetci asi poznáme učiteľky či doktorky ktoré by teoreticky mali byť dávno na dôchodku, no nemá ich kto nahradiť. Povinné kvôty sú však totálna zvrhlosť, podobne ako kecy o tom ako niekto neprijme jediného migranta, oboje je z môjho hľadiska extrém. Vo východnej Európe k zhoršeniu situácie dopomáha aj to že tu prebieha masívny odliv mozgov, čo je logické ľudia idú tam kde dostanú lepšie podmienky.

Reagovat
jack_donaghy

Zase ho nemusime ukamenovat. Myslim, ze sam autor to pisal iba ako trocha nestandardnejsiu uvahu. Mohli by sme odsledovat pomer "natalita":"futbalova vykonnost" (ale co to ta vykonnost je, ako ju hodnotit?) za poslednych 100 rokov a zistit ci tam je korelacia. Je to iba taka myslienka pre zaujimavost, nic smerodajne a tak to asi myslel aj autor.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Fanoušci Interu, no.

Reagovat
Brandon Walsh

Co mají říkat ve Francii nebo Německu . Ona ani ta Španělská, mezi námi, není nikterak vyrovnaná a stačilo by tam klidně jen 10 týmu. Snad jen Premier League má poměrně kvalitu v celém spektru.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Francúzsko a Nemecko majú viac novorodencov (do značnej miery vďaka prisťahovalcom), ako Taliansko, o ktorom sa celkovo hovorí že zažíva populačnú krízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Rovnako ako v príspevku podo mnou sa ospravedlňujem, zle som si pozrel reakcie. Moja chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechceš si třeba najít dívku, abys volné chvilky trávil s ní a ne vymýšlením nesmyslných komentářů na eurofotbalu?

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Môžeš mi vysvetliť čo je na tom nezmysel, to že to je proste fakt? Možno je to len moja deformácia, lebo sa o takéto veci pomerne dosť zaujímam.

Reagovat
smazaný uživatel

Beru, že tenhle komentář (ať už je liga s 10 týmy jakkoli nesmyslným nápadem) se mezi jeho celkem vyjímá, ale jde spíš o to, co tady den co den kydá za nesmysly

Reagovat
smazaný uživatel

Aha pardon. Som si myslel že toto bola reakcia na mňa ospravedlňujem sa.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde netvrdím že to je jediný dôvod, obrovským problémom Talianskeho futbalu je trebárs chýbajúca infraštruktúra kde patria trebárs chátrajúce štadióny, o korupcii a jej dôsledkoch na Taliansky futbal sa snáď baviť ani nemusíme.

Reagovat
smazaný uživatel

To bolo niečo neuveriteľné, ako hráči Brescii chceli počas celého zápasu pískať nejakú ruku, a taktiež ešte aj diváci na tribúnach si dožadovali to isté Hnus Brescia nevedela dať ďalší gól podľa pravidiel a takto si chcela vypýtať penaltu Za takýto prístup k futbalu nech vypadnú

Reagovat
smazaný uživatel

Celý život na seba čakali a predsa sa našli :-D Príbeh so šťastným koncom

https://www.facebook.com/Inter/videos/727740334396165/

Reagovat
smazaný uživatel

Conte made history this evening as the first Inter coach to see his team score in all his first 13 competitive games. Conte

Reagovat
fenixLFC

inter

Reagovat
mul

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Nuno čomes

Forza Inter!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Parma mě docela vypekla...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Nápodobně, měl jsem naloženo

Reagovat
pistacik11

Myslím, že to dosť ľudí už 2.kolo po sebe

Reagovat
8lampard8

Ahoj, minulou středu jsem podnikl cestu na zápas ligy mistrů mezi BVB a Interem Milán. Rád bych se podělil o své zkušenosti s těmi, které by to zajímalo a třeba i oni by plánovali výlet do zahraničí na nějaký zápas. Využil jsem nabídky jedné nejmenovanné cestovní agentury, protože cena byla relativně výhodná a nelišila se příliš od možných nákladů, kdybych jel na zápas na "vlastní pěst". Cesta započala v Praze u "skleněných kopulí" u hlavního vlakového nádraží v 18:30 a druhý den v 11:00 jsem již stál před San Sirem. Cesta byla zajištěna autobusem, který byl vybavený wifi a bylo možné si na přehrávači zabudovaném v sedačce přede mnou pustit nějaký film. A tak cesta rychle utíkala.

Hned po vystoupení z autobusu mě v Itálii obklíčila skupinka Italů afrického původu a doslova vnutila náramek v barvách Interu Milán. Podobnou obchodní strategii uplatňují na každého turistu, a tak je dobré se obrnit jistou nesmlouvavostí a odtažitostí. Přestože tomuto italskému klubu nefandím, jsen nakonec rád, že mám památku na tento zápas. Tu jsem ještě obohatil zápasovou šálou za deset euro a zápasovým programem za jedno euro.

Přestože času do zápasu nebylo příliš, díky dobré přístupnusti všech hlavních turistických atrakcí, které jsou od sebe vzdálené několik minut chůze, a skvělému milánskému dopravnímu systému (denní lístek na metro stojí 7 euro), jsem stihl navštívit Duomo di Miláno, najedl se v galerii Viktora Emanuela II., prohlédl si hlediště a muzeum divadla La Scala, nahlédl do řady menších kostelů včetně Santa Maria delle Grazie, prošel si park u hradu Castello Sforzesco. Zde jsem se přidal k davu německých fanoušků soustředících se kolem Arco della Pace. Ti hráli fotbal, který přihlížející fanoušci doplňovali svými chorály. Tento zážitek mě skvěle naladil na chystaný zápas.

Mám poněkud strach z výšek, což mi ze začátku znepříjemňovalo můj pobyt na opravdu vysokém San Siru. Moji nejistotu rozptýlili tři italští diváci, se kterými jsem se dal do řeči. Sami mě oslovili a poměrně dlouho jsme se bavili o českém a italském fotbalu. Závěrem ocenili, že jsem si vybral místa mezi skalními fandy Interu se slovy: Pokud chceš zažít pravou atmosféru na italském fotbale, nemohl jsi si vybrat lépe. A rozhodně jim musím dát za pravdu. Už při rozcvičování na mě udělali dojem variací chorálů a svou hlasitostí. Bylo na nich poznat, jak moc pro ně účast v lize mistrů znamená. Atmosféra byla celkově skvělá, lidi v ochozech přátelští, fotbal kvalitní. Zápas skončil 2:0  pro Inter a já se vydal na cestu do Prahy, kam jsem dorazil po čtvrté hodině odpoledne.

Reagovat
Nuno čomes

Vzpomínka do 6. třídy, kdy se psali slohy na téma vyprávění.

Reagovat
8lampard8

omlouvám se

Reagovat
Nuno čomes

V poho.

Reagovat
8lampard8

Ale ty by ses mohl omluvit za to nedodrzeni shody podmetu s prisudkem

Reagovat
Nuno čomes

Chybička se vloudila. Dík za opravu

Reagovat
Zark

..co to je za cestovku?

a bavil jsi se s nimi italsky..?

Reagovat
8lampard8

Fotbaltour, preferoval jsem jiný cestovky, ale jediná tahle nabízela zápas Milán BVB. Ale obecně upřednostňuju Czechsporttravel, když už mam nějaké dělat reklamu

Kluci na mě zkoušeli italštinu, ale hned na začátku jsem dal jasně najevu, že tudy cesta nevede. Takže anglicky Znali Spartu a Slávii a Brno kvůli Moto GP

Reagovat
Zark

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

na Milánu je dobré, že se dá projít během jediného dne

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
CubONE

To musis byt bohaty, ked si jedol v Galerii

Reagovat
Liquid

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
PP

Kdo to psal ten souhrn? Může mi někdo vysvětlit, jak se mohl Lukaku protančit s balonem na noze?

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

Toto zrovna v Serii A nebude sezóne Neapolu, obávam sa že ten správny čas na zisk titulu premrhali v minulých sezónach. Teraz sa už pred nich kvalitou pomaly už dostal aj Inter, finančnými možnosťami sú na tom lepšie aj ďalšie kluby.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Brandon Walsh

v 96. minutě a z penalty ... Už raději nic.

Reagovat
Brandon Walsh

Z toho nemůže mít radost ani fanoušek Juventusu. Mě by to netěšilo teda.

Reagovat
Pinturicchio

Jj, penalta je pro interisty málo, vy radši věci jako Calciopoli

Reagovat
Furia Ceca

Tak v nastavení dal Juventus gól, kterej se zkoumal VARem, a pak tam byl penaltový souboj, který se opět zkoumal VARem. Tolik k tý tvý 96. minutě

Reagovat
Kixi Syhimour

Úplně nevím, jak moc je validní, že to zkoumal VAR

Reagovat
OTASi

a hlavně jednoznačně nasimulovaná jako já jsem spoko, mě zachránil tiket, ale nechápu, jak tohle mohli u videa posvětit

Reagovat
dave30

Já to také jako penaltu neviděl. Ronaldo padal ještě před nohou.

Reagovat
zlatan-legend

S tím jdi víš kam. Ta vaše ubulená Kristýnka si opět vybrečela penaltičku Komedianti

Reagovat
Pinturicchio

Zkušeně - dát hejtrům čuchnout a pak je poslat tam, kam patří - na druhé místo.

! ! ! Fino Alla Fine ! ! !

Reagovat
Pipo123

Agnelli skúsene zariadil

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
OTASi

no...dneska teda můžete děkovat sudímu, že se nad váma slitoval a písknul tu nafilmovanou pentli...jinak v zakončení jaloví, a když už trefili bránu, tak zas dobře chytal Radu...ale tohle že má bejt nejlepší v itálii? nic moc teda

Reagovat
Pinturicchio

Stojí to za hovno, no.

Reagovat
M11

AS respect

Reagovat
Largo

Reagovat
Houfi

Může mi někdo vysvětlit tu červenou pro AS?

Reagovat
EXoRcIsT

to nevysvetli ani ten saso co ju vytiahol

Reagovat
Houfi

Já tam neviděl ani faul.. nepochopím, jak se tohle může stát, to je na pokutu, 60 minut o 10ti, ale klobouk dolů jak to zvládli.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl jsem jen sestřih, ale Juve gol z ofsajdu a vymyšlená pencle?

Reagovat
Zark

gol z ofsajdu po rohu? gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

Já viděl gol ze hry z centru

Reagovat
CR7RONALDO

Ten nebol uznaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha díky. Zapl jsem Digi zrovna, když začala tahle akce a nebylo z toho patrné, že to neuznali

Reagovat
smazaný uživatel

Frajer nepozná uznaný a neuznaný gól Čeho všeho tady ještě budeme svědky. Ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

zapnu televizi a zrovna letí centr, Ronaldo dává gól a raduje se a střih. Chybou bylo tady hodit hned dotaz a nenajít si nějaký sestřih. Ale že se setkám s takovou arogancí jsem nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

radši nic nepiš :D

Reagovat
smazaný uživatel

Proto jsem se zeptal...

Reagovat
smazaný uživatel

Já hrát dneska za Janov tak nedohraju. Juve to je neskutečná špína.

Reagovat
smazaný uživatel

Cekal nekdo jiny konec ?

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

Juve je špína?? a že si se neozval ty špinavá ku..o na začátku sezony, když Mertens skákal jak šašek pro penaltu a přes VAR mu to prošlo

https://www.youtube.com/watch?v=uDSHpte4WcU

opět se ukazuje jak všichni měříte stejným metrem jen plácat hubou na jiný, ale sám si zamést? to ne!

kolik penalt jste měli na konci hrací doby s Interem za poslední roky to už tu statistiku tady nevytáhnete

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ED91

Reagovat
Alberto Aquilani

Ako jasne, Udinese minule dostalo sedmičku, ale aj tak im dať za polčas v oslabení trojku je pekný výkon

Som nadšený z toho, ako ten tím maká, a ako vyzerá byť súdržný a kompaktný. A som nadšený z tej dvojky Mancini - Veretút, ale tu končím, pretože v sobotu máme Neapol, tak to netreba zakríknuť....

Reagovat
Pipo123

Ronal... kto? Ciro je kráľ Calcia

Reagovat
smazaný uživatel

nrmálně bych povedl v ledu výměnu Immobile za Ronalda

Reagovat
Zark

Ronalda mame kvuli marketingu preci

Reagovat
twelwer

a penaltam evidentne

Reagovat
smazaný uživatel

já teda viděl daleko přísnější penalty než tu co byla na Ronalda. Že je hráč Janova hlupák a v 94 minutě mu tam strčí do kličky nohu je jen a jeho hloupost.Jinak k zápasu, bylo to nervozní, ale pořád jsem ohledně sezóny optimista, spoustu věcí se mě tam líbí, s čím jsme zatím na štíru je koncovka a zbytečné inkasované góly z každé akce soupeře, ale to se v důležitých utkáních může klidně otočit.Za mě zatím hra je v celku ok, ale pracovat je stále na čem, hlavně na Ronaldovém zakončení, ať si pustí jak zakončuje Immobile, to je šuter.

Reagovat
Pinturicchio

Vždyť ty zdejší placky by knucely i kdyby měl Ronaldo nohu vejpůl.

Reagovat
OTASi

já nevim no, viděl jsem to z těch všech možnejch úhlů a kontakt jsem neviděl nikde

Reagovat
crusty

V Taliansku nie je VAR? Neviem co je horsie, ci odpiskanie tej "penalty", alebo Ronaldove trapne simulovanie Raz skorumpovany klub, vdzy skorumpovany klub

Reagovat
Pipo123

Zrovna v taliansku ten VAR funguje hrozne a na každú stranu, já som očakával že VAR odstráni simulácie a tá liga by sa mohla v tomto priblížiť k PL kde sa hraje plynule a súboje sa púšťajú, no on sa stal opak.

Celé je to smiešne, hlavne kvôli tomu že to nikto nerieši a ten VAR funguje v taliansku horšie a horšie, takže argument "rozhodcovia si na video musia zvyknúť" totálne zlyháva, rozhodca v SA je na smiech, nemá rešpekt, pískajú kokotiny.

Reagovat
crusty

VAR je podľa mňa dobrá vec, ale mal by sa začať správne používať, hlavne v takýchto prípadoch.

Reagovat
Pipo123

Nikto na to netlačí, fanúšikom to je tiež jedno, ona nie je ani snaha odstrániť simulácie. Strašne ma v poslednej dobe serú aj hráči, to čo si dovolia voči rozhodcovi, dnes Lazio - Torino tam po každom kontakte hráči utekali za rozhodcom a diskutovali, od čoho je potom kapitán? Veď pozícia kapitána je vo futbale absolútne zbytočná, neexistuje šport v ktorom by boli rozhodcovia pod takým tlakom ako práve futbal, občas sa im čudujem prečo na fleku nedávajú žlté a červené za tie diskusie. To smerovanie futbalu sa mi nepáči, to že je to balet na to som si zvykol, ale to že hráči sú pičúsi ma sere

Reagovat
To som ja

Reagovat
10

furt dokola takový nesmysly...

Reagovat
Pipo123

...

Reagovat
Pinturicchio

Zbankrotuje.

Reagovat
Pinturicchio

zbankrotujte

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo klasik.

Reagovat
smazaný uživatel

Nastavují se 4 minuty ale korupčníci dají branku v 96 minutě. Fakt ten Juvehnus je nejtrapnější klub na světě.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pinturicchio

A že se třeba prerusovalo a proto se hrálo dýl, to té nejspíš nenapadlo, viď?

Reagovat
svkmd

Reagovat
M11

Cas odpiskane penalty 93:42

Reagovat
smazaný uživatel

Juve jede bomby ale i to je umění si to posefovat od začátku sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo vystrkuje růžky místo aby jste drželi hubu a byli rádi, že Vás vyhrabává bývalí kapitán Juve ze sraček, tak zase prskáte

Vy jste vlastně letos vůbec nekopali penalty, který Vám vykopali vítězství

https://www.eurofotbal.cz/serie-a/2019-2020/reportaz/us-sassuolo-inter-milan-586269/

https://www.eurofotbal.cz/serie-a/2019-2020/reportaz/cagliari-calcio-inter-milan-586208/

Zatímco pro Juve druhá penalta sezony, vy už jste kopali čtyři

hlavně ta proti Juve byla strašně jasná oproti tomuhle

Reagovat
cresposuper

Skoda, ze vsetky tie penalty boli odpiskane spravne. A este si zabudol dodat, ze proti Parme nam bola upreta penalta za faul na Biraghiho.

Reagovat
lnterista

Alexis za to dostal cervenou

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

jo tobě jde o to že byla příliš nafilmovaná? Vy jste vlastně úplně čistý :-D a Neapol se skokanem Mertensem taky a vůbec Inter nikdy něco podobného neudělal, každá jeho penalta je správná a čistá, včetně té co se pískala proti Juve, ta byla jednoznačná vlastně ani ve světě fotbalu se podobné věci nestávají

Reagovat
cresposuper

1. Co ma Inter spolocne s Mertensom? 2. Ja som reagoval na to, co si pisal, teda, ze sme kopali 4 penalty. 3. Penalta proti Juve bola jasna. Loptu trafil najprv De Ligt laktom, potom Lautaro kolenom a nasledne Lautaro rukou, ak to nevidis, tak si slepy. https://www.youtube.com/watch?v=EXrtdXC65ik (od 1:06).

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem to několikrát zrovna tvé pořadí 1. a 2. bod se v tom dost jasně nevidí v podstatě bejt mohla a nemusela tak jako tady píšeš o Ronaldovi nemusela bejt a mohla bejt, padl dost šikovně, ve fotbale to hold útočníci dělají, je to smutné, ale pravdivé. To že VAR to neumí ohodnotit jinak není chyba fans juve a neznamená to, že jsme hned zaplatili zápas

Reagovat
rel7

2. žlutá pro hráče Janova výsměch, za tohle 90% rozhodčích nedá ani 1. žlutou a ta penalta? jdu

Reagovat
Alberto Aquilani
Reagovat
Largo

Reagovat
Setwo

Juventus sa nezaprie.. Aspoň že v LM majú na nich spravodlivý meter

Reagovat
RadekVonCZE

Juvemerda

Reagovat
smazaný uživatel

Takže se ho při té "pencli" ani nedotkl že ? : ) Ať žije var !!

Reagovat
M11

https://m.youtube.com/watch?v=fMVB6JcuARc cas 1:58.. Ronaldo klasicky padal ochotne ale faul to byl

Reagovat
smazaný uživatel

faul ? :D dotkl se ho no :D

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pipo123

VAR je skvelá pomôcka simulantom, vlastne on funguje na princípe toho že "kontakt tam bol" či ten hráč simuloval a aká bola miera kontaktu je vlastne jedno.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Mihal

Preco potom videl alexis redku proti dorii? Kontakt tam tiez bol... Asi nie je kontakt ako kontakt. Juventus ma zrejme lepsie kontakty

Reagovat
Nuno čomes

Hoši, co se týden co týden divíte? Vždyť je to jasný

Reagovat
Deki

není co dodat...

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Acerbi neskutocny gol.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus trapná liga

Reagovat
montaigne33

Juve v 96.min z penalty, je mi líto soupeře...

Reagovat
Liquid

na to video se raději ani nedívej.... https://www.livesport.cz/zapas/Uwy7wbte/#video

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnej faul

Reagovat
Kixi Syhimour

Úplně to nevypadalo, že by se ho dotkl.

Reagovat
Liquid

nebejt toho zpomalenáho záběru tak si nejsem jistej, ale ten slow mode CR usvědčuje ze simulace

Reagovat
montaigne33

Chápu, že fanoušek Juve tam něco mohl vidět...

Reagovat
montaigne33

Šílená penalta- to je obžaloba VARu, kt jinak považuju za dobrou věc... A CR se raduje

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, ten Juventus je tak chabý To jsou jednoznačně nejslabší že všech TOP týmu, ti v LM brzo vypadnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo mimochodem a dědek Ronaldo by za tenhle zápas měl dostat zlatý míč!

Reagovat
zoff

Starej se o svůj klub a nekomentuj věci kterým nerozumíš!!!!

Reagovat
Liquid

Teď jsem viděl tu "penaltu" ale to nemyslí vážně, a toto posvětil i ten VAR ?? Šáhnul tam nohou, tu CR překročí a až následně se prohne a sebou práskne - zářez jako prase

Reagovat
rel7

To ze to zase zkusil to mě nepřekvapuje ale že to i přes var v 95. projde a rozhodně o výsledku

Reagovat
marke7

Na zvracení z Ronalda. Hnusák tvl...

Reagovat
smazaný uživatel

trapnej Juventus, nelepí jim to, proti "9ti" a ještě gól z pendy...nejde z toho týmu absolutně strach, upachtlený výsledky, bída, těším se, až je v LM někdo sundá, už aby to bylo, nesympatický klub.

Reagovat
smazaný uživatel

přej a bude ti přáno i v životě :D

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
smazaný uživatel

Ubrečenci přišli jen pište dal nás to baví aspoň

Reagovat
Largo

To musíš mít opravdu kvalitní život, když tě baví tohleto.

Reagovat
rel7

Reagovat
smazaný uživatel

Jo je to super a nestěžuji si

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
zlatan-legend

Klasika Juvehnus mrdky! A největší ubulená holčička Kristýna Penaldo Analdo Pokud tohle projde přes VAR, tak je něco špatně. V LM se vám to, jako vždy, vrátí nuly

Reagovat
smazaný uživatel

Je to prostě Král

Reagovat
Reggie

Simulantů

Reagovat
smazaný uživatel

Je plná parta v Barceloně ňoumo

Reagovat
Reggie

Plná ne, Alba, Suarez a dejme tomu Busquets, ňoumo . Předpokládám ale, že ty neuznáš, že král simulantů hraje momentálně za Juventus.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem řekl ňoumo

Reagovat
Reggie

Klasickej pokrytec, žádný překvapení

Reagovat
marke7

Reagovat
smazaný uživatel

S pokrytectvím se můžeš strčit celej do zadele ňoumo, protože to mohu říci i o tobě

Reagovat
Reggie

To mi vysvětli, ty chytráku . Já dlouhodobě uznávám, že za Barcu hrajou simulanti, bohužel... Ale že všech simulantů král je teď v Juve je samozřejmě pravda a to jsi ty neuznal. Takže já budu pokrytec, to je jasná věc

Reagovat
zoff

Reagovat
Mihal

Inak Juve z poslednych 7 ligovych zapasov 5x vyhra 2:1...To uz sa mozno oplati pri nich aj na presny vysledok davat

Reagovat
snuff24

A dost interistického brečení chce to akci, doufám, že už Massimo zvedá telefon a tahá za nitky.

Reagovat
Nuno čomes

Co to meleš? Brečí tady plno jiných a když už, tak oprávněně. Každý kdo se podívá na video, ví jasně o co jde. Tak se uklidni, my se musíme soustředit jen a jen na sebe !! Akorát těm pakárnám podkuřuješ

Reagovat
I*M

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herold

proti hnusu se musí ozvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Fandové Juventusu se tady bijí do prsou jak mají jednoznačně nejlepší tým v Itálii a že ligu vedou, resp. vyhrají hlavně díky tomu a pak potřebují proti Janovu, pohybujícímu se na hraně sestupu a hrajícímu podstatnou část druhého poločasu v oslabení, vymyšlenou penaltu, aby je gólem v 96. minutě porazili Netvrdím, že je to koupené a podobně (i když kdo jiný než Juventus, že?), ale tohle snad rozhodčí s VARem v zádech zapotřebí nemají, ne?

Reagovat
Visca el barca

ona jim to LM vrátí, tam jsou dopočtu vlastně celou historii.

Reagovat
smazaný uživatel

o čem to točíš, všímáš si vůbec posledních výsledků Juventusu v LM.Kolik máme proher a kolik výher??

Reagovat
Visca el barca

Pokud vim, tak jste LM vyhráli naposledy v roce 1996.

Reagovat
Zark

Reagovat
herold

Asi mají

Reagovat
mastakillah

Reagovat
zoff

Co tady meleš za hovna...měli jste Juve porazit v přímé konfrontaci..to Inter nedokázal bylo to1:2 tak drž hubu a krok!!! Forza JUVE!!!!!

Reagovat
Jajinek

On si tu někdo opravdu myslí, že toto je penalta?

Reagovat
Komat

Taky se nestačím divit. Pokud se tohle bude pískat, tak je něco opravdu špatně a jen to umocní simulování ve vápně.

Nejsmutnější na tom je, že tam byl VAR, kterej to pustil. Fotbal je kontaktní sport, proto by měli být rozhodčí natolik kompetentní, aby dokázali rozklíčovat, když někdo simuluje. O to spíš, když mají video.

V tomto případě se jednoznačně faul pískat neměl, Ronaldo mohl klidně vidět kartu.

Reakce místních Juve fans jsou dost úzkoprsé, možná psané v emocích z urvaného výsledku.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=h8gH5KUjTNo

Ronaldo měl vidět kartu ?? a tady to bylo v pořádku, tady ses neozval co?

Reagovat
Nuno čomes

To jsme už všichni dávno odsoudili v 1. kole, to bys věděl, kdyby ses jako fejk neregistroval až dnes

Reagovat
smazaný uživatel

"Fejk" registraci si posoudil jen kvůli tomu, že jsem si udělal novou registraci dnes?? to hned neznamená že jsem "fake" profil, pouze jsem si udělal nový profil jelikož jsem se do diskuze nikdy nepouštěl, ale mám už těhle nenávistných zaujatých projevů plný zuby

takhle přesně dnes všechny házíte do jednoho pytle tleskám dnešní době

Reagovat
herold

Mnohem víc dnešní dobu prezentuješ Ty sám. Zloděj křičí chytme zloděje, debatu nepovedu, okamžitě zaúočím na jiný, dávno odsouzený moment.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem jen do debaty ukázal, že VAR pustil i takovouhle věc, že to tak otřesné nebylo proti tomu... Jedinej kdo začal na někoho hulákat jsi ty!!

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Alberto Aquilani

Nehádajte sa... normálne sa stretnite a bežte sa pozabíjať... win win situácia

Reagovat
Koubinhor

je s údivem, že to je ještě tady někteří obhajují... ukazuje se, že někteří fans JV mají stejný charakter jako jejich tým, tzn. shnilý a zkažený

kdyby měli nějaký morál, tak napíšou, že hráli včera tužku, penalta nebyla a mělo to skončit remízkou.... ale takových tu je jak šafránu

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou remízkou, dyť to byl zápas na jednu bránu..kdyby se výsledek uděloval podle hry, podle střel, podle držení míče tak by to utkání Janov nikdy nemohl vyhrát.Podle těhle hledisek byla výhra zasloužená.Kde je ta hranice toho že sme hráli tužku??to potom Janov hrál dvě.Co se týče penalty, za mě to penalta prostě taky byla, nemám problém říct kdyby nebyla, ale ten hráč Janova tam šel úplně hloupě, Ronaldo je chytrej využil toho, ale bylo mraky hůř odpískaných penalt.jako například tahle pro SSC a přišel jsem sem a hned vypisovat jak to Neapol uplatila.Mě je to fuk, rozhodčí dělají chyby na všechny strany. https://www.youtube.com/watch?v=h8gH5KUjTNo

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste tak ubrečení že to není možný. Vy fakt nic jiného neumíte než brečet a nadávat na druhý.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo možná už někteří fans Juve mají plný zuby těch zk...ch urážek od vás. Nikdo neříká že jsme hráli dobře. Sami mezi sebou si to řekneme, ale vy tu hned na nás házíte špínu jak jsme opět zkorumpovaný a to nás nebaví. Zase taková echt nafilmovaná penalta to nebyla, aby tu fanoušci Interu psali tohle!!! (takovejch ve fotbale padne), když to řeknu blbě nafilmoval ji šikovně, bohužel to k fotbalu patří to je smutný, ale sere vás to jen proto, že díky tomu jste druhý zase...

Když už jsme tak prohnilý a zkažený, tak že ti nevadí trenér, kterej Inter hrabe ze sra...ek do kterých jste se sami dostali. Ten trenér, co hrál za Juve a dělal mu kapitána, ten co ho dostal zpátky na vrchol?? hmm? ten ti nesmrdí viď?

Reagovat
Zark

Reagovat
Pinturicchio

Nejvtipnější je, že pak ti tady ti největší pokrytci kážou o objektivitě.

Reagovat
herold

Předvedenou hru může každý vnímat jinak, ale s názorem na penaltu souhlasím, byla to šaškárna.

Reagovat
Jajinek

Jako, je úplně jedno jestli je to Juve, Inter, Neapol nebo kdykoli... chybu může udělat sudí ve prospěch kohokoli a dělá je... i ve prospěch Interu v této sezóně. Rozhodně si nemyslím, že by Juventusu někdo jakkoli úmyslně připískával. Spíše mi jde o tu demagogii, že prostě fanoušci určitého týmu budou tu penaltu obhajovat ať se děje co se dějě, protože prostě jejich tým. To není jen u Juve, ale u všech. Když někdo pískne takový nesmysl, tak přece mám soudnost říct, že je to nesmysl. Ano kontakt tam byl...ale tím se dostáváme na úroveň Chramosty. Toto prostě nemůže být penalta a pokud se budou pravidla posouvat takovým směrem, tak je něco špatně.

Reagovat
Jajinek

třeba takový Lautaro....je mi až špatně jak jakýkoli kontakt ve vápně končí jeho pádem. Navíc rozhazuje rukama...pokud budeme pískat takové penalty, jako včera Ronaldovi, z těch hráčů to nikdo nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to ale někdo normálně shrnul jako teď ty, tak s tím nemá žádný Juventin problém.Penalta to byla pískla úzkoprse, ale stejné chyby se nedějí jen u našich zápasů.Ale když se to stane u nás, sletí se tu hejno fanoušků a vlastně to vypadá že rozhodčí připískává jen Juventusu.

Reagovat
Zark

nejhorsi je ze se to vzdy sebehne pod Serii A, nejvice teda u juve. v ostatnich preview a souhrnech zadna naplava odjinud neni. tady se lidi s komplexama vzdy sejdou vyprazdnit.

Reagovat
sinter

, a zas ukrivdený...skús niekedy zajsť aj do PL a LL

Reagovat
Zark

však tam chodim ty kokote, a nikde nevidim hejty z ostatnich lig jako na Serii A... debilni slovaku

Reagovat
sinter

ukludni sa ty zasran, ja som ťa neurážal, tak poprosím komunikuj normalne, .....

...neskutočné ako sú juventini vzťahovační

Reagovat
Zark

nasrat

Reagovat
smazaný uživatel

takhle to ma byt hezky zostra

Reagovat
Nihilister

Tak si slepej nebo blbej, výběr nechám na tobě.

Reagovat
Jajinek

já bych byl třeba totální nasraný, kdyby Interu proti nemohoucímu Janovu někdo tohle písknul v 96. minutě. Je to hnus. Neviděl jsem, že by tu někdo z Juventusu tu penaltu odsoudil, ba naopak...někteří tu píšou, že byla, někteří odkazují na podobné penalty jiných týmů, někteří tady nadávají ostatním, že brečí....co jako mají fanoušci ostatních týmů dělat. Stát se to proti vám, brečíte taky

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, mě osobně příjde, že právě fanoušci Juve se tu snaží výkony rozhodčího moc nekomentovat. I když připískne Interu nebo SSC málo kdo na to upozorní, max jeden dva zdejší uživetelé, ale to je nic proti tomu co tu předvedou fanoušci jiných klubů když připískne něco nám.Ale je to jen moje zdání, že výkony rozhodčího v jiných zápasech moc neřešíme.Já to třeba ty chyby začnu vytahovat až když někdo začne rýpat do Juventusu ale to je samozřejmá obranná reakce, protože kdyby se fanoušci a Juventus jako klub proti těmhle narážkám distancoval tak to by z nás každý mohl mít legraci a dělat z nás hlupáky.My se musíme taky bránit.

Reagovat
zoff

Kašli na ně jsou frustrovaní z toho že jejich mužstva hrají hov.o!!! Ať si pindaj když je to baví Forza JUVE!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

už nic neříkám díky

Reagovat
GjøvikFF

Vždyť ty máš problém uznat i to, že hráč tvýho týmu simuluje, nahoře píšeš, že za tebe ta penalta prostě byla a Ronaldo "chytře" využil hlouposti obránce, tak to je pak těžký, když fanoušek fotbalu uvažuje takhle. Je úplně jedno, komu fandíš, jestli se tvýmu týmu připísklo, nebo uškodilo...simulace je prostě simulace = konstanta. Nemá to mít proměnné podle toho, jestli z toho má tvůj tým užitek.

Reagovat
smazaný uživatel

No mě ta penalta přišla daleko víc věruhodná v kontextu s tím co předvedl Mertens nebo ten hráč v utkání Udinese Roma.A to třeba nikdo neřeší, protože Roma vyhrála.To byly u mě absolutně směšné situace.

Reagovat
GjøvikFF

A to je právě ono. Simulace buď je nebo není. Absolutně není nutné to alibisticky zasazovat do nějakých kontextů a srovnávat se situacemi v jiných zápasech.

Reagovat
10

Dřív se tady o tomhle bavit dalo, protože tady nikdo nevytvářel virtuální realitu, kterou tady popisuješ. Přitom takovýhle chyby se velkým týmům v Itálii odpustí úplně stejně každý 4-5 kol. Třeba ten Candreva s Cagliari byl nakonec taky ofsajd, když se podíváš na ty záběry SKY. Nikdo se z toho neposere, u Juve je to vždycky nafouknutý do biblických rozměrů. Pak tady vidíš fanoušky Interu nebo Neapole, jak jim tady z huby padají takový sračky, že to nemá obdoby, ty nemají soudnost úplně srovnatelně.

Reagovat
Jajinek

Souhlasím

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Zark

stejně to jsou sračky od lidi, co neumí do pěti napočítat

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Ja by som to ako penaltu nepiskol. Nejaky kontakt tam bol, aj umysel hraca zastavit CR7.

Suhrn minuleho kola SA malo do 100 komentarov, z toho 90% sa tykali vykonu jednotlivych muzstiev. Teraz je tu 250 prispevkov z toho 90% ako si Juventus kupuje tituly a podobne sracky.

Neuveritelne ako jeden sporny zakrok riesi pomaly cela EF komunita. Aky je rozdiel medzi tym ked sa rozhodca pomyli v prospech Juve, Interu, AC, SSC atd? Rozhodne to nie je pravidlo ze by v prospech Juve toho bolo viac pre ine tymy. Nuveritelne....

Reagovat
Pinturicchio

Žádný rozdíl tam samozřejmě není, těmhle retardům jebe z toho, že Juventus vyhrává už tak dlouho.

Co je potom tohle : https://www.youtube.com/watch?v=uDSHpte4WcU ?

Krasic kdysi za něco podobného dostal dvouzápasový trest (snad jediný, který v Itálii za simulaci pamatuju). Kde bylo naše stádečko rádobyobjektivních pokrytců?

Reagovat
Maritazzi

Fonseca nám dokázal rychle vrátit radost z fotbalu, paradoxně všechna ta smůla, kterou jsme na začátku měli mu pomohla, ten tým žije spolu, po dlouhý době je vidět snaha všech vítězit. Před sezenou jsem měl strach, že ten tým bude postrádat nějakou osobnost, ale naopak jich má hned několik a musim vypíchnout hlavně Džeka. Toho Džeka, kterýho jsem ještě minulou sezonu vyháněl jako líný kopyto. Nebezpečnej ve vápně, pomáhá tvořit hru, vrací se za křídla až k vlastnímu vápnu, hraje se sebezapřením s maskou, wow. Mancini roste každým zápasem, v záloze hraje jak mazák a vypadá jako další lídr do kabiny. Bude zábava to sledovat, až bude mít Fonseca šanci rotovat tu trojku vepředu. Jinak Pastore čtyři zápasy v kuse a tři z toho vysoce nadprůměrný výkony, kéž by mu to zdraví vydrželo.

Po dlouhý době mě letos baví celá liga, nováčci mají celkem kvalitu, ze středu tabulky tam vyletělo pár týmů a ve všech patrech je o co hrát. Co mi to naopak kazí jsou samozřejmě rozhodčí, už snad horší bejt nemůžou. Arogantní, chybující jak někde v 1.A třídě, pomoc videa prakticky neexistuje, včera to v Udine korunovala ještě nefungující vysílačka, Irrati si i tak poradil, podívat se nešel a konečnej verdikt si vymyslel se čtvrtym rozhodčim. VAR nemá jednotnej metr, jednotnou metodiku, žádnej respekt u hráčů ani veřejnosti. Když člověk vidí tu transparentnost třeba u rugby, tak fakt nechápe, v čem je ve fotbale takovej problém.

Reagovat
Largo

Reagovat
Rip

Zrušte ty diskuze pod článkama je mi pak trapně to jen číst.

Reagovat
oli9

Prominte ale tohle není penalta.. pak se nedivme ,že to "zkouší" když se jim to pískne tohle staví obránce do totálně nemožné situace kdy vlastně se nesmí o nic pokusit natož jít do protipohybu...

Reagovat
mato Kreator

Ake vyplakanie merdakov lebo ich pojebany inter nikdy nekopal v nadstavenom case penaltu ze..

Reagovat
Alberto Aquilani

Akurát čítam, že má Fazio STOP na jeden zápas. To mi prosím niekto vysvetlite, ako to funguje. Po zápasoch vedia preskúmavať všelijaké gestá a dávať dodatočné trestíky, ale nikoho tam z tých mudrcov nenapadne mať trocha sebareflexii, keď to ich rozhodca do.ebal, tak aspoň Faziovi ten trest zrušiť?

Úplne skvelé, keďže sa neuzdravil nijaký z tých zranených stredných záložníkov, tak sa Mancini presunie naspäť na stopéra a bude buď musieť hrať Pastore pred obrancami, alebo hrať Cetin prvý krát v základe zrovna na Neapol. Krása...

Reagovat
Maritazzi

Omluví si to. https://www.rudi.news/udinese-roma-irrati-ha-espulso-fazio-moviola-31102019/ Většinou odpouští, když kartu dostane jinej hráč, ale tady by přiznali chybu více lidí a to neudělaj nikdy.

Tohle je před Neapolí špaténka, každá varianta je kombo a nemůžou tyhle tahy z nouze vycházet donekonečna. A nebo se Cetin chytne jak Marquinhos a Mancini už zůstane záložník. Každopádně kdybych nám začal fandit letos, tak při pohledu na ten kádr si řeknu, že příští rok už to bude absolutní válec. Takhle jen můžem tipovat, kdo v létě odejde.

Reagovat
Largo

A to by Fonseca byl konečně trenér, kterej si zaslouží mít kádr, jakej chce.

Reagovat
10

Takhle to funguje, bohužel. Rozhodl to jejich rozhodčí, pak to posvětila jejich technologie, takže to teď oni "nepotopí". To není první případ.

Reagovat
Houfi

Podle mě nezbývá nic jiného než proti Neapoli nasadit stoperskou dvojici Cetin - Smalling ... ještě by přicházel v úvahu Kolarov na stopera a Spina z kraje, ale tomu nevěřím

Reagovat
To som ja

To by si Tí prijebanci museli priznať chybu a to nespravia

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěli jsme jít s pár kámošema teď na derby Turín vs Juve, ale když chcem koupit lístky tak to po nás všude chce tu kartu fanouška.

Dá se to nějak vyřešit a koupit to bez toho? Nebo je tam vůbec nějaká možnost? Já předpokládal, že to nějak půjde, protože lístky ještě jsou.

Reagovat
Melchior

netuším, ale v dubnu chceme jet na Juve - Turín a lístky bych taky rád řešil s předstihem, tak mi kdyžtak pak napiš, jak to dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Happy Halloween:

https://www.facebook.com/fcintermilan.cz/photos/a.640461749377107/2739892279434033/?type=3&theater

Interisti, ak nechcete, aby Vám prišlo nevoľno, tak radšej neotvárajte

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Antijuve

Náhodou někteří ve svých předešlých klubech hráli ok.

Reagovat
Emmett Brown

To bola zase penaltička, keď to porovnám s tým zákrokom, čo ustál v zápase LFC - AFC pred gólom na 1:2 Maitland, čo by asi spravil priemerný futbalista v Serii A? Hodil by sa o zem ako posledná špina...posledná špina...

Reagovat
smazaný uživatel

Juve penalta v zaveru jak za starych casu jaky ma smysl tahle liga dohodnuta uz v lete

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád to má větší smysl než 99% tvých příspěvků

Reagovat
Liquid

tu ligu to strašně sráží a to si někeří zdejší juventini neuvědomují, pokud je penalta v 94.minutě tak nemám problém pokud je, ale toto byl opravdu výsměch

Reagovat
smazaný uživatel

Rikam si, zdali si muze se Sarrim Juve dojit pro trofej v LM, coz je zrejme ten nejdulezitejsi cil pro jeho angazma. Scudetto chce taky moc, protoze by bylo jeho prvni, ale stejne. Nevim ovsem, jestli lze s takovym riskantnim fotbalem vyhrat LM. Ano, dokazalo to Live, ale to ma celkem vyvazenou defenzivu i ofenzivu. Pokud by to ovsem zvladl, tak by vyhral EL i LM a zaradil se mezi nejvetsi trenerske italske legendy. Ja osobne mu to preju.

Reagovat
Antijuve

Juventino pezzo di merda!

Reagovat
Pinturicchio

Jéééé, to si tyyyyy, jak Juve nenávidí víc než má rád Inter?

Reagovat
Zark

podle me ma inter v oblibenych jen aby se nereklo, jeho hlavni naplni je antifandit

Reagovat
Pinturicchio

... jinak merdu máš v hlavě a trenkách, fanoušky Juve do svých osobních problémů netahej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty víš co má v trenkách? Začínáš mě děsit, Pinturicchio, asi na tebe přestanu reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

antitvojemama

Reagovat
Antijuve

Jaký máš vztah se svojí mámou mě nezajímá juventino.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lech

Cetin sice cervena ale diky za ni cengiz nabral 10kg vypada. Krasnej zapas, rozhodci konecne nekazili. Ty zraneni nam zformovali zakladni sestavu, borci se sehrali v tech nejhorsich casech, ted to chce na tom stavet... Diky za 3 body, fonseca je buh

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele