10. kolo
30.10.2019 21:00 CET
3 : 2
(0:1)

Reportáž

Cagliari Calcio - Bologna FC 3:2

Nakonec pětigólové představení bylo k vidění na Sardinii, kde se spolu utkali Cagliari a Boloňa. Domácí celek potvrdil skvělou formu a prodloužil svoji neporazitelnost už na osm zápasů a krom toho se drží v těsném kontaktu s evropskými poháry včetně Ligy mistrů. Boloňa sice v Sardegna Aréně vedla, ale po změně stran Cagliari třikrát skórovalo - prosadili se dvakrát João Pedro a jednou Simeone.

Domácí jsou ve skvělé formě, ale tentokrát je čekal podobně nepříjemný protivník. I Boloňa dokáže hrát s kýmkoliv a koneckonců na Sardinii jí patřil první poločas. Od úvodní minuty dostal opět příležitost Ladislav Krejčí a ve 20. minutě byl svědkem pokutového kopu, který znamenal vedoucí gól jeho mužstva. Soriano byl v šestnáctce faulován a Federico Santander bez potíží překonal brankáře Olsena. Ještě jednu penaltu si pak zkoušel vymodlit Orsolini, ale sudí Sacchi mu na špek neskočil a hostujícího hráče odměnil žlutou kartou za simulování. Cagliari se snažilo ještě do přestávky vyrovnat, ale naráželo na pozornou obranu Rossoblu.

Sardiňané se dočkali až krátce po přestávce. João Pedro vypálil z otočky a balón po teči i s trochou štěstí skončil za zády brankáře Skorupskiho. V 61. minutě přišla chvilka českého křídelníka Ladislava Krejčího, který dokonce vstřelil gól, ovšem Sacchi ho kvůli ofsajdovému postavení uznat nemohl.

Utkání se zlomilo až v závěrečné čtvrthodině. V 72. minutě chyboval Bani a Giovanni Simeone samostatný postup na Skorupskiho proměnil ve vedoucí gól. Sardinskou euforii ještě umocnil o pár minut později znovu João Pedro přesnou přízemní střelou a Boloňa už ztrácela na domácí dva góly. Zápasu však nebyl konec, v nastavení vykřesal po rohovém kopu naději Paolo Faragó, ale více už Boloňa nestihla.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele