Serie A - preview 10. kola

29.10.2019, 08:39, aktualizováno 31.10.2019, 08:53
Previews
AC Milán se potřebuje odrazit a těžko by hledal lepší příležitost, než je domácí utkání proti Spalu. Tým z Ferrary je až na 19. místě tabulky a po Janovu má nejhorší obranu v lize. Pioliho svěřenci nejsou v bůhvíjaké formě, ale tento duel by měli zvládnout...
AC Milán - SPAL 2013  (čtvrtek 21:00)
Dohrávku vloženého kola obstarají ve čtvrtek večer AC Milán a SPAL. Domácí celek se stále trápí a nic se na tom nezměnilo ani po příchodu Stefana Pioliho. Dalším soupeřem Rossoneri bude tým s podobnou formou. SPAL s Milánem nikdy nebodoval, jestli ale má někdy uhrát na San Siru solidní výsledek, je to právě nyní.

Pro fanoušky AC Milán je to nekonečné martyrium a velké ponížení. Slavný klub se topí v krizi a jeho vedení dělá jeden přehmat za druhým. Nepomohla ani další změna kouče, kdy Marca Giampaola nahradil Stefano Pioli, tedy kouč, který neměl úspěchy ani s Interem, Laziem či dalšími kluby.

Stefano Pioli začal na lavičce AC špatně, což vlastně mnohé ani nepřekvapilo. Při jeho premiéře Milán remizoval doma s nováčkem z Lecce 2:2 a o týden později prohrál na Stadio Olimpico s AS Řím 1:2. V tabulce zůstávají Rossoneri na třináctém místě a na Ligu mistrů už ztrácejí propastných sedm bodů. Během devíti kol prohráli milánští už pětkrát, což v minulých letech rozhodně nebývalo zvykem.

Kdy jindy vyloupit San Siro, než nyní? Tuhle otázku si ve Ferrarě jistě pokládají, pravdou je, že ani hosté neoplývají dobrou formou, byť se jim o víkendu povedlo obrat o body jiného favorita - Neapol. Remíza 1:1 byla jistě úspěchem, ovšem aktuální postavení v tabulce tak lichotivé není. SPALu totiž patří předposlední místo. "Můžeme využít jejich obtížné situace. Doufám, že nám to umožní odvézt si pozitivní výsledek, což by pro nás bylo velmi důležité. Tlak na Milán bude doufám ten faktor, který nám ho může získat, ale chceme produkovat dobrý výkon," nechal se slyšet kouč Leonardo Semplici.

Milánu bude na San Siru chybět krajní obránce Riccardo Rodríguez, což by samo o sobě nemělo představovat větší problém, neboť Švýcar již před nedávnem vypadl ze základní sestavy na úkor dobře hrajícího Thea Hernándeze. SPAL bude postrádat větší počet hráčů, jmenovitě Farese, D'Alessandra nebo Di Francesca.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Duarte, Musacchio, Romagnoli, Hernández - Bonaventura, Kessié, Bennacer - Suso, Piatek, Calhanoglu
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Beriša - Cionek, Vicari, Tomović - Strefezza, Missiroli, Valdifiori, Murgia, Reca - Paloschi, Petagna
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.54 - 4.26 - 6.87
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Atalanta Bergamo  (středa 19:00)
Neapol neprožívá tak dobré časy jako pod vedením současného trenéra Juventusu Maurizia Sarriho a Carlo Ancelotti nenaplňuje očekávání tak, jak se, čekalo. Aby nebylo těch špatných zpráv málo, tak se ve středu večer pod Vesuvem ukáže gólostroj z Bergama.

Carlo Ancelotti přicházel pod Vesuv s velkými fanfárami a jako trenér, který umí pozvednout již tak povedenou čeládku k vyšším cílům. A zatím se mu to nedaří tak, jak si asi Aurelio De Laurentiis představoval. Mocenské rozložení v italském fotbale s Neapolí pořád nepočítá jako s nejvážnějším konkurentem "Staré dámy" a místo ní se do role antagonisty postavil Inter.

Partenopei zvládli duel Ligy mistrů se Salzburgem a jejich šance na postup je stále velmi vysoká. V první lize už je to horší. Neapol klopýtá v zápasech, kde minulé roky neměla velké potíže. Naposledy sice šla do vedení proti SPALu, když se trefil Arkadiusz Milik, jenže krátce po něm se prosadil také Jasmin Kurtić a SPAL už doma remízu udržel až do konce utkání.

To trenéra Ancelottiho přirozeně zklamalo. "Nemyslím, že bychom odehráli vyloženě špatné utkání, šancí jsme si vytvořili dost. Ale jejich proměňování nám dělá velké potíže. Soupeře jsme nepodcenili, ale nehráli jsme naplno. Bylo to příliš pomalé, strnulé a bez vůle zvítězit. V příštím kole nás čeká ještě nebezpečnější soupeř a my se na něj musíme dobře připravit."

Zkušenému Carlu Ancelottimu se dobře nedívá především na obranu. Jako by nestačilo, že dostala už 11 branek a že přijede nejlepší útok ligy. Ještě k tomu nemůže počítat s trojicí obránců v podobě Malcuita, Hysaje a Manolase.

Neapol byla předběhnuta v tabulce také dalším týmem, který si vzal za cíl prohánět slavnější a movitější soupeře. Jak správně tušíte, je jím právě celek z Bergama. Bergamaschi s přehledem vedou pomyslnou tabulku ve skóre, protože jejich útok nasázel za 9 odehraných kol už neskutečných 28 branek.

Samozřejmě na tom mělo velký podíl utkání minulého kola, ve kterém se La Dea urvali z řetězu a chtěli odčinit debakl ze zápasu Ligy mistrů na půdě Man City. Výbuch jejich hněvu odneslo Udinese, které dostalo potupných sedm gólů. Hattrickem k tomu proti oslabenému soupeři přispěl Luis Muriel, který dal v Serii A osm branek za sedm duelů.

Atalantě se vepředu tak daří, že ani absence kanonýra Duvána Zapaty s ní neudělala příliš velkou změnu. Pokud byste si chtěli na nějaký výsledek vsadit, doporučuji vyhnout se remíze. Dělba bodů se mezi těmito dvěma týmy nekonala od roku 2015 ani jednou. Partenopei nevyhráli doma nad Atalantou už dva roky, což budou nyní chtít napravit. Dělí je totiž jen tři body, což je slušná motivace.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Maksimović, Luperto, Koulibaly, Di Lorenzo - Callejon, Fabian Ruiz, Allan, Insigne - Lozano, Mertens
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Tóloi, Djimsiti, Kjaer - Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens - Malinovskij - Iličić, Gomez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.23 - 3.72 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cagliari Calcio - Bologna FC  (středa 21:00)
Cagliari a Boloňa patří na italské scéně k obávaný soupeřům a v 10. kole nastal prostor a čas k jejich vzájemnému střetnutí. Sardinský celek do něho vstupuje jako tým, který už sedm kol nenašel přemožitele. Boloňa zase po menším výsledkovém zakolísání zabrala a o víkendu porazila Sampdorii 2:1.

Je tomu skutečně tak. Cagliari a Boloňa patří k příjemným překvapením letošní sezony a k týmům, které je těžké porazit. Dokonale to ilustruje zejména domácí Cagliari, které po rozpačitém začátku nabralo dech a momentálně už sedm kol neprohrálo. Za výtečnou formou stojí nejen kouč Rolando Maran, ale především týmové pojetí hry.

O víkendu si Cagliari připsalo cenný bod na hřišti turínského FC a šlo už o třetí remízu z posledních čtyř kol. S výjimkou domácího zápasu s Hellasem nešlo o žádné ztráty, což dokazuje i bod získaný na půdě AS Řím. Sardiňanům patří hezké sedmé místo, navíc jen s malou ztrátou na evropské poháry.

Přerušit jejich sérii neporazitelnosti se pokusí Boloňa. Ta sice nedávno poztrácela dost bodů, stále však patří k nepříjemným soupeřům a Cagliari je vzdálená jen tři body. O víkendu tým Siniši Mihajloviće zabral a porazil Sampdorii Janov 2:1 po více jak měsíci. V Boloni teď doufají, že se jim na výhru podaří navázat a že si odvezou tři body z těžké půdy Sardinie. V historii se jim to mockrát nepodařilo, naposledy v roce 2013. Loni vyhrál ve vzájemných zápasech vždy domácí tým v poměru 2:0.

Ani jeden tým nebude kompletní. Domácí budou postrádat Cragna, Pavolettiho a Ceppitelliho. Hosté zase nebudou moci využít služeb Medela, Tomiyasua, Destra a Dijkse.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Olsen - Faragó, Pisacane, Klavan, Pellegrini - Ionita, Cigarini, Rog - Naingollan, Joao Pedro, Simeone
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Mbaye, Bani, Denswil, Krejčí - Schouten, Džemaili - Orsolini, Soriano, Sansone - Santander
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.67 - 3.37 - 2.83
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - Janov CFC  (středa 21:00)
Juventus se může vrátit na první místo v soutěži a má k tomu optimálního soupeře z Janova. Hosté se po příchodu trenéra Thiaga Motty dočkali vítězství, ale potvrdit ho na Allianz Stadium bude pěkně těžký oříšek. Na druhou stranu loni Janov s Juventusem překvapivě ani jednou neprohrál, takže rozhodně nebude bez šance.

Je to přesně tak, Janov byl v minulé sezoně jedním z mála týmů, který s Juventusem ve dvou zápasech ani jednou neprohrál. Letošní sezonu sice rozehrál katastrofálně, ale zdá se, že změna trenéra Janovu pomohla. Alespoň to platí o dosud jediném utkání, které Janov pod Thiagem Mottou sehrál. O víkendu Grifoni porazili Brescii 3:1 a ukončili šestizápasovou sérii bez výhry.

Nyní Mottu čeká nejtěžší možný úkol - přivézt body z Allianz Stadium. Juventus je v Serii A stále neporažen a velkým favoritem bude i proti hostům z Janova. "Stará dáma" o víkendu překvapivě ztratila body v Lecce, ale o prvenství díky remíze Interu nepřišla. Přesto půjde do zápasu s Janovem jako aktuálně druhý tým soutěže, neboť Inter včerejší utkání proti Brescii zvládl.

Turínský celek má za sebou pořádně nabitý program. Minulý týden navíc startoval v Lize mistrů a kouč Sarri by přeci jenom mohl protočit sestavou. Tři body ze zápasu však favorit potřebuje, aby se vrátil na první místo.

Bylo už řečeno, že Janov loni s Juventusem neprohrál, ale obecně řečeno má s favoritem horší vzájemnou bilanci. To není nijak překvapující, čas od času se ale Grifonům podaří získat dobrý výsledek.

Juve nemůže počítat s dlouhodobě zraněným kapitánem Chiellinim a mimo hru jsou také Perin, Ramsey a Pjanić. Ještě o něco více starostí má Thiago Motta, který nebude moci využít celou řadu opor. Na marodce stále zůstávají Sturaro, Criscito, Favili, Pajač a Lerager.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Cuadrado, Bonucci, Demiral, Alex Sandro - Khedira, Bentancur, Matuidi - Bernardeschi - Dybala, Ronaldo
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Radu - Ghiglione, Romero, Zapata, Barrega - Schöne, Radovanović, Agudelo - Gumus, Pinamonti, Kouamé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 6.61 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - Turín FC  (středa 21:00)
Turínu FC se absolutně nedaří sbírat body ve venkovních zápasech a prohrává jeden duel za druhým. Další šanci má ve středu večer na Olympijském stadionu ve Věčném městě, kde se na něj těší Inzaghiho družina. A té se proti "Býkům" doma dlouhodobě vede výborně.

Lazio se oklepalo z porážky v Evropské lize, která mu komplikuje plány na postup. V Serii A se vrátilo k vyhrávání, i když ho nečekal snadný soupeř. Proti Biancocelesti se postavila Fiorentina, která už mnohokrát dokázala, jak těžko se proti ní hraje. Lazio si však zkušeně poradilo a kvalita nakonec rozhodla o tom, že si tři body z utkání odnese tým trenéra Inzaghiho. Bylo to drama, ale Lazio může dlouhodobě spoléhat na elitního střelce Cira Immobileho.

Italský kanonýr potvrzuje svoje kvality i letos a na kontě má v devíti zápasech už deset branek. Nadcházející utkání pro něj bude specifické, protože v sezoně 2013/2014 zazářil právě v Turíně. V jeho barvách vstřelil 23 branek a vykoledoval si přestup do Borussie Dortmund. Takže na působení v klubu "Býků" má velmi dobré vzpomínky.

"Do Turína se vždycky rád vracím, je tam pro mě speciální atmosféra. Hodně jsem tam toho zažil a vždycky jsem cítil, že mi v klubu důvěřují. Středeční zápas pro mě bude v tomto směru trochu jiný než většina dalších zápasů. Teď ale stojím na straně Lazia a to je klub, kterému jsem naprosto oddán. Jsem zvědavý, jak si s Turínem poradíme, protože i když se mu teď nedaří, nikdy vám nedá body zadarmo," uvědomuje si Immobile.

Laziu se proti Turínu velmi daří také střelecky a v jedenácti posledních kláních se mu povedlo vždycky dát aspoň jednu branku. Lazio v duelu s Turínem nemůže využít služeb obránce Vavra a brankáře Prota, kteří jsou zranění. Obdobné problémy menšího rázu má Turín FC, který zase postrádá útočníka Bérénguera.

Lazio doma nad Turínem nevyhrálo od roku 2017, což teď bude chtít napravit. Tohle bylo ostatně také jediné vítězství "Býků" na půdě Lazia, a to hned v patnácti zápasech. Turín už třikrát venku nevyhrál a dvakrát dokonce nedal ani jednu branku. Aby prohrál čtyři venkovní zápasy v řadě, to se mu nestalo od dob Ventury, čili od roku 2015.

Čtyři poslední ligové zápasy skončily bez výhry a Turín se pod vedením Waltera Mazzarriho propadá. Aktuálně okupuje až dvanáctou příčku s jedenácti body na kontě. Naposledy nezačal úplně nejlépe, když se do jeho sítě prosadil Nahitan Nández z Cagliari. Ke konci utkání však přesně zamířil také Simone Zaza a srovnal na konečných 1:1. Turín hrozí převážně ze vzduchu, protože žádný jiný tým v Serii A nedal tolik gólů po centrech ze stran (už 4).
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Luiz Felipe, Acerbi, Radu - Marušić, Milinković-Savić, Lucas Leiva, Luis Alberto, Lulić - Caicedo, Immobile
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, Nkoulou, Lyanco - De Silvestri, Meité, Rincón, Meité, Aina - Belotti, Zaza
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.56 - 4.39 - 6.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - US Lecce  (středa 21:00)
Sampdoria i po příchodu Claudia Ranieriho stále tápe a další pokus jak získat tři body bude mít proti Lecce. Hosté mají zajímavou formu, poslední dvě kola proti AC Milán a Juventusu neprohráli a na body si dělají zálusk i v Janově.

Zatím dvě utkání má za sebou na lavičce Sampdorie Claudio Ranieri. Po nadějné remíze s AS Řím janovský klub podlehl Boloni 1:2 a stále tak hledá svojí tvář. Sampdorii patří po devíti kolech poslední místo, s čímž přeci jenom nikdo před sezonou nepočítal. Na druhou stranu kádr mají "Námořníci" o dost lepší, než je jejich současné postavení.

Blucerchiatti čeká ve středu důležité utkání proti Lecce, kterému se před sezonou predikoval boj o záchranu. "Znají se navzájem, hrají srdcem. Jsou dobří na balónu a jsou velmi rychlí v protiútocích. Nikdy se nevzdávají, tak jako jsme to viděli proti Juventusu," varuje Claudio Ranieri. V jeho očích sice jde o důležité utkání, z hlediska bojů o záchranu však ne rozhodující. "Nebude to rozhodující zápas, ale je pořád důležitý. Pokud zvítězíme, získáme body a morálku," dodal kouč Sampdorie.

Lecce je sice šestnácté a čtyři kola už nevyhrálo, přesto se musí mít v Janově na pozoru. Svěřenci Fabia Liveraniho totiž obrali o body dva slavné celky - AC Milán a Juventus. V Miláně remizovali 2:2 a doma s obhájcem titulu 1:1. Dva body jsou velkým úspěchem, na druhou stranu Lecce potřebuje získávat tři body proti týmům ze spodku tabulky a utkání na Luigi Ferraris je zářným příkladem.

Oba celky se zdají být v kompletním složení pouze s jedinou ztrátou. Sampdorii bude chybět Seculin a Lecce zase Farías. Ke vzájemnému utkání dojde poprvé od roku 2011, tehdy Lecce zvítězilo na stadionu Luigi Ferraris 2:1.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszynski, Murillo, Colley, Murru - Rigoni, Vieira, Ekdal, Jankto - Bonazzoli, Quagliarella
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Gabriel - Riccardi, Lucioni, Rossettini, Calderoni - Petriccione, Tachtsidis, Tabanelli - Falco, Lapadula, La Mantia
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.72 - 3.95 - 5.19
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - ACF Fiorentina  (středa 21:00)
Zcela opačné pocity prožily o víkendu celky Sassuola a Fiorentiny. Zatímco domácí po třech nezdarech porazili Hellas, Fiorentina přišla na hřišti Lazia o šestizápasovou sérii neporazitelnosti. Loni bylo Sassuolo ve vzájemných zápasech lepší, potvrdí to doma znovu?

Na stadionu Cittá del Tricolore se máme na co těšit. Oba týmy hrají ofenzivně a v jejich zápasech padá dost gólů. Při vzájemném utkání v minulém roce padlo šest branek při konečné remíze 3:3. O víkendu však k žádným brankovým hodům nedošlo, tím spíše, že Sassuolo vyhrálo na hřišti Hellasu těsně 1:0 a Fiorentina dokonce prohrála doma s Laziem 1:2.

Pro Neroverdi přišla výhra po třech porážkách v řadě, takže pro De Zerbiho družinu už bylo na čase. Sassuolo má v letošní sezoně potíže s defenzivou, která inkasuje velký počet gólů, vždyť ve třech případech dostala od svého soupeře čtyři branky. Na Hellasu už byl výkon dozadu o poznání lepší a čisté konto dalo základ těsnému vítězství.

Proti Fiorentině bude potřeba skvělý defenzivní výkon i tentokrát. Viola totiž bude mít na Cittá del Tricolore co napravovat. O víkendu prohrála důležitý souboj s Laziem a kolo před tím dokonce jenom remizovala s Brescií. Její stoupání tabulkou se tak zaseklo, na druhou stranu výkony oproti začátku ligy se výrazně zlepšily.

Zápas nemá jasného favorita. Roberto De Zerbi se musí vypořádat s celou řadou zranění - hrát nebudou Magnanelli a s velkou pravděpodobností také Rogerio, Chiricheş, Ferrari, Bourabia, Mazzitellu, Pegolo, Tripaldelli, Caceres a Lirola. Fiorentina sice takové problémy nemá, přesto bude výrazně oslabena o potrestaného Francka Ribéryho a kouče Vincenza Montelly. Francouzský záložník bude chybět tři zápasy, kouč jen jeden.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Muldur, Marlon, Romagna, Toljan - Locatelli, Obiang, Duncan - Traoré - Berardi, Caputo
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Milenković, Pezzella, Ceccherini - Venuti, Pulgar, Badelj, Castrovilli, Dalbert - Chiesa, Boateng
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.23 - 3.50 - 2.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Udinese Calcio - AS Řím  (středa 21:00)
Středeční vložená kola Udinese moc nesvědčí a nedaří se mu v nich. Další pokus zlomit špatnou bilanci budou mít "Zebry" na domácí půdě, kam se dostaví AS Řím. A to má za sebou morální i bodovou vzpruhu v podobě výhry nad AC Milán.

Nevím, co má Udinese za problém s tou středou, ale kdykoli hraje vložené kolo ve středu, není to ono. Domácí totiž získali jen jeden bod za posledních pět utkání. V nich mimochodem třikrát hrálo s jiným římským klubem, Laziem. A třikrát s ním prohrálo. Teď jej čeká další šance na vylepšení statistik. Moc dobré podmínky k tomu ale nemá. Jeho poslední utkání totiž zanechalo šrámy na duši jeho fanoušků na nejspíš hodně dlouhou dobu.

Udinese se postavilo Atalantě, která měla za sebou pohárový debakl od Manchesteru City. A zlost si vybila právě na "Zebrách", kterým nasázela hrůzostrašných sedm gólů! To je něco, co s týmem zamává, zvlášť, když se vzmůže jen na jeden přesný zásah. Tento výsledek odeslal Udinese až na současné 14. místo s tím, že od pásma sestupu ho dělí jen tři body. Trenér Igor Tudor ale věří, že se jeho tým rychle vzchopí.

"Dostat sedm branek je něco, co s vámi přirozeně otřese. Ten den bylo všechno špatně. Ale jsem si jistý, že příští kolo bude mnohem lepší. Římané by neměli čekat zlomeného a nervózního soupeře. Naopak, budeme je napadat, budeme hrát aktivně a sebevědomě. Věřím, že mužstvo dokážeme dostatečně motivovat a že předvedeme výkon, na který budeme hrdí. Řím si musí dát pozor," míní zkušený chorvatský trenér.

Ten se musí obejít bez dvou hráčů. Zraněn je Jens Stryger Larsen a pro karty nemůže nastoupit Opoku. Je zajímavé, že už od března 2013 se nestalo, aby si oba týmy rozdělily body. Ve dvanácti duelech vyhrálo jednou Udinese a jedenáctkrát AS Řím.

"Vlci" mají aktuálně velké potíže s marodkou. To je jejich oblíbená disciplína dlouhodobě a letos to není jiné. Giallorossi nechávají na marodce hráče jako Bryan Cristante, Henrik Mchitarjan, Lorenzo Pellegrini, Nikola Kalinić, Leonardo Spinazzola nebo Amadou Diawara a David Zappacosta. Zřejmě jen na lavičce začne utkání rekonvalescent Cengiz Ünder.

V lize to také není úplně ono, možná právě vinou zranění. Římané se pohybují kolem posledních příček pro Evropskou ligu a návrat do Ligy mistrů nevypadá přes těžkou konkurenci úplně reálně. Pátý tým tabulky ukončil sérii čtyř remíz v řadě skvělým výkonem v minulém kole, kdy zdolal nebezpečný AC Milán. Opět se o to zasloužily opory, neb se prosadili Zaniolo s Džekem. Speciální utkání čeká na Stefana Okaku, který v roce 2005 debutoval v první lize právě za AS.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Becao, Troost-Ekong, Samir - Ter Avest, De Paul, Jajalo, Mandragora, Sema - Okaka, Nestorovski
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Pau Lopez - Florenzi, Fazio, Smalling, Kolarov - Mancini, Veretout - Perotti, Zaniolo, Kluivert - Džeko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.89 - 3.46 - 2.09
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Parma Calcio - Hellas Verona  (úterý 19:00)
V Itálii se rozbíhá vložené kolo Serie A, které v úterý nabídne dva zajímavé duely. Ten první začne na Stadio Ennio Tardini, kde své domácí zápasy hraje Parma. Ducali jsou ve velmi dobrém rozmaru, který se pokusí narušit tápající Hellas.

Veronskému týmu se naopak moc nedaří. Už ve dvou duelech po sobě prohrál a nerad by z toho udělal hattrick. Za doposud odehraných devět kol se mu povedlo vyhrát jen dvakrát, což není nic příjemného pro diváky, kteří s velkou slávou můžou od nové sezony chodit zase na prvoligový fotbal. Proti Neapoli a naposledy ani proti Sassuolu nedal Hellas jedinou branku a celkově jich dokázal vstřelit jen šest.

Silnou stránkou hostujícího celku je obrana, ta zatím inkasovala jenom osmkrát a v tomto ohledu je na tom společně s Juventusem a Cagliari vůbec nejlépe v celé lize. V Parmě Hellas vyhrál za posledních 19 let jen dvakrát a že by se mu proti Parmě celkově nějak dařilo, to se taky říct nedá. Tým trenéra Ivana Juriće navíc trápí dlouhodobá zranění.

I pro zápas s domácími Ducali se energický trenér musí obejít bez několika hráčů, kteří by zřejmě za normálních okolností hráli základ. Tento zápas se totiž nebude týkat Badua, Bessy, Bocchettiho nebo Pazziniho. Ani domácí samozřejmě nejsou kompletní. Dál jim schází obránce Bruno Alves a rovněž trio Inglese, Cornelius či Grassi.

Přesto se jejich dosavadní sezona dá označit za velmi povedenou. Dobré a vyrovnané výkony je posunuly až na současnou 8. příčku s 13 body na kontě, takže od evropských pohárů je dělí jen dva body.

Po debaklu Janova se Parma musela vyrovnat s těžkým soupeřem v podobě milánského Interu. Ani proti jasnému favoritovi ale nerezignovala na svůj ofenzivní fotbal a nakonec si s Nerazzurri rozdělila body. Ještě po změně stran navíc nad jedním z lídrů soutěže vedla. Před čtyřmi lety hrála Parma s Hellasem naposledy na svém hřišti a byla z toho remíza 2:2. Tehdy se Parma oprávněně obávala Lucy Toniho, autora dvou branek.
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Darmian, Iacoponi, Dermaku, Pezzella - Kucka, Scozzarella, Barillà - Kulusevski, Karamoh, Gervinho
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Rrahmani, Kumbulla, Gunter - Faraoni, Amrabat, Miguel Veloso, Lazović - Pessina, Zaccagni - Stepiński
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.79 - 3.19 - 2.82
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brescia Calcio - Inter Milán  (úterý 21:00)
Druhým úterním zápasem 10. kola Serie A byl určen duel mezi jasným outsiderem a favoritem. Domácí Bresia v roli nováčka zatím platí za nezkušenost a nepříliš velkou kvalitu, zatímco milánský Inter potvrzuje, že je nejvážnější hrozbou pro Juventus.

Brescia by se moc ráda dočkala zopakování zápasu starého 18 let. V dubnu 2001 se jí totiž povedlo na domácí půdě vyhrát nad Interem a ještě od něj nedostat ani jednu branku. O tři roky později dokázala vyhrát také na San Siru, ale za celou etapu devatenácti dlouhých let to byly jediné úspěchy provinčního týmu. Ten strávil většinu času ve druhé lize a v rámci poháru se s Interem nesetkal ani jednou.

A zatím se nezdá, že by tentokrát mělo dojít k podobnému zázraku. Karty jsou rozdány zcela jasně, Brescia se výkonnostně i herně trápí a krouží kolem pásma sestupu. Do něj se po posledním kole navíc namočila a proti Interu se postaví tým, který je až 18. V minulém kole se Brescii vůbec nedařilo, byť v první půli krásnou ránu předvedl mladíček Tonali a Brescia vedla.

Janov ale posléze spasili tři střídající hráči a premiéra trenéra Motty nemohla dopadnout lépe. Na domácí palubovce Janov otočil vývoj utkání a jen kvůli schopnostem brankáře Jesseho Joronena dal pouze tři branky. Brescia tak odešla znovu zklamaná a nenavázala na dobrý výkon z utkání proti Fiorentině.

Což trenéra Eugenia Coriniho hodně mrzelo. "Je škoda, že jsme do druhé půle nenastoupili s takovou vervou, jakou jsme předváděli poločas první. Inkasovali jsme většinou po systémových chybách, na kterých rozhodně chceme pracovat. Tohle je náročné období, protože tempo zápasů je velmi vysoké a my se stále učíme s tím vyrovnat. Proti Interu chci opět vidět tým, který se nebojí a ví, co má dělat," dodal Corini.

Trápit ho musí také rozsáhlá marodka, která rozhodně není ničím příjemným. Mimo hru jsou hráči jako Torregrossa, Martella, Magnani, Dessena nebo Chancellor. Na Inter se ale hodně těší zejména jeho někdejší supertalent, Mario Balotelli. Proti němu se do zápasu určitě nepostaví zranění Sanchez, D’Ambrosio, Sensi a Vecino.

Inter potvrzuje, že se mu opět začíná velmi dařit. Od angažování trenéra Conteho klub vykázal rekordní tržby a postupně by se mohl vrátit mezi evropskou elitu. V Lize mistrů naposledy překonal nebezpečnou Borussii Dortmund a v Serii A mu patří druhé místo. O to víc ho muselo mrzet minulé kolo.

Juventus totiž překvapivě zaváhal proti Lecce a Inter mohl jít do čela. Jenže ačkoli nad Parmou brzy vedl, ještě do konce první půle dostal dvě branky a prohrával. Nakonec mohl děkovat sporné brance Romela Lukakua, který srovnal na konečných 2:2. Inter v posledních deseti zápasech proti Brescii vždycky dal alespoň jednu branku.
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Joronen - Sabelli, Cistana, Gastaldello, Matějů - Bisoli, Tonali, Romulo - Špalek - Donnarumma, Balotelli
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Godin, De Vrij, Škriniar - Candreva, Gagliardini, Brozović, Barella, Asamoah - Lautaro Martinez, Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.07 - 5.05 - 1.41
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC972016:823
2.Inter Milán971120:922
3.Atalanta Bergamo962128:1420
4.SSC Neapol952218:1117
5.AS Řím944114:1116
6.SS Lazio943218:1015
7.Cagliari Calcio943213:815
8.Parma Calcio941415:1313
9.ACF Fiorentina933313:1212
10.Bologna FC933312:1212
11.Turín FC932411:1211
12.AC Milán93159:1310
13.Udinese Calcio93155:1310
14.US Sassuolo830515:169
15.Hellas Verona92346:89
16.US Lecce922510:188
17.Janov CFC922512:218
18.Brescia Calcio82158:127
19.SPAL 201392167:167
20.UC Sampdoria91175:184

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (240)

Přidat komentář
Jajinek

Ta naprostá absence lavičky nás zabije. Pro Conteho fotbal je energie klíčová a my to hrajeme ve 13 lidech...

Reagovat
cresposuper

Z dlhodobeho hladiska mas urcite pravdu, ale zrovna Brescia mala rovnaky cas na oddych ako my a tiez ma nastupit len s dvomi zmenami oproti vikendu.

Reagovat
Nuno čomes

Hlavně aby byl de Vrij ok. Letos náš nejlepší stoper a to by pak bylo cítit.

Reagovat
Svatej

U nás to s přesně 13 hráči odehrál celý, včetně nebehajiciho Hazarda, za kterýho makali ostatní dozadu a zesmesnil u toho i Guardiolu... Pokud se budete v LM dobře držet, tak by to problém být mohl, ale jinak by to pro něj nemělo být nezvaldatelny..

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Tomanatura

Navrat Ibry do Interu aspon na pul roku ano ci ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, od 1.januára A k tomu ešte niekto do zálohy

Reagovat
Nuno čomes

Ne.

Reagovat
Nuno čomes

Asi Španělsko.

Reagovat
Jajinek

Vždy na 100 procent ano...

Reagovat
Recoba Inter

Tak tak taková osobnost může být jedině pozitivum

Reagovat
smazaný uživatel

K posilneniu tímu, o ktorom sa hovorí čoraz častejšie hlavne po ďalšom zranení Sensiho alebo Sanchéza, sa práve vyjadril Marotta:

Inter CEO Beppe Marotta reassures Antonio Conte will have the reinforcements he asked for. "We are ready to take opportunities to strengthen this team" in January.

Injuries to key members have halted Conte’s start in his first term as Coach at the Giuseppe Meazza and over the last week he had to rush 17-year-old Sebastiano Esposito to a taste at life at the top level.

Now chief Marotta reassures that Conte will have the support to build on what has been a great start in Serie A for the Nerazzurri.

“The Coach needs to worry when difficulties present themselves, we know it’s an emergency and we are looking at the January market with optimism,” said Marotta to Corriere dello Sport.

“We are ready to take the opportunity offered by the transfer market to strengthen this team to become even better, as we believe we will be able to reflect our ambitions through this squad.

“The objective was clear at the start of the season, to create a winning model based on a solid foundation that gradually includes a return to victory. We are looking to shape our team based on work efforts, a sense of belonging, sacrifice and the values we sought and found in Conte."

Reagovat
Visca el barca

Raketa přijde.

Reagovat
Pinturicchio

A opačným směrem Sensi a De Vrij.

Reagovat
smazaný uživatel

Pustit našeho nejlepšího obránce a záložníka na kterém to stojí ?

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo i na tebe slabé

Reagovat
Pinturicchio

To nemělo být vtipné, Doni.

Reagovat
Recoba Inter

To by se ti líbilo

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že spíš Vidal a byl bych i radši : )

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tu Parmu už je 2,77 Proč??

Reagovat
Majk91

Chcel som to na Parmu nasoliť, ale keď vidím ako na nich rastie kurz tak trochu váham. Či stávkové náhodou niečo nezistili

Reagovat
smazaný uživatel

Já to dal, ale je to podivný...

Reagovat
10

to je ale náhoda

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes 3 body abychom se "dostali tam, kam patříme"

Forza Inter

Reagovat
ED91

Do Serie B?

Reagovat
smazaný uživatel

Když se mrkneš na historii aktuálně prvních dvou týmů, tak jeden Serii B nikdy nehrál a ten druhý poměrně nedávno

Reagovat
Zark

jaka nahodicka, ze zrovna diky vam

Reagovat
Pinturicchio

Interisti jsou přesně jak komunisti, páchat vymyšlené, vykonstruované zhovadilosti, bez jakékoliv pozdější sebereflexe, s tím, že ty prasárny byly OK a neuvěřitelnou drzostí otvírat si hubu, když by přitom měli akorát tak sedět v koutě, držet ústa a šoupat nohama.

Reagovat
smazaný uživatel

Tesat do kamene, pane, tesat do kamene!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

v italii vsichni vedi ze "Senza Calciopoli non vincevi nulla!"

Reagovat
smazaný uživatel

*všichni fandové Juventusu vědí ... Ale OK, chybička se vloudí každému, chybovat je lidské

Reagovat
Zark

ano, i sudi je jen clovek

Reagovat
Rip

Poprvé uvidím v akci Tonaliho, budoucího Interistu jsem na něj zvědavý.

Reagovat
smazaný uživatel

No kéž by ..

Reagovat
Nuno čomes

Lautaro!

Reagovat
Dejwa

Hrajem fakt otřesně, mohli sme bez mrknutí oka dostat 2 červený a vedem 1:0

Reagovat
cresposuper

Dve cervene? Ten Gaglia bol na zltu a neviem, co myslis tou druhou. Brescia si nevie vytvorit nic a my sme mali par dobrych sanci. Ja som relativne spokojny.

Reagovat
Dejwa

Ještě Candreva předtím ten skluz.. jo Brescia nic, ale to mě nemůže uspokojit, většinou prihravani kolem půlky jak za Špalka, regulérní golova šance žádná, gól stastlivec..

Reagovat
cresposuper

Tak to bolo tiez na zltu podla mna. Dnes je to podobne ako na Cagliari, v tychto zapasoch je hlavne dolezite udrzat si koncentraciu a nenechat sa precislit, to sa nam zatial vcelku dari. Proste nemame individualnu kvalitu na to, aby sme v takychto zapasoch prestrielali supera.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Rip

Tebe by mohl zaměstnávat Juventus jako svého rozhodčího.

Reagovat
Deki

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Antijuve

Reagovat
Nuno čomes

Bez Sensiho a s Lukakem, nečekej diskotéku.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně s tím Lukakem

Reagovat
Nuno čomes

To bylo rychlý no

Reagovat
Pinturicchio

Dejwa, dlouhodobý příklad toho, že ani fandění Intru nemusí zanechat žádné následky.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatímco ty jsi učebnicový příklad toho, že dlouhodobé fandění Juventusu skutečně zanechává trvalé následky

Reagovat
Pinturicchio

Jj, fandění Juve že mě udělalo lepšího člověka, díky za povšimnutí.♥️

Reagovat
smazaný uživatel

Takže chceš říct, že dřív to s tebou bývalo ještě horší?

Reagovat
Pinturicchio

Jo, býval jsem jen super, teď jsem dokonalý.

Reagovat
Rip

Útočná fáze Interu hodně marná, naštěstí tam padl ten haluzák. Teď jen bránit zuby, nehty.

Reagovat
M11

to reklamovani ruky po kazdem doteku horni casti tela je v calciu extrem

Reagovat
Deki

konečně něco předvedl

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Mihal

Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Kde sú hejteri Lukaku?

Reagovat
smazaný uživatel

Docela se ten tlušťoch trefuje, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť má Gonzalo v 11 zápasech jen 3 góly, čekal bych od něj teda víc

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že se jmenuje nějak Romelu nebo tak nějak...

Reagovat
Pinturicchio

Myslel sem, že máš na víc, Doni.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemělo být vtipné, Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

O to je to horší, dělat si srandu z něčího vzhledu, styď se.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Nuno čomes

Tonaliho bych místo Brozovice bral

Reagovat
Mihal

Ta nasa obrana to je hroza posledne zapasy...

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Alberto Aquilani

Florenzi znova na lavičke, hrá Santon

Fonseca

Reagovat
cresposuper

Ako to dnes vidis?

Reagovat
Alberto Aquilani

Verím tomu, že nás defenzíva znova podrží a jeden gól tam urveme.

Reagovat
kaja900

Borci dávám tiket od 9.. přemýšlím jestli dát AS buď výhru nebo radši sázku bez remízy.. dobrý kurzy, jak toto vidíte ?

Reagovat
kaja900

Koukal sem ze máte pár zraněných

Reagovat
smazaný uživatel

Conte sa sťažuje na anomáliu v talianskej lige: Neviem, dokedy to vydržíme!

"Momentálne ideme na plný plyn a všetci toho už majú plné zuby. Chlapci siahajú na dno síl a aj dnes ukázali neuveriteľnú snahu a bojovnosť. Bol to pre nás štvrtý zápas v priebehu deviatich dní a vo všetkých hrajú tí istí hráči. Čakajú nás ďalšie duely a je anomália odohrať sedem stretnutí za dvadsať dní, to je pre mňa dosť zvláštne. Preto ďakujem hráčom, že sme tam, kde sme," povedal po zápase kormidelník Interu.

"V našej situácii berieme akékoľvek víťazstvo," priznal Conte. Zároveň však dodal, že jeho zverenci idú na doraz. "Sme na čele tabuľky s 25 bodmi, ale motor ide už dlho na plné obrátky, neviem dokedy to vydrží. Zatiaľ nám to v tejto sezóne ide nad naše očakávania."

Keby chcel, tak by sa tá zostava dala pretočiť trochu viac a nemuseli by hrať stále tí istí hráči. Mimochodom všetkých 6 klubov hrajúcich LM/EL okupuje prvých 6 priečok v tabuľke, takže tie európske súťaže na nich asi taký zlý vplyv nemajú. U AC Milána sa hovorilo, že keď nebudú hrať LM a ani EL, tak aspoň budú mať viacej síl na ligu a budú sa môcť zamerať na kvalifikovanie sa do LM v tejto sezóne. A pri pohľade na tabuľku je jasné, ako to dopadlo. Takže mnohokrát je hranie v LM/EL len výhovorkou na ospravedlnenie slabších výkonov v lige (a hľadanie výhovoriek), či už na tímovej úrovni alebo na úrovni jednotlivcov. Alebo na ospravedlnenie zranení - napr. pozrite naňho, on sa zranil, to bude asi tým, že nemal dostatok oddychu po náročnom zápase (mimochodom aktuálne máme zranených 5 hráčov a z toho len Sensi hrával pravidelne).

Reagovat
ED91

Vklude môže točiť zostavu viac, je to jeho problém a trápna výhovorka hlavne, keď súperi majú rovnaký počet zápasov.

Reagovat
redyyz

co je to tam za komediu?

Reagovat
mastakillah

jasná penalta tohle

Reagovat
To som ja

Fernando tam hral najprv lakťom(rukou) do hlavy

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Nene

Reagovat
mastakillah

To teda jo, Toloi couval zpět a proste ho neohrabaně stáhnul

Reagovat
Largo

Fernando fauloval první.

Reagovat
mastakillah

nene

Reagovat
svkmd

čo tie dresy JUVE?

Reagovat
Melchior

zrovna jsem to chtěl napsat.. docela dobrý, či?

Reagovat
Airus

jenom ze předu, ty světle žlutý čísla na jsou k hovnu. Uvidíme až by to převedou do PES2020

Reagovat
Melchior

kdyby měly černej obrys jako to písmo, nebo čísla na trenkách, tak by byly super

Reagovat
Airus

jop

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to žluté se mi taky nelíbí, ale celkově lepší než ta černobílá Slavie

Reagovat
Largo

Daje!!!

Reagovat
Airus

hezkej pokus od addidasu, ale pořád je to shoit

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se líbí hodně teda.

Reagovat
Airus

Já nevidím čísla Sice jsem schopnej ty hráče poznat už podle pohybu, ale pro normálního fandu je to dost nepraktický. A asi i pro komentátory, u mě si spletli Paulita a Ronalda, když to nadřel do zdi (zase)

Reagovat
Airus

ne sry to byl Benta

Reagovat
smazaný uživatel

S tou žlutou máš pravdu

Reagovat
ED91

Reagovat
Airus

Juan bude mít dnes moc moc moc práce aby to odběhal za Khediru... chudák

Ale hezky Paulito

Reagovat
To som ja

Vždy keď nastúpi Bentacur ,tak to je tutovka ,že dostane žĺtu kartu

Reagovat
M11

RETE !!! Konecne z rohu

Reagovat
Airus

spoiler?

Reagovat
Airus

jop, zpoždění jenom 2 minuty

Reagovat
M11

Pardon

Reagovat
Airus

Yay škodá

Reagovat
Stana95

za tohle reda jo?

Reagovat
Gimme

To jsou čůráci ty rozhodčí

Reagovat
Alberto Aquilani

CHODTE S CELOU LIGOU A VAROM DORITI!! Si zas kuknite, za čo dostal Fazio červenú.... a ten kkt dostáva 5 minut dačo do sluchadiel, miesto toho,aby si to šiel kuknut... nemam slov...

Reagovat
To som ja

To je neskutočný verdikt,veľká fušerina od rozhodcov,toto nepochopím nikdy a ako vysvetlia tu červenú kartu si ani neviem predstaviť

Reagovat
mastakillah

Jedou si to svoje ... VAR je s tímto přístupem úplně k ničemu

Reagovat
Gimme

Hele a může zrušit červenou, nebo ne?

Reagovat
M11

Muze.. od toho tam je to video.. ale to by se ten debil musel jit podivat

Reagovat
Gimme

Já právě myslel, že udělená červená karta se nedá vzít odvolat...

Reagovat
Alberto Aquilani

Neviem, ale kvôli čomu by potom volal? Akože by neodpísakal faul, ale nechal Faziovi červenú? :P 5 minút si tam kecali čo budú dávať v kine? Nech na to pozerám všelijako, to ani nebol faul, mu tam normálne mali povedať do slúchadiel, že je zmrd.

Reagovat
Largo

Reagovat
M11

Udrzime ciste konto nekdy?

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím

Reagovat
EXoRcIsT

Faziova cervena : https://streamja.com/blOo

To za take rozhodnutia davat rozhodcom zakaz cinnosti na rok

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je pořádná sračka. To bych rozhodčímu dal zákaz do konce roku aspoň.

Reagovat
M11

To je sila

Reagovat
Airus

NO ty vole

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Gimme

Mě hlavně šokuje s jakou jistotou to hovado, tu kartu vytáhlo

Reagovat
Largo

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Furia Ceca

Jak ještě ten "zfaulovanej" čůrák zatleská

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tyvole

Reagovat
Mihal

Myslel si, ze piska Juventus, dresy ho zmiatli

Reagovat
Gimme

Chudák Fonseca si musí klepat na čelo, kam to vlezl

Reagovat
Largo

Reagovat
Zark

s Janovem to je vzdy trapeni

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Airus

Kuame působil od začátku jako největší hrozba, ale toto?! Náhodnej master strike

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, jak to kopnul?

Kokotske, nevynucene chyby.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako je na tom vlastne Juve herne? Lebo počul som celkom chválu, že je to lepšie herne ako za Maxa, a že hlavne Dybala išiel pod Sarrim strašne hore. Ale zároveň má Juve iba jednu výhru o 2 góly, zvyšok všetky najtesnejším rozdielom. Jasné, Juve nikdy nedávalo každý zápas 3 góly, ale aj tak ma to trochu zarazilo.

Reagovat
Airus

ten Sarriho styl si ještě spousta hráčů bere za své, naproste nejvíc to prospělo...světe div se... Matuidimu. Poleno největšího kalibru, ale nemá čas driblovat, takže jenom běhá a tečuje na hráče co můžou

Jenže ta záloha prostě není kompletní, možná Aaron tomu pomůže, ale na ten líbezný ťukec co si Sarri představuje to není a veškerý kretativní náboj musí ze zálohy tvořit Pjanič.

Dnes je to dost o individuálních přednostech, viz Dybala a Juan. Ti působí jako jediní že ten zápas berou vážně

Reagovat
smazaný uživatel

staré dámě už dá gola kde kdo...

Reagovat
Airus

viděl jsi ho? Tohle nedaj ani Ronaldo, Messi, Neymar, nebo M'bappé To je prostě jinej class

Reagovat
smazaný uživatel

jj lenca trela..

Reagovat
Alberto Aquilani

Irrati, dúfam, že ti do rána pokapú akváriové rybičky, ty zmrd

Reagovat
Pipo123
Reagovat
M11

Ty kraso

Reagovat
Zark

Reagovat
Airus

nooice

Reagovat
Gimme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu to, proti nám každý tým využije naši chybu to sem dlouho neviděl.Každá jediná naše chyba vzadu je potrestaná gólem.Už se to táhne několikátej zápas a to se už přece někde musí zlomit a musí se začít dělat čistá konta.Jinak co se týče hry, zase to není špatné, šancí sice moc nebylo, ale hrajeme aktivně, líbí se mě ten presing, Sarri tu hru jednoznačně vylepšil, podle mě to bude na jaře ještě daleko lepší, doufám v to, protože mě to prostě herně příjde dobrý :D Dybala je ve formě.

Reagovat
smazaný uživatel

a ten gól toho hráče Janova kopiruje tu směšnost z čeho dostáváme góly, borec si trefí vlastní nohu a dá gól :D to je fakt už na zasmátí.

Reagovat
Alberto Aquilani

To je zbytočné toto. Sa tešíš na zápas, máš 40 minút radosť z toho, že to vzhľadom na všetko dobre vyzerá, si spokojný s hrou a zrazu bum, zmrd dá červenú. 5 minút dostáva dačo do slúchadiel a pak s úsmevom na tvári si potvrdí verdikt. Ved to nie že nebolo ani na žltú, to nebol ani faul, doprdele... pome to nejak ubojovať, ale neverím. Skôr si tipnem, že víťazný gol dá ich brankár v 95.

Reagovat
Gimme

... třeba bude mít Ribery cestu kolem a jednu mu pošle

Reagovat
smazaný uživatel

Immobile běž už někam, vždyť to je nejlepší šuter světa.

Reagovat
Pipo123

Dobrých 45 minút od nás, Torino je zatiaľ bezzubé, som rád že šancu v základe dostal Cataldi, hlavne on zmenil priebeh zápasu proti Atalante a dnes hraje znova výborne. Inzaghi si po tomto musí uvedomiť že Cataldi je pred Parolom. Dosť dobre hraje aj Patric, tá pozícia stopéra mu sedí viac než pravého obrancu, snad to neposerú v druhom polčase.

Reagovat
Airus

přísná, ale pořád brání rukama, takže se nemůže moc divit

Reagovat
Largo

Jako upřímně, dát Pastore tu pojistku, tak teď hrajem v pohodě. Relativní teda. A faktem je, že červená nečervená, Faziovi trvalo hodinu, než si uvědomil, že musí běžet. Strašně mě štve ta povaha hrát to na pohodu, calma, calma, hlavně se moc neuběhat. A Udinese tam jde natvrdo a na sto procent.

Taky mě štvou ty naše odkopy jen tak zbůhdarma, do země nikoho. Pod tlakem se sesypem.

Ale musíme to urvat. Hrát na brejky, poslat tam Perottiho nebo Ündera.

Daje!!!!

Reagovat
Largo

Rimska spravedlnost, voleeee

Reagovat
Alberto Aquilani

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

SMALLDINI!!!!!

Reagovat
EXoRcIsT

som rad ze sa jeho prezyvka ujala i u fans AS

Reagovat
Stana95

jemu se tak říkalo i v Anglii?

Reagovat
EXoRcIsT

Jednu sezonu mal super a vtedy ju dostal . Este ma jednu a to je Mike ked ho tak raz nazval LVG

Reagovat
Stana95

ajo já myslel, že ji získal až v Itálii

Reagovat
Pinturicchio

Dybala jak ty karty pro Janov diriguje

Reagovat
Largo

Reteeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Alberto Aquilani

GOOOOOOOOOOOL

Hhh, to bol counter... mohli by sme hrať o 10 stále

Reagovat
Airus

Ale jako Ronaldo zatim 0 Berna taky zmizel?

Reagovat
Pinturicchio

Bernardeschi totálně neviditelný.

Reagovat
Pipo123

Kapitán vo futbale je vlastne zbytočnosť

Reagovat
Pinturicchio

Ať už jde ten Pandev do prdele.

Reagovat
Melchior

Ronaldovi ten Sarriho styl zatím vůbec nesedí

Reagovat
Alberto Aquilani

Dobre, už sa nehnevám... nech ti tie akváriové rybičky teda nezdochnú

Reagovat
Stana95

o poločase mu asi někdo domluvil

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrůza co hrajou

Reagovat
Pipo123

Ciro neskutočná forma, nie len že dáva góly, on presuje na celom ihrisku, nevzdá ani jeden súboj, aby hned o chvíľu išiel do šprintu cez polovicu ihriska a vytvoril šancu pre spoluhráča. Jeho fyzická kondícia je neskutočná, blázon

Reagovat
Airus

ok ale Berna už je vyždímanej, pošli tam Costu

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem závidím poslední dny fandům Udinese

Reagovat
Alberto Aquilani

MANOLAS WHO? Takto dominantne ako hrá posledné zápasy Mancini som ho hrať nikdy nevidel...

Reagovat
Largo

Reagovat
Lech

Reagovat
Melchior

Rabiot je na hřišti pět minut a místo toho, aby šel Ronaldovi do sprintu, tak se při brejku zastaví...

Reagovat
Airus

kurva to je tak statický

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, neříkejte mi, že 10 Columbusů si z Turína odveze bod

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ano, V Juve je to dnes samy kokot. rabiota tam mohol dovliect len uplny kokot.

Reagovat
Airus

NO za posledních pár minut bych radši stáhnul Ronalda, než Bernu. Ale DC může rohzhodnout. POJĎME!!!!!

Reagovat
Airus

idiot

Reagovat
Pipo123

Toľkých červených v jednom kole

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad 4 odvolanej gól Ronalda v sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

Ale offside to zrejme bol...

Reagovat
loki5

Offside byl naprosto jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne jasny nie, celym telom urcite nie. Ani polka nebola.

Reagovat
Zark

byl jasny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

RONALDO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus a vítězná penalta v nastaveném čase. Existuje více ikonické duo?

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Nuno čomes

Bazén.

Reagovat
svkmd

Reagovat
M11

Juventus + titul

Reagovat
Pinturicchio

Ouuuu, přímo do ksichtu

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se ti povedlo

Reagovat
M11

Reagovat
ED91

Reagovat
mastakillah

To jde ruku v ruce s tím co napsal on

Reagovat
herold

Reagovat
Pipo123

Aaaaaaaaaaaa a že vraj Lotito a Moratti sú hovada

Reagovat
Koubinhor

Tj trapný opět... Celý 2 polocas... JV merde

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Ti jebe?! Aj toto pise zivot. Kristinka to zakoncila uplne stylovo bez nervov. Mat tent zapas na listku, tak uz lezim na are s kardio zachvatom.

Reagovat
smazaný uživatel

Penaldo

Reagovat
Erdovec

slušný skok

Reagovat
Airus

chjo, další nepřesvědčívé tři body. LM bude vopruz

Reagovat
smazaný uživatel

Jak necekane gol :D tady by se hralo, dokud by ho Juve nedalo. Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Však jasný každý zápas. Bez toho by to nešlo.

Reagovat
ED91

Ale ňo!

Reagovat
smazaný uživatel

nějak sem zase tušil že ho dáme, ale ono se to trápení v koncovce už někdy musí zlomit.A pak to bude nezastavitelná mašina.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že o titulu je opět rozhodnuto

Reagovat
smazaný uživatel

To víte až teď ? Bohužel nikdo nemá tak silnej kádr jak Juventus, nikdo nemá tak silné postavení v zákulisí italského fotbalu jako Juventus .My jsme prostě předurčení k tomu získávat tituly.Až budu cítit že na to nemáme a rodina Agnelli to nějaký způsobem položí, potom možná dostane čuchnout někdo jiný, ale aby nás sesadil nějaký Inter který nemá pořádou lavičku náhradníků a vede to šikmooké vedení někde z číny to opravdu ne.

Reagovat
snuff24

a to vás jako baví sledovat tým,který jak říkáš má v lize cestičku k titulu vyšlapanou a když už nic tak ani ten fotbal pohledný není.A jakmile dojde na lámání chleba v Evropě nejste schopní vyhrát zhola nic ?

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal je pohledný konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to třeba osobně baví, baví mě jak rok co rok nás někdo chce sundat z trůnu, přitom vůbec neví o čem mluví.Pak mě baví když se jim to opět nepovede, ty jejich řeči a zkorumpované lize a hledání výmluv všude jinde než ne u sebe. Mě baví ten brekot těch soupeřů jako Neapol a Inter, vyžívám se v tom a doufám že to bude trvat věčně.A mě se třeba náš fotbal líbí jaký hrajeme, jako opravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy brečel Inter?

Reagovat
ED91

Calciopoli?

Reagovat
smazaný uživatel

a co se týče Evropy, že uniká Pohár Mistrů mě třeba trošku vadí, ale pořád hráváme pravidelně finálové kola a každý s náma počitá do těch finálních bojů a berou nás jako top favority i to je rozdíl třeba o proti Interu, respekt soupeřů . A výsledkama sme tuším v koeficientů někde na 5 místě Evropy, což není vůbec špatné.

Reagovat
wiggum

Snad si na něho nedělali zálusk ti haluzáci z Interu?

Reagovat
herold

Nechutný tyjátr, zase to bude nuda liga.

Reagovat
ED91

Pripievate k tomu

Reagovat
ED91

*prispievate

Reagovat
popltak

Ostuda v Turíně opět a zase

Reagovat
maras93

Dneska to vidim na remízku 1:1, Suso nahraje na gól a bude hrát až do důchodu na RW.

Reagovat
Recoba Inter

Dnes už Milan musí zabrat, ne to zbabrat.

Reagovat
Kaka14

Tak dnes AC hadam 3 body, lebo potom od dalsieho trojzapasu Lazio, Juventus, Neapol vela bodov necakam

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěli jsme jít s pár kámošema teď na derby Turín vs Juve, ale když chcem koupit lístky tak to po nás všude chce tu kartu fanouška.

Dá se to nějak vyřešit a koupit to bez toho? Nebo je tam vůbec nějaká možnost? Já předpokládal, že to nějak půjde, protože lístky ještě jsou.

Reagovat
Alberto Aquilani

Kessie to už robí naschvál, nie?

Reagovat
GEGE

Tak nějak jsem si myslel,že to nejvetší dno už nejde překonat ale ti zmrdi to dokázali a je to čím dál horší...Nevadí místo pokuty a trestu si dejte vysmatou fotku na FB s Hakanem pogratulujte ke 100 startum a jedem dal...Vykurvenci

Reagovat
Pipo123

už vidím jak znova nás oberú o body

Reagovat
Alberto Aquilani

Petagna je Ibra pre chudých ty vole... by som ho bral ako vice Dzeka.

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
smazaný uživatel

Zoufala liga pro zoufale fanousky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele