10. kolo
30.10.2019 21:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Ronaldo v nastavení rozhodl o výhře Juventusu nad Janovem

Juventus měl namále a už už to vypadalo, že s Janovem ztratí, ovšem v šesté minutě nastavení proměnil pokutový kop Cristiano Ronaldo a všechny body zůstaly v Turíně. Pro hosty je to velká škoda, na druhou stranu jejich výkon pod novým trenérem Thiagem Mottou je příslibem do budoucna.

Stará dáma byla velkým favoritem, ovšem Janov představoval jisté nebezpečí. Jednak měl nového trenéra Thiaga Mottu a také v minulé sezoně s italským šampionem ani jednou neprohrál. A také tentokrát byl na Allianz Stadium nepříjemným protivníkem.

Více iniciativní byl v počátcích zápasu Juventus, ale i Janov se nebál zakončovat. Například střelu Pinamontiho bez potíží lapil Buffon. To ta Dybalova ze 17. minuty byla o poznání nebezpečnější a Radu ji musel vyškrábnout na rohový kop.

Paulo Dybala byl hodně vidět, ale první branku zápasu obstaral někdo jiný. Po půlhodině hry rozehrál Juventus rohový kop a Leonardo Bonucci hlavou poslal Starou dámu do vedení.

První poločas ale výhrou Juventusu neskončil, protože Janov dokázal rychle odpovědět. Pět minut před přestávkou napřáhl ze střední vzdálenosti Kouamé, jenomže střela mu vůbec nevyšla, avšak paradoxně zmátla Buffona a ten už svůj pohyb nedokázal změnit tak, aby balón neskončil v síti.

Janov měl před sebou dalších pětačtyřicet minut, ale hned na začátku druhého poločasu si všechno zkomplikoval. V 51. minutě uviděl Francesco Cassata druhou žlutou kartu a Janov dohrával o deseti. Juventus pak postupně zvyšoval tlak a v závěru už Janov pevně svíral ve vlastní šestnáctce. Branku však ne a ne vstřelit, navíc čtyři minuty před koncem uviděl červenou kartu i Adrien Rabiot a počet sil na hrací ploše se vyrovnal.

Hlavní sudí se rozhodl pro čtyři minuty nastaveného času a ty nakonec stály hosty body. Nejprve ve třetí minutě nastavení vstřelil Ronaldo gól z ofsajdu, který nebyl správně uznán, za další tři minuty už se ale portugalský útočník radoval. Ronaldo byl v pokutovém území faulován a nařízenou penalt sám bezpečně proměnil a zajistil Juventusu další tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Grande Paolo 11

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Když Juvehnus nemůže rozhodčí pomůže 4 minuty nastavení a branka v 96 z penaltičky. Smrt korupčníků

Reagovat
smazaný uživatel

penalta písklá v čase 93:42, alespoň nebuď trapnej a nejdřív se podívej na fakta než něco vypustíš z huby, ty musíš mít smutnej život chudáku

Reagovat
smazaný uživatel

Píše fanoušek Juvehnusu.Ty aby jsi se nezastal svého oblíbeného týmu.

Typuji že když jste hráli druhou ligu za uplácení tak jsi nefandil.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele