10. kolo
30.10.2019 21:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Fiorentina na Sassuolu otočila výsledek a zvítězila

Fotbalisté Fiorentiny odčinili víkendovou porážku s Laziem a z horké půdy Sassuola berou všechny body. A to i bez potrestaného Francka Ribéryho a trenéra Vincenza Montelly i navzdory prohranému prvnímu poločasu. Branka Bogy byla v zelenočerném dresu jediná, o přestávce pak otočili výsledek Castrovilli s Milenkovićem.

Hosté měli první velkou šanci už ve 4. minutě, kdy po centru trefil na zadní tyči brankovou konstrukci Kevin-Prince Boateng. Další minuty pak žádnou příležitost nenabídly, až zhruba o dvacet minut později po šanci Boatenga si šikovně udělal prostor ke střele Jeremie Boga a dobře umístěnou ranou zajistil Sassuolu vedení! Fiorentina následně sešlápla plyn a další Boatengovo zakončení skončilo těsně vedle a Benassiho gól nebyl pro předchozí přestupek uznán. Viola měla v závěru prvního poločasu velkou převahu, vyrovnání se však dočkala až po změně stran.

Přesně v 63. minutě odcentroval Venuti a Gaetano Castrovilli umístěnou hlavičkou k tyči vyrovnal na 1:1. Fiorentina měla i v další fázi zápasu více ze hry a devět minut před koncem mohla strhnout vedení na svojí stranu, kdyby Consigli nevytáhl fantastický zákrok po hlavičce Milenkoviće. Hostující hráč se branky přeci jenom dočkal, o minutu později se dostal ke Castrovilliho střílené přihrávce a před odkrytou brankou stačilo jen nastavit kopačku.

Fiorentina mohla v závěru výsledek ještě pojistit dalším gólem, ale Chiesovu střelu zneškodnil Consigli.Hosty to vzápětí mohlo mrzet, protože Boga měl na kopačce vyrovnání. Po standardní situaci byl před Dragowskim úplně sám, jenže branku trestuhodně přestřelil. Další loženku měli domácí ještě v nastavení, ale Dragowski skvělým zákrokem Bogu opět vychytal. Viola se štěstím uhájila vedení 2:1 a ze stadionu Cittá del Tricolore si odváží všechny body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele