10. kolo
30.10.2019 21:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Sampdoria zachránila remízu až v nastavení

Claudio Ranieri se ani ve třetím zápase nového angažmá výhry nedočkal. Sampdoria Janov pod jeho vedením pouze remizovala s Lecce 1:1 a to je pochopitelně v současné situaci málo. Hosté na Stadio Luigi Ferraris vedli, ale vítězství i po ztrátě vyloučeného Tachtsidise neudrželi. Až v nastavení zařídil konečnou dělbu bodů Gastón Ramírez.

Lecce se daří a koneckonců i zisk bodu z janovské půdy je pro něho úspěchem. Hosté začali na Marassi velmi dobře a Ranieriho družinu zaskočili úvodní brankou už v 8. minutě. Šachov si dobře zpracoval balón tělem, aby jej předal Lapadulovi, který v náběhu za obranou překonal brankáře Audera. Sampdoria se pokusila o okamžité vyrovnání, ale zakončení veterána Quagliarelly bez problému zachytil Gabriel. Lecce se ale neuchýlilo jen k defenzívě, naopak dál bylo nebezpečné a Audero musel zasahovat po ráně Petriccioneho.

Hosté měli v prvním poločase několik příležitostí a kdo ví, jak by se utkání vyvíjelo, kdyby se Liveraniho svěřencům podařilo odskočit na rozdíl dvou branek. Ve 36. minutě zahodil dobrou šanci i domácí tým, jmenovitě Bonazzoli těsně minul tyč. Velké vzrušení přinesl závěr prvního poločasu. Nejprve Quagliarella těsně před Gabrielem nedosáhl a následně na druhé straně hosté reklamovali pokutový kop a červenou kartu. Tu sudí Alexi Ferrarovi skutečně ukázal, jenomže o chvíli později po shlédnutí videa svůj verdikt odvolal. Navíc žádná penalta se nekopala.

I ve druhém poločase se bylo na co dívat. Útočit museli Námořníci, kteří stále prohrávali 0:1. V 72. minutě jim k tomu mělo pomoci vyloučení Panagiotise Tachtsidise za faul zezadu. Sampdoria si pak vytvořila velký tlak, ale vyrovnat dokázala až v nastavení. Po rohovém kopu hlavičkoval Gastón Ramírez a balón celým objemem překročil brankovou čáru.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele