LaLiga - souhrn 8. kola

04.10.2019, 22:58, aktualizováno 06.10.2019, 22:56
Komentáře a souhrny
Real Madrid před vlastními fanoušky přestřílel Granadu a zůstává o tři body před městským rivalem Atléticem, které remizovalo na půdě Valladolidu. Mezi oba madridské celky se vklínila Barcelona, která přehrála Sevillu. Další zklamání má za sebou Real Betis, který tentokrát doma remizoval 1:1 s Eibarem, zatímco Valencia si poradila s Alavésem...

FC Barcelona - Sevilla FC 4:0

06.10.2019 21:00

Góly: 27. Luis Suárez, 32. Arturo Vidal, 35. Ousmane Dembélé, 78. Lionel Messi

Barcelona si ve šlágru kola hravě poradila se Sevillou a po výsledku 4:0 se zařadila o dva body za vedoucí Real Madrid. Sevillští tak znovu potvrdili, že se jim na stadionu Camp Nou vůbec nedaří. Vaclíka postupně překonali Luis Suárez, Arturo Vidal, Ousmane Dembélé a Lionel Messi. Dvě vyloučení v podání Araúja a Dembélého už neměla na výsledek vliv.

Pro českou reprezentační jedničku Tomáše Vaclíka dopadlo utkání tím nejhorším možným způsobem. Obrana Sevilly se pod náporem Katalánců sesypala, Vaclík byl pak vystavován tváří v tvář barcelonským útokům a co je hlavní, čtyřikrát inkasoval.

Sevilla sice začala nebojácně, v úvodních minutách překvapivě držela častěji balón, ale do větší šance se nedostala, kdežto Barca po půlhodině hry nemilosrdně trestala. V 11. minutě selhal ve stoprocentní šanci sevillský Luuk de Jong tak, že ter Stegen opět předvedl skvělý zákrok. Německý brankář chytá ve velké pohodě a je jednou z hlavních opor katalánského celku. Luuk de Jong zařídil ještě jednu příležitost na zadní tyči a pak už to přišlo. Do Semedova přesného centru se nůžkami opřel nikým nehlídaný Luis Suárez a Tomáš Vaclík se mohl jen ohlédnout. Barcelona vedla a nezůstalo jen u jednoho gólu. Na Arthurův pas si seběhl na malé vápno Arturo Vidal a jemným šťouchnutím do protipohybu podruhé překonal hostujícího brankáře. Obrana Rojiblancos zažívala krušné chvíle a ještě do konce prvního poločasu Valverdeho svěřenci zvýšili na 3:0. Dembélé se zasekávačkou zbavil obránce a umístěnou střelou znovu nedal Vaclíkovi nejmenší šanci.

Sevilla v prvním poločase doplatila na neproměněné šance Luuka de Jonga a mizernou obranu a druhý poločas začala stejně. Luuk de Jong v další tutovce orazítkoval tyč a vzápětí Lionel Messi narazil při střele na Tomáše Vaclíka. Český brankář se nakonec gólu z kopačky Argentince nevyhnul. Messi fantasticky zahrál volný přímý kop a na jeho střelu Vaclík nedosáhl. Barcelona měla i spoustu dalších možnosti, ale skóre už se neměnilo. Barce ani příliš neuškodilo hned dvojí vyloučení Ronalda Araúja, který zatáhl za záchrannou brzdu a fauloval Chicharita, a také Ousmane Dembélého, který za vyražení spreje sudímu musel rovněž do sprch.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Getafe CF 1:2

06.10.2019 18:30

Góly: 5. Mikel Merino - 69. Jaime Mata, 89. Nemanja Maksimović

Mikel Merino sice poslal rychlým gólem San Sebastian do vedení, jenomže další už Baskové nepřidali a po trefách Jaimeho Maty a Nemanjy Maksimoviće prohráli. Pro domácí je to už druhá porážka v řadě, která má za následek pád na pátou příčku ligové tabulky. Utkání výrazně ovlivnilo vyloučení Diega Llorenteho z 53. minuty.

Real Sociedad si tak trochu pokazil dobrou formu porážkou v Seville a ztracené body chtěl doma proti Getafe vydobýt zpátky. Madridský celek zatím vyhrál jen jednou a nutně potřeboval zabrat. Sestupové příčky se totiž loni pátému mužstvu nepříjemně přiblížily.

Domácí začali nejlépe jak mohli a už v 5. minutě se poprvé měnilo skóre. Na Portuguésův centr si přesně naběhl Mikel Merino a hlavou zajistil San Sebastianu vedení. Baskové navíc byli dál při chuti a Oyarzabalovo zakončení v pádu skončilo nad brankou. Ve 28. minutě zase obdržel balón za obranu Portugués a dal gól, jenomže kvůli ofsajdu neplatil.

Převaha domácích trvala celý druhý poločas a San Sebastian mohl neproměněných příležitostí jen litovat. V další velké šanci opět přestřelil Oyarzabal a poločasový výsledek 1:0 se nezměnil. Vzhledem k průběhu utkání by si na výhru Getafe vsadil jen málokdo, jenomže v 53. minutě uviděl druhou žlutou kartu Diego Llorente a rázem bylo všechno jinak.

Početní převahu využil klub z Madridu v 69. minutě, kdy Suárezův centr dopadl přesně na hlavu Jaimeho Maty a bylo to 1:1. Cristian Portugués sice mohl vrátit vedení na stranu Basků, ovšem skvělý zákrok předvedl Soria. San Sebastian by nejspíše bral i remízu, ale osud tomu chtěl jinak. V 89. minutě Ángel Rodriguéz hlavou sklepl balón na malé vápno a Nemanja Maksimović propálil vše co mu stálo v cestě. Getafe vyloupilo Anoetu a bodově si přilepší.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Atlético Madrid 0:0

06.10.2019 16:00

Góly: -

Atlético Madrid i potřetí za poslední čtyři kola uhrálo jen bezbrankovou remízu a na svého městského rivala na čele dál ztrácí, po osmém kole už dokonce čtyři body. Gól ve Valladolidu nakonec nepadl žádný, přestože domácí měli k dispozici pokutový kop. Ramírez Oblakovu branku hodně přestřelil.

Favoritem duelu bylo pochopitelně Atlético, ale zápas byl od začátku hodně vyrovnaný a především bojovný. Oba týmy vypálily za devadesát minut na branku jen dvakrát, tak se není moc čemu divit.

Snaha se oběma týmům upřít nedala, nasazení a bojovnost byla velká a atmosféra na stadionu byla skvělá, ale gólových šancí se urodilo opravdu málo. Vůbec největší příležitost celého utkání přišla po půlhodině hry, po zákroku Parteyho totiž sudí odpískal ve prospěch Valladolidu pokutový kop. Tíhu břemene ale vůbec neunesl Ramírez a branku vysoko přestřelil.

Až v 55. minutě přišla zajímavá možnost pro Atlety, ale Moratovo zakončení Masip zvládl zneškodnit. Na druhé straně zase hrozil Ramírez, ovšem neproměněnou penaltu odčinit nezvládl a branku z malého vápna minul.

Atlético hrálo jako vždy velmi trpělivě a osm minut před koncem mohlo strhnout všechny body na svojí stranu. Pohotová Correova rána skončila na břevnu a tím byl veškerý výčet gólových šancí vyčerpán. Valladolid bude s bodem spokojen víc, pro Atlety je totiž další bezbrankový výsledek ztrátou.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Athletic Bilbao 1:0

06.10.2019 14:00

Góly: 74. Iago Aspas

Iago Aspas se stal hrdinou utkání mezi Celtou Vigo a Athletic Clubem. Jeho jediná branka přinesla domácím všechny body, zatímco Bilbau už druhou porážku v řadě. Baskové kvůli tomu opustili pohárové pozice, Celtě patří osmnácté místo.

Na Estadio Balaídos šlo o hodně. Domácí potřebovali získat všechny body, aby zlepšily svou situaci na dně tabulky. Hostům by zase vítězství bodlo k upevnění pohárových příček.

Athletic Club se rozhodl vyčkávat až s čím přijde domácí tým. Ten sice začal aktivně, nicméně do výraznější šance se nedostal a brankář Simón nemusel dobrých dvacet minut vůbec zasahovat. Po zpětné přihrávce Rafinhy pálil Aspas, ale Martínez ho skluzem zablokoval a Mina se k dorážce nedostal. Minova chvíle přišla záhy, kdy se sice dostal k hlavičce, ale balón zamířil znovu vedle. Také před koncem prvního poločasu si zajímavou gólovku vytvořil Mina a stejně jako v předchozích pokusech minul branku.

Celta sice byla aktivnější, nicméně vystřelit na branku nedokázala ani jednou. Všechny předchozí pokusy skončily vedle. Druhý poločas už byl o poznání vyrovnanější a Bilbao dlouho drželo na Balaidos nerozhodný výsledek, než čtvrthodinu před koncem definitivně rozhodl Iago Aspas. Rohový kop sice nedokázal usměrnit do sítě Mina, ovšem na zadní tyči celou situaci kontroloval Iago Aspas a Celta Vigo vedla 1:0.

Bilbao najednou pospíchalo dopředu, ale kromě jednoho nebezpečného centru, který Blanco boxoval nad branku, si nic nevypracovalo. Celta Vigo vyhrála zaslouženě 1:0 a alespoň trochu zlepšila své jinak špatné postavení. Bilbao prohrálo po druhé v řadě a kleslo na sedmou pozici.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Espanyol Barcelona 2:0

06.10.2019 12:00

Góly: 37. Ante Budimir, 73. Salva Sevilla

Fotbalisté Mallorcy se dočkali teprve své druhé výhry v sezoně, když na domácím stadionu Iberostar porazili pohárového zástupce Espanyol. Mallorca se ujala vedení díky zásahu Anteho Budimira a po změně stran výsledek pojistila prostřednictvím Salvy Sevilly. Bermellones poskočili na osmnácté místo, zatímco na předposlední klesl právě katalánský soupeř.

Zápas byl od začátku velmi opatrný, oba celky vycházely se zajištěných defenzívních řad a vůbec první brankovou příležitost si vypracovali až domácí po půlhodině hry. Ve 37. minutě rozjela Mallorca postupný útok, při kterém následoval Sastreho centr do šestnáctky a Ante Budimir kuriózně břichem dopravil balón do sítě. Šlo v podstatě o jedinou povedenou akci prvního poločasu a ta hned znamenala domácí vedení.

Espanyol měl za sebou pohárové vystoupení proti moskevskému CSKA a také dlouhou cestu domů. Navíc v domácí lize hrál na ostrovní Mallorce a to všechno se mohlo na výkon v prvním poločase podepsat. Každopádně začátek druhého dějství vyšel kataláncům lépe a rovnou nadvakrát si neporadil s Reinu Campuzano. Pro Espanyol to nakonec byla největší příležitost, která zůstala nevyužita.

Mallorca hájila jednobrankové vedení a čtvrthodinu před koncem se jí podařilo vstřelit druhý gól. Kapitán Espanyolu Sánchez zaváhal, když minul balón a toho dokonale využil střílející Salva Sevilla. Hosté už se na odpor nezmohli a nakonec se v zápase neprosadili. Ve třetí minutě nastavení brankář Reina vyrazil pumelenici Granera a to bylo to poslední, co se v utkání stalo.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Villarreal CF 2:1

05.10.2019 21:00

Góly: 46. Facundo Roncaglia, 79. Ezequiel Ávila - 5. Pau Torres

Villarreal na své předchozí vítězné zápasy nenavázal a v Pamploně prohrál. Nováček soutěže sice nedávno nezvládl své vůbec první utkání, ovšem výhra nad "Žlutou ponorkou" byla teprve jeho druhá v právě probíhající sezoně. První poločas díky Franciscu Torresovi patřil Villarrealu, po obrátce ale Osasuna dvakrát udeřila. Roncaglia a Ávila výsledek otočili.

Osasuně se po návratu mezi španělskou smetánku daří a dobrou formu konečně naladil i Villarreal. Očekával se tak vyrovnaný duel, který by mohl být i vzhledem k ofenzivě "Žluté ponorky" gólový.

A na El Sadaru skutečně dlouho bezgólový stav nevydržel. Po pěti minutách zakroutil balón na malé vápno Santi Cazorla a důrazný Pau Francisco Torres otevřel skóre utkání. Villarreal i po vstřeleném gólu pokračoval v náporu a za dvacet minut si připsal čtyři střelecké pokusy, zatímco Osasuna ani jeden. Ve 38. minutě přilétl do vápna domácích další centr a Karl Toko Ekambi ho před Martínezem poslal těsně vedle branky. První poločas skončil výhrou Villarrealu, ale vstup do druhého dějství zase patřil Osasuně.

Ve 46. minutě rozehrávala Pamplona rohový kop a odvrácený balón napálil z dobrých 25 metrů do sítě Facundo Roncaglia - 1:1. Na El Sadaru se začínalo od začátku a šance střídala šanci. Chukwuezeho hlavičku výborně vyrazil Martínez a na druhé straně Roberto Torres přestřelil. V 66. minutě měla Osasuna obrovskou šanci na vedení, Ávila totiž postupoval sám na Asenja, ten však předvedl skvělý zákrok a domácího hráče vychytal.

Rozhodující chvíle celého utkání přišla deset minut před koncem. Villarreal ztratil zhruba na své třetině balón a Osasuna okamžitě přešla do útoku, který přesně umístěnou střelou zakončil Ezequiel Ávila. Vzhledem k průběhu prvního poločasu to byl pro Villarreal krutý výsledek, na druhou stranu hosté ve druhém poločase nebyli schopni vstřelit pojistku nebo alespoň další gól. V nastavení Trigueros pouze protáhl Martíneze a výsledek 2:1 už se nezměnil.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Deportivo Alavés 2:1

05.10.2019 18:30

Góly: 27. Maxi Gómez, 83. Dani Parejo (pen.) - 89. Lucas

Pomaloučku polehoučku se k pohárovým příčkám přibližuje Valencia. Los Che zvládli domácí zápas s Deportivem Alavés, který už je jen jednu pozici nad sestupovou propastí. O branky domácích se postarali Maxi Gómez a Dani Parejo. Jediný gól Alavésu obstaral v závěru Lucas Pérez.

Domácí Valencia měla od začátku více ze hry a vidět byl zejména útočník Rodrigo. Jeho prvotní pokus hlavou mířil jen do náruče Sivera. Brankář Deportiva musel být hodně ostražitý, po Čeryšově hlavičce znovu zasáhl a Gómez nedokázal před odkrytou brankou z dorážky dopravit balón do sítě. Sudí Iglesias pak klidnil vášně na hrací ploše a v rozmezí pouhé minuty udělil žluté karty Wassovi, Duartemu nebo Garcíovi. Taková byla úvodní čtvrthodinka zápasu.

Valencia nakonec přetavila výraznou územní převahu ve 27. minutě ve vedoucí gól. Maxi Gómez se skvěle uvolnil a přízemní střelou přes Laguardiu otevřel střelecký účet utkání. Los Che ani po vstřelené brance nepolevovali a Rodrigo měl další dobré příležitosti. Jeho volej šla vedle a stejný hráč těsně před koncem prvního poločasu z vyložené pozice hodně přestřelil.

Deportivo se dostalo do hry až ve druhém poločase a několikrát bylo blízko vyrovnání. Po Pérezově vysunutí zakončoval Joselu a výtečně zasáhl Cillessen. Závar před brankou "Netopýrů" neustával a Joselu měl další dvě slibné šance, ovšem ani jedna se neuchytila a Cillessen v dalších případech nemusel zasahovat.

Po hodině hry vypadlo na Mestalle osvětlení, tedy alespoň jeho část a hra byla na chvíli přerušena. Nucená přestávka netrvala dlouho a přestože osvětlení nebylo opraveno, pokračovalo se ve hře. Valencia měla na kopačce druhý gól, když z dálky napřáhl Parejo. V 79. minutě pak Pareja fauloval sám Siveras a po chvilce rozhodování sudí odpískal pokutový kop. Dani Parejo proti Ajaxu v Lize mistrů penaltu neproměnil, tady si však vedl o poznání suverénněji a troufl si i na panenkovské podání.

Alavés stihl ještě snížit a vykřesat naději. Cillessen sice Vidalovu střelu vyrazil, ale na dorážku Lucase Péreze už byl krátký. Hosté ještě spěchali za vyrovnáním, ale čas byl proti nim.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Granada CF 4:2

05.10.2019 16:00

Góly: 2. Karim Benzema, 45+1. Eden Hazard, 61. Luka Modrić, 90+2. James Rodríguez - 69. Darwin Machís (pen.), 77. Domingos Duarte

Hráči Realu Madrid udrželi vedení ve španělské nejvyšší soutěži, když v šestigólovém trháku přestříleli Granadu 4:2. "Bílý balet" byl v utkání dominantnější, v poločase vedl o dva góly a ve druhém dějství dokonce o tři, ale soupeř se nevzdával a nakonec dokázal utkání zdramatizovat.

V sestavě Realu chyběl brankář Thibaut Courtois, kterého nahradil Alphonse Aréola, jinak byla zahajovací sestava vcelku očekávaná. Real Madrid byl na Santiago Bernabéu velkým favoritem a cokoliv jiného, než zisk tří bodů by bylo považováno za velké překvapení.

Dlouho to netrvalo a Granada rychle inkasovala. Už po 120 sekundách uklidnil domácí příznivce obvyklý kanonýr Karim Benzema, který na zadní tyči pohodlně zakončil Baleovo přesnou přihrávku. Zidaneho tým si nemohl přát lepší začátek, Real byl navíc nadále lepší a další příležitosti na sebe nenechaly dlouho čekat. Před Carvalajem dobře zasáhl brankář Rui Silva a o chvíli později museli domácí poprvé střídat. Toni Kroos si přivodil zranění a na plac šel naopak uzdravený Luka Modrić. Už na začátku prvního poločas museli střídat i hosté, hrací plochu opustil vinou zranění Montoro, kterého nahradil Gonalons.

Každopádně Real převahu ještě do poločasu zvýraznil. Těsně před odchodem do šaten unikl obraně Eden Hazard a svůj samostatný postup zakončil nechytatelnou střelou pod břevno. Po obrátce "Bílý balet" dál režíroval hru a v 60. minutě už vedl o tři góly. Parádní pumelicí ze střední vzdálenosti se prosadil Luka Modrić a fanouškům dal jasný vzkaz, že je po zranění zpátky. O devět minut později se Granadě podařilo výsledek zkorigovat, když Darwin Machís proměnil pokutový kop nařízený po faulu brankáře Aréoly. Čtvrthodinu před koncem pak příznivci Galacticos znervózněli, kdy už na rozdíl jediného gólu snížil po rohovém kopu Domingos Duarte.

Real se musel o výsledek obávat, ale Granadu nakonec k ničemu nepustil, aby v nastavení definitivně rozhodl. Přihrávka Odriozoly prošla až k volnému Jamesi Rodríguézovi a kolumbijský záložník uzavřel střelecký účet utkání. Real Madrid porazil Granadu 4:2 a nadále vévodí celé LaLize.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Levante UD 1:2

05.10.2019 13:00

Góly: 76. Martin Braithwaite - 45. Roger (pen.), 49. José Campaña

Na posledním místě tabulky zůstane i po tomto víkendu Leganés, který doma ztratil všechny body s Levante. Valencijský celek si ke konci prvního a na začátku druhého poločasu vytvořil dvougólový náskok, který už nepustil. Leganés ještě stihl zkorigovat, ale bodů se znovu nedočkal.

Leganés se toužil odlepit ode dna tabulky a potřeboval k tomu zdolat houževnaté Levante. Domácí začali skutečně hodně aktivně a vyvrcholením jejich snah byly Carrillovy nůžky, které skončily těsně mimo. I v další fázi prvního poločasu byl lepší domácí tým, ale Levante jeho veškeré snahy eliminovalo. Až těsně před přestávkou minul z výhodné pozice branku Óscar Rodríguez a první poločas nakonec skončil pro Leganés pohromou. Ve 44. minutě byl v pokutovém území faulován Martí a sudí odpískal pro Levante pokutový kop. Sám postižený Roger Martí si počínal zkušeně a proměněnou penaltou zajistil hostům poločasové vedení.

Domácí vstupovali do druhého poločasu s cílem co nejdříve vyrovnat výsledek, ale hned ve 49. minutě je zmrazil José Campaňa překvapivou střelou z volného přímého kopu. Brankář Soriano očekával centr, ale Campaňa ho střelou překvapil a Levante už vedlo o dva góly.

Leganés se ani za tohoto stavu sympaticky nevzdával a po hlavičce Nasjrího vytáhl pohotový zákrok Fernández. Až v 76. minutě se domácím podařilo snížit a utkání ještě výrazně zdramatizovat. Martin Braithwaite se v náběhu odpoutal od obránce a šikovným lobem překonal Fernándeze. Leganés měl zhruba čtvrthodinu na vyrovnání a obrovská šance se naskytla záhy. Vezo fauloval Nasjrího a Leganés měl k dispozici pokutový kop. Hrdina předchozího okamžiku Braithwaite ale tentokrát selhal, penaltu kopl mizerně a ani následnou dorážku Carrilla nemusel Fernández výrazně řešit.

Strhující závěr vygradoval nejen neproměněnou penaltou, ale také závěrečným náporem domácích, během kterého se dostal do šance i brankář Soriano, jeho pokus z malého vápna Fernández vyrazil a tím bylo po veškerých nadějí.

Více informací k zápasu

Real Betis - SD Eibar 1:1

04.10.2019 21:00

Góly: 66. Loren Morón - 34. Fabián Orellana (pen.)

Real Betis znovu nenaplnil očekávání a po další ztrátě zůstává ve druhé polovině tabulky. Sevillský celek doma uhrál jen remízu 1:1 s Eibarem a to dokonce prohrával po proměněné penaltě Orellany. Konečný výsledek zařídil v 69. minutě Loren.

Stále to není ono a i když byl Betis statisticky vzato nad Eibarem lepší, spokojit se musí jen s remízou, která je pro něho málo. Domácí sice začali lépe, v první velké příležitosti trefil Moreno boční síť a ve 27. minutě brankář Dmitrović fantasticky vychytal tutovku Lorena. Do půlhodiny si Béticos vybrali smůlu kompletně a branka Iglesiase nebyla kvůli předchozímu opuštění míče hrací plochy uznána.

Betis promarnil, co mohl, a ve 34 .minutě se dostal do problémů. Sergio Canales nešťastně atakoval Escalanteho do obličeje a následovala žlutá karta a pokutový kop. Fabio Orellana pak přesně umístěnou střelou k tyči poslal Eibar do vedení. Nastal tak scénář, který si Betis přál ze všeho nejméně.

Na začátku druhého poločasu měli hosté další velkou příležitost zvýšit náskok, ale Inui pouze donutil k zákroku brankáře Roblese. Eibar tato šance musela mrzet, protože Betis nakonec ze své převahy vyrovnal. V 66. minutě hlavičkoval z malého vápna Bartra a těsně před brankářem dorazil balón do sítě Loren. Hlavní arbitr zápasu branku dlouho posuzoval a nakonec nenašel nic, kvůli čemu by jí neuznal. Betis tak srovnal na 1:1 a stále měl dostatek času na zvrat.

Hra se ale v další fázi kouskovala, k vidění byly drobnější i větší fauly, což mělo v první minutě nastavení za následek vyloučení Gonzala Escalanteho. Betis kraťoučkou přesilovku nevyužil a doma pouze remizoval 1:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid853016:818
2.FC Barcelona851220:1016
3.Atlético Madrid84317:415
4.Granada CF842215:1014
5.Real Sociedad841313:913
6.Sevilla FC841310:1113
7.Athletic Bilbao83327:412
8.Valencia CF833212:1212
9.Villarreal CF832319:1311
10.Levante UD832310:1011
11.CA Osasuna82517:711
12.Getafe CF824212:1210
13.Real Valladolid82427:810
14.SD Eibar823310:109
15.Celta Vigo82335:99
16.Real Betis823311:169
17.Deportivo Alavés82245:98
18.RCD Mallorca82156:127
19.Espanyol Barcelona81254:145
20.CD Leganés80264:122

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (272)

Přidat komentář
blaugrana

Uz sa spekuluje o vymene Griezmann - Neymar.

Reagovat
technecium

Reagovat
Pharrell

Reagovat
CHONG

To by vašemu šaškovství celkem odpovídalo

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak - pokud by to bylo kus za kus, tak by to byl majstrštyk, protože Neymara za 120 mega nevykoupíš.

Reagovat
CHONG

Po komedii s přestupem Griezmanna ho hned vyměníte za skleněnku, která vás žaluje, majstrštyk jak svět

Reagovat
technecium

Nesyp sůl do ran

Reagovat
wyqinac

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně, že když k nám v létě málem přestoupil tak jste se z toho zesrali a na všech fórech jste se modlily aby to neklaplo

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Majk91

Reagovat
smazaný uživatel

Ve vymyšleným světě pomatených culés možná

Reagovat
valloire

Oni si vymysleli i historii.

Reagovat
el Principito

od tebe to sedí

Reagovat
valloire

No sedí. Protože já ji uvádím na pravou míru. Jenže vy to máte tak dlouho vymyšlený, že tomu už fakt věříte.

Reagovat
el Principito

to víš že jo

Reagovat
valloire

Tak třeba to s tim Cruyffem. Legenda, vaše legenda, praví, že byl u vás hrozně úspěšnej a nepřekonatelnej. Jenže to sedí na Ajax a repre. Na vás ne. A přesto si to myslíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Johan tam aj trénoval a to bolo úspešné obdobie. Ako bez debaty. Prvý PEM! Na to sa nezabúda.

K. rva, ešte aj Steaua a Crvena Zvezda to vyhrali skôr.

Reagovat
valloire

Mluvím o jeho hráčský kariéře. Lepší za tu dobu byl i Pirri a toho nikdo dneska nezná.

Reagovat
smazaný uživatel

Vtedy boli maximálne expresky! Nebolo to možné sledovať ako dnes.

Reagovat
valloire

Dneska nezná myslim ty mladý tady. Napíšeš jim, že byl Cruyff kromě první sezony nic moc a jsou z toho divoký.

Reagovat
smazaný uživatel

Objektívny fanúšik prizná, že vtedy a vtedy sme nemali dobré obdobie. Oni ale majú na všetko výhovorku : lebo generalissimus, lebo sopka na Islande...

Reagovat
valloire

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jak jsi uvedl Di Stefana?

Reagovat
valloire

Co je s ním. Máte taky nějakou legendu, ovšem je zcela mylná.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to ty máš legendu. Celej svět má jasnou a přesnou informaci.

Reagovat
valloire

Celej svět není Barcelona a okolí. To už jsme si vyjasnili.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže všechno co se ti nelibí je Barcelonská lež?

Reagovat
valloire

To, jak se to stalo s Di Stefanem se mi líbí. Nemá to ale vliv na pravdu. Ta je jen jedna.

Reagovat
smazaný uživatel

No ta, kterou každý zná, ne ta, kterou jsi tu psal ty.

Reagovat
valloire

Já se v podstatě shoduju s Puskásem, kterej tu psal článek o Alfredovi a kterej je neutrální. Samozřejmě se pod tím článkem vyrojila sekta, která tvrdila něco jinýho. Takže ne každý, max každej z Barcelony. Chápu tu frustraci a z ní pramenící ublíženost, ale úplně to skoro samý jste předvedli s Kubalou, kterýho jste sprostě ukradli. Bernabeu s AdS postupoval zcela dle práva.

Reagovat
smazaný uživatel

Co každej z Barcelony? já tě nechápu, prostě přiznej, že jsi nevěděl proč jsme se ho vzdali.

Nikdo nepopírá, že Kubala nebyl ukradnut, to vy ze sebe děláte beránky.

Reagovat
valloire

A na to jsi přišel jak, že to nevim? Já? To si děláš prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak, že jsi to nevěděl, jednoduchý.

Reagovat
valloire

Ty vole, už prve jsem tě odkazoval na diskuzi pod tím článkem Puskáse o AdS. Nehodlam to absolvovat ještě jednou, byl tam hlavně bano a to je jako se bavit s dubem. Říká mu to i Puskás a on si mele furt svou i pod tíhou důkazů. Tak co jako nevim?

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš si prdel? Ty jsi mi hodil odkaz na svůj komentář na diskuzi, zatímco já tobě odborné články a citace z knihy. Takže jo, ty to nevíš.

Reagovat
valloire

V tý diskuzi je všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo.

Reagovat
valloire

ty vole teď jsem měl spoustu času, tak bych to sepsal, abys nemohl říct ani popel...no a teď jsem už zdravej po rýmičce a seru ti na to...někdy až nebudu mít co dělat jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole a já mam teď rýmu, nic sepisovat nemusíš, protože já mam fakta, ty máš konspirace.

Reagovat
valloire

já mam pouze fakta

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frantszek

Z Barcy se stává hrozně smutný tým. Ale mám pocit, že si momentálně nemáte co vyčítat. Oba týmy se teď potácí v nějaké podivné mlze.

Reagovat
smazaný uživatel

Píčovina, ale bral bych.

Reagovat
technecium

Takže zároveň budem hledat i náhradu za Suaréze?

Reagovat
opretis

důvod?

Reagovat
Hafna

Já bych si teda radši nechal Griezmanna, podle mě se ještě rozjede... Navíc Neymarovi bude 28 let a ačkoliv tyto předsudky nemusím, tak opravdu nepamatuji moc ofenzivnich Brazilců s dobrou výkonnosti po 30 a navíc ta Neymarova povaha a zranění...

Reagovat
LAM

Dani Alves

Reagovat
Pharrell

Reagovat
wyqinac

Jedna výjimka potvrzuje pravidlo

Reagovat
valloire

co Cafu?

Reagovat
Zark

u beků to maj jinak

Reagovat
Pharrell

Reagovat
valloire

co je Alves?

Reagovat
smazaný uživatel

Cafu

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
wyqinac

Reagovat
smazaný uživatel

Nutno dodat, že Neymar má narozdíl od těch ostatní stále motivaci zabojovat o individuální trofeje a tohle ho ženě kupředu. Navíc teď po tom skandálu se znásilněním + ty zranění, tak mi přijde, že trošku zklidnil a začal dbát o regeneraci. Já si myslím, že Neymar ještě 5 let dá v pohodě a hlavně jeho největší motivace je MS 2022.

Reagovat
anonym

To byste si slušně nadělali do vlastních kalhot.

Reagovat
mistr129

Reagovat
opretis

lol

Reagovat
smazaný uživatel

V te Barcelone zase zacinate chodit se vysrat vzhuru nohama.

Reagovat
RealC.F.

Priorita la liga pome vamos real

Reagovat
Pharrell

Reagovat
LAM

Priorita vždy do chvíle,než to Real podělá.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi napis az po dvou odehranem el classico v lize

Reagovat
Pharrell

Reagovat
wyqinac

Stačí po jednom, druhý už třeba nemusí hrát roli

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ked Atletico to tak domrvilo, uz vam nikto nestoji v ceste. Gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo nestojí v cestě? Porazili nějakou Granadu která minulý rok hrála druhou ligu a už jim gratulujete k titulu. Všichni tady víme, že skončí bez trofeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Vedieť to nevieš, iba si to zbožne želáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to nemusím přát, ono to tak bude.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
RealC.F.

Ani já to tak neberu, ale granada byla 2 v tabulce takže to byl šlágr kola

Reagovat
misinho7

Nejaka Granada porazila nejaku Barcelonu nedavno

Reagovat
valloire

patrně nějací nazdárci

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom má ale větší podíl samotná Barcelona s našim "trenérem" na lavičce než Granada. Věřím, že výkony teď už půjdou na horu i když ne zásluhou trenéra. Uvidime jak budete hrát v El Classicu. Posledních 5 zápasů jste nevyhráli ani jednou a skóre 12:4 pro nás

Reagovat
Ed_Hazard

To sa zase poniektori vraciate k myslienke - ak prehrate, moze za to Barcelona a ak vyhrate mozete za to zase vy hej? Super je len statista a do poctu, na vysledky nema nikdy vplyv

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No a není to tak? Nebo chceš říct, že Granada má lepší kádr než Barca? Kdyby se odehrálo 5 zápasů po sobě kolikrát by Granada vyhrála? Barca v tom zápase prohrála protože podala chabý výkon a Granada toho dokázala využít, ale v ten moment by to využila třeba i naše Slavie.

Reagovat
misinho7

jezis to su zas blbosti... ako pise Ed_Hazard tak vlastne to je ze barcelone sa nechcelo alebo nemala den..vyhovorky klasika..ta my sme vlastne cely minuly rok hrali na pol tempa preto to tak dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Barca v tom zápase prohrála protože podala chabý výkon a Granada toho dokázala využít, ale v ten moment by to využila třeba i naše Slavie a prakticky vlastně kdokoliv kromě vás samozřejmě, takhle to prostě je.

Reagovat
smazaný uživatel

proste sklon hlavu a pogratuluj... Messi im to nemohol vyhravat kazdy rok

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi vedle, ale tak užijte si ten náskok dvou bodů. Už dlouho jste žádný neměli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jasně oni mají min 2 bodový náskok, ale nikdo už jim nestojí v cestě.

Reagovat
smazaný uživatel

uz je to len start - cil

Reagovat
valloire

Realu Madrid, dá se říct, nikdo nikdy nestojí v cestě. Jsou to tak nepatrné překážky, že nestojí za řeč. Když Real Madrid chce, vezme si co mu patří.

Reagovat
Baronne

Dost smutný na tým jako Real nechtít vyhrát ligu skoro každej rok v poslednim desetiletí, ne?

Reagovat
valloire

Ne. Musíš něco půjčit ostatním, aby si s tebou chtěli hrát. Ty si nepamatuješ, jak to chodilo na pískovišti?

Reagovat
Baronne

Já jo, ale ty už si to nepamatuješ

Reagovat
valloire

Pamatuju. No tak se nediv. Prostě ostatním občas něco půjčíme a když to chcem, vemem si to zpátky. Je to prosté.

Reagovat
Baronne

Zopakuj si terminologie jako občas, to ti tam moc nesedí

Reagovat
PP

to je jako "Já si zašukám kdy chci.. třeba loni se mi nechtělo vůbec"

Reagovat
Baronne

Reagovat
TopinB

Reagovat
boryland

veme…….podvodem noo.

Reagovat
smazaný uživatel

A proto máte za 10 let dva tituly

Reagovat
fenixLFC

Proti bruggam alebo ajaxu vlani nechcel?

Reagovat
valloire

Ne. Už jsme si brali moc a ostatní začli mít nervy.

Reagovat
boryland

brali...……….podvodem.

Reagovat
valloire

a ty nervy ty máš největší

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Parejo - penaltový bůh

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

proti Ajaxu to moc neukazal

Reagovat
Zark

Reagovat
Phillipinho

Chimy

Reagovat
smazaný uživatel

Osasuna má jenom jednu prohru

Reagovat
kaja900

Jen Real je dokázal zastavit

Reagovat
RKBoy

tu sa už naskytá otázka, či Atletico okrem obmeny kádru nemalo v lete vymenit aj trénera.

Reagovat
opretis

Nechápu to. Kam zmizelo jeho kouzlo? V zimě musí přijít hrot, ta impotence mě začíná štvát. A Simeoneho nedotknutelnost se mi v mých očích taky začíná bortit. Máme na víc...

Reagovat
Phillipinho

Jak mohl dneska Costa zase odehrat 90 minut to mi opravdu hlava nebere. Cholo se normalne posral. Co si od nej jako slibuje? Nulova technika, nepodrzi balon, kazdej prvni dotek primo k souperi. Zkurvenej Sandro z Valladolidu je lepsi utocnik nez on. Takhle nasranej jsem dlouho nebyl. Omlouvam se za vulgarity

Reagovat
opretis

Cholo má před očima asi pořád to, jak v přípravě zničil Real. Každopádně Costa musí pryč, v létě bylo pozdě, vzhledem k těm predzapasovym sexuálním hrátkám se Simeonem bude nastupovat i kdyby v zimě přišel kdokoliv.

A letos mě náš fotbal tak nějak nebaví. Začalo to hnít už na začátku roku, vyvrcholilo to odchozeným zápasem s Juventusem a i když mi příprava dala zpátky optimismus, ten je po dnešku pryč. Chyba asi fakt bude v Cholovi. Btw občas mi přijde že třeba takový Saul ani nehraje a všimnu si ho až když se hlásí sestava na druhý poločas. Co se tam sakra děje...

Reagovat
Kixi Syhimour

Sorry, ale jak hraje Felix?

Reagovat
Pharrell

Hraje hrozně

Reagovat
opretis

Tak jako tým. Čím dál horší. Přitom měl i světlý momenty a není nejhorší z týmu.

Reagovat
Anacron

Atleti, Bilbao po 8 zápasech oba skóre 7:4.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Atlético de Madrid

Druhy misto po osmi kolech se skorem 7:4

"Toto se libi uzivateli Fanklub defenzivniho fotbalu"

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez stále prekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

Dembič má tu hlavu fakt nějakou divnou... Puyola na něj!

Reagovat
LAM

Zápas dost strašnej z naší strany.Hroznej pohyb a už si dlouho nepamatuju kdy jsme hráli takhle vlažně proti Seville doma.

Messi má do ideálu daleko tak snad tahle repre přestávka udělá nějakej zázrak na jeho kondici.Přímák ale krásnej.

Celkově hrajem vysoko pod náš průměr a obrana strašně hoří.

Jinak lahoze si snad někdo najde a skope ho že ho nikdo nepozná.Neuvěřitelně arogantní dement kterej píská většinou kulový,ale hlavně chce bejt vidět čů.ák.Na konci to od něj bylo už trapný a bejt Valverdem tak bych se do něj klidně opřel v tiskovce.Nějakou pokutu se.e pes.

Reagovat
ttopi

Hele, zápas jsem vůbec neviděl, ale při výsledku 4:0 proti Seville, která patří k tomu lepšímu, se nedá říct, že byl zápas strašnej. Leda že bys to myslel tak, že normálně bychom je měli porážet 10:0.

Reagovat
celeb

tak v 25. minute sme nevystrelili na branu a Sevilla zahodila 4. golovku. Ako potom sa to samozrejme zlepsilo, ale treba vidiet aj to, ze coho sme sa dotkli v 1. polcase skoncilo golom a Sevilla nepremenila snad 5 sanci.

Nejake zlepsenie ale rozhodne vidiet je. Az na jedneho beznadejneho praveho beka. Ale aj ten dokazal co-to zahrat 2. polcas(ked uz o nic neslo). Aj tak zazrak.

Reagovat
Smreky

dembele sa úplne zbytočne vykartoval... za stavu 4:0 dostať červenú.... totálny hlupák

Reagovat
2miguel1

Ak to bude na 2 zapasy a viac tak na Real out.

Reagovat
ADM

Na tak velký zápas bohužial aktuálne aj tak nemá, tam verím viac Perezovi a Fatimu ako náhradníkom za tými troma

Reagovat
2miguel1

Dembele je stale tak o dve triedy nad tymi dvoma prvy polcas skvely, druhy nie. Jeho lahkovazne uvazovanie sa nezmeni. On bohuzial nedostal vychovu aby sa stal profesional.

Reagovat
ADM

Vsak prave tu lahkovaznost v spojeni s neschopnostou branit si v takom velkom zapase nemozme dovolit.

Reagovat
Smreky

on to stále v tej hlave nemá veľmi v poriadku... stále musí niečo dodrbať...keď nie problemy so životosprávou, tak meškanie na tréning....teraz toto....

keď nie je zranený a máš šancu hrať/zaujať tak mu takto prdne v bedni

Reagovat
smazaný uživatel

chcel pomoct kamaratovi Grizimu ktory si chudak tiez chce zahrat

Reagovat
Smreky

Reagovat
ADM

V podstate dve červené karty za jedno nezmyselné Lahozove rozhodnutie, chlap robí progres

Reagovat
smazaný uživatel

Velice zábavný neurovnaný zápas s mnoha zajímavými individuálními výkony a nádhernými góly. Škoda, že to na konci dojebal madridiot Lahoz.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to taky nepísk, ale rozhdočí dle mýho nebyl ten kterej to dojebal...

Reagovat
LAM

Tenhle dement dojebává ligu už dlouho.Nechápu proč tam takový trolla pořád držej.

Reagovat
smazaný uživatel

S Araujem to bylo absurdum, ale co ten Dembouz...

Reagovat
Smreky

nechápem načo ufňukaní hráči FCB protestovali...vyhrávali s prehľadom 4:0, pár minút do konca...hráč ktorý dostal červenú ani nie je hráč základu či lavičky.... zbytočne sa vykartoval dembele, či zbytočné žlté karty.... rozhodca sa možno upískol ale určite nebol na chybe, keď začal robiť poriadok na ihrisku, keď sa do neho pustili... vyhrávajú 4:0 ale po odpískaní proti nim hned všetci do jedného bežia k rozhodcovi....

Reagovat
Generalní Gladiator

génius

Reagovat
ADM

Jasne, vsak si v dobe VARu nechajme nezmyselne vylucit hraca bez toho aby sa to vobec overovalo. Skvela robota.

Reagovat
Smreky

rozhodca by si to podľa mňa obhájil pretože tam bolo zretelne vidno ťahanie za dres...sice nie nejak extra silné ale bolo...

Reagovat
Ed_Hazard

To ale nevysvetlis niektorym (nemyslim teraz ADM). Proste ho potiahol a Chicharito toho vyuzil. Neviem co sa na tom riesi.

Reagovat
Smreky

chápal by som keby sa to riešilo za nerozhodnutého stavu ale nie teraz.... pritom to faul bol... rozhodca si to kľudne obhaji

Reagovat
ttopi

První věta je nesmyslná. Věci se mají posuzovat stejně za jakéhokolvi stavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

A zvysok proste realita. Ale rozumiem ze si sa chytil prave toho.

Reagovat
ttopi

Ano, je to realita, proto to nerozporuju.

Reagovat
Smreky

RIEŠILO TU! načo to riešite? bol faul? bol... červená oprávnená

Reagovat
ttopi

Aha. V příspěvku kousek nad tebou (pod kterým je i tvá dopověď) se psalo o VAR, tak jsem to od tebe chápal tak, že to VAR neřešil, protože to bylo za rozhodnutého stavu.

Jinak faul to asi byl, o tom není sporu. Jestli na červenou nevím. Ale pokud to budeme brát čistě tak, že to byl poslední hráč a už se útočník vlastně dostal před něj, tak OK.

Reagovat
Smreky

Určite mu to do slúchadla VAR potvrdil... faul to bol a proste keby ho nefauluje ide Chicharito sám na brankára... čiže faul vo vyloženej gólovej šancí - červená karta

Reagovat
technecium

Škoda že spadnul až tři kroky po tom potáhnutí

Reagovat
Ed_Hazard

Noa? Toho si svedkom prvy krat? V strede pola to je uplne bezne, ze necha rozhodca plynut hru dalej, ako sa s tym hrac vysporiada.

Reagovat
PP

vždyt se to snažil ustát.. A až se dostal před něj díky faulu, tak Hrášek spadl..

Reagovat
Smreky

Reagovat
CHONG

Culés ufňukaní i po výhře 4:0

Reagovat
2miguel1

Je to choré

Reagovat
el Principito

Reagovat
Banikovec7

Zapas jsem nevidel, ale podle livesportu a toho co ctu tady si ten zaver predstavuju asi takto https://youtu.be/8LAxm232cWM

Reagovat
ttopi

Messi další branka z přímáku - génio

Dembelé při tom gólu chladná hlava. Škoda že takhle nezakončil v SF proti L´poolu

Suarez má patent na pěkný branky

Reagovat
Frantszek

Při golu chladná hlava, ale jinak mi přijde, že má v hlavě hrozně nakydáno. Podle mě mu neustále někdo vysvětluje, že je to týmová hra a on neustále chodí absolutně nesmyslně do 2-3 hráčů a nenahraje do lepší pozice. Zlatej Fati a nebo ten Perez...

Reagovat
smazaný uživatel

Prodejte ho k sejkum do Parize...

Reagovat
Visca el barca

Červený obě směšný. Výkon zlepšující se.Vesměs všechno krásný góly. Za dvě kola jdeme do čela. Barcaa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se podíval na ty dvě červený a musím říct, že Lahož je absolutní píča. U první červený se dá diskutovat, jestli to vůbec byl faul, u Dembelého to už je na bohnice, on nezaviněně mu drcne do té jeho prohnilé píšťaly a červená?

Reagovat
patas92

Dembele dostal červenou za to, že Lahozovi řekl, že je špatný rozhodčí.

Reagovat
krisa

"jak to pískáš ty darebný jinochu?!"

Reagovat
Frantszek

To fakt ne. Řekl doslova "Prosím, pane rozhodčí, nepískejte tak přísně, když už se blíží zápas ke konci a my vedeme 4:0, je to zbytečné"

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutni pica ses ty kdyz ani nevis za co byl vyloucen ty debile

Reagovat
Free_player

I přes tu redku konečně Dembélé za ty prachy něco zahrál

Reagovat
Israha

To, že je Lahoz důležitan a narcis, ví každý, kdo sleduje španělský fotbal. Pro rozhodčího špatná vlastnost, bez debat. Ale v kterém vesmíru není zatažení za dres a v důsledku toho získání rychlostní výhody faul? A v kterém vesmíru není faul na hráče, co jde sám na bránu, červená? Lahoz tam pak z toho zas udělal šarádu se sebou v hlavní roli, ale Araujovi tu kartu dal naprosto správně.

Reagovat
PP

zcela souhlas..

Reagovat
drussbarb

Asi máš pravdu.

Jen tak si ale rýpnu - kdyby takhle spadl Luis, pěkně by to schytal. A pokud by se pískalo držení (mělo by se), tak se mi zdá, že i já něj byla penalta v prvním poločase...

Reagovat
Israha

Tak jasně, že někteří hráči prostě mají svou pověst a ta je předchází. Suárez, Neymar, Ronaldo by to sežrat dostali. Což ale na tom, že to je faul, nic nemění, a proto by měl být verdikt vždy stejný.

Reagovat
drussbarb

Souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

23 krat bol Vidal v zaklade Barcelony...23 krat sme neprehrali ?!

Reagovat
smazaný uživatel

dobra prace poruciku

Reagovat
roman1978

první červená ok. druhá taky. dembele a ostatní hráčí nemají co běhat k rozhodčímu a pičovat. a to neplatí jen pro barcu, ale pro všechny fotbalové týmy. škoda jen, že zase půl roku nikdo za toto červenou nedostane.

Reagovat
Gazdo

ten koniec je tak. Bud to piskat kazdy a vsetko a cervenit to alebo zltit. Lebo tieto diskusie s rozhodcom zabijaju fotbal presne tak isto ako simulacie

Reagovat
smazaný uživatel

kdo bude branit proti eibaru? lenglet a nakej novacek?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ahoj, píšu Bakalářskou práci na téma: Vnímání technologie VAR fanoušky

pražských fotbalových týmů. Mohl bych vás poprosit o vyplnění mého dotazníku? Díky moc!

https://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/vnimani-technologie-var-fano/

Reagovat
Generalní Gladiator

Školství jde fakt do prdele...

Reagovat
smazaný uživatel

a kde to nejde

Reagovat
smazaný uživatel

A co? To má psát marketingový výzkum jako 10939 dalších lidí nebo podobnou blbost? Za mě ok, je to aktuální téma a jestli školství něco potřebuje, tak je to řešit aktuální věci.

Vyplněno

Reagovat
Generalní Gladiator

Sám to potvrzuješ, píšou se blbosti,studují obory k ničemu..uplatnění? Byrokrati,kteří dusí ekonomiku..

Reagovat
smazaný uživatel

Gladiatore diky snad jsi to vyplnil i ty. no mam vzit podle tebe lopatu a makat za 15K cistyho radsi?

Reagovat
Generalní Gladiator

Radit ti nemohu,ale raději ti ze svých daní budu přispívat na studium např.kybernetiky a robotiky na čvut nebo třeba mediny ku prospěchu všech.

Reagovat
anonym

Já tě chápu, ale v první řadě se stejně všichni snažíme, aby to šlo k prospěchu nám, ne?

Ať už Zelicko vystuduje cokoliv, tak bude mit tu startovaci pozici jinou, než "idioti" (uvozovky podle uvážení) jako já, co vysokou nemají.

Reagovat
Generalní Gladiator

Tohle je omyl a velkej, spousta rádoby oborů studentům nedá výhodu nad někým,kdo je schopnej,má selskej rozum a něco umí..

Reagovat
anonym

To abychom definovali, co je a co není rádoby obor. Dá jim to výhodu do začátku, co se týká platu a možnosti ucházet se o místo- je spousta pozic, kde při nástupu chtějí VŠ. To, co píšeš, je už to další, ale za tím, co jsem napsal, si stojím.

Reagovat
Generalní Gladiator

za pěl ler,než vystudujou, ty už můžeš bejt docela jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Takže by se lidi neměli vzdělávat? Chtěl bys jim určovat, co mohou studovat a co ne? Byrokratizace státu probíhá shora, ne tim, že někdo vzdělává v tom, co ho baví. Studium by mělo hlavně vést k rozvoji člověka jako takového, naučit ho kriticky a mezinárodně myslet, navíc v této době.Pokud potom nebudou uplatnitelní na trhu práce - blbý, ale tohle musí zvážit každý za sebe. Jaký obor bude relevantní za 10 let? Za 20?

Reagovat
Generalní Gladiator

Ať se vzdělávaj,ale spoustu zbytečnejch oborů ať si platí studenti, kapišto?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Anacron

To je pravda. Na druhou stranu mi to nepřijde dost na bakalářku. Ale samozřejmě nevím co všechno tam bude mít no.

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě to dá. Napřed začne teorií, představí pražský fotbalový kluby, nějaký info k nim. Pak představí VAR, propojí to s tím, že už to nějak funguje,, že je to v jiných sportech. V Praktický části vyhodnotí dotazník, udělá grafíky, popíše co mu vyjde za výsledky a nakonec to shrne a udělá závěrečný doporučení. Easy 30-40 stran originálního tématu Lepší než aby psal na nějaký témata, co se rok od roku opakujou a mají nulovou přidanou hodnotu. Za mě zajímavý výběr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Anacron

Záleží na škole a na oboru no. Ale když někdy vidím bakalářky co někde prošly a jsou obhájený tak jsem v šoku

Reagovat
Generalní Gladiator

Takže by to mohl zvládnout deváťák

Reagovat
fenixLFC

tak ono hlavnym cielom bakalarky je ukazat ze vies napisat odbornu pracu na urovni, ze pochopil ako sa robi metodologia, vie pracovat s datami, v jeho pripade ze vie ako funguje dotaznik a anketa (co nie je take jednoduche ako si myslis) a podobne

Reagovat
Generalní Gladiator

Nic složitýho to teda fakt nebylo..

Reagovat
fenixLFC

co, tvja bakalarka? alebo ta anketa? ked obtiaznost ankety odvodzujes od otazok tak to celkom dokresluje nezmyselnost tvojich predchadzajucich komentarov

Reagovat
Generalní Gladiator

to se mi snad jenom zdá

Reagovat
valloire

Reagovat
pingla

30-40 stran? za to by nás komise vyhodila všechny

Reagovat
smazaný uživatel

Téma je dobrý podle toho, jak dobře to udělá. Za mě v pohodě, pokud mu to sedí do oboru.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyplněno

Reagovat
smazaný uživatel

valdese vyrazili

Reagovat
Gazdo

WTf? ocakavane ale zas na druhu stranu... vazne uz ma pri barce drzi asi len leo lebo to co sa s klubom deje je cosi hrozne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si hodne slaby fanda.

Reagovat
Gazdo

Preco? Ja barce budem fandit aj nadalej ale jednoducho pockam kym sa ten bordel tam vymieti a zacne sa tam robit futbal tak ako sa ma. A tym nemyslim iba predvadzanu hru. Jednoducho to len prestanem sledovat ak skonci leos a nic sa nezmeni

Reagovat
patas92

Pokud jsou důvody, co píšou na Mundu pravdivé, tak je to naprosto v pořádku

Reagovat
Kokesh

Škoda, že se tu zatím neřešila ta okatá žlutá pro Piqueho...V CHL se s tím neserou, v La Lize zatím od toho dávají radši ruce pryč...

Reagovat
technecium

On to na sebe totiž neřekl

Reagovat
Kokesh

Carvajal a Sergio s Xabim pod Mourinhem taky ne. A všichni dostali tresty...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Xavi

Ti dostali ale červenou.

Reagovat
el Principito

udělal to chytře ne jako ten váš dement ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Majk91

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Chystám se za chvílí na trip po Španělsku, který chci zakončit první návštěvou zápasu Realu prot Betis Sevilla. Proto bych se chtěl zeptat nějakých zkušenějších fans, jestli by jste mi doporučili nějaké stránky, kde bezpečně pořídit lístek a dále by mě zajímala Vaše zkušenost s místy k sezení. Na Stubhub jsou nejlevnější lístky k dispozici úplně nahoře v sektoru za brankou a pak také dole. Tak pokud někdo byl, moc díky za radu, ještě jsem tak velký stadion nevavštívil, největší vlastně rozpadlé Lužánky a Norwich Díky

Reagovat
Anacron

No rozhodně si kup lístky na ofiko stránkách, případně na místě a ne přes nějaké přeprodejce.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že teď mají na stránkách jen VIP lístky. Jinak pokud si budu chtít koupit osobně stadionu, tak s Betisem by asi nemělo být vyprodané, že?

Reagovat
Anacron

Lístky pro veřejnost se na ligu začínají prodávat cca týden před zápasem a že by nebyly lístky se bát nemusíš. Kupovat přímo na stadionu by taky neměl být problém, ale já preferuju pro můj větší klid nákup dopředu přes ofiko stránky.

Reagovat
smazaný uživatel

OK díky za radu a kde sedáváš většinou? Dá se tam úplně shora, ze severní nebo jižní tribuny vůbec mít přehled o zápase?

Reagovat
Jerichoo

Zhora je to nič moc lebo je to vysoko. Daj radšej o 40€ viac a sadni si nižšie. A lístky kúpiš bez problém na štadióne.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, to bude určitě lepší, když už tam budu díky za radu, tohle aspoň pomůže narozdíl od zoufalců dole

Reagovat
smazaný uživatel

chudak CHONG a misinho

Reagovat
smazaný uživatel

a ty

Reagovat
Jerichoo

Keby si sedel hore tak fakt vidíš len mravce, lebo ten štadion je postavý strmo, takže sedíš naozaj veľmi vysoko.

Reagovat
smazaný uživatel

zdalky mravce, zblizka lini vsi

Reagovat
valloire

mluvíš o Messim?

Reagovat
CHONG

To není pravda, já seděl mimo jiné i úplně nahoře a žádní mravenci se fakt nekonali

Reagovat
Jerichoo

Asi máš lepší zrak ako ja

Reagovat
smazaný uživatel

jj protoze by si nahodou mohl usetrit

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
CHONG

Nebo jet do prdele

Reagovat
misinho7

Reagovat
ADM

Tie zápasy Brazílie v Singapure sú hodne velké peklo, toto Arthur neprežije v zdraví

Reagovat
smazaný uživatel

On je brazilec, tam bude mat klimu ako doma.

Reagovat
ADM

Aj tych niekolko tisic kilomerov a par casovych pasiem patri k tomu?

Reagovat
Gazdo

Na niekoho to vplyva na niekoho nie. Mne napr casove pasma nerobia nic staci mi jedna noc aby som si akurat zvykol kedy mam spat a hotovo

Reagovat
valloire

To se nám to hraje, když nám ostatní půjčujou.

Reagovat
Ed_Hazard

Ja som to pochopil tak, ze sa jedna o splatky. Tie prestupy neboli realizovane jednorazovym transferom ale Barca chcela splatkovy kalendar.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
ADM

Jasna vec

Reagovat
valloire
Reagovat
Ed_Hazard

To je vec druhá. Aj tak je to špatne, my nepotrebujeme žiadne splátkové kalendáre, z nich vyplývajúce úroky a podobné veci.ô My vytiahneme na stôl mech prachov a je hotov

Reagovat
valloire

a tak jsem to myslel Ede

Reagovat
Visca el barca

Většina přestupů je na splátky.To si zase objevil svět viď?

Reagovat
ADM

On tu expresku neotvoril

Reagovat
smazaný uživatel

On je prostě zase úplně mimo než reálný svět. Snad ve stáří nedopadnu stejně.

Reagovat
valloire

ty jsi mimo už dávno Jiří, mimochodem jsi mi furt nevypsal ty moje historický lži...patrně není čas že

Reagovat
valloire

Reagovat
Visca el barca

Jinak zajímalo by mě jestli je někdo členem slovenské Penyi Barcelony? Nebo žádná neexistuje? Migueli se kasal jak sežene lístky pro všechny z ČR. Je 159 žádostí a půlku lidí poslal někam. Hlavně, že si pořádá zájezdy přes sport sen, který jsou namaržovaný tak, že za to dáš dvakrát tolik. A ke všemu kamkoliv jede, tak Barca rupne debaklem.

Reagovat
Jordi Alba

No nevím, jak to tam mají, ale já osobně teda radši poletím sám nebo tak s 1-2 lidmi, než s několika na zájezdu.

Reagovat
Visca el barca

Mě spíš vadí, že českej fanklub není schopen zařídit 159 lístku v Praze do kotle hostí. K čemu jsem členem? Zápasy v Barceloně si taky radši zařídím sám a ještě nebudu přeplácet cestovky.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bude mít Barca v Edenu vyprodaný sektor?

Reagovat
Visca el barca

Co vím já, tak česká penya měla 159 žádostí. Bohužel jsem zaplatil členství týden po začátku sezony, tak se na mě nedostalo. Kolik budou mít lístků přesně nevím. Ale slováci jich maj 25. A poláci žádali až o 1000 lístků. Kolik se cca vejde lidí do sektoru hostí?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Cca 1000 míst, možná o něco málo víc, ale na víc než 1200 bych to netipoval. O žádný možnosti dostat se na stadion aktuálně nevím, na jakýkoliv ligový zápas (možná kromě derby) to není nic neřešitelnýho, ale tady to bude bez šance, natěšenost mezi slávisty je maximální. Kolik vůbec stojí lístek do sektoru hostů?

Reagovat
Visca el barca

Platil jsem zálohu 2500,- ale mělo to bejt míň. Cenu přesnou nevím. Bohužel jsem zaplatil členství později, tak se na Barcu nepodívám...

Reagovat
Visca el barca

Je ještě nějaká možnost se dostat na stadion?

Reagovat
valloire

taky nechápu proč jsi člen

Reagovat
valloire

Migueli je skvělej. Musí jezdit na playoff furt.

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele