8. kolo
06.10.2019 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Opět remíza, Atlético nedalo gól ve Valladolidu

Atlético Madrid i potřetí za poslední čtyři kola uhrálo jen bezbrankovou remízu a na svého městského rivala na čele dál ztrácí, po osmém kole už dokonce čtyři body. Gól ve Valladolidu nakonec nepadl žádný, přestože domácí měli k dispozici pokutový kop. Ramírez Oblakovu branku hodně přestřelil.

Favoritem duelu bylo pochopitelně Atlético, ale zápas byl od začátku hodně vyrovnaný a především bojovný. Oba týmy vypálily za devadesát minut na branku jen dvakrát, tak se není moc čemu divit.

Snaha se oběma týmům upřít nedala, nasazení a bojovnost byla velká a atmosféra na stadionu byla skvělá, ale gólových šancí se urodilo opravdu málo. Vůbec největší příležitost celého utkání přišla po půlhodině hry, po zákroku Parteyho totiž sudí odpískal ve prospěch Valladolidu pokutový kop. Tíhu břemene ale vůbec neunesl Ramírez a branku vysoko přestřelil.

Až v 55. minutě přišla zajímavá možnost pro Atlety, ale Moratovo zakončení Masip zvládl zneškodnit. Na druhé straně zase hrozil Ramírez, ovšem neproměněnou penaltu odčinit nezvládl a branku z malého vápna minul.

Atlético hrálo jako vždy velmi trpělivě a osm minut před koncem mohlo strhnout všechny body na svojí stranu. Pohotová Correova rána skončila na břevnu a tím byl veškerý výčet gólových šancí vyčerpán. Valladolid bude s bodem spokojen víc, pro Atlety je totiž další bezbrankový výsledek ztrátou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Elmas

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele