8. kolo
04.10.2019 21:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Betis opět ztratil body, s Eibarem remizoval 1:1

Real Betis znovu nenaplnil očekávání a po další ztrátě zůstává ve druhé polovině tabulky. Sevillský celek doma uhrál jen remízu 1:1 s Eibarem a to dokonce prohrával po proměněné penaltě Orellany. Konečný výsledek zařídil v 69. minutě Loren.

Stále to není ono a i když byl Betis statisticky vzato nad Eibarem lepší, spokojit se musí jen s remízou, která je pro něho málo. Domácí sice začali lépe, v první velké příležitosti trefil Moreno boční síť a ve 27. minutě brankář Dmitrović fantasticky vychytal tutovku Lorena. Do půlhodiny si Béticos vybrali smůlu kompletně a branka Iglesiase nebyla kvůli předchozímu opuštění míče hrací plochy uznána.

Betis promarnil, co mohl, a ve 34 .minutě se dostal do problémů. Sergio Canales nešťastně atakoval Escalanteho do obličeje a následovala žlutá karta a pokutový kop. Fabio Orellana pak přesně umístěnou střelou k tyči poslal Eibar do vedení. Nastal tak scénář, který si Betis přál ze všeho nejméně.

Na začátku druhého poločasu měli hosté další velkou příležitost zvýšit náskok, ale Inui pouze donutil k zákroku brankáře Roblese. Eibar tato šance musela mrzet, protože Betis nakonec ze své převahy vyrovnal. V 66. minutě hlavičkoval z malého vápna Bartra a těsně před brankářem dorazil balón do sítě Loren. Hlavní arbitr zápasu branku dlouho posuzoval a nakonec nenašel nic, kvůli čemu by jí neuznal. Betis tak srovnal na 1:1 a stále měl dostatek času na zvrat.

Hra se ale v další fázi kouskovala, k vidění byly drobnější i větší fauly, což mělo v první minutě nastavení za následek vyloučení Gonzala Escalanteho. Betis kraťoučkou přesilovku nevyužil a doma pouze remizoval 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Pharrell

Betis zase poškodil VAR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele