LaLiga - souhrn 4. kola

13.09.2019, 22:57, aktualizováno 15.09.2019, 22:57
Komentáře a souhrny
Real Sociedad zdolal Atlético Madrid, které v tomto ročníku poprvé zaváhalo. Další zaváhání nedopustily Real Madrid ani Barcelona, kteří se drží Rojiblancos na dosah. Nedělní program načal obrat Espanyolu na hřišti Eibaru. Sevilla si díky jediné brance odvezla body ze hřiště Deportiva Alavés, zatímco Real Betis remizoval s Getafe...

Real Betis - Getafe CF 1:1

15.09.2019 21:00

Góly: 73. Joaquín (pen.) - 15. Jaime Mata (pen.)

Dvě penalty, dvě červené karty a konečná remíza 1:1 byly k vidění na stadionu Benita Villamarín v Seville. Betis tak znovu nevyhrál, navíc to byl on, kdo přišel v průběhu zápasu o dva vyloučené hráče a navíc musel dohánět jednobrankové manko po proměněné penaltě Jaimeho Maty. Vyrovnání z pohledu domácích zařídil veterán a klubová legenda Joaquín.

Pro Betis to bylo třetí domácí vystoupení a zatímco před reprezentační pauzou porazil Leganés 2:1, tentokrát na tři body nedosáhl. Madridský celek urval v Andalusii další remízu, už třetí v řadě, ale na premiérové vítězství v letošní sezoně stále čeká.

Betis měl větší územní převahu, ale na rozdíl od svého soupeře byl méně efektivní a koneckonců i produktivní. Hosté začali velmi aktivně a už ve 4. minutě spálil obrovskou příležitost Cucurella, když z úhlu orazítkoval tyčku! O několik minut později pak další útok Getafe skončil gólem, tedy přesněji řečeno pokutový kopem. Barragán šel do souboje dost nešťastně a to neuniklo pozornosti sudímu Gonzálezovi, který foukl do píšťalky. Jaime Mata si vybral zcela opačnou stranu, než kam skákal Robles a zařídil Getafe důležité vedení. Trable Betisu tím nekončily, protože ve 25. minutě uviděl červenou kartu za faul na Arambarriho William Carvalho a domácí museli hrát už takto brzo v početní nevýhodě.

Následnou standardní situaci v podání Jasona zlikvidoval Robles. Domácí si i přes tento handicap dokázali vytvořit dobrou šanci na vyrovnání, ale Canalesovu štiplavou ránu vyrazil Soría na rohový kop. V závěru prvního poločasu ještě vyzkoušel Roblese Molina, ovšem Getafe se muselo spokojit "jen" s jednobrankovým vedením.

Po změně stran zahrozili jako první hráči Betisu, skvělou individuální akcí na sebe upozornil Pedraza, avšak konečná střela byla nepřesná. Getafe nedokázalo Betisu vstřelit druhý gól a nakonec za to draze zaplatilo. Dvacet minut před koncem fauloval Fekira ve vlastním vápně Dakonam a i ve prospěch domácích odpískal sudí pokutový kop. Veterán Joaquín prokázal nervy ze železa, penaltu uklidil do spodního rohu branky a srovnal na 1:1.

Getafe nechtělo remízu a není se čemu divit, když celý zápas hrálo v početní převaze. Tři minuty před koncem se Bordalásovým svěřencům podařilo vstřelit další gól, ale přihrávka Cucurelly na Ángela Rodrígueze směřovala do ofsajdu, takž veškeré vzrušení bylo zbytečné. V nastaveném čase přišli domácí ještě o jednoho hráče. Za faul loktem se poroučel ze hřiště Morón, ale Betis už další gól ve zbytku zápasu neinkasoval.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - CA Osasuna 1:1

15.09.2019 18:30

Góly: 65. Pablo Hervías - 81. Robert Ibañez

Body se dělily i ve Valladolidu, kam v rámci 4. kola zavítal nováček Osasuna Pamplona. Hosté dosud neprohráli a platí to i po vystoupení na stadionu Josého Zorrilly. Přitom první porážka po návratu do LaLigy byla blízko, protože domácí vedli po trefě Hervíase, nicméně devět minut před konce odpověděl Ibáňez.

Osasunu na startu nového ročníku španělské nejvyšší soutěže zastihla parádní forma, což koneckonců v minulém kole pocítila i mistrovská Barcelona (2:2). Špatně se nevedou ani domácí, kteří sice minulé kolo prohráli, ale už stihli získat cenný bod na půdě Realu Madrid (1:1).

Utkání od začátku nabídlo spoustu brankových příležitostí, tu vůbec první měl po sedmi minutách Ünal, ale branku z dobré pozice těsně netrefil. Na druhé straně zase zblízka poslal balón do tyče Torres. Diváci se v žádném případě nenudili a vysoké tempo nadále pokračovalo. V další tutovce neuspěl před Masipem Llamas.

Hosté dokázali být směrem dopředu hodně nepříjemní, což potvrdila znovu 36. minuta a Torresova příležitost, která opět skončila na skvělém Masipovi, k tomu navíc Ávila z dorážky lízl brankovou konstrukci. První poločas sice branku nepřinesl, ale nabídl velice zajímavý fotbal. Diváci se po změně stran měli na co těšit a také se konečně dočkali gólů.

Ve 48. minutě nejprve pokračoval v nastoleném trendu neproměňování příležitostí Guardiola, ale v 65. minutě už domácí vedli. Pablo Hervías prokázal vynikající kopací techniku a parádní ranou z volného přímého kopu překonal brankáře Martíneze.

Osasuna okamžitě zapnula na vyšší obrátky a velice brzy nebyla daleko od vyrovnání. Dobrá Ávilova střela se však stočila těsně vedle tyče. Hosté se nevzdávali a jejich aktivita byla po zásluze odměněna vyrovnávací trefou. Robert Ibáněz nejprve kolmicí vyslal Ávilu, ten mu před branku vrátil balón a prvně jmenovaný úspěšně zakončil. Valladolid mohl dělbu bodu odmítnou, ale Guardiola znovu střílel jen vedle a na druhé straně v nastavení vychytal Ávilu gólman Masip. Ávila pak ještě jednou hlavičkoval vedle ve druhé minutě nastavení a více už se na trávníku nestalo.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Granada CF 0:2

15.09.2019 16:00

Góly: 45+6. Germán Sánchez, 54. Yangel Herrera

Granada pokračuje v dobrých výkonech a ve čtvrtém kole si vyšlápla i na Celtu Vigo, kterou porazila na její půdě 2:0. Domácí předvedli dosti nevýrazný výkon a dokonce ani jednou nevystřelili na branku, pod což se tučným písmem podepsalo tuplované vyloučení. Červenou kartu totiž uviděli Jorge Saenz i Fran Beltrán. Estadio Balaídos nakonec šokovali v závěru prvního poločasu Sánchez a ve druhé půli i Yangel Herrera.

Kdo ví, jak by se utkání vyvíjelo, kdyby nedošlo k inkriminovaným okamžikům z 11. a 30. minuty, kdy tedy nejprve uviděl červenou kartu Jorge Saenz a po něm i Fran Beltrán. Pro první kartu se sudí rozhodl na základě videa, kdy u Saenze viděl zcela jasný faul zezadu na Soldada. Domácí proti verdiktu protestovali, avšak marně. Po půlhodině je pak stihla další katastrofa, když Fran Beltrán kopačkou ostře zajel do protihráče a i on musel opustit hrací plochu.

Dvojnásobné oslabení znamenalo pro Celestes velký problém, zvláště když ještě do přestávky Granada početní výhody využila. V nastaveném čase prvního poločasu si naskočil na rohový kop Sánchez a nekompromisní hlavičkou překonal brankáře Blanca.

Granada navíc nedovolila žádné komplikace a hned na začátku druhého poločasu si pojistila vedení druhým gólem. Yangel Herrera se rozhodl nic nevymýšlet a z poměrně velké dálky vyslal na branku ostrý šíp, který skončil pod břevnem. Nádherný gól prakticky znamenal konec nadějí pro domácí celek. Granada se ve zbytku utkání nikam nehnala, v klidu kontrolovala výsledek a nakonec si dokráčela po tři body.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Sevilla FC 0:1

15.09.2019 14:00

Góly: 37. Joan Jordán

Španělskou nejvyšší soutěž povede po čtyřech kolech FC Sevilla. Rozhodlo o tom včerejší zaváhání Atlética Madrid a především pak výhra Rojiblancos na hřišti Deportiva Alavés, první od roku 2001! Svěřencům Julena Lopeteguiho stačila na tři body jediná trefa z volného přímého kopu v podání Joana Jordána. Hosté vyhráli zcela zaslouženě, Depor dokonce za devadesát minut nevystřelil na branku.

Sevilla čekala na tento moment od roku 2001, tehdy totiž naposledy zvítězila na Mendizzorrotze. Tentokrát měli Lopeteguiho svěřenci o motivaci postaráno, neboť by je případná výhra katapultovala do čela celé LaLigy.

Alavés se sice pokoušel být v úvodu aktivnější, ale krom nepřesného zakončení Joselua si nic vážného nevypracoval. Po čtvrthodině pak začaly přibývat jakési pološance Sevilly a Fernando Pacheco musel být ve střehu. Hosté dokázali využít svojí územní převahu až ve 37. minutě. To se totiž postavil k exekuci volného přímého kopu Joan Jordán a nechytatelnou střelou pod břevno nedal Pachecovi žádnou šanci. Domácí brankář zůstal stát jako přikovaný.

Ve druhém poločase se hosté koncentrovali na udržení výsledku, což se jim zdárně dařilo. I dále platilo, že Rojiblancos byli daleko častěji u balónu a domácí ke své brance nepouštěli. Brankář Tomáš Vaclík tak nemusel řešit jedinou vážnější situaci, Alavés totiž nedokázal trefit prostor mezi třemi tyčemi.

Až v závěru zápasu se Deportivo jakžtakž nadechlo k náporu, ale výsledkem byla jen zmařená šance.Ve čtvrté minutě nastavení hlavičkoval těsně vedle Joselu a tím definitivně odmítl možnost na vyrovnání. Sevilla vyhrála na Mendizzorrotze poprvé od roku 2001 a i díky tomu je v čele celé soutěže.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Espanyol Barcelona 1:2

15.09.2019 12:00

Góly: 58. Iván Ramis - 76. Facundo Ferreyra, 78. Esteban Granero

Espanyol ukončil čekání na první výhru a v Eibaru triumfoval po obrátce 2:1. V nepříliš záživném utkání byli hosté produktivnějším týmem, a přestože jako první ve druhém poločase inkasovali, dokázali výsledek zvrátit ve svůj prospěch. Na gól Ramise odpověděli Ferreyra a Granero.

Oba celky pro sebe chtěly ukořistit první ligové vítězství, ale logicky se mohl radovat jen jeden. Začátek zápasu patřil spíše hostům, kteří několikrát dokázali zaměstnat brankáře Dmitroviće. Převaha Katalánců ale netrvala věčně, Eibar srovnal hru a místo vyložených šancí, byly k vidění jen dílčí pokusy.

Například Charlesovo akrobatické zakončení skončilo těsně vedle a přesnost chyběla pár minut před přestávkou i Enrichovi. Když to směrem dopředu nešlo, tak si Orellana zkoušel vymodlit penaltu na Vilovi, ale u sudího Pizarra neuspěl. V nastaveném čase prvního poločasu měl Eibar největší příležitost na skórování, jenomže Expósito v dobré pozici stejně jako jeho předchůdci netrefil branku.

V prvním poločase se jak Eibaru, tak i Espanyolu ani jednou nepodařilo trefit prostor mezi třemi tyčemi. Na všechny zajímavé okamžiky si museli diváci počkat až na druhý poločas. A dlouho to netrvalo. V 58. minutě šli domácí do vedení. Standardní situaci Orellany zahranou na přední tyč prodloužil ideálně hlavou Iván Ramis a Diego López byl bez šance.

Espanyol měl štěstí po hodině hry, kdy zvyšoval na rozdíl dvou branek opět Ramis, ale gól nemohl být pro nedovolené počínání uznán.

Čtvrt hodiny před koncem se dočkal Espanyol vyrovnání. Stačila k tomu jedna povedená přihrávka za obranou linii domácích a rozeběhnutý Facundo Ferreyra svůj postup zakončil gólem. Eibar přišel o náskok a bylo ještě hůře, protože hned za tři minuty otočil výsledek Esteban Granero. Pedrosa hrubě chyboval na půlící čáře, čehož hosté využili k rychlému protiútoku a Granero takřka na brankové čáře dotlačil balón do sítě.

Espanyol nebyl v zápase vyloženě lepším týmem, jenže dokázal využít domácího zaváhání a nakonec pro sebe získal první tři body v nové sezoně. Nic na tom nezměnilo ani vyloučení stopera Nalda v nastaveném čase.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Valencia CF 5:2

14.09.2019 21:00

Góly: 2. Anssumane Fati, 7. Frenkie de Jong, 51. Gerard Piqué, 61. Luis Suárez, 82. Luis Suárez - 27. Kévin Gameiro, 90+2. Maxi Gómez

Barcelonský stadion Camp Nou zažil skvělé ofenzivní galapředstavení a to i bez Lionela Messiho. Domácí Blaugranas rozstříleli ve šlágru kola Valencii 5:2 i díky dvěma brankám Luise Suáreze. Horká premiéra na lavičce Netopýrů zhořkla novému trenérovi Albertu Celadesovi.

Někdejší španělský reprezentant a barcelonský rodák Albert Celades nahradil odvolaného Marcelina teprve nedávno a svojí premiéru na lavičce Valencie si odbyl na horké půdě mistrovské Barcelony. Katalánci se museli v sestavě opět obejít bez Lionel Messiho. V útoku tak nastoupili Griezmann a mladíček Fati.

A byl to právě Anssumane Fati, který rozradostnil Camp Nou první brankou už po pouhých 120 sekundách zápasu. De Jongovu přihrávku do vápna Griezmann přepustil a Fati dělovkou z první překonal Cillessena! Pro valencijského brankáře to bylo rovněž pikantní utkání, neboť v Barceloně v uplynulých letech dělal dvojku. Každopádně už ve druhé minutě inkasovaná branka, to bylo to nejhorší, co se mohlo Valencii stát. Rychlý gól Barcelonu nabudil a dlouho to netrvalo a přišel druhý. O pět minut později odvedl Fati další skvělou práci a před brankou překonal svého krajana Frankie De Jong.

Anssumane Fati hrál skvělé utkání a v 16. minutě už mohl zvyšovat na 3:0, kdyby jeho rána těsně neminula cíl. Valencia se pak dokázala vrátit do zápasu. Kevin Gameiro si na ofsajdové hranici seběhl k balónu a střelou o tyčku snížil. Chvíli trvalo, než hlavní sudí celou situaci prohlédl, ale gól nakonec uznal. Hosté pak byli při chuti a dokonce mohli vyrovnat, Ter Stegen ale rychlým výběhem zmenšil Gameirovi střelecký uhel.

Barcelona vyhrála první poločas 2:1, avšak druhá půle ještě slibovala zajímavou podívanou. Domácí byli hodně produktivní a v 52. minutě si vzali dvoubrankové vedení zpátky. Griezmannovu střelu Cillessen vyrazil do tyče, od té se balón odrazil k Piquému, který ho dorazil do prázdné branky. Za tři minuty hrála Cillessenova tyčka další velkou roli, to když jí rozezvonil Semedo.

Po hodině hry předvedl fotbalovou lahůdku Luis Suárez. Útočník domácích předvedl technický kop z místa a Barceloně zařídil už vedení 4:1. Na valencijskou branku se valil jeden útok za druhým a dalšímu obdrženému gólu odolávali hosté jen s obtížemi. V 82. minutě se Camp Nou dočkal populárního "bůra", když střelou na přední tyč překonal Cillessena znovu Luis Suárez. O vítězi bylo rozhodnuto, o konečném skóre však nikoliv. Valencia totiž dokázala v nastavení ještě jednou snížit a upravit tak výsledek do přeci jenom příznivější podoby. Ve druhé minutě nastavení poslal Čeryšev před Ter Stegena přízemní centr a Maxi Gómez špičkou kopačky uzavřel konečný výsledek.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Atlético Madrid 2:0

14.09.2019 18:30

Góly: 58. Martin Ødegaard, 61. Nacho Monreal

O svojí stoprocentní bilanci přišlo Atlético Madrid. Los Colchoneros nestačili v Baskicku na tamní Real Sociedad a po první porážce v sezoně mohou přijít o průběžné vedení v tabulce. Real Sociedad se prosadil až po přestávce brankami Ödegaarda a Monreala.

Atlético cestovalo na Anoetu s bilancí tří zápasů a tří výher, ovšem moc dobře si bylo vědomo náročnosti utkání v Baskicku. Od úvodní minuty se hrála vyrovnaná partie a převahu neměl žádný z týmů. V první gólovce se ocitl až ve 26. minutě Mikel Oyarzabal, jenž se prosmýkl mezi dvěma stopery, avšak přízemní střelou nechal vyniknout slovinskou oporu Oblaka. O několik minut později byl v další obrovské šanci Ödegaard, který si z malého vápna vyskočil na centrovaný balón a hlavou těsně přestřelil branku.

Real Sociedad byl v prvním poločase nebezpečnější, branky se ale nedočkal. Kouč Diego Simeone nemohl být s výkonem svých svěřenců ani zdaleka spokojen a do druhé půle poslal místo nevýrazného Thomase Lemara Marcose Llorenteho. Ani to však Atletům nepomohlo a v 58. minutě se poprvé měnilo skóre. Martin Ödegaard s balónem u nohy pronikl do šestnáctky a leč bráněn, dostal se ke střele, která i s pomocí teče skončila za zády Oblaka.

Hosté potřebovali zareagovat, ale sotva se otřepali z úvodní trefy, inkasovali podruhé. Po standardní situaci a zákroku Oblaka se dostal k bezprostřední dorážce Nacho Monreal a zvýšil na 2:0. Tím strasti Atlética nekončily, protože Oblak se při zákroku zranil a musel být ošetřován a následně i střídán. Po chvilce dohadování nakonec přeci jenom přepustil místo v brance náhradníkovi Adánovi.

Hosté z Madridu měli zhruba půlhodinu na to, aby s výsledkem něco udělali. Velkou šanci na kontaktní gól promarnil Vitolo, který z vyložené pozice nechal vyniknout Miguela Ángela Moyu. Brankář domácích se pak blýskl ještě jednou po hlavičce Giméneze. Atlético nakonec kontaktní branku nevstřelilo a nic na tom nezměnil ani sedmiminutový nastavený čas. Atleti poprvé v letošní sezoně prohráli, Real Sociedad udeřil po přestávce dvakrát a bere všechny body.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Villarreal CF 0:3

14.09.2019 16:00

Góly: 26. Gerard Moreno, 39. Jonathan Silva (vl.), 90+3. Gerard Moreno

První výhru v sezoně pro sebe konečně ukořistil Villarreal. V souboji dvou týmů, které dosud nevyhrály měla Žlutá ponorka od začátku navrch a nakonec díky dvěma brankám Gerarda Morena a vlastního gólu Jonathana Silvy zvítězila jasně 3:0.

Pro Leganés je to už čtvrtá porážka z úvodních čtyř kol a svěřenci Mauricia Pellegriniho mají do budoucna o čem přemýšlet. Proti Villarrealu přitom nemuseli začít zle, kdyby v 8. minutě proměnil první příležitost José Arnáiz. Jeho střelu zpoza šestnáctky vytěsnil rukavicemi Asenjo. Zaplněný stadion Municipal de Butarque sledoval i další příležitosti a to i na hostující straně. Carlos Bacca upadl ve vápně po kontaktu s Awaziem, ale hlavní sudí se rozhodl penaltu nezapískat. Krátce na to se pak opakoval minisouboj Arnáize s Asenjem znovu ve prospěch brankáře Villarrealu.

Domácí své dvě velké příležitosti nevyužili a ve 26. minutě přišel trest. Gerard Moreno si krásně seběhl do vápna na parádní přihrávku od Santiho Cazorly a střelou pod břevno zařídil Villarrealu důležité vedení. Žlutá ponorka po vstřelené brance hodně ožila a za chvíli mohl zvyšovat Bacca, nebýt výtečného zákroku Soriana.

Tlak hostí ale gradoval a nakonec po přízemním centru před branku si vstřelil vlastní gól Jonathan Silva, takže Villarreal už vedl po prvním poločase na Municipal de Butarque 2:0. Villarreal měl utkání výborně rozehrané a ve druhém poločase se rozhodl výsledek kontrolovat. Leganés se dostával do zakončení málo a když mu v 72. minutě nebyl kvůli ofsajdu uznán kontaktní gól, bylo takřka po nadějích. Ve třetí minutě nastaveného času udělal povedenou tečku za dobrým výkonem Gerard Moreno, když si na hranici vápna zpracoval balón na prsa a přesnou střelou upravil výsledek na konečných 3:0.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Levante UD 3:2

14.09.2019 13:00

Góly: 25. Karim Benzema, 31. Karim Benzema, 40. Casemiro - 49. Borja Mayoral, 75. Gonzalo Melero

Real Madrid tentokrát neponechal nic náhodě a tři body zůstávají na stadionu Santiaga Bernabéua. Vděčí za to především prvnímu poločasu, ve kterém Bílý balet naprosto dominoval a nasázel soupeři tři branky. Levante však po změně stran dokázala utkání dvěma góly zdramatizovat.

Bylo to utkání dvou zcela odlišných poločasů. V tom prvním hrál prim Real, který naprosto dominoval a svého soupeře nepustil téměř k ničemu. Hlavní hvězdou v jeho barvách je jasně Karim Benzema, který vstřelil dvě branky za 31 minut. Další přidal ještě Casemiro a chvíli to vypadalo na debakl. Po změně stran ale Real naprosto odešel a přestal hrát. Hostům však ani dva góly na body nestačily.

Prvních patnáct minut mnoho fotbalové krásy nenabídlo, spíš se jednalo o zdlouhavou okopávanou. V momentě, kdy hráči Realu svou kombinaci zrychlili, nastal zvrat, protože Levante jejich akce nedokázalo zastavovat. Obrana Levante se náhle ocitla v problémech a málem z ní ve 21. minutě těžili domácí. V pokutovém území padl k zemi James Rodriguez a sudí musel chvíli přemýšlet, než fanouškům Realu vzal naději na penaltu.

Místy až drtivý tlak domácího týmu se však přesto brzy promítl i do skóre. Konkrétně ve 27. minutě, když se na pravé straně hřiště uvolnil Dani Carvajal a krásným pasem oslovil nabíhajícího Karima Benzemu. Francouzský šutér poděkoval a parádní hlavičkou prostřelil brankáře Aitora Fernándeze.

Benzema působil jako dravec cítící kořist a o pět minut později přidal svou druhou branku. Do šance ho vysunul opět skvělou nahrávkou Rodriguez, Benzema si pokryl míč a zamířil k tyči, kam Fernández nedosáhl - 2:0.

Aby toho na obránce Levante nebylo málo, do konce první půle inkasovali ještě jednou. Do trochu netradičního náběhu se dostal Casemiro, který si naběhl před bránu. Tam ho dobře viděl mladík Vinicius a poslal mu přes vápno přihrávku, kterou nešlo nevyužít.

Zřejmě to bylo tak vysokým skóre, že se hráči Realu uspokojili a přestali být tak obezřetní. Druhá půle totiž vypadala přesně opačně. Hned pět minut po návratu hráčů na hřiště totiž Levante dokázalo snížit. Po nenápadné kombinaci Levante se do vápna Realu přiřítil centr ze strany a obránci slavného klubu zapomněli na Borju Mayorala. Mimochodem někdejšího odchovance Realu - 3:1.

Levante pochopilo, že i s Realem se dá hrát a že je zranitelný. Samo si ale muselo dávat pozor na výpady zkušených hráčů a mnoho nechybělo například Karimu Benzemovi, aby zkompletoval hattrick. Po hodině hry se navíc prosadil Vinicius, jenže kvůli ofsajdu Hazarda nebyla branka uznána. Regulérní gól však padl na opačné straně. V 77. minutě Levante rozehrávalo rohový kop, který vracel do ohně Campaña. Jeho ostrý pas našel na zadní tyči střídajícího Gonzala Melera, který už si poradil. Víc ale Levante nezvládlo.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Athletic Bilbao 0:0

13.09.2019 21:00

Góly: -

Ani dvě penalty v utkání mezi Mallorcou a Bilbaem nepomohly k tomu, aby se jeden z týmů prosadil. Pomalejší tempo utkání se k závěru změnilo v uragán, leč na každé straně penaltový střelec selhal.

Mallorca usilovala o další tři body a chtěla zapomenout na minulé dvě porážky. Nevybrala si k tomu ale ideálního soupeře, protože Bilbao od prvních zápasů jede na vlně výher. Mallorca se navíc musela obávat útočného tria Muniain, Williams a Cordoba. Domácí brankář se známým příjmením Reina musel dobře vědět, že ho v pátek večer čeká náročné dvě hodiny tělocviku.

Bilbao ale nebylo zcela ve své kůži. Nedařila se mu kombinace a jeho hra postrádala nápad. Především domácí byli na vině v kouskování hry, protože sudí Pablo González musel často zasahovat. Fauly, ostré a nešetrné zákroky za hranou byly na denním pořádku a rozhodčí trestal kartou už v první minutě. Pak spíš jen domlouval.

Krátce před koncem první půle se do velmi zajímavé šance (a jedné z mála v prvním dějství) dostal záložník Salva Sevilla. Jeho přímý volný kop měl rozhodně gólové parametry a jen výborný zákrok hostujícího brankáře Unaie Simóna zabránil vedoucí brance Mallorcy.

Hernímu projevu baskického celku chyběla elegance i lehkost a trenér se proto rozhodl pro změnu. Na hřiště vyslal zkušenou oporu Beñata Etxebarríu, který měl usnadnit přechodovou fázi svého týmu. V další obrovské šanci se ale opět zjevili domácí hráči. Konkrétně Lago Junior, kterého elegantní patičkou do šance vysunul Febas. Lago však celou akci uspěchal a napálil míč nepochopitelně mimo!

Po hodině hry se málem dočkali hosté. Raúl García si naběhl na velmi přesný centr před bránu a špičkou kopačky se do něj položil. Mířil z úhlu a to možná pomohlo brankáři Reinovi, jehož reflexní zákrok stačil na udržení bezbrankového stavu.

Mallorca byla přeci jen mnohem aktivnějším týmem a 15 minut před koncem musela povedenou ránu Sevilly zastavovat až tyč za brankářem Simónem. Přesto se domácí málem dočkali branky a nutno říct, že za svou aktivitu by si to i zasloužili. Deset minut před koncem utkání totiž Kubo efektivně pronikl do vápna a byl v něm faulován Berchichem. Jenže Abdón z nařízené penalty vůbec netrefil bránu.

Nováčkovská chyba? Ne tak docela, protože v infarktovém závěru ji pokazil i zkušenější tým. Idrissa Baba totiž v 5. minutě nastavení zahrál rukou a sudí Pablo González neměl jinou možnost, než pískat opět penaltu. To už někteří domácí fanoušci dostávali srdeční záchvaty. Nakonec to však nebylo tak horké, protože velezkušený kanonýr Aritz Aduriz pálil do stejné strany, kam skákal brankář Reina a stav zůstal stejný.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Sevilla FC43105:110
2.Atlético Madrid43015:49
3.Real Madrid42209:68
4.Athletic Bilbao42204:18
5.FC Barcelona421112:77
6.Granada CF42119:57
7.Real Sociedad42114:37
8.Levante UD42026:56
9.CA Osasuna41304:36
10.Villarreal CF412110:85
11.Deportivo Alavés41212:25
12.Real Valladolid41214:55
13.Valencia CF41125:74
14.RCD Mallorca41122:44
15.Real Betis41126:94
16.Celta Vigo41123:64
17.Espanyol Barcelona41122:64
18.Getafe CF40313:43
19.SD Eibar40134:71
20.CD Leganés40041:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (186)

Přidat komentář
Zark

legenda Aduriz

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Hru Los Leones presne vystihujú prvé dve vety tretieho odstavca.

Svetlým zjavom zápasu bol" japonský Messi" - Takefusa Kubo z RCD.

Reagovat
Anacron

V přípravě byl snad nejlepší z Realu, tak doufám že mu to půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ukazuje veľký potenciál.

Reagovat
vilp

Po odchodu Casemira směrem dozadu nečekaně vtip, ale kdyby proměnili šance, mohlo to být pořád v klidu. Lucas mě druhý poločas neskutečně sral, ten musel mít úspěšnost přihrávek tak 20 %.

Reagovat
valloire

Madrid vládne.

Reagovat
Elliasson

Atleti zatím bez ztráty (PS: doufejme, že to bude platit i za 4 hodiny)

Reagovat
opretis

Reagovat
smazaný uživatel

Už so stratou.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Mönchengladbach

Jak chytal Ušoplesk? Klasika?

Reagovat
smazaný uživatel

Za první gol určitě nemohl, to bylo težký, z blízka po zemi k tyči. Druhej gol možná mohl, ale nedával bych mu to uplně za vinu. V nastavení ale chytil golovku, takže pro mě fajn výkon.

Reagovat
Mönchengladbach

To jako ještě mohl Real klidně remizovat?

Reagovat
misinho7

no na konci mohli inkasovat..ale takteiez mohli vyhravat aj 6:0...strasne vela tutoviek sme zahodili a Levante malo 2 strely a 2 goly...a 3 strelu chytil Thibo

Reagovat
Mönchengladbach

Díky.

Stejně docela zajímavý, že z poklidného vedení 3:0 doma proti Levante mohla bejt remíza. Hráli Radaković se Štetinou, ne?

Reagovat
CHONG

Ramos s Varanem, to je podobné.

Reagovat
Mönchengladbach

Nejsou to mistr světa s mistrem světa?

Reagovat
CHONG

To jsou, ale poslední dobou připomínají spíš Pata a Mata.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že je James zpět, snad bude hrát častěji

Reagovat
jitrnica

Benzedios

Reagovat
PP

Hmmm, letos to vypadá na fakt zajímavý ročník..

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak to vypadá u Atletů, dle výsledků se mi to podobá minulé sezóně, nemyslím to zle, jenom dotaz.

Reagovat
blaugrana

Snad zaloha bude taka ista aj na BvB.

Reagovat
2miguel1

Minuly rok sme dali v lige 5 a viac golov iba dvakrat Huesce a Realu, teraz je to hned po 2.kolach.

Suarez trochu schudol, z jeho pohybu mam velmi dobry pocit, tento rok to bude zas ničiť. De Jong hrač zapasu, ak je na svojej pozicii, je to najlepsi zaloznik sveta, spolu s Arthurom je to skvele. Griezz je fantasticky do kombinacie, este mu bude trvat cas dokym sa uplne zosuladi ale bude to ničit spolu so Suarezom na hrote. No a Messi ked pride, to bude zas show. Dembele moze pokojne odist za 100mil. Fati je neskutocny

Reagovat
LAM

Problém je že dobře hrajem jen doma.Příští zápas bude zas klasická sra.ka jako skoro pokaždý venku.

Reagovat
2miguel1

Z tych sra.ciek nas povacsinou dostaval vonku Messi a ono to nebude inak asi ani tento rok.

Reagovat
valloire

hlavně na Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

To musí být hrozný život s tolika mindráky...

Reagovat
valloire

ani ne, furt sranda

Reagovat
Bakary3

Tak De Jong uz je nejlepsi zaloznik sveta?

Reagovat
smazaný uživatel

A to sa mu prve tri zapasy sezony bohvieako nepodarili.

Reagovat
Black Jagir

K tomu přece stačí jeden povedený zápas proti rozesranýmu týmu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ke smíchu to rozhodně není, záleží na časovým horizontu, podle kterýho to chceš soudit, ale vloni nikdo lepší nebyl.

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
valloire

hustý

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak sem můžete navalit ten sáhodlouhý seznam jmen, už netrpělivě čekám.

Reagovat
ADM

Reagovat
Whitemedia

Drinkwater

Reagovat
valloire

Loni? A kdopak má Zlatej balon? To asi Jong není.

Reagovat
patas92

Loni = loňská sezóna = sezóna 2018/2019

Reagovat
valloire

to uznávám od nás není nikdo

Reagovat
Hristo Stoichkov

https://pbs.twimg.com/media/EDNRlbxWkAAiGKG?format=jpg&name=large

Doufám, že místo toho smíchu nakonec vyplodíte nějaká jména.

Reagovat
ADM

Vytiahne na teba Bejka

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ee, nakonec to stočil ke klasickýmu trollení. Jako bychom se o tom před pár dny nebavili .

Reagovat
valloire

Eriksen kurva nemam čas na píčoviny jsem v divořině

Reagovat
Kixi Syhimour

Řekl bych Fernandinha

Reagovat
smazaný uživatel

Milner

Reagovat
valloire

Rakitič

Reagovat
Baronne

Tady si to posral dědo, ale je dobře, že jsi si toho vědom a stáhnul si se k trollení

Reagovat
valloire

neposral...za mě Eriksen

Reagovat
Baronne

Vole kolikrát si ho viděl minulou sezónu, 2x?

Reagovat
valloire

tak 10x...to staci

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu jsi tak hloupý?

Reagovat
technecium

Opravdu jsi takový dement, že jsi ještě nikoho neřekl?

Reagovat
alcantara

Vysmiat sa, urazit, a nikoho nenapisat, to je fakt vrchol

Reagovat
vilp

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

pobavil si

Reagovat
Mateo16

Najlepsi zaloznik z holanskej ligy ktora ma kvalitu taku aku ma. Zober LOPTU NIE DROGY

Reagovat
Hristo Stoichkov

S přehledem nejlepší záložník Ligy mistrů, spousta skvělých výkonů v reprezentaci proti TOP soupeřům typu Německa, Francie či Anglie. Vzhledem k “bezvládí” to prostě podle mě stačí k tomu označit ho jako nejlepšího záložníka loňský sezony. Místo toho smíchu a jedinýho trochu reálnýho jména (Fernandinho ale ani zdaleka neměl lepší sezonu) jste nepřišli s žádným legitimním jménem.

Reagovat
celeb

Bernardo Silva mal este velmi dobru sezonu, za mna TOP zaloznik. Ci bol lepsi si netrufam tvrdit, ale v tomto zozname si zasluzi zmienku.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Určitě, ale spoustu času strávil na křídle, což ho v podobným žebříčku celkem limituje. Kvalitativně ale rozhodně dobrá volba.

Reagovat
celeb

na tom kridle skor tuto sezonu, minuly rok len prilezitostne, tam sa tlacili Sane, Sterling, Mahrez, obcas Kevin, obcas on ... ako sa Pepek vyspal

Reagovat
Kixi Syhimour

ten mě napadl, ale jo to spíše křídlo, toho už bych se rozhodně nebál označit za lepšího v loňské sezóně, ale jde o tu pozici.

Reagovat
technecium

Na tom širším piedestalu stojí De Jong, za loňskou sezónu bych tam dal Eriksena, Fernandinho nemusí být marný, Bernardo Silva hrál výborně,klidně se tam dá počítat i Arthur za Copu Americu, ale abych řekl, že jeden výrazně převýšil ostatní, tak to asi ne. Nejblíž k tomu má ten De Jong.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, mně Fernandiho nepřipadá jako hráč, který by neměl ani zdaleka lepší sezónu. V lize byl velmi podstatný článek City, který se podařil nahradit až na konci sezóny vlastně je ro málem stálo titul a to je PL těžší liga jako Eredivisie. V LM to byl výpadek ve čtvrtfinále, ale taky tam nehrál nijak špatně (leč uznávám, že Frenkie byl lepší).

Fernandinho měl na domácí scéně prostě taky skvělou sezónu a to hrál těžší lize.

Reagovat
LAM

Ofenzíva velmi dobře,ale s obranou snad zaberou.Zase dostáváme spoustu golů.

Suarez vypadá velmi dobře.Že by starej dobrej Suarez?

Jinak ale nechápu Grieze na tom levym křídle.To opravdu je Valverde tak slepej a bude o cpát na levo kde je úplně zabitej?To ho můžou rovnou prodat.

V úterý snad Fati,Suarez,Griez a až se vrátí Leo tak Suarez s Griezmannem ve předu a Messi pod nima na volný pozici,to je dle mě ideál.

Reagovat
patas92

A kde bys jako Griezmanna chtěl stavět? On nemůže hrát nejvýš, musí mít před sebou ještě jednoho hráče (Suareze).

Reagovat
rave

Hádám, že napravo, když nehraje Messi.

Reagovat
JakubOcko

Celades ven stacilo diky

Reagovat
Black Jagir

Reagovat
Kily8

Suarez je, bol a bude fantastický zakončovateľ. Vlastne nebude, keď sa Messi uzdravý. Suarez má jeden "problém", že ako útočník potrebuje dostať loptu a potom vie čo s ňou. Pamatáte, ako hrali s Neymarom, keď bol Messi zranený, ako malý a veľký boh. Lenže keď sa Messi vráti, zase to bude systém-"pripravujeme šamce pre Lea". A keď Suarez nedostane loptu, vyzerá byť mimo formy....o tom by mohol rozprávať aj Ibra, keď bol v Barce.

Reagovat
alcantara

Hrozna blbost.

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
marke7

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

Jebol?

Reagovat
smazaný uživatel

Keď príde Messi bude vytvarať šance pre Suareza

Reagovat
valloire

tos neměl

Reagovat
technecium

Vždyť to není pravda. MSN hrálo nejlíp pohromadě

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Fonzi9

Ronaldinho ---> Messi ---> Fati ???

Reagovat
pantondavo

Atleti titul

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Phillipinho

Tak porad jsou mu bliz ne Real

Reagovat
ADM

Arthur 95% pass accuracy, 1 assist

De Jong 100% pass accuracy, 1 goal 1 assist

Rakitic: "I’m convinced De Jong is not coming for my position because it is occupied."

ehm...

Reagovat
drussbarb

Reagovat
blaugrana

Dufam, ze spolocne s Vidalom pochopili, ze v zime je cas ist.

Reagovat
Phillipinho

Nova Anoeta moc pekna, super atmosfera Vykon Atletica bohuzel podprumerny, zaloha Koke-Saul absolutne nefunguje. Proti Juve snad Koke na kridlo a do stredu Thomas. Jinak za Socky neskutecna dvojice Oyarzabal-Odegaard.

Barca peknej vykon, ta zaloha slapáa vyborne. Valencie podle ocekavani spatnej vykon, doufam, ze se Limovi to vyhozeni Marcelina poradne vymsti.

Reagovat
opretis

Thomas nebyl ani v nominaci kvůli kartě nebo zranění? Viděl sem až druhý poločas a přišlo mi že Koke stejně tahá všechno doprava.

Oyar byl všude no a ta atmosféra fakt super škoda že tam něco ten Moya nepustil.

Reagovat
Baronne

Tys nefandil Barce ne? Griez?

Reagovat
ADM

Fandil

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zápas jsem bohužel viděl až ze záznamu, ale vidět opět po dlouhých letech těžiště naší hry v záloze byla opravdová lahůdka. Arthur s Frenkiem famózní, fakt nevidím rozumný důvod, proč by jim to v kombinaci s Busquetsem nemělo klapat. Oba mají na Valverdeho poměry až nezvykle volný role, skvěle se doplňují, Frenkie hraje na obrovským prostoru, Arthur je klíčem proti pressinku soupeře, vždy v nabídce a neztrácí míče. Ansu je neuvěřitelný talent, o kterým se sice všeobecně vědělo, ale co předvádí v šestnácti letech, to prostě není normální. Pohyb bez míče i herní inteligence na ten věk k neuvěření. A ještě má za jednoho z agentů Messiho bráchu . Snad budeme takto pokračovat, po včerejšku máme obrovský důvod k optimismu.

Reagovat
blaugrana

Pripominaju Xaviho s Iniestom a Bus medzi nimi zasa Busa, ked hral s nimi. Fati je blesk z jasneho neba a je dalsim dôkazomy, ze by sme sa uz fakt mali vysrat na 100 miliknive nakupy.

Reagovat
Messiáš

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi to jako komunisti v šedesátýmdevátým. Doteď jsme vás mačkali, ale odteď už budeme hodný ...

Ernesto hraje 2 roky sračku, aby mě přesvědčil jedním zápasem, že teď už to bude jako dobrý ...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/4bLnQxDKOPY?t=18

Arthur - De Jong - Kangin

Reagovat
Hristo Stoichkov

Proč neustále měníš nicky? Jak hraje Barella aka kvalitnější de Jong?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz som tu chcel viackrat ukoncit svoje posobenie, kedze ma to neustale sedenie pri pc stoji nie len vela casu, ale aj zdravie(problemy s chrbticou). Tak som si deaktivoval ucet, avsak po nejakom case ma to opat zlakalo vratit sa. Zavislak.

Barella ? O tom rec nikdy nebola. Od De Jonga o 3 roky mladsi Sandro Tonalli. Ten hra pravidelne v drese Brescie Seriu A. Ma onho zaujem polka Europy. Uvidime, kam to dotiahne.

De Jong, ako sa aj on sam vyjadril, zatial ziadne zazraky nepredvadzal. Az vcera to znieslo prisnejsie meritka.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
DrQQ

Je to Tonali.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Promiň, ale pamatuju u tebe minimálně pět různých účtů a neustále se opakující vzorec. Jméno talentu, video z youtube a následuje složení barcelonský sestavy. Myslel jsem, že to byl Barella, pokud to opravdu byl Tonali, tak se omlouvám, ten vypadá fakt výborně. De Jong za těch pár zápasů měl několik rolí, až bude delší čas hrát na podobným místě, tak rychle dokáže, jak kvalitním hráčem je. Ideálně s Budquetsem a Arthurem, tedy ve složení, který podle drtivý většiny nemůže fungovat. Co vůbec říkáš na Arthura? Toho si taky tuším neměl příliš v lásce a vytrvale doporučoval tuším Kokeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak. Arthura som mal rad od prveho momentu, ked sa zacal spominat v suvislosti s Barcelonou. Videl som ho uz v Gremiu. Koke je skvely hrac.

A ci bude fungovat zaloha Arthur - De Jong i v inych zapasoch, ako proti vcerajsej slabuckej Valencii, to este len uvidime. Nic osobne proti nemu nemam a cas mu dam.

Reagovat
alcantara

Rominho?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Gazdo

Som rad za vcerajsi vykon zalohy ale co spravil Alena Valverdemu ked ho teraz tak vytrvalo ignoruje?

Reagovat
sylarko

poprosil by som link kde si mozem pozriet barcu zo zaznamu

Reagovat
Elliasson

Mimo téma: Španělé vyhráli MS v basketu. Fanoušky Barcelony potěší, že se na vítězství podíleli Victor Claver a Oriola (který dobře bránil). Fanoušky Realu Madrid však musely hodně potěšit tahouni španělského týmu. Rudy Fernandéz a Sergío Llull. Španělé porazili Argentinu, kterou táhli Gabriel Deck a Facundo Campazzo. A kde hrají? V Realu Madrid.

Reagovat
el Principito

Ricky Rubio a Marc Gasol?

Reagovat
Elliasson

OK, tak Ti táhnou Španělsko nejvíce (byť Marc Gasol se mi moc nelíbil až do zápasu se Srbskem), ale prostě oba patří k těm nejlepším. Rudy je suprový trojkař, umí rozhodnout zápasy a Sergío je mozek týmu, taky dává trojky, asistence... Poslouchej, já fakt nefandím Realu Madrid nikde na světě, ale o basket se zajímám déle než jeden den.

Reagovat
valloire

Madrid vládne.

Reagovat
boryland

zase kecáš...…….

Reagovat
valloire

já nikdy nelžu

Reagovat
valloire

...odesláno ze salaše

Reagovat
Phillipinho

Lopetegui teda hodne slusne na to, ze prisel do tymu kde je 11 novych hracu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jordán podle mě nejlepší přestup LaLigy v poměru cena/výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to borec, budem mu fandit v dalsom zapase.

Reagovat
CHONG

Lope je výborný trenér, to akorát my jsme ho pojebali

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Gazdo

Celta robila co?

Reagovat
LAM

Já teda naprosto nechápu tu první.Podle těch záběrů co jsem viděl tam nic nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty červený byly úplně absurdní, zvlášť teda ta první. Zářez jako prase...

Reagovat
smazaný uživatel

Betis je strašně přeceňovaný tým.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
technecium

https://www.instagram.com/p/B2cSnE-g0d8/?igshid=45zua4nmx0nk

Nechá ženu tahat přívěs se dvěma děckama

Reagovat
smazaný uživatel

tvy starosti na moji hlavu

Reagovat
ADM

Neviem ci si niekedy sedel v takej “suprave” ako Cristiano ale je to narocnejsie nez ten prives hlavne ked sa dieta hybe hrozne to kyva celym bicyklom

Reagovat
patas92

Ten přívěs má i s děckama asi 30 kilo. Dost pochybuju, že je děcko v sedačce náročnější (jednou už jsem s děckem na sedačce jel) . Ovladatelnost kola bude spíš nahovno s tím vozíkem, než se sedačkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Logicky je náročnější to jedno v sedačce, protože má těžiště daleko výš než ty dvě v tom vozíku.

Reagovat
ADM

Reagovat
patas92

Spíš dál než výš a náročnější to bude na stabilitu, ne na šlapání.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ADM

Ak sli po rovine tak si ten vozik ani nevsimla za sebou.

Reagovat
alcantara

Ale taky zjazd trailikom v lese by bol fajn, to by som si pozrel

Reagovat
ADM

Svagor ma 130kg a ma problem udrzat stabilitu bicykla, ked na tej sedacke jeho 15 kilovy syn zacne vyvadzat.

Reagovat
patas92

130kg a ještě dítě v sedačce...chudák kolo

Reagovat
ADM

Leo Messi and declared fit for ChampionsLeague opener.

Reagovat
ADM

*and Neto

Reagovat
Mercury

Max na pul hodiny, urcite ne do zakladu.

Reagovat
ADM

Tak to uz tu snad nemusim pisat, vsak neabsolvoval ani pripravu.

Reagovat
ADM

A ešte jeden grafík za minulú sezónu.

https://pbs.twimg.com/media/EEjlqFrWwAAH70n.jpg

Reagovat
technecium

Reagovat
Majk91

Úplne iný level

Reagovat
JM

Nevíš na základě čeho se určuje ta velká šance/vytvoření velké šance?

Jakože na základě čeho se určuje co (už) velká šance je a co (ještě) není?

Reagovat
ADM

Key passes = final pass leading to the recipient of the ball having an attempt at goal without scoring

Chances created = key passes + assists

Reagovat
ADM

Ale celkom tomu nerozumiem, keď si zoberiem, že taký Hazard alebo Messi mali v sezonach aj +100 key passes Taký Neymar mal v 2017 tuším 5 key passes na zápas.

Reagovat
Billy McClane

Relevenatnost tohto grafu mozes vidiet vpravo hore, kde je pravdepodobne podpisany jeho autor

Reagovat
smazaný uživatel

Cisla su zo sofascore, autor si ich nevymyslel.

Reagovat
vilp

Marcelo další zdravotní problém, ale fakt netuším, co je posttraumatic cervicodorsalgia... Neví někdo?

Reagovat
misinho7

toto uz nemoze byt nahoda... ten novy frantik by mal nieco robit

Reagovat
misinho7

teda Luka a Marcelo out na takyto tazky program..na druhej strane som zvedavy na Mendyho, ten vie lepsie branit(alebo teda mal som zatial z neho taky pocit) tak snad sa ukaze

Reagovat
smazaný uživatel

Bolí ho záda.

Reagovat
misinho7

https://www.youtube.com/watch?v=JQ-cnYZFzWc

Celkom dobry pohlad na to nase zle branenie.

Inac na to ako som nadavla na Caseho tak tento rok naozaj velmi dobre. Neviem si tu zalohu predstavit bez neho.

Reagovat
vilp

Ve středu nebude Neymar, Mbappé, Cavani, Marcelo, Modrić a Ramos.

Reagovat
LAM

Neymar proč?PSG bude teda chybět celej útok To asi nebude pro Real těžkej mač.

Reagovat
vilp

Trest na 3 zápasy má.

Reagovat
Billy McClane

Icardi, Choupo-Moting ?

Reagovat
Kokesh

https://twitter.com/KaizerT8/status/1173636460815245318?s=19

Diva se na něj fakt pěkně. Momentálně nejlepší záložník světa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Dva zápasy v lize stačí jo?

Reagovat
ADM

Však len provokuje lebo nevie prísť s obstojným argumentom

Reagovat
valloire

Jo, kdyz staci Jongovi.

Reagovat
ADM

Reagovat
Ed_Hazard

Tomu stacil 1

Reagovat
ADM

Tak len vás ničil minimálne dva zápasy v LM

https://youtu.be/03dfoqw70lw?t=9

Reagovat
Rattlesnake

od začátku je to video úplná vražda

Reagovat
technecium

Nebo Pelému na to, aby byl nejlepším hráčem všech dob

Reagovat
valloire

Reagovat
Kokesh

Záleží na časovým horizontu. Stačí.

Reagovat
valloire

Reagovat
Phillipinho

Co me na me uplne nejvic uchvatilo je jeho fyzicka.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Přehled i techniku měl vždycky, ale fyzicky šel strašně nahoru. Už mu chybí “pouze” produktivita, jinak opravdu špičkový hráč.

Reagovat
vilp

Má docela dost zbytečných ztrát.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na jeho věk myslím celkem v pohodě.

Reagovat
vilp

https://twitter.com/MarcGeschwind/status/1174057276820377601

Akorát ještě nemá žádnou asistenci, s jeho kvalitou by to měla být brnkačka, ale ty centry mu moc nechodí.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Herně je famózní. Ještě začínám sledovat Atala, ten taky vypadá velmi nadějně.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
alcantara

Rovnako uchvatny ako Fati, najlepsie kridlo sveta

Reagovat
Hristo Stoichkov

Slovy klasika:

Kokesh05.07.2019 20:16#

No, zatim neni Bernardo Silva aby mohl hrat na kridle a ani Modric, aby mohl hrat v zaloze. Trochu zradna doba pro jeho pozici, coz jsem psal i nekolik let nazpatek. Musi jit vykonnostne jeste hodne nahoru, aby mel na RM...

Reagovat
Kokesh

Nechápu. Však to stále platí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele