4. kolo
15.09.2019 16:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Oslabená Celta Vigo doma prohrála s Granadou

Granada pokračuje v dobrých výkonech a ve čtvrtém kole si vyšlápla i na Celtu Vigo, kterou porazila na její půdě 2:0. Domácí předvedli dosti nevýrazný výkon a dokonce ani jednou nevystřelili na branku, pod což se tučným písmem podepsalo tuplované vyloučení. Červenou kartu totiž uviděli Jorge Saenz i Fran Beltrán. Estadio Balaídos nakonec šokovali v závěru prvního poločasu Sánchez a ve druhé půli i Yangel Herrera.

Kdo ví, jak by se utkání vyvíjelo, kdyby nedošlo k inkriminovaným okamžikům z 11. a 30. minuty, kdy tedy nejprve uviděl červenou kartu Jorge Saenz a po něm i Fran Beltrán. Pro první kartu se sudí rozhodl na základě videa, kdy u Saenze viděl zcela jasný faul zezadu na Soldada. Domácí proti verdiktu protestovali, avšak marně. Po půlhodině je pak stihla další katastrofa, když Fran Beltrán kopačkou ostře zajel do protihráče a i on musel opustit hrací plochu.

Dvojnásobné oslabení znamenalo pro Celestes velký problém, zvláště když ještě do přestávky Granada početní výhody využila. V nastaveném čase prvního poločasu si naskočil na rohový kop Sánchez a nekompromisní hlavičkou překonal brankáře Blanca.

Granada navíc nedovolila žádné komplikace a hned na začátku druhého poločasu si pojistila vedení druhým gólem. Yangel Herrera se rozhodl nic nevymýšlet a z poměrně velké dálky vyslal na branku ostrý šíp, který skončil pod břevnem. Nádherný gól prakticky znamenal konec nadějí pro domácí celek. Granada se ve zbytku utkání nikam nehnala, v klidu kontrolovala výsledek a nakonec si dokráčela po tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

4:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele