4. kolo
14.09.2019 16:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

První výhru pro sebe získal Villarreal, Leganés je poslední

První výhru v sezoně pro sebe konečně ukořistil Villarreal. V souboji dvou týmů, které dosud nevyhrály měla Žlutá ponorka od začátku navrch a nakonec díky dvěma brankám Gerarda Morena a vlastního gólu Jonathana Silvy zvítězila jasně 3:0.

Pro Leganés je to už čtvrtá porážka z úvodních čtyř kol a svěřenci Mauricia Pellegriniho mají do budoucna o čem přemýšlet. Proti Villarrealu přitom nemuseli začít zle, kdyby v 8. minutě proměnil první příležitost José Arnáiz. Jeho střelu zpoza šestnáctky vytěsnil rukavicemi Asenjo. Zaplněný stadion Municipal de Butarque sledoval i další příležitosti a to i na hostující straně. Carlos Bacca upadl ve vápně po kontaktu s Awaziem, ale hlavní sudí se rozhodl penaltu nezapískat. Krátce na to se pak opakoval minisouboj Arnáize s Asenjem znovu ve prospěch brankáře Villarrealu.

Domácí své dvě velké příležitosti nevyužili a ve 26. minutě přišel trest. Gerard Moreno si krásně seběhl do vápna na parádní přihrávku od Santiho Cazorly a střelou pod břevno zařídil Villarrealu důležité vedení. Žlutá ponorka po vstřelené brance hodně ožila a za chvíli mohl zvyšovat Bacca, nebýt výtečného zákroku Soriana.

Tlak hostí ale gradoval a nakonec po přízemním centru před branku si vstřelil vlastní gól Jonathan Silva, takže Villarreal už vedl po prvním poločase na Municipal de Butarque 2:0. Villarreal měl utkání výborně rozehrané a ve druhém poločase se rozhodl výsledek kontrolovat. Leganés se dostával do zakončení málo a když mu v 72. minutě nebyl kvůli ofsajdu uznán kontaktní gól, bylo takřka po nadějích. Ve třetí minutě nastaveného času udělal povedenou tečku za dobrým výkonem Gerard Moreno, když si na hranici vápna zpracoval balón na prsa a přesnou střelou upravil výsledek na konečných 3:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele