LaLiga - souhrn 36. kola

11.07.2020, 18:57, aktualizováno 13.07.2020, 23:56
Komentáře a souhrny
Real Madrid vyhrál v Granadě a je už jenom poslední krůček od zisku titulu. Sevilla zdolala Mallorcu a bodově se dotáhla na průběžně třetí Atlético Madrid, po zaváhání Villarrealu mají oba týmy jistou Ligu mistrů. Celta Vigo stále nemá jistou záchranu ve španělské nejvyšší soutěži...

Granada CF - Real Madrid 1:2

13.07.2020 22:00

Góly: 50. Darwin Machís - 10. Ferland Mendy, 16. Karim Benzema

Bílý balet kráčí za titulem a v Madridu mohou pomalu začít přemýšlet, jak zorganizují oslavy titulu, které bývají mohutnou událostí. Real Madrid se totiž vrací z Granady jako vítěz a jeho náskok na druhou Barcelonu zůstává i nadále čtyřbodový.

Real potřeboval odpovědět na vítězství Barcelony a využít k tomu chtěl utkání s Granadou. To se mu nakonec povedlo, i když se Zidaneho svěřenci nevyhnuli dramatu. V desáté minutě se prosadil obránce Ferland Mendy, pro něhož to byla letošní premiérová trefa za Real. O pouhých šest minut později se prosadil ještě francouzský bomber Benzema a tato branka nakonec rozhodla. Pár minut po změně stran si totiž čestný úspěch připsal ještě Machís, ale víc už domácí nezvládli.

V prvních momentech Real svého soka k míči příliš nepouštěl a snažil se diktovat tempo hry. Pomocí dlouhých nákopů se mu to zas tak nedařilo, naštěstí v desáté minutě zvolili hosté kreativnější postup. Po rychlé kombinaci měl míč u vápna obránce Ferland Mendy, před nímž se na chvíli otevřelo okno. Toho si mladý bek všiml a procpal se vší silou až do zakončení. I přes velký úhel nakonec dokázal střelou pod víko překonat brankáře Silvu a radoval se z premiérového zásahu!

Granada na to chtěla odpovědět a standardní situace řízená Machísem k tomu poskytovala dostatek šancí. Jenže Azeez mířil v dobré vzdálenosti mimo. A tak znovu udeřil Real. Psala se 16. minuta, když se obrana znovu rozestoupila nevhod, tentokrát před Karimem Benzemou. Francouzský reprezentant si z prostoru křídla seběhl do vápna a vymyslel krásnou ránu, na níž neměl Silva nárok.

A nemuselo zůstat u jednoho Benzemova zásahu. Po třiceti minutách byl útočník s devítkou na dresu opět v akci, ale tentokrát se o něj domácí obránci postarali. Dorážející Carvajal už zakončoval nad bránu. Stejný duel se odehrál také krátce před koncem první půle a také tentokrát z něj jako vítěz odešel domácí brankář Silva.

Po změně stran Real trochu ztratil koncentraci a možná i chuť sypat další branky do Silvovy svatyně. Modrić si nerozuměl s Iscem, Varaneho pas Benzema nedokázal zachytit na hrací ploše. A v 50. minutě se štěstí usmálo i na domácí. Casemiro přišel vlastní laxností o míč, toho se ujal Herrera a našel parťáka Darwina Machíse. Doposud nepříliš výrazný hráč ve vápně ihned pálil a povedlo se mu prostřelit brankáře Courtoise - 2:1.

Brankáře Silvu na opačné straně vyzkoušel tvrdou ranou Toni Kroos a sledoval, jak Silva úspěšně zasáhl. Volný přímý kop posléze namířil Casemiro rovněž do míst, kde se Silva vyskytoval. Šok pro Real málem nastal v 85. minutě. To se totiž po centru zjevil na zadní tyči úplně volný Ramon Azeez a jeho zakončení musel obránce Ramos vyrážet z odkryté brány!

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Getafe CF 0:0

13.07.2020 19:30

Góly: -

Getafe se zatím stále drží na šestém místě LaLigy a to i přesto, že s domácím Deportivem Alavés si rozdělilo body. Fanoušci ani jednoho z týmů se gólu nedočkali a upřímně, vzhledem k předváděné hře se není čemu divit.

Alavés potřeboval neprohrát, i když tři body by v jeho situace samozřejmě měly cenu zlata. Teď má bodů 36 a tedy čtyřbodový náskok na 18. příčku, která je již sestupová. Dnes to na stadionu Mendizorrotza ostatně vypadalo, jako kdyby si oba týmy přijely opravdu jen pro bod se snahou nějako to ukopat. Od prvních minut se tempo utkání nesmírně táhlo a ani jedna jedenáctka se tomu nesnažila nějak pomáhat.

Ve větší permanenci, dá-li se tomu tak vůbec říkat, byl brankář Roberto. Getafe totiž hraje o postup do Evropské ligy a aktuálně drží šestou příčku, takže v zápase muselo být aktivní. První ránu z větší vzdálenosti ale brankář Roberto viděl včas a měl tedy dost prostoru na to, aby ji lapil. Jorge Molina se pokoušel z levé strany dostat míč před branku, kde si nabíhal Mata, který ale míč nezkrotil. A nepovedlo se to ani o pár minut později právě Molinovi.

První šance utkání se tak odehrála až ve 43. minutě. Zasloužil se o ni někdejší talent Barcelony, Marc Cucurella. Ten si naběhl k vápnu soupeře, dostal míč a krásnou ranou napálil jen tyč za Robertovými zády!

Getafe hrálo prim také po změně stran, i když v jeho podání to znamenalo spíš jen častější držení míče. Když už se zdálo, že se do zakončení protáhne Lucas Pérez, kterému se povedla i rána, zastavil jej ofsajd. Hlavičku Jaimeho Maty zase pro změnu zlikvidovala domácí obrana. Moc práce jí to nedalo, Getafe dnes v útoku působilo ledabyle až laxně.

Po hodině hry mohl málem slavit Lucas Pérez. K němu se šťastnou náhodou odrazil míč uvnitř vápna už těsně před brankářem, jenže na poslední chvíli mu obětavý Djené nedovolil zakončit. Pět minut před koncem rozehrálo Getafe akci dlouhým nákopem a míč si zpracoval Hugo Duro, který se štěstím propálil všechno před sebou. Jenže jeho radost netrvala dlouho - sudí dobře viděl, že si při zpracování pomohl rukou.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Real Sociedad 1:2

13.07.2020 19:30

Góly: 85. Santi Cazorla - 61. Willian José, 75. Diego Llorente

Ve Villarrealu smutní, domácí celek padl. Real Sociedad ho na jeho hřišti dokázal těsně porazit, když mu cestu k vítězství umetl střídající José. La Real díky třem bodům dál sní o Evropě a místech, kde se stále ještě nachází právě Villarreal.

Villarreal byl doma jasným favoritem, protože se mu dlouhodobě daří a po restartu ligy obzvlášť. Před utkáním obsazoval pátou pozici, která by pro něj byla vstupenkou do Evropské ligy. O tuhle pozici se ale pere hodně týmů a jedním z nich je právě Real Sociedad. Baskický celek stále cítí šanci a dokud existuje matematická možnost, musí se s La Realem počítat.

Villarreal postihla absence v útočných řadách, která mimo jiné způsobila, že dnes na hrotu útoku startoval mladičký útočník Fernando Niño, který doposud měl na kontě jen šest startů v prvním týmu. Dal v nich ale dvě branky a doufal, že další přidá v téhle velké šanci. První zajímavý náběh zprostředkoval ve třetí minutě a do akce musel brankář Moyà.

Žlutá ponorka měla v prvních minutách víc ze hry a když se psala osmá minuta, mohla jít do vedení. Stačilo, kdyby Ontiveros hlavou lépe umístil nadýchaný Peñův centr. Hlavičkoval nikým nebráněn, ale přesto mířil nad. Na opačné straně rozeběhl Gorosabel rychlou akci po straně a jeho centr do vápna si našel Le Normand. Jenže jeho hlavičku vyrazil parádním zákrokem pozorný brankář Asenjo.

Domácí Žlutá ponorka to často zkoušela individuálně po stranách, jako například ve 24. minutě přes Ontiverose. Ten sice proběhl s míčem u kopaček až do vápna, kde obalamutil prvního obránce pak vypálil, jenže zkušený veterán Moyà jeho zakončení dobře viděl. Oyarzabal si o pár momentů později naváděl balon na střelu, ovšem tentokrát ho k zakončení nepustil důrazný Torres.

První půli zakončil povedenou ranou domácí záložník Santi Cazorla, jehož dělovka prosvištěla těsně kolem tyče. Po pauze oba trenéři poslali do hry čerstvé síly zvláště do útoku, takže jsme se dočkali Williana Josého nebo Samuela Chukwuezeho. Právě toho hledal centrem Torres a měl tu smůlu, že novic na hřišti nezpracoval balon ve velké šanci ideálně.

Po hodině hry se plastoví diváci konečně dočkali první branky. Ødegaard našel centrem od rohového praporku parádně hlavu střídajícího Williana Josého, který se nemýlil a poslal svůj celek do vedení! Druhá půle vycházela mnohem lépe hostům a dvacet minut před koncem málem zvýšili. Rychlý brejk zakončoval Merino, jehož ránu zablokoval pozorný obránce Torres.

To ale hostům zas tak vadit nemuselo, protože v 75. minutě definitivně stvrdili tři body. Mikel Oyarzabal totiž nádhernou nahrávkou našel volného Diega Llorenteho, který propálil všechno před sebou - 2:0. Domácí Villarreal se nevzdal. Chukwueze pět minut před koncem vymyslel průnikovou nahrávku na Santiho Cazorlu, který se nemýlil. Víc už ale domácí nesvedli.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - RCD Mallorca 2:0

12.07.2020 22:00

Góly: 41. Lucas Ocampos (pen.), 84. Youssef En-Nesyri

Fotbalisté Sevilly ve 35. kole nezaváhali a pokud Villarreal v pondělní dohrávce nezvítězí, budou mít jistotu Ligy mistrů pro příští rok. Sevilla porazila Mallorcu 2:0 brankami Lucase Ocampose a Youssefa En-Nesyriho. Co se týče hostů, ti zůstávají nadále v sestupovém pásmu s tříbodovou ztrátou.

V brance Sevilly znovu chyběl Tomáš Vaclík a jeho náhradník Yassine Bounou neměl v prvním poločase tolik práce jako opora Mallorcy Reina. V 9. minutě spálil první velkou šanci Óliver Torres, jehož našel na penaltovém puntíku přihrávkou Koundé, ale Manolo Reina předvedl fantastický zákrok. Po půlhodině hry zakončoval na přední tyči Fernando a Reina znovu výtečně vyrazil. Tlak Andalusanů s koncem prvního poločasu gradoval a pět minut před přestávkou zahrál rukou Pozo a domácí kopali pokutový kop. Lucas Ocampos poslal Reinu na druhou stranu a Sevilla díky jeho zásahu vedla 1:0. Až v nastaveném čase vůbec poprvé zahrozila i Mallorca a Bounou si s hlavičkou Kuba poradil.

Mallorca začala druhý poločas sympaticky, v 50. minutě Bounou vytáhl takřka gólovou hlavičku Cucha Hernándeze a na druhé straně o dvacet minut později vytáhl prudkou Banegovu ránu skvělý Reina.

Bermellones byli ve hře o body až do samotného závěru, ale šest minut před koncem přišlo zaváhání Poza, po jeho podběhnutí totiž Youssef En-Nesyri padáčkem přehodil Reinu a definitivně rozhodl o vítězství Rojiblancos 2:0.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Valencia CF 1:0

12.07.2020 19:30

Góly: 18. Rubén Pérez (pen.)

Už mohlo být hotovo, ale Leganés ještě zabojoval a zůstává ve hře o záchranu. Domácí si vyšlápli na Valencii, kterou vede staronový trenér Voro, nicméně Valencia na Leganésu sahala minimálně po vyrovnání, ale Dani Parejo neproměnil pokutový kop a více jak půlhodinová přesilovka zůstala bez potrestání.

Pokud by Leganés s Valencií ztratil, zbyla by už jen opravdu malá šance na konečnou záchranu. Takto mohou domácí ještě bojovat a doufat, že ve zbývajících zápasech Alavés ztratí. Valencia byla na Municipal de Butarque favoritem a Guedes to mohl potvrdit už v 7. minutě, kdy z velké dálky orazítkoval břevno domácí branky. Leganés se pak snažil převzít iniciativu a něco vymyslet. A přálo mu štěstí, protože Kondogbia v 16. minutě zahrál rukou a domácí měli k dispozici pokutový kop. Rubén Peréz si poradil, Doménecha překonal a Leganés vedl v důležitém zápase 1:0. Netopýři se pak snažili na branku zareagovat, ale Leganés jim do konce poločasu nic výrazného nedovolil.

Důležitý okamžik celého utkání přišel v 53. minutě, kdy Jonathan Silva přidržel protihráče a následně na něho i šlápl, což sudí ocenil nejprve žlutou a posléze i červenou kartou. O pět minut později mohla přijít další pohroma, Tarín zahrál ve vápně rukou a penalta byla na světě. Jindy spolehlivý Dani Parejo však ztroskotal na Cuéllarovi a Leganés jako zázrakem držel jednobrankový náskok.

Valencia měla před sebou ještě spoustu času utkání rozhodnout, jenomže soupeř se rozhodl za každou cenu bránit a vedl si v tom dobře. Leganés do konce utkání neinkasoval a Valencii porazil 1:0.

Více informací k zápasu

Levante UD - Athletic Bilbao 1:2

12.07.2020 17:00

Góly: 71. Enis Bardhi - 4. Raúl García, 45+1. Raúl García

Ještě štěstí, že Bilbao toho veterána Raúla Garcíu má. Dnes opět podal nadstandardní výkon a dvěma góly zajistil Baskům tři body. Domácí se sice prosadili a díky trefě Bardiho zdramatizovali utkání, ale na víc neměli.

Bilbau nevyšly poslední dva duely, takže dnes chtělo udělat maximum, aby špatnou sérii prolomilo. Levante na tom nebylo o mnoho lépe, takže motivaci vyhrát mělo doma dost velkou. Na první trefu nemuseli kartonoví diváci čekat moc dlouho, gólu jsme se dočkali už ve 4. minutě. Taková nenápadná akce, jakých za zápas vidíme desítky, dostala míč na kraj vápna k Muniainovi. Ten vyslal balon do pokutového území, kde jej Vezo tečoval tak nešťastně, že vlastně míč předložil volnému Raúlovi Garcíovi - 1:0.

Bilbao dál diktovalo tempo utkání, ale chybělo mu víc štěstí v zakončení. Williams na krásný pas nedosáhl snad jen o dva kroky, střelec první branky García zase o chvíli později hlavičkoval mimo bránu. Ani Levante se ale nechtělo nechat zahanbit a rozhodně svému soupeři přidělávalo dost nepříjemností. José Campaña se svou průnikovou nahrávkou nezastihl nikoho ze spoluhráčů a když to pak zkoušel střelecky, pálil mimo.

Sudí na konci první půle nastavil čtyři minuty a to se nakonec setkalo v podání Bilbaa s úspěchem. Ve druhé nastavené minutě totiž Óscar de Marcos vyslal Raúla Garcíu do vápna povedenou nahrávkou, García si míč zpracoval a povedeným lobem přehodil brankáře Aitora Fernándeze - 2:0.

Vypadalo to na poklidný druhý poločas, protože Bilbao hrálo prim a Levante jeho bránu naopak ohrozit nedokázalo. Domácí se ale nehodlali smířit s odevzdanou náturou a vytrvale se drželi na polovině soupeře z Baskicka.

José Luis Morales pokoušel štěstí ze střední vzdálenosti, po něm i střídající Nemanja Radoja. Mezi tři tyče se ale Levante poprvé trefilo až v 71. minutě. A hned z toho byl gól! Borja Mayoral si naběhl na nahrávku do vápna a v něm předložil míč před prázdnou bránu. Tam si všiml nabíhajícího Enise Bardhiho, který dal domácím naději. Ale v body ji už nikdo z Levante neproměnil.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - SD Eibar 0:2

12.07.2020 14:00

Góly: 25. Edu Expósito (pen.), 36. Edu Expósito

Zdá se, že si ten pohár hořkosti bude Espanyol muset vypít až do úplného dna. I když má jistotu sestupu a v tomhle ohledu čistou hlavu, příval porážek nedokázal zastavit. Dnes odpoledne si všechny tři body z jeho půdy odvezl Eibar.

Hráči Espanyolu se před utkáním shodovali na tom, že udržet si motivaci přes jistotu sestupu nebude těžké, protože hrají za fanoušky i sami sebe. A minimálně z hlediska čísel měli pravdu - Espanyol jasně vyhrál na držení míče nebo na rohy. Ale ta podstatná čísla hovořila pro Eibar - čísla označující góly. Oba vstřelili hosté, respektive jeden z nich, Edu Expósito.

V prvních minutách se dle očekávání držel u míče domácí Espanyol, který balon svému soupeři prakticky nepůjčoval. Když už se Eibar dostal poblíž pokutového území brankář Lópeze, často ubral na kreativitě a spolehl se na hrubou sílu. Jako v desáté minutě při pokusu Cristófora, který místo využití lépe postaveného hráče balon napálil vší silou na Lópeze.

Ve 24. minutě se zničehonic dostali hosté do vedení. Po rychlé akci totiž zahrál zcela úmyslně rukou Gómez a sudí pískal penaltu. K ní se postavil Eduardo Expósito a i když López vystihl směr střely, v cestě do sítě jí zabránit nedokázal.

Uběhlo deset minut, když se situace opakovala. Další centr, další ruka ve vápně a opět penalta ve prospěch Eibaru. Opět se k ní postavil Edu Expósito, jenže tentokrát brankář López jeho snahu vyrazil. Nicméně moc štěstí neměl, protože balon odrazil jen k nohám dobíhajícího exekutora penalty, takže se Expósito v pohodě prosadil znovu - 2:0.

Eibar pokračoval ve vytváření šancí. V 54. minutě se Kike García dostal k míči a jeho střela nadělala Lópezovi závažné potíže. Espanyol už vypadal demotivovaně a na větší šanci jeho fanoušci čekali až do 74. minuty. V ní se Jonathan Calleri dostal k centru ze strany a proměnil jej v hlavičku, jež mířila těsně nad bránu! Za celé utkání si Espanyol rozhodně body nezasloužil.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Real Betis 1:0

11.07.2020 22:00

Góly: 74. Diego Costa

Zápas domácího Atlética s Realem Betis mnoho zajímavého nenabídl. Výsledek rozlouskla jediná branka, o níž se v 74. minutě postaral Diego Costa. A to přesto, že domácí colchoneros hráli více než třicet minut v početním oslabení po červené kartě pro obránce Maria Hermosa.

Atlético zase jednou ukázalo svoji efektivitu, která nadmíru převyšuje většinu jeho soupeřů. V dnešním utkání totiž vyslalo na brankáře Daniho Martína jen čtyři střely a i to mu stačilo na vítězství. Mnohem aktivnější Real Betis sice na Oblaka vypálil celkem patnáctkrát, ale ani to mu nestačilo. Nepomohlo mu ani držení míče ve výši 63% nebo o polovinu větší počet zahraných rohů. Obrana Atlética prostě vydržela.

Větší šance mělo na svědomí právě Atlético. Ve 4. minutě Saúl Ñíguez vyslal průnikovým pasem po pravé lajně Kierana Trippiera. Jeho centr našel před bránou Álvara Moratu, jenže ten při zpracování podklouzl a velkou šanci nevyužil.

První gól vstřelilo Atlético už ve 23. minutě. Po práci Marcose Llorenteho se totiž ve vápně dostal k míči útočník Ángel Correa a propálil brankáře Martína, čímž vstřelil svůj sedmý gól. Jenže jeho radost netrvala moc dlouho, neboť video odhalilo, že Llorente zahrál při předchozí akci rukou, tudíž sudí José González nemohl branku Correy uznat.

Dalekonosnou ránu z pětadvaceti metrů poté vymyslel Thomas Partey, ale na brankáře Martína nevyzrál. Na opačné straně vymýšlel ještě lepší zakončení tahoun Betisu Nabil Fékir, jenže ani on neměl správně seřízená mířidla. Deset minut před koncem první půle se Atlético prosadilo znovu, jenže znovu promluvil VAR. Ten totiž odvolal branku Álvara Moraty, který čerpal po Kokeho přihrávce výhodu z ofsajdu za obráncem Bartrou.

První půli uzavřel svou akcí William Carvalho, který přetáhl centr na zadní tyč, kam nabíhal Alfonso Pedraza. Střídající středopolař vystřelil z první a trefil boční síť. Po změně stran se dopředu o poznání víc hnali hráči Realu Betis, především Nabil Fékir. Ten nejprve tvrdě vypálil a o něco později nabil Lorenovi. Ten s velkým štěstím prošel přes stopery Atlética a málem dal gól, jenže mířil o trochu výš, než by bylo záhodno.

O tři minuty později se udála další důležitá akce, když mladý obránce Mario Hermoso fauloval zezadu a zcela zbytečně pronikajícího útočníka Lorena, za což mu sudí ukázal rovnou červenou kartu!

Zlom utkání nastal v 74. minutě. To Atlético zahrávalo volný přímý kop, k němuž se postavil Carrasco. Krásným pasem oslovil Diega Costu, který si do předbrankového prostoru naběhl parádně. A ještě lépe zakončil, na jeho přesnou hlavičku k tyči neměl brankář Martín šanci reagovat. Atlético i v deseti udrželo útočníky Betisu na uzdě a bralo tři body.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - FC Barcelona 0:1

11.07.2020 19:30

Góly: 15. Arturo Vidal

Barcelona se nejtěsnější výhrou ve Valladolidu znovu přiblížila vedoucímu Realu Madrid na rozdíl jediného bodu. Už po patnácti minutách otevřel skóre utkání Arturo Vidal a až do konce už se výsledek nezměnil. Nic se nemění ani na pozici Valladolidu, ten zůstává s náskokem čtrnáctý.

Barceloně už nezbývá nic jiného, než všechny své zápasy vyhrávat a doufat v klopýtnutí Realu Madrid. Největší rival Katalánců však kráčí závěrem sezony bez porážky a zatím si drží vybudovaný náskok bez větších potíží.

Skóre se ve Valladolidu měnilo už po čtvrthodině hry. Po přihrávce Messiho práskl do balónu už v pokutovém území Arturo Vidal a Masip na jeho dělovku na zadní tyč nedosáhl. V tu chvíli ještě nikdo netušil, že jde o první a zároveň poslední branku zápasu. V utkání se opět trápil Antoine Griezmann, který v prvním poločase nedokázal trefit prázdnou branku, když se prakticky netrefil do balónu. Valladolid byl blízko vyrovnání ve 38. minutě, kdy postupoval na ter Stegena Kike García a německý brankář zasloužil za vyběhnutí velkou pochvalu.

Valladolid měl velkou příležitost i po změně stran a Katalánce musel znovu zachránit ter Stegen, který se tentokrát k tyči natáhl po hlavičce Guardioly. Barcelona se musela strachovat o výsledek až do závěrečného hvizdu, ale nejtěsnější vedení nakonec uhájila a stále zůstává ve hře o titul.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Celta Vigo 2:1

11.07.2020 17:00

Góly: 23. Enric Gallego, 90. José Manuel Arnáiz - 10. Santi Mina

Osasuna dlouho hrála s Celtou Vigo vyrovnaný duel, ba místy až tahala za kratší konec. Jenže kupodivu to byla právě domácí ekipa, která v nastavení díky střídajícímu Arnáizovi rozhodla!

Osasuna byla doma proti Celtě favoritem, i když ani její forma není úplně ideální. Domácí prostředí jí ale svědčí, což dnes chtěl tým z Pamplony ukázat. Domácí favorit byl od prvních minut určitě aktivnějším týmem a Celta spíš jen vyčkávala, s čím její soupeř přijde. Celta možná v prvních minutách působila zakřiknutě, ale dost možná to byl záměr. Její brejky totiž mohou být smrtonosné, což málem demonstroval Santi Mina. Ten si v šesté minutě naběhl na skvělou průnikovou nahrávku a měl tu smůlu, že se s ním stačil vrátit Aridane.

Mina ale nemusel truchlit dlouho, protože už ve 12. minutě se mu povedlo skórovat. Rychlou akci po straně roztáhl Iago Aspas, který si zkušeně počkal na hraně ofsajdu, a vybídl nabíhajícího Minu. Krásnou nahrávkou před bránu Mina nepohrdl a se štěstím ji poslal do sítě. Celou situaci ještě hodnotil VAR, ale nakonec nenašel žádný přestupek vůči pravidlům.

Jenže po pouhých jedenácti minutách radost Celty skončila stejně jako její vedení. Po další nádherné a téměř identické akci se tentokrát dostal míč k Pervisu Estupiñánovi, který ostrým centrem před bránu oslovil nabíhajícího Enrica Gallega. Ten se krásně položil do dráhy letu a hlavou usměrnil míč do sítě - 1:1.

To Celtě nedalo a téměř ihned se málem vrátila do vedení. Rafinha se před vápnem dostal ke střeleckému pokusu, který musel Sergio Herrera vyrážet mimo tři tyče své branky. Po třiceti minutách pálil velmi dobře taky Mina, který se po ošetření vrátil na hrací plochu a tvrdou ranou pálil těsně vedle. První půli zakončila lépe Osasuna, jmenovitě David García, který se prodral k hlavičce a poslal ji vedle.

Druhou půli opět začali v lepším duchu hosté z Viga. Po chybě v domácí obraně se u pravé tyčky dostal ke střele Aspas, jehož dělovku vyrážel gólman Herrera mimo. Na opačné straně se zase jen pár chvil poté málem prosadil Adrián López, jehož ránu musel brankář Viga vyrážet. Kdy už se zdálo, že se body budou dělit, domácí v první nastavené minutě udeřili. Oier totiž nenápadně nacentroval do vápna, kde do míče trkl útočník José Arnáiz, který jakožto střídající žolík rozhodl!

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid36258366:2283
2.FC Barcelona36247580:3679
3.Atlético Madrid361715448:2666
4.Sevilla FC361812653:3466
5.Villarreal CF361761358:4757
6.Getafe CF3614121043:3454
7.Real Sociedad361661455:4754
8.Athletic Bilbao3613121141:3251
9.Granada CF361481446:4450
10.Valencia CF3613111245:5250
11.CA Osasuna3612121242:5148
12.Levante UD361271743:5143
13.Real Betis3610111547:5641
14.Real Valladolid368151329:4039
15.SD Eibar361091736:5139
16.Celta Vigo367151435:4636
17.Deportivo Alavés36991832:5336
18.CD Leganés367111826:4932
19.RCD Mallorca36952237:6132
20.Espanyol Barcelona36592227:5724

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (173)

Přidat komentář
Filipow

Dnes 10 let od vítězství MS.

don Andrés. <3

Reagovat
CHONG

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Switchback

Leoš 20g+ a 20a+ ... to už určitě taky nějakou dobu nebylo

Reagovat
roman1978

Ale nějak mu to tam nepadá

Reagovat
LAM

Unavenej jako prase.Problém je že chybí hráč kdo by tvořil šance,takže hraje pořád.

Reagovat
roman1978

To sice ano, ale sem tam nějaký gól by to chtělo v takové situaci už byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně, říkat že chybí hráč, který by tvořil šance v Barceloně, to je docela smutné. Když je tam Griezmann, Suaréz, Rakitič, De Jong... Všichni tihle dokáží tvořit, pokud k tomu mají prostor. Spíš bych řekl, že to ukazuje na nedostatečnou kvalitu v trenérském štábu, když neumíš využít takových jmen. Pokud vezmeme Suaréze jako čistě zakončovatele (což on není, protože umí i góly připravovat - to ukázal v Eredivisie i PL), potom rozhodně Rakitič vládl středu pole Schalke i Sevilly. De Jong dominoval v záloze Ajaxu (a to zrovna není tak dávno) a není to žádný CDM či typický rozbíječ. A Griezmann je univerzál, křídlo, striker i CAM, bude-li třeba a kreativní je až až. Chce to prostě umět využít to, co Barcelona má. Spoléhání se na Messiho je rozhodně pro něj vyčerpávající, ale pro mě je nejvíc zarážející, že zkrátka máš v týmu taková jména (a to nejsou jen hvězdy, ale i obří pracanti) a nikdo z nich nedokáže tvořit? Tam je něco zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten je inde

Reagovat
REPLIKATOR

21:59 Messi se opět zapsal do historie španělské ligy

Lionel Messi dnes připravil jedinou branku Barcelony ve Valladolidu a na své konto si připsal jubilejní dvacátou asistenci v sezoně. Kapitán Barcelony vedle toho nastřílel 22 branek a je prvním hráčem, jemuž se v jedné sezoně španělské ligy povedlo pokořit číslo dvacet v obou těchto statistikách. (sportskeeda.com)

Nejlepší hráč historie

Reagovat
Salfovic

A ta dvacátá asistence není rekordem ?

Reagovat
Gazdo

Tusim aj Xavi mal jednu sezonu rovnych 20. Este myslim musi dat jednu a to bude rekord

Reagovat
Kokesh

Tak on to rekord je i teď... dělené prvenství.

Reagovat
valloire

Reagovat
roman1978

Když už jsou body k ničemu, tak aspoň mohli hrát peknejsi fotbal.

Rakitic, Roberto, Suarez, Griez naprosto k ničemu.

Leo na jeho poměry slabší.

Riki, Semedo, Mats, Arturo a snad i Bus - ok

MOTM - RIKI.

Reagovat
LAM

Ubojovaný tři body a přitom prvních 30 minut parádní výkon.

Je vidět,že ten tým potřebuje odpočinek jako prase.Před vIllarealem byly 4 dny a hned to bylo znát,tak snad v LM uvidíme jinej výkon

Reagovat
blaugrana

Otradny zapas. Po stiahnuti Puiga to slo dopice uz uplne. Ak ten prasivy Barto ostane do buducej sezony a podrzi aj Setiena, tak by som sa necudoval, keby Leo fakt v lete odisiel. Keby tak chcel vyhlasit, ze pokial neodide Barto, tak ide on.

Reagovat
celeb

otrasny 2. polcas.

1. zapas, ktory Setien evidentne nezvladal. Divne rozhodnutia po oboch stranach ihriska, kde v 1. polcase Roberto - Semedo ocividne vyborne fungovalo a Semedo bol najlepsi na ihrisku - tak na druhej strane, kde zas pre zmenu Roberto s Albom fungovali otrasne, tak za nich poslal este Firpa.

Fati sa extremne pytal za Albu, ci Roberta, kludne aj Martin.

Reagovat
Rattlesnake

fati má stopku, ale martina nemusel takhle odstavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

este musim pochvalit Vidala, na ktoreho som v poslednych zapasoch dost pindal. Po tom svojom paradnom gole (ktory dal nasrany po faule na neho) siel jeho vykon ohromne nahor a hlavne v zavere daval 1 sklzacku za 2. Neuveritelne nasadenie a kondicka.

So Semedom a Messim mali tu stranu pod kontrolou a slo im to aj dopredu.

Reagovat
smazaný uživatel

Další utrápená výhra do sbírky, hlavně 1:0 má Setién očividně hodně v oblibě (za celé ligové působení EV jsme vyhráli 1:0 6x...pod QS už 5x během 18 zápasů - nový level pragmatismu). Druhý poločas celkově naprosto nulový, bez snahy nebo čehokoliv navíc.

Reagovat
Jordi Alba

Solidní grc, to se musí nechat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard+Rodrygo+Vinicius+Jovic: 8 goles

Arturo Vidal: 8 goles

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann: 9 goles

Sergio Ramos: 10 goles

Reagovat
ttopi

Griezman 9 ze hry

Reagovat
Gazdo

A z toho iba 6 z penalt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

O to hůř pro ty Hazardy, Joviče a jim podobný.

Reagovat
Visca el barca

Tak to je takovej Ronaldo, je tam na penalty no.

Reagovat
Filipow

Tak to, že je Griezmann kopyto víme všichni

Reagovat
icka

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

Reagovat
teenz

Reagovat
icemike

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kucka

Reagovat
Phillipinho

Ten neuznanej gol Moraty musel byt tak maximalne milimetr. Tohle uz mi prijde celkem moc, Morata i Bartra na stejny urovni. Hermoso cervena podle me ne, protoze nebyl posledni hrac a ten zakrok sel ze strany na Lorenovo nohu. Nastesti Costovo gol ramenem uz VAR uznal a je tu jista kvalifikace do Ligy mistru

Reagovat
ttopi

Vidíš, sám píšeš, že tam milimetr byl, takže ofsajd

Reagovat
herbage

tyhle hraniční situace jsou hrozný zlo Je tam hlavně spousta nejistot, ať už okamžik stopnutí obrazu nebo přesnost kreslení čar, takže tohle se zkrátka musí pouštět

Reagovat
Hristo Stoichkov

Byl bych klidně pro, ale jak nastavit tu hranici, co ještě pouštět a naopak? Akorát to přidá další moc rozhodčím na subjektivní hodnocení, což je asi poslední věc, kterou fotbal momentálně potřebuje...

Reagovat
herbage

Před VAR byl jasný pokyn pro pomezí, že jestli si nejsou 100% jistí, tak ať nechají akci pokračovat. Když měří v obci policie rychlost, tak chyba měření je 10 %, tedy pokutu člověk dostane až za rychlost 55 km/h. Pokud v systému VAR záleží na okamžiku stopnutí akce, tak chybné určení času přihrávky o 0,1 sekundy znamená při plném sprintu útočícího hráče rozdíl 1m, při teoretickém sprintu obránce vs útočník to dělá rozdíl až 2 metry.. Stejně tak pochybuji, že ten systém kreslení čar bude mít vyšší přesnost než 20 cm. Mělo by být proto nějaké pásmo necitlivosti, např. půl metru, které by zvýhodňovalo útočící tým.

Reagovat
ttopi

A když to bude na půl metru a pak těsně víc/míň, dostaneš se do úplně stejné debaty jako teď

Reagovat
smazaný uživatel

to je hrozne zcestny argument, vubec to nebude stejne - stejne jako u te vyse zminene rychlosti ta 10proc. benevolence plati k hranici 50kph, u 56kph uz proste dostanes pokudu, cili u ofsajdu ti jakoby projde poruseni pravidel do pul metru, ale kdyz je to vic, tak zkratka nazdar.. a hadku o tom, jestli to byl nebo nebyl ofsajd uz mit nebudes, protoze ofsajd to byl, na hrane povolene benevolence, kde uz je to pak na rozhodnuti rozhodcich a ne na chybe techniky da se rict

Reagovat
ttopi

Bude to stejné, protože když bude útočník od obránce 0,5m a pár milimetrů k tomu, je to stejn á diskuse, jako když je teď útočník od obránce 0m a pár milimetrů k tomu. Furt bude platit, že čára nemusí být přesná, nebo že nedošlo k přesnému stopnutí obrazu, ať je vzdálenost mezi hráči jakákoliv, furt je ten princip rozhodování stejnej.

Reagovat
smazaný uživatel

není to stejné, zkus se nad tím zamyslet ještě jednou.. ta hranice se nijak neposouvá, ten půlmetr není posunutí hranice, ale nová hranice a to hranice benevolence k porušení ofsajdu

Reagovat
ttopi

Asi nechápeš jak to myslím. U auta je to tak, že když pojedeš 56kph, už se nemůřeš odvolávat na nepřesnost radaru, protože už tak je tam ta 5kph tolerance. Ale tady se bavíme o tom, že abys mohl určit, zda někdo je, nebo není o víc jak půl metru v ofsajdu, musíš to dokázat na nějakým záběru pomocí te ofsajd lajny. A pokud to bude tak těsné, jako třeba u Moraty, bued tu stejná diskuse, jestli je ještě v toleranci, nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tomu prostě nechceš rozumět.. offsidová hranice se neposouvá na půl metru za obránce, jen se zavede půlmetrová tolerance s tím, že tam prostě může být centimetrová chyba kvůli technice, nicméně ta centrimetrová chyba už bude "vždycky offside" a bude to zkrátka výrazně menší chyba než pokud má hráč 1cm delší palec než obránce...

tím asi končím, jestli ten rozdíl nevidíš, tak ho v diskuzi fakt ůíp nevysvětlím

Reagovat
Kokesh

Ty asi evidentně nechápeš, že tady nejde o cm nebo půl metru, ale o techniku. Pokud neumí určit přesný okamžik nahrávky ani nyní, nezmění to žádná vaše tolerance. Aby se něco změnilo, museli by hráči mít na kopačkách čipy, to samý na míči atp....pak se dá na setinu sekundy určit, kdy se hráč dotkl míče a na setinu sekundy vyhodnotit správně i offside...

Reagovat
Phillipinho

https://pbs.twimg.com/media/EcrGfEYXoAAN2vS?format=jpg&name=medium

Presne jak rikas. Tady to podle me zastavili pozde, protoze to uz Koke posilal prihravku.

Reagovat
ttopi

Ukázková situace, kde ikdyby bylů hráč 5cm v ofsajdu, tak to v jeho úniku nehraje zásadní roli. Obránce je furt dobrý 2m daleko, takže by ho stejně hned nechytil. Ale to by se muselo posuzovat všechno subjektivně. Ikdyž na druhou stranuz proč ne, vždyť i ruka, nebo posouzená úmyslu při řešení žluté/červené karty je nakonec na subjkektivním rozhodnutí rozhodčího.

Reagovat
ADM

Osobne by som taketo situacie pískal ako offside len v pripade, ze obranca bezi opačným smerom a utocnik ma tak obrovsku výhodu.

Reagovat
herbage

a jak to funguje v praxi - viz třeba ten gól Moraty? To jako kreslí ty čáry 4x-5x pro několik framů a vyberou ten pro útočící tým nejpříznivější?

Reagovat
Kokesh

To se mě neptej, ale zní to logicky správně. Každopádně to je opět na lidském faktoru, jak rychle a přesně dokáže vyhodnocovat různé situace.

Nezapomínejme na to, že systém VAR má být nápomocný, ne nahrazovat sudí. Tzn. že určitá chybovost bude vždy...

Reagovat
ttopi

Tak tak. Jestli někdo čeká 100% uspokojení pro všechny strany, tak to ani není možné. Vždyť i u blbé ruky a karty se to vždycky rozdělí na dva různě velké tábory.

Reagovat
Messiáš

Moratuv gol bych pustil. Jeste takova krasna individualni akce.., skoda, ale probrali se s Diegem celkem oba. Na LM snad budou zdravi, takovouhle sanci aspon na finale Atletico nesmi promarnit

Reagovat
Liquid

u článku, že Bale usnul na lavičce Realu mě pobavilo to kdo ho za to kritizuje:

"Tohle chování je naprosto bez respektu ke klubu. Je jasné, že mu na týmu vůbec nezáleží. Jeho výkony na hřišti byly hrozné a tohle chování není o nic lepší. Za to, že nehraje, může obviňovat jenom sebe," nešetří ho bývalý hráč Realu Julien Faubert.

Fauberta jistě nemine socha v muzeu Realu Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase prehanka s tim Balem. Staci se podivat na video a clovek zjisti, ze Bale "usnul" na par vterin. Jak si tu rousku sundal, tak se tlemil jak blazen, takze je evidentni ze si akorat delal prdelky se spoluhracema.

Reagovat
CHONG

Ale komentář Fauberta tomu dává úplně nový rozměr grotesky

Reagovat
Ed_Hazard

Faubert komentuje Real

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky,Eibar

Reagovat
blaugrana

Ten Raúl Garcia je dobrý úkaz.

Reagovat
CHONG

To ty taky.

Reagovat
Kucka

Reagovat
CHONG

Leganés

Reagovat
Arnar Resmusonn

Tak kdy to ta Valencia rozpustí a začne hrát znova od přeboru?

Zasranec Lim!! Horší jak mor v klubu. Kvůli nějakému zmrdovi s Asie je klub v sračkách

Reagovat
Mass

No je to bída, přitom se stejnou sestavou Valencie porazila Barcelonu..

Reagovat
Pharrell

Fakt blázni idioti. Měli přesilovku (domácí red) + neuznanej gól (

Reagovat
Pharrell

**+ neproměněná penalta Pareja

Reagovat
Mass

Už i Manu Vallejo se posral z toho, co se děje u Netopýrů

Reagovat
Jordi Alba

Cádiz už oficiálně v 1. lize a blízko podpisu Negreda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Reagovat
el Principito

Reagovat
Phillipinho

To nevim jestli teda bude posila, ale je pravda, ze takovej Soldado Granade hodne pomohl.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Mass

Snad si teď Negredo v rámci toho co se děje, nebude muset měnit jméno

Reagovat
remeslnik

Co Negredo, ale co takový Arnold Schwarzenegger ?!

Reagovat
Messiáš

Alejo z Getafe už taky podepsanej, četl jsem o zájmu o Jeseho a Pichu Cuellara z Leganes, pokud okurky sestoupí, přičemž teda golmana bych doufal, že si vyberou kvalitnějšího a mladšího...

Reagovat
Jordi Alba

Bych nechal stále chytat toho Cifuentese. Ještě se stejně pak klasicky rozebere několik hráčů od sestupujících.

Reagovat
Phillipinho

Takze Hermoso dostal za ten zakrok jeste stopku na 2 zapasy. Valverde dostal za daleko horsi zakrok na Moratu 1 zapas. Kdo to jako posuzuje? To je vysnena prace takhle strilet od pasu tresty

Reagovat
Pharrell

To beztak posuzuje nějakej lempl naprostý idiot .

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia plánuje angažovat Blanca

Laurent Blanc je po odchodu z Paris Saint-Germain bez angažmá, to už by ale nemuselo platit dlouho. Podle posledních zpráv má francouzský trenér převzít Valencii. (transfermarketweb.com)

Toho by som rad videl v Barcelone. Kazdopadne ako fanusik La Ligy by ma aj posobenie vo Valencii potesilo.

Reagovat
Kucka

Blanc je spojovaný s každým lepším týmem posledních několik let, tomu nevěřím, že kývne zrovna Vale.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Mass

Horší než Neville snad nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Ángel di María 22

Moc dulezity tri body!! Pevne verim, ze to dotahnem uz ted proti Villarealu, musime

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
kaja900

Reagovat
One-Real

Vykon nevykon, 11 kol v nejakejch 35 dnech je silenosti, hlavni jsou body.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Mönchengladbach

Btw tímto tempem by se vlastně dala liga odehrát za cca čtyři měsíce, začneš klasicky kolem 20. srpna před Vánoci hotovo.

Dva mistři ročně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
kaja900

Reagovat
CHONG

Druhý poločas teda zase děs a mačkali nás jak citrón, ale hlavně, že se to udrželo, teď by bylo fajn doklepnout to už proti Ponorce, ať se může jít do posledního kola s kocovinou a Lega třeba ještě může zabojovat o záchranu.

Reagovat
Pharrell

Ještě že Real má Benze,S.Ramosa,Modriće a Kurtoá. Bez nich by to nedali.

Reagovat
Aldeano

Dobrá osa týmu

Reagovat
valloire

Vítězství. Drtivé vítězství Královského klubu. Na titul vy děfky.

Reagovat
RealC.F.

Pojďme kucí už jen kousek

Reagovat
ttopi

Gratulace do Madridu. Škoda, po krizi jsme do toho šli s tím, že to máme ve vlastních rukou, ale moc se to nepovedlo. O to větší motivace do další sezony. Tak snad letos alespoň ta LM... Ikdyž to těžko..

Reagovat
dextroza_m

Tam budeme rádi, když se nějak sama vyřadí Neapol

Reagovat
misinho7

Sak Neapol je v prdeli ne? Tam mate jasny postup. Horsie ale s Bayernom

Reagovat
Kenneth

Ve dvojzapase by je Bayern asi vyradil, ale v jednom zapase se muze stat cokoliv. Navic uvidime co s nima udela ta dlouha pauza do ctvrtfinaloveho zapasu.

Reagovat
Elmas

Neapol není v prdeli, se koukni na její poslední zápasy.

Reagovat
dextroza_m

Bych Ti řekl, kdo je v prdeli

Reagovat
LAM

Vždy když jednou za čas nevyhrajeme ligu je ten další rok lepší(motivace). Zase vyhrát to i letos přes tolik problémů by všechno jen zhoršilo. Bartošek by zas kecal jak skvělej rok to byl

Reagovat
misinho7

Sakra série ma teraz ta LM. Kebyze este len do dvojzápasu ideme verim mam strasne. Forma tam je vyborna, sice ziadna pekna hra ale vieme co hrat a ako to uhrat a to na LM vzdy platilo. Ale takto velmi pochybujem ze to otočíme. Skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež ma to hnevá. Keby bola aspoň remíza v prvom zápase, ale takto neinkasovať od City je takmer nemožné a to na aspoň predĺženie bude potrebné streliť dva góly. Navyše Captain je out.

Reagovat
misinho7

to ze je Ramos out som aj zabudol..cize este mensi sance... no toto akoze obranu mame paradnu, lenze dat 2 goly bude pruser keby sa ide znova dvojzapas tak by sme to mozno dali nejakym vysledkom 0:0, 1:0 .. co uz

Reagovat
dextroza_m

Dva goly možná dáte, ale to bych viděl pak na výsledek tak 5 : 2, City hrají skvěle a vy bez lídra.

Reagovat
Allianz_Arena

Spíše to bude srážka s realitou a zjištění, že nejlepší fotbal se momentálně hraje trochu jinde než ve Španělsku.

Reagovat
CHONG

Srážka s realitou to bude pro vás, až to celé vyhrajou Atleti

Reagovat
Allianz_Arena

Může se to stát

Reagovat
CHONG

O nějaké výborně formě bych fakt nemluvil, ty ligové zápasy prostě tlačíme na krev a silou vůle a spoléháme na nulu vzadu, protože vpředu jsme marní... Na druhou stranu ten postup ještě neodepisuju, City letos taky nejsou kdoví co, budou hrát bez fanoušků a navíc možná nebudou mít ani takovou pěnu u huby, když jim zrušili ten ban, uvidíme, ale nějak začínám věřit v madridské finále

Reagovat
misinho7

to ze bude jeden Madrid vo finale verim..ale budu to atleti a velmi im tu LM prajem ak to nedame my... podla mna budu vo finale s Bayernom(prial by som to ale aj Juve a Crisovi)

Reagovat
Kokesh

9 výher v řadě za 31 dní, to není výborná forma?

Bez Hazarda, Balea, Joviče...cca. 260M zkusenosti, bez kterých zatím úplně v klidu finišujeme ligu. A někdo se cítí nespokojen?

Reagovat
CHONG

Tak záleží o čem se bavíme, pokud o výsledcích, tak to výborná forma určitě je, pokud o hře, tak tam výbornou formu nevidím...

Reagovat
RKBoy

na pohlad krásne ako napr. City nehráte, ale myslím ,že keby ste mali o 15-20 golov viac s rovnakou hrou ako teraz , ani by si to netvrdil.

si príliš rozmaznaný za tie roky s Ronaldom a 100 a viac golovymi sezonami.

mat takúto výsledkovú formu ide v ruku v ruke s dobrou hrou , silnou psychikou a konzistentnostou...a do toho máte asi najlepšiu obranu v top 5 ligách momentálne , čo u vás nebolo nikdy zvykom ,dokonca ani za Josého nie.

Myslím ,že ten titul si budeš daleko viac vážit pri pohlade naspat, ked si zoberieš do úvahy fakt, že z útoku vám fungoval len Benzema.

a vedka neho stále zranený Hazard , zranený a odpísaný Jovič ,sopliaci Vinicius a Rodrygo , Asensio ktorý odohral tak 5 zápasov po roku a priemerný Vazquez s Diazom.

ked si to porovnáš s útokom Barcelony či len samotným faktom ,že majú Messiho, tento titul je snád ešte cennejší v istom ohlade ako ten pred 3 rokmi.

Zidane taktiež ukázal daleko vačšiu taktickú vyzrelost , to je niečo čo sa mu dost vyčítalo.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
teenz

Reagovat
CHONG

Se vším (s výjimkou první věty) souhlasím, bohužel to nic nemění na faktu, že u půlky zápasů se mi chce spát a u druhé půlky blít...

Reagovat
RKBoy

treba si vážit čo je a čo máte, i ked chápem že priestor na zlepšenie v tom útoku je.

ak sa dostane Eden do formy ,Vinicius s Rodrygom budú robit progres správnym smerom a pridá sa k tomu nákup Mbappého ,ktorý je podla mna len otázkou roku ,tak budete mat zas jeden z najlepších, ak nie najlepší útok na svete.

a to čakám ,že toto leto kúpite ešte nejaký kvalitný hrot na rotáciu s Benzemom.

Reagovat
Anacron

To je hodně kdyby a těžko vyjde všechno dobře. Dokud je Zidane v křesle tak žádná přímá konkurence Benzemovi nepřijde. Vinicius a Rodrygo jsou stále pouze příslib a ne někdo na kom se dá stavět. A Hazard je bohužel zatím totální provar a je jedno jaké to má důvody. A Mbappe? Dokud tady nebude tak se není o čem bavit. Takže ve výsledku jsme úplně v prdeli

Reagovat
valloire

ne nejsme, zvítězíme drtivě ve španělské lize a to ještě není konec sezony

Reagovat
Kenneth

Tesat do kamene.

Reagovat
valloire

Reagovat
RKBoy

a v tej sezone 16/17 ste tiež nehrali žiadny zázračný a krásny futbal , mali ste len Ronalda a viac individuálit čo vedeli dat gol.

dost často ste inkasovali a nehrali sa prehrávat.

takže mi to vychádza,že ti vadí len fakt ,že nedávate tolko golov.

Reagovat
RKBoy

a nechali sa*

Reagovat
Anacron

Tímto pohledem jo, ale když se na ty zápasy podíváš, tak to tak slavný není. 5 výher o gól, pouze dvakrát 3 vstřelené góly jinak max 2. Výhry díky penaltám. Absolutně odporný herní projev. Celý je to pouze o tom, že Barca hraje ještě hůř a neměla takovou kliku někdy. Pokud to doklepeme tak samozřejmě z titulu radost mít budu, ale rozhodně to nemůže zakrýt a vynahradit tu celoroční nudu.

Reagovat
valloire

pfff, zkušený tým ví přesně jak má hrát, aby zvítězil

Reagovat
Kily8

Tých 9 výhier v rade, nebolo napriek zraneniu Hazarda, ale vďaka zraneniu Hazarda! Nepozeraj na meno a na výkony v drese Chelsea, ale na výkony v drese Realu. Hazard hral katastrofálne a keď porovnáš jeho výkony s výkonom Rodryga, je to 100 a 1. Rodrygo má sedieť preto, že ma 19 a Hazard má hrať preto, že bol drahý a že sa volá Hazard?

Reagovat
pantondavo

City bez fans? Tak to neni nic novyho, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane nejspise z hovna zase uplete bic

Muze to dokonat jeste postup v LM a uz nemusim vubec nic rikat.

Za okolnosti kdy City si upletl sam bic na UEFA pres CAS a Real zase kamaradi s VARem "podle nekteri", tak se muze stat uplne vsechno.

Reagovat
Visca el barca

Můžeš přestat psát jako debil?

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Jak muzu nepsat jako debil, kdyz pisu o Real ve spojenim s VARem.

Reagovat
Kenneth

Je to prostě kvalitní trenér

Reagovat
smazaný uživatel

O tom nepochybuju.

Ale ma i stesticko

Reagovat
ADM

Čo tie naše dresy?

Ideme strašne strmo z kopca

Reagovat
Gazdo

Nahodou vsetko je lepsie ako ta tohto sezonna kompilacia neschopnosti Nike

Reagovat
el Principito

Reagovat
rave

Jediná věc, co se za poslední dobu podařila.

Reagovat
Mass

No jasně, příšte si můžou vzít rovnou rozlišováky.

Reagovat
Mass

Proč nehraje Barca ve svých modročervených ale v nějakých divných žlutých?

Reagovat
rave

Žlutá je venkovní sada. Začal jsi sledovat fotbal včera?

ADM reagoval na dresy na příští sezónu.

Reagovat
blaugrana

Leo Messi martwi się tym, że w przyszłym sezonie Barcelona nie będzie zespołem, który może konkurować o wszystko. Potwierdził, że jest gotowy by obniżyć swoje wynagrodzenie przy przedłużeniu następnej umowy, ale chce mieć gwarnacje, że Barcelona będzie innym zespołem niż dotychczas. Piłkarz chce otrzymać solidne argumenty, ponieważ stracił zaufanie do Bartomeu. Messi jest zaniepokojony projektem sportowym Barcelony.

Reagovat
valloire

ty vole co to meleš? co to je za řeč?

Reagovat
technecium

přelož to

Reagovat
valloire

v podstatě jde o to, že si to nemá s kym dát a nic díky tomu nevyhraje

Reagovat
ADM

Messi zostane len ak bude smer vedenia Barcelony daleko lepsi a konkurencie schopnejší..

Reagovat
smazaný uživatel

to pisanie w miesto v som myslel ze zomrelo spolu s pokecom

Reagovat
blaugrana

to je polstina ty vole, oni normalne V nemaju

Reagovat
smazaný uživatel

ved ja viem ale davat tu polstinu a nenapisat aspon v skratke o co sa jedna, je teda trosku odveci

Reagovat
blaugrana

Tak ja som si myslel, ze ludia nie su az taki ignoranti, aby nerozumeli polstine. Ale tak je pravda, ze nastrocbi ceski patrioti nerozumeju ani po slovensky, takze co som cakal.

Reagovat
CHONG

Ty jsi debil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

"Getafe zažívá druhou úspěšnou sezonu za sebou a velký podíl na tom má trenér José Bordalás, jemuž v Madridu běží smlouva do června 2022. Tento kontrakt by dodržet nemusel a důvodem je údajný zájem ze strany Valencie, ta hledá stálou náhradu za odvolaného Alberta Celadese."

Tak jednak zažíváme už čtvrtou úspěšnou sezónu za sebou a jednak ať si Valencie vezme Blanca a Pepeho nechá na pokoji

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Messiáš

Hlavně si nejsem jist, zda by pro Bordalase dávala momentálně nejchaotičtejší Valencie nějaký smysl. Poháry nebudou, bude se to tam muset porčistit, ale když vidím, jak se žadný tým nedokáže zbavovat svého "mrtvého dřeva" , tak vážně nevím, jak bude chtít Valencia udávat Kondogbiu, Coquelina, Gameira apod..

Do Getafe ideálně Brahima a 2 útočníky a jedeme dále

Reagovat
CHONG

Tak tak, i když to může z historického hlediska znít směšně, tak přesun ze současného Getafe do současné Valencie je prostě krok směrem vzad. V mých očích dává pro Pepeho smysl pouze jeden přesun a to pokud by u Atletů skončil Cholo...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele