36. kolo
11.07.2020 19:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Barcelona se opět přiblížila Realu na jediný bod

Barcelona se nejtěsnější výhrou ve Valladolidu znovu přiblížila vedoucímu Realu Madrid na rozdíl jediného bodu. Už po patnácti minutách otevřel skóre utkání Arturo Vidal a až do konce už se výsledek nezměnil. Nic se nemění ani na pozici Valladolidu, ten zůstává s náskokem čtrnáctý.

Barceloně už nezbývá nic jiného, než všechny své zápasy vyhrávat a doufat v klopýtnutí Realu Madrid. Největší rival Katalánců však kráčí závěrem sezony bez porážky a zatím si drží vybudovaný náskok bez větších potíží.

Skóre se ve Valladolidu měnilo už po čtvrthodině hry. Po přihrávce Messiho práskl do balónu už v pokutovém území Arturo Vidal a Masip na jeho dělovku na zadní tyč nedosáhl. V tu chvíli ještě nikdo netušil, že jde o první a zároveň poslední branku zápasu. V utkání se opět trápil Antoine Griezmann, který v prvním poločase nedokázal trefit prázdnou branku, když se prakticky netrefil do balónu. Valladolid byl blízko vyrovnání ve 38. minutě, kdy postupoval na ter Stegena Kike García a německý brankář zasloužil za vyběhnutí velkou pochvalu.

Valladolid měl velkou příležitost i po změně stran a Katalánce musel znovu zachránit ter Stegen, který se tentokrát k tyči natáhl po hlavičce Guardioly. Barcelona se musela strachovat o výsledek až do závěrečného hvizdu, ale nejtěsnější vedení nakonec uhájila a stále zůstává ve hře o titul.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele