36. kolo
12.07.2020 22:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Sevilla nezaváhala a Ligu mistrů má na dosah

Fotbalisté Sevilly ve 35. kole nezaváhali a pokud Villarreal v pondělní dohrávce nezvítězí, budou mít jistotu Ligy mistrů pro příští rok. Sevilla porazila Mallorcu 2:0 brankami Lucase Ocampose a Youssefa En-Nesyriho. Co se týče hostů, ti zůstávají nadále v sestupovém pásmu s tříbodovou ztrátou.

V brance Sevilly znovu chyběl Tomáš Vaclík a jeho náhradník Yassine Bounou neměl v prvním poločase tolik práce jako opora Mallorcy Reina. V 9. minutě spálil první velkou šanci Óliver Torres, jehož našel na penaltovém puntíku přihrávkou Koundé, ale Manolo Reina předvedl fantastický zákrok. Po půlhodině hry zakončoval na přední tyči Fernando a Reina znovu výtečně vyrazil. Tlak Andalusanů s koncem prvního poločasu gradoval a pět minut před přestávkou zahrál rukou Pozo a domácí kopali pokutový kop. Lucas Ocampos poslal Reinu na druhou stranu a Sevilla díky jeho zásahu vedla 1:0. Až v nastaveném čase vůbec poprvé zahrozila i Mallorca a Bounou si s hlavičkou Kuba poradil.

Mallorca začala druhý poločas sympaticky, v 50. minutě Bounou vytáhl takřka gólovou hlavičku Cucha Hernándeze a na druhé straně o dvacet minut později vytáhl prudkou Banegovu ránu skvělý Reina.

Bermellones byli ve hře o body až do samotného závěru, ale šest minut před koncem přišlo zaváhání Poza, po jeho podběhnutí totiž Youssef En-Nesyri padáčkem přehodil Reinu a definitivně rozhodl o vítězství Rojiblancos 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele