LaLiga - souhrn 3. kola

30.08.2019, 22:03, aktualizováno 01.09.2019, 22:52
Komentáře a souhrny
Atlético otočilo souboj s Eibarem a jako jediné zůstává stoprocentní. Další ztrátu zaznamenala Barcelona, která z Pamplony odváží jenom bod za remízu 2:2, zaváhala také Sevilla a nevyhrál ani Real Madrid. Valencia zvládla domácí utkání s Mallorcou, baskické derby opanoval Athletic...

Villarreal CF - Real Madrid 2:2

01.09.2019 21:00

Góly: 12. Gerard Moreno, 74. Moi Gómez - 45. Gareth Bale, 86. Gareth Bale

Souboj Villarrealu s Realem Madrid znovu nabídl gólové hody, avšak vítěze se diváci nedočkali. Žlutá ponorka nad hosty dvakrát vedla, ale ani jednou vedení neudržela. Madridu zachránil bod Gareth Bale, který se prosadil hned dvakrát, ovšem dobrý výkon si v závěru pokazil červenou kartou. Pro Real je to každopádně už druhá bodová ztráta v řadě.

Zápasy Realu Madrid na Estadio de la Cerámica bývají bohaté na góly a nejinak tomu bylo i tentokrát. Bílý balet měl ve Villarrealu první možnost, jenže centr Balea na Benzemu obrana domácích na poslední chvíli odvrátila. Hosté dál svírali svého soupeře před šestnáctkou, ale do vedení šla nakonec Žlutá ponorka. Sergio Ramos zachyboval, čehož domácí okamžitě využili a rychlý útok úspěšně zakončil Gerard Moreno. Villarreal na chvíli ožil a zkoušel přidat rychlý druhý gól. Ve 21. minutě se ale musel bránit standardní situaci Garetha Balea z velmi dobré vzdálenosti. Velšan branku těsně přestřelil, stejně jako hlavičkující Casemiro o několik minut později.

Před koncem prvního poločasu zkoušel překvapit Courtoise gólový Moreno, ale belgický brankář si na balón počíhal. Realu se nakonec podařilo vyrovnat v první minutě nastaveného času. Dani Carvajal dostal patičkou lahůdkovou přihrávku a jeho pas před brankou zakončil do prázdné Gareth Bale.

Real měl ve druhém poločase velké šance ujmout se vedení, jenomže dvakrát ho vychytal Andrés Fernández. Po hodině hry se sice Benzemovi podařilo skórovat, ale sudí jeho gól kvůli ofsajdu neuznal. Následně byla k vidění vyrovnaná partie, kterou pro sebe v 74. minutě strhl Villarreal. Střelu Morena Courtois vyrazil, Javier Ontiveros se neukvapil a přihrál zpět před branku, kde Moises Gómez do prázdné zakončil.

Zidaneho tým byl v problémech ale vzdát se ještě nehodlal. Pět minut před koncem se opět vytáhl Fernández, když zlikvidoval střelu Modriće i dorážku Benzemy. Tlak Realu přeci jenom ve vyrovnání vygradoval. Modrić ve středu hřiště vybojoval balón a Gareth Bale pěkným uvolněním a střelou na přední tyč srovnal na konečných 2:2.

Velšský útočník si dobré vystoupení ještě pokazil vyloučením. V nastavení uviděl za šlapák druhou žlutou kartu, nicméně vliv na výsledek už to stejně nemělo.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - SD Eibar 3:2

01.09.2019 19:00

Góly: 27. João Félix, 52. Vitolo, 90. Thomas Partey - 7. Charles, 19. Anaitz Arbilla

Španělskou nejvyšší soutěž vede po třech kolech stoprocentní Atlético Madrid. Los Colchoneros zvítězili i ve třetím utkání po sobě, byť s Eibarem to byla pořádná fuška. Hosté si na Wanda Metropolitano brzy vytvořili dvoubrankový náskok, ale Atleti díky třem brankám výsledek dokonale otočili, přičemž rozhodnutí zařídil v devadesáté minutě Thomas Partey.

Atlético využilo možnosti jít do čela celé soutěže a Eibar po velké bitvě porazilo 3:2. Hosté začali ve španělské metropoli senzačně a v 7. minutě už vedli. Eibar předvedl rychlý protiútok, který zakončili centrující Orellana a skórující Charles. Atleti nehodlali na nic čekat, ale Costova rána po přihrávce Lodiho skončila nad. V 19. minutě přišla pro Atlético pohroma číslo dvě. Ze střední vzdálenosti se opřel do balónu Anaitz Arbilla a Oblak byl proti jeho dělovce bezmocný.

Domácí se dokázali rychle vzchopit a o pár minut později vstřelit důležitý kontaktní gól. Diego Costa prakticky od poloviny hřiště zatáhl balón do šestnáctky, aby pak před prázdnou brankou našel skórujícího Joaa Félixe. Nejdražší posila v historii Atlética Madrid vstřelila svůj premiérový gól v LaLize. První poločas už žádnou další branku nenabídl, ale po změně stran se měnilo skóre záhy.

V 52. minutě si dobře seběhl do vápna Vitolo a přízemní skákavou ranou srovnal stav. Remíza 2:2 byla pro Atlety málo, na druhou stranu žádné ofenzivní hody to z jeho strany nebyly a zápasu by remízový stav slušel více. Los Colchoneros však o dělbě bodu nechtěli ani slyšet. Sedm minut před koncem vstřelil madridský celek gól, který sudí kvůli ofsajdu neuznal, ale Atlético to nemuselo příliš mrzet. V 90. minutě předvedl dravost Thomas Partey, na hranici šestnáctky vybojoval balón a zblízka ho poslal pod břevno. Atleti otočili výsledek zápasu za pět dvanáct a po třetí výhře v řadě se ujímají vedení v celé soutěži.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Granada CF 0:3

01.09.2019 19:00

Góly: 13. Antonio Puertas, 68. Carlos Fernández, 74. Ramón Azeez

Nečekaně tvrdý direkt schytal od Granady katalánský Espanyol. Pohárový zástupce Španělska v Evropské lize své možnosti neproměnil a od hostů dostal ukázkovou lekci z produktivity. V prvním poločase poslal "Nazaries" do vedení Puertas a ve druhém dějství navýšili náskok Fernández a Azeez.

Espanyol poprvé inkasoval již ve 13. minutě poté, co Diego López pouze vyrazil střelu Darwina Machíse a nikým nehlídaný Antonio Puertas si snadnou dorážkou připsal gól. Espanyol se vůbec nemohl dostat do hry, směrem dopředu byl nulový a ještě do poločasu mohl jednou inkasovat. Ve 35. minutě se opřel do balónu z voleje Víctor Díaz a López nakonec nemusel zasahovat, rána totiž těsně minula pravou tyč. Až tři minuty před koncem prvního poločasu se přihlásili o slovo i domácí a ráně Víctora Sáncheze skutečně moc nescházelo.

Katalánci v předchozích zápasech nevyhráli, stejně jako Granada a teď před sebou měli důležitý druhý poločas, ve kterém potřebovali zabrat. Ve 49. minutě si RCDE Stadium zakřičel gól, jenomže marně, protože v předcházející akci už balón opustil hrací plochu a Espanyol tak už neměl pokračovat ve hře. Domácí se dostávali ve druhém poločase mnohem více do hry a brankář Granady Rui Silva musel dvakrát zasáhnout proti Wu Lejovi i Marcu Rocovi.

V 68. minutě však museli domácí skousnout hodně hořkou pilulku. Obrana Periquitos byla hodně nedůrazná při odkopu, navíc kupila jednu chybu za druhou až Carlos Fernández dorážkou zajistil hostům dvoubrankový náskok. Zlomeného soupeře pak čtvrthodinu před koncem dorazil Ramon Azeez. Jakkoliv měl Espanyol větší územní převahu, v tomto utkání mu to nebylo nic platné. Granada díky třem zásahům poprvé v sezoně vyhrála, zatímco kouč domácích David Gallego má o čem přemýšlet.

Více informací k zápasu

Valencia CF - RCD Mallorca 2:0

01.09.2019 17:00

Góly: 43. Dani Parejo (pen.), 57. Dani Parejo (pen.)

Až ve třetím kole dosáhla na tři body za vítězství Valencia. Los Che doma díky dvěma penaltám Daniho Pareja porazili Mallorcu 2:0. Nováček LaLigy nesehrál na Mestalle špatné utkání, ovšem za dvě zaváhání uvnitř šestnáctky nakonec tvrdě zaplatil. Pro Mallorcu je to zároveň druhá porážka v řadě.

Valencii se na začátku LaLigy, podobně jako v minulém roce, nedaří a ani vstup do utkání s nováčkem nevypadal dobře. Hosté měli po osmi minutách vyloženou šanci, když Sastreho střelu Cillessen vyrazil přímo na kopačku Budimira a od něho se balón odrazil do tyčky. Neuvěřitelné štěstí na domácí straně a naopak velká smůla Mallorky. Valencia sice přidala plyn, ale i s další šancí přispěchali hosté. Z volného přímého kopu pálil jen do zdi Salva Sevilla.

Domácí se konečně dostali ke slovu přesně ve 30. minutě a Parejovi nechybělo mnoho, aby jeho krásná rána skončila v šibenici. Los Che převzali iniciativu a na sklonku prvního poločasu udeřili. Francis Coquelin byl v šestnáctce faulován a sudí nařídil ve prospěch Netopýrů pokutový kop. Dani Parejo prokázal velkou spolehlivost, penaltu proměnil a Valencia vedla po prvním poločase 1:0.

Krátce po obrátce mohli domácí odskočit, ale střelu Ferrána Torrese zlikvidoval fantastickým zákrokem Manolo Reina. Valencia šla přeci jenom do dvougólového trháku, když v 55. minutě zahrál ve vlastním vápně rukou Lago Junior a i druhou penaltu proměnil Dani Parejo.

Dvoubranková ztráta byla pro nováčka velké sousto, navíc Valencia měla i další příležitosti. Mallorca před koncem utkání převzala iniciativu a Valencia se spíše bránila, avšak Cillessen nic zásadního řešit nemusel.

Více informací k zápasu

Real Betis - CD Leganés 2:1

31.08.2019 21:00

Góly: 54. Loren Morón, 61. Nabil Fekir - 50. Martin Braithwaite

Betis po dvou porážkách zabral a doma získal všechny body proti houževnatému Leganésu. Nejdůležitější okamžiky zápasu přišly až po změně stran. Stadion Benita Villamarín nejprve zaskočil vedoucím gólem Martin Braitwaite, ale Lorenzo Morón a Nabil Fékir výsledek otočili.

Leganés nesehrál na Betisu špatné utkání, ovšem před šestnáctkou Roblese byl málo efektivní. První poločas diváky spíše nudil, ani jeden tým si nedokázal vypracovat vyloženou šanci, tedy s výjimkou závěrečné pětiminutovky, kdy nejprve trefil veterán Joaquín z přímého kopu tyčku a v nastavení Mandi hlavou břevno! To byly největší šance prvního poločasu, který, jak už bylo řečeno, jinak příliš fotbalové krásy nepobral. S příchodem druhé půle se to však mělo změnit.

V 51. minutě totiž zaskočil stadion Villamarín Martin Braitwaite, který pohotově dorazil do branky vyraženou střelu Oscara a Betis byl i ve třetím ligovém zápase v nesnázích. S Leganésem však neprohrával dlouho, o tři minuty později se natlačil před Cuéllara Lorenzo Morón a přihrávku Emersona z pravé strany poslal do sítě. Po vyrovnání měl Betis balón ve své moci častěji a po hodině hry završil obrat. Canalesova přihrávka napříč pokutovým územím prošla až k Nabilu Fékirovi a nová akvizica z Olympique Lyon rozhodla. Radost z vedení poněkud pokazilo zranění Sidneiho, který musel být střídán za Marca Bartru. Domácí celek byl dál o něco aktivnější a Cuéllara prověřil nebezpečnou střelou Guardado. Na druhé straně zkoušel překvapit z úhlu Roblese Navarro, ale domácí brankář si poradil.

Leganés se v závěru snažil o vyrovnání a například rána Silvy nebyla vůbec špatná, naštěstí pro Betis ale nepřesná. Andalusané mohli definitivně stvrdit tři body v nastavení, ale střela Iglesiase se zastavila o brankovou konstrukci, celkově pro Betis už po třetí. Domácí výsledek udrželi a po dvou porážkách konečně vyhráli.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Deportivo Alavés 1:1

31.08.2019 19:00

Góly: 24. Jorge Molina - 31. Joselu

Getafe nedokázalo zvítězit ani ve třetím zápase a zůstává hluboko ve druhé polovině tabulky. S remízou 1:1 je více spokojen Alavés, který pro změnu ve třetím zápase v řadě nenašel přemožitele. Madridský celek v nezáživném utkání vedl, ale o náskok ještě v prvním poločase přišel.

Loni Getafe nad stejným soupeřem zvítězilo vysoko 4:0 a i v tomto utkání nezačalo špatně. Začátek byl sice z obou stran dost bojovný, ale jako první ohrozil branku soupeře domácí Faycal Fajr, který orazítkoval břevno. O šest minut později rozjelo Getafe povedenější akci, Cucurella vysunul do gólovky Jorge Molinu, který zblízka překonal brankáře Molinu. Diváky úvodní branka nabudila, ale domácí se z ní neradovali dlouho. Ve 31. minutě si Alavés vytvořil závar před brankou a vlastně z první možnosti srovnal. Joselu uvnitř malého vápna dělal co mohl, aby balón za každou cenu propasíroval do sítě, což se mu nakonec podařilo.

Bohužel utkání ještě v prvním poločase ztratilo tempo a fotbal bez šancí diváky pomalu ale jistě začal nudit. Stejný obraz hry byl k vidění i po změně stran a příliš tomu nepomohla ani střídání. Až čtvrthodinu před koncem se Getafe marně dožadovalo pokutového kopu, ale faul Bergary posouzen jako nedovolený nebyl.

Oba celky nakonec vystřelily jen jednou na branku a z tohoto pohledu je konečná remíza spravedlivá.

Více informací k zápasu

Levante UD - Real Valladolid 2:0

31.08.2019 19:00

Góly: 83. Sergio Léon, 90+4. José Luis Morales

Druhý domácí zápas a druhé vítězství. Souboj Levante s Valladolidem dlouho vypadal na bezbrankovou remízu, když v tom sedm minut před koncem udeřil Sergio León a krátce po něm pojistil výsledek José Luis Morales.

Vyhrálo nakonec šťastnější mužstvo, protože po celou dobu bylo utkání velmi vyrovnané a dost možná by mu spíše slušela remíza.

Valladolidu patřil začátek utkání a první výraznější šanci měl po osmi minutách Rubio, jeho střela ale skončila vedle. O deset minut později si přihlásilo o slovo i Levante. Po faulu v šestnáctce sudí Cordero nařídil pokutový kop, který o chvíli později odvolal. Celé akci totiž předcházel ofsajd a tudíž nemohlo být pískáno. Postavení mimo hru překazilo gólovou radost i hostujícímu týmu. Guardiolův gól nemohl být uznán, protože se útočník v době přihrávky nacházel v ofsajdu.

Před koncem poločasu přišly dvě šance Valladolidu. Nejprve Ünal z dobré pozice netrefil zařízení a krátce po něm trefil jen boční síť Mayoral. Přitom brankář Masip už byl mimo hru a dosah zasáhnout.

Po změně stran zase jako první zahrozili domácí, ale Roger podobně jako před ním Ünal netrefil branku. Rozhodně se nehrálo nudné utkání, oba celky útočily a Valladolid zahodil další možnost v 72. minutě, kdy pálil nad Ünal. Zápasu by skutečně slušela remíza, ale Levante nakonec mělo velké štěstí. Sedm minut před koncem tečoval Bardhiho centr Porro a Sergio León zblízka poslal balón do sítě! Velkou radost domácích ještě umocnila druhá branka, která přišla v nastavení. José Luis Morales zůstal před brankou sám a nehlídaný a nadvakrát poslal balón za Masipova záda.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - FC Barcelona 2:2

31.08.2019 17:00

Góly: 7. Roberto Torres, 81. Roberto Torres (pen.) - 51. Anssumane Fati, 64. Arthur Melo

Barcelona i ve druhém venkovním zápase sezony ztratila a přestože proti Osasuně dokázala otočit nepříznivý vývoj, konečné slovo měl domácí celek, přesněji dvougólový útočník Roberto Torres. Nováček LaLigy v závěrečných deseti minutách srovnal a překvapivý výsledek 2:2 už nepustil. V sestavě Barcelony znovu chyběl Lionel Messi.

Osasuna zaskočila Katalánce hned v úvodních minutách svojí aktivitou a i když z dvou rohů nedokázala výrazněji zahrozit, v sedmé minutě už se ujala vedení. Brandonův centr na zadní tyč napálil nikým nehlídaný Roberto Torres nechytatelně do sítě a Ter Stegen poprvé inkasoval. Barcelona se dostala do nesnází, ale stále měla celé utkání teprve před sebou. Na druhou stranu k vidění byl typický obrázek Barcy bez Lionela Messiho. Častější držení balónu, ale absolutně žádná myšlenka směrem dopředu. Katalánci se prvním poločasem protrápili a není divu, že kouč Valverde nachystal o přestávce změny.

Tou první byl odchod Nélsona Semeda a příchod mladičkého Anssumaneho Fatiho. Jak se nakonec ukázalo, byl to skvělý Valverdeho tah. Fati po pár minutách na hřišti lehce ťuknul do Pérezova centru a srovnal na 1:1. Barcelona po vyrovnání ještě zvýšila obrátky a Ernesto Valverde to hodlal podpořit dalším střídáním, na plac poslal Artura, zatímco z trávníku se poroučel nevýrazný Rafinha.

V 64. minutě předvedli hráči Barcy pohledný ťukec, na jehož konci byl nový muž na hřišti Arthur, jenž se kličkou zbavil obránce a pak nekompromisní střelou k tyči překonal Martíneze. Osasuna se po výsledkové otočce nevzdávala, chtěla vybojovat slušný výsledek zpátky a Juan Villar povedenou střelou prověřil Ter Stegena. Německý brankář si připsal výborný zákrok, ovšem další brance Osasuny stejně nezabránil. Gerard Piqué zahrál v šestnáctce rukou a sudí Martínez odpískal pokutový kop. Nervy drásající okamžik na sebe vzal Roberto Torres a přízemní střelou vstřelil svojí druhou branku v utkání.

Barcelona, která hrála ve žlutých dresech, se mohla ještě jednou ujmout vedení, kdyby Pérez zblízka dokázal zakončit. Nutno pochválit Martíneze, který včas vyběhl a Pérezovi zakončení znemožnil. Nováčka čekaly v nastaveném čase ještě perné chvíle, ale Barcelona si už žádnou další šanci nevytvořila a v letošní sezoně už po druhé na půdě soupeře ztratila.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Real Sociedad 2:0

30.08.2019 22:00

Góly: 11. Iñaki Williams, 28. Raúl García

Athletic Club dokázal uspět v baskickém derby proti Realu Sociedad a tím mu oplatil únorovou porážku z letošního roku. Bilbao dvakrát udeřilo během úvodní půlhodiny, načež hosté na to nedokázali jakkoliv zareagovat. Eufórii na San Mamés rozpoutali Iňaki Williams a opět Raúl García.

Nestárnoucí Raúl García se prosadil i minulý týden do sítě Getafe. V Madridu měli Baskové podobně skvělý začátek jako v tomto klání proti Realu Sociedad, které mělo z pohledu fanoušků o dost větší váhu.

V 11. minutě předvedlo Bilbao pěknou akci po pravé straně hřiště, kterou ve vápně zakončil střelou z první Iňaki Williams. Hosté dostali možnost rychle odpovědět, když po Córdobově faulu na Zaldúu nařídil sudí pokutový kop. Celou situaci však ještě zkontroloval u videa a nakonec k nelibosti hostujících fanoušků odpískal jen volný přímý kop. Z toho však San Sebastian zahrozit nedokázal a o chvíli později Bilbao vstřelilo druhý gól.

Raúl García ukázal z hranice vápna fantastickou kopací techniku a vysokým balónem do horního rohu překonal brankáře Moyu. Aby toho nebylo pro San Sebastian málo, musel se v prvním poločase poroučet ze hry zraněný Asier Illarramendi a to bylo velké oslabení.

Bilbao svého rivala k ničemu nepustilo. San Sebastian měl první příležitost až po změně stran a Alexander Isak dokonce vstřelil gól, který ale nebyl kvůli ofsajdu správně uznán. Víc hosté nezvládli. Athletic Club si utkání pohlídal a i když ani on už nebyl v závěru nebezpečný, fanouškům to nevadilo. Bilbao zvítězilo v baskickém derby 2:0 a svému soupeři oplatilo únorovou porážku.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Celta Vigo 1:1

30.08.2019 20:00

Góly: 81. Franco Vázquez - 84. Denis Suárez

Sevilla poprvé v sezoně ztratila body, když v předehrávce kola jenom remizovala se Celtou Vigo 1:1. Branky přitom padaly až v závěrečné desetiminutovce, kdy se nejprve trefil domácí Franco Vázquez, aby o tři minuty později srovnal Denis Suárez. Sevilla se stále drží na čele, ale po víkendu jí může sesadit Atlético.

Los Rojiblancos jsou na startu LaLigy v dobré formě a zatím vyhráli oba duely. I v domácím prostředí proti Celtě Vigo byli svěřenci trenéra Lopeteguiho velkým favoritem a v prvním poločase měli jasně navrch.

V 17. minutě zazdil první gólovku Luuk De Jong, který z hranice malého vápna vůbec netrefil vzdálenější tyč. Sevilla měla v prvním poločase hned několik nebezpečných rohových kopů, ovšem brankář Blanco nemusel zasahovat. Převaha domácích k vedoucímu gólu nevedla, Celta se vydala před Vaclíka jen ojediněle a s bezbrankovou první půlí byla více spokojena ona.

Julen Lopetegui mohl být s výkonem svých svěřenců spokojen jen částečně. Sevilla sice měla převahu, ale ve druhém poločase se dostávala do zakončení hůře. Zdálo se, že zápas dojde do bezbrankového stavu, ale diváci na stařičkém stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána se dočkali posledních deset minut. Nejprve v 81. minutě poslal Banegův krásný centr hlavou do sítě Franco Vázquez, ale třetí výhru v řadě si Sevilla nepřipsala. Celta dokázala takřka okamžitě vyrovnat, když se po Minově šikovném prostrčení prosadil Denis Suárez. Zápas měl ještě devítiminutové nastavení, ale vítězné rozuzlení nepřinesl.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid33005:29
2.Athletic Bilbao32104:17
 Sevilla FC32104:17
4.Levante UD32014:26
5.Real Madrid31206:45
6.CA Osasuna31203:25
7.Deportivo Alavés31202:15
8.Granada CF31117:54
 FC Barcelona31117:54
10.Valencia CF31113:24
11.Real Valladolid31113:44
 Celta Vigo31113:44
13.Real Sociedad31112:34
14.RCD Mallorca31022:43
15.Real Betis31025:83
16.Villarreal CF30217:82
17.Getafe CF30212:32
18.SD Eibar30123:51
19.Espanyol Barcelona30120:51
20.CD Leganés30031:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (419)

Přidat komentář
nenavidimManUTD

Bilbao krása letos titul!

Reagovat
opretis

To by mi snad ani nevadilo že nám to letos zase nedopadne. Jen ať jedou takhle dál

Reagovat
insane

Budou radi za 6. misto

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Elliasson

Je fakt, že takový začátek dlouho neměli.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš Athletic mezi hlavníma oblíbenejma týmama a říkáš mu "Bilbao", to je celkem lol

Reagovat
ratusek

Klasika, ztrácet se zoufalcema.

Reagovat
santini

Nebol pri vašom góle náhodou ofsajd? Nám gól po takom postavení mimo hru neuznali proti Realu

Reagovat
blaugrana

za ten mampicizmus po gole si asi ani nic ine nezasluzili...nevadi, ide sa dalej, ale snad sa zacne riesit trener, pretoze toto je stale to iste dookola a mrdka barto to ma na salame

Reagovat
smazaný uživatel

Slabší Barcu jsem už pěkně dlouho neviděl. Zoufalejší týmovou souhru jsme neměli nikdy. Ti hráči neví, co mají hrát. Tohle nevyhození Ernestouta se nám ještě asi pěkně prodraží. Být já ve vedení, tak už bych mu nekoupil ani nohu. On stejně žádnou posilu neumí využít a jestli je v něčem opravdu dobrý, tak umí neuvěřitelně zabíjet talent a možnosti jednotlivých hráčů. Už pomalu klesá do podpalubí těch nejhorších trenérů, jako byl Tata. Je mi to líto, protože osobnostně to asi může být příjemný a sympatický chlapík. Bohužel je ale na špatném místě a nás to zabíjí.

Ernestou!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A co se týká ligy a vývoje v ní - Real bude taky ztrácet, ale hodně se začínám bát Atletů. Oni sice taky nepředvádějí kdo ví co, ale ten svůj gólek dát umějí a ušmudlat to do konce na 1:0 jim jde jak nikomu jinýmu na světě. Popravdě - radši bych měl na lavce Chola, který by asi nehrál o nic moc lepší fotbal, ale alespoň bych věděl, že to takhle hrát chceme a že je to prostě týmový strategický plán. V současné době je to tak, že zapínám Barcu a nevím, co od ní čekat. A čeho se bojím úplně nejvíc - podobně to mají i hráči - jdou na hřiště a neví, co se bude dít.

Reagovat
smazaný uživatel

to uplne sedi aj na nasho emeryho

Reagovat
Footballer

Venkovní výkon přesně takový, jaký jsem očekával. S Ernestem bohužel zlepšení čekat nemůžeme, pokud toho nebyl schopný během 2 let, tak to mluví za vše. Slabý trenér.

Reagovat
2miguel1

VYHODTE KONEČNE UŽ TOHO NESCHOPAKA!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hele nebyl jsi to ty, kdo minulou sezonu tady palcoval Klokana a psal nachlup stejný názory?

Reagovat
2miguel1

Ja som si Valverdeho zastaval, no skončil u mna po prehre s AS Rim.

Reagovat
Ed_Hazard

Chlapi vy tu kolo co kolo menite nazory

Reagovat
valloire

Reagovat
patas92

Arthur je šéf. Tím pozitiva končí

Reagovat
smazaný uživatel

A přitom se to celé nabízí - záloha Sergio, Frenkie a Arthur trochu před něma na AM. Je to tak těžký pochopit?

Reagovat
marke7

Valverde to dělá naschvál.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
celeb

no a kde dáš jeho miláška Sergi Roberta?? Na bekovi pomaly, neschopny drzat tempo s rychlymi utocnikmi a ked uz aj, tak od prirody nevie zabranit centru. V zalohe alibista s najmensim poctom dotykov s loptou, tlaciaci sa dopredu a nechavajuci obrovsku dieru za sebou, bez snahy ju potom sprintom zalepit.

Horko som sa zasmial, ked v 1. polcase po jednom z jeho kiksov kameraman ukazal v 1 zabere na lavicke Arthura, Rakitica a Vidala ako sa neveriac pozeraju na hrisko...

Reagovat
ADM

Reagovat
Phillipinho

Barca teda v prvnim polocase strasidelna. Osasuna hodne peknej vykon. Valverdeho nasazovani Roberta do stredu zalohy po dnesnim jeho vykonu a vykonu Arthura snad skoncilo.Frenkie absolutne mimo svoji pozici a Griezmann uplne odriznutej. Z Osasuny podle predpokladu vybornej Chimy Avila,neskutecnej valecnik.

Mimochodem Frenkie mel jit naprosto jednoznacne ven. Jasnej loket v obliceji-zluta karta. Proc se jako na to sudi nesel podivat? Fakt obcasu tomu VARu nerozumim.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se zdálo, že tu ruku držel docela u těla a loket skoro nevystrčil. Bylo to na hranici žluté, ale taky bych ji asi nedal.

Reagovat
patas92

Ten loket mi nepřišel zas tak hrozný, faul jo, ale na žlutou bych neřekl

Reagovat
Phillipinho

Jako pokud vim, tak kdyz je ruka nebo loket v obliceji a nemusi to byt extra tvrdej uder, tak je to zluta karta. Za tohle sel Lodi v prvnim kole proti Getafe ven.

https://www.youtube.com/watch?v=tIoQ5n0Z-sw

Reagovat
Ed_Hazard

Ramos mava pri 90% laktov z fleku redku, takze neviem co mas za problem so zltou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

červená vůbec

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vždyť tu ruku už víc u těla ani mít nemohl, Avila se tam do toho souboje natlačil na poslední chvíli. Co na tom mohl/měl kontrolovat VAR? Jinak co jsem letos měl možnost vidět několik zápasů LaLigy, tak se mi ten trend zdá jednoznačný - VAR naprosto minimálně opravuje výroky na hřišti, viceméně pouze ofsajdový situace. Nemyslím, že je to úplně šťastný.

Reagovat
smazaný uživatel

a vie niekto vysvetliť prečo nedostal kartu avila za simulovanie na začiatku zápasu ? a následne tuším on alebo brandon šlapák na brucho Peréza ? za toto sa karty nedávajú ?

Reagovat
Messiáš

Už trochu klasické venkovní utrpení

Reagovat
Footballer

Reagovat
2miguel1

Ukažte tomu idiotovi teraz Liverpool ako sa hra vonkajši zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Už stačilo to valverdeout, ne? to nemůžete počkat další 3 roky? On se adaptuje, pozná hráče lépe, naordinu taktiky a všechno bude skvělý. Ničemu nerozumíte, vyvrhelové.

Reagovat
roman1978

Za tohle nemohl ten na lavičce. Sestava i taktika a byla zvolena perfektně. Ten vývoj kupředu je znatelný. Učí se každým dalším zápasem. Každý, kdo tvrdí něco jiného je hater a nerozumí fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lépe bych to neřekl kolego.

Reagovat
2miguel1

Tu uz nepomoze ani satira

Reagovat
blaugrana

tak tolko davky ironie a sarkazmu v jednom prispevku som uz dlho nevidel

Reagovat
celeb

ked sme s odchovancami za Pepka bez 100 milionovych hracov hrali atraktivny, dychvyrazajuci fotbal s vysledkami a teraz tuto sragorinu, tak som hater a nerozumim fotbalu?

Mame najdrahsi kader na svete. Platime najviac na platoch na svete. A hrame najhorsi fotbal za poslednych 10 rokov, navyse stracame body. Mam byt stastny?

Reagovat
Rattlesnake

kámo, vždyť to myslí ironicky

Reagovat
roman1978

Reagovat
celeb

mne uz to po nasich zapasoch moc nemysli a opusta ma aj zmysel pre humor...

Reagovat
roman1978

Reagovat
Murena

Reagovat
valloire

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
ADM

Frenkie nenormalna katastrofa, a to ze dohraval zapas v 16ke je snad este horsie. Vykon Arthura naopak akoby som videl Xaviho 10 rokov dozadu.

Reagovat
patas92

Jak už psal vilp...nepochopitelné, proč Arthur může normálně hrát na úrovni Buse, zatímco Frenkie hraje půl zápasu nalepený na Albovi a druhou půlku na hrotu

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože, za to může jedině sám Frenkie, Valverde udělal všechno dobře.

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
marke7

Vždyť se tedkom Valverde vyjadřoval, že Frenkie může hrát víc dopředu. Střílet góly.

Reagovat
celeb

Pozitiva: Atsu-ho gol, jednoznacne. Perez prvych 60 minut, potom uz odisiel (hlavne hlavou). Busquets - po Betise pokracuje v dobrych vykonoch. Mal tam par nepresnosti pri zrychlenej rozohravke, ale to bolo napoly jeho chyba a napoly hracov, ktorym ta lopta sla. Lengletov vykon provokujuci otazku: Umti..kto?

Negativa: Nasadenie Roberta to zakladu. V zalohe bol sialene zly. Pri braneni znovu vyklusaval niekde za Perezom (ktory ho stihal obehnut a zapajat sa do branenia v 1. polcase). Alibizmus - mal suverejne najmenej kontaktov s loptou (smiesne malo oproti DJ aj Busqovi). Co ma vsak sralo najviac bol jeho alibizmus, ked mal loptu Semedo ci Pique a chceli ju rozohrat, Roberto si naklusal medzi 2 hracov supera daleko od lopty, kedy bolo absolutne jasne, ze keby mu niekto nahral, tak ho super predbehne a loptu mu zoberie. Keby to spravil raz, ci dva krat - on to robil stale. Aky rozdiel oproti vsetkym ostatnym hracom, co hrali v zalohe! Ale presne toto robil Roberto aj ked mal 19 rokov a hral 1. rok za Barcu - alibizmus najhrubsieho zrna - nahravky len dostrany, alebo dozadu. Inak Osasuna dobre vedela, ze tam je nasa stranka a jej utoky v 1. polcase isli presne tadial (ako aj gol). Treba si zvykat. Superi nie su sprosti a sikovni treneri budu stavat taktiku na vyuzivani nasich slabin.

Dost uz o tom nemehle.

Griezman - absolutne odstaveny od zvysku timu skoro pocas celeho zapasu - Valverdeho naivita, ze on dokaze zahrat hrot ... ano, obcas to moze vyjst. Ale on hrotak nikdy nebol. Dnes to teda nevyslo.

Frenkie mal ist dole skor. 1. polcas bol z jeho strany lepsi, nez ten 2., co mohlo suvisiet aj s tym, ze Arthur hral raz na pravo, raz na lavo, nie su este zohrati.

Piqueho ruka - tazko hodnotit, keby tam ten laket nemal, tak ho to trafi do tela. Navyse tazko povedat, ze to bola neprirodzena pozicia. On sa tam ani nedival a rukami nezvacsoval svoj objem. Laket bol medzi loptou a jeho telom. Meh, viem pochopit, ze kedysi to bola 100% ruka, ale teraz?? Velmi pochybujem, hlavne po najnovsich zmenach prave ohladom hrania rukou.

Messidependencia najhrubsieho zrna. Vonku nevieme zahrat. Nie je to ani zapas v tlaku s mnozstvom nepremenenych sanci. Realne sme sance skoro nemali. Perez mal v 88. Oba goly neprisli po vypracovanych sanciach, ale po podceneni Atsua pri braneni centra a 2. si sam spravil Arthur.

Valverdeout - najhorsi fotbal s najdrahsim a najnakladnejsim timom na svete.

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
ADM

Kritizovany Suarez by aj v najhorsom zapase za Barcelonu bol aspon v jednej sanci, na tomto musi teda Griez hodne popracovat.

Reagovat
celeb

Griezman nie je hrot, nemoze nahradit Suareza, to len v dementnej Valverdeho hlave je taka moznost. Cize Suarez je defakto nenahraditelny, nie je alternativa na jeho poziciu. Mozme hrat inak a skusat vseliake varianty s Leom, aby sa to nejak obislo, ale priama nahrada Luisa neexistuje. Namiesto toho sa nahaname za 3. ci 4. lavym utocnikom ... (Griezman, Dembele, Atsu, Perez, Rafinha, o rok znovu Coutinho, ...). Nase nakupy casto nedavaju vobec zmysel. Ideme do sezony s 1 hrotom a ked sa Luis zrani, tak smola. Ernesto tam bude tlacit Griezmana a Pereza a dufat, ze to nejak zafunguje.

Reagovat
ADM

Tam hodi do utoku Frenkieho, no worries

Reagovat
celeb

Ak ho poznam, tak skorej Roberta

Reagovat
Gazdo

Reagovat
celeb

a este dodam, ze na nas Osasuna prestrielala 15:8, z vnutra 16tky 8:2, mala viac sanci a MAtS viac zakrokov. Prave preto som nanajvys prekvapeny komentarmi v diskusii, vychvalujucimi Valverdeho a nasu hru. Ste ludia kompletni, ci len trollite?

Reagovat
technecium

Měl přijít v létě Blanc, toho jsem si přál

Reagovat
Majk91

Atsu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem to jenom já nebo si ještě někdo všiml že každé interview Roberta po zápase kdy ztratíme body končí větou: Tenhle zápas je pro nás varováním a musíme se zlepšit?

Reagovat
marke7

Roberto při novém trenérovi nadobro vypadne. Tento hráč nemá co dělat v základu Barcelony. Velký oblíbenec.

Reagovat
Visca el barca

Arthur dnes naprosto boží Jinak my prostě máme kádr dělanej na 4-2-3-1 to mi nikdo nevymluví.

Reagovat
marke7

Tohle rozestavení Valverde nezná.

Reagovat
pantondavo

Podme Real, tohle chce navysit naskok, ta minula remiza po tomhle kole boli.

Reagovat
blaugrana

tak okolie rakitica tvrdi, ze na 99 % ostane...toto uz je od ivana trisku pritiahnute za vlasy

Reagovat
Visca el barca

to je blb.

Reagovat
smazaný uživatel

Zpohodlněl. Nechce se mu stěhovat, raději bude zahřívat tribunu.

Reagovat
blaugrana

a kokot barto ho to necha rozburat na komplet...a sam ernesto je pekny zmrd, ze sa neodstupi

Reagovat
LAM

Ztratit 5 bodů na začátek sezony dobrá katastrofa.To máme normálně tak po 8 kolech.Pokuď nepřijde okamžitý zlepšení,tak se to bude jen těžko stahovat.

Ale čekat to s timhle mamlasem na lávce asi nejde.

Reagovat
Visca el barca

Liga je v klidu. Zbytečně panikaříš. V LM to bude klasicky na hovno.

Reagovat
LAM

V jakym klidu.Tým se nikam neposouvá spíš naopak.Ztrácet body z takovejma průměrákama je hodně velkej problém a nedá se očekávat,že Atleti i Real budou mít stejnou sezonu jak loni.Září napoví jestli budem mít na to hrát vůbec o titul.

Pokuď jde o LM tam nemám žádný očekávání.Stačí až přijedem klasicky někam ven,odehrajem tak klasicky Valverdeho sračku tipu AS,Live nebo to dneska a jsme zas venku-Messi,neMessi.

On asi brzo začne přemejšlet o novym klubu.S timhle nemáme šanci totiž LM ukopat.Pod tim šaškem ne.

Jinak stačí se podívat jak pracuje Pep v City.Ta kvalita v trénování je děsivá.Poslat tam Valverdeho,tak si klidně vsadit,že do půl roka by hrál i City sračku.

Reagovat
Visca el barca

Takhle panikařit v srpnu.

Reagovat
LAM

Tak kolik budem ztrácet na titul než se vrátí Messi?Bude to mít ještě cenu?

Reagovat
Visca el barca

Neymar zůstává v PSG.

Reagovat
LAM

A u nás Valverde.

Reagovat
Messi the Genius"10"

Ten Neymar je taky dobry kretino. Hlavne ze chce jit jen a jen do Barcy, ale nic pro to neudela... taky dobrej magor

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal toho málo? Celá Paříž ho nenávidí.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messi the Genius"10"
Reagovat
lichna.

Byl jsem dneska na Betis - Leganes. Fekir neskutečný hráč.. A kotel domácích se mi hodně líbil, jeli celý zápas a celkem to uměli rozpumpovat.. Jinak nevíte někdo, proč se tolik pískalo na Mesu? Kuvli toho že hrál za Sevillu FC nebo tam je nějaký vroubek z minulosti?

Reagovat
Xavi

Kvůli tomu, že hrál za Sevillu.

Reagovat
technecium

Xg jsme měli 0,5 jo?

Reagovat
Rattlesnake

Deschamps je taky tvrdá palice.

Laporte zraněnej, tak on povolá radši Umtitiho než Lengleta.

zkušenosti jsou sice důležité ale Sam si půldruhýho roku pořádně nekopne do mičudy a on ho stejně upřednostní.

Reagovat
Visca el barca

Lenglet je dávno v nominaci.

Reagovat
Rattlesnake

ups , tak to je fajn - narážel jsem na tu kauzu z března, kdy Sama (kterej ani tehdy dávno v Barce nehrál) povolali a Lenglet ve formě stále čekal na svou první nominaci.

Reagovat
ADM

Tak nepovolal ho preto, lebo mal malo medzinarodnych skusenosti, co je vlastne jeho vina, lebo ho nepovolal

Reagovat
Rattlesnake

no právě

Reagovat
messi80

ja teda proti lenletovi nic nemam,minulu sezonu mal dobru formu ale to valverdeho uprednostnovanie pred umtitim nechapem...umtiti je podla mna lepsi stoper.

Reagovat
Rattlesnake

už se to tady rozebíralo proč šel umtiti výkonostně dolů - jednak kvůli problémům s kolenem (kde z mnoha důvodů zvolil konzervativní způsob léčby místo operace), a dále tam hraje roli ten efekt podpisu nové smlouvy, kdy se upokojí a myslí si, že ten flek v základu má teď v kabeli - podobně jako třeba Busq nebo Jordi.

Reagovat
Gazdo

s tymi zmluvami je to strasna pravda. Hlavne na busovi to bolo vidiet po podpise ten upadok plus tam mal istu dobu aj nejake blbe kecy zrazu

Reagovat
blaugrana

vzdy tu idem s nadejou, ze uvidim, ze valverde uznal, ze pod nim barca tape a preto rezignoval a ono zas nic

Reagovat
Kokesh

To je jako chtít po tobě uznat, že žádný fichado s Geymarem nebude...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vím, že půjdu proti davu, ale já tam hlavně v druhým poločase pozitiva viděl a věřím, že to bude fungovat. Arthur s Busim a Frenkiem budou hru ovládat. Arthur byl úplně božský, výborný věci měl i na jeho poměry ve vyšším postavení a finální fázi, což je další pokrok v jeho hře. Frenkie půjde nahoru, pokud zůstane pár zápasů na stejný pozici, pokrok bude raketový. Když dostane napravo k ruce Messiho, bude to jízda. Sergi Roberto musí zpátky do obrany, v záloze jako CMko nemá zvlášť v podobných zápasech co dělat... Chápu, co si od toho Valverde sliboval, ale Sergi na to prostě nemá kvalitu. Semedo byl úplně ztracený, on má na jednu stranu parádní individuální parametry (technika, rychlost, 1vs1), ale už nevěřím, že jich nějak dokáže stabilně využívat. Pozičně úplně mimo a rozhodnutí, která neustále dělá, jsou na této úrovni trestuhodná. Alba s Piquém potřebujou rychle profackovat a klidně na nějaký čas posadit na lavičku.

Alba mě svým stylem úplně irituje, kariéru udělal stylem “přihraju míč Messimu a udělám náběh”, vždy když sklouznul k tomu stát nad míčem, hrát si na playmakera a nedělat sprintový náběhy, byl z toho rychle průser. On si nikdy nemůže hrát na Marcela, na to nemá technickou kvalitu. Piqué taky solidní průser, navíc se mi čím dál víc zdá, že si jsou s Lengletem až příliš podobní, asi by nebylo od věci ty stoperský dvojice míchat v jiným složení.

A nakonec určitě věc, za kterou budu stoprocentně kritizovaný. Můžu mít na Valverdeho spoustu výhrad z minulosti, v létě měl být stoprocentně pryč, ale teď jeho vyhazov nedává žádný smysl. Navíc se mi líbí spousta jeho kroků, co mu chcete za včerejšek vyčítat? Brzkými a úspěšnými tahy otočil zápas, Piqué to pak nesmyslným zákrokem v rohu pokutovýhl území degradoval. Odstavil Rakitiće, drží Frenkieho, dal šanci Semedovi (ten ji nevyužil), Pérezovi či Fatimu, čehož by ještě nedávno nebyl schopen. Navíc si myslím, že ten špatný start a ztráta na čelo nám bude spíš k užitku, v třetím kole se liga nikdy nerozhoduje a Real s Atléticem budou ztrácet. Čekám u nás malý zemětřesení a sebekritický zamyšlení, což nám určitě prospěje. Daleko lepší než dojet do jara v pohodovým módu a s několikabodovým náskokem a následně zjistit, že jedním zoufalým zápasem v LM je celá sezóna v trapu.

Reagovat
technecium

Vesměs souhlas

Jediný, s čím nesouhlasím je ta pozice Frenkieho. V Barcelonským 4-3-3, o který se Valverde snaží, i když mi to přijde dlouhodobě kontraproduktivní, nemá Frenkie dispozice na to hrát to levý CMko tzv. na Iniestu. Zkoušelo se to s Coutinhem, který na to měl techniku, ale absolutně to nezvládal pozičně a zodpovědně. Stejně tak si myslím, že to nebude fungovat s Frenkiem, který sice zřejmě nebude zbytečně propadat, ale nemá tu schopnost, drajv a techniku na to potáhnout míč jako Iniesta, což je u této pozice klíčové, protože jinak bývá útok zbytečně odříznutý. Přijde mi tam utopený a nevyužitý. De Jong, Bus a Arthur, to jsou všechno typologicky dost podobní hráči, deep lying playmakeři a ty prostě imho můžou hrát v sestavě maximálně dva. Doplněni můžou být Vidalem, nebo Aleňou, nebo v jiném systému dvěmi křídly. S Rakitičem nepočítám, poněvdž v poslední době upadl do podobné role.

Neříkám, že se Frenkie nedokáže adaptovat na tu pozici,to při své inteligenci určitě zvládne, ale myslím, že tam ho je velká škoda.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na tom levým CMku by právě mohl být Arthur. Viděl si včera, co tam dokázal dělat. Udělal za ten rok obrovský pokrok, už to není pouze ten DLP, když přicházel z Grémia. Má skvělý krytí míče, už si dovolí v driblinku, dá finálku... Možná bude nakonec on ten nejdůležitější záložník, netřeba zapomínat na to, kdo zlomil ten loňský tragický start (ano, byl to Arthur ve Wembley). Podle mě byl největší problém u Frenkieho v prvním poločase ten, že neměl žádný volný prostor, ve kterým měl v prvním poločase působit. Hrál tam on, stahoval se tam Rafinha i Griezmann, motal se tam Alba. S Messim na pravý straně bude mít toho prostoru mnohem víc, jelikož se bude stahovat do středu a Frenkie bude hrát spolu s Robertem na mnohem větším prostoru.

Reagovat
blaugrana

Ako pises, Arthur sa ako jediny osvedcil na pozicii LCAM a Frenkie snad bude nastupovat ako RCM, ci CDM, kde je podla mna najlepsi, ale vzhladom na formu Busa to vidím na RCM.

A čo sa týka tých zmien v druhom polčase, tak tie boli očividné a aj to klaplo, keďže sa to otočilo, lenže od gólu Artura to šlo zasa celé do p a Ernesto tam nijako nezakročil, aj keď videl, že sa to zasa sype.

Reagovat
2miguel1

Je uplne jedno, ako pozmenil zostavu, on uz bude vždy len ‘Valverde’ v cyklistike. Toto nikdy nebude Sagan či Froome.

V treneroch mate skupinu kam patria Wenger,Valverde,Sarri, Emery, Allegri, Tata Martino bez DNA viťazov a druhu skupinu Klopp,Guardiola, Pochettino, Heynkess, Zidane, Conte s mentalitou vitazstva. Každa hodina s tym mamlasom je stratena hodina v najlepšich rokoch Messiho. Ukažka totalnej neschopnosti je As Rim a Liverpool v LM. Tymto tempom 4b z 9b by sme na konci sezony mali 50b čo realne odzrkadluje čo on dokaze s tímom bez Messiho.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak na tý pozici je možnost i výbornýho Riquiho Puiga, který tam není pouze kvůli tomu, že se nedokážeme zbavit Rakitiće, Vidala, možná Rafinhy a zkoušení Sergiho Roberta, který se snad vrátí do obrany. To je prostě brutální přetlak, který si vybírá svou daň. Pokud se to do zítra nevyřeší, na což jsou šance naprosto minimální, bude trpět Aleňa, Riqui a možná i někdo další. Problém po gólu Arthura byl spíš v celkový mentalitě týmu, který má sklony k sebeuspokojení, podobně jako třeba Real, tomu se to povedlo před týdnem. Co měl Valverde dělat? Poslat do hry Vidala a změnit zápas ve válku? To asi není způsob, jak chceš hrát proti podobnýmu týmu. Nebo snad Rakitiće, stáhnout se do bloku a čekat? Já si prostě nemyslím, že se dá všechno svádět na trenéra, ačkoliv svůj podíl určitě má. On třeba i Pep má v těchto těsných zápasech solidní problémy ve chvíli, kdy nemá dostatečný náskok a soupeř se uchýlí k naprostýmu zjednodušení hry. Pomáhá si tak defenzivními střídáními, za který byl byl Valverde v diskuzích rozebrán do posledního šroubku.

Reagovat
blaugrana

O Rikiho strach nemam. To je este mlade ucho a ma casu habadej. Horsie je to uz s Alenom. Ivanova tvrdohlavost je uz totalne cez ciaru a dufam, ze ked neodide teraz, tak lavicka ho presvedci, aby tak ucinil v zime. Arturo mi az tak nevadi, ale je to taky nas Keita a Rafa zrejme pôjde po sezone zadarmo.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To je za mě prostě špatný přístup. Pokud Riqui ve dvaceti nemá šanci na první tým pouze kvůli tomu, že tam místo zabírají zkušení hráči bez výkonnosti, nikam se nepohneme. Proč by měli hráči z Juvenilu či béčka prodlužovat smlouvy a vidět svou budoucnost v Barce, pokud se podívají na to, jak je zacházeno s Riquim jakožto největším talentem posledních let? Aleňa je podobný příklad, klidně může zvládnout Vidalovu roli, Rakitić nemá žádný smysl. Čas má Ansu, který si potřebuje zvyknout na dospělý fotbal, ačkoliv má obrovský předpoklady.

Reagovat
Generalní Gladiator

Ano, pep má problémy,pokud jeho tým vede jen o gól a to pouze proto, že do tý doby neproměnil 4-5šancí-úplně jinej případ než náš včerejší zápas.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To samozřejmě nerozporuju, srovnávat nás herně se City nemůže ani největší optimista. Ačkoliv tomu napomáhá i fakt, že dolní polovina LaLigy je kvalitnější než v Premier League.

Reagovat
Kokesh

Marcelo.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas az na piqueho, ten jedinej tam hecuje, moc vudcich typu nemame a on si drzi kvalitu na vysoky urovni..je nepostradatelnej

Reagovat
marke7

Fuha, tak to otevři oči.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně poslední poslední odstavec

Reagovat
smazaný uživatel

Mě na Valverdem vadí jak je strašně, jak to říct, pasivní. Hrajem bídu a jinej trenér by to seřval a vyhecoval a on nic. To že dokáže změnit obraz zápasu střídáním už několikrát ukázal. Ale prostě mu chybí ten drive a osobnost tý trenerský špičky.

Se nedivím že jsou s ním ti starší hráči spokojení, když k hráčům má takový přístup. Ale pak právě nastávají tyhle situace.

A co mi taky hodně vadí je ten náš chaotický systém, teda pokud se to systémem dá nazvat. Strašně se sází na individuální schopnosti hráčů. Samozřejmě že s tou kvalitou kádru co je v Barceloně to většinou funguje, ale i tak by to chtělo na tom zapracovat.

Až se vrátí Messi, tak to samozřejmě bude jiná balada, on prostě zvedne všechny hráče kolem sebe o level výš a hrát včera, tak je v druhém poločase naprosto zničíme, ale i tak by jsme bez něj neměli hrát tak jako v prvním poločase.

Ale musím říct, že si u mě Valverde zvednul kredit tím posazenim Rakitice. To je věc po které volám už dlouho.

Řeknu to rovnou, Valverde mi přijde co se týká ukočírování tich hvězd strašně slabej. A až se mu uzdraví útok a vykrystalizuje ta základní sestava, která by už po tich výkonech v posledních zápasech měla být v celku jasná, tak po dalších takových výkonech se budou pro Valverdeho hledat omluvy hodně těžko.

Proste je dva roky u týmu a pořád se opakuji ty samé chyby.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně mě v prvním poločase děsilo to nasazení. Tohle není o Valverdem, takové zápasy míváme venku pravidelně pod kýmkoliv - nikdo se nechce pohnout, hráč s míčem neví komu přihrát, protože všichni stojí a schovávají se za obráncem. Navíc je to většinou poznat hned od začátku, že to bude otřesný zápas, protože člověk vidí tu lenost hru trochu rozhýbat. Jedna věc je, že Osasuna hrála a napadala fakt dobře, druhá věc je, že kdyby hráči na hřišti jeli aspoň na 50%, tak nebudeme půl zápasu naprosto bezzubí. Po Bilbau Valverde říkal, že chce od Griezmanna mnohem větší zapojení do hry, logicky (měl 33 kontaktů s míčem), doma je následně u všeho, tvoří, vrací se, rozehrává (80 kontaktů s míčem). Další zápas venku a dalších 30 kontaktů s míčem a Griez se skoro vůbec nestahuje pro míč, jenom čeká odřezaný na hrotu, nevidím od něj ani žádný pořádný pohyb. Vím, že u Griezmanna není záření v jednom a neviditelnost ve druhém zápase zas tak výjimečná, ale stejně se mi takové brutální rozdíly v zapojení do hry těžko chápou Nebo jsme jenom rozmazlení stálostí výkonů, kterou má Messi nejlepší na světě

Reagovat
2miguel1

Za Pepa sme nasadenie mali aj vo vonkajsich zapasoch, aj pod Luchom 14/15,15/16. Nemali sme ho za Tata Martina a za cely čas pod Valverdem. Aleved dajme mu este 2-3 roky sancu, Messi bude mat este len 35 rokov, času dost

Reagovat
smazaný uživatel

To mi právě vadí, že je tam prostě neseřve. Když na to nemá nikdo z hráčů na hřišti, tak to prostě musí udělat on. Puyol by tam za ten první poločas půlku sestavy skopal. Ale teď tam nikdo není a Valverde má prostě přístup toho hodného strejdy.

Reagovat
celeb

Zvlastne, ze si si nevsimol, ze je Semedo vzdy mimo prave vtedy, ked ma vedla seba marneho Roberta, ktory absolutne netusi co ma robit, nevracia sa a vobec sa neponuka na nahravku. Vsak si vsimni, ako hra Semedo, ked tam ma Rakitica, ci Vidala, ci DJ.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda. Nejhorší výkony měl Semedo vždycky po boku Roberta.

Reagovat
celeb

a vid AS Roma, kde hrali vedla seba. Ale ja si pamatam, ked ich tak par krat dal naskusku predtym, ze to bola pohroma. Nie, Ernesto sa nepouci nikdy. Couts hral zle celu sezonu - hral na Anfielde. Semedo s Robertom hrali zle, stale ich daval spolu. Roberto pomaly a katastrofalny na bekovi ci v zalohe? Dam ho proti asi najagresivnejsiemu timu vonku. A robi to znova a znova. On je nepoucitelny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za včerejšek se dá kritizovat jednoduše. Zaprvé - celkové nastavení týmu je katastrofální. Obrana jakž takž. Sergi v záloze je průser a frenkie na levém křídle druhý průser. Útočná hra včera v první půli nula. Po změně stran nasadil Arthura, který mu ukázal, jaká demence byla ho nenasadit od začátku. Pak jsme přestali zase hrát a čekali na konec. Není jeho chyba, že má jeho tým takovehle výpadky? Přijde mi, že chceš jít křečovitě proti davu, ale přijde mi to zbytečný. Ernesto je zlo a čím dřív ho odstavíme, tím líp pro nás. Klidně hned.

Reagovat
Visca el barca

Jo a za koho ty chytráku?

Reagovat
Gazdo

Za šimpanza napr?

Reagovat
smazaný uživatel

Doslova kohokoliv. Co on, bych zvládl na tý lavce taky. A drtivá většina těch, co alespoň trochu znají mančaft, taky.

U mě už ztratil veškerý respekt a důvěru. Nemám víru, že by se s ním mělo něco změnit. Tomu jsem věřil loni po tom, co nás celkově stabilizoval. Ale za ten rok se toho stalo strašně moc negativního a posun ve hře je (pokud nějaký je) spíš negativní. Nemám nejmenší důvod očekávat, že se mu to podaří zvednout.

Reagovat
messi80

Kľudne zobrať naspäť napr. Luisa Enrique ho ked sa dá dokopy, potom čo sa mu stalo

Reagovat
CHONG

A jsi jenom "divadelní kritik" nebo máš v hlavě i nějaké řešení... Kdyby jste Valverdeho odvolali dnes, tak koho místo něj, aby to dávalo smysl?

Reagovat
Gazdo

Uprosit Inter aby nam pozicali Conteho

Reagovat
CHONG

To by se vám ty vaše primadonky vzbouřili... stejně jako ty naše.

Reagovat
Gazdo

Vyhadzat primadonky. Kludne. Nikto nemoze mat vacsie slovo ako klub. Ani messi

Reagovat
CHONG

Souhlas, ale bohužel to tak nefunguje, my kvůli těm našim primadonkám přišli minimálně už o Conteho a Vidala

Reagovat
Gazdo

A tam je proste chyba ale vedenia nikoho ineho

Reagovat
LAM

I pod uklizečkou bude ten systém hry vypadat líp.Čím dýl u nás vydrží,tím pro nás hůř(pro vás líp)

Reagovat
CHONG

Jj, ty vaše dva tituly s naší téměř dvacetibodovou ztrátou jsou pro nás super, no

Reagovat
Dayman

pro nás hůř(pro vás líp)

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nechci jít křečovitě proti davu, nejsem žádný Valverdeho obhájce či dokonce fanoušek, ale zároveň nechci zažít za rok tři různý trenéry (jako třeba loni v Realu), aby se na konci pak potvrdilo, že velký díl viny jde i za hráči. Je třeba vidět, že žádný kvalitní trenér k dispozici není a nemyslím si, že by nás někdo dokázal dlouhodobě pozvednout. Podívej se opět na Real, jaký problém měli loni se sháněním novýho trenéra a kdo jim dal košem. Nebyli bychom na tom rozhodně líp, oproti Anglii nabízíme malou kompetenci nad týmem, malý slovo při výběru posil a skladbě kádru a obří zodpovědnost a tlak při neúspěších. Kromě peněz nic, co by někoho mělo lákat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jen ať se to ukáže, je-li to pravda. Nemá smysl nějak krýt nebo zakonzervovávat problémy. To je naprosto špatné uvažování. Naopak - je třeba viníka(y) určit a sjednat nápravu.

V tomhle máš pravdu, ale jsme-li schopní cpát nehorázné prachy hráčům, tak bychom si mohli dovolit zlatem vyplatit opravdu dobrýho kouče. Kdo by jím měl být? Nevím a popravdě se mi ani nechce hledat, protože vím, že je to stejně zbytečná práce, páč Ernesta neodvolají. Já jen vím, že další dny pod Ernestem jsou dny ztracené. Další práce s ním je zbytečná.

Reagovat
Hristo Stoichkov

V tomto úhlu pohledu samozřejmě musím souhlasit. Sledoval jsem pozorně spekulace po Římě, Anfieldu či prohře ve finále CdR a víš, co padalo za jména? Koeman či Roberto Martínez byli mezi největšími favority, z toho se mi dělalo zle. Myslím, že z toho jasně vyplývá, jaký typ trenéra hledají. Rozhodně to nebude nikdo, kdo klade vysoký nároky na sebe i svý okolí, spíš nějaký přikyvovač, se kterým nebude mít problém kabina, vedení, nebude vynášet nespokojenost na tiskovkách a v případě nouze se dá jednoduše vyhodit. Takže asi z toho pramení moje letargie, novým trenérem se nezmění nic. Jediným řešením je někdo z klubových zdrojů - Pimienta z béčka či Valdés z Juvenilu. S Vickym by byla sranda, ten se s tím nemaže a dělá si všechno podle sebe, nesmírně silná osobnost. Co ho tak ale pozoruju, tak mám z něj fakt dobrý pocit a musím se přiznat, že by pro mě nebylo překvapením, kdyby se na lavičce áčka Barcy objevil ještě před Xavim.

Reagovat
messi80

Valdes ako tréner áčka je fakt zaujímavá varianta... Bol by to risk ale tak už nám raz taký vyšiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti němu bych určitě nebyl.

Reagovat
Gazdo

ryba smrdi od hlavy a kym tam bude take vedenie ake je tak sa budu dosadzovat taki treneri aki su

Reagovat
valloire

Valdes To by byla sranda až by běhal za sudím přes polovinu hřiště.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zavzpomínej, jak se na hřišti choval Zidane .

Reagovat
valloire

tak normálně kromě jedný hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Videl som iba druhý polčas a našiel by som na našom výkone dost pozitív. Nebál by som sa ho označiť za nadpriemerný na naše vonkajšie pomery Keby hral Messi ten zápas vyhráme o 2-3 góly. Chýbala kvalitna vo finálnej fáze. A inak skvelý komentár, absolútne so všetkým súhlas. Hlavne párovanie Piqué - Lenglet je úplne neefektívne. Obaja majú presne tie isté prednosti a aj slabiny. Nebál by som sa skúsať čo najviac Todiba. Ten by k jednému či druhému mohol dobre pasovať

Reagovat
Visca el barca

To protěžování Roberta je celkově totálně na škou. Ano je to odchovanec, ale v tuhle chvíli ten nejhorší. Totálně mimo mi přijde, když dorazíš před Camp Nou a on je hlavní tvář vedle Mwssiho s Busim a Piquém.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Messi, Bus, Pique a Roberto jsou kapitáni, proto tam je.

Reagovat
technecium

Remontada...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš to že je jeden z kapitánů. Když vezmeš v úvahu to složení co tam je.

Reagovat
celeb

to bol obrovsky omyl ho dat ako 4. kapitana. Ale kedze tam bol posledny odchovanec po Messim, Piquem, Busqovi, tak to nebolo komu inemu dat. Ja by som to dal MAtSovi.

Reagovat
blaugrana

Mats, Rakitic, Luis by boli lepsie volby.

Reagovat
celeb

Luis asi nie. To nie je typ na kapitana, aj ked zasluhami rozhodne ano. Ivan OK.

Reagovat
blaugrana

Luis aj napriek jeho chovaniu da zo seba vsetko a preto by bol dobry kapitan.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jediné co umí je řvát po spoluhráčích a mrdat je, i když je sám nejhorší na hřišti. To není vizitka dobrého kapitána.

Reagovat
ADM

vynimocne

Reagovat
smazaný uživatel

4. kapitána si vybírají sami hráči.

Reagovat
ADM

MAtS jednoznacne. Aj vykonmi.

Reagovat
blaugrana

Snad sa este podari predat Rakitica...

Reagovat
smazaný uživatel

Bale č. 2

Reagovat
blaugrana

Nj. Zo sympataka sa stane psanec.

Reagovat
Anacron

Bale nikdy sympaťák nebyl.

Reagovat
blaugrana

myslel som Ivana

Reagovat
h8_sfatto

španělská liga ukazuje, že vyrovnanosti může konkurovat té anglické, takže jak říkají PL onanisti, teď je to nejlepší liga na světě, vůbec nesejde, kdo ovládl EL a LM španělská je při současné konkurenci dle měřítek místních znalců tou nejlepší teď

Reagovat
h8_sfatto

ale musím uznat,že Chelsea a United mají snahu tento víkend držet konkurenceschopnost

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
mul

no reálne teraz PL bude liga dvoch timov. Real, Barca momentalne nemaju problem stratit s hocikym. City a LFC su neskutocne masiny a uplne prevysuju zvysok ligy a nikto okrem nich ten titul neziska. V PD to z mozu byt 3 timy a nikto z nich zatial neprevysuje zvysok.

Reagovat
AjaxFans

Jak hrál Frenkie?Viděl někdo zápas?Dikes

Reagovat
vilp

Ctrl+F -> "Frenkie" ->Enter.

Reagovat
ADM

Reagovat
patas92

Nn, tady v PD sekci na zápasy nekoukáme.

Reagovat
LAM

Atleti vypadaj letos nejlíp z tý hlavní trojky.I když se nedaří tak to urvou a pro mě jsou jasnym favoritem na ligu.U nás s Valverdem přesnej opak a ani Messi to nezachrání(jestli letos teda vůbec začne hrát)

Reagovat
ADM

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
CHONG

Podle mě děláte chybu v tom, že čekáte a nevyhráváte.

Reagovat
Footballer

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
Atlético de Madrid

Barca na zacatku nekoliks posldnich sdzon vypadala slabe a nakonec to vyhrala. Pro me je porad nejvetsi favorit kvuli faktoru Messi.

Reagovat
Benzema

Hrozny a trápny výkon od Realu. No som zvedavý ako dlho tam Zidane vydrží s takou hrou a výsledkami

Reagovat
smazaný uživatel

Klasický... do El Clásico

Reagovat
dextroza_m

Jenže před EC už bude Barca i Real na Atlety ztrácet tak 15 bodů..

Reagovat
pantondavo

Achjo

Reagovat
Dr. Admess

Kolikrát ještě budeme muset hráč sračku a zaváhat, aby toho Ernesta konečně vyhodili?

Reagovat
marke7

Smlouvu má danou, takže to lze +- spočítat.

Reagovat
Ed_Hazard

Ramos a Casemiro exemplarne potrestat a ani nenominovat na dalsi zapas. Lucas tazky podpriemer, Carvajal je definicia paniky a zmatku a s Keylorovim odchosom sa rozlucme s nejakou vyssou nadstavbou alebo wonder zakrokmi. Nasadzovanie Viniciusa je vyslovene hazard s bodmi, naprosto tragicka figurka. Dufam ze ho stihneme poslat niekam na hostovacku, snad sa nejaka Girona ozve a bude od neho pokoj.

Je mi smutno z tohoto Realu. A este smutnejsie ze to ma na svedomi ZZ.

Reagovat
teenz

Reagovat
Ángel di María 22

Je to tak. Ale je to tezky, protoze ten tym neni zatim vubec ustalenej. Hazard si jeste ani nekopl, pulka hracu je zranena a vlastne neni vubec jasny rozestaveni ani zakladni jedenactka. Verim, ze se tohle urcite zlepsi, ale zcela jistě to letos na La Ligu stacit nebude, na LM by ale teoreticky mohlo.

Nicmene je jasny, ze proste tu obmenu je treba dokoncit v pristim letnim prestupaku. Je treba to nekdy videt long term V tyhle sezone budu rad, kdyz me ten fotbal aspon pak bude bavit.

Reagovat
teenz

Prestavam verit, ze nas fotbal pod ZZ bude bavit.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
misinho7

Vinco siel totalne dole..oproti minulej sezone uplne iny hrac...chyba to zapalenie a snaha, po minulom roku som si ho oblubil lebo bavil hrou a skusal veci ktore nie vzdy vysli ale tak dalo sa to prepacit..ale teraz nic neskusa a ked skusi tak naisto nevyjde je totalne mimo a neviem ci ho ZZ da dokopy..ked sa este vrati Eden tak na tom pravom kridle ho totalne zabiju

Reagovat
Gazdo

A mozno je to prave preto lebo mu zidane povedal aby sa s tym nehral? (I ked zrovna od niekoho takeho ako zizou to nesedi)

Reagovat
Jordi Alba

Že prej nějaká Girona.

Reagovat
CHONG

Už jsi na nich byl?

Reagovat
Jordi Alba

Bohužel, ale chtěl bych letět někdy teď na podzim, tak pokud to zas nevyjde tak, že budou hrát 2 hodiny od sebe, tak jdu na sto pro.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Jordi Alba

Ty seš na tom jak s návštěvama týmů, co máš v oblíbených ? Koukám, že Getafe povýšilo.

Reagovat
CHONG

Jj, povýšilo, hrozně jsem si je oblíbil. Z oblíbených jsem byl na těch madridských, no (na Realu na lize, LM i CdR, plus na basketu, na Getafe na lize a na Rayu na lize i druhé lize). Sevillu tam mám de facto jenom kvůli Lopemu a Mallorca je má oblíbená destinace, ale na fotbale jsem tam nebyl. Na jaře poletíme s bráchou zase do Madridu (na podzim to z důvodu manzelčina těhotenství už nezvládnu) a kromě Realu bych chtěl na Atlety (zatím jsem byl jenom na prohlídce Wandy) a pokud Getafe postoupí, tak bych moc rád na play off EL

Reagovat
Jordi Alba

Postoupit musí, stejně tak i ten Espanyol, ať to tam nezachraňuje jenom Sevilla.

Reagovat
CHONG

A ty to máš vlastně jak, na Barceloně a Tottenhamu jsi byl?

Reagovat
Jordi Alba

Na Barceloně jo, na Tottenhamu ne. Já mám Gironu před Spurs, rád se na ně podívám, ale když se ty zápasy krejou a nehrajou s nějakým atraktivnějším soupeřem v PL, tak zapnu Gironu v Segundě.

Reagovat
CHONG

Reagovat
vilp

Výkon hrozný, to je fakt něco, jak ten tým vůbec netuší, co má hrát. Bez náznaku systému, s bídným pohybem a zakládáním akcí. Ale i tak to dnes mohlo v klidu stačit. Jenže to by nebyl zápas, kde by někdo zkušený nevymyslel nějakou kokotinu... minule Kroos, teď Ramos. Mendy skvělý dozadu, dopředu vůbec nic. Jović od 20. minuty dobrý s balonem v kombinaci, pohyb tragédie. Kroos traktor. Casemiro u gólu na 2:1 klasicky mimo pozičně a na Viníciuse nemám slov. Fakt jsem rád, že ten Bale nakonec zůstal.

Reagovat
Ed_Hazard

Mendy bol celkom fajn, ten ma prijemne prekvapil aj napriek niektorym zlym veciam ktore tam mal. Jovic bol tiez zivsi ako za tych par minut v predoslych zapasoch.

Inu, som si prakticky isty, ze urobime nejaku posilu do zalohy na poslednu chvilu. Kto to bude netusim, ale niekto pride.

Reagovat
vilp

Jović zatím působí jak Asensio. Má předpoklad na to být skvělý, ale je nějaký zabrzděný.

https://streamable.com/n97os

Tady bych čekal, že využije náskok na obránce a vysprintuje to co nejlíp na přihrávku od Karima. A on vyklusává. Na facku.

Reagovat
Ed_Hazard

Toto som fakt nepochopil.. Mal tam upalovať ako o život..

Reagovat
Pharrell

Reagovat
ADM

Asi jak De Ligt včera pri druhom gole... akurat on nebežal k vlastnej brane

Reagovat
vilp

S Koulibalym to byl souboj jak mezi Messim a Cristianem.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
technecium

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
Pharrell

Reagovat
celeb

skoda, ze nevymenili cele hlavy a napis na triku.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Visca el barca

Ta výměna Rakitic Bernardeschi je reálná?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej hráč, ale dávalo by to pro nás smysl? My máme přetlak a potřebujeme se hráčů zbavovat.

Reagovat
Visca el barca

Já bych Raketu poslal klidně i za to co přišel.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Messi, Griezmann, Suárez, Dembélé, asi Pérez z béčka. O jakým přetlaku mluvíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho teda beru spíš jako ofenzivního záložníka. Maximálně ho můžeš označit za tvořivé křídlo, což je něco, co nepotřebujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

A v tom výčtu ti chybí Fati. Ten základ je jasný a k tomu máš luxusního náhradníka v podobě Dembouze a dva mlaďase, co ti to odmakají.

A to tady teda ještě máme Rafinhu, který to křídlo odehraje taky.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ansu pro mě ještě není hráč do áčka, má čas a potřebuje hrát. Je to megatalent a má schopnost pomoct už teď, ale měl by být ukotvený v béčku a zvykat si na dospělý fotbal, než leštit tribunu v áčku a občas se prosadit na lavičku. Pérez celkem překvapil, ale schopnost dlouhodobě se prosadit v áčku podle mě nemá, hraje hodně na sebe a až se vrátí zranění hráči, bude dostávat minimální prostor. Rafinha by měl být na odchodu do Celty.

Reagovat
patas92

Reagovat
Generalní Gladiator

plus fati

Reagovat
ADM

Myslíš, že niekto z nás je tu v Barcelonskom vedení?

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že nikoho jinýho na poradách nepotkávám ...

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
technecium

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
teenz

Reagovat
ADM

*aj ked taky Hristo by mal

Reagovat
technecium

Lepší než Neymar... A byl by to hráč, se kterým by se dalo krásně hrát 4-4-2

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bylo by to fajn, ale nevím, kolik bude chtít Juve doplatek, určitě nepůjde o klasickou výměnu, tak hloupí tam nejsou. Zbavit se Rakitiće za jakoukoliv cenu by měl být hlavní úkol dnešního dne. Rafinha do Celty, Roberto na beka a už by ten přetlak v záloze nevypadal tak strašidelně.

Reagovat
roman1978

bus, vidal, de jong, arthur, alena, riqui - to už by i šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno do Realu Bohužel to oslabí Sporting, ale pro mě osobně skvělé, že ho získá Real! Další Portugalec v Realu, tak zo ma být! Força Sporting y Hala Madrid!

Reagovat
Benzema

Som rad , že neskončil v Manchestri a som naňho zvedavý v Madride.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se to skutečně uskuteční..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nejlepší trenér na světě Zidane to bez Ronalda nějak nedává, což.

Reagovat
Nuno čomes

Co se to s tím Realem děje?

Reagovat
teenz

Hrajeme sračku.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát mám pocit, že vy tu svojí sračku tak neprožíváte. U nás je ta panika na maximu. Sebe do toho počítám taky.

Reagovat
teenz

Prožíval jsem to u Carla nebo když odcházel DiMa. Pak přišel Rafa, takže mě už nemá co rozhodit.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě něčeho jsem si všiml. Tenhle stav, kdy jsou obě ty mužstva v ... řekněme ... útlumu, způsobila stav, kdy si ty dvě grupy fandů nic nevyčítají a diskuse se zkvalitnily. Zdá se mi to?

Reagovat
misinho7

tak nikto sa tu nepovysuje tym padom... skor sa tu vsetci tlapkame ako zle sme na tom sice je ta diskusia kvalitna ale radsej by som bol za zlu diskusiu a poriadne vysledky

Reagovat
teenz

Tak je na každym, jakej obsah chce konzumovat. Každopádně to bude útlum obou mužstev + odchod Crise.

Reagovat
Gazdo

Plus precistenie sa od buriny co tu bola v oboch taboroch. Zostali tu uz v podstate len normalni diskuteri

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste extrém.. U vás 2:2 znamená sebevraždu.. my jsme za plichtu rádi.

Reagovat
Ed_Hazard

Nemaj mu to za zle, my sme rokmi vytrenovani k zufalosti. Uz tolko krat sme postali zaciatok ligy (a aj celu sezonu) ze uz to berieme ako samozrejmost.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta plichta by nevadila, ale ta hra jo. To je chaos, jak kdyby si to ti hráči koučovali sami.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
misinho7

minula sezona nas naucila...take peklo co sa tyka realu som este nezazil, to nas zocelilo vzdy som vravel ze tie uspechy v LM si treba uzivat lebo sa to nemusi opakovat x rokov..a teraz uz duplovane ked sa nedaju len tak nakupit 3-4 top hraci cez leto a ide sa

Reagovat
Anacron

My tu sračku totiž hrajem už třetí sezónu. A nikdo před sezonou nečekal nic jinýho a za ty roky už jsme zvyklí, takže tohle nás fakt nerozhodí. Upřímně máme za ty 3 kola víc bodů než sem čekal, takže v podstatě spokojenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Odešlo 50 gólů no.. a jako náhrada přišel Eden s 50 kg nadváhou.

Reagovat
misinho7

tak Eden este ale nehral no chudak, onho sa nebojim ten bude urcite nas najlepsi hrac a nejake body nam prinesie len skoda ze prisiel v case ked su jeho spoluhraci na ustupe alebo maximalne lenivi nieco spravit

Reagovat
smazaný uživatel

No příprava moc nenaznačila, ale snad jeho hvězda ukáže a naplno rozzáří. Momentálně mi dělá největší obavy obrana..

Reagovat
drussbarb

Ronaldo loni ligu hrál a nezdá se mi, že byste si vedli až o tolik hůř

Reagovat
Ángel di María 22

Ligu loni hrál, no, ale italskou..

Reagovat
smazaný uživatel

Loni ne.

Reagovat
drussbarb

Hopla. Ale víš, jak to myslím, že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné.

Reagovat
Anacron

Reagovat
Whitemedia

nechte ho žít, nebýt zranění, tak už je nadváha fuč

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou fórky.. však je jasné, že bude top.

Reagovat
lajka30

S VAR to mají prostě těžší.

Reagovat
ADM
Reagovat
Hristo Stoichkov

Icardi na hostování do PSG.

Reagovat
ADM

lol, tak tam budu mat veselo

Reagovat
vilp

Kde to čteš krom Di Marzia?

Reagovat
vilp

Hmm, už je to všude.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mohamed Bouhafsi

Reagovat
vilp

Opce na 70. Vtipný, jak jim tam jdou hlavně Jihoameričani.

Reagovat
Visca el barca

No protože jsou vymletý tupci.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Je to spíš logický než vtipný. Spíš jsem zvědavý, co se bude dít ve chvíli, kdy se jim nebude dařit, ta výbušná směska s Raiolou, Wandou, Neymarem Seniorem či Mendesem za zády bude zábavná. A maximálně ponižující pro ně musí být to, že tam nechtějí chodit ani náhradníci z Barcy či Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu, jak v tý společnosti může takovou dobu hrát Cavani, kterýho považuju za normálního.

Reagovat
Visca el barca

Ta Liga je slabá. Odchodem Neymara a Kiliana do dvou let půjde tenhle rádoby projekt do kopru.

Reagovat
vilp

Já jsem zase zvědavý, jak se mu bude dařit. Ideální podmínky, aby dával gól za gólem, pokud nebude sedět.

Reagovat
Visca el barca

Tak si sedne na lavici no I 33 letej Cavani je lepší než von.

Reagovat
smazaný uživatel

To je sebranka.

Reagovat
teenz

Člověk by řekl, že se poučí po Neymarovi a oni k němu přivedou dalšího podobnýho.

Reagovat
Visca el barca

K nim nikdo normální ale nechce ne?

Reagovat
smazaný uživatel

no jasne Wanda chcela Pariz, panicka

Reagovat
blaugrana

Bohaaa, Juve davaj 50 a ber Rakitica. Emreho Cana si strc za klobuk.

Reagovat
Visca el barca

Ať daj klidně jen 20.

Reagovat
smazaný uživatel

to je zase málo. Ber to tak, že pro Juve je to plus mínus ještě dobrá posila.

Reagovat
Visca el barca

Sice to málo je, ale ve výsledné fazi je to ušetřený plat a prostor pro jiné a to je k nezaplacení.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi jo. Všechno zase vyplývá z mizerné práce vedení. On už měl být prodaný někdy v červnu, a ne ho v posledním dni přestupáku dávat ve slevě, jen abychom se ho zbavili.

Reagovat
Visca el barca

to je pravda.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Phillipinho
Reagovat
vilp

Poté, co se Zinédine Zidane v březnu vrátil k trénování prvního týmu, Real Madrid ze 14 soutěžních utkání vyhrál pouze 6, k tomu přidal 4 remízy a 4 prohry. Bilance branek - 22 vstřelených (1,57 na zápas), 18 obdržených (1,29).

Reagovat
misinho7

nevadi...stacia reci ze nabuduce zamakame a zacneme od zaciatku na plno a pojde to

Reagovat
smazaný uživatel

Ten bude rád, když u vás dokončí sezonu. Neměl se vracet.

Reagovat
vilp

Jako pokud se vracel s tím, že to bude stavět na stejných hráčích, tak je to blázen a nic jinýho si nezaslouží.

Reagovat
teenz

Kdyby byla vidět nějaká změna (jako třeba Lamps u Chels) tak mu nikdo nemá výsledky/hru za zlé. Jenže hrajeme s tím stejným a stejnou sračku.

Reagovat
Masi

To asi špatně sleduješ fans Realu.

Reagovat
teenz

Asi jo.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
teenz

Reagovat
Mateo16

Milujem tieto štatistiky vytrhnuté z kontextu a ukázovat niečo relevantné.

Nepovies že je začiatok sezóny strácať sa bude či bude Eden , Pogba , Messi. Nepovies že minulú sezónu sa iba dohravalo.

A samozrejme ti to každý opalcuje.

Reagovat
vilp

Posledních 52 zápasů pod ZZ Real 102 bodů, Barcelona 121. Skóre samozřejmě horší. Nepovieš.

Reagovat
Whitemedia

Chtěl jsem ho během roku k nám, věřil jsem mu... ale on je tak tvrdohlavej až to hezké není a to jsem u nás už pár tvrdohlavých mezků zažil..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Rakitić odmítnul pozvánku do repre kvůli nevyjasněný situaci v klubu. Naděje žije

Reagovat
blaugrana

Snad odide normalne teraz a neuvrhne sa do ulohy ako Bjl.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ve svým vlastním zájmu by to udělat měl, běží mu předposlední rok smlouvy a v Barce se s ním evidentně nepočítá. Má asi poslední šanci podepsat parádní kontrakt, jako náhradníkovi s minimální minutáží mu nikdo ani v zimě (a už vůbec příští léto) nic solidního nenabídne.

Reagovat
blaugrana

Ak nekyvne, tak na oplatku by mal byt ododlany na tribuny.

Reagovat
Visca el barca

Juve, Inter ještě někdo další?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Asi jenom Juve, ale chtějí spíš nějakou výměnu a Bernardeschiho by obětovali pouze s velkým doplatkem, což nebudeme akceptovat a tudíž nejspíš zůstane.

Reagovat
Visca el barca

Bože můj.

Reagovat
blaugrana

Tych lavonozcov uz je v Barce az moc. Berna je tiez hrac na rm, rw a nam treba niekoho vľavo.

Reagovat
Visca el barca

Bernu nikdo nechce. Raketa musí jít!

Reagovat
blaugrana

no snad ho chcu moc a zaplatia...pripadne hostovacka s povinnym vykupom 50

Reagovat
ADM

Nesledujem to, ale jak moc sa hovori o Bernardeschim? To by bola hodne slušná posila ...

Reagovat
ADM

Inak ale aby ešte nepadlo na slová môjho starého otca po sobotnajšom prvom polčase

"Aj ten Rakitič mi nakoniec ešte bude dobrý.."

Reagovat
vilp
Reagovat
rave

Jeho oblíbené místo. Má odtud nejlepší výhled na akce soupeře.

Reagovat
Visca el barca

Kroos šel snad nejvíc dolů z vašeho týmu.

Reagovat
vilp

Je špatný. Proti Valladolidu byl skvělý, ale na konci to stejně podělal. Zklamání. Potřeboval by kolem sebe běhavější záložníky, pak by asi ještě šel nahoru.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Od příchodu do Realu to byl hype. Měl 100procentni přihrávky dozadu a všichni se z toho mohli posrat.

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

Reagovat
ADM

Reagovat
DrQQ

To zbytočné hemženie sa ho necháva chladným. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

ale ale on ma preci tak presne prihravky

Reagovat
Kenneth

On a Ramos by šli na lavičku jako první. Ale to by potom asi bylo v kabině peklo no...

Reagovat
vilp

To by potřeboval i Varane, Carvajal a Casemiro. Z té staré gardy se momentálně chce akorát Marcelovi a Karimovi, resp. Case se taky snaží, ale to jeho dřeváctví, demenci a schovávání se stoperům před přihrávkou to nevynahradí.

Reagovat
ADM

Antoine Griezmann registered 30 touches vs Osasuna, his joint-LaLiga low tally in a single game playing 90 minutes (30 as versus Granada for Atlético in May 2015).

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Kenneth

Bruno Fernandes nakonec přece jenom odejde z lisabonského Sportingu. O portugalského záložníka hodně stály Tottenham a Manchester United, do svých služeb ho ovšem získá Real Madrid, v průběhu dnešního by měl být oznámen přestup za 64 milionů liber.

Tohle je co za panic buy zase?

Reagovat
smazaný uživatel

Není to víc, než Ndombeleho?

Reagovat
ADM

Neskutočne nesympatický chlap ty vole

Reagovat
Switchback

ale golman dobrej

Reagovat
teenz

Jeho a Garetha vážně k smrti nesnášim. On je kokot od pohledu, Gareth si tu averzi vypěstoval postupně.

Reagovat
Visca el barca

Toho Garetha si u mě vypracovává úspěšně Rakitic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Anacron

Jenom tyhle dva? Mě už jich sere vážně hodně

Reagovat
teenz

Ostatní hrajou nahovno díky našemu hernímu (ne)stylu. Mám pochopení.

Reagovat
Anacron

Tak třeba u Ramose, Kroose nebo Benzína je úplně jedno co hrajeme

Reagovat
teenz

A pravda, Benze začínám nesnášet díky nesmyslný tlačence od ZZ. Celkově byla potřeba přestavba jako od Pepa/Conteho. ZZ to nezvládl a jediná změna bude Hazard.

Reagovat
smazaný uživatel

budete rádi, když druhá změna bude Hazardova váha.

Reagovat
teenz

Achjo.

Reagovat
technecium

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Visca el barca

Teď čtu, že šejci se cítili být poníženi žádosti Neymara o odchod. A reálně požadovali 300 mil. Takže ta dvouměsiční habaďura byla vcelku zbytečná. Příští léto má výkupku, takže jim stejně zdrhne a po cestě vomele Wandu.

Reagovat
Generalní Gladiator

Výše výkupky?

Reagovat
smazaný uživatel

160-170m, kazdy zdroj uvadza inak

Reagovat
smazaný uživatel

Takže si to Neymarové zase ošetřili. Ten jeho tata je fakt démon. Do každé smlouvy propašuje bombičku, kterou pak odpálí. Chtě nechtě klobouk dolů - co ten už ochcal managementů klubů ...

Reagovat
Visca el barca

Ochcal zatim jenom nás.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Santos. Psg

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Aby se Neymar za pár let nenašel zahrabaný v písku někde poblíž Dauhá.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Výkupku určitě nemá, ve Francii je to zakázaný, maximálně nějakou ústní dohodu, se kterou si šejk může udělat, co se mu zrovna bude chtít.

Reagovat
Visca el barca

V tom případě se odtamtud nikdy nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

who gives a shit?

Reagovat
smazaný uživatel

Nahrabe si a odejde jim zadarmo. Taky dobrý.

Reagovat
blaugrana

tak rakitic ostava...pice

Reagovat
smazaný uživatel

Prý to vedení zatrhlo. Ať jde Bart už do piče.

Reagovat
blaugrana

nuz, tak snad v zime....lenze ked bude teraz sediet, tak mu pôjde cena dole

Reagovat
Rattlesnake

vtip je v tom, že Ivan nehrál jedině proto, že se dohadoval jeho přestup/nepřestup. to, že ho Ernesto narve zpátky do základu je na beton sakr blé.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej na příští léto, Rakitič s Vidalem budou mít rok do konce smlouvy a celkem očekávám i odchod Busquetse, každopádně škoda ze ten Rakitič nevyšel už letos...

Reagovat
blaugrana

Neverim, ze bu Bus siel. Jedine ak niekde do Ciny zarobit na sklonku kariery.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zhruba rok co v rozhovoru zmínil, ze chce z barcy odejít na vrcholu, za dva až tři roky a ze ho láká MLS

Reagovat
blaugrana

Ako proti nebudem. Nenavidel som ho, lebo zobral Yayovi post, ale potom som ho miloval. Skoda, ze zanho neprisiel Rodri.

Reagovat
LAM

Kanté.Ten by tu zálohu neuvěřitelně rozhýbal.Kanté jako rozbiječ a De Jong s Arhturem jako tvůrci.

Reagovat
LAM

Myslim za Sergia.

Reagovat
smazaný uživatel

Maurizio Sarri Says Kante Can’t Move The Ball Fast

Reagovat
LAM

jojo v superpoháru proti Live,ale sám přehrával zálohu Liverpoolu.

Reagovat
alcantara

Frenkie ako lave kridlo, uz sa nemozem dockat ❤❤

Reagovat
blaugrana

No ja dufam, ze ho nestaval preto, lebo vidi, ze hre nic nedava a nie preto, ze aby sa nezranil a padol tak jeho prestup.

Reagovat
LAM

A za rok zadarmo?To jsou dementi.

Reagovat
blaugrana

este ma na dva roky

Reagovat
technecium

Rafinha do Celty... Tak pojďme toho Raketu ještě

Reagovat
blaugrana

Pokryju jeho plat aj s bonusmi. Dobra praca vedenia. Niekto môte mrmlat, ale s povestou vecneho maroda sa tazko nieco robi.

Reagovat
LAM

?

Asi nejlepší záložník začátku sezony a přípravy a dobrej krok ho nechat jít?Takže od teďka se bude trestat zkoušet hrát ofenzivně?Hlavně že kopyta Raakitiče,Vidala a Roberta si tu necháme-to ta hra bude podle toho vidět.

Další z dementních kroků vedení

Reagovat
blaugrana

priprava je bezpredmetna...proti bbilbau mal dobre minuty...proti odovzdanemu betisi mal lepsie chvile, ale na osasune uz to bllo nula bodov a js len otazka casu, kedy sa zas zrani....jeho odchod poskytne viac prestoru Alenovi snad....ivan a vidal msli ist tiez, ale bohuzial....roberto pod ernim bez sance, aby siel

Reagovat
LAM

Alena hrál celou přípravu taky a celou dobu byl hluboko pod úrovni Rafinhy.Zatim neukázal nic co by ho mělo opravňovat někdy vůbec hrát základ.Naproti tomu Rafinha proti němu bojuje jak blázen,dokáže daleko víc podpořit útok a může nastoupit na třech postech.

Kolik přesně nám teď zbylo ofenzivních záložníků v týmu?Odpovím za tebe-1 a to je Alena kterej není vůbec před bránou nebezpečnej.Jinak tam není nikdo když nepočítám Puiga se kterym ale Valverde naprosto nepočítá,paráda.

Reagovat
blaugrana

Arthur? Puig? a o ofenzivu sa aj tak stara primarne Leo a teraz mu bude vypomahat Grieznann.

Reagovat
blaugrana

De Jong ofc

Reagovat
LAM

Arthur je CM a co máš s tim Puigem když mu stejně Valverde nedá žádnej prostor a on by ho ještě potřeboval hodně.

Taktika Messi všechno zvládne sám je už známá a v nejtěžších zápasech v LM se na to dokážou připravit.Navíc letos to s Leem vypadá hodně špatně.Totálně bez přípravy a už měsíc mimo s tim že nikdo neví kdy se vrátí.

Reagovat
LAM

Jinak pokuď se teda vůbec někdy Messi vrátí do nominace(protože to vypadá,že ho chcem šetřit až do března)tak doufám,že mág Valverde nebude chtít aby zase hrál Griez na levý lajně,protože pak to můžem úplně zabalit.Dle mě ideální když bude hrát se Suarezem v útoku a Messi ve prostřed za nima.

.........................Stegen

..........Semedo,Pique,Umtiti,Alba

..........................Sergio

..................De Jong,Arthur

.........................Messi

..............Griezmann,Suarez

A nebo nechat hrát De Jonga místo Sergia.Je jasný že ten experiment s De jongem že bude hrát vedle Alby nemůže fungovat.

Reagovat
ADM

"inak pokuď se teda vůbec někdy Messi vrátí do nominace(protože to vypadá,že ho chcem šetřit až do března)"

Ty si ale neskutočný dement, sorry

Reagovat
technecium

Reagovat
LAM

Vedení o něm celou dobu lže.Před prvnim ligovym zápasem se řešilo jestli bude na lávce nebo ne.Nakonec ne protože nechtěli nic riskovat.Po dalším tejdnu kdy trénoval s týmem se řeklo,že se na poslednim tréningu necítil dobře a od tý doby úplně ticho.

Celkově už je zraněnej měsíc a nikdo neřekne na 100% jestli bude za dva tejdny.Tohle je hodně mimo a nechápu proč se nemůže říct pravda na rovinu.Klidně to může bejt dlouhodbej problém kterej se s nim ponese celej podzim,což by znamenlo konec šancí na titul v lize,protože to co předvádí venku vlize bez něj je neuvěřitelná sra.ka kterou jen tak někdo nevyrovná.

Reagovat
ADM

Pretože má zranené lýtko a pri tomto type športu a jeho veku je to strašne komplikovaný sval, ktorý môže byť v jeden deň úplne 100% a druhý deň nedokončíš tréning. Sám som mal zranené lýtko a trápil sa s ním celú jar, raz ma nič nebolelo a druhý deň sa mi nedalo chodiť. Potom, ke%d ho Ernesto vypustí na ihrisko a Leo si to lýtko odpáli a naozaj nabehne na trávniky až v budúcom roku, tak tu budeš uplne prvý kritizovať celý realizačný tím

Reagovat
LAM

Už je měsíc mimo a oni nejsou schopný říct pravdu.Všechny ty zprávy o jeho stavě jsou jen doměnky který vlastně nikdo nepotvrdil.

Teď navíc je vedení schopný pustit Rafinhu kterej jako jeden z mála byl schopnej tvořit směrem do předu a asi bude zas doufat jen v Messiho,což ale tuhle sezony nemusí vůbec vyjít.

Proto tady taky nadávám na přestup Rafinhy,protože nedává žádnej smysl.Hlavně že si necháváme posouvače jako je Rakitič,Roberto nebo Vidal(proti němu toho moc nemám,ale těžko s nim můžem hrát styl s velkym držením míče)

Reagovat
ADM

Rafinha nemá na LW / RW rýchlosť a na CAM nehráme. Jediné v čom vyníka je každý rok príprava, proti Osasune z neho boleli oči a proti Betisu dojebal aj nemožné pred bránou, nechápem ten hype. Nevidel som hráča, ktorý by mal zbytočnejšiu pravú nohu, a kým sa s loptou pootáča tak aby to mal presne na lavačku tak strácame sekundu v každom útoku. Prípadne sa po loptu stiahne k vlastnej bráne a tam sa s ňou 5 sekund krúti a potom ju nahrá. V zálohe jeho minúty musia mať Aleňa a Riqui a v útoku Dembélé, Peréz a príležitostne Ansu. Akože som na neho vysadený, priznám, pretože za tých 5 rokov mal fakt dobrých dokopy tak 5 zápasov a nechápem prečo je stále v kádri a každý rok sa mu dávajú minúty, ked sa s nim nepočíta alebo sa do 5 zápasov zrakví na polroka zase.

Reagovat
ADM

*na jeho miesto a tých pár minút by som ovela radšej videl naspäť Pedra alebo makača ako Deulofeu, ktorý mal ale v Barce zhodou náhod bohužiaľ najhošiu finálnu fázu akú som u hráča videl

Reagovat
LAM

Deulo fakt né.Po vápno paráda,ale pak něco hroznýho.

Reagovat
ADM

No veď preto tá druhá čast vety. Ale ako striedanie do útoku na 20minút sú typy hráčov ako Pedro na nezaplatenie.

Reagovat
LAM

Paráda.Takže ofenzivního záložníka ti zbyl jen hrozně nevýraznej Alena(Puig si rovnou škrtni,protože Valverde mu žádný šance dávat nebude)

Nad Dembelém jsem už definitivně zlomil hůl,protože musí mít v hlavě opravdu vymleto.To co dělá za blbosti u nás nemá obdoby.

Pokuďf jde o Ansa,tak tomu dejme ještě hodně času.Je mu 16 a je to hráč jJuvenilu kterej by měl letos dostávat šance v béčku.Tihle hráči musej růst postupně,aby to zvládli v hlavě(Bojan jako příklad).Až bude hrát kvalitně v béčku tak může do áčka.U nás je totiž na hráče obrovskej tlak a už na Osasuně(i když dal gol)bylo vidět jak je hodně nervozní a hodně kazil.

Reagovat
ADM

Vždy tu boli hráči, ktorí nemali problém začleniť sa do dospelého futbalu vo velmi nízkom veku. Leo, Rooney, Mbappe, Bojan. Samozrejme že Ansu-ove miesto je v béčku, ale nevidím dôvod ho tam brzdiť, ak na to bude mať a v Áčku bude miesto na jeho minúty..

Reagovat
technecium

Reagovat
Gazdo

Ty si celkom sklenenka

Reagovat
ADM

Keď ma to chytí, tak sa jebe všetko. Teraz som bol od 2014 do 2018 uplne v pohode ale od začiatku 2019 som už mal uplne všetko a nezastavujem... Dokonca mi 2x diagnostikovali mononukleozu a pri tom povedali, že to moze mať clovek len raz v zivote

Reagovat
Gazdo

dobre ty :D ja som zas taky rosicky typ :D skratka co sa moze nejaka slacha alebo sval posrat to mam. Nenavratne poskodene rameno, clenok a trieslo. So vsetkym dokazem hrat futbal a dajme tomu normalne hybat ale bude to uz boliet asi do konca zivota. Plus samozrejme pribudaju stale nove ale tie zas odchadzaju

Reagovat
smazaný uživatel

Ztratili ho a bojí se to přiznat

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Visca el barca

Dáte LAMOVI prosím ban? To se nedá číst.

Reagovat
LAM

A co přesně ti vadí?

Reagovat
vilp

Všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Nechaj ho LAM je nas Mateo

Reagovat
technecium

Reagovat
LAM

Tak kde je ten Neymar?

Reagovat
Gazdo

Rafinha nech sa ti dari chlepce a hadam s denisom vsetkym tuto sezonu ukazete

Reagovat
mesyas

Tlustý Hazardko bude ještě s brekem vzpomínat na staré časy v Chelsea.

Reagovat
valloire

Zidane ven

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele