3. kolo
30.08.2019 20:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Sevilla poprvé ztratila body, doma remizovala se Celtou Vigo

Sevilla poprvé v sezoně ztratila body, když v předehrávce kola jenom remizovala se Celtou Vigo 1:1. Branky přitom padaly až v závěrečné desetiminutovce, kdy se nejprve trefil domácí Franco Vázquez, aby o tři minuty později srovnal Denis Suárez. Sevilla se stále drží na čele, ale po víkendu jí může sesadit Atlético.

Los Rojiblancos jsou na startu LaLigy v dobré formě a zatím vyhráli oba duely. I v domácím prostředí proti Celtě Vigo byli svěřenci trenéra Lopeteguiho velkým favoritem a v prvním poločase měli jasně navrch.

V 17. minutě zazdil první gólovku Luuk De Jong, který z hranice malého vápna vůbec netrefil vzdálenější tyč. Sevilla měla v prvním poločase hned několik nebezpečných rohových kopů, ovšem brankář Blanco nemusel zasahovat. Převaha domácích k vedoucímu gólu nevedla, Celta se vydala před Vaclíka jen ojediněle a s bezbrankovou první půlí byla více spokojena ona.

Julen Lopetegui mohl být s výkonem svých svěřenců spokojen jen částečně. Sevilla sice měla převahu, ale ve druhém poločase se dostávala do zakončení hůře. Zdálo se, že zápas dojde do bezbrankového stavu, ale diváci na stařičkém stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána se dočkali posledních deset minut. Nejprve v 81. minutě poslal Banegův krásný centr hlavou do sítě Franco Vázquez, ale třetí výhru v řadě si Sevilla nepřipsala. Celta dokázala takřka okamžitě vyrovnat, když se po Minově šikovném prostrčení prosadil Denis Suárez. Zápas měl ještě devítiminutové nastavení, ale vítězné rozuzlení nepřinesl.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Pharrell

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele