3. kolo
31.08.2019 19:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Getafe si spravedlivě rozdělilo body s Alavésem

Getafe nedokázalo zvítězit ani ve třetím zápase a zůstává hluboko ve druhé polovině tabulky. S remízou 1:1 je více spokojen Alavés, který pro změnu ve třetím zápase v řadě nenašel přemožitele. Madridský celek v nezáživném utkání vedl, ale o náskok ještě v prvním poločase přišel.

Loni Getafe nad stejným soupeřem zvítězilo vysoko 4:0 a i v tomto utkání nezačalo špatně. Začátek byl sice z obou stran dost bojovný, ale jako první ohrozil branku soupeře domácí Faycal Fajr, který orazítkoval břevno. O šest minut později rozjelo Getafe povedenější akci, Cucurella vysunul do gólovky Jorge Molinu, který zblízka překonal brankáře Molinu. Diváky úvodní branka nabudila, ale domácí se z ní neradovali dlouho. Ve 31. minutě si Alavés vytvořil závar před brankou a vlastně z první možnosti srovnal. Joselu uvnitř malého vápna dělal co mohl, aby balón za každou cenu propasíroval do sítě, což se mu nakonec podařilo.

Bohužel utkání ještě v prvním poločase ztratilo tempo a fotbal bez šancí diváky pomalu ale jistě začal nudit. Stejný obraz hry byl k vidění i po změně stran a příliš tomu nepomohla ani střídání. Až čtvrthodinu před koncem se Getafe marně dožadovalo pokutového kopu, ale faul Bergary posouzen jako nedovolený nebyl.

Oba celky nakonec vystřelily jen jednou na branku a z tohoto pohledu je konečná remíza spravedlivá.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zkoušela bukwice s kurzem na dvojku-5,49???Pruměrný kurz k 1,94 je cca. 4. Možná se chystá nějaké překvápko 5. kole a tímto si oni připravují prostor.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele