3. kolo
31.08.2019 21:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Betis má první body, proti Leganésu otočil výsledek

Betis po dvou porážkách zabral a doma získal všechny body proti houževnatému Leganésu. Nejdůležitější okamžiky zápasu přišly až po změně stran. Stadion Benita Villamarín nejprve zaskočil vedoucím gólem Martin Braitwaite, ale Lorenzo Morón a Nabil Fékir výsledek otočili.

Leganés nesehrál na Betisu špatné utkání, ovšem před šestnáctkou Roblese byl málo efektivní. První poločas diváky spíše nudil, ani jeden tým si nedokázal vypracovat vyloženou šanci, tedy s výjimkou závěrečné pětiminutovky, kdy nejprve trefil veterán Joaquín z přímého kopu tyčku a v nastavení Mandi hlavou břevno! To byly největší šance prvního poločasu, který, jak už bylo řečeno, jinak příliš fotbalové krásy nepobral. S příchodem druhé půle se to však mělo změnit.

V 51. minutě totiž zaskočil stadion Villamarín Martin Braitwaite, který pohotově dorazil do branky vyraženou střelu Oscara a Betis byl i ve třetím ligovém zápase v nesnázích. S Leganésem však neprohrával dlouho, o tři minuty později se natlačil před Cuéllara Lorenzo Morón a přihrávku Emersona z pravé strany poslal do sítě. Po vyrovnání měl Betis balón ve své moci častěji a po hodině hry završil obrat. Canalesova přihrávka napříč pokutovým územím prošla až k Nabilu Fékirovi a nová akvizica z Olympique Lyon rozhodla. Radost z vedení poněkud pokazilo zranění Sidneiho, který musel být střídán za Marca Bartru. Domácí celek byl dál o něco aktivnější a Cuéllara prověřil nebezpečnou střelou Guardado. Na druhé straně zkoušel překvapit z úhlu Roblese Navarro, ale domácí brankář si poradil.

Leganés se v závěru snažil o vyrovnání a například rána Silvy nebyla vůbec špatná, naštěstí pro Betis ale nepřesná. Andalusané mohli definitivně stvrdit tři body v nastavení, ale střela Iglesiase se zastavila o brankovou konstrukci, celkově pro Betis už po třetí. Domácí výsledek udrželi a po dvou porážkách konečně vyhráli.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele