3. kolo
31.08.2019 19:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Levante v závěru strhlo vedení na svojí stranu a Valladolid porazilo

Druhý domácí zápas a druhé vítězství. Souboj Levante s Valladolidem dlouho vypadal na bezbrankovou remízu, když v tom sedm minut před koncem udeřil Sergio León a krátce po něm pojistil výsledek José Luis Morales.

Vyhrálo nakonec šťastnější mužstvo, protože po celou dobu bylo utkání velmi vyrovnané a dost možná by mu spíše slušela remíza.

Valladolidu patřil začátek utkání a první výraznější šanci měl po osmi minutách Rubio, jeho střela ale skončila vedle. O deset minut později si přihlásilo o slovo i Levante. Po faulu v šestnáctce sudí Cordero nařídil pokutový kop, který o chvíli později odvolal. Celé akci totiž předcházel ofsajd a tudíž nemohlo být pískáno. Postavení mimo hru překazilo gólovou radost i hostujícímu týmu. Guardiolův gól nemohl být uznán, protože se útočník v době přihrávky nacházel v ofsajdu.

Před koncem poločasu přišly dvě šance Valladolidu. Nejprve Ünal z dobré pozice netrefil zařízení a krátce po něm trefil jen boční síť Mayoral. Přitom brankář Masip už byl mimo hru a dosah zasáhnout.

Po změně stran zase jako první zahrozili domácí, ale Roger podobně jako před ním Ünal netrefil branku. Rozhodně se nehrálo nudné utkání, oba celky útočily a Valladolid zahodil další možnost v 72. minutě, kdy pálil nad Ünal. Zápasu by skutečně slušela remíza, ale Levante nakonec mělo velké štěstí. Sedm minut před koncem tečoval Bardhiho centr Porro a Sergio León zblízka poslal balón do sítě! Velkou radost domácích ještě umocnila druhá branka, která přišla v nastavení. José Luis Morales zůstal před brankou sám a nehlídaný a nadvakrát poslal balón za Masipova záda.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele