LaLiga - souhrn 22. kola

01.02.2019, 22:52, aktualizováno 04.02.2019, 23:01
Komentáře a souhrny
Barcelona po dlouhé nevyhrála, doma proti Valencii dokázala jen vyrovnat na 2:2, i tak navýšila svůj náskok, jelikož Atlético prohrálo s Betisem. Další ztrátu zaznamenala Sevilla, ve zlepšených výkonech naopak pokračuje Real Madrid, velké baskické derby ovládl Real Sociedad. Villarreal nedokázal porazit Espanyol, přestože vedl o dvě branky...

Rayo Vallecano - CD Leganés 1:2

04.02.2019 21:00

Góly: 83. Álvaro García - 36. Martin Braithwaite, 85. Youssef En-Nesyri

Vallecano po pěti zápasech bez porážky padlo a jeho přemožitelem se stal Leganés. Důležitou záchranářskou bitvu rozhodl pět minut před koncem Youssef En-Nesyri a to hned vzápětí po vyrovnávací brance. Hosté v zápase dlouho vedli a tři body získali navzdory vyloučení Allana Nyoma, který byl ze hřiště vykázán v 58.minutě.

Rayo do tohoto zápasu vstupovalo ve velmi dobré formě, z pěti ligových zápasů čtyřikrát vyhrálo a jednou remizovalo. Leganés takovou formou neoplýval, i když i on měl za sebou velice zajímavé výsledky a kupříkladu vítězství nad Realem Madrid v Copa del Rey, které mu ale k postupu do další fáze nestačilo.

V samotném zápase šlo o hodně, hrálo se o důležité body v boji o záchranu, které potřebovaly oba celky. Začátek zápasu byl poměrně nervózní a první gólovka byla k vidění až ve 22.minutě. En-Nesyri hlavičkoval ve vápně za sebe na Braitwaita, který zblízka orazítkoval tyčku. Leganés byl o něco aktivnější a o několik minut později se dostal do vedení. Na rohový kop Silvy si nejvýše naskočil Martin Braitwaite a hlavou překonal Dimitrievskiho, který se za balónem jen ohlédl.

Domácí potřebovali s výsledkem něco udělat a do karet jim jistě hrálo vyloučení z 58.minuty. Nyom u rohového praporku naprosto nepochopitelně a ostře zajel do protihráče a od sudího Martíneze nemohl vidět nic jiného, než červenou kartu. Leganés sice vedl, ale zbytek zápasu musel dohrávat v početní nevýhodě.

Vallecano pochopitelně vycítilo možnost na zvrat a vrhlo síly do útoku. Deset minut před koncem měl na kopačce vyrovnání De Tomás, který ale na malém vápně donutil ke skvělému zákroku Cuéllara. O chvíli později už domácí skutečně vyrovnali. Franco Di Santo ve vápně vypálil, Cuéllar jeho střelu vyrazil před sebe a dorážející Álvaro García už měl snadnou úlohu. Jenomže z vyrovnání se domácí dlouho neradovali. Rayo nepokrylo rohový kop a hlavička En-Nesyriho se pomalu, ale přece doplachtila za brankovou čáru. Času na opětovné vyrovnání už Vallecanu moc nezbývalo a hosté si výsledek dokázali udržet.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Deportivo Alavés 3:0

03.02.2019 20:45

Góly: 30. Karim Benzema, 80. Vinícius Júnior, 90. Mariano

Real Madrid se dotahuje na čelo. Proti Alavésu předvedl velmi dobrý výkon a nejenže soupeře k ničemu nepustil, ale ještě mu nasázel tři góly. Vedle kanonýra Karima Benzemy se prosadili Vinícius Júnior a Mariano Díaz. Pro madridský velkoklub to byla už čtvrtá ligová výhra v řadě.

Na Santiago Bernabéu se utkal třetí tým s pátým, ale zatímco domácí konečně chytli formu, hosté ztrácejí dech. Favoritem byl jednoznačně Real, který také od samého počátku udával tempo hry.

V 9. minutě přišel s první vážnější šancí Karim Benzema, francouzský útočník vypálil zpoza šestnáctky a branku Pacheca přestřelil. O deset minut později nebezpečně vypálil i Reguilón, který se znovu objevil v základní jedenáctce Realu na úkor Marcela, ale ani jeho pokus se mezi tyče nevešel. Bílý balet slavil až přesně po půlhodině hry a zaslouženě. Vinícius přihrávkou rozeběhl Reguilóna, jenž před brankou našel osamoceného Karima Benzemu - 1:0 pro Real. Domácí až do konce prvního poločasu utkání kontrolovali, avšak na další gól si muselo publikum slavného stadionu ještě počkat.

Deportivo Alavés nepředvedlo směrem dopředu vůbec nic. První příležitost v utkání si vytvořil v 57. minutě střelou z úhlu Calleri, Courtois zasahovat nemusel. O devět minut později pak pálil Jony a belgický brankář tentokrát pokus vyrazil, to však bylo ze strany hostů všechno.

Realu poměrně trvalo, než vstřelil druhý gól, který ho definitivně uklidnil. Deset minut před koncem nedokázala obrana Alavésu zastavit přihrávku Asensia a Vinícius Júnior sám před Pachecem nezaváhal. S brankovými příležitostmi se v samotném závěru utkání roztrhl pytel, ale důležitá byla až třetí branka v první minutě nastavení. Odriozola našel ve vápně hlavu Mariana Díaze a ten upravil skóre do konečné podoby. Real porazil Alavés 3:0, pojistil si třetí místo a vytváří tlak na druhé Atlético. Deportivo spadlo po další porážce až na sedmé místo.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Girona FC 3:0

03.02.2019 18:30

Góly: 37. Rubén Peña, 46. Charles, 57. Charles (pen.)

Už třetí porážku v řadě zaznamenala katalánská Girona, která tentokrát nestačila na Eibar a po výsledku 0:3 se nebezpečně přiblížila sestupovým pozicím. Eibar otevřel skóre v prvním poločase, ale utkání definitivně zlomil ve svůj prospěch krátce po změně stran, kdy vstřelil dva góly Charles.

Girona chtěla na Eibaru ukončit osmizápasové čekání na vítězství, naposledy totiž zvítězila v listopadu loňského roku na hřišti Espanyolu. Domácí ale neprohrávají, za deset kol ztratili tři body jen ve dvou případech, z toho navíc jednou na barcelonském Camp Nou.

Více při chuti byli domácí, kteří si první velkou příležitost vypracovali už ve 4.minutě a stála za to. Fabián Orellana si krásně nadhodil balón a tvrdou střelou orazíkoval břevno! Eibar byl i v pozdější fázi prvního poločasu více aktivní a do vedení se dostal ve 37.minutě díky parádní střele do šibenice v podání Rubéna Peňy. Girona si schovala svojí velkou příležitost na závěr prvního poločasu a proti voleji Juanpeho musel dobrým zákrokem zakročit Dimitrović.

Hosté prohrávali po první polovině dějství 0:1 a po obrátce potřebovali nutně přidat. Eibar však Gironu okamžitě zpražil druhým gólem. Sergi Enrich před šestnáctkou dobře sklepl balón na Charlese a ten šikovným lobem zvýšil na 2:0 pro domácí. O pár minut později pak Ramalho fauloval Charlese a Eibar měl k dispozici pokutový kop. Sám postižený si nenechal ujít vhodnou příležitost ke vstřelení druhého gólu a penaltu bezpečně proměnil.

Charles mohl zaútočit i na populární hattrick, ale jeho střelu v 71.minutě vyrazil Bunú. Gironě nebyla přána ani korigace výsledku a gól, který vsítil Stuani nebyl kvůli ofsajdu uznán. Výsledek 3:0 už se až do konce zápasu nezměnil.

Více informací k zápasu

Real Betis - Atlético Madrid 1:0

03.02.2019 16:15

Góly: 65. Sergio Canales (pen.)

Zaváhání vedoucí Barcelony hostující Atlético Madrid nevyužilo a s Betisem dokonce prohrálo. V Seville rozhodla zápas jediná branka, kterou z pokutového kopu vstřelil Sergio Canales. Nepříliš povedenou premiéru si v dresu Atletů odbyla nová akvizice Álvaro Morata.

Atlético vyrukovalo do zápasu už s novou posilou útočníkem Álvarem Moratou, který přišel teprve před pár dny z londýnské Chelsea. Někdejší hráč nenáviděného Realu Madrid zaujal místo vedle obvyklé stálice Antiona Griezmanna.

Samotné utkání slibovalo zajímavou podívanou, ale první poločas přes veškerá očekávání zklamal. Hned ve 3. minutě měl sice Betis obrovskou příležitost, když hlavičku Joaquína skvěle zlikvidoval Oblak. Oba celky se pak nemohly dostat do tlaku, takže se převážně bojovalo o střed hřiště.

Divákům na stadionu Villamarín nezbývalo nic jiného, než doufat, že se po obrátce věci změní. Přispět k tomu mohlo i střídání Atletů. Diego Simeone poslal na hřiště Filipeho Luise, ten nahradil Santiaga Aríase. Na druhé straně zase nahradil Sidnei Marca Bartru. Obraz hry se ale ani po tom výrazně nezměnil.

V 54. minutě se dostal ke střeleckému pokusu Griezmann, ovšem francouzskému útočníkovi scházela větší přesnost i razance. Velké emoce vzbudil o chvíli později souboj Moraty s Feddalem, po kterém se hosté dožadovali pokutového kopu. Sudí se poradil s videem a penaltu nakonec neodpískal. Tedy alespoň v tento moment, protože o několik minut později se tak stalo po ruce Filipeho Luise. Betis dostal ideální možnost na vstřelení vedoucího gólu a touto nabídkou nepohrdl Sergio Canales. Jan Oblak sice správně tipl směr, ale cestě balónu do branky nezabránil.

Atlético ještě mělo dostatek času s výsledkem něco udělat, jenomže recept na obranu Béticos hledalo marně. Domácí v závěru kouskovali hru, pomáhali si fauly a zkrátka dělali vše pro to, aby se madridský celek do žádného náporu nedostal. Taktika slavila úspěch, Betis nejtěsnější vedení uhlídal a získal cenný skalp průběžně druhého týmu LaLigy.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Espanyol Barcelona 2:2

03.02.2019 12:00

Góly: 37. Vicente Iborra, 65. Santi Cazorla (pen.) - 75. Daniele Bonera (vl.), 81. Roberto Rosales

Ani dvougólový náskok během druhého poločasu nestačil Villarrealu na tři body a po remíze 2:2 jde už o devátý zápas v řadě bez vítězství. Espanyol vytěžil s minima maximum a může se těšit z jednoho bodu. Pro Villarreal je další ztráta velkou komplikací, tradiční klub se topí v sestupovém pásmu a jeho ztráta na nesestupové pozice se může ještě zvýšit.

Tři body by přitom Villarrealu za této situace hodně pomohly, za ztrátu dvoubrankového manka si však domácí mohou jen a jen sami. Do zápasu, který měl jinak výtečné podmínky vstoupili domácí aktivně, zejména byl vidět Pedraza, který nejednou prověřil schopnosti Diega Lópeze. Espanyol postupem času převzal iniciativu, jenomže jako první se prosadila Žlutá ponorka. Ve 37.minutě poslal Cazorlův centr do břevna Gerard Moreno a rychlou dorážkou rozvlnil síť Vicente Iborra. Villarreal byl až do konce poločasu lepší, ale druhou branku přidat nestihl.

I druhý poločas byl na stadionu de la Cerámica velice zajímavý, šance měly oba celky. Nejprve sahal po vyrovnání Borja Iglesias nebezpečnou volejí, která šla však mimo a o chvíli později orazítkoval Alfonso Pedraza vzdálenější tyč!

V 65.minutě byl Villarreal blízko vítězství, protože po faulu Hermosa na Ekambiho nařídil sudí pokutový kop a zkušený Santi Cazorla ho v pohodě proměnil. Slibný a nadějný náskok však domácí neudrželi. Čtvrthodinu před koncem golman Asenjo neudržel přímák Granera a vypadnutý balón mu nepochopitelně napálil do vlastní sítě Daniele Bonera. Zkušený italský stoper chtěl balón odkopnout do bezpečí, místo toho se trefil přesně do branky.

A Villarreal znervózněl, což hosté vycítili a o pět minut později zasadili domácím druhý úder. Roberto Rosales předvedl z hrany vápna parádní střelu z voleje a jakkoliv se Asenjo natahoval, na střelu do šibenice dosáhnout nemohl. Byl to parádní fotbalový moment, ale pro Villarreal pochopitelně pohroma. Ve zbývajícím čase už ani jedna strana nechtěla chybovat, takže zápas došel do remízového konce.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Sevilla FC 1:0

02.02.2019 20:45

Góly: 73. Okay Yokuşlu

Sevilla od Nového roku prohrála už třetí zápas a komplikuje si postavení v první čtyřce. Andalusané prohráli po jediné brance Okaye Yokuslua 0:1 s o záchranu bojující Celtou Vigo, pro kterou je naopak výsledek důležitým počinem. Celestes nejenže odskočili sestupovým pozicím, ale vyhrát dokázali poprvé od začátku prosince loňského roku.

Každá série jednou končí a ta Celty Vigo se naplnila v tomto kole proti ambiciózní Seville. Hosté byli papírovým favoritem, přestože v týdnu to od Barcelony pořádně schytali. Sevilla se chtěla za tento průšvih revanšovat a pojistit si průběžné čtvrté místo, jenže zápas výsledkově nezvládla.

Hosté vstoupili do utkání o něco lépe, i když na větší brankovou příležitost se muselo dlouho čekat a to až do 32. minuty, kdy měli obrovskou příležitost domácí. Beltrán chytrou přihrávkou vysunul Huga Malla, ale ten poslal balón jen vedle Vaclíkovy branky. Los Rojiblancos museli už v průběhu prvního poločasu střídat, zraněného Aranu nahradil Roque Mesa.

Celta Vigo zahrozila do konce prvního poločasu ještě jednou. Boufal zkoušel Vaclíka obstřelit, ale nepochodil, český brankář se po jeho střele natáhl a zpacifikoval ji. Celta hodně bojovala a i ve druhém poločase zaměstnávala Vaclíka střeleckými pokusy, zkoušel to například Jozabed, ale ani s ním neměl gólman Sevilly problém.

Zahanbit se nenechal ani na druhé straně Blanco, který parádně vychytal Ben Yeddera. Chvíli po něm pak Sarabia těsně minul.

Rozhodující okamžik celého zápasu přišel čtvrthodinu před koncem. Rohový kop zahraný na přední tyč přeskočil až na střed malého vápna, kde Okay Yokuslu neměl problém trefit odkrytou branku!

Sevilla moc času na vyrovnání neměla, navíc se jí až do nastaveného času vůbec nedařilo. Během nastavení si však dokázala vytvořit dvě velké příležitosti, ale Escudero i Kjaer si vylámali zuby na pozorném Blancovi. Celta Vigo konečně dokázala zvítězit a zlepšit svojí situaci v tabulce, kdežto Sevilla své příznivce znovu zklamala.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Valencia CF 2:2

02.02.2019 18:30

Góly: 39. Lionel Messi (pen.), 64. Lionel Messi - 24. Kévin Gameiro, 32. Dani Parejo (pen.)

Lionel Messi zase řádil, ale na výhru Barcelony to tenkrát nestačilo. Vedoucí tým LaLigy musel s Valencií dotahovat dvoubrankové manko a nakonec bral v zápase bod za remízu 2:2. Zklamané nejspíše budou oba týmy, Barceloně se může ztenčit náskok na čele, zatímco Valencia mohla učinit další krok na cestě do evropských pohárů. Na slavném Camp Nou sice byla outsiderem, na druhou stranu však vedla už o dvě branky.

Barcelona to nemá s Valencií nikdy jednoduché a platilo to i tentokrát. Netopýři se pod vedením kouče Marcelina ještě nedávno trápili, ale dvě výhry v řadě a postup v Copa del Rey mužstvo zdravě nakoply.

Valencia do utkání doslova vlétla a Barcelona si už ve třetí minutě zápasu mohla oddechnout. Rychlou akci 4 na 3 zakončoval Parejo a ter Stegen vytáhl vynikající zákrok. K dorážce se pak ještě dostal Gameiro a Katalánce zachránila branková konstrukce. Barcelona okamžitě zklidnila hru a o pár minut později se marně dožadovala pokutového kopu, když střelu Semeda ztlumil Gabriel a nejspíše přitom i zahrál rukou. Domácí posléze typicky obléhali šestnáctku soupeře, který vyčkával na protiútoky a jeden takový ve 25. minutě proměnil ve vedoucí gól.

Rodrigo prostrčil balón na Gameira a ten nekompromisní střelou propálil ter Stegena. A domácím bylo ještě hůře, protože za chvíli Roberto fauloval Wasse a hlavní sudí zápasu odpískal ve prospěch Valencie pokutový kop! Dani Parejo zvolil razantní střelu a zvýšil už na 2:0.

Vedení však hostům dlouho nevydrželo. Barcelona ještě do poločasu snížila, když i ona kopala penaltu. Semedo byl faulován Lattorem a ani Lionel Messi si nedělal problémy a pokutový kop suverénně proměnil.

Hosté po prvním poločase vedli, ale po změně stran je ještě čekala pořádná šichta. Barca měla převahu a v 66. minutě ji přetavila ve vyrovnávací gól. Lionel Messi za vápnem vyslal perfektní kroucenou střelu a Neto se mohl jen ohlédnout. Argentinská modla znovu prokázala, jak je pro současnou Barcelonu nepostradatelná. Valverdeho svěřenci měli ještě dostatek času utkání zvrátit ve svůj prospěch, ale Valencia se dokázala ubránit a přivézt si z Camp Nou cenný bod.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Athletic Bilbao 2:1

02.02.2019 16:15

Góly: 16. Mikel Oyarzabal, 45. Willian José - 82. Raúl García

Baskické derby mezi Realem Sociedad a Athleticem dopadlo lépe pro domácí tým, který na Anoetě zvítězil 2:1. Domácí si už v prvním poločase vytvořili dvoubrankový náskok a i když hosté snížili, vyrovnat už nedokázali. Vítěznou trefu obstaral Willian José.

Prestižní baskické derby přineslo několik vzrušivých momentů na obou stranách a obecně diváky muselo hodně bavit. Athletic chtěl soupeři oplatit předchozí dvě porážky, ale utkání proti regionálnímu rivalovi zase nezvládl.

Real Sociedad začal dobře a během několika pár minut měl zajímavou příležitost, když Willian José přepadl přes brankáře Herrerína a dožadoval se pokutového kopu, nicméně zbytečně, protože celé situaci předcházel ofsajd. V 16. minutě už ale domácí udeřili a stadion Anoeta se mohl radovat. Willian José z vlastní šestnáctky nakopl balón dopředu, Mikel Oyarzabal předvedl rychlé nohy a přehled, zbavil se i Herrerína a střelou do prázdné rychlý brejk úspěšně zakončil. Hosté mohli vyrovnat po půlhodině, ale nebezpečnou hlavičku Rulli vytáhl na rohový kop. Na druhé straně zase zazvonila branková konstrukce, takže výsledek zůstával stále stejný - 1:0 pro Real Sociedad. A to až do poslední minuty prvního poločasu, kdy Athletic nedokázal odvrátit balón a Willian José parádní ranou zpoza šestnáctky zvýšil na 2:0.

Druhý gól a navíc do šaten hostující tým poznamenal. Athletic Club nemohl najít na hru rivala recept a prakticky nebyl nijak nebezpečný. Real Sociedad s přehledem držel náskok, ale stačilo jedno zaváhání a vše bylo jinak. Deset minut před koncem fauloval ve vlastním vápně Raúl Navas a Athletic měl k dispozici pokutový kop. Zkušený Raúl García nejprve zaváhal a trefil Rulliho, ovšem s rychlou dorážkou zařídil dramatizaci utkání.

Athletic měl ještě čas na vyrovnání, ale soupeř ho do závěrečného tlaku, krom pár centrů, nepustil a výhru udržel. Domácí porazili Athletic už ve třetím utkání v řadě.

Více informací k zápasu

Levante UD - Getafe CF 0:0

02.02.2019 13:00

Góly: -

Getafe na půdě Levante jenom remizovalo a po víkendu může přijít o pohárové příčky. Diváci na stadionu Ciutat de Valencia žádnou branku neviděli. Jedenáct minut před koncem se sice radoval z gólu Arambarri, ale vše zhatil odmávaný ofsajd.

Madridský celek měl za sebou dvě soutěžní porážky v řadě a na půdě valencijského Levante to chtěl napravit. Domácí celek má nejhorší obranu v lize, jenže tentokrát si dal v defenzívě záležet a s pohárovým aspirantem neinkasoval.

V prvním poločase to byl z obou stran hodně bojovný výkon a navrch neměl žádný tým. Místo brankových příležitostí jsme mohli sledovat hru plnou faulů a není divu, že hlavní arbitr zápasu pan Cordero rozdal pět žlutých karet. Jediná pološance, která stála za zmínku se odehrála ve 39.minutě, kdy dlouhý nákop do šestnáctky sklepával hlavou před malé vápno Vezo, ale tam nebyl nikdo ze spoluhráčů.

První pohledná akce přišla až po změně strana postarali se o ní hráči Levante. Jason si šikovně potáhl balón ke středu, kde z ideální pozice vypálil a Soría musel vyrážet na rohový kop. Před Soríou bylo živo i v 57.minutě, kdy se domácí dožadovali odpískání pokutového kopu, nicméně sudí nechal hru správně pokračovat.

Getafe toho na stadionu Ciutat de Valencia moc nepředvedlo. Jedenáct minut před koncem sice vstřelil gól Arambarri, jenomže radost překazil hostům zdvihnutý praporek čárového. Branka nepadla ani v závěu zápasu, Duro hlavičkoval těsně nad, takže Fernández nemusel zasahovat a v nastavení už si oba týmy žádnou příležitost nevypracovali.

Více informací k zápasu

SD Huesca - Real Valladolid 4:0

01.02.2019 21:00

Góly: 19. Enric Gallego, 50. Jorge Pulido, 53. Moi Gómez, 77. Ezequiel Ávila

Nečekaně vysoké vítězství zaznamenala v domácím utkání Huesca, která rozstřílela Valladolid 4:0 a ještě oživila svoje šance na záchranu. Domácí sice zůstávají nadále poslední, ale zejména z psychického hlediska jim může vítězství do dalších kol pomoci. V novém roce 2019 jde už o druhý triumf Azulgranas.

Huesca počátkem ledna doma porazila Betis, před týdnem vybojovala nadějnou remízu 0:0 v baskickém San Sebastianu a v předehrávce tohoto kola si doslova smlsla na Valladolidu. Domácí byli neskutečně efektivní a konečný výsledek přesně neodpovídá dění na hřišti.

Valladolid měl totiž na stadionu El Alcoraz první tutovku a kdyby ji proměnil, mohlo se utkání ubírat zcela jiným směrem. Rubén Alcaraz hlavičkoval z malého vápna jen do nohy domácího brankáře. Na druhé straně zase nebezpečně pálil Gallego a Masip musel zasáhnout. Velká chvíle Gallega přišla v 19. minutě, kdy pláchl celé obraně Valladolidu a brankáři Masipovi nasadil potupné housličky. Huesca vedla 1:0 a po zbytek prvního poločasu hru kontrolovala.

Co nakonec utkání rozhodlo byl začátek druhého poločasu. Valladolid do něho vstoupil naprosto katastrofálně a dvěma slepenými brankami utkání definitivně ztratil. V 50. minutě nejprve udeřil po rohovém kopu hlavičkující Jorge Pulido a krátce po něm uvnitř vápna přesně zakončil Moisés Gómez a zvýšil už na 3:0.

Valladolid se i za tohoto stavu sympaticky nevzdával a čtvrthodinu před koncem ještě mohl domácím zatopit, ovšem Plaňův gól nemohl být pro ofsajd uznán. Konec jakýmkoliv nadějím udělal o tři minuty později Luis Ezequiel Ávila, Galán mu poslal za obranu parádní kolmici a nově střídající hráč na hřišti si sám proti brankáři poradil - 4:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona22155260:2350
2.Atlético Madrid22128232:1444
3.Real Madrid22133637:2642
4.Sevilla FC22106636:2336
5.Getafe CF2288625:1832
6.Real Betis2295826:2632
7.Deportivo Alavés2295822:2732
8.Valencia CF22612424:2030
9.Real Sociedad2286827:2530
10.SD Eibar2278729:3029
11.Levante UD2276932:4027
12.Athletic Bilbao22511623:2826
13.CD Leganés2268822:2726
14.Real Valladolid2267919:2825
15.Espanyol Barcelona22741125:3625
16.Celta Vigo22661034:3624
17.Girona FC2259823:3124
18.Rayo Vallecano22651126:3823
19.Villarreal CF22310923:3119
20.SD Huesca22361321:3915

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (418)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele