22. kolo
02.02.2019 13:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Levante se rozešlo s Getafe smírně 0:0

Getafe na půdě Levante jenom remizovalo a po víkendu může přijít o pohárové příčky. Diváci na stadionu Ciutat de Valencia žádnou branku neviděli. Jedenáct minut před koncem se sice radoval z gólu Arambarri, ale vše zhatil odmávaný ofsajd.

Madridský celek měl za sebou dvě soutěžní porážky v řadě a na půdě valencijského Levante to chtěl napravit. Domácí celek má nejhorší obranu v lize, jenže tentokrát si dal v defenzívě záležet a s pohárovým aspirantem neinkasoval.

V prvním poločase to byl z obou stran hodně bojovný výkon a navrch neměl žádný tým. Místo brankových příležitostí jsme mohli sledovat hru plnou faulů a není divu, že hlavní arbitr zápasu pan Cordero rozdal pět žlutých karet. Jediná pološance, která stála za zmínku se odehrála ve 39.minutě, kdy dlouhý nákop do šestnáctky sklepával hlavou před malé vápno Vezo, ale tam nebyl nikdo ze spoluhráčů.

První pohledná akce přišla až po změně strana postarali se o ní hráči Levante. Jason si šikovně potáhl balón ke středu, kde z ideální pozice vypálil a Soría musel vyrážet na rohový kop. Před Soríou bylo živo i v 57.minutě, kdy se domácí dožadovali odpískání pokutového kopu, nicméně sudí nechal hru správně pokračovat.

Getafe toho na stadionu Ciutat de Valencia moc nepředvedlo. Jedenáct minut před koncem sice vstřelil gól Arambarri, jenomže radost překazil hostům zdvihnutý praporek čárového. Branka nepadla ani v závěu zápasu, Duro hlavičkoval těsně nad, takže Fernández nemusel zasahovat a v nastavení už si oba týmy žádnou příležitost nevypracovali.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele