22. kolo
01.02.2019 21:00 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Huesca deklasovala Valladolid 4:0 a ještě oživila šance na záchranu

Nečekaně vysoké vítězství zaznamenala v domácím utkání Huesca, která rozstřílela Valladolid 4:0 a ještě oživila svoje šance na záchranu. Domácí sice zůstávají nadále poslední, ale zejména z psychického hlediska jim může vítězství do dalších kol pomoci. V novém roce 2019 jde už o druhý triumf Azulgranas.

Huesca počátkem ledna doma porazila Betis, před týdnem vybojovala nadějnou remízu 0:0 v baskickém San Sebastianu a v předehrávce tohoto kola si doslova smlsla na Valladolidu. Domácí byli neskutečně efektivní a konečný výsledek přesně neodpovídá dění na hřišti.

Valladolid měl totiž na stadionu El Alcoraz první tutovku a kdyby ji proměnil, mohlo se utkání ubírat zcela jiným směrem. Rubén Alcaraz hlavičkoval z malého vápna jen do nohy domácího brankáře. Na druhé straně zase nebezpečně pálil Gallego a Masip musel zasáhnout. Velká chvíle Gallega přišla v 19. minutě, kdy pláchl celé obraně Valladolidu a brankáři Masipovi nasadil potupné housličky. Huesca vedla 1:0 a po zbytek prvního poločasu hru kontrolovala.

Co nakonec utkání rozhodlo byl začátek druhého poločasu. Valladolid do něho vstoupil naprosto katastrofálně a dvěma slepenými brankami utkání definitivně ztratil. V 50. minutě nejprve udeřil po rohovém kopu hlavičkující Jorge Pulido a krátce po něm uvnitř vápna přesně zakončil Moisés Gómez a zvýšil už na 3:0.

Valladolid se i za tohoto stavu sympaticky nevzdával a čtvrthodinu před koncem ještě mohl domácím zatopit, ovšem Plaňův gól nemohl být pro ofsajd uznán. Konec jakýmkoliv nadějím udělal o tři minuty později Luis Ezequiel Ávila, Galán mu poslal za obranu parádní kolmici a nově střídající hráč na hřišti si sám proti brankáři poradil - 4:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele