LaLiga - souhrn 22. kola

01.02.2019, 22:52, aktualizováno 04.02.2019, 23:01
Komentáře a souhrny
Barcelona po dlouhé nevyhrála, doma proti Valencii dokázala jen vyrovnat na 2:2, i tak navýšila svůj náskok, jelikož Atlético prohrálo s Betisem. Další ztrátu zaznamenala Sevilla, ve zlepšených výkonech naopak pokračuje Real Madrid, velké baskické derby ovládl Real Sociedad. Villarreal nedokázal porazit Espanyol, přestože vedl o dvě branky...

Rayo Vallecano - CD Leganés 1:2

04.02.2019 21:00

Góly: 83. Álvaro García - 36. Martin Braithwaite, 85. Youssef En-Nesyri

Vallecano po pěti zápasech bez porážky padlo a jeho přemožitelem se stal Leganés. Důležitou záchranářskou bitvu rozhodl pět minut před koncem Youssef En-Nesyri a to hned vzápětí po vyrovnávací brance. Hosté v zápase dlouho vedli a tři body získali navzdory vyloučení Allana Nyoma, který byl ze hřiště vykázán v 58.minutě.

Rayo do tohoto zápasu vstupovalo ve velmi dobré formě, z pěti ligových zápasů čtyřikrát vyhrálo a jednou remizovalo. Leganés takovou formou neoplýval, i když i on měl za sebou velice zajímavé výsledky a kupříkladu vítězství nad Realem Madrid v Copa del Rey, které mu ale k postupu do další fáze nestačilo.

V samotném zápase šlo o hodně, hrálo se o důležité body v boji o záchranu, které potřebovaly oba celky. Začátek zápasu byl poměrně nervózní a první gólovka byla k vidění až ve 22.minutě. En-Nesyri hlavičkoval ve vápně za sebe na Braitwaita, který zblízka orazítkoval tyčku. Leganés byl o něco aktivnější a o několik minut později se dostal do vedení. Na rohový kop Silvy si nejvýše naskočil Martin Braitwaite a hlavou překonal Dimitrievskiho, který se za balónem jen ohlédl.

Domácí potřebovali s výsledkem něco udělat a do karet jim jistě hrálo vyloučení z 58.minuty. Nyom u rohového praporku naprosto nepochopitelně a ostře zajel do protihráče a od sudího Martíneze nemohl vidět nic jiného, než červenou kartu. Leganés sice vedl, ale zbytek zápasu musel dohrávat v početní nevýhodě.

Vallecano pochopitelně vycítilo možnost na zvrat a vrhlo síly do útoku. Deset minut před koncem měl na kopačce vyrovnání De Tomás, který ale na malém vápně donutil ke skvělému zákroku Cuéllara. O chvíli později už domácí skutečně vyrovnali. Franco Di Santo ve vápně vypálil, Cuéllar jeho střelu vyrazil před sebe a dorážející Álvaro García už měl snadnou úlohu. Jenomže z vyrovnání se domácí dlouho neradovali. Rayo nepokrylo rohový kop a hlavička En-Nesyriho se pomalu, ale přece doplachtila za brankovou čáru. Času na opětovné vyrovnání už Vallecanu moc nezbývalo a hosté si výsledek dokázali udržet.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Deportivo Alavés 3:0

03.02.2019 20:45

Góly: 30. Karim Benzema, 80. Vinícius Júnior, 90. Mariano

Real Madrid se dotahuje na čelo. Proti Alavésu předvedl velmi dobrý výkon a nejenže soupeře k ničemu nepustil, ale ještě mu nasázel tři góly. Vedle kanonýra Karima Benzemy se prosadili Vinícius Júnior a Mariano Díaz. Pro madridský velkoklub to byla už čtvrtá ligová výhra v řadě.

Na Santiago Bernabéu se utkal třetí tým s pátým, ale zatímco domácí konečně chytli formu, hosté ztrácejí dech. Favoritem byl jednoznačně Real, který také od samého počátku udával tempo hry.

V 9. minutě přišel s první vážnější šancí Karim Benzema, francouzský útočník vypálil zpoza šestnáctky a branku Pacheca přestřelil. O deset minut později nebezpečně vypálil i Reguilón, který se znovu objevil v základní jedenáctce Realu na úkor Marcela, ale ani jeho pokus se mezi tyče nevešel. Bílý balet slavil až přesně po půlhodině hry a zaslouženě. Vinícius přihrávkou rozeběhl Reguilóna, jenž před brankou našel osamoceného Karima Benzemu - 1:0 pro Real. Domácí až do konce prvního poločasu utkání kontrolovali, avšak na další gól si muselo publikum slavného stadionu ještě počkat.

Deportivo Alavés nepředvedlo směrem dopředu vůbec nic. První příležitost v utkání si vytvořil v 57. minutě střelou z úhlu Calleri, Courtois zasahovat nemusel. O devět minut později pak pálil Jony a belgický brankář tentokrát pokus vyrazil, to však bylo ze strany hostů všechno.

Realu poměrně trvalo, než vstřelil druhý gól, který ho definitivně uklidnil. Deset minut před koncem nedokázala obrana Alavésu zastavit přihrávku Asensia a Vinícius Júnior sám před Pachecem nezaváhal. S brankovými příležitostmi se v samotném závěru utkání roztrhl pytel, ale důležitá byla až třetí branka v první minutě nastavení. Odriozola našel ve vápně hlavu Mariana Díaze a ten upravil skóre do konečné podoby. Real porazil Alavés 3:0, pojistil si třetí místo a vytváří tlak na druhé Atlético. Deportivo spadlo po další porážce až na sedmé místo.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Girona FC 3:0

03.02.2019 18:30

Góly: 37. Rubén Peña, 46. Charles, 57. Charles (pen.)

Už třetí porážku v řadě zaznamenala katalánská Girona, která tentokrát nestačila na Eibar a po výsledku 0:3 se nebezpečně přiblížila sestupovým pozicím. Eibar otevřel skóre v prvním poločase, ale utkání definitivně zlomil ve svůj prospěch krátce po změně stran, kdy vstřelil dva góly Charles.

Girona chtěla na Eibaru ukončit osmizápasové čekání na vítězství, naposledy totiž zvítězila v listopadu loňského roku na hřišti Espanyolu. Domácí ale neprohrávají, za deset kol ztratili tři body jen ve dvou případech, z toho navíc jednou na barcelonském Camp Nou.

Více při chuti byli domácí, kteří si první velkou příležitost vypracovali už ve 4.minutě a stála za to. Fabián Orellana si krásně nadhodil balón a tvrdou střelou orazíkoval břevno! Eibar byl i v pozdější fázi prvního poločasu více aktivní a do vedení se dostal ve 37.minutě díky parádní střele do šibenice v podání Rubéna Peňy. Girona si schovala svojí velkou příležitost na závěr prvního poločasu a proti voleji Juanpeho musel dobrým zákrokem zakročit Dimitrović.

Hosté prohrávali po první polovině dějství 0:1 a po obrátce potřebovali nutně přidat. Eibar však Gironu okamžitě zpražil druhým gólem. Sergi Enrich před šestnáctkou dobře sklepl balón na Charlese a ten šikovným lobem zvýšil na 2:0 pro domácí. O pár minut později pak Ramalho fauloval Charlese a Eibar měl k dispozici pokutový kop. Sám postižený si nenechal ujít vhodnou příležitost ke vstřelení druhého gólu a penaltu bezpečně proměnil.

Charles mohl zaútočit i na populární hattrick, ale jeho střelu v 71.minutě vyrazil Bunú. Gironě nebyla přána ani korigace výsledku a gól, který vsítil Stuani nebyl kvůli ofsajdu uznán. Výsledek 3:0 už se až do konce zápasu nezměnil.

Více informací k zápasu

Real Betis - Atlético Madrid 1:0

03.02.2019 16:15

Góly: 65. Sergio Canales (pen.)

Zaváhání vedoucí Barcelony hostující Atlético Madrid nevyužilo a s Betisem dokonce prohrálo. V Seville rozhodla zápas jediná branka, kterou z pokutového kopu vstřelil Sergio Canales. Nepříliš povedenou premiéru si v dresu Atletů odbyla nová akvizice Álvaro Morata.

Atlético vyrukovalo do zápasu už s novou posilou útočníkem Álvarem Moratou, který přišel teprve před pár dny z londýnské Chelsea. Někdejší hráč nenáviděného Realu Madrid zaujal místo vedle obvyklé stálice Antiona Griezmanna.

Samotné utkání slibovalo zajímavou podívanou, ale první poločas přes veškerá očekávání zklamal. Hned ve 3. minutě měl sice Betis obrovskou příležitost, když hlavičku Joaquína skvěle zlikvidoval Oblak. Oba celky se pak nemohly dostat do tlaku, takže se převážně bojovalo o střed hřiště.

Divákům na stadionu Villamarín nezbývalo nic jiného, než doufat, že se po obrátce věci změní. Přispět k tomu mohlo i střídání Atletů. Diego Simeone poslal na hřiště Filipeho Luise, ten nahradil Santiaga Aríase. Na druhé straně zase nahradil Sidnei Marca Bartru. Obraz hry se ale ani po tom výrazně nezměnil.

V 54. minutě se dostal ke střeleckému pokusu Griezmann, ovšem francouzskému útočníkovi scházela větší přesnost i razance. Velké emoce vzbudil o chvíli později souboj Moraty s Feddalem, po kterém se hosté dožadovali pokutového kopu. Sudí se poradil s videem a penaltu nakonec neodpískal. Tedy alespoň v tento moment, protože o několik minut později se tak stalo po ruce Filipeho Luise. Betis dostal ideální možnost na vstřelení vedoucího gólu a touto nabídkou nepohrdl Sergio Canales. Jan Oblak sice správně tipl směr, ale cestě balónu do branky nezabránil.

Atlético ještě mělo dostatek času s výsledkem něco udělat, jenomže recept na obranu Béticos hledalo marně. Domácí v závěru kouskovali hru, pomáhali si fauly a zkrátka dělali vše pro to, aby se madridský celek do žádného náporu nedostal. Taktika slavila úspěch, Betis nejtěsnější vedení uhlídal a získal cenný skalp průběžně druhého týmu LaLigy.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Espanyol Barcelona 2:2

03.02.2019 12:00

Góly: 37. Vicente Iborra, 65. Santi Cazorla (pen.) - 75. Daniele Bonera (vl.), 81. Roberto Rosales

Ani dvougólový náskok během druhého poločasu nestačil Villarrealu na tři body a po remíze 2:2 jde už o devátý zápas v řadě bez vítězství. Espanyol vytěžil s minima maximum a může se těšit z jednoho bodu. Pro Villarreal je další ztráta velkou komplikací, tradiční klub se topí v sestupovém pásmu a jeho ztráta na nesestupové pozice se může ještě zvýšit.

Tři body by přitom Villarrealu za této situace hodně pomohly, za ztrátu dvoubrankového manka si však domácí mohou jen a jen sami. Do zápasu, který měl jinak výtečné podmínky vstoupili domácí aktivně, zejména byl vidět Pedraza, který nejednou prověřil schopnosti Diega Lópeze. Espanyol postupem času převzal iniciativu, jenomže jako první se prosadila Žlutá ponorka. Ve 37.minutě poslal Cazorlův centr do břevna Gerard Moreno a rychlou dorážkou rozvlnil síť Vicente Iborra. Villarreal byl až do konce poločasu lepší, ale druhou branku přidat nestihl.

I druhý poločas byl na stadionu de la Cerámica velice zajímavý, šance měly oba celky. Nejprve sahal po vyrovnání Borja Iglesias nebezpečnou volejí, která šla však mimo a o chvíli později orazítkoval Alfonso Pedraza vzdálenější tyč!

V 65.minutě byl Villarreal blízko vítězství, protože po faulu Hermosa na Ekambiho nařídil sudí pokutový kop a zkušený Santi Cazorla ho v pohodě proměnil. Slibný a nadějný náskok však domácí neudrželi. Čtvrthodinu před koncem golman Asenjo neudržel přímák Granera a vypadnutý balón mu nepochopitelně napálil do vlastní sítě Daniele Bonera. Zkušený italský stoper chtěl balón odkopnout do bezpečí, místo toho se trefil přesně do branky.

A Villarreal znervózněl, což hosté vycítili a o pět minut později zasadili domácím druhý úder. Roberto Rosales předvedl z hrany vápna parádní střelu z voleje a jakkoliv se Asenjo natahoval, na střelu do šibenice dosáhnout nemohl. Byl to parádní fotbalový moment, ale pro Villarreal pochopitelně pohroma. Ve zbývajícím čase už ani jedna strana nechtěla chybovat, takže zápas došel do remízového konce.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Sevilla FC 1:0

02.02.2019 20:45

Góly: 73. Okay Yokuşlu

Sevilla od Nového roku prohrála už třetí zápas a komplikuje si postavení v první čtyřce. Andalusané prohráli po jediné brance Okaye Yokuslua 0:1 s o záchranu bojující Celtou Vigo, pro kterou je naopak výsledek důležitým počinem. Celestes nejenže odskočili sestupovým pozicím, ale vyhrát dokázali poprvé od začátku prosince loňského roku.

Každá série jednou končí a ta Celty Vigo se naplnila v tomto kole proti ambiciózní Seville. Hosté byli papírovým favoritem, přestože v týdnu to od Barcelony pořádně schytali. Sevilla se chtěla za tento průšvih revanšovat a pojistit si průběžné čtvrté místo, jenže zápas výsledkově nezvládla.

Hosté vstoupili do utkání o něco lépe, i když na větší brankovou příležitost se muselo dlouho čekat a to až do 32. minuty, kdy měli obrovskou příležitost domácí. Beltrán chytrou přihrávkou vysunul Huga Malla, ale ten poslal balón jen vedle Vaclíkovy branky. Los Rojiblancos museli už v průběhu prvního poločasu střídat, zraněného Aranu nahradil Roque Mesa.

Celta Vigo zahrozila do konce prvního poločasu ještě jednou. Boufal zkoušel Vaclíka obstřelit, ale nepochodil, český brankář se po jeho střele natáhl a zpacifikoval ji. Celta hodně bojovala a i ve druhém poločase zaměstnávala Vaclíka střeleckými pokusy, zkoušel to například Jozabed, ale ani s ním neměl gólman Sevilly problém.

Zahanbit se nenechal ani na druhé straně Blanco, který parádně vychytal Ben Yeddera. Chvíli po něm pak Sarabia těsně minul.

Rozhodující okamžik celého zápasu přišel čtvrthodinu před koncem. Rohový kop zahraný na přední tyč přeskočil až na střed malého vápna, kde Okay Yokuslu neměl problém trefit odkrytou branku!

Sevilla moc času na vyrovnání neměla, navíc se jí až do nastaveného času vůbec nedařilo. Během nastavení si však dokázala vytvořit dvě velké příležitosti, ale Escudero i Kjaer si vylámali zuby na pozorném Blancovi. Celta Vigo konečně dokázala zvítězit a zlepšit svojí situaci v tabulce, kdežto Sevilla své příznivce znovu zklamala.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Valencia CF 2:2

02.02.2019 18:30

Góly: 39. Lionel Messi (pen.), 64. Lionel Messi - 24. Kévin Gameiro, 32. Dani Parejo (pen.)

Lionel Messi zase řádil, ale na výhru Barcelony to tenkrát nestačilo. Vedoucí tým LaLigy musel s Valencií dotahovat dvoubrankové manko a nakonec bral v zápase bod za remízu 2:2. Zklamané nejspíše budou oba týmy, Barceloně se může ztenčit náskok na čele, zatímco Valencia mohla učinit další krok na cestě do evropských pohárů. Na slavném Camp Nou sice byla outsiderem, na druhou stranu však vedla už o dvě branky.

Barcelona to nemá s Valencií nikdy jednoduché a platilo to i tentokrát. Netopýři se pod vedením kouče Marcelina ještě nedávno trápili, ale dvě výhry v řadě a postup v Copa del Rey mužstvo zdravě nakoply.

Valencia do utkání doslova vlétla a Barcelona si už ve třetí minutě zápasu mohla oddechnout. Rychlou akci 4 na 3 zakončoval Parejo a ter Stegen vytáhl vynikající zákrok. K dorážce se pak ještě dostal Gameiro a Katalánce zachránila branková konstrukce. Barcelona okamžitě zklidnila hru a o pár minut později se marně dožadovala pokutového kopu, když střelu Semeda ztlumil Gabriel a nejspíše přitom i zahrál rukou. Domácí posléze typicky obléhali šestnáctku soupeře, který vyčkával na protiútoky a jeden takový ve 25. minutě proměnil ve vedoucí gól.

Rodrigo prostrčil balón na Gameira a ten nekompromisní střelou propálil ter Stegena. A domácím bylo ještě hůře, protože za chvíli Roberto fauloval Wasse a hlavní sudí zápasu odpískal ve prospěch Valencie pokutový kop! Dani Parejo zvolil razantní střelu a zvýšil už na 2:0.

Vedení však hostům dlouho nevydrželo. Barcelona ještě do poločasu snížila, když i ona kopala penaltu. Semedo byl faulován Lattorem a ani Lionel Messi si nedělal problémy a pokutový kop suverénně proměnil.

Hosté po prvním poločase vedli, ale po změně stran je ještě čekala pořádná šichta. Barca měla převahu a v 66. minutě ji přetavila ve vyrovnávací gól. Lionel Messi za vápnem vyslal perfektní kroucenou střelu a Neto se mohl jen ohlédnout. Argentinská modla znovu prokázala, jak je pro současnou Barcelonu nepostradatelná. Valverdeho svěřenci měli ještě dostatek času utkání zvrátit ve svůj prospěch, ale Valencia se dokázala ubránit a přivézt si z Camp Nou cenný bod.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Athletic Bilbao 2:1

02.02.2019 16:15

Góly: 16. Mikel Oyarzabal, 45. Willian José - 82. Raúl García

Baskické derby mezi Realem Sociedad a Athleticem dopadlo lépe pro domácí tým, který na Anoetě zvítězil 2:1. Domácí si už v prvním poločase vytvořili dvoubrankový náskok a i když hosté snížili, vyrovnat už nedokázali. Vítěznou trefu obstaral Willian José.

Prestižní baskické derby přineslo několik vzrušivých momentů na obou stranách a obecně diváky muselo hodně bavit. Athletic chtěl soupeři oplatit předchozí dvě porážky, ale utkání proti regionálnímu rivalovi zase nezvládl.

Real Sociedad začal dobře a během několika pár minut měl zajímavou příležitost, když Willian José přepadl přes brankáře Herrerína a dožadoval se pokutového kopu, nicméně zbytečně, protože celé situaci předcházel ofsajd. V 16. minutě už ale domácí udeřili a stadion Anoeta se mohl radovat. Willian José z vlastní šestnáctky nakopl balón dopředu, Mikel Oyarzabal předvedl rychlé nohy a přehled, zbavil se i Herrerína a střelou do prázdné rychlý brejk úspěšně zakončil. Hosté mohli vyrovnat po půlhodině, ale nebezpečnou hlavičku Rulli vytáhl na rohový kop. Na druhé straně zase zazvonila branková konstrukce, takže výsledek zůstával stále stejný - 1:0 pro Real Sociedad. A to až do poslední minuty prvního poločasu, kdy Athletic nedokázal odvrátit balón a Willian José parádní ranou zpoza šestnáctky zvýšil na 2:0.

Druhý gól a navíc do šaten hostující tým poznamenal. Athletic Club nemohl najít na hru rivala recept a prakticky nebyl nijak nebezpečný. Real Sociedad s přehledem držel náskok, ale stačilo jedno zaváhání a vše bylo jinak. Deset minut před koncem fauloval ve vlastním vápně Raúl Navas a Athletic měl k dispozici pokutový kop. Zkušený Raúl García nejprve zaváhal a trefil Rulliho, ovšem s rychlou dorážkou zařídil dramatizaci utkání.

Athletic měl ještě čas na vyrovnání, ale soupeř ho do závěrečného tlaku, krom pár centrů, nepustil a výhru udržel. Domácí porazili Athletic už ve třetím utkání v řadě.

Více informací k zápasu

Levante UD - Getafe CF 0:0

02.02.2019 13:00

Góly: -

Getafe na půdě Levante jenom remizovalo a po víkendu může přijít o pohárové příčky. Diváci na stadionu Ciutat de Valencia žádnou branku neviděli. Jedenáct minut před koncem se sice radoval z gólu Arambarri, ale vše zhatil odmávaný ofsajd.

Madridský celek měl za sebou dvě soutěžní porážky v řadě a na půdě valencijského Levante to chtěl napravit. Domácí celek má nejhorší obranu v lize, jenže tentokrát si dal v defenzívě záležet a s pohárovým aspirantem neinkasoval.

V prvním poločase to byl z obou stran hodně bojovný výkon a navrch neměl žádný tým. Místo brankových příležitostí jsme mohli sledovat hru plnou faulů a není divu, že hlavní arbitr zápasu pan Cordero rozdal pět žlutých karet. Jediná pološance, která stála za zmínku se odehrála ve 39.minutě, kdy dlouhý nákop do šestnáctky sklepával hlavou před malé vápno Vezo, ale tam nebyl nikdo ze spoluhráčů.

První pohledná akce přišla až po změně strana postarali se o ní hráči Levante. Jason si šikovně potáhl balón ke středu, kde z ideální pozice vypálil a Soría musel vyrážet na rohový kop. Před Soríou bylo živo i v 57.minutě, kdy se domácí dožadovali odpískání pokutového kopu, nicméně sudí nechal hru správně pokračovat.

Getafe toho na stadionu Ciutat de Valencia moc nepředvedlo. Jedenáct minut před koncem sice vstřelil gól Arambarri, jenomže radost překazil hostům zdvihnutý praporek čárového. Branka nepadla ani v závěu zápasu, Duro hlavičkoval těsně nad, takže Fernández nemusel zasahovat a v nastavení už si oba týmy žádnou příležitost nevypracovali.

Více informací k zápasu

SD Huesca - Real Valladolid 4:0

01.02.2019 21:00

Góly: 19. Enric Gallego, 50. Jorge Pulido, 53. Moi Gómez, 77. Ezequiel Ávila

Nečekaně vysoké vítězství zaznamenala v domácím utkání Huesca, která rozstřílela Valladolid 4:0 a ještě oživila svoje šance na záchranu. Domácí sice zůstávají nadále poslední, ale zejména z psychického hlediska jim může vítězství do dalších kol pomoci. V novém roce 2019 jde už o druhý triumf Azulgranas.

Huesca počátkem ledna doma porazila Betis, před týdnem vybojovala nadějnou remízu 0:0 v baskickém San Sebastianu a v předehrávce tohoto kola si doslova smlsla na Valladolidu. Domácí byli neskutečně efektivní a konečný výsledek přesně neodpovídá dění na hřišti.

Valladolid měl totiž na stadionu El Alcoraz první tutovku a kdyby ji proměnil, mohlo se utkání ubírat zcela jiným směrem. Rubén Alcaraz hlavičkoval z malého vápna jen do nohy domácího brankáře. Na druhé straně zase nebezpečně pálil Gallego a Masip musel zasáhnout. Velká chvíle Gallega přišla v 19. minutě, kdy pláchl celé obraně Valladolidu a brankáři Masipovi nasadil potupné housličky. Huesca vedla 1:0 a po zbytek prvního poločasu hru kontrolovala.

Co nakonec utkání rozhodlo byl začátek druhého poločasu. Valladolid do něho vstoupil naprosto katastrofálně a dvěma slepenými brankami utkání definitivně ztratil. V 50. minutě nejprve udeřil po rohovém kopu hlavičkující Jorge Pulido a krátce po něm uvnitř vápna přesně zakončil Moisés Gómez a zvýšil už na 3:0.

Valladolid se i za tohoto stavu sympaticky nevzdával a čtvrthodinu před koncem ještě mohl domácím zatopit, ovšem Plaňův gól nemohl být pro ofsajd uznán. Konec jakýmkoliv nadějím udělal o tři minuty později Luis Ezequiel Ávila, Galán mu poslal za obranu parádní kolmici a nově střídající hráč na hřišti si sám proti brankáři poradil - 4:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona22155260:2350
2.Atlético Madrid22128232:1444
3.Real Madrid22133637:2642
4.Sevilla FC22106636:2336
5.Getafe CF2288625:1832
6.Real Betis2295826:2632
7.Deportivo Alavés2295822:2732
8.Valencia CF22612424:2030
9.Real Sociedad2286827:2530
10.SD Eibar2278729:3029
11.Levante UD2276932:4027
12.Athletic Bilbao22511623:2826
13.CD Leganés2268822:2726
14.Real Valladolid2267919:2825
15.Espanyol Barcelona22741125:3625
16.Celta Vigo22661034:3624
17.Girona FC2259823:3124
18.Rayo Vallecano22651126:3823
19.Villarreal CF22310923:3119
20.SD Huesca22361321:3915

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (418)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Další ztráta proti Manzanovi. Ten by měl mít doživotní zákaz pískat naše zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodcom zápasu bol Undiano Mallenco

Reagovat
DrQQ

Gil Manzano VARoval, takže tiež nie je z obliga.

Reagovat
CHONG

Akorát škoda, že to pískal Mallenco.

Reagovat
valloire

tak vidíš jak si blbej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Reagovat
jany kozak

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

za prispevek

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Vsak si blby. Skoro jak ja pod clankom o Messim.

Reagovat
Josifek

Seš fakt zoufalec

Reagovat
LAM

Nemám z nás dobrej pocit.Ano dokážem se jak proti Seville vyburcovat k výkonu ale celkově ty výkony jsou nijaký a už z nás mám pocit že někteří hráči jsou unavený.

Nepřekvapilo by mě že by to nakonec vyhráli Atleti kteří tim odpornym fotbalem(1:0)dokážou hrát až do konce.

Jinak příští zápas na Athleticu,což bude po zápase s Reálem což náročný.Možná jeden rok bez Copy by týmu pomohl.

Reagovat
Jordi Alba

Jj, béčko proti Realu postavíme.

Reagovat
LAM

Myslel jsem klidně vypadnou už dřív a hrát s náhradníky.Dnešní remíza byla kvůli tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Unavení? Kdo? Všichni tam lítali jak splašený. Tahle remíza jde na vrub obraně. první ztráta bodů po 8 výhrách v lize. To se dalo čekat, že nebudeme jen vyhrávat.

Já si tenhle zápas užil.

Reagovat
LAM

Jo a jinak si myslim že by se to dalo i obrátit ale po tom střetu Messiho už bylo vidět že hraje s bolestí a nemohl tolik běhat.

Reagovat
Elliasson

My né. Pak s námi Girona nebo San Sebastian zametou a bum!

Reagovat
Atlético de Madrid

Lepsi odporny fotbal nez se horko tezko doplacat k domaci remize...

Reagovat
Jordi Alba

Protože Atlético v posledních domácích zápasech doslova dominuje

Reagovat
Atlético de Madrid

4 zapasy, 12 bodu

Reagovat
ADM

Však to hovorí

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Jordi Alba

Gratuluju ke krásným 4 zápasům, jen sem si nevšiml, že bych tam někde vsunul slovíčko ligové.

Reagovat
Atlético de Madrid

Jsme v sekci La Liga..

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

No praporkari a rozhodci dneska smesni, ale nase obrana je jeden velkej zmatek, hodne profesorsky vykon, krok navic neudela nikdo a zase nas zachranuje messi, snad se dembic da brzo do kupy at nemusim koukat na toho brazilskyho flakace...jinak suarez skvelej prunik pred druhym golem, to je proste zabijak

Reagovat
pantondavo

Profesorsky vykon se pouziva ve spojitosti s bezchybnym vykonem, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis?

Reagovat
pantondavo

Praveze nevim, nasel jsem clanek, ze Profesorsky vykon stacil na remizu vs. Profesorsky vykon zajistil vyhru, tak me to zmatlo, byt to teda vede spis k tomu vyznamu, jak si ho pouzil ty, no

Reagovat
Generalní Gladiator

ty se taky hezky vybarvuješ

Reagovat
pantondavo

Ja se normalne ptam, vole, nedava mi to smysl

Reagovat
ADM

Tak hrali sme ako profesori - namajstrovaní, pôjde to aj bez kroku navyše, však sme majstri. Ale podľa mňa to až také tragické nebolo, zo začiatku sme tlačili, boli tam tyčky, odrazy, brankár mal dobré zákroky.

Skôr bola klúčová dobrá obrana Valencie, ktorí často ani nechceli hrať, hráči, ktorí sa videli už hrať proti Realu a dva lacné góly cez Roberta

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Generalní Gladiator

To už je po několikátý,co si mimo..necháme to bejt nebo zase dostaneš čočku...jo a ne že mi vodpovíš,že ji nežereš

Reagovat
pantondavo

Omlouvam se, Vsevedouci

Reagovat
Generalní Gladiator

ani omylem,ale čumět na sport a neznát význam tohoto slovního spojení???

Reagovat
PP

vždyť se normálně spletl a zeptal.. Bez rýpanců, bez smajlíků.. trošku zbytečné do něj tak šít..

Reagovat
Generalní Gladiator

neznáš souvislosti

Reagovat
smazaný uživatel

ne.

Reagovat
SIRBRANIKE

Tak toto nevediet...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Pekný zápas!

Valencia má dobrú rozohrávku. Keď na nich súper tlačí, tak sa dokážu dostať k lopte a za pár sekund z toho urobiť dobrý protiútok.

Inak, páčilo sa mi ako hral kapitán Parejo...

Reagovat
valloire

a Rodrigo

Reagovat
cologneFC

Som v Barcelone a bol som na zápase. Parejo podal úžasný výkon, veľmi sa mi páčil

Reagovat
Rudnevs

Fíha, chodievaš pravidelne i na španielsku ligu alebo bol futbal len vedľajším cieľom výletu? Ja som už minulé kolo videl pár minút zo zápasu proti Villarealu a keď som teraz pozeral na výsledky a videl, že Valencia vyhráva nad Barcelonou, tak som neodolal a zapol to. A neoľutoval som.

Reagovat
smazaný uživatel

Podobne u mňa. A potešil ma výkon Valencie, stále hrozili, do konca zápasu. Nebolo to, že by zubami, nechtami bránili remízu.

FCB zahrali ich štandard. Už sa teším na "post messi éru"...ten chlap je pridaná hodnota, vďaka ktorej sú tam, kde sú.

Bez neho to bude...no však raz uvidíme.

Reagovat
cologneFC

Pravidelne nechodievam Ale bol som už na 3 zápasoch LaLigy. Ale s Bundesligou sa to porovnať nedá, tam som okolo stovky :-)

Zápas bol včera fajn, akurát atmosféra nijaká. Bol som na futbaloch už vo veľa krajinách, ale Nemecko je jedninečné

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Phillipinho

Parejo hraje posledni 2 mesice na brutalnim levelu.

Reagovat
Jordi Alba

Docela by se hodilo aby Atlético to Madridský derby nevyhrálo.

Reagovat
Anacron

Cirkus se začíná hroutit

Reagovat
Kluivert9

To už celkem dlouho. Začalo to odchodem Zidana a Ronalda.

Reagovat
Switchback

těch ztrát je doma letos nějak moc mi příjde

Reagovat
alcantara

Takto vyzera nasa zaloha bez Sergia, radost pozerat Ziadna organizacia, vsetci rozlietani. Vraj barokovy hrac

Reagovat
celeb

to je sice jedna vec, druha - ze Busq uz tiez ma svoje dni, a tretia - najhorsim clankom obrany bol (aspon v 1. polcase) urcite Sergi Roberto. Preco ho Valverde nechal hrat so zltou kartou a stiahol vyborne hrajuceho Semeda, ktory vybojoval penatlu nedokazem pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto musí mít v telefonu porno s Valvedem, jinak si to nedokážu vysvětlit. Coutinhovi, Semedovi a vlastně všem musí strašně snižovat sebevědomí, když můžou zahrát dobře jak chtějí, a přesto je vystřídá za to nemehlo, které je ve všem přinejlepším průměrně.

Reagovat
technecium

Počítá se Semedem na pohár?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve druhém poločase hrál už velice dobře v ofenzivě i defezivě a na druhou stranu šel Alba, takže smysl to mělo. Prostě věřil, že s ním máme větší šanci to otočit.

Reagovat
celeb

kym Semedo, ktory vybojoval penaltu a nie jednu zpricinil by urcite v 2. polcase hral tragicky

Reagovat
smazaný uživatel

8 výher za sebou a teď remíza. S Valencií je to vždycky boj. Nedělal bych z toho vědu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas byl kvalitní, ztratili jsme po osmi zápasech s remízovým králem, tak doufám, že kromě hysteriků LAMA, romana a kokosa tady nebude nikdo plašit, že je konec sezony

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo neplaší trotle. Máme 6 bodů náskok. Atleti zítra Betis neporazí.

Reagovat
smazaný uživatel

Betis je vystavenej

Reagovat
ADM

Betis po predlžení vs Atletico bez pohárov

Reagovat
Generalní Gladiator

tohle beru, stane se,rotace..na vrub mu jde girona,betis,levante..

Reagovat
smazaný uživatel

dnes výborný zápas, Valencia hrala dobre a mala nebezpečné protiútoky, inak za remízu som rád, k rozhodcom sa nechcem vyjadrovať, kto videl vie , dufam že Leo bude v pohode, bolo vidno ako od ošetrenia nejde naplno, jasne chce hrat proti Madridu

Inak Leo zas a znova ukázal aký to je BOH, najviac olov, asistencii, driblingov, vytvorených šancí, zápas čo zápas, neuveritelne ako drti konkurenciu, o level pred osttanými, už teraz sa bojím dna kedy skončí

Reagovat
pantondavo

Ja se na to tesim, bude to zas o neco pestrejsi a hraci budou mit vetsi motivaci.

Reagovat
smazaný uživatel

to by me teda zajimala ta myslenka s motivaci

Reagovat
pantondavo

Tak dneska (byt uz se to vyrovnava a jsou tu one season wondery) neni moc hracu s sanci na zlatou kopacku/mic, driv se bojovalo do posledniho kola, dneska je to rozhodnuty vetsinou driv.

Navic ty rekordy, co stanovil CR a Messi jsou v podstate neprekonatelny a porad se navysujou. Proste se tesim na dobu, kdy to bude v normalu, jako v dobe pred nima, bude to pestrejsi a i hraci, co maj o tretinu min golu nez ti dva, budou mit sanci, tim padem i motivaci. Treba…

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Valverde bude trenérem i příští sezónu, což znamená, že jsme vyhodili 90 Mega za záložníka, který příští rok možná při štěstí odehraje 500 minut. Možná v létě přijde útočník za 50 a více Mega, aby pak odehrál 400 minut. My sice získáme par bodů, ale nebude tu pak podobný bordel jako po odchodu Lucha? Valverde jako sázka na jistotu fajn, ale opravdu je Valverde výborný trenér a nějaká špička nebo Messi mu prostě často zachrání prdel?? 2 roky fajn, dát mu i třetí?? No já nevim, pokud vyhraje LM, tak prosím, ale jinak já tu chci trenéra, co bude dělat Progres. Někoho kdo bude umět využít Coutinha, protože je to výborný fotbalista.

Reagovat
ADM

Jo, lebo vôbec neposadil 140 milionovy Coutinha, lebo Arthur ho vytlačil a Dembélé hral lepšie. Ale tu tréner len ubližuje Coutsovi, lebo mu káže, aby nebehal, nemal sebavedomie a v tom večnom kruhu kazil väčšinu vecí

Ale inak súhlasím s tým, či je naozaj správna voľba podpísať Ernesta na ďalší rok. Ale koho reálneho miesto neho?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže, když bude trofej tak ať klidně hrajeme třeba i Mourinhovo stylem viď ? Vždycky jsme byli útočný tým, který hrál i na paradu. W kde bude hrát ??? Rakitic SI prostě nesedne na lavičku a z Buse taky neuděláme hráče do rotace, i když byl i lepší než letos. A zhoršení Buse, to jde jednoznačně za Valverdem a jeho hrou.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jste v semifinále CdR, v LM jste si natřeli soupeře na chleba, vedete ligu.....

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde o to, že z dlouhodobého hlediska to bude průser.

Reagovat
ADM

Vy už neviete čoho sa chytiť Dembélé, Arthur, Aleňa, Lenglet, všetci títo mladí sú uplne stratení, Ernesto ich ničí.

Reagovat
Kixi Syhimour

A to jako proč?

Ok nehraje Malcom.

Ale hraje Dembelé, hráč ještě dražší než FdJ, u kterého tvůj kolega nevím proč zmiňuje, že nebude hrát. Hraje Arthur, Aleňa, Lenglet, ti všeci hrajou pravidelně.

Fakt nevím co byste ještě chtěli. Za tu dobu s vâma vyhrál 2 trofeje, v LM se mu nepovedl jeden zápas a letos má náběh na další 2 + LM, kde máte největší formu ze všech. Zkuste si vážit toho, jak na tom jste. Podívejte se na Milán (který se teď zvedá alespoň), na Inter před 2 lety, na nás před Kloppem, na MUN za poslední 3 roky, na Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Skupovat to nejlepší a nejdražší na trhu. Tak je jasné, že ti hráči mají svoje individuální kvality a právě tyhle kvality vyhrávají zápasy.

Hlavně se tady kritizuje předváděná hra, ta je každým měsícem horší a horší (vyjímkou jsou poslední dva zápasy). Jakmile někdo z opor chybí,trenér nedokáže reagovat. Každé jeho střídání je předvídatelné. Je jedno jestli vyhráváme 5:0 nebo potřebujeme otočit, střídá pořád stejně. Neexistuje, aby posadil své oblíbence. Cpe hráče na jiné pozice, než hrají.

No prostě se pořád omýlá dokola stále to stejné.

Reagovat
smazaný uživatel

A dále zapracování mladých hráčů u něj neexistuje. Dostal se tam sice Aleňa, ale to taky jen díky zranění Rafinhy. Místo toho, aby vytahoval šikovné hráče z béčka, když potřebuje, tak přitahuje průměráky, kteří na to nikdy mít nebudou (Murillo, Boateng).

Reagovat
technecium

Přitahuje je proto, že Chumi a Ruiz na to nemají už vubec

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
Kily

trenérů Barcelony mi je už docela dlouho hodně líto, fanoušci pořád hledají nového Guardiolu a jeho nástupci to mají o to složitější, Valverde to schytává asi nejvíc

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to tak daleko, že většina těch, co si neustále stěžují, považuje doslova za povinnost vyhrát letos LM Jakoby se taková naprosto výjimečná věc dala jednoduše naplánovat a splnit. No však uvidíš ten shitstorm, pokud vypadneme dřív než ve finále. Vlastně možná i tehdy, protože culés jsou zvyklí finále LM vyhrávat.

Reagovat
ADM

Enrique bol tiež vyhadzovaný až tak do februára 2015 a potom zase niekedy od januára 2016.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Víš, co bych chtěl? Zažít za rok víc než 3 zápasy, na které se dá dívat. Chci, aby neprosazoval Sergi Roberta, Rakitice.

Víc nepotřebuju. Ani jedno ale s Valverdem není reálné. Mimochodem jak Arrthur, tak Dembele začali hrát až v momentu, kdy byli jiní hráči zranění. Pak podali takové výkony, že je nemohl ignorovat ani ten šašek. V žádném případě to není špičkový trenér a nikde jinde než v Barce by nic nevyhrál, tím jsem si jist. Messi je 90% jeho úspěchu.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
technecium

Barca - Huesca 8-2

Tottenham - Barca 2-4

Barca - Real 5-1

Barca - Sevilla 6-1

Nasel jsem ti 4 zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsou tak dětinské představy...kdybys tomu trochu rozuměl, tak víš, že noví hráči se potřebují adaptovat, tím spíše v nové lize a tak specifickém klubu. Žádné jako "začali hrát až" neexistuje, prostě si museli zvyknout a naučit se systém, sehrát se se spoluhráči, zlepšit fyzičku atd. Nemůžeš nezkušené hráče z jiných lig nebo dokonce světadílů okamžitě narvat nasílu na nějaké místo a očekávat, že to bude okamžitě fungovat. A kdyby jsi trochu sledoval tisk a rozhovory, tak víš, že náročnost adaptace na FC Barcelonu potvrzují i sami hráči a lidi z klubu. Zatímco tvoje dětská mysl věří v obrácenou logiku - hráči za 105 a 45 mega začnou hrát tak dobře, že si jich zlý trenér musí všimnout a chtě nechtě ho nechat hrát.

Reagovat
technecium

Z dlouhodobého hlediska mu není co vyčíst, protože vyhazel všechen povl, co sem natáhl Enrique. Z dlouhodobého hlediska mu budeme děkovat za Arthura, Dembeleho, De Jonga, Semeda, Alenu, Lengleta.

Tak se sklidni a hledej jinej důvod, proč si oduvodnit svoji trapnou nenávist

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že za všemi těmi přestupy stojí spíš Abidal než Valverde. Ten spíš bude mít prsty v Paulinhovi a Vidalovi, ti mu sedí do té jeho holomajzny.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak. Valverde spíš nejvíce bojival za Williana, co mu naštěstí nevyšlo.

Reagovat
technecium

Willian je kachna

Reagovat
technecium

To snad není pravda. Máme nejlepší kádr od sezóny 2014/2015, tj než ho stihl Lucho zasrat Gomesema a Aleixama, máme mladý kádr, kde pravidelně hravaji Dembele, Semedo, Arthur, Lenglet, Alena, Valverde se poučil víceméně že všeho, co se mu minulou sezónu vytykalo (pragmaticnost, ne rotace atd.) ale furt tu budem nadávat. Je to trapný. Neni momentálně nikdo lepší než on. Jsem za něj rád.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To je zas míchání jablek s hruškama, jelikož z těchto hráčů nemá zásluhu na příchodu žádnýho z nich. On se věnuje čistě trenérský stránce a není typem manažera, který buduje dlouhodobý projekt, od toho máme sportovní vedení. Ale osobně už mi nevadí, že zůstane i na příští sezonu, pokud se nestane nějaký velký průser do konce tý letošní.

Reagovat
technecium

No tak jasně. Ale v tom případě mu jakékoliv dlouhodobé hledisko nemůže být ani vyčítáno

Reagovat
Hristo Stoichkov

To samozřejmě může. Jedním z důležitých hledisek trenérský práce v dnešní době vzhledem k šílenství na trhu je zlepšovat individuálně zejména mladý hráče, tam má Ernesto rozhodně rezervy. Ale obecně je určitě podceňovaným koučem.

Reagovat
Seydou Doumbia

OT : Někdo kdo by jel na Lyon proti Barceloně do Francie?

Reagovat
pantondavo

Rande?

Reagovat
Seydou Doumbia

To bych radši zvolil Řím s Portem.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
ADM

Messi is on the verge of a new personal record. He has now scored in 9 consecutive official games in all competitions for Barcelona

10 — from 9 Dec 2012 until 27 jan 2013

9 — from 16 Dec 2018 (ongoing)

9 — from 20 Oct 2010 until 24 Nov 2010

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zítra snad Betis aspoň remizuje s Atleticem, vstupovat do toho kolotoče co tam teď máme Bilbao, Sevillu a Real venku spolu s dvojzápasem s Lyonem a Realem v CdR s tříbodovým náskokem by bylo tak na infarkt

Reagovat
ADM

Dnes Ajax výhra 6-0. V základe De Ligt aj De Jong. Nejak to tu kritici našich prestupov zabudli zmieniť, tak musím ja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

A v minulym kole 2:6 no

Reagovat
ADM

Ale to tu samozrejme bolo, zrazu aj vall sledoval Eredivisie

Reagovat
Diego2

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Venlo

Reagovat
ADM

8. miesto z 18., žiadne Vejprcnice.

Reagovat
technecium

Reagovat
blaugrana

Reagovat
blaugrana

h

Reagovat
smazaný uživatel

V dalším životě chci být jako Sergi Roberto. Mohl bych toho zamrdat kolik chci a stejně budu mít jisté místo. VALVERDE OUT!

Reagovat
Visca el barca

Messi byl včera dokonalý Za remízu jsem po stavu 0-2 fakt rád. Aspoň si tým po Seville uvědomí, že to samo nepůjde. Ten hate tady je už k smíchu.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
technecium

Reagovat
roman1978

Tak ono to nebude až tak výsledkem proti remizove Valencii a po tolika do dobrých výsledcích za sebou, zvláště pak po seville. Ono to bude rakiticem, robertem/semedem apod. a až moc velkou messipendencii.

Reagovat
Gazdo

ja som si tiez nevsimol ze by tu vsetci nadavali na vysledok

Reagovat
technecium

Na Messim jsme byli závislí i když hrálo MSN nebo i když hráli Xavi s Iniestou

Reagovat
smazaný uživatel

to by si jeden pomyslel, ze si lidi už na to zvykli

Reagovat
smazaný uživatel

A proč teda Roberto má jistý základ ať se děje, co se děje ? Stejně Rakitic, všechny minuty v sezóně, tvrdí, že není unavený a Valverde mu to věří. Jak to že Bus byl úplně pod každým trenérem nejlepší DM světa, pod každým jenom pod Valverdem se zhoršil. Řekl, že přichází zlepšit hru Barci, ale styl Barci změnil, jaký známe a ne k lepšímu. Mě přijdeš ze někteří fans Barči by jako trenéra vzali klidně Mourinha, když by zajistil trofej a na nějaký hodnoty Barci už vůbec nekoukají. Nepamatuji a neznal jsem Barcu, která by se TAKTICKY nechala válcovat herně od slabších soupeřů, jsme Barcelona a mít třeba 52% držení míče, to je ostuda na nás! Bohužel to vypadá, že nahradit plnohodnotne Pepa, na to měl pouze jeden jediný člověk, který onemocněl ve funkci.

Reagovat
ADM

Nepamatuji a neznal jsem Barcu, která by se TAKTICKY nechala válcovat herně od slabších soupeřů

Každý vonkajší zápas pod Enriquem po prvej sezóne.

Reagovat
Jordi Alba

Asi tak, to sou strašný bláboly.

Reagovat
Visca el barca

Lucho byl o dost horší trenér.

Reagovat
technecium

Tak tak Ani ta jeho první sezóna do té doby než mohl hrát Suarez nebyla kdovíjak přesvědčivá

Reagovat
ADM

Konkrétne do januára, a hlavne po zápase so Sociedadom to vyzeralo, že pôjde a bol hromadne posielaný preč .. ale to si tu už nikto asi nepamätá, ako vyzerala tá treble sezóna. Zlomilo sa to až v zápase s Atleticom, kde sme vyhrali 3-1 a skórovalo celé MSN. Od toho momentu nás nešlo poraziť..

Reagovat
technecium

Nešlo, byla to neskutečná jízda.

15.04.2015 Liga mistrů ČF 1.z Paris SG - FC Barcelona 1:3

18.04.2015 Primera División 32. kolo FC Barcelona - Valencia CF 2:0

21.04.2015 Liga mistrů ČF 2.z FC Barcelona - Paris SG 2:0

25.04.2015 Primera División 33. kolo Espanyol Barcelona - FC Barcelona 0:2

28.04.2015 Primera División 34. kolo FC Barcelona - Getafe CF 6:0

02.05.2015 Primera División 35. kolo Córdoba CF - FC Barcelona 0:8

06.05.2015 Liga mistrů SF 1.z FC Barcelona - Bayern Mnichov 3:0

09.05.2015 Primera División 36. kolo FC Barcelona - Real Sociedad 2:0

Tohle byl nejlepší měsíc za dobu, co Barcu sleduju.

Ale Luchovi nikdy neodpustím to, jak totálně zazdil tu poslední sezónu a jaký hráče k nám natahal.

Reagovat
messi80

Bol to parádny mesiac ,to áno ,ale možno by som našiel nejaký lepší pod guardiolom .a dokonca možno aj pod rijkaardom v rokoch 2005 a 2006

Reagovat
ADM

A to ten jeden inkasovaný gól bol vlastný

Reagovat
smazaný uživatel

Já byl rád, když odešel Enrique, byl čas, byl u týmu víc než dost dlouho. Proto myslím, že je čas Valverdeho. Klidně příští sezónu budu brát 2 místo v lize za Realem pokud budeme zase hrat pěkný kombinačni fotbal. Ale jak jsem psal, chápu, že by za vítězství v lize klidně vzali Mourka jako trenéra.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Valverde je lepší trenér, ale u Lucha jsem zbožňoval jeho mentalitu, díky který byl tak úspěšný. Typický bylo třeba jeho prohlášení před legendární remontadou s PSG o tom, že jestli oni nám dali čtyřku, my jim jsme schopni dát šestku

Reagovat
ADM

Jo, aj ja som mal Lucha rad a osobne mi chyba na lavicke trener, ktory zije s timom (napr ta oslava po remomtamde) ale podla mna sa na silu MSN v najlepsej forme opieral este viac nez Ernesto na Messiho. A z toho potom vychadzala aj ta mentalita, pretoze oni boli vpredu schopni spravit hocico. Lenze zaloha po tej prvej sezone takmer nefungovala a ti hraci, co to tam skusali, to nema cenu komentovat. A ked prislo na rotaciu, to bol cisty random

Reagovat
ADM

*Remontade

Reagovat
vilp
Reagovat
ADM

Už som asi zabudol, na akú debatu reaguješ, že mi to sem dávaš

Reagovat
smazaný uživatel

Barca s Messim a bez něj je hrozný rozdíl..

Reagovat
smazaný uživatel

Messi tuhle sezonu: 20 z 21 g 10 a.

Reagovat
Baronne

Takže další bod k dobru a příští kolo Madridský derby, nádhera . Jak by řekl nejmenovaný uživatel, hups.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, moc dobré

Reagovat
Phillipinho

Strasny vykon, vsichni otresnej vykon. Jsem strasne mic zvedavej na dvojzapas s Juventusem.

Canales je bozi hrac, kterymu takovou fazonu nejde neprat.

Reagovat
Baronne

Ten Lemar je hodně v prdeli co?

Reagovat
Phillipinho

Ma vyborny zablesky, ale obecne zatim dost bida.

Reagovat
smazaný uživatel

Nalestena bida?

Reagovat
Anacron

Canales sice dobrej, ale přišlo mi, že hrozně předržoval míč a spoustu akcí tím totálně zazdil. Něco jako Isco.

Reagovat
Kokesh

Jenže jakých akci...oni si kromě darovane penalty a hlavičce, kterou bravurně vytáhl Oblak, nevypracovali dopredu vůbec nic. Křídla alibisticky zasekávání míč, jen aby neztratili jeho držení i když prostor maji, minimum riskantních akci, naprostá většina zpětných přihrávek do nižších řad...já prostě takovy fotbal nemůžu ani vystát...

Reagovat
Kokesh

Zatim se VAR ve Spanelsku vubec neda srovnat s WC...hlavne lednovy obdobi s Copou je jeden velky pruser.

Reagovat
Switchback

Co bylo dnes?

Reagovat
Kokesh

5 minut pred penaltou, kterou promenil Canales uplne jasna na druhe strane na Moratu.

Reagovat
smazaný uživatel

Max v tvy hlave

Reagovat
smazaný uživatel

Moratovi byly ale převážně vzaty nohy namísto míče.

Reagovat
Switchback

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Další křížová výprava.

Reagovat
Kokesh

Ani Windows se Jiříku neobejdou bez upozorňování na kritické chyby a aktualizací. Chápu, že se ti to momentálně krásně hodí být nad věcí.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zase meleš? Já tady video prosazuju už snad 15 let. Konečně jsem se dočkal, protože jsem očekával přesně to, co se teď děje - že video odstavci od lizu přesně ty protekcni kluby, které teď proti videu nejvíc kvici. Nad věcí jsem, protože se mi vývoj kolem videa moc líbí.

A ty si knuc dal, bavis mě.

Reagovat
Kokesh

A ja ho snad neprosazuji? Napsal jsem neco o jeho zruseni?

Upozornuji na chyby a nelogicke jednani rozhodcich. A ono v dnesnim zapase, kdy se zcela jasna penalta nepiska, aby se za pet minut piskala na druhe strane mi vysvetli, jakou podstatu ma presne video?

Protoze opet rozhoduje lidsky faktor, kteremu ani video evidentne nepomaha...

Reagovat
celeb

Lebo po spornej situacii nebola zastavena hra aby sa to mohlo preskumat VARom?

Ruku Luisa videli vsetci a rozhodca ju piskol, VAR ju len potvrdil. Pokial si sporny zakrok hlavny (neviem ci maju v tomto pripade nejake slovo aj postranni) rozhodca nevsimne a hra pokracuje, tak nie je kedy/ako pouzit VAR - podla sucasnych pravidiel. Ide o to, aby nebola sustavne rozkuskovana hra - co bol hlavny protiargument odporcov videa vo fotbale.

Cize VAR nie je 100%, ale ani nikto nikdy netvrdil, ze 100% bude. Pocet nespravnych rozhodnuti sa radikalne znizil. Sice este stale k nim dochadza, ale nic nie je 100%.

Verim, ze po 2-3 zabehavacich sezonach, ked sa rozhodovanie s VARom urychli, tak dojde k uprave pravidiel a bude mozne prerusit hru aj na pokyn od VAR-rozhodcov. Na to vsak musi byt VAR ovela rychlejsi, inak budu divaci frflat.

Reagovat
remeslnik

Už jsem to psal víckrát, ale napíšu to znovu, VAR samotný za problémy vzniklé jeho používáním za nic nemůže !!! Za vším jsou jen a jen lidé a jejich schopnost či neschopnost nebo též méně prokazatelné zájmy či motivace.

Reagovat
celeb

ja tvrdim nieco ine?

Reagovat
remeslnik

A kde já říkám, že tvrdíš něco jiného !?!?! Jen jsem tě doplnil, protože to, co jsem připsal já, tu zásadní věc, že za vším stojí hlavně LIDI, jsi tam prostě neměl, to je vše !! Tady se nadává na VAR, né na obsluhu.

Reagovat
celeb

!!!Dobre pises,,, ale zbytocne setris interpunkcnymi znamienkami!!!!!

Potom niekedy nie zrejme, co myslis?!?!!???

Reagovat
remeslnik

....já to totiž ukrutně prožívám !!!!

Reagovat
DrQQ

Diakritika tiež nie je na zahodenie. :-)

Reagovat
remeslnik

Ano, máš pravdu. Někdy je potřeba zprdnout i Messiho ....

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. VAR odstranil většinu špatných rozhodnutí a přijde mi, že i filmování penalt razantně ubylo (ano, může to být tím, že odešel z ligy Cristiano). Prostě i ti hráči vědí, že si skočit pro penaltu už není tak jednoduché.

VAR není stoprocentní, ale to nikdy žádný systém. A pořád je to první sezona s VARem. I ti sudí se to prostě učí. Pamatuju se na první sezonu v Itálii, kde na to taky docela nadávali, ale už mi přijde, že je tam klid. Prostě si to musí ošahat sudí, hráči, vedení týmů ... Ono si to sedne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady jde spíš o to, že by se u jasně sporných okamžiků mělo video použít automaticky, jinak to bude stále zůstávat lidsky a logicky absurdní.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinými slovy - hlavní rozhodčí by měl mít automatickou potřebu chtít sporný okamžik vidět.

Reagovat
remeslnik

To máš ale těžké. Zkus si to představit ad absurdum - budou hrát dva mančafty dost důležitý mač a už budou docela v tranzu, kdy co minutu bude "něco", co by potřebovalo posoudit. A nedokážu si představit, že by to pořád zastavovali a zkoumali. Jasně, v rámci objektivity by se to asi slušelo, jenže minutu hrát a pak pět minut stát - nevím, ale asi by z toho zápasu ( díky vypadnutí hráčů z tempa) byl docela maglajs. A to ani nehledím na celkovou délku prodloužení zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by se dalo vyřešit rozdělením pravomocí - tzn. stejnou pravomoc jako hlavní sudí by získal i ten u videa. Zas na druhou stranu, pokud rozhodčí vyloženě nějaký tým neřeže, nemá smysl to malomyslně řešit. Včera se připískávalo Betisu, ale nijak dramaticky. A Morata měl už dávno trhat síť a ne se vyhánět do úhlu zatímco před zakončením nesmyslně zpomalil rychlost, kterou předtím díky skvělému protipohybu nabral.

Reagovat
remeslnik

Jasně, ale ty to momentálně bereš jen k tomuto zápasu, já se snažil to smontovat všeobecně až krajně. Jo, Morata je psychicky na dně a tím přestupem se snažil najít nějaký životabudič. Teď dělá všechno špatně a možná ani neví proč. Dusí ho Psyché

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já náležitosti těch profesí, pravomoce, ani tu problematiku implementace techniky do fotbalu moc neznám, takže si to jen tak naivně logicky představuju. Sudí u videa by měl stejnou pravomoc jako hlavní, hlavní by zastavil hru (spornému okamžiku stejně většinou nadchází nějaké přerušení) a bleskově (v rámci možností) by obdržel verdikt, který by následně naplnil svým rozhodnutím.

Reagovat
remeslnik

Tak to teda Karle nevím, jestli a jak by to fungovalo. Nedokážu si to ani představit. To by bylo ak v hokeji dva hlavní ? Jeden u TV a druhý s čviríkem v hubě?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Takže když označíš hlavně leden s VARem za "jeden velký průser", tak ti to přijde jako konstruktivní upozorňování na kritické chyby?

Reagovat
ADM

Furt lepsie horko tazko vybojovana remiza doma nez prehra

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Diego2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
SIRBRANIKE

Tiež som si na neho spomenul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Betis môže tento rok seriózne zabojovať o pozíciu zabezpečujúcu Ligu majstrov pre budúcu sezónu.

Reagovat
Elliasson

A současnému Betisu bych to i přál.

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně bych si ale tipl, že to na všech frontách neutáhnou. Nevypadá totiž, že by se chtěli ve svých cílech uskromnit. Kdyby to náhodou ale dali byli by pro Ligu Mistrů úžasně prestižním zpestřením, protože pod Setienem je ten klub hodně hodnotově oduševnělý.

Reagovat
Jordi Alba

Jinak jak tu někdo na začátku ligy psal, že ten Betis je jenom hype. Dělají velmi dobrý nákupy, zase jsou momentálně na místě zaručující Evropu, stále hrajou EL, semifinále CdR. Porazili Barcelonu, Atlético a hodně dominovali proti Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj vďaka relatívne širokému kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou skvělí jak to takhle táhnou.

Reagovat
smazaný uživatel

A nejlepší asi je, že mají s o třídu až dvě horším kádrem než nejlepší kluby La ligy potenciál výkonu na jejich úrovni. To je zatraceně dobrá práce.

Reagovat
remeslnik

Jo, když se to všechno sejde ve správný čas, tak není problém být komukoliv rovnoceným soupeřem favoritům i přes "papírově" nižší kvalitu a dokonce zvítězit. Jen tak namátkou Leicester 15/16, Řecko ME 2004 anebo hokej MS 76 Katowice Polsko - SSSR 6:4

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hokej si nemůžu pamatovat. A než Leicester a Řecko je Betis dost odlišný, protože u něj nejde ani tak o vlnu spontánního entuziasmus nebo historického pocitu velikosti a víry jako spíš o pokus tvrdé, trpělivé a systematické práce Setiena a celého klubu.

Reagovat
remeslnik

Ale to bylo u Ranieriho taky !! To jde ruku v ruce s podceňováním - a pak už je naráz na vše pozdě, jak se ten vagón utrhne, tak ho nikdo nezastaví. Řekům to taky tak akorát vyšlo, když klikou rozhodli pár minut před koncem prodloužení v semifinále s námi. No a Poláci? Tam nebylo co řešit, První utkání poláků na turnaji, jisté začínající hokejové dovednosti, dlouhodobá nenávist, domácí prostředí i publikum a jejich wódka wyborówa = vražedná souhra okolností

Reagovat
smazaný uživatel

Vodka vyborova

Reagovat
pantondavo

Atleti vole, konecne to mohl bejt ne uplne zbytecnej tym a oni tohle

Reagovat
smazaný uživatel

s realem bz mohli taky padnout, nebo aspon plichtit

Reagovat
technecium

Snad plichta

Reagovat
celeb

vela ludi asi nebude mat podobne nastavene oblubene kluby

Reagovat
pantondavo

Barca = vedlejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Co se na tohle dá říct? Asi, že jsi taky zbytečný, nebo co..

Reagovat
pantondavo

Dekuju za filozoficke okenko

Reagovat
opretis

Jsem nasranej. Jak jsem v tuhle sezonu vkládal velký naděje, tak jsem zklamán. Vzhledem k velmi pravděpodobnému odchodu Godina a kdovidokdy sloužícímu Simeonemu a také vzhledem k marnemu Realu a finále LM doma jsem doufal, že letos to dopadne skvěle. Hanba. Na Juve musíme vlítnout, prosím. Já chci to finále do třetice, do třetice to musí vyjít.

Reagovat
smazaný uživatel

přes Juve podle mě máte velkou šanci postoupit, pokud zrovna nebude mít Ronaldo extrémně zabijácké dny

Reagovat
remeslnik

Pokud mu to nikdo nebude schopný nachystat, tak může mít zabijácké dny jaké chce, protože sám od sebe si nic nenachystá. Stačí mu přidělit dobrý "stín", s čímž mají Atleti zkušenosti a je to. Jenže pro Barcu by snad bylo lepší, kdyby postoupila na úkor Atletů Stará dáma.

Reagovat
Kokesh

Jenze on narozdil od Messiho nepotrebuje 150 doteku s micem a dobyvani branky, ale jeden centr na hlavu.

Reagovat
remeslnik

Jenže pokud mu ho nikdo nedá, tak je v prd..., kdežto Leo ne.

Reagovat
Kokesh

No hele, od roku 2006/7 hral v CHL:

semifinals

final

final

round of 16

semifinals

semifinals

semifinals

final

semifinals

final

final

final

S jeho statistikou v Lize Mistru to spis vypada, ze mu to tam pravidelne nekdo dava a v prdeli moc nebyva .)

Reagovat
remeslnik

Nepotřebuju se tady s tebou dohadovat, protože pak bychom se dostali k otázce, Leo x Ronaldo ( co bylo dřív, vejce nebo slepice?) a to nemám za potřebí. Jen jsem tady napsal to, co všichni víme, jen někteří nechtějí přiznat. Ronaldo býval ( a ještě trochu je), jeden z nejlepších zakončovatelů akcí. Messi je taky vynikající zakončovatel, jenže se většinou na té akci víc podílí. Tzn. že bez dobrého servisu je v drtivé většině v háji, kdežto Leo si umí více pomoci sám. A tituly a góly jsou pro mně v tomto ohledu nepodstatné, protože ty vyhrává celé mužstvo, né jedinec. Nic víc, nic míň. A o tom to celé je.

Reagovat
remeslnik

( pozn. Omlouvám se, psal jsem to rychle a nestihl jsem to po sobě přečíst, prst na entru byl rychlejší, takže některé věty jsou trochu nelogicky pospojované. Snad smysl pochopíš)

Reagovat
Atlético de Madrid

16/17 to taky nebylo nic moc a pak dal 3 ve ctvrtfinale, 3 v semifinale a 2 ve finale, fakt nema smysl ho podcenovat.. no a pokud jde o Barcelonu, tak s ni ma Atletico prisernou bilanci, pod Simeonem vyhralo jen 2 z 24 zapasu, z cehoz byly sice ty dva postupy v LM (2014 a 2016), ale i tak je to souper, kteryho prakticky nedovedem porazit ani v nejlepsi forme

http://www.infoatleti.es/equipo/barcelona

Reagovat
remeslnik

Na statistiky (hlavně ve sportu) se vyprdni, ty jsou jen pro statistiky a nemají nic společného s tím, co se stane. Statistika je něco zpětně, něco, co góly nedává, u takových špičkových soupeřů je to vždy 50:50. Tam rozhoduje vždy tisíc větších či menších drobností.

Reagovat
Atlético de Madrid

To je pravda, fotbal je z velky miry o nahode.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč jako Ronaldo ti dokáže dát gól z čehokoliv.

Reagovat
Jordi Alba

Dobrej hnus, ale to se proti Eibaru a ještě po CdR dalo čekat, další kolo už musí bejt Girony.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Pokud někdo na Ostravsku hledá zedníka, tak doporučuju zednikova.cz

Reagovat
Jordi Alba

Benzema zapomněl, že je dřevo?

Reagovat
misinho7

skorej prisiel na to aky je to hrac na par rokov to zabudol a na stare kolena si rozpomenul

Reagovat
Jordi Alba

Sem to tu přesně psal, vyhrajete pár zápasů v lize, dostanete se daleko v CdR a do LM vám nalosujou Ajax. Očividně je správnej čas se na prognózy vysrat.

Reagovat
valloire

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Manik...

Reagovat
opretis

Čuchám tady treble, by byla celkem prdel

Reagovat
Mateo16

Neboj sa v EC si na to spomene

Reagovat
Jordi Alba

Tak nevím, co čekáte vy, ale já docela vyrovnaný EC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda, že vyrovnané už nějakou dobu nebylo...3:0, 5:1 a ve třetím jsme byli lepší i v deseti

Reagovat
ADM

Reagovat
Mateo16

Uvidime ako dlho vydrzi autobus

Reagovat
Dody10

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží jestli bude hrát Leoš.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Mateo16

Neni nad ten pocit ked EC ide hrat Vinicius , Benzema , Lucas

a na lavicke Marcelo , Isco , Bale , Asensio Kto by to povedal

Reagovat
Mateo16

+ Casemiro tiez na lavicke

Reagovat
Ed_Hazard

Co sa ti nepaci? Aspon mame luxusnu lavicku

Reagovat
vilp

Tak Lucas na Albu je snad povinnost, pokud chceme postoupit.

Reagovat
Mateo16

Ani moc nie. Cakam zapaas ako proti Betisu a ked si to clovek zobere tak posledne goly padali prave cez Lucasa

Reagovat
vilp

Já zapomněl, že Bale to vlastně odbrání líp. Achjo.

Reagovat
Mateo16

Samozrejme ze nie ale ocakavam zapas kde budeme mat 22 - 24 % drzanie lopty a pekny zhuseteny Jozkov dvojblok. a tam sa ani neda aby nastala taka situacia ako pod Lopem , pretoze do ofenzivy aj tak nepojde

Reagovat
remeslnik

Jediná naděje Barcy je kromě Messiho Dembelé, protože zvedající se Real má problémy pouze s běhavějšími soupeři, soupeři, co je uštvou (proto taky R padá ke konci zápasů), což současná Barca není.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

V tomto EC nemas sancu nieco predpovedat. Ja zase cakam ze Solari pride s nejakym experimentom.

Reagovat
Mateo16

Bud dat 4-3-3 a tam neni co vymyslat alebo skusi 5-3-2 a posadi Kroosa alebo Viniciusa.

Reagovat
misinho7

Bol s niecim niekedy spokojny alebo ti vsetko vadi stale? Vinco a Karim maju formu jak hrom tak cez nich asi ťažko.. A Lucas si to zaluzi asi viac ako Bale, aj vzhladom na taktiku

Reagovat
Ed_Hazard

Po nejakej dobe citim zase hrdost. Bojovat za biely dres zacina byt znova v mode, snad v tomto trende budu hraci pokracovat aj nadalej Velka radost za Vinicia a Mariana.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej do středy.. tam se teprve ukáže, jak na tom chlapci jsou. Alaves by pro nás neměl být soupeř.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Bude podľa vás v noci počas SuperBowl vypustený trailer na GOT?

Reagovat
ADM

Podľa mňa hej. Ja by som si to aj pozrel, ale budem 7x dlhšie hore kvôli reklamám než kvôli zápasu

Reagovat
technecium

Jen reklama na pivo

Reagovat
ADM

Rakitičov agent sa vyjadril, že je nemožné, aby Ivan v lete odišiel.

Skúsene navyšuje cenu

Reagovat
remeslnik

A co by kde hledal za Štěstí ?! V Barce mu (Vv) lezou do pr...e, tu minutáž a ty prachy za ty výkony co má, mu nikde ( snad jen v Číně) nikdy nikdo nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Hristo veřejně podpořil Coutse

Reagovat
Generalní Gladiator

Ide nějaká grupa na klasiko do knajpy v práglu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ide

Reagovat
Generalní Gladiator

gde?

Reagovat
patas92

do práglu

Reagovat
smazaný uživatel

jo ted uz vim

Reagovat
smazaný uživatel

Dondi taky.

Reagovat
ADM
Reagovat
smazaný uživatel

Byla to pecka.

Mě překvapilo, když Piquemu tekla ke konci zápasu docela dost krev, a Mallenco mu jen ukázal, kde si to má rukávem utřít a nechal ho hrát dál. Není v pravidlech, že má takový hráč opustit hřiště? Jako za sebe mi to pravidlo přijde debilní (bylo to zavedeno jako prevence AIDS tuším), ale myslím, že to takhle platí.

Reagovat
rave

Samozřejmě, že nesmí hrát s krvácejícím zraněním.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Stejně tak u Gameira, kde to byl ze strany rozhodčích i klubových lékařů hazard s hráčovým zdravím, tam bylo úplně jasný, že nebude moct pokračovat. Třeba v NHL už si na podobný věci dávají velký pozor a je to rozhodně ku prospěchu věci.

Reagovat
blaugrana

Agent Ivana Rakiticia Arturo Canales: Odejście Rakiticia z Barcelony w letnim okienku transferowym to niemożliwy scenariusz. [PassioneInter]

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nějaký typ na ARPG/RPG, které fakt stojí za to? Přemýšlím nad Grim Dawn, Titan Quest, Diablo III, Dragon Age: Origins, Van Helsing.... DÍKY

Reagovat
Flamex

skyrim

Reagovat
opretis

Nic jiný než Dark Souls.

Reagovat
Majk91

najlepsie

Reagovat
PP

dotaz na Dark Souls.. Mě kamarád odrazoval od hraní Dark Souls, pokud nemám keypad.. Dá se to hrát i na kombinaci myš + klávesnice?

Reagovat
Baronne

Určitě dá, ale je to těžký

Reagovat
RealC.F.

Jedině Path of exile, až uvidíš skill tree tak se zblázniš , neskutečná řežba, lepší než diablo

Reagovat
Baronne

Bude brzo i na PS

Reagovat
smazaný uživatel

Zatial som to nehral , ale podla recenzii vyzera uchvatne Pillar of Eternity

https://www.sector.sk/hra/8574/pillars-of-eternity.htm

Reagovat
PP

jestli chceš "diablovku", tak jednoznačně Grim Dawn, strčí PoE či Diablo III do kapsy.. Titan Quest byl super, ale už je starý, navíc tvůrci Grim Dawn jsou i tvůrci Titan Quest..

Jestli RPG o více postavách, tak Dragon Age Origins je super, Pillars of Eternity taky super Divinity II..

Reagovat
drussbarb

Hrál jsem jen D3, s datadiskem Reaper of Souls je to super, hlavně hraní u jedné TV je super

Reagovat
smazaný uživatel

M&M VI a M&M VII

Reagovat
madridcan

Este to tu nikto nespomenul, ale Odri ma hadam styri pluca.

Reagovat
Magic player

Pár kol zpět jsem o tom psal a přirovnal ho k nevyhranemu Albovi.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
ADM

Messi dnes síce netrénoval, ale Dembélé áno

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je jen mililinkatý riziko, že by mu to mohla další námaha zhoršit, tak bych ho nestavěl clásico neclásico.

Reagovat
ADM

Reagovat
madridcan

Vy bez neho zvyknete mat strasnu namahu s nami

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
remeslnik

Myslím, že si jen potřebuje trochu odpočinout, koňar je koňar. Přece jen se toho chce od něj moc. Je fakt, že minule Barca dala Realu i bez něj pětku, ale Real už je na tom líp, začíná si to u nich sedat, mladí + Karim se rozehrávají. Viděl bych to tak na Barca +1 nebo +2g.

Reagovat
technecium

Jednoznačně souhlasím. Nemá smysl ho teď nasazovat, sezóna se láme později a tam musí být stoprocentně připraven

Reagovat
Visca el barca

Pošetřit. Chleba se bude lámat stejně u nich a máme široký kádr. Nemá smysl riskovat zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

dembouz zacina zlehka, hrat nebude a messi uvidime, dyztak to zase jako zolik rozhodne v odvete

Reagovat
smazaný uživatel

No ale přecejenom - bez Messiho a Dembouze to bude strašný porod.

Reagovat
technecium

Já bych ten zápas odprasil na 0:0 a plnou palbu poslal na Bernabeu

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Alba - Busquets, Rakitic, Arthur - Alena, Suarez, Coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

klidne bych poslal prince misto luise a malcoma misto coutse

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ale Malcom je slušně v lese.

Reagovat
Visca el barca

No tak ještě aby nebyl, když furt nehraje. Já bych ho tam poslal.

Reagovat
ADM

Dembele by mal byt aspon na lavicke som dnes cital.

Reagovat
Ed_Hazard

Namiesto treningu sa zase niekde nechava ozarovat plutoniom aby bol do stredy fit. Ten clovek snad nebol nikdy dlhsie zraneny..

Reagovat
technecium

byl, několikrát

Reagovat
ADM

Tak to skor CR. Messi mal niekolkokrat 4-8 tyzdnovu pauzu.

Reagovat
remeslnik

Třeba Ujfaluši z Atletica mu taky na pár týdnů přerušil kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

14 dnů

Reagovat
Billy McClane

Praveze minule ma zaskocilo ked som videl statistku, ze v obdobi ked bol CR v Reale, tak Messi odohral za klub o 38 duelov viac ako CR.

Reagovat
remeslnik

CR taky pár zápasů jen odpočíval, zvlášť když už měli LL ztracenou.

Reagovat
madridcan

Urcite...hlavne zapasy vonku, ked sme ziskali titul

Reagovat
remeslnik

2017-2018 jste získali titul ?

Reagovat
madridcan

Moja chyba

Reagovat
remeslnik

tleskám, chybu udělá ( kromě Valoša) každý, né každý to přizná.

Reagovat
ADM

Hmm, to musí byť tou Zidanovou rotáciou lebo štatistika vynechaných zápasov kvôli zraneniu na transfermarkete za dobu, čo bol CR v Madride vyzerá takto (celkom vyrovnane teda) :

Messi 39 zápasov

Ronaldo 36 zápasov

Reagovat
ADM

Plus sme sa teda pravidelne dostávali ďalej v pohári, to spraví ročne čo, 3-4 zápasy? Plus superpohár, ak ste neboli vo finále, ďalšie 2.

Reagovat
ADM

Ale zas to nebude asi len v Španielsku, čiže plus pre CR v Lige Majstrov ... no, bohvie či to bola pravdivá štatistika

Reagovat
smazaný uživatel

Trénoval. Ale individuálně v tělocvičně. Měl by být ok.

Reagovat
Visca el barca

Koukal někdo včera na Lyon-PSG? Super match. Už se na LM těším. Snad to bude krásnej fotbal. Rozhodně nás nic jednoduchého nečeká

Reagovat
remeslnik

To v této fázi LM už nikoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Tesim sa na tlacovku

Odpoved "Nemam ziadne spory s hracmi" Tak neklamu ani politici ako Solari.

https://as.com/futbol/2019/02/04/primera/1549287630_491296.html?m1=cG9ydGFkYV9wb3J0YWRh&m2=QUNUVUFMSURBRA%3D%3D&m3=MQ%3D%3D&m4=bm9ybWFs

Reagovat
smazaný uživatel

to tu bylo je a bude, vzdycky nekdo musi sedet, a to nikdo nechce..novinari pak pisou podobny sr..

Reagovat
smazaný uživatel

Omg, kdyby Solari nasel lek na rakovinu a zaroven i nakrmil vsechny sirotky na svete, tak ty bys byl stejne schopnej najit neco co se ti nelibi.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Mateo16

Ved ale to je take evidentne a co tam hovori na tych tlacovkach. Nie som sam co som si to vsimol aj OneReal tu pisal ohladom komickych odpovedi Solariho

Uplne mi to pripomina Prochazku v slovenskej politike

Reagovat
ADM

Tak to nemá len so Solarim

Reagovat
Magic player

Reagovat
smazaný uživatel

on si musí tu krizi hrozně užívat

Reagovat
madridcan

Objektivne ako vidite ten koniec februara? Pre Real zacal najlepsim moznym sposobom. Obaja maju v LM supera, ktory posobi ako mala ryba a pride blizsie a moze sa z toho vyvinut pirana Neverim, ze Real aj Barca nezavahaju. Otazkou je kde a priority. Ktore su vzdy u tychto timov najvyssie, ale ked sa pozeram na supisky a na tych hlavnych na lavicke, tak to neda ani jeden a jedna zo sutazi pojde prec

Reagovat
Mateo16

LM sa cez Ajax postupi oni sa porazia aj sami. Liga to je jedno , tam uz sme aj tak vonku a Copa tiez koniec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax bych neodepisoval. Ten tým je našlapaný mladými hráči, kteří se budou chtít ukázat viz. dvojzápas s Bayernem. Liga a titul asi není téma, ale Copa je otevřená.. ta Barcelona hraje poslední dobou nepřesvědčivě..

Reagovat
X-bano-X

nj nepresvedcive.......Sevilla vie

Reagovat
smazaný uživatel

Venku jste marní.. a domácí zápasy taky nedokážete otáčet donekonečna..

Reagovat
X-bano-X

Vonku sme v tejto sezóne prehrali 3 krát - vždy v improvizovanej zostave - a 3 krát remizovali - s Atleticom, Interom a Vale. To mi neznie ako "marní"

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme dnes večer.. po delší době jsme v plné sestavě a navíc prý i s Keylorem v brance, takže věřím ve vyrovnanou bitvu..

Reagovat
X-bano-X

Stať sa môže všeličo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojzápas Atlética s Juventusem bude naprostá paráda. To bude nejspíš přesně ten dvojzápas, v kterém bude potřeba radikálně vypjatá výjimečnost klíčových hráčů. Protože individuálně technické a rozhodovací či fyzické a prostorové chyby se v tomhle duelu podle předpokladů očekávat nebudou dát. I když velké zápasy je tvoří často už jen svým charakterem. Stejně ale nevím, jestli se tohle bude dát ještě někdy vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že hraje Atlético celou sezónu bez hrotového útočníka a že má Juventus problémy s absencemi v obraně. I když mi něco říká, že tohle si zraněné osobnosti na obou stranách ujít nenechají a že se vše přizpůsobuje tomu, aby hrát mohli. Pro mě tohle bude jako finále.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bolo za finále

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně vrcholné.

Reagovat
drussbarb

Reagovat
PP

no, zrovna Juve nemá poslední týdny dobrou fazonu.. Nějak nemůžou poskládat zálohu a urvou to jen na základě individuální kvality, která je s AM prakticky srovnatelná.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesoustředěnost na současnost je jen podvědomá nervozita z toho, co přijde. Ty kluby a ti hráči moc dobře ví na co vnitřně čekají a na co se v povoleně kolísavé výkonnosti chvějí. Nějakým momentálním výsledkovým rozpoložením bych se zabýval u Arsenalu, ne u klubů, které poslední roky vždy prokázaly, že i když nejsou v ideálním nastavení, musí soupeř předvést to nejlepší, aby je porazil s jedinou jistotou, že ho to bude zatraceně bolet.

Reagovat
ADM

Stejně ale nevím, jestli se tohle bude dát ještě někdy vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je divná věta. Měla vygradovat specifičnost taktických vývojů obou klubů a výjimečnost takového střetu, který se odehraje asi na svých vrcholech, vzhledem k tomu, že oba kluby mají kvalitativně nejširší kádry za poslední roky a několik osobností čekajících přesně na tenhle rok. Ještě jinak - střetnou se proti sobě vrcholné a identitní dekády, takový souboj se zas tak často nepotkává. Navíc je tam spoustu dalších okolností, které na epiku toho střetu zdárně poukazují (Ronaldo, Wanda, pragmatismus atd.).

Reagovat
remeslnik

ADM... napsal jsi to dobře. Asi by se to NEdalo znovu vidět z pohledu diváka lačnícího po gejzíru nápadů, útočné geniality a spousty branek ( je možné, že na hřišti bude paradoxně víc branek než gólů !!). Ale určitě, ať to dopadne jak chce, se na to budou rádi dívat různí stratégové. Může to být učebnicový příklad pro zápasy s takovými soupeři. Allegri i Simeone jsou profesoři.

Reagovat
DrQQ

Vidím to tak isto, na branky to bude 1:1 a na góly 0:0. :-)

Reagovat
remeslnik

přesně jsi ten schovaný vtípek pochopil !!!

Reagovat
blaugrana

Jordi Mestre: "Je pravda, že blízki Neymara by vnímali pozitívne jeho návrat do Barcy. Či ja chcem, aby sa vrátil? Nie. Neymar je hviezda, ale je hráčom PSG i taká operacia by bola drahá. Neymar nás okłamał. Povedal jedno a spravil druhé. Zvážili sme možnosti a nevyplatili jeho prémie''. [ActualiteBarca]

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Touhle dobou měl Pep už šest trofejí. Valverde 3. Taková je statistika.

Reagovat
technecium

Pep to měl jednodušší. Měl lepší tým, který hrál neokoukaný styl, udával směr. Ernesto musí navazovat. Revoluce je jednodušší než úspěšná evoluce. to A dělá Ernesto v rámci možností dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť on dělá revoluci. Z tiki taka dělá styl Mourinho alá beton..

Reagovat
technecium

A proto dal víc gólů než Guardiola

Reagovat
drussbarb

No pozor, nechci říkat tak ani tak, ale José měl jednu sezónu taky hodně branek a přitom hrál beton

Reagovat
Anacron

Jestli myslíš 2011/12 tak to jsme hráli beton možná tak proti vám, protože jinak to na vás nešlo, ale jinak to byl parádní přímočarý fotbal. Určitě ne beton.

Reagovat
drussbarb

Je to možné, nepřu se, vašich zápasů jsem zas tak moc neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MadMrJacky

Nevíte pls, na jakém kanálu u nás dávají Copu?

Reagovat
remeslnik

Na klasickém TV kanále asi nikde, ani Digi 1-4. Možná jen na Digi co je jen na Slovensku. Jinak asi jen na netu. Tipsport 100pro, ale je to malé okýnko, větší se trochu sype.

Reagovat
smazaný uživatel

ee, nedáva to nikto na TV, čiste len stream s netu

Reagovat
ADM

Len stream.

Reagovat
Billy McClane

Stanice Sport 1 překvapivě oznámila, že odvysílá oba duely gigantů Realu Madrid a FC Barcelona v rámci semifinále Copa del Rey. První utkání se hraje již zítra v přímém přenosu od 21:00. Odveta je na programu 27. února.

Reagovat
blaugrana

Tak vraj Barca už je takmer dohodnutá s De Ligtom. Tak keby klapol aj on, tak si myslím že Ivan by musel 100 % odísť. S ním aj Denis, Rafa, Gomes, Verma končí zmluva. Todibo hostovacka, Murillo by sa nevyuzila opcia. Pique, Delight, Umtiti, Lenglet a o dva roky by Pikaca nahradil Todibo.

Reagovat
Visca el barca

My se opravdu dokážeme domluvit s Raiolou?

Reagovat
blaugrana

Možno mu pohrozil, že ho vydrbe, ak s Barcou nebude jednať.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Myslím, že s Raiolou nemáme tak špatný vztah jako spousta dalších velkoklubů. Není tak dobrý jako u Juve či PSG, ale případný dohodě nebude bránit.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
2miguel1

naco nam je dalsi stoper ved je tam Pique Umtiti Lenglet Todibo .. ten De Jong bohate staci

Reagovat
blaugrana

Pique uz starne. Ma 32. Todibo by mohol ist na tie dva roky, co Gerard este odkruti na hostovacku a potom by ho nahradil. Zaklad De Ligt - Umtiti a kryli by im chrbat Todibo - Lenglet. Idealny stav.

Reagovat
2miguel1

teraz mal 32..tie 3 sezony si myslim, ze este zahra. Zas hraca na lavicku, nechapem naco.

Reagovat
smazaný uživatel

umtiti je vyrizenej bohuzel

Reagovat
2miguel1

tuto sezonu...na dalsiu si myslim, ze uz bude ok

Reagovat
smazaný uživatel

beztak je z tech 4 vzdycky jeden zranenej, nemluve o variabilite nekterych stoperu zahrat i na kraji

v pripade nouze

Reagovat
2miguel1

Tak budeme mat 4 stoperov, ale za Albu tam nikto nebude, plus na druhej strane slaby Roberto. Tie kraje nech riesia, nech predlzia zmluvu Vermaelenovi a Pique,Lenglet,Umtiti bohate staci.

Reagovat
smazaný uživatel

mame tam Wagueho, skoda ho nevyzkouset, a todiba uz mame, takze at se zbavej vermy

Reagovat
remeslnik

blaugrana ...Věřím, že Todibo bude daleko lepší než Umtiti, Pique i Lenglet, jednou z něj bude hvězda. Nejen že je o 10cm vyšší, ale daleko rychlejší, atletičtější, se slušným přehledem a vynikajícím výskokem. Dokonce si dovolím tvrdit, že když už byl připravený na sobotní zápas s Vale, měl být v základu, klidně místo Vermy (hůř by nezahrál) a ty dva kousky by Barca nedostala.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
ADM

Reagovat
Jordi Alba

Tenhle tu píše kraviny furt, ale teď zapomněl na ty dva vykřičníky.

Reagovat
remeslnik

Které kraviny máš na mysli, blbečku ?

Reagovat
Jordi Alba

Když se chceš něco nového dozvědět, tak se neptej blbečků.

Reagovat
remeslnik

Ty jsi křupan

Reagovat
Generalní Gladiator

jestli bude lepší,to nevím,ale je to typ stopera,kterej je daleko vhodnější než lenglet i umtiti

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nesmysl. Naopak Oriol Domenech (člověk, který u Frenkieho několikrát prokázal nejlepší a nejaktuálnější informace) tvrdí, že je tam podobná situace jako u Frenkieho v říjnu. Barca je mezi kandidáty společně s PSG, Juve a Bayernem, má malou výhodu v tom, že už má podepsanýho jeho velkýho kámoše. Ale to je asi tak vše, museli bychom najít spoustu zdrojů (=prodat hodně hráčů), abychom si to mohli dovolit.

Reagovat
blaugrana

FC Barcelona prowadzi zaawansowane rozmowy z De Ligtem. Panuje optymizm odnośnie jego transferu. [ [Oriol Domenech - dziennikarz, który jako pierwszy podał, że klub osiągnął porozumienie z De Jongiem]

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nechci tvrdit, že jsem nějaký znalec polštiny, ale tohle bych určitě nepřekládal jako “téměř dohodnutí”.

Reagovat
ADM

FC Barcelona is in advanced talks with De Ligt. There is optimism about its transfer.

Preklad.

Reagovat
blaugrana

Je to spravny preklad.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli porazej real v LM, tak prokazou ze muzou k nam

Reagovat
drussbarb

To by byl sen

Reagovat
smazaný uživatel

Eden Hazard already knows for a while what he wants. Club know what he wants too. Speaking in a repo on his career, he tells RMC: “I know what I am going to do. I have made a decision."

Reagovat
smazaný uživatel

a vincek nebude mit co zrat

Reagovat
misinho7

V tom by som problém nevidel, myslim ze v pohode ss to nejak posklada aby hrali obidvaja

Reagovat
smazaný uživatel

jako ne ze bych si myslel neco dobryho o vasem vedeni, ale nazyvat je hned ss

Reagovat
misinho7

sa*

Reagovat
LAM

Neposkládá.Pokuď přijde Hazard tak Vincius bude mít jen velmi málo minut.O tom přece už jednou mluvil Asensio,že pokuď přijde tak bude chtít jít.

Reagovat
misinho7

Po týchto vykonoch určite Vinco sedieť nebude...

Reagovat
vilp

Však Asensio ať si jde a Vinícius bude mít jeho minuty, stejně je jako křídlo mnohem lepší.

Reagovat
Ed_Hazard

Hazard je využiteľný aj ako F9, nie? Benzema nebude hrávať večne každý zápas.

Reagovat
vilp

Nevím, jak je využitelný, těžko říct. V Chelsea hraje mezi tragédy Pedrem a Willianem a před dost nekreativní zálohou, kde jsou to až na minimální výjimky výkony na 50 % jeho možností.

Reagovat
technecium

Pedro by v Realu hrál základ

Reagovat
CHONG

Reagovat
vilp

Už je za zenitem, hraje strašně.

Reagovat
technecium

Jo, ale v Realu by hrál základ

Reagovat
CHONG

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Neblbni..

Reagovat
ADM

Tiez som si to myslel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele