22. kolo
03.02.2019 18:30 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Eibar třemi brankami skolil Gironu

Už třetí porážku v řadě zaznamenala katalánská Girona, která tentokrát nestačila na Eibar a po výsledku 0:3 se nebezpečně přiblížila sestupovým pozicím. Eibar otevřel skóre v prvním poločase, ale utkání definitivně zlomil ve svůj prospěch krátce po změně stran, kdy vstřelil dva góly Charles.

Girona chtěla na Eibaru ukončit osmizápasové čekání na vítězství, naposledy totiž zvítězila v listopadu loňského roku na hřišti Espanyolu. Domácí ale neprohrávají, za deset kol ztratili tři body jen ve dvou případech, z toho navíc jednou na barcelonském Camp Nou.

Více při chuti byli domácí, kteří si první velkou příležitost vypracovali už ve 4.minutě a stála za to. Fabián Orellana si krásně nadhodil balón a tvrdou střelou orazíkoval břevno! Eibar byl i v pozdější fázi prvního poločasu více aktivní a do vedení se dostal ve 37.minutě díky parádní střele do šibenice v podání Rubéna Peňy. Girona si schovala svojí velkou příležitost na závěr prvního poločasu a proti voleji Juanpeho musel dobrým zákrokem zakročit Dimitrović.

Hosté prohrávali po první polovině dějství 0:1 a po obrátce potřebovali nutně přidat. Eibar však Gironu okamžitě zpražil druhým gólem. Sergi Enrich před šestnáctkou dobře sklepl balón na Charlese a ten šikovným lobem zvýšil na 2:0 pro domácí. O pár minut později pak Ramalho fauloval Charlese a Eibar měl k dispozici pokutový kop. Sám postižený si nenechal ujít vhodnou příležitost ke vstřelení druhého gólu a penaltu bezpečně proměnil.

Charles mohl zaútočit i na populární hattrick, ale jeho střelu v 71.minutě vyrazil Bunú. Gironě nebyla přána ani korigace výsledku a gól, který vsítil Stuani nebyl kvůli ofsajdu uznán. Výsledek 3:0 už se až do konce zápasu nezměnil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele