LaLiga - souhrn 20. kola

17.01.2020, 22:49, aktualizováno 19.01.2020, 22:55
Komentáře a souhrny
Lionel Messi (© AFP)
Barcelona nejtěsnějším poměrem zdolala Granadu a posunula se na první místo o skóre před Real Madrid, jenž pro změnu porazil Sevillu. Další madridský klub neuspěl, neboť Atlético překvapivě padlo na hřišti Eibaru. Bez bodu zůstaly rovněž Real Sociedad nebo Valencia, naopak úlohu favorita potvrdilo Getafe. Konečně vyhrál poslední Espanyol...

FC Barcelona - Granada CF 1:0

19.01.2020 21:00

Góly: 76. Lionel Messi

Premiéra Quiqueho Setiéna na lavičce katalánského velkoklubu sice dopadla vítězně, ale že by to byl ze strany Barcelony kdovíjaký fotbal, to teda v žádném případě. Barca se bez Luise Suáreze či Frankieho de Jonga trápila a nebýt Lionela Messiho, dost možná by i ztratila body. Na kdyby se ale nehraje, Argentinec znovu ukázal, že je pro svůj tým nepostradatelný a čtvrthodinu před koncem rozhodl. To už bylo v době, kdy Granada dohrávala o deseti.

Nedělní večer byl na Camp Nou ve znamení velkého očekávání. Barcelona totiž změnila trenéra a kritizovaného Ernesta Valverdeho nahradil Quique Setién. Jak si při své premiéře povede? Odpověď mělo přinést utkání s Granadaou, ve kterém byl obhájce trofeje jednoznačným favoritem.

Musel se ale obejít bez zraněného Luise Suáreze nebo Frankieho de Jonga. Barcelona se sice vyznačovala velkou územní převahou, tak jak je to u ní zvykem, nicméně o žádném intenzivním tlaku nemohla být řeč. Na začátku prvního poločasu se ocitl ve velké šanci mladíček Fati a Rui Silva musel jeho tvrdou ránu vyrážet. Tím však akce nekončila a dorážející Vidal přestřelil. Pak už měli domácí jen dvě příležitosti, v té první špatně zakončil po přihrávce Messiho Vidal a na sklonku poločasu sám Argentinec trefil jen boční síť. Stadion Camp Nou rozhodně nedostal to, co očekával.

Ve druhém poločase se to mohlo změnit, ale Barcelona si přes výrazné držení balónu nevěděla rady. Nutno podotknout, že Granada velice dobře bránila. Po hodině hry se Barcelona dožadovala odpískání pokutového kopu, celou situaci navíc posuzoval VAR a nakonec rozhodl v neprospěch domácích.

V 66. minutě Setiénovi a všem fanouškům Barcy pořádně zatrnulo, když hostující Eteki orazítkoval v největší šanci svého týmu tyč! Moment zděšení o chvíli později vystřídal moment naděje, když Sánchez uviděl za faul na Messiho druhou žlutou kartu a byl vyloučen. Barceloně pak trvalo jen sedm minut, než početní výhodu využila. Vidal udržel balón a patičkou jej posunul na Lionela Messiho, který nepříliš důraznou, zato však přesnou střelou rozhodl.

Málokdo pochyboval, že by si Barcelona výsledek nepohlídala. V nastavení ale mohl srovnat Machís, kdyby jen o trochu mířil lépe. Barcelona pod Setiénovým vedením poprvé vyhrála a vrátila se do čela LaLigy před Real Madrid.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Celta Vigo 1:1

19.01.2020 18:30

Góly: 76. Raúl García (pen.) - 56. Rafinha

Celta Vigo sice nevyhrála, ale bod z baskického San Mamés je pro ní úspěchem. Celestes potřebovali zareagovat na odpolední výhru Mallorky, což se povedlo jen částečně. Pro Athletic je remíza ztrátou, přestože to byli nakonec domácí, kdo musel dohánět jednobrankové manko.

Athletic i Celta Vigo sledují v letošní sezoně rozdílné cíle. Zatímco Baskové usilují o pohárovou Evropu, Celta bojuje o záchranu. I proto byli papírovým favoritem svěřenci trenéra Garitana.

Athletic si v úvodu zápasu vytvořil opravdu velkou převahu, ale série šancí neskončila brankou, což později domácí muselo mrzet. Už ve 3. minutě hlavičkoval kousek nad Iňigo Martínez a o chvíli později pro změnu střílel vedle Raúl García. Do třetice pak neuspěl Iňaki Williams, jehož přihrávku si hosté málem srazili do vlastní sítě. Ve 12. minutě hlavičkoval vedle i Yeray a Celta jako zázrakem držela bezbrankový stav.

Až po půlhodině hry se poprvé předvedla i Celta Vigo. Po Olazově centru hlavičkoval na zadní tyči Rafinha a Herrerín musel zasahovat. Pak už zase začali spalovat domácí. Osamocený Muniain z malého vápna trestuhodně hlavičkoval do brankáře, což mohli hosté vzápětí nemilosrdně ztrestat. Pět minut před přestávkou nedokázal Santi Mina po dobré akci trefit prázdnou branku.

Athletic se nenechal rozhodit a stejně dobrý vstup předvedl i ve druhém poločase, jenomže opět bez gólové efektivity. Iňaki Williams svůj minisouboj s Blancem zase prohrál a v 56. minutě přišel pro domácí velký šok. Rafinhova křižná střela z hranice šestnáctky doskákala přesně k tyči, Herrerín na ní nedosáhl a Celta Vigo vedla 1:0. Baskové na chvíli vypadli z tempa, ale čtvrthodinu před koncem přeci jenom vyrovnali. Fran Beltrán zahrál ve vlastním vápně rukou, což neušlo pozornosti hlavního sudího a ostřílený Raúl García z penaltového puntíku nezaváhal. Závěrečné minuty na San Mamés rozuzlení nepřinesly a utkání tak skončilo remízou.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Espanyol Barcelona 1:2

19.01.2020 16:00

Góly: 62. Santi Cazorla (pen.) - 5. David López, 47. Raúl de Tomás

Pět soutěžních výher v řadě je pryč. Šestou výhru Villarreal nepřidá, protože doma trochu překvapivě nestačil na poslední Espanyol. Katalánci těžili z dobrého začátku obou poločasů a o vítězství je nepřipravilo ani vyloučení Javiho Lópeze. Villarreal hrál v početní převaze zhruba půlhodinu a zmohl se jen na korigaci výsledku.

Villarreal měl před tímto zápasem velice slušnou formu, v rámci LaLigy třikrát v řadě zvítězil a k tomu připsal i dvě výhry v Copa del Rey. Jako už po několikáté v letošní sezoně však Villarreal vlastní fanoušky zklamal a doma s posledním týmem soutěže prohrál.

Klíčový byl přitom začátek zápasu. V jeho 5. minutě obrana domácích nepokryla rohový kop a David López zařídil Espanyolu rychlé vedení. "Žlutou ponorku" to poněkud zaskočilo a hosté byli dál nebezpečnější. O tři minuty později měl obrovskou šanci na druhý gól Raúl de Tomás, ale obrana domácích s vypětím všech sil hrozbu odvrátila. Villarreal se osmělil až později, střela Triguerose šla naštěstí pro hosty nad. To byl jediný světlejší okamžik domácích v průběhu prvního poločasu.

Jak špatně domácí začali první poločas, tak začali i ten druhý. Po dvou minutách přesně odcentroval Calleri a Raúl de Tomás z malého vápna hlavou zvýšil na 2:0. Villarreal ale dostal možnost poměrně rychlého snížení, Javi López zahrál dost evidentně rukou a sudí odpískal pokutový kop. Navíc pro Lópeze to mělo fatální následky, neboť byl za svůj počin odměněn žlutou kartou - v pořadí už druhou.

Santi Cazorla penaltu proměnil a rázem bylo všechno jinak, protože Villarreal ztrácel už jen jeden gól a dohrával v početní převaze. Espanyol se rozhodl výsledek obránit a dlouho se mu to dařilo.

Závěr zápasu byl ale hodně vypjatý a Espanyol v něm měl pořádnou dávku štěstí. Nejprve zachránila brankáře Lópeze tyč po střele Cazorly a minutu před koncem zase břevno. Villarreal se tlačil do koncovky, ale vyrovnat už jednoduše nedokázal.

Více informací k zápasu

Real Betis - Real Sociedad 3:0

19.01.2020 14:00

Góly: 27. Borja Iglesias, 44. Joaquín, 90+5. Sergio Canales

Velmi dobrý výkon předvedli na své stadionu hráči Betisu, kteří porazili Real Sociedad o tři góly. Základ pozdějšího vítězství položili už v prvním poločase, kdy se trefili Iglesias s Joaquínem. Výhru pak zpečetil v nastavení třetím gólem Sergio Canales.

Betis určoval tempo zápasu od úvodní minuty a po hodině hry naprosto zaslouženě otevřel střelecký účet utkání. Okamžik před úvodní brankou ještě Canalese vychytal Remiro, ale z následného rohového kopu už "Verdiblancos" vedli. Canales posadil balón na hlavu Borjy Iglesiase a Estadio Villamarín bouřil. Real Sociedad byl směrem dopředu naprosto bezzubý a Betis dál ovládal hru, což potvrdil druhým gólem. Emerson z pravé strany přihrál na rozeběhnutého Joaquína, který ve velké tísni dokázal zakončit a balón, který jinak neměl razanci se dokutálel přesně k tyči. Ještě před závěrečným hvizdem mohl vstřelit kontaktní gól Portugués, ono se tak i stalo, ale kvůli ofsajdu branka neplatila.

SReal Sociedad potřeboval něco změnit, s výkonem jaký předvedl v prvním poločase nemohl v Andalusii uspět. Po přestávce byla aktivita hostů zřejmá a Betis měl i velkou dávku štěstí, když v 51. minutě rozezvonil břevno Mikel Merino. Na druhé straně byl i Betis nebezpečný a třetí gól odmítl Alex Moreno, zblízka ho vychytal brankář Remiro.

Hostům, kteří začali druhý poločas aktivně jakoby začali rychle ubývat síly a Betis měl opět utkání pod svojí kontrolou. Deset minut před koncem musel do akce znovu Remiro, tentokrát jeho kvality prověřil rovnou z rohového praporku Sergio Canales. Kontaktní gól Realu Sociedad ne a ne přijít a s přibývajícím koncem byli hosté nucení více otevírat hru. V páté minutě nastavení pak "Verdiblancos" definitivně rozhodli třetím gólem. Rychlý protiútok zakončil ranou pod břevno Sergio Canales. Betis doma po delší době předvedl jistý výkon a do tabulky získal cenné tři body.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Valencia CF 4:1

19.01.2020 12:00

Góly: 7. Antonio Raíllo, 22. Ante Budimir, 41. Ante Budimir, 79. Lago Júnior - 82. Ferrán Torres

Jak by se mělo bojovat o záchranu předvedla v nedělním zápase španělské ligy Mallorca. Ostrované si vyšlápli na osmifinalistu Ligy mistrů Valencii, které jenom za první poločas nastříleli tři góly. Valencia navíc přišla ve druhém poločase o klíčového záložníka Daniho Pareja a Mallorca v početní převaze dala výsledku konečnou podobu.

Mallorca prožila na stadionu Iberostar skvělé odpoledne, málokdo totiž čekal, že s Valencií zatočí už v prvním poločase. Netopýři vstoupili do utkání hodně lehkovážně a v 7. minutě po standardní situaci nechali hlavičkovat osamoceného Antonia Raílla, který otevřel střelecký účet utkání. Ve 22. minutě navíc tečoval Rodríguezovu střelu kolenem Ante Budimir a Mallorca navýšila svůj náskok na rozdíl dvou branek.

Hosté se každopádně ne a ne probudit a na hřišti dál dominovala Mallorca. Po ráně Rodrígueze musel zasáhnout Doménech a dorážející Lago Júnior se nachytal v ofsajdu. Poločas hrůzy z pohledu Valencie završil druhým gólem v zápase Ante Budimir. Ve 41. minutě si skrze bránícího protihráče udělal prostor a tvrdou ranou k tyči dal 3:0. Deprimovaný kouč Alberto Celades ještě před přestávkou sáhl ke střídání a o poločase zřejmě nešetřil hlasivkami.

K očekávanému zlepšení ale nedošlo. Krátce po změně stran uviděl po faulu na Budimira druhou žlutou kartu Dani Parejo a jakékoliv ambice stáhnout manko vzaly za své. Deset minut před koncem zvyšovali Bermellones už na 4:0, když po Budimirově přiklepnutí vypálil nechytatelně k tyči Dani Rodríguez. Vysokou porážku hosté alespoň zmírnili gólem Ferrana Torrese.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Atlético Madrid 2:0

18.01.2020 21:00

Góly: 10. Esteban Burgos, 90. Edu Expósito

O velké překvapení se v sobotu večer postaral SD Eibar, který si vyšlápl na Atlético Madrid. Domácí zvítězili 2:0 po brankách Eduarda Burgose a jeho jmenovce Expósita. Atlético předvedlo nemasný neslaný výkon a zejména v boji o titul je to výrazná ztráta.

Atlético se po finále španělského Superpoháru, které po penaltovém rozstřelu nezvládlo, mohlo zase začít soustředit na domácí soutěž, kde na vedoucí duo Barcelona - Real Madrid zatím ztrácí a spíše se přetahuje o třetí místo se Sevillou. V Eibaru čekala Colchonetos hodně náročná práce, neboť domácí byli odhodláni velkého favorita zaskočit.

Své možnosti naznačil Eibar už po pěti minutách, kdy po nebezpečném centru Leóna reflexivně zasahoval Jan Oblak. Přitom domácím stačilo balón před brankou jenom tečovat a slovinský brankář by ho mohl lovit ze sítě. O chvíli později León rozehrál rohový kop a tentokrát už na zadní tyči Esteban Burgos doklepl balón do branky. Sudí ještě celou situaci zkoumal u videa, ale nakonec domácím branku uznal.

Atlético od inkasovaného gólu začínalo nabírat územní převahu a přicházely též první šance. Po centru z levé strany byl před brankou úplně osamocený Ángel Correa, jenomže zblízka poslal balón trestuhodně vedle. To byla vůbec největší šance Atletů v průběhu prvního poločasu. Ve 41. minutě ještě špičkou kopačky zakončoval Morata, ale tady si brankář Dmitrović všechno pohlídal.

Hosté z Madridu po prvním poločase prohrávali, ale kouč Diego Simeone se prozatím rozhodl do sestavy nezasahovat. Herní projev Atletů nebyl dobrý, první větší šance na vyrovnání ve druhém poločase přišla až dvacet minut před koncem, když vedle hlavičkoval Álvaro Morata. Atléticu to nešlo a Eibar nakonec v samotném závěru utkání přidal i druhý gól. Do odraženého balónu se po rohovém kopu opřel Eduard Expósito a na jeho přesnou střelu k tyči se Oblak natahoval marně.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Real Valladolid 0:0

18.01.2020 18:30

Góly: -

Bez branek to měli diváci na El Sadaru v Pamploně. Osasuna nenaplnila roli mírnějšího favorita a s Valladolidem hrála 0:0. V největší příležitosti utkání orazítkoval hostující Guardiola jen břevno. Dělba bodů je vzhledem k vývoji zápasu pro obě strany spravedlivá.

V úvodu zápasu zatrnulo divákům zejména v 7. minutě při "malé domů" v podání Torrese. Brankář Herrera přihrávku vzduchem zvládl a v následujících minutách nemusel řešit nic závažnějšího. To na druhé straně Masip měl práci, rána Ávily z dobrých pětadvaceti metrů vyzkoušela jeho pozornost. Ve 29. minutě zase musel rychle reagovat proti Adriánovi v dosud největší příležitosti. Valladolid přidal na aktivitě až před koncem prvního poločasu, nicméně bezbrankový stav přetrvával.

I ve druhém poločase byl obraz hry totožný. Herrera v 50. minutě zakročil na zadní tyči proti Guardiolovi a jen o devět minut později měl obrovské štěstí, když ho stejný muž přeloboval a místo branky trefil jen břevno.

Další minuty zápasu už výraznější šanci nepřinesly, až v samotném závěru zápasu pálil těsně nad Ávila a to bylo z obou stran všechno. Diváci na El Sadaru gól neviděli a oba celky si připisují spravedlivou remízu.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Sevilla FC 2:1

18.01.2020 16:00

Góly: 57. Casemiro, 69. Casemiro - 64. Luuk de Jong

Pořadí na čele LaLigy se zase mění, první místo patří po vítězství nad Sevillou Realu Madrid a na jak dlouho to bude, odpoví až duel Barcelony s Granadou. Real hrál se Sevillou vyrovnanou partii, ale nakonec byl efektivnější a díky dvěma brankám svátečního střelce Casemira zapsal tři body.

Real Madrid se po zisku španělského Superpoháru představil domácím fanouškům na Santiago Bernabéu, kde ho čekal průběžně čtvrtý tým FC Sevilla. Souboj byl o to pikantnější, že na lavičce Andalusanů seděl Julen Lopetegui, tedy muž, který nahradil Zinédina Zidana po jeho veleúspěšné první éře, jenže neuspěl a zase se rychle pakoval.

První poločas určitě divákům nenabídl to, proč na Santiago Bernabéu vůbec přišli. Místo ofenzivního fotbalu viděli spíše bojovnost a nepřesnosti. Brankových příležitostí bylo jako šafránu, tím spíše, že Tomáš Vaclík registroval jen jeden víceméně rutinní zákrok. Vůbec nejzajímavější okamžik celého prvního dějství přišel po půlhodině hry. Éver Banega rozehrál od rohového praporku a nikým nehlídaný Luuk de Jong hlavou překonal Courtoise. Na první pohled regulérní branka, ovšem sudí si všiml nedovoleného počínání Gudelje a gól neplatil. Sevilla se pak snažila Real zaskočit svojí aktivitou, nicméně branku nevstřelila.

Na góly si museli diváci počkat až do druhého poločasu. V 54. minutě Luka Jović šikovně vysunul patičkou Casemira a ten jemným dloubnutím překonal Vaclíka. Sevilla s odpovědí dlouho neotálela, osm minut po Casemirově brance se zpoza šestnáctky prosadil Luuk de Jong a tentokrát jeho branka platila. Ani výsledek 1:1 neměl dlouhého trvání a o pár minut později šel Real znovu do vedení. Vázquez poslal do šestnáctky povedený centr a Casemiro nikým nehlídaný hlavou vstřelil svůj druhý gól v utkání.

Na tahu byla znovu Sevilla a měla zhruba pětadvacet minut na vyrovnání. Její síly však rychle ubývaly, navíc Real druhá branka evidentně nabudila. V 81. minutě předvedl proti Kroosově střele pohotový zákrok Vaclík a ještě udržel naděje svého týmu nad vodou, nicméně ofenzíva Rojiblancos už rezignovala. Real Madrid zvítězil 2:1 a minimálně do nedělního večera se posunul do čela tabulky o tři body před Barcelonu.

Více informací k zápasu

Levante UD - Deportivo Alavés 0:1

18.01.2020 13:00

Góly: 64. Aleix Vidal

Deportivo Alavés si odváží z Levante všechny tři body a stačil mu na to jediný zásah Aleixe Vidala ze 64. minuty. Levante sice bylo o trochu aktivnější, ale za devadesát minut se neprosadilo ani jednou a to bylo rozhodující.

Utkání nemělo výrazného favorita, ale o trochu více šancí se přeci jen dávalo domácím. Levante herně určitě nepropadlo, ale šance které si vytvořilo nedokázalo přetavit v branku. V prvním poločase to žádná hitparáda gólovek nebyla, domácí poprvé výrazněji zahrozili až ve 35. minutě, ale proti hlavičce byl připravený Pacheco. O minutu později zase na druhé straně Aitor Fernández vyrazil pokus ze střední vzdálenosti v podání Joselua. Nic víc ale první poločas nepřinesl a divákům nezbylo nic jiného, než doufat, že se po změně stran obraz hry změní. Úvod druhého poločasu byl opět z obou stran opatrný, ale v 64. minutě se nakonec poprvé měnilo skóre. Deportivo předvedlo rychlou protiakci a Aleix Vidal uprostřed šestnáctky tvrdou ranou prostřelil brankáře Fernándeze.

Levanto bylo po inkasované brance nuceno více otevírat hru a to byla další příležitost pro Alavés. Čtvrthodinu před koncem se takto dostal do tutovky Lucas Pérez, ale Aitor Fernández udržel šance svého týmu nad vodou. V 80. minutě hlavičkoval mimo Sergio León a čas se začal Levante rychle krátit. Navíc protiútoky Alavésu byli čím dál nebezpečnější a svoje kvality musel znovu prokazovat brankář Fernández. Domácí se snažili o odpověď marně a s Alavésem nakonec těsně prohráli.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Getafe CF 0:3

17.01.2020 21:00

Góly: 12. Leandro Cabrera, 21. Allan Nyom, 33. Jaime Mata

Getafe stačila jedna půle k jasné destrukci domácího Leganésu. Zatímco hosté určovali tempo hry a vstřelili tři branky, Leganés se za celý zápas nedostal k prakticky žádnému většímu ohrožení branky soupeře.

Getafe bylo v Leganésu jasným favoritem a hodlalo to na hřišti dokázat pomocí hráčů jako Mata, Molina, Maksimović nebo Cucurella. Domácí celek celkem nedávno přišel o útočníka En-Nesyriho, místo něhož v základní sestavě nastoupil Carrillo. Bylo ale jasné, že tak důležitá opora se nenahradí snadno. A že to Getafe dnes půjde mnohem lépe, bylo jasné od začátku.

Domácí se na akce hostí vůbec nechytali a kombinačně je Getafe jednoznačně přehrávalo. Jaime Mata sice ještě první centr na své spoluhráče do vápna nedostal, ale o pouhou minutu později už se skóre ve prospěch Getafe měnilo. A ne naposledy. Po rohovém kopu se míč snesl na hlavu obránce Leandra Cabrery, který si přesně naběhl a nedal brankáři Cuéllarovi žádnou šanci zasáhnout.

Prohrávat tak brzo o jednu branku bylo pro domácí Leganés jasně nepříjemné, ale Getafe u jednoho zásahu nechtělo končit. Těsně po skončení dvaceti minut se totiž skóre utkání opět měnilo. Jorge Molina vybojoval míč na levém křídle, posunul ho za sebe na Cucurellu a ten odcentroval do vápna. Tam si naběhl Allan Nyom, který svou pohotovou reakcí zaskočil všechny obránce domácích - 2:0.

Domácí útočník Martin Braithwaite sice zakončil s končící třicátou minutou směrem na brankáře Soriu, ale ten byl nakonec bez práce. Leganés v těchto chvílích působil až příliš odevzdaně a prakticky nic se mu nedařilo. Korunu všemu nasadil rychlý kontr hostí ve 33. minutě, který táhl Molina. Útok hned čtyř útočníků na jednoho obránce nemohl skončit jinak - Jaime Mata po nezištné nahrávce od Moliny zasunul míč do sítě.

Přestávka přišla vhod mnohem víc domácím, kteří se na Getafe naprosto nechytali. A změna stran to nezměnila. Getafe logicky ubralo a pošetřilo síly, zatímco Leganés nedisponoval žádnými nápady na zvrat. Naopak mohl pár minut před koncem ještě inkasovat, kdyby míč před brankovou čarou nezachytil brankář Cuéllar.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona20134350:2343
2.Real Madrid20127138:1343
3.Atlético Madrid2098322:1435
4.Sevilla FC20105525:2035
5.Getafe CF2096529:2033
6.Real Sociedad2094733:2831
7.Valencia CF2087530:2931
8.Athletic Bilbao2079421:1430
9.Villarreal CF2084834:2828
10.Granada CF2083925:2627
11.Real Betis2076729:3227
12.Levante UD20821026:3026
13.CA Osasuna20510526:2525
14.Deportivo Alavés2065921:2923
15.Real Valladolid20410617:2322
16.SD Eibar20641020:2922
17.RCD Mallorca20531222:3418
18.Celta Vigo20371017:3016
19.CD Leganés20351216:3314
20.Espanyol Barcelona20351216:3714

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (194)

Přidat komentář
dextroza_m

Uz Chong strika?

Reagovat
CHONG

Jsi moc pomalej, už jsem dostříkal

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Jordi Alba

Dobrá dálnice 4 na 1 nebo kolik v 30. minutě, obrana Leganésu docela válec.

Reagovat
smazaný uživatel

Alavés

Reagovat
madridcan

Vaclik musí mať z Casemira nočné mory

Reagovat
LAM

Spíš z rozhodčích.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti nezdálo?

Reagovat
Kokesh

MARCA:

In the 15 games that Mendy has played this season, Real Madrid have W9 L1 & conceded just 7 goals. They kept just 2 clean sheets all season when Marcelo played the full 90mins.

In 1223mins Mendy has 1 shot at goal (0 assists). Marcelo in 826mins has 7 (4 assists).

Mendy je fakt trochu svým způsobem dřevák, ale musím uznat, že se vzájemně výborně doplňují. Jednou se dá použít ten, podruhé onen...škoda, že něco podobného neplatí o druhé straně. Tam to chce prostě Hakimiho, protože na Daniho začínám být chvílemi alergický....

Reagovat
smazaný uživatel

Ono uz jsem tu pred par tydnem psal, ze Mendy je od toho, aby tymy nesli taktiku " Marcelo neumi branit a tam to pujde vyuzit".

Drive tam byl F. Coentrao a ten dozadu umel a byl hodne vyuzivany, kdyz je potreba i zatahnout a branit. To pak sedel Marcelo a hral Fabio. Me se libil jednu sezonu jak hral, ale dopredu Marcelo urcite lepsi. Ale docela to tam pekne tocili a rotovali.

Ted je tu Mendy a urcite se to da vyuzit v zapasech kde je to potrebne.

Na tu druhou stranu neni nikdo. A to by se mel resit do dalsi sezonu, protoze Carvajal letos neskutecne hori vzadu. Neni to dobre hlavne v LM a zvlast proti MCity.

Reagovat
Kenneth

Hodne dulezite 3 bodiky. Kazdopadne Lord Vazquez v zakladu a jeste k tomu 90 minut. Neuveritelne.

Reagovat
Ed_Hazard

Ak by nastupili kridla Vinicius + Rodrygo odzaciatku, moc by sme si nepomohlim za mna Lucas faj , dostal mimuty, nabuduce to porotovat zase s Iscom nejako.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Co předváděl Real? Zasloužená výhra nebo hra nic moc?

Reagovat
LAM

Nic moc,hlavně v prvnim poločase kde Seville neuznal naprosto regulérní gol

Reagovat
CHONG

Na druhou stranu ten uznaný gól zase moc košer nebyl...

Reagovat
ADM

VAR úplne v lese, pomaly už v akejkoľvek súťaži

Reagovat
Kokesh

Jsme na začátku. Netřeba brečet po každé situaci. Jednou slavíš, jednou brečíš,...bude to fungovat lépe, ale nikdy ne 100%.

Reagovat
LAM

Já beru to že tohle by změnilo celej zápas ve prospěch Sevilli kdy by jste měli co dělat aby jste to obrátili.Věřim že by to pak Sevilla už nepustila.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Na tom není nic moc směšnýho.Tohle bylo jasný ovlivnní zápasu a naprosto nechápu jak podle Varu tohle mohli odvolat když tam nic nebylo.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Lamskej#RMCF

Můžeš soutěžit s techneciem o největšího blbá, ale bude to těžký boj..

Reagovat
valloire

co to?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

V Kauflandu je akce na kapesníčky. Měl by si tam urychleně vyrazit

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Anacron

Ale ten uznaný gól po jasný ruce už nezmíníš co

Reagovat
smazaný uživatel

https://streamable.com/i4a1d

Nevim co je na tom teda regulerni ale ok. Takovejhle strom by neprosel ani v basketu. Gudelj se evidente na Militaa podiva, udela krok smerem k nemu a nastavi rameno tak aby ho sundal. Uplne presne vedel co dela.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dost sporný ale asi souhlasím, s neuznáním. Ještě bych ho uznal, kdyby takle srazili někoho kdo nehlídá střelce. Ale todle bylo jasný odstavení bránícího hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam vidis 2 mensi kroky a nastavene rameno smerem k branici hraci.

Kdyby do nej branici hrace umyslne nabehl, tak by to bylo jiny, ale tohle je proste braneni ve hre od hrace Sevilly.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Foppy

Neuznaný gól Sevilly je sporný, chápu oba pohledy, osobně tam vidím úmyslný pohyb do hráče a tedy faul (přitom, jak trefně zhodnotili na BEIN USA - kdyby se nehnul, stejně by do něj Eder vletěl, vůbec se na něj nedíval). Co ale naprosto nechápu je uznání druhého gólu, tam to prostě byla dvakrát jasná ruka, přičemž minimálně ta druhá (Munir na zemi kolenem nahrává a trefí přitom vlastní ruku, míč dokonce změní lehce směr) byla naprosto přesný příklad toho, co podle nových pravidel znamená neuznání gólu. Absolutně nechápu, jak to mohl rozhodčí uznat. A jedním dechem musím dodat, že se mi moc líbila reakce hráčů - nešli se o tom ani hádat, nikdo nevyskakoval, nic. A když to uznali, tak bylo vidět, jak najednou zapli na vyšší otáčky, trošku je zmáčkli a za chvíli to bylo 2:1.

Reagovat
pantondavo

Piskej konec

Reagovat
CHONG

Prcek si dneska vybral zlobící odpoledne, takže jsem ze zápasu viděl jenom fragmenty a ještě se na to v klidu podívám v noci ze záznamu, tak zatím jenom tolik: VAR je fraška, tři body jsou fajn a celkem mě děsí fakt, že naši útočníci dali za posledních deset zápasů (včetně Superpoháru) celé tři góly

Reagovat
Kokesh

Prcek je Thibo?

Reagovat
Footballer

Spíš bych řekl, že mimčo

Reagovat
CHONG

Reagovat
Footballer

Já jen doufám, že to moje bude zítra večer už spát, aby se taťka mohl podívat na Setienovu Barcu...

Reagovat
CHONG

Tak držím palce, ať se můžeš v klidu podívat na vítězství Granady

Reagovat
Kokesh

To samozřejmě chápu. Jen CHONG a Thibo jsou nerozlučná dvojka...

Teď by to jen chtělo uznat, že Thibo je prostě naprostá špička a mám klid.

Reagovat
CHONG

To po mě nechtěj, toho se nedočkáš

Reagovat
CHONG

* mně

Reagovat
Kokesh

To je bohužel škoda pro tebe. Ať se ti to libí nebo ne, Thibo se rozchytal na možná jednoho z nejleších v Evropě....pokud fandíš RM, fandíš i jemu.

Reagovat
CHONG

Realu fandím, ušopleskovi nikdy nebudu, ať už chytá sebelíp.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

To mě taky, tak pokud zas Benzema nechytne nějakou golovou slinu tak to bude opravdu težký uhrát nějakej titul. Protože nás večně nemohou zachraňovat záložníci.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Luis_Figo

nemozu ale Jovic v poslednych 3 zapasoch neviditelny...Mal dostat sancu Mariano

Reagovat
Anacron

Neviditelný, ale když předtím odehrál tak 90 minut dohromady od května tak je to těžký. To bude trvat než se chytne. A především se podívej s jakejma lemplama nastoupil.

Reagovat
Luis_Figo

no v superpohari ziadni Lepmlovia nehrali a navyse to bolo 5 zaloznikov a iny system cize mal by vyniknut. Sance sice nedostal ale to ani Rodrygo a predviedol sa ovela lepsie. Navyse ked nastupil Mariano bolo ho vidiet ovela viac a to mal prve minuty

Reagovat
Gazdo

Lebo Mariano aspon dre na tom ihrisku. Jovic bol lenoch uz vo frankfurte a preto som strasne rad ze k nam nesiel ale k vam.

Reagovat
Luis_Figo

:D nieco na tom bude

Reagovat
Anacron

5 záložníků a v tom má vyniknout jeden osamocený hrot a ještě typu Jovice? Asi ne hele. Ano Mariano maká na pohled mnohem víc, ale každý je nějaký a jestli je Jovic z toho, jak málo dostává šancí už znechucený a v podstatě ví, že se stejně do základu nedostane tak je to na morálku těžký no.

Reagovat
smazaný uživatel

Před superpohárem odehrál za Real 105 minut v LM a 327 v Lize. Není to moc, ale určitě né zas málo. K tomu mě by nevadilo, kdyby mu to nešlo, a snažil se, ale nevidím ani tu snahu. Mariano, kterej před superpohárem nehrál ani minutu a přišel v Arábii na hřiště na posledních 10 minut předvedl lepší a dravější výkon. Chápu, že je tu Jovič celkem krátce, ale tak když mu to tolik nejde, tak bych aspoň čekal, že to odjezdí po zadku, do krve (tak jako Mariano). K tomu poslední 3 zápasy nastoupil téměř s naší nejlepší sestavou. A 3 zápasy odehrál s tím, že byl nejhroší na hřišti.

Takže mě neštve, že mu to tolik nejde, ale spíš jeho přístup. Vypadá to, že to má celkem na párku ala Bale.

Reagovat
Gazdo

Mariano by bol pre vas idealna dvojka keby sa vyuzival riadne. Nastastie to Zizou nerobi

Reagovat
Foppy

Mariano je super jako dravý náhradník, ale když naskočí v základu, tak je vidět zhruba stejně jako Jovič. Z Joviče nadšený rozhodně nejsem, ale dal bych mu čas, podle mě to v sobě má.

Reagovat
Luis_Figo

Reagovat
Foppy

On je prostě jiný typ útočníka. Je zvyklý čekat na šanci a tu pak proměnit, ne se tam 90 minut snažit prohánět obránce bez balónu a dojíždět je... Bohužel ve chvíli, kdy mu to tam nepadá to pak vypadá dost blbě :/

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam je problém, že se do šance dostane max 1 za zápas. Ze začátku měl fakt smůlu, kdy dal snad 3 goly, který byly odvolaný po milimetrových offsidech, ale teď mi připadá, že už se teší až začne nová sezona. Jeho nechuť mi připadá větší než když nastoupí Bale, a to Gareth je nechtěným hráčem.

Reagovat
Foppy

Já si prostě nemyslím, že to je nechuť... Doufám, že dá pár gólů a chytne se, podle mě na to kvalitu má.

Reagovat
Anacron

To je hodně málo. Navíc když 11x z 18 zápasů do kterých naskočíš odehraješ 20 minut a méně a dokonce 7x méně než 10 minut tak věřím, že je těžký se snažit a vyčnívat, zvlášť jestli očekával, že bude mít lepší pozici v týmu. Tohle Mariano určitě nečeká a proto možná není tolik frustrovaný. A poslední tři zápasy jsme hráli v podstatě bez útoku tak nevím jakou nejlepší sestavu myslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, má to dost rozkouskovaný po pár minutách, není to jednoduchý, a možná i čekal lepší v pozici v týmu. Ale tak sakra, je v nejlepším klubu světa po 1,5 slušný sezoně. A jestli je frustrovanej kvůli tomu, tak nevím jestli je na správném místě. U nás se o tu pozici prostě musí poprat, a ta chuť mi tam právě chybí.

Tak záložní řada byla v superpoháru naše nejlepší, k tomu Isco také hraje dost pravidelně. Jediný koho bych opravdu bral jako za ztrátu je nepřítomnost Hazard. Proto jsem psal téměř nejlepší. Balea už neberu jako nejideálnější možnost, i když stále má své přednosti. Včera sice Jovič neměl kvalitní křídla, ale v superpoháru jsme byli téměř v top sestavě. Tak beru zpět, měl 2 zápasy v téměř plné sestavě. Ale pokud bude potřebovat stále jen ty nejlepší kolem sebe, tak přeci nemůže hrát v Realu.

Tím ho nechci vyhazovat, stále je tu poměrně krátce a toho prostoru moc nedostal, ale jak už jsem psal, štve mě nejvíc jeho nechuť se o víc minut porvat. Doufám, že si v CdR dá nějakej golík a dostane se do větší pohody, kterou si pak přenese i do ligy.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Fairplay

S Lucasem a Rodrygem po boku, jestli to je nejlepší sestava Realu tak to jo..

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, včera neměl nejlepší křídla, ale v superpoháru měl kolem sebe jen TOP hráče. Možná tam chyběl Hazard, proto jsem psal téměř plná sestava. K tomu já vím, že nedostal moc minut a nejde všechno hned, ale spíš mě štve jeho postoj, který vypadá, že to má na párku jako Bale. A jestli potřebuje kolem sebe jen nejlepší hráče, tak tu pro něj není místo.

Ale já ho nechci vyhazovat, je stále brzy, třeba dá pár branek, chytne se a dostane se do pohody. Je vidět, že něco v sobě má, ale štve mě, že to vypadá, jako by to nejlepší ze sebe nechtěl dostat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jovic zatím velké zklamání

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Phillipinho

Ach jo od nejlepe placenyho trenera na svete bych cekal neco trochu jinyho

Reagovat
Phillipinho

Chce hrat dlouhy balony na Moratu nebo pres kridla a nenasadi Hermosa, kterej je na tyhle balony specialista. Misto nej je posila Savic nekam na tribunu, protoze ma kopaci jako ja tak priblizne. Herrera posledni zapasy uplne vyflusnutej s nehraje nic a Llorente si v Superpoharu rikal o vic prostoru. 0 minut dneska. Nebezpeci Felix a Vitolo dolu a Correa, kterej za celej zapas neudelal nic, tak toho necha na hristi. Saul hraje levyho beka....

Reagovat
opretis

Reagovat
ADM

Klasický Valverdeho syndróm.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak už loni to bylo pouze o Griezmannovi, tam směrem dopředu nešlo o nic jinýho než to, co dokáže sám udělat a vymyslet, podobně jako u Barcy Messi. Proto jsem se ostatně tak divil, jak jste si malovali jeho nahrazení.

Reagovat
Jordi Alba

Už skoro tradiční předsezóní komentáře, jak Atlético dobře nakoupilo a budou hlavní adepti na titul, který se v půlce ligy změní na Simeone zabil další útočníky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakoupili podle mě skvěle, talentovaní mladí hráči s Drivem, jen to prostě Simeone neumí vymáčknout a staví si to podle jména a ne podle výkonů. To je ale cesta do pekla.

Reagovat
Pharrell

zase ten “zkorumpovaný” kontroverzní VAR....

Reagovat
Ed_Hazard

jednoznacna ruka pred golom de Jongs

Reagovat
Pharrell

njn já bych tu ptákovinu konečně zrušil !

co ty na to? jaký máš názor?

Reagovat
valloire

mně to vadí, ruší to bezprostřední emoce po vstřelení golu.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Varane odehrál 300. zápas za Real Madrid.

Kdyz se nad nim clovek zamysli, tak to je proste neco neskutecnyho. 26 let, 300 startu za Real Madrid, 2x vyhral ligu, 4x LM, mistr sveta. Ten by mohl z fleku ukoncit karieru, protoze uz vyhral pomalu vsechno co se da.

Reagovat
ADM

Už som chcel napísať, že nemá Copu del Rey, ale má Chalan presne o rok starší odomňa, stihol toho trošku viac

Reagovat
Gazdo

Neboj dozenes

Reagovat
valloire

zobáku už máš hotový rajony, že tu exhibuješ?

Reagovat
patas92

Pff, až vyhraje oblastní kolo zeměpisné olympiády, tak ať se ozve.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem taky nikdy nevyhral. Maximum bylo 3. misto.

Reagovat
valloire

pfff

Reagovat
Aldeano

Jo, tohle je super

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Zo Simeoneho sa stal v súčasnosti asi nejprecenovanejší tréner. Som zvedavý ako zvládne dvojzápas s Liverpoolom, lebo ak znovu nepostúpi, tak to bude preňho už ďalší neúspech v LM, neviem kolkáty v rade, plus v lige pomaly stráca šancu na titul. Jediná jeho výhoda, že je Valencia taká úbohá a nedokáže mu dýchať na krk. Lebo pokiaľ by neuhral ani prvú štvorku, dovolím si povedať, že by sa s ním rozlúčili.

Reagovat
Aldeano

Nevyhodit Lim Marcelina, tak to mohlo být zajímavější...

Reagovat
CHONG

Ona je teda otázka, jestli se dá nepostup přes současný Liverpool vůbec považovat za neúspěch

Jinak Valencia není potřeba, stačí, že mu na krk dýchá Getafe

Reagovat
valloire

furt Getafe tobě netačí, že jsi zničil a zdestruoval diskuzi na merengues.cz?

Reagovat
CHONG

Já nic nezničil, o to se postarali jiní, já jen zavdal příčinu

Reagovat
technecium

Jako myslím, že s nimi Liverpool mohl mít docela problémy, protože oni nikdy v LM nehráli proti takto destruktivnímu týmu. Vždycky hráli proti týmům, co se snažili hrát a pak je v klidu trestali.

Reagovat
Gazdo

Tiez verim atletom proti poolu. A veril by som asi aj Juventusu pod Allegrim. To su presne timy ktore su schopne tych hracov supera totalne znechutit. A dovolim si povedat ze Atletico z pred 4-5 rokov by sucasny Pool dost preslo. Aj ked pool dokaze Barcelonu a Real vyplieskat tak s atleticom z pred 5 rokov by mali asi smolu. To bol tak nechutny tim ktory dokazal zabit futbal ze by ich to totalne znicilo

Reagovat
technecium

To stálo na Raulovi Garciovi

Reagovat
Gazdo

Strasne ho neznasam ale v tom co robi je asi najlepsi spolu s Costom

Reagovat
smazaný uživatel

sice by som nepovedal, ze dost preslo ale bolo by to narocne pre LFC. A myslim, ze bude aj teraz. Vzdy ked bol los tak som nechcel Atletico a Juve, ale najma Atletico. Necakam nejaky hladky postup aj ked tohtorocne Atletico vobec nemam napozerane.

Reagovat
Kokesh

Liverpool nepotřebuje 500 zbytečných přihrávek, aby dal gól. Hrozí z primaků, rohů, při bránění díky skvělým kontrum...tohle AM jim nemůže dělat problémy.

Reagovat
Jordi Alba

Ono je třeba si uvědomit, že s nima hraje ale pravděpodobně maximum. Poslední 2 roky dvě druhá místa, ale už nějakou dobu pod 80 bodů. Pochybuju, že změnou trenéra by si polepšili, možná útočnějším fotbalem, ale to je vše.

Reagovat
Phillipinho

Tak ten kadr je prinejlepsim schopnej hrat o dost lepsi fotbal.

Reagovat
Jordi Alba

Esteticky ano, bodově pochybuju. Odejít dneska Simeone, tak to z fleku bere Valverde.

Reagovat
Majk91

keď to takto pôjde ďalej, tak nakoniec na tom 4 mieste skončí Getafe

Reagovat
REPLIKATOR

Valencia

Reagovat
Teoretik

Alena > Odegaard

Reagovat
papanegra

když něco nenapíšeš > když něco napíšeš

Reagovat
CHONG

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Jsem rád, ze mám na tvůj ubohý život takový vliv a občas ti dopreju i trochu klidu

Reagovat
smazaný uživatel

nebrec a radeji priznej, ze te setrel na dve doby a bylo to i vtipny

Reagovat
Teoretik

tři myšlenky v jednom komentu zahrnující jeden nesmysl větší než druhý

Reagovat
smazaný uživatel

teoreticky mozna, prakticky je vse pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
Phillipinho

Emerson kazdym zapasem lepsi. Barca si ho po sezone urcite stahne

Reagovat
smazaný uživatel

Od příští sezony nový duo Emerson - Cucurella

Reagovat
CHONG

RdT

Reagovat
Israha

Tohle snad Espanyol nakopne k záchraně, kádr na to mají. Tři body sice upracované a dotlačené, Villarreal byl lepší, ale počítá se výsledek. Abelardo vypadá na vhodou volbu na lavičku, tam je teď teba ryzí pragmatismus.

Každopádně je super vidět, jak zbytek La Ligy pořád říká pane borcům, jako Joaquín a Cazorla. Staří chlapi, ale pořád nejlepší hráči svých týmů. Od nich by se mládež měla učit, jak přistupovat k fotbalu.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Jordi Alba

Espanyol to udrží, toho bych se nebál. Spíš ať Celta začne hrát nebo ať si ukončí trápení.

Reagovat
Israha

Celtě už letos nevěřím, leda by snad nějak střelecky explodoval Aspas. Ty týmy v suterénu tabulky dokáží čas od času sbírat body proti silným, Celta nevyhrává ani s přímými konkurenty. Tam už pomůže jenom zázrak, imho. Ani změna trenéra to nijak nepozvedla. Oni a Leganés už jsou asi jasní...

Reagovat
Jordi Alba

Doufejme, ještě by je mohl doprovodit Alavés nebo Valladollid a byl bych spokojenej.

Reagovat
Israha

Nebo Mallorca, jinak souhlas.

Reagovat
CHONG

Leganés je bohužel asi jasný no, těm už moc nevěřím, o zbylé dva padáky bude ještě šavlovačka, mně by asi nejmíň chyběl Valladolid a k němu buď Alavés nebo Eibar.

Reagovat
Israha

Přitom Leganés nemá papírově úplně nejhorší kádr, na záchranu by to mělo stačit v pohodě. Akorát to mají složené z hostovaček a hráčů, co předčasně vyčpěli a asi nějak nemají chuť se rvát o tu záchranu naplno .

Reagovat
CHONG

Reagovat
Chazy

I dneska je NFL playoff, tak jen navádím ty, co se nudí a mají rádi sporty, aby zkusili mrknout s námi. Jde o semifinále, vítěz jde do super bowlu. Výkop je v 21:10

Tady jsem trochu vysvětlil pravidla: https://www.eurofotbal.cz/clanky/man-utd-vyrovnal-rekord-liverpoolu-356402/?forum=1#post11672246

Dneska je v hlavní roli tento týpek: https://www.youtube.com/watch?v=W4fTSnAfKO8

Na druhé straně https://youtu.be/IW07GQag7Ck

Bude to super zápas, jde o účast v super bowlu. V té diskuzi je víc NFL fandů, tak se tam můžete ptát a diskutovat

Reagovat
alcantara

Mahomes pravidelne takto beha?

Reagovat
Chazy

Jj

Reagovat
Dr. Admess

Je to doma.

Velkou část zápasu jsem se opravdu bavil, chvilkama až z nostalgie se smál. Neuvěřitelné, oni najednou umí i běhat bez míče a strkat si to na jeden dotek. Haha.

Jinak tam byla vidět solidní nervozita, ale to se dalo očekávat.

Reagovat
LAM

Byla a to velká.

Reagovat
LAM

Hra ve středu hřiště o level jinde a to za šest dní,ale Rakitič v tomhle systému hrát nemůže(ten byl úplně v lese a hráli jsme defacto v 10).Zataženější Granada ve druhym poločas dělala o něco víc problémů,ale tohle byl problém už pod Pepkem.

Druhá žlutá jodně přísná.Ani si nepamatuju,kdy by proti nám někdo dostal druhou za podražení.

Velkej problém vidím v devítce.Messi opět a zase rozhodl,ale nevidim tam nikoho jinýho od koho čekat permanentní příděl golů a to je problém.Devítka by měla přijít na 100% jinak se bude čekat jenom na Leoše.

Příště bych už chtěl vidět zálohu s De Jongem a Arthurem.

Reagovat
ADM

Jo a ešte by som doplnil, že Ansu na to zatial nemá. Mal pár pekných minút v tejto sezone ale asi vždy ked nastupil od uvodu (až na jeden zápas) bol hodne špatný vo finálnej fáze, tak ako dnes. Byť tam v tých situáciach Luis tak pohodlne vedieme 2:0 po polčase.

Reagovat
Zark

jaké se dají očekávat změny díky novému trenerovi? co si od něj slibujete v porovnání s Valeverdem?

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím. Snaží se, ale ještě je hodně mladý. Dnes perfektně makal Griezmann a super zápas odehrál Busquets a Vidal. Určitě by to chtělo šutéra, ale koho? Musí to být hráč, který nejen dává góly, ale umí přihrát, přiťuknout. Takových TOP hráčů moc není. Dobře hrál i mladíček Puigi, který to má v noze a má Barca DNA. Oproti Rakitičovi je pohybově jinde, rychlý, útočí. Zápas opravdu pěkný po delší době.

Reagovat
patas92

Pěkné. Takhle přišpendleného soupeře dlouho nepamatuju. Luisův gólový instinkt chyběl. Blbé ale je, že on by strašně hodně kombinací dokurvil. Fati nic moc, něž se uzdraví Dembele, tak bych asi vepředu hrál s Vidalem.

S Arthurem a Frenkiem to bude ještě o úroveň výš. Riqui na to úplně v pohodě má, i přes tu jeho postavu patnáctileté holky.

Bus s přehledem MOTM. Nejlepší DM na světě.

Reagovat
technecium

Not great, not terrible.

Bylo tam jasně vidět, co chceme hrát, ale ti hráči si asi budou muset dost rozpomenout, jak v rychlosti kombinovat, kolikrát tam chyběl správný dotek, myšlenka atd... Proti soupeři, co bude chtít hrát aktivně to bude asi dobré, ale proti bloku se budeme v budoucnu hooodně trápit, protože bez Suaréze nemáme nikoho ve vápně.

Rakitič tam byl jak pěst na oko, ale zároveň Puig nemůže hrát top zápasy, tam by ho sežrali... A jako tradičně od odchodu Daniho Alvese - neexistuje pravá strana hřiště.

Reagovat
technecium

Jo a myslím, že tenhle fotbal může neskutečně sedět Dembelému.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, ale Dembelé nemá finální fázi. Kolikrát přihrál do gólovky? Vždy lituji Lea jak se na něj kouká co to zase vymyslel. Příští rok bych se ho už zbavil, ten frajer neukázal nic. Pár pěkných gólů to nezachrání. No a bohužel pravý bek, to je dlouhodobá potíž. Neexistuje :-(

Reagovat
messi80

Ja to doteraz považujem za obrovskú chybu ze sme si nechali utiecť akvesa.. Dokonca si myslím ze sme mali o neho zabojovať ešte aj teraz v lete

Reagovat
Visca el barca

Příjemná změna Těším se na Frenkieho, Dembouze a Arthura. Ty budou v tomhle fotbale super. Bus totální topka dnes. Jo a IVAN je tragéd, nemá tomu týmu co dát.

Reagovat
roman1978

Taaak. První dojmy.

Neskutečná úleva, ze je ten traged pryč, ale také naštvaní, ze neodešel už dávno.

Mats no comment

Roberto, taková klasika. Prostě na to nemá.

Stoperi agresivní a i když sem tam chybujici, tak super.

Alba měl momenty.

Bus MOTM

Rakitic, nejhorší a tragicky nekopa. Pokazil téměř vše.

Vidal vyborny, agresivní, obetavy,

Riki, poklad. Za tu chvilku ožila nostalgie z dob ne tak dávných. On se otrka a bude dělo. Kecy, že na někoho nebude mít mi připadají skoro stejně tak směšne, jako kecy o tom, že ten pablb byl výborný, ze liga se vyrovnává, ze za LM mohli hráči apod. Ukázal za par minut víc, než to chorvatske kopyto za poslední tři sezóny.

Arthur, těším se, až se rozehraje.

Snad uvidím někdy zálohu Arthur, Riqui, Frenkie.

Fati nemůže nastupovat od začátku.

Leo, slabší zápas a stejne rozhodne.

Griez, chybí ta nadstavba k tomu výbornému pohybu s vrácení se. Chce to klid a pár gólů.

Premiéra koukatelna. Těším se na plnou palbu a pěkný fotbal po období temna.

Howg

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*Howgh

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Porazili jste Granadu 1:0 gólem Messiho proti 10.

Reagovat
smazaný uživatel

S takou hrou je treble nase.

Reagovat
ADM

Prezrel si si livescore, gratulujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Já jen že mi to nadšení přijde přehnané. Nedivil bych se, kdyby tady bylo za pár zápasů Setien out.

Reagovat
ADM

Bola to ošemetná výhra 1:0 doma, o tom sa nikto neháda, nadšenie je z prístupu hráčov k zápasu po rokoch (?) bez zápalu. Samozrejme, väčší počet zápasov bude lepšia vzorka, Tata Martino tiež vyhral prvý zápas v lige 7:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hey_Lancelot

Me neprijde, ze by prehanel a oslavoval. Je to spis uleva divat se na zlepsujici se hru po Valverdem. Spousta hracu stejna hruza, nekdo super oziveni. Tesim se na dalsi zapas a snad to bude mit stoupajici tendenci.

Reagovat
roman1978

Držení míče 83:17

Střely 18:5

Přihrávky 1005:205

Nebezpečné útoky 85:14

Jo, to byla nuda.

Nebezpečné útoky 84:14

Reagovat
roman1978

By mne zajímalo, jak se tam vzal ten poslední řádek

Reagovat
M.Vaza

Nedalo Ti to a napsal jsi pravdu..

Reagovat
blaugrana

Prvy zapas a uz bolo badat zmenu. Prislo mi, ze hravi boli viac pri sebe a tym padom bol aj pressing a kombinacie na daleko vyssdj urovni. Jedina vec, co ma serie je, ze zrejme aj Setien bude davat Grieza na LW. Obcas sice bol na rw a hrote, ale to bolo minimum casu.

Reagovat
smazaný uživatel

Stará dobrá Barca je späť

Reagovat
dextroza_m

Všichni chválíte Buse, ale přijde mi, že měl strašných ztrát, mockrát dal přihrávku na nohu soupeře - nicméně to zjevně plynulo z taktiky kolmých přihrávek.

Reagovat
smazaný uživatel

bus byl nejprozetovanejsi hrac, vsechno slo pres nej, hral skvele, a dokonce i behal !!!

Reagovat
Lamskej#RMCF

Jestli neporazime takovou Barcu tak už nevím, i přes spousty zranění u nás. Včera to byla tragédie, nebýt (opět) Messiho a červené tak ten gól nedají.. Jen tak dále

Reagovat
DonAndres

šašku

Reagovat
Gazdo

Tak Pep svoj prvy zapas porazil Numanciu!!!! 1:0 a svoj prvy zapas na Camp Nou 1:1. A vsetci vieme co nasledovalo. Nechcem tym samozrejme povedat ze teraz bude to iste ale minimalne velke zlepsenie by mohlo nasledovat. Uvidi sa az v najblizsich mesiacoch/po lete ked si Setien bude moct niekoho priviest

Reagovat
messi80

Neporadil, pep svoj prv, zápas v numancii prehral a doma so Santanderom remizoval 1:1 gólom z penalty

Reagovat
Kokesh

No Pep byl.mlasy cílevědomý ucho, který se chtělo neustále zlepšovat. Setien je trenér před důchodem, co ti žádný nový prvky do hry nepřinese, jen pokračuje ve svém cítění fotbalu...já když jsem viděl Betis na SB, jejich 800 nic nerikajicich přihrávek a uzasnou jednu střelu na branku, tak mi bylo fakt špatně od žaludku...o tomhle fotbal není.

Reagovat
alcantara

Prihravky su fajn, ale ja zatial to nadsenie rozhodne nezdielam, zdalo sa mi to strasne pomale, malo intenzivne, ako by som sledoval pripravny zapas. Liverpool by nas roztrhal na kusy aj na CN. Ale tak, uvidime, co prinesu dalsie tazsie zapasy, najma tie vonku.

Reagovat
Kokesh

To je právě tím stylem. Uspávání hada, jednoduché přihrávky na pár metrů, držení míče...když se podívám na mistry světa z Francie a momentální Liverpool, tak bych řekl, že se fotbal posunul trochu jiným směrem...intenzita, rychlý kontrum, síla dopředu i dozadu, útočení i braneni prakticky s celým týmem... zatímco soupeř, s kterým budete hrát třeba za 10 zápasu už nyní ví, co ho od vás čekat. A pokud ten systém není stoprocentní jako pod Pepem, tak budou přicházet chyby...

Reagovat
Gazdo

Je fakt ze to bolo sterilnejsie. Ale ja si myslim ze to nie je zatial ani tak trenerom ale tym ze nam nema kto tie obrany trhat. Messi by dal pas ale komu ked nula nabehov? Par krat tam Fati vystrelil a to bolo tak vsetko. Chybaju nam behave kridla. Griez to nesplnuje a ani splnovat nebude. A cim bude starsi tym sa bude viac stahovat ako leos. Aj ked je suarez s loptou kopyto a kolkokrat vyzera ako po obrne tak tie jeho neustale nabehy a rozbijanie obran nam chybaju

Reagovat
Phillipinho

Samozrejme Barca je jinde nez Betis, ale takhle pomalu to s Betisem hral celou dobu bohuzel...

Reagovat
smazaný uživatel

Setien povie hraj to dopredu, na moju zodpovednost. Valverde na druhej strane hraca zjebe, ked strati loptu a prikaze mu hrat defenzivne.

Reagovat
ttopi

Jednonohý Messi rozhodl utkání svou slabší nohou. Viděl to Pelé?

Reagovat
valloire

jedna vlašťovka jaro nedělá a i lempl se někdy ukopne

Reagovat
pantondavo

Jezis, to je sladarna, nerozpuste se nam tady, kluci

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Teoretik

Děláte si srandu s tou kritikou Fatiho? Kluk se snaží, nahrazuje v 17 zraněné, dostává se do šancí a dokáže vymyslet něco i sám. Byste od nej chtělo dokonaleho fotbalistu? Tohle je idealni prilezitost na zapracovani takoveho hrace a nekteri uz by zas kupovali neco predrazeneho, jen aby se Fati na hriste nedostal a nabiral herni praxi asi u playstationu. Bohuzel musim souhlasit ohledne Rakitice. Pro me byl neviditelny, bojim se, ze jeho uz neprobere žádný trenér.

Jinak líbilo se mi prvních 20 min. Pak už jsme nebyli schopni rychle hráče dostupovat a trochu se z naší hry vytratila ta energie. Nevím, jestli hráči prepli v hlavě nebo prostě na víc zatim nemaj fyzicky, ale pokud dokazem prodlužovat ten herní čas, kdy do toho slapem jako v těch prvních 20 minutách, tak to bude správná cesta. Jinak rychle kombinace na jeden dotek ti hráči ocividne nezapomněli a presne tohle tam tak 6 let chybi.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozmazlenost

Reagovat
Messiáš

Jsem strašně rád za Riqiuho. Tohle je trenér, který mu tu šanci dá. Alenovi vyšel první zápas v Betisu, v létě se vrátí a taky může ukázat, že bude dobrým squad playerem. Nejpozději v létě musí Rakitic s Vidalem od válu a Busquetsova role se snad trochu umenší.

Reagovat
Phillipinho

Jako klasicky Setienovo drzeni mic s miliardou prihravek, predevsim horizontalnich a jeho klasickych 1:0. Tohle teda hodne pripominalo jeho lonsky Betis. Uvidime, jak to bude vypadat proti silnejsim souperum a na venkovnich hristich.

Reagovat
madridcan

Práve čítam, že z nenápadneho ucha na kraji obrany Realu sa po takmer dvoch dekadach stal pekný mafian

Reagovat
kaja900

?

Reagovat
madridcan

Raul Bravo. Úplatky, kauzy a teraz si vraj objednal bud vraždu alebo vyhraznu streľbu na Kovačeviča

Reagovat
Switchback

Puig <3

Reagovat
ADM

Gerard Piqué "We have canceled training for less than that!

dnes tréning v extrémne veternom počasí, ale tak aspon zachytil morálku pod Valverdem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele