20. kolo
19.01.2020 14:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Betis nastřílel Baskům tři góly a získal tři body

Velmi dobrý výkon předvedli na své stadionu hráči Betisu, kteří porazili Real Sociedad o tři góly. Základ pozdějšího vítězství položili už v prvním poločase, kdy se trefili Iglesias s Joaquínem. Výhru pak zpečetil v nastavení třetím gólem Sergio Canales.

Betis určoval tempo zápasu od úvodní minuty a po hodině hry naprosto zaslouženě otevřel střelecký účet utkání. Okamžik před úvodní brankou ještě Canalese vychytal Remiro, ale z následného rohového kopu už "Verdiblancos" vedli. Canales posadil balón na hlavu Borjy Iglesiase a Estadio Villamarín bouřil. Real Sociedad byl směrem dopředu naprosto bezzubý a Betis dál ovládal hru, což potvrdil druhým gólem. Emerson z pravé strany přihrál na rozeběhnutého Joaquína, který ve velké tísni dokázal zakončit a balón, který jinak neměl razanci se dokutálel přesně k tyči. Ještě před závěrečným hvizdem mohl vstřelit kontaktní gól Portugués, ono se tak i stalo, ale kvůli ofsajdu branka neplatila.

SReal Sociedad potřeboval něco změnit, s výkonem jaký předvedl v prvním poločase nemohl v Andalusii uspět. Po přestávce byla aktivita hostů zřejmá a Betis měl i velkou dávku štěstí, když v 51. minutě rozezvonil břevno Mikel Merino. Na druhé straně byl i Betis nebezpečný a třetí gól odmítl Alex Moreno, zblízka ho vychytal brankář Remiro.

Hostům, kteří začali druhý poločas aktivně jakoby začali rychle ubývat síly a Betis měl opět utkání pod svojí kontrolou. Deset minut před koncem musel do akce znovu Remiro, tentokrát jeho kvality prověřil rovnou z rohového praporku Sergio Canales. Kontaktní gól Realu Sociedad ne a ne přijít a s přibývajícím koncem byli hosté nucení více otevírat hru. V páté minutě nastavení pak "Verdiblancos" definitivně rozhodli třetím gólem. Rychlý protiútok zakončil ranou pod břevno Sergio Canales. Betis doma po delší době předvedl jistý výkon a do tabulky získal cenné tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele