20. kolo
18.01.2020 13:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Aleix Vidal rozhodl o vítězství Alavésu na půdě Levante

Deportivo Alavés si odváží z Levante všechny tři body a stačil mu na to jediný zásah Aleixe Vidala ze 64. minuty. Levante sice bylo o trochu aktivnější, ale za devadesát minut se neprosadilo ani jednou a to bylo rozhodující.

Utkání nemělo výrazného favorita, ale o trochu více šancí se přeci jen dávalo domácím. Levante herně určitě nepropadlo, ale šance které si vytvořilo nedokázalo přetavit v branku. V prvním poločase to žádná hitparáda gólovek nebyla, domácí poprvé výrazněji zahrozili až ve 35. minutě, ale proti hlavičce byl připravený Pacheco. O minutu později zase na druhé straně Aitor Fernández vyrazil pokus ze střední vzdálenosti v podání Joselua. Nic víc ale první poločas nepřinesl a divákům nezbylo nic jiného, než doufat, že se po změně stran obraz hry změní. Úvod druhého poločasu byl opět z obou stran opatrný, ale v 64. minutě se nakonec poprvé měnilo skóre. Deportivo předvedlo rychlou protiakci a Aleix Vidal uprostřed šestnáctky tvrdou ranou prostřelil brankáře Fernándeze.

Levanto bylo po inkasované brance nuceno více otevírat hru a to byla další příležitost pro Alavés. Čtvrthodinu před koncem se takto dostal do tutovky Lucas Pérez, ale Aitor Fernández udržel šance svého týmu nad vodou. V 80. minutě hlavičkoval mimo Sergio León a čas se začal Levante rychle krátit. Navíc protiútoky Alavésu byli čím dál nebezpečnější a svoje kvality musel znovu prokazovat brankář Fernández. Domácí se snažili o odpověď marně a s Alavésem nakonec těsně prohráli.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele