LaLiga - souhrn 11. kola

29.10.2019, 20:56, aktualizováno 31.10.2019, 23:15
Komentáře a souhrny
Barcelona rozstřílela Real Valladolid a drží se na prvním místě před Realem Madrid, který si pro změnu poradil s Leganésem. Průběžně třetí Granada prohrála v Madridu, kde podlehla Getafe. Zaváhalo rovněž Atlético Madrid, které si ze hřiště Alavésu přivezlo bod za remízu 1:1. Bodová dělba se zrodila i mezi Valencií a Sevillou, zatímco Real Sociedad podlehl Levante...

Getafe CF - Granada CF 3:1

31.10.2019 21:15

Góly: 35. Ángel Rodríguez, 41. Mauro Arambarri, 88. David Timor - 74. Antonio Puertas

Granada se mohla vrátit na samotné čelo tabulky, musela by však bezpodmínečně zvítězit ve vloženém kole v Getafe. Z jeho půdy si však neodvezla ani bod, a spadla tak na průběžné třetí místo. Domácí si naopak zlepšili náladu po neúspěšném působení v Evropské lize proti Basileji či po porážce v Seville a vystoupali na příčky v horní polovině tabulky.

Celek z madridského předměstí přitom na svého protivníka v posledních letech příliš neuměl, prohrál s ním v uplynulých pěti případech hned třikrát, z toho dvakrát doma, a jeho poslední vítězství nad ním se datuje na rok 2013. Nicméně tentokráte mu daleko lépe vyšla první půle, v níž skóroval dvakrát, a po změně stran svůj slušný náskok udržel až do konce.

Svěřenci trenéra Josého Bordaláse byli v úvodní pětačtyřicetiminutovce přece jenom aktivnější. Jako první se do nebezpečnějšího zakončení tlačil hlavou Mata, ovšem těsně před ním včas zasáhl brankář Rui Silva. Ve 35. minutě se již Getafe ujalo vedení. Cucurella pronikl středem hřiště, předal míč Ángelovi, jenž se z blízkosti v koncovce nezmýlil.

Uběhlo jen šest minut a Granada musela od té chvíle dohánět už dvougólové manko. Jason zakroutil balón z rohového čtvrtkruhu svou pravačkou na hranici brankového území, a protože Rui Silva možná trochu špatně odhadl situaci a vyběhl ze své brány o něco později, než by bylo vhodné, mohl naskakující Arambarri hlavičkou pohotově zacílit za jeho záda.

Do poločasu přece mohli Nazaríes na nepříznivý stav odpovědět, ke střele z voleje se ze střední vzdálenosti propracoval Eteki, jenž šajtlí tlačil svůj pokus na bližší tyčku, o kousek však zamířil vedle. Krátce po přestávce nebezpečně pálil jeho spoluhráč Machís, avšak ani on přímo gólmana Davida Soriu neohrozil a usměrnil míč mimo jeho tři tyče.

Granada pokračovala v honbě za snížením, střídající Antonio Puertas ještě nezakončil v 50. minutě přesně, ale v 74. minutě se již hosté přece dočkali své odměny. Ramos ještě Davida Soriu nepřekonal, z dorážky se už však Antonio Puertas prosadil. Poslední slovo ovšem mělo Getafe, v 88. minutě se totiž z přímého kopu zasadil o parádní branku Timor.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Villarreal CF 2:1

31.10.2019 19:00

Góly: 62. Kike, 90+5. Fabián Orellana - 88. Gerard Moreno

Villarreal po dlouhé době opět prohrál. A trochu překvapivě se jeho katem stal Eibar, kterému se v posledních dvou duelech naopak vůbec nedařilo. Prakticky většina zápasu se odehrávala v klidném tempu, pak ale přišel strhující závěr.

Celou dobu nic a najednou zájezd. Cimrmanovská hláška by mohl úplně bez potíží charakterizovat zápas, který jsme viděli v Eibaru. První poločas nenabídl moc šancí a chvílemi to vypadalo, jako by se hráčům snad ani nechtělo podnikat něco směrem dopředu. Pak se po hodině hry prosadil Kike a Villarreal musel dotahovat. Zvládl to až v 88. minutě, jenže nastavení patřilo domácím.

Ti přitom nezačali nijak noblesně. První větší šance byla k vidění snad až po dvaceti minutách hry. Fabián Orellana se dokázal v pokutovém území propracovat ke střele, avšak mířil pouze nad břevno. Z velké části první půle to byl opravdu nudný fotbal bez nějaké větší invence na jedné nebo druhé straně. Zklamal hlavně Villarreal, který zůstával své pověsti ofenzivní mašiny hodně dlužen.

Aktivnějším hráčem byl Orellana, který se ve 35. minutě sice sám ke střele neosmělil, ale vyzval přihrávkou na střed Papakouliho Diopa. Ten pálil bez přípravy, jenže rána mu nesedla tak, jak by si asi představoval. V závěru prvního poločase se řítil na soupeřovu bránu Toko Ekambi, jenže nedokázal zakončit.

Ekambimu vyšel úvod do druhé půle, když opět využil své rychlosti a předběhl první dva obránce, ale na střelu už taky neměl síly. O to větší šok nastal v 62. minutě. Domácí rozehráli rohový kop, na míč si vyskočil Kike García a zaskočil Asenja hlavičkou k tyči - 1:0.

Nejatraktivnější minutáž začala v poslední desetiminutovce. Na jejím začátku pálil Kike García jen do břevna. Tři minuty před vypršením stálé hrací doby už Villarreal prolomil smůlu a srovnal. Gerard Moreno se vyhnul ofsajdu a běžel sám na brankáře, jehož si nejprve přehodil, a poté zamířil do jeho zcela prázdné brány.

Villarrealu ale nebyl bod přán. V posledních vteřinách utkání totiž domácí podnikli rychlý útok. Na centr od De Blasise si naběhl Fabián Orellana a hlavičkoval před brankářem Asenjem k tyči naprosto přesně - 2:1.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - CA Osasuna 2:2

31.10.2019 19:00

Góly: 21. Lago Júnior (pen.), 75. Salva Sevilla (pen.) - 69. Marc Cardona, 77. Rubén García

Domácí Mallorca nad svým sokem z Pamplony dvakrát v utkání vedla, ale ani to jí nepomohlo ke třem bodům. Dva její střelci skórovali z penalt, přičemž hosté dokázali vždycky srovnat gólem ze hry.

Favorizovaná Osasuna neměla mít na Estadio Iberostar velké potíže, protože zatímco se vznáší v první polovině tabulky, její sok se potácí na okraji pásma sestupu. Vstup do zápasu se víc povedl domácím. Aleix Febas už byl s míčem v pokutovém území, ale tam skončil na zemi. Sudí Adrián Cordero Vega však měl ihned jasno a penaltu nepískal.

Bezbrankové skóre měnilo svůj stav ve 21. minutě. Roberto Torres totiž podkopl ve vlastním vápnu útočícího hráče, což sudí ocenil penaltou. Odpovědnost vzal na svá bedra Lago Júnior, který si počkal na pohyb brankáře a zvolil správnou stranu - 1:0 pro domácí tým.

Jinak se toho v prvním poločase zase tak moc nestalo. Dani Rodríguez zkusil štěstí z velkého úhlu, ale jeho tvrdá rána skončila jen na boční síti. To druhé dějství už bylo mnohem zajímavější. Lago Júnior se skvěle uvolnil a pálil. Kdyby ho neobtěžoval vracející se Ariadne, dost možná by měl brankář Rubén velké potíže. Druhý gól mohl po hodině hry přidat Ante Budimir, jenže svůj úprk zakončil jen střelou těsně vedle.

Dvacet minut před koncem už se probrali i hosté. Obrovský kus práce odvedl Marc Cardona, který se chopil míče u půlící čáry a dostal se s ním nikým nerušen až před vápno. Tam přesně zamířil a srovnal!

Ne ale nadlouho. O pouhé čtyři minuty později zasáhl obránce Facundo Roncaglia míč ve vlastním vápně rukou a sudí opět pískal penaltu pro domácí. Proti brankáři Rubénovi se postavil Salva Sevilla a ani on se nemýlil. To ale taky nebylo vše, protože zápas plný zvratů pokračoval. Pouhých 120 vteřin po inkasované brance se k centru dostal Pervis Estupiñán, který skvěle našel Rubéna Garcíu. Ten hlavou přeloboval brankáře Reinu a slavil cenný bod.

Více informací k zápasu

Real Madrid - CD Leganés 5:0

30.10.2019 21:15

Góly: 7. Rodrygo, 8. Toni Kroos, 24. Sergio Ramos (pen.), 69. Karim Benzema (pen.), 90+1. Luka Jović

Real Madrid utkání proti poslednímu Leganésu bez problému zvládl. Už do poločasu si vytvořil tříbrankový náskok, aby po změně stran přidal další dva góly. Pod pětibrankový debakl se podepsalo pět různých hráčů. Nešťastného brankáře Soriana postupně překonali Rodrygo, Kroos, Ramos, Benzema a Jović.

Leganés teprve o víkendu dosáhl na první vítězství v sezoně a na Santiago Bernabéu byl v roli velkého outsidera. Přesto si hostující tým na hvězdný soubor věřil, jakékoliv naděje na bodový zisk však domácí rychle rozprášili.

Konkrétně už v 7. minutě, kdy Marcelův přetažený centr vrátil před branku Benzema a Rodrygo zblízka překonal brankáře Soriana. Pouhou minutu později francouzský útočník adresoval další přihrávku před branku, kde tentokrát Toni Kroos dostal balón za brankovou čáru. Real Madrid rychle vedl 2:0 a dostal utkání pod svoji kontrolu. Obrana Leganésu měla se zastavováním akcí Realu velké problémy a po půlhodině dokonce čelila pokutovému kopu. Soriano fauloval unikajícího Hazarda a penaltu až na druhý pokus proměnil Sergio Ramos. Při prvním pokusu sice Soriano Ramose vychytal, ale brankovou čáru překročil dříve a tak se celá situace opakovala.

Real Madrid si v prvním poločase vytvořil tříbrankový náskok a Leganés na to nedokázal jakkoliv reagovat. Hostům se nakonec nepodařilo odvrátit debakl a Real dalšími dvěma góly stanovil konečný výsledek 5:0. V 69. minutě proměnil druhý pokutový kop v utkání Karim Benezma a v první minutě nastavení úspěšně hlavičkoval Luka Jović. Bývalý útočník Eintrachtu Frankfurt měl ještě před tím velkou šanci, kterou ale neproměnil. Zidaneho výběr si připsal přesvědčivé vítězství, ale na vedoucí Barcelonu dál ztrácí.

Více informací k zápasu

Real Betis - Celta Vigo 2:1

30.10.2019 21:00

Góly: 8. Emerson, 90. Nabil Fekir - 70. Iago Aspas (pen.)

V důležitém zápase na spodku tabulky byl nakonec úspěšnější domácí Betis, který díky rozdílové brance v poslední minutě základní hrací doby zvítězil nejtěsnějším poměrem 2:1 a opustil sestupové příčky. S dvanácti body se posunul na patnáctou pozici, naopak Celta Vigo klesla na osmnácté místo s devíti body. Domácí velmi brzy vedli a dlouho drželi hubené vedení, hosté srovnali krok zhruba pětadvacet minut před koncem z pokutového kopu.

Betis začal aktivněji a už po osmi minutách hry se dostal do vedení ze své první vážnější akce středečního utkání. Nabil Fekir oslovil na levém křídle rozběhnutého Canalese, jehož přihrávka pod sebe propadla až k volnému Emersonovi, který ze čtrnácti metrů propálil vše před sebou včetně gólmana Blanca. Další možnost byla k vidění krátce po odehrané půlhodině, kdy Iglesias přetlačil Arauja a jeho ránu levou nohou zlikvidoval pozorný Blanco.

Vzápětí mohl na opačné straně vyrovnat hlavičkující Denis Suárez, ale levou tyč o něco minul. Po změně stran bylo Vigo aktivnější a soupeře zatlačilo na jeho vlastní polovinu. V 52. minutě napřáhl z hranice pokutového území Suárez a precizní zákrok musel předvést brankář Robles. Hosté si vytvořili svou největší šanci dosavadního průběhu o jedenáct minut později po rohovém kopu z levé strany.

V brankovém území se dostal k hlavičce nabíhající Aidoo a s přispěním jednoho z domácích hráčů orazítkoval vzdálenější tyč, při Roblesovi stála notná dávka štěstí.

Celta se dočkala v polovině druhého dějství. Po přímém volném kopu střídajícího Méndeze zahrál Iglesias ve vlastní šestnáctce nešťastně rukou a rozhodčí Jesús Gil po přezkoumání videozáznamu ukázal směrem na penaltovou značku.

Míč si postavil tradiční exekutor Iago Aspas a po zemi nekompromisně zamířil do pravého spodního rohu. Iglesias mohl napravit své předchozí zaváhání v 74. minutě, avšak jeho hlavičkový pokus skončil o centimetry nad břevnem. Za dalších jedenáct minut mohl otočit vývoj Rafinha, když z osmnácti metrů mířil do levé šibenice, jenže s naprosto parádním zákrokem přispěchal Robles a zabránil pohromě.

Když už se zdálo, že se výsledek měnit nebude, tak v poslední možnou chvíli udeřil Fekir. Šestadvacetiletý útočník s alžírskými kořeny se po standardní situaci z levého křídla ocitl ve středu šestnáctky a kroucenou střelou usměrnil balón k pravé tyči, Blanco jen bezmocně zůstal stát před brankovou čarou.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Espanyol Barcelona 3:0

30.10.2019 20:00

Góly: 4. Iker Muniain, 17. Iker Muniain, 79. Víctor Gómez (vl.)

Po velmi solidním vstupu do sezóny se slušně namazaný stroj z Bilbaa poněkud zasekl, baskický klub totiž nevyhrál už pětkrát v řadě, svou sérii bez tříbodového výsledku ale přerušil ve vloženém kole proti Espanyolu. Ten naopak nenavázal na svou předchozí výhru z Levante, a z předposlední příčky tabulky LaLigy se tak výše nevyhrabal.

Domácím se přitom na protivníka z Barcelony v minulých sezonách moc nedařilo. Od roku 2016 ho porazili jen jednou ze sedmi vzájemných případů. A ačkoliv v nynějším zápase statisticky nebyli Baskové o nic lepší než Periquitos, dokázali proměňovat své šance. Dva góly zaznamenal Iker Muniain, vlastence si pak připsal Víctor Gómez Perea.

Athletic Club vstoupil do tohoto střetnutí nejlepším možným způsobem. Raúl García z vápna ještě svou levačkou nezakončil, neboť bránící Naldo spolu s Davidem Lópezem jeho pokus společnými silami zastavili, nicméně k dorážce se ihned nato propracoval Muniain, jenž dělovku po zemi usměrnil balon ke vzdálenější tyči podél brankáře Diega Lópeze.

Jen o třináct minut později Muniain vyprodukoval daleko úchvatnější gól. Unai López poslal centr z rohového čtvrtkruhu na hranici brankového území, odkud ho Víctor Campuzano odvrátil pouze k nohám svého protihráče, Muniain si míč zpracoval na prsa a z halfvoleje ho poslal obloučkem do šibenice. Diego López se po střele jen marně natahoval.

Espanyol se vlastně poprvé výrazněji osmělil až ve 33. minutě, síť se podařilo rozvlnit Espinosovi po standardní situaci rozehrávané Víctorem Sánchezem, jenže pravidlo o ofsajdu mu radost velmi rychle zhatilo. Ani ve druhém poločase hosté nepůsobili nikterak nebezpečným dojmem, v útoku jednoduše i nadále tápali.

Domácí Lehoiak naopak jedenáct minut před koncem skórovali ještě jednou a definitivně rozhodli o svém úspěchu. Už už se chystal zakončovat Muniain, do cesty se mu však postavil Víctor Gómez, jenž si pak balón srazil nešťastně do vlastní brány.

Aspoň snížit mohl v 83. minutě Wu Lei, čínský reprezentant ale sám před gólmanem Unaiem Simónem selhal v koncovce.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Levante UD 1:2

30.10.2019 19:00

Góly: 48. Willian José - 24. Enis Bardhi, 40. Borja Mayoral

Nečekanou porážku utrpěl a šanci dotáhnout se na čelo nevyužil ve středečním vloženém kole Real Sociedad. Proti Levante se mu nepovedl první poločas, v němž skórovali Bardhi a Mayoral, Josého gól už poté ničemu nepomohl.

Hosté byli aktivnějším celkem už od samého začátku. Po šesti minutách mohl otevřít skóre Mayoral, jenže tváří v tvář gólmanovi branku přestřelil. Ihned po něm byl blízko brance Morales, který zase z pravé strany napálil míč do Gargalla. Po rohovém kopu už dokonce okusili hráči Levante gólovou radost, jenže vinou ofsajdu jim byla zhacena.

Ačkoliv i první uznaná branka týmu z Valencie hodně zaváněla ofsajdem, nebyly domácím protesty vůbec platné. Enis Bardhi se tak po pasu od Melera a následném přelobování brankáře zapsal do statistik. Po deseti minutách se musel činit Fernández, jenž vychytal dělovku Isaka.

A tak mohli hosté navýšit své vedení. Miramónova povedená dalekonosná střela letěla do břevna, od nějž se odrazil k Borjovi Mayoralovi, který i s trochou štěstí propálil gólmana. Real Sociedad ovšem zareagoval hned po pauze. Ve vápně se k míči dostal Willian José a z otočky procpal míč do sítě.

Modrobílým pořádně zatrnulo zhruba půl hodiny před koncem, kdy sudí odpískal penaltu za Zubeldíovu ruku. Naštěstí pro ně šel situaci ještě zkontrolovat systémem VAR a po tříminutovém zkoumání svůj původní verdikt zrušil. Ihned toho mohli využít, Portuguésova rána však otřásla jen brankovou konstrukcí a dobíhající Oyarzabal nedokázal balón dostat do poloprázdné klece.

Další góly už k vidění nebyly a Levante se tak svým vítězstvím alespoň dočasně posunulo do horní poloviny tabulky. Real Sociedad může ztratit pozice zaručující evropské poháry.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Sevilla FC 1:1

30.10.2019 19:00

Góly: 81. Rubén Sobrino - 45+3. Lucas Ocampos

Asi nejočekávanějším středečním duelem španělské nejvyšší soutěže bylo střetnutí mezi Valencií a Sevillou. Utkání vítěze nenašlo, neboť na Ocamposovu trefu ze závěru první půle odpověděl Sobrino.

"Netopýři" o víkendu nestačili na Osasunu a projevilo se to několika změnami v sestavě. Domenecha v bráně nahradil uzdravený Cillessen, na pravého beka se postavil Wass. Pareja se Solerem v záloze doplnili Coquelin a Ferrán Torres, indisponované útočné duo rezultoval ve start Leeho a Gómeze. Sevilla udělala jen dvě změny, místo Reguilona s Nolitem začali utkání Escudero a Oliver Torres.

První půle se nesla ve vyrovnaném duchu, nebyla však příliš zajímavá. Na dlouhou dobu nejzajímavěji vypadala Leeova rána, jež jen těsně minula prostor mezi třemi tyčemi. Gólem do šatny se nakonec prezentovali hosté. Fernando z pravé strany dával míč pod sebe na Lucase Ocampose, jehož tvrdá a přesná rána dala jeho celku vedení.

Krátce po návratu z kabin se musel činit Vaclík, který bravurním zákrokem vychytal ve velké šanci na zadní tyč mířícího Gómeze. Z vyrovnávací trefy se nejprve domácí radovali v sedmasedmdesáté minutě, ta však vinou ofsajdu neplatila. Dočkali se až o pár minut později. Na přímý kop Pareja si naskočil Rubén Sobrino, který přesnou hlavičkou na zadní tyč vyrovnal.

Více jsme toho v utkání neviděli a Valencia tak potřetí v řadě nedokázala vyhrát, což jí zavírá brány do první desítky. Sevilla je pátá.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Real Valladolid 5:1

29.10.2019 21:15

Góly: 2. Clément Lenglet, 29. Arturo Vidal, 34. Lionel Messi, 75. Lionel Messi, 77. Luis Suárez - 15. Kiko

Barcelona odpověděla na kritiku ze zápasu se Slavií ve velkém stylu a její řádění schytal Real Valladolid. Brankář Masip nakonec inkasoval pět gólů, z toho třikrát už v prvním poločase. Dvakrát se prosadil Lionel Messi a po jedné brance přidali Lenglet, Vidal a Suárez.

Nepřesvědčivá výhra na půdě Slavie v Lize mistrů znovu rozvířila spekulace ohledně setrvání trenéra Ernesta Valverdeho. Barcelona si ale z kritiky nedělala těžkou hlavu a následující utkání španělské ligy zvládla s bravurou.

Katalánci v utkání zcela dominovali a vítězství si zasloužili. Camp Nou nemusel na úvodní branku čekat dlouho, už po třech minutác nadělal Messiho centr do šestnáctky obraně Valladolidu velké problémy a po sérii odrazů zakončil přesně stoper Lenglet, takže Barcelona vedla 1:0. Tento výsledek však neměl dlouhého trvání a po čtvrthodině hry bylo vyrovnáno. Míchel dobře rozehrál standardku a Ter Stegen musel vyrážet, bohužel pro Barcu jen na kopačku Kika Olivase, který nekompromisně vyrovnal. Barcelona pak měla drtivou územní převahu a to ještě do přestávky dvakrát využila. Ve 29. minutě si na Messiho nadýchaný centr seběhl Arturo Vidal a špičkou kopačky vrátil domácím vedení. O pět minut později zvýšil už na 3:1 božský Lionel Messi, parádní ranou z volného přímého kopu, na kterou Masip nedosáhl.

I ve druhém poločase měla navrch Barcelona. I při dvoubrankovém náskoku se snažila útočit a Masip musel tasit jeden zákrok za druhým. Mladíčka Fatiho reflexivně vyrazil, ale čtvrthodinu před koncem opět inkasoval. Rakitić pěknou průnikovou přihrávkou rozeběhl Lionela Messiho a Argentinec znovu nezaváhal - 4:1. Obrana Valladolidu se pak sesypala a za další minutu završil bůra Luis Suárez. Uruguayský útočník opět zakončil jak jinak, než Messiho přihrávku. Barcelona se vrátila na první místo a Valladolid rozstřílela 5:1.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Atlético Madrid 1:1

29.10.2019 19:00

Góly: 83. Lucas - 70. Álvaro Morata

Ještě sedm minut před koncem drželo Atlético vedení, ale Alavés dokázal na inkasovaný gól zareagovat a srovnat na 1:1. Konečná remíza je pro Atlety ztrátou, naopak Deportivo potvrdilo zlepšené výkony na Mendizorrotze, kde už potřetí v řadě neprohrálo. Atlético poslal dvacet minut před koncem do vedení Álvaro Morata, jenže konečné slovo měl v 83. minutě Lucas Pérez.

Atlético nepatří mezi týmy, které by svého soupeře nějak výrazně přestřílely a ani zápas v Alavésu takový nebyl. V prvním poločase si ani jedna strana nevytvořila pořádnou šanci, při které by snad Pacheco nebo Oblak museli zasahovat. Nejzajímavějšími momenty tak zůstaly dvě žluté karty, které sudí Estráda ukázal Marcosu Llorentemu a Mubaraku Wakasovi. Divákům na Mendizorrotze nezbývalo nic jiného, než doufat, že s příchodem druhého poločasu se obraz hry změní.

Skutečně tomu tak bylo, byť do ofenzivního koncertu to mělo stále daleko. V 51. minutě se po rohovém kopu pověsil do vzduchu Joselu a jeho hlavičku mohl ještě na zadní tyči usměrnit na Oblakova záda Manuel García, jenže zblízka branku netrefil. Na druhé straně zase pálil nepřesně Diego Costa.

Bezbrankový stav vydržel až do 70. minuty, kdy se po hezké akci uvolnil Álvaro Morata a přízemní střelou překonal brankáře Pacheca. Los Colchoneros měli pak na kopačce i druhý gól, který by utkání definitivně rozhodl, ale Morata si napodruhé na Pacheca nepřišel. Deportivo neproměněné šance nakonec potrestalo a sedm minut před koncem potáhl balón podél pokutového území Lucas Pérez a nechytatelnou ranou k tyči srovnal na 1:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona1071228:1122
2.Real Madrid1063121:921
3.Granada CF1162318:1320
4.Atlético Madrid1155111:620
5.Sevilla FC1162314:1220
6.Real Sociedad1161418:1219
7.Villarreal CF1152425:1617
8.Athletic Bilbao1144311:716
9.Getafe CF1144317:1516
10.CA Osasuna1136212:1115
11.Levante UD1142512:1314
12.Valencia CF1135315:1714
13.Real Valladolid1135311:1414
14.SD Eibar1133512:1612
15.Deportivo Alavés113359:1412
16.Real Betis1133514:2112
17.RCD Mallorca113269:1511
18.Celta Vigo112366:149
19.Espanyol Barcelona112275:188
20.CD Leganés111285:195

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (212)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Atlético si skúsene drží priemer gól na zápas.

Reagovat
Whitemedia

Příště v základu opět Costa?

Reagovat
Pharrell

Lucas Peréz celkem solidní forma , prostě bejvalej Gunner ..

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa EF má za posledné 2 sezóny za 1398 minút, 11 gólov. Not bad.

Reagovat
Pharrell

na útočníka jeho typu to sou furt dobrý čísla

Reagovat
smazaný uživatel

Však tak som to aj myslel. Nemyslel som to v žiadnom prípade ako výsmech.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Raul=Real

Atleti

Reagovat
smazaný uživatel

Messi zas výkon z inej galaxie.

Reagovat
Filipow

ale proti soupeři jehož jméno neumíme ani vyslovit..

Reagovat
smazaný uživatel

Vajadolid

Reagovat
smazaný uživatel

to mas docela blby no

Reagovat
ttopi

Teď někde čtu že snad to V na začátku se čte jako B.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Vejprnice

Reagovat
smazaný uživatel

6 výher v řadě, skóre 18:3, hodně slušné Herně to má sice k k ideálu daleko, ale góly padají, výhry nad neoblíbenými soupeři se počítají (Getafe, Eibar, Valladolid), mohlo by by být i hůř Messi dnes brutální, sestřih jeho dnešních momentů i s detailními záběry by mohl být hodně psycho

Reagovat
2miguel1

Eibar je jeden z najprijemnejsich superov, Getafe posledne roky tiez

Reagovat
smazaný uživatel

S Eibarem máš pravdu

Reagovat
ADM
Reagovat
smazaný uživatel

messi

Reagovat
blaugrana

Messi je jediny hrac, u ktoreho sa neda urcit jeho vrchol, kedze on je na nom konzistentne uz nejakych 11 rokov.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozehrává se. Pořád dělá ještě neobvykle dost ztrát, za což by nás kvalitnější týmy mohly potrestat, ale forma jde evidentně nahoru.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ta absence přípravy na něm na začátku sezony byla znát. Teď už se dostává na svůj obvyklý level, při kterým s náma těžko někdo v lize bude držet krok. Navíc je zajímavý pozorovat rozdíl právě mezi Messim, který mluví výkony na hřišti, a Cristianem, který se pomocí různých PR nástrojů snaží dostat do bitvy o Zlatý míč.

Reagovat
Visca el barca

Cristiano letos nemá ani na top 10. Škoda, že ve fotbale není někdo kdo by to řekl na plnou hubu.

Reagovat
CHONG

To je blbost, vyhrát by určitě neměl, možná ani v tom top 3 by být nemusel, ale na top 10 má s prstem v nose

Reagovat
Visca el barca

A za co? Za to, že ho přestřílel 35 letej dědek v Itálii? Vypadl ve čtvrtfinále LM, kterou vždy Messimu vyčítáte.Kdyby se nejmenoval Ronaldo, tak v top 10 není.

Reagovat
Filipow

35letej dědek přestřílel 34letého mladíka. Ok.

Reagovat
Visca el barca

Tak byli před ním ještě další Fakt nevím čím si zaslouží bejt v top 10. Messi, Frenkie, Lewa, Sterling, Bernardo, Van Dijk, Mané, klidně i ten Salah, De Ligt, Mbappé měli rozhodně lepší rok než Cristiano. A to jsem na dost hráčů zapoměl. On i takovej Aguero dal víc gólů a měl víc trofejí. Tlačenka Cristiana je víceméně fakt trapná.

Reagovat
drussbarb

Docela čumím, že CR7 je za 21 branek v lize až 14. v pořadí. A v LM se 6 góly až na děleném 8.-11. místě.

Podle Itálie je fakt favorit na GB, to snad není pravda, rozhodně nepatří ani do top 5. Jistě, vystoupil ze své komfortní zóny v Realu, dal hattrick Atletiku, ale to nemůže přece stačit

Reagovat
marke7

Nikdo prostě nemá zvládnutou reklamu tak, jako on. Nedivil bych se, kdyby měl na to sestavený tým, který mu radí, kdy přesně co a v jakou dobu kde prohlásit, aby to mělo největší dopad.

Reagovat
DrQQ

Alebo koho kedy a kde a ako znásilniť. :-)

Reagovat
marke7

V tom mu radit nemusí.

Reagovat
ADM

A kto je tych 9 dalsich v Top10 miesto Lea? Mbappe, VVD, Sterling, Bernardo, Mane, Frenkie, Hazard ... CR?

Reagovat
Visca el barca

Máš to vejš

Reagovat
Visca el barca

A vidíš na Hazarda jsem třeba zapomněl.

Reagovat
kaja900

Byla to jeho první sezona v italii ve 34 letech v lize nebyl nejlepší střelec, protože hrál o 7 zápasu míň než Quagliarella.. jinak by to zřejmě vyhrál a k ty lize mistrů.. co ma dělat když v playoff ligy mistrů dal všechny góly jen on.. nejdřív vyřadil hattrickem prakticky sám Atletico.. a potom dal v prvním i druhým zápase gól Ajaxu.. to ze nikdo jinej z Juve nedokáže dát aspon jeden blbej gól, za to nemůže

Reagovat
ADM

Tak dokonca o rok starší hráč dokázal odohrať o 7 zápasov v lige viac ako Ronaldo s telom 20 ročného hráča

Reagovat
marke7

Reagovat
kaja900

Tak setrili ho na ligu mistrů a nějaký to zranění neovlivnis kazdopadne nějak oslnivou sezonu neměl, to uznávám, gólově jeho nejslabší asi za 10 let.. ale přijde mi že tenhle, technicium a podobně chtějí temahle hovnama co píšou přebrat štafetu po zenthurasovi

Reagovat
drussbarb

Řeč je o GB

Reagovat
Generalní Gladiator

Piatek vodešel do itálie z polska, slušnej rozdíl, hrál za vobyčejnej janov, vocud v zimě do trápícího se ac milána, jazyk, nové prostředí(dvakrát ) vodehrál vo ani ne tři zápasy víc a stejně ho přestřílel, borce kterej šel do týmu, kterej 7xvyhrál ligu ..slušná anomálie..Zapata vodehrál vo dva zápasy víc, taky ho přestřílel. A ten šetatřicetiletej hráč, kterýho skoro nigdo neznal? tomu se nechce ani věřit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
negrles

Ještě víc těch véček tam dej, kokote

Reagovat
roman1978

Reagovat
ADM

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
ADM

Co hovoris na “ignoraciu” Grieza tych 30 minut vcera?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Doufám, že se to časem srovná, není to v týmu plným hvězd nic úplně neobvyklýho. Akorát nepochopím, proč nešel místo Suáreze, měl by více volnosti společně s Messim. A Suárez si mohl odpočinout. Respektive horší je to, že to z Valverdeho strany chápu a je to strašný pokrytectví.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasická Cristianova taktika. On nikdy neměl na Messiho level, a to, že má stejně GB je nespravedlivé. Měl-li by jich mít víc, tak by to byl už skandál.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Kokesh

Jiřího ranní alkoholová rozcvička.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč hned tak útočně, pane argument?

Reagovat
valloire

Reagovat
marke7

Skandál už je jen to, že jich má stejně.

Reagovat
The Krupy

Neuveriteľný komplex z Ronalda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvojí logikou bys měl ty i Kokesh "Neuveritelný komplex z jiriho-fcb.

Reagovat
The Krupy

Reagoval na ten blud, ktorý si napísal. To nie je komplex.

Reagovat
patas92

Minimálně druhá a třetí věta jsou pravdivé, no.

Reagovat
Kokesh

Právě, že nejsou, no. A zpochybňovat výkony Cristiana v době, kdy Messi včetně Copy odehrál snad jediný zápas v nadstandardním podáním jak je zvykem, je hodně úsměvné.

Měl několik sezón, kdy byl prostě jednoznačně lepší, než Messi. Ať se vám to líbí nebo ne. Talent není vše.

Reagovat
smazaný uživatel

lepší? A dokonce jednoznačně? Ou

Reagovat
Kokesh

https://twitter.com/ronaldocomps/status/1189540832946376705?s=19

Byl no. On si ty statistiky a uspechy necuca z prstu. Zpochybnujete jeho, Modrice, nyní třeba van Dijka. Prakticky kohokoliv, kdo mu víc než vydatně konkuruje. S vaší neúnavnou teorií už měl mít minimálně 10x GB, vzdy samozřejmě o parník před ostatníma. Proč tomu teda tak není? Kvůli PR? Kvůli počasí? Kvůli Francovi?

Reagovat
alcantara

Argumentovat Messiho nedospelymi rokmi, ked bol navyse casto zraneny, to je uroven ako od Okamuru Samozrejme odhliadnuc od toho, ze vychadzat z poradia GB ako nejakeho jedineho smerodajneho ukazovatela moze snad len clovek, co to asi nemysli uplne vazne

Reagovat
Kokesh

Podle me to nemysli vazne ti, co nerespektuji nazor, vysledky a ankety jinych (odborniku) a schyluji se k ponizovani vitezu, na ukor svych preferenci.

Pripomina mi to souboje Trump/Hillary, nebo Zeman/Drahos. Skupinka ukrivdenych "intelektualu", co neni schopna prijmout realitu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
alcantara

O akej realite je teraz vlastne rec? To myslis fakt vazne, ze s tymi rokmi 2004 ci 2005 to mam brat vazne, alebo co tym porovnanim vlastne chcel autor povedat? A hlavne co chces povedat Ty? Ze mal lepsie sezony, asi nikto nespochybnuje. Slovo jednoznacne je samozrejme zvast. Je to jedna anketa scasti o marketingu, PR, z vacsej casti o vykonnosti. Nic viac, nic menej. Najdu sa ine ankety s inymi vysledkami. Tou vetou o politikoch si tomu tiez nepomohol, nic nehovoriace zovseobecnovanie.

Reagovat
smazaný uživatel

jedes

Reagovat
technecium

Hohoho, dobrej trolling, Valloire se má co učit

Reagovat
valloire

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
Reggie

Reagovat
Pinturicchio

Mně fascinují tyhle oslí můstky, oni jsou schopní z radosti nad Messiho lepšící se formou klasickou pičovinu o tom, kdo má mít kolik Zlatých míčů - podle toho mi přijde, že půlka těch lidí se na fotbal, až skončí Messi a Ronaldo, vysere (a platí to pro oba tábory úplně stejně).

Reagovat
alcantara

Mne zase casto fascinuje, ako inych ludi fascinuje, o com sa pod PD bavia.

Reagovat
Pinturicchio

To ti přeju.

Reagovat
alcantara

Vdaka.

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ttopi

Doufám, že se Pele koukal, jak ten Messi, co má jen levou nohu, dal včera 2 krásný branky

Reagovat
smazaný uživatel

Pele kouka jenom na jeho tri trofeje z MS.

Ten se o nikom zajimat nebude.

Ten si hraje jenom s jeho indiani v dzungli.

Reagovat
ttopi

Jeho 3 trofeje jsou fantastický, ale to ještě neznamená, že může prohlásit o Messim to, co prohlásil

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak mu je to jedno. On si lesti jeho trofeje

Reagovat
valloire

může, je to Pelé

Reagovat
ttopi

Může no. Ale pak se mu za to celý svět směje a ztrácí tím kredit jen samotný Pelé. Nic moc...

Reagovat
valloire

Nechápou to jenom u moře.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak zahrál včera Griezman? Zas totální ignore na něho?

Reagovat
smazaný uživatel

Hned po nástupu na hřiště kopl roh metr vysoko jak Plašil a následně poslal jednoduchou přihrávku uplne do pekel. Jinak tam skoro nic neměl, ke konci se rozjel spíš Sua.

Reagovat
sylarko

ty vidis aj kontext niecoho? dovod preco kto ako kde hra? ci tvoj zakrpateny mozocek tomu nevie porozumiet?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže už i na špatně kopnutý roh a zkaženou přihrávku na 4 metry má vliv pozice na hřišti Ti si fakt kokot

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
opretis

Myslel jsme že když Cholo porotoval, že by mohly být nějaký světlý chvilky, ale bylo to ještě horší. Ta záloha je neexistující, jediní kdo jsou ve hře vidět jsou krajní beci a s Costou hrajeme pravidelně v desíti. Aspoň ten Correa občas něco vymyslí a Morata má slinu. Jinak nevím, tohle chce radikální změnu, jen se bojím že toho Cholo není schopen. Vtipný je jak se s tou sračkou pořád držíme na dostřel prvnímu místu. Mít formu, chuť a systém, mohli jsme už jet na titul.

Smutek a bída, Godin věděl proč odejít.

Reagovat
Phillipinho

Cholo je nejlip placenej trener sveta, k dispozici ma osmej nejhodnotnejsi kadr na svete, a hrajou takovou sracku.

Reagovat
Phillipinho

*hraje. Protoze za to muze Cholo

Reagovat
Raul=Real

A nekreativna zaloha...kolko sanci vytvoria vasi zaloznici pre utocnikov? Paradoxne Thomas ako DM vytvori asi najviac... Koke Saul Lemar 0 bodov ... Sam Odegaard v kazdom zapase vytvori viac

Reagovat
Phillipinho

Vcera se ukazalo, ze bez Thomase v zaloze se hrat vubec nemuze. Lemar je podle me bohuzel obeti Cholovo defenzivnich ukolu. Kdyby ho soupnul na podhrot bez defenzivnich ukolu, tak by to bylo o necem uplne jinym, protoze je videt, ze to v v sobe ma. O to vic je frustrujici jak ho Cholo nici

Reagovat
Raul=Real

Úplný suhlas... Ten Lemar ked odíde niekam inam, tak bude delo, som si isty... Rozlucit sa s Cholom bolo uz pred rokom neskoro

Reagovat
smazaný uživatel

..lemara sledujem pravidelne každý zápas, každý jeho dotyk, kontakt..ten chlapec je totálne v lese ..z neho už nikdy futbalista nebude, je hrozné slabý fyzicky, podľa mna najhorší futbalista atletica tohto storočia ..koke, saul úplne zle..a diego na nich dopláca, ..keď hral s felixom dal gól, nahral mu na gól, veľa čiernej roboty urobil..s alvarom si ale nerozumie..veď len v zápase s eibarom mu dva neuznali pre milimetrový offside..to by už mal 4 a bolo by všetko ok..on sa chytí len treba kvalitu do zálohy, napr. eriksena

Reagovat
Phillipinho

Lemar se v zapasech casto vytraci. Jinak teda technicky je na tom vyborne, ma rychlou klicku, umi se rychle otocit s balonem. Napriklad proti Leverkusenu svym prunikem a roztazenim hry do strany vytvoril prostor pro Lodiho a nasledny gol.

Spis mi rekni proc si myslis, ze se chyti Costa. Ten hrac ztratil veskerou dynamiku, silu v soubojich. O jeho technice se vubec nehodlam bavit, to je naprosta silenost a hruza. Strelu ani nevim jakou momentalne ma, protoze jsem ho od letni pripravy nevidel vystrelit (smutny, jestlize se bavime o utocnikovi)

Reagovat
smazaný uživatel

..áno, to bol jediný moment lemara na ktorý sa bude u neho spomínať..lebo viac toho neurobil, gól nedal ani nepamätám a asistenciu možno ešte dlhšie..najhoršie na tom však je že je hrozné slabý fyzicky, nevyhrá súboj a nahrať vie len spätnú prihrávku na pár metrov, proste katastrofa ..a čo sa týka diega, je to proste srdcovka, ozajstný “atlét” a naozaj mu verím..minulú sezónu vždy pomohol aj keď bol keď bol často zranený (vid zápas doma proti juve) áno posral Barcelonu a potom sa to s ním viezlo..prípravu mal však fantastickú, 4 banány reálu a už ho všetci videli na top strelca..pravda je však taká že veľmi pomáhal felixovi, nahral mu na gól prosto Eibaru, sám dal dva pekne typické ktoré mu zrušil VAR, už by mal 4 a všetci by boli spokojní, no žiaľ ..problém je ale v zálohe, vždy to u nás bolo zle ale teraz to vidno najviac..koke je úplne mimo napriek tomu že veľmi chce..pôsobí však ako by išiel do dôchodku, saula vôbec nevidno..correa možno fajn ale tiež len ako žolík, nemá na to aby hral základ vo veľkom klube..thomas jediný spĺňa kritéria (bez neho momentálne hrať nemôžeme) ..llorente a herrera, nechápal som prečo ich cholo nestavia..stačilo včera pozrieť zápas a už vieme všetci ..naozaj treba záložníka, hviezdneho a kreatívneho..za mna jednoznačne Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

piskej konec ligy

Reagovat
Phillipinho

Messi dal ostatnim v Pichichi naskok, ale tak do 3 kol bude zase prvni on

Reagovat
Visca el barca

On dožene i Lewu

Reagovat
ADM

Tak Lewa (resp niekto v Europe) mava takyto uvod snad kazdy rok a aj tak to vyhrava Leo

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem totalne proti Messiho formu na podzimu, zvlast kdyz Real ligovy titul prihrava rovnou do Barcelonu. Tady neni o co se ani snazit.

A stejne Real letos dostane cocku v el Clasico a to doma i venku.

Spise by mohl obcas nacasovat na jarni casti a totalne rozebrat LM pro dobro vsech trollu. Srovnat to totalne a nekompromisne jako pan.

Snad letos to vyjde at mame zase zajimavy zapasy v LM na jare.

Reagovat
drussbarb

Pokud se to netýká mistra Ronalda (baráž na EURO proti Švédsku), tak podzimní výkony se asi nikam nepočítají

Reagovat
ADM

Píšeš, akoby ju nikdy predtým na tú jarnú časť nenačasoval. Čo viac mal už minulý rok urobiť, 2 góly Lyonu, 2 ManU, 2 Poolu, xy prichystaných šancí (a hlavne ich tam bolo kopec aj proti Poolu v oboch zápasoch) no jeho spoluhráči a tréner v kľúčových chvíľach padajú hlavami na betón. Aj s tou Valenciou v Cope to takmer dokázal spraviť sám v druhom polčase, chýbalo minimum..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, ze za to nemuze. Ale driv to za nej zatahli ostatni( Xavi, Iniesta, Villa, Suarez, Neymar) a ted je tam sam.

A to uz videt je, ze na podzim super a na jare je to takove horsi oproti podzimu. Pak tam uz neni nikdo kdo to veme.

Jinak v meritku proti ostatni hraci to nebudeme prece srovnavat. Protoze s nim muze obcas pomerit maximalne Ronaldo.

Ja spise mluvim o srovnani jeho formu na podzim versus jaro.

Nechci tu merit jeho vykony vs nikoho dalsi.

Chtel bych, aby zase mel lepsi jarni cas, nez ty podzimni. Tot vse

Reagovat
rave

"...teď je tam sám."

Sám obklopený naprosto špičkovými hráči (ne-li nejlepšími) na každé pozici. Tady se každý snaží tvářit, že kromě něj tam nikdo neumí kopnout do balónu. To, že hráči, kteří jinde dokázali pravidelně sami rozhodovali zápasy, najednou při každém dotyku s míčem automaticky připosraně hledají Messiho, je chyba systému, resp. trenéra.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně bych mu to přál, ale nám pravidelně odchází v těchhle zápasech hlava a u některých jedinců i nohy. Ten tým mu prostě nepomáhá a on sám nemá ten leadership na takový úrovni, aby to na bedrech odtáhl k ušaté trofeji úplně sám. Je to k vzteku. Takový hráč a my mu prostě nedokážeme sestavit tým (včetně trenérského) na takový úrovni, aby z toho mohl udělat dynastii, na kterou by se dlouho vzpomínalo.

Už jsem to tu psal - kdyby se rozhodl jít do City, tak by to s Pepkem opanovali na pěkných pár let. Škoda, že u nás to nejde a ještě pár let nepůjde.

Reagovat
2miguel1

Jediné, čo ten tým potrebuje je leadership trener( guardiola, klopp, conte) alebo aspon hrač, ktoty je leader( dufam ze to bude uz coskoro Stegen) alebo aspon ‘normalny’ hrac a nie pre mna symbol priposranosti - Roberto. Aj Busquetsa by som uz castejsie menil za Vidala. Čím viac tychto typov hračov, tym lepsie momentalne pre Lea

Reagovat
alcantara

Vidal za Busquetsa vzdy potesi

Reagovat
PtákOhnívák

Ano, hlavní důvod, proč je to tam kde je, je trenér. Ale o tom už se ví několik měsíců a nic se neděje. Dokud Leoš se Stegenem táhne těch jednadvacet chlapů plus celej realizák v čele s Valverdem, tak to má Barto v p*či. Bohužel, nemyslím si, že Valverdeho vyhazovem se vše vyřeší. Ten tým potřebuje jak píšeš, zkušeného vůdce, který dokáže pracovat hlavně s Messim a jeho egem. Takový kouč je ale na světě, podle mě, v současnosti jen jeden a to je Guardiola. Protože, pokud zas přivedeme někoho ze Španělska, tak to si pište, že to skončí úplně stejně jako s Valverdem, spíš ještě hůř. Jeho jedinou výhodou bylo, že se ten tým tu první sezónu vezl ještě na té úspěšná vlně co byla pod Enriquem. Od minulé sezóny to ale jde stále dolů. A skončilo to u toho, že ty kluci vůbec neví co hrát, a jen se jich devět motá okolo Messiho. A takhle bude hrát každý nový trenér, protože je Messi nedotknutelný a on přece vše zařídí... Přitom by stačilo z něj zas udělat "jen jednoho z jedenácti" a ostatním dodat sebevědomí, probudit v nich zodpovědnost a hrát ty hráče tam kde jsou nejsilnější, né jako Grieze... Samozřejmě se ještě zbavit všech co na to nemají (Bus, Raketa, Roberto) a přivést nový tváře. A bude to zase šlapat.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
rave

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to rozhodne. Kdyz vidis, tak Pepek koupil jednu spatnou Ferrari( Zlatan).

Ale Valverde si koupil cerneho Peugeota( Dembele), klaunskyho Renaulta (Griz) a brazilskeho plantaznika (Coutse) a nevede to k nicemu.

To staci na ligu, ale na LM to nestaci, kdyz nedokaze vyuzit potencial tymu. A tenhle tym mel a ma stale strasnou silu dopredu a vzadu to zase spatne zatim neni. Ale vsak Valverde vam to tam pekne za 2,5 roku szira zevnitr ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako s nikym ho merit nebudu. Spise, aby tu formu mel presne opacne nacasovanou. Aby vysel radsi jaro nez na podzim.

Jinak ikdyby nemel formu, tak se s nim muze pomerit individualne maximalne "zatim" CR7.(spise letos "zatim" CR7 meritko ani neni )

Reagovat
DrQQ

Kiko Olivás si asi obúva tie jeho nekompromisné kopačky na kolená. :-)

Alebo veľký pozor v prvom polčase pisateľ nedával.

Reagovat
Generalní Gladiator

Jinak messi včera předběhnul ronalda v počtě gólů za klub 608-606..počet zápasů 695-814- je jasný, které číslo komu patří...úžasnej závod, kde to kurva skončí?

Reagovat
smazaný uživatel

tvl tady se zase vyhazuje busq, kam jsme to dopracovali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sylarko

no on by sa nevyhadzoval, keby nehral kazdy zapas tak isto ako suarez.. bus musi hrat uz len max domace zapasy a proti teamom ako valladoid. suarez, keby bol oddychnuty je top 3 utocnik, ale ne on ho tam bude davat kazdy zapas 90 minut.

Reagovat
Phillipinho

Na tymy ze stredu to staci, ale v tezkych zapasech v Lize mistru uz bude bohuzel handicap.

Reagovat
Visca el barca

Tak Grizi si údajně stěžoval Semedovi, že mu Leo s Luisem nenahrávají. Tahle situace se mi nelíbí. Je to tady i od dob Neymara, kterej dle mě odešel díky tomuhle přátelství Lea a Luise. Od jistý doby Leo už za Neymara výhradně hledá Suaréze. A jestli si dobře pamatujeme, tak v poslední sezoně byl Neymar poloviční. Dával z tria o dost míň gólů atd atd. Vždy se to jevilo jako trojzubec, ale tím jak byl Ney mladší, vždy byl až ten třetí vzadu. No a teď je tu Griezmann, kterej je lepší fotbalista v tuto chvíli než Luis a oni mu opět nenahrávají. Postaví někdy Ernesto Griziho na hrot s Messim a Dembouze na levo? Ne, protože by to byl jasně náš nejlepší útok. A tím by odstřihl Suaréze a bylo by zle. Jak říkám poněkolikáté. Náš největší problém už není záloha, není to hráčský materiál ale je to slabý trenér co si nedokáže dupnout a právě Luis Suaréz.

Reagovat
Slavia10

Jako jo, Máš pravdu, ale paradoxně Luis je letos opravdu dobrý,, ale čekám že na jaře už nebude moct, protože musí odehrát úplně všechny minuty.

Reagovat
Gazdo

Dost casto si myslim ze nas problem je paradoxne nas najlepsi hrac. A nie v tom ze by to na ohrisku s nim neslo ale o to ze uz ma privelku moc v kabine

Reagovat
smazaný uživatel

dobra blbost, tonda jako velky profik si postezuje semedovi(?), a ten to pusti dal

Reagovat
Visca el barca

Odraz ze rtů při zápase ti nic neříká?

Reagovat
smazaný uživatel

no tak si to spatne prelozil, on tam semedovi vynadal, ze on (semedo) se na nej vybodl, ale to bylo na hristi, ted se to akorat rozmazava

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já jsem teda pouze zahlídnul info o tom, že byl během zápasu naštvaný na Semeda, což ostatně bylo vidět i v přenosu.

https://twitter.com/snamohd_/status/1189482528110858243

A tato situace z nastavení by v případě naprosto primitivní přihrávky Suáreze na Griezmanna byla stoprocentní šance:

https://twitter.com/griezmannility/status/1189469191272837120

Reagovat
kaja900

V ty akci v nastaveni celkem dobrej ignor od suareze a pak i trochu od messiho.. přitom si oba dali gól

Reagovat
smazaný uživatel

Ja Griezmannovi u nás vôbec neverím, hrá mimo svoju pozíciu (niečo ako Dybala ku koncu pod Allegrim alebo Villa u nás). Navyše nie je Juhoameričan, proste nemá v sebe ten temperament, čo indikuje to že si s Luisom a Leom jednoducho až tak nesadne ako Neymar. Predsalen chlapci z podobných pomerov, a s podobným príbehom si k sebe ľahšie nájdu cestu. Čo je dôvod prečo im jednoducho pravdepodobne Neymar sadol lepšie.

Reagovat
Miguel19

Z toho co píšeš je tím pádem hlavní problém Messi. Protože když posadíš Luise, tak nasereš Messiho...

Reagovat
Visca el barca

Na vině jsou v tomhle samozřejmě oba, to nepopírám

Reagovat
Phillipinho

Pritom ciste ze strany Messiho to nechapu. Ja byt na jeho miste, tak bych spis Suarezovi nenahraval, protoze u nej kvuli jeho kopytactvi vetsina akci konci.

Reagovat
patas92

bros before goals

Reagovat
roman1978

Paul Scholes scores goals

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Dovolim si tvrdit, ze este len 18 rocny Lee Kangin bol dnes najlepsim hracom na ihrisku v zapase Valencie so Sevillou.

Uz som ho parkrat videl a zatial na mna posobi velmi dobrym dojmom. Do zalohy Barcelony k zatiahnutejsiemu Arthurovi vyssie hrajuci Lee Kangin, to by mohla byt parada. Ak nie dnes, tak do dvoch rokov by to snad dal.

Reagovat
adoxx

Klidně v létě To jakej progres za poslední rok udělal je až neskutečný a hraje parádně, jak už jsem jednou psal, ten kluk má před sebou velkou kariéru...o to víc nechápu ten dá se říct výsměch, když byl nominovanej na ten juniorskej zlatej míč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

Podla mna hlavny problem je, ze ten tym je poskupinkovany a vobec neposobia ako jeden spolocny tym. ked si pozrete ako chodia na treningy na zapasy z IG tak Messi Suarez si idu svoje a na ostatnych podla mna seru, potom je tam francuzska skupinka Griezz, Dembele, Umtiti, Lenglet, Todibo, potom nemecka Stegen, Rakitic, Vidal, potom je tam Arthur, ktory chodi za Neymarom do Pariza a potom je tam Pique, Alba, Busquets ktori si idu spanielsko. Vobec ziadna timovost mi z toho nejde. Hlavne ale ten Messi Suarez mam pocit, ze ostatni sa citia byt uplne na druhej kolaji pri nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužiaľ to vidím dosť podobne.

Reagovat
smazaný uživatel

Celta snáď nevypadne, dúfam.

Reagovat
santini

tak túto sezónu sa toho dosť reálne obávam...ak sa niečo rýchlo nezmení

Reagovat
Kokesh

„Škoda, že se potkali až v době, kdy Taylor s kariérou končil, protože ve své době by van Gerwena podle mě smetl. On je jako Pelé ve fotbalovém světě. Jsou tady Maradona, Messi nebo Ronaldo, ale tou první opravdu světovou hvězdou byl prostě Pelé. To samé platí i u Taylora v šipkách a nikdy se na tom nic nezmění,“ dodává Korda.

Reagovat
smazaný uživatel

Názor nejakyho skokana na lyžích by nebyl?

Reagovat
Kenneth

Reagovat
tunkic

Reagovat
valloire

Reagovat
ADM

Gerard Piqué: "Jako tým jsme řekli Bartomeuovi, že kdyby se měly pozdržet výplaty, aby Barcelona vyhověla finanční fair-play při podpisu Neymara, šli bychom do toho."

Reagovat
Visca el barca

Tak toto je odpověď na nenahrávání Griezovi

Reagovat
patas92

Pique: "Klidně nám vemte výplatu"

Firpo, Alena, Todibo, Wague,...:https://i.giphy.com/media/l3q2K5jinAlChoCLS/giphy.webp

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
rave

Reagovat
Billy McClane

To bude skvely prezident

Reagovat
Visca el barca

Tak na rozdíl od Ramose na to má hlavu

Reagovat
Kenneth

Jojo skládat se jako tým na Jidáše. Griezmann a Dembele určitě budou nadšení.

Reagovat
Anacron

Hotový génius no

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
kaja900

Jo ten zrovna

Reagovat
smazaný uživatel

Skladať sa na hráča, ktorý môjho zamestnávateľa žaluje na súd

Reagovat
Foppy

On se ani nechtěl vzdát výplaty, ale částečně ji přesunout do dalších let... Prostě aby se Barca vlezla do FFP letos.

Reagovat
Tigerinho

Však píše pozdržet.

Reagovat
Foppy

moje chyba

Reagovat
smazaný uživatel

to je vtipálek

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
blaugrana

Tak vedenie vraj uvazuje o Škriniarovi kvôli chatrnemu zdraviu Umtitiho.

Reagovat
Generalní Gladiator

anebo o de vrijovi, mě škriniar nikdy nezaujmul, už by to konečně chtělo nějaké zvíře typu koulibaly..

Reagovat
blaugrana

Niekoho ako Masche.

Reagovat
Generalní Gladiator

Ten měl velkou slabinu ve vzduchu..

Reagovat
blaugrana

Tak ne tam Clement. Chcelo by to nejakeho pitbulla, kedze Lenglet je elegan.

Reagovat
Majk91

No ved to je prave Skriniar. Pokial hra stopera vo dvojici tak je to tvrda nepriechodna stena. Jemu jednoducho nesedi trojclenna obrana ktoru Conte preferuje. Hlavne ak hra na kraji a musi brániť rýchle krídla súpera, lebo povedzme si na rovinu, Skriniarovou najvacsou slabinou je práve rychlost.

Reagovat
Generalní Gladiator

Od zvířete vočekávám sílu, rychlost a výskok. Škriniar je tedy tvrdčí lenglet.

Reagovat
Majk91

No žeby práve Koulibaly bol nejaký rýchlik sa povedať nedá.

Reagovat
Generalní Gladiator

Souboje s mbappém na pána,no není to asi jeho slabina.

Reagovat
blaugrana

Stale som mal za to, ze je to lavak, ale prave som vysiel z omylu. Lenze z Neapolu by sa dal vykupit max tak za 80 mega a to je nerealne.

Reagovat
Generalní Gladiator

Je nereálnej, po united chtěli minimálně 100mega

Reagovat
blaugrana

Posleme im Coutinha.

Reagovat
blaugrana

V nominaci Barcelony na souboj s Levante nebudou obránce Nélson Semedo, záložník Frenkie de Jong a útočník Luis Suárez, trenér Ernesto Valverde se rozhodl dát všem třem volno. Takze sanca pre Griezmanna hrat hrot. A ako to dopadne? Griezmann-Messi-Dembele.

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde A dal bych tam spíš Fatiho, Dembelič bude venku tragický.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle mě je to nesmysl, šetření Frenkieho a Semeda v těžkým venkovním zápase nedává logiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Dává to logiku minimálně z toho pohledu, že de Jong i Semedo mají skoro nejvíce odehraných z celého týmu.

Reagovat
Kluivert9

Valverde out!

Reagovat
Majk91

Reagovat
ADM

Hlavne ze doma Suarez odohral 90minut a vonku nebude ani na lavicke.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To mě ani tak netrápí, navíc si ani nemyslím, že se potvrdí ty spekulace a budeme opravdu šetřit tolik hráčů základu venku před domácími zápasy se Slavií a Celtou. Ale chtěl bych vidět útok bez Suáreze a jeho jako žolíka na 25-30 minut. Podle mě je to jediná možnost, jak ho zejména v těžkých zápasech LM využít bez toho, aby trpěl celý tým.

Reagovat
Ed_Hazard

Fakt myslíš, že je Levante ťažký súper? Messi je naspäť, neverím že nevyhráte o menej ako 2 góly.

Reagovat
CHONG

Tak venku není žádný soupeř lehký...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vzhledem k situaci, kdy jakýkoliv domácí zápas jsme schopni zlomit vydařenou pětiminutovkou, bych opravdu viceméně každý venkovní zápas považoval za těžký a klíčový v boji o titul. Venku pořád trpíme, ačkoliv výsledkově už se tomu tak nemusí zdát.

Reagovat
CHONG

Včera jsem vytuhl, tak jsem si dneska pustil záznam a ani se nedivím, že je Granada letos zatím tak vysoko, kousali fakt hodně, ale doma neprohráváme Jinak Timor gól kola. A chtěl jsem se zeptat culés, má u vás Cucurella nějakou budoucnost? Mně se líbí, zajímavý hráč.

Reagovat
ADM

No asi skor nie, kedze v lete uprednostnili Firpa.

Reagovat
CHONG

Tím líp, to bychom ho mohli v létě koupit

Reagovat
Jordi Alba

Getafe by mělo mít předkupní právo na 6 mega.

Reagovat
CHONG

Jj, vím o tom, to je za hubičku.

Reagovat
Ed_Hazard

Aj pre Getafe?

Reagovat
CHONG

Spíš jsem to myslel obecně za takového hráče, pro nás to taková hubička už sice není, ale zároveň to ani není žádná raketa, zvláště pak letos, kdy budou nějaké škvarky z EL.

Reagovat
Jordi Alba

Podle mě ho vykoupí, když zůstane dobře pro ně, když ho od nich někdo koupí za 15+, taky furt dobře pro ně.

Reagovat
Gazdo

Openload a streamango skoncili... boha to mam zas stahovat torrenty aby som si pozrel film alebo serial

Reagovat
ADM

Pirati sa vynajdu. Vzdy sa vynasli..

Reagovat
Gazdo

Zatial zevraj funguje sledujserialy.to ale este som sa tam nepozeral

Reagovat
blaugrana

Pełna lista powołanych:

Bramkarze: Ter Stegen, Neto.

Obrońcy: Piqué, Lenglet, Jordi Alba, Sergi Roberto, Semedo, Todibo, Junior Firpo.

Pomocnicy: Arthur, Vidal, Busquets, Rakitić, De Jong.

Napastnicy: Messi, Suárez, Griezmann, Pérez, Fati.

Kontuzjowani: Umtiti

Nieobecni decyzją trenera: Dembélé, Aleñá, Wagué.

Reagovat
LAM

Co ta expreska o tom že mají chybět Suarez,Semdo a De Jong

Reagovat
blaugrana

Asi blabol.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele