11. kolo
30.10.2019 19:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Real Sociedad překvapivě zaváhal doma proti Levante

Nečekanou porážku utrpěl a šanci dotáhnout se na čelo nevyužil ve středečním vloženém kole Real Sociedad. Proti Levante se mu nepovedl první poločas, v němž skórovali Bardhi a Mayoral, Josého gól už poté ničemu nepomohl.

Hosté byli aktivnějším celkem už od samého začátku. Po šesti minutách mohl otevřít skóre Mayoral, jenže tváří v tvář gólmanovi branku přestřelil. Ihned po něm byl blízko brance Morales, který zase z pravé strany napálil míč do Gargalla. Po rohovém kopu už dokonce okusili hráči Levante gólovou radost, jenže vinou ofsajdu jim byla zhacena.

Ačkoliv i první uznaná branka týmu z Valencie hodně zaváněla ofsajdem, nebyly domácím protesty vůbec platné. Enis Bardhi se tak po pasu od Melera a následném přelobování brankáře zapsal do statistik. Po deseti minutách se musel činit Fernández, jenž vychytal dělovku Isaka.

A tak mohli hosté navýšit své vedení. Miramónova povedená dalekonosná střela letěla do břevna, od nějž se odrazil k Borjovi Mayoralovi, který i s trochou štěstí propálil gólmana. Real Sociedad ovšem zareagoval hned po pauze. Ve vápně se k míči dostal Willian José a z otočky procpal míč do sítě.

Modrobílým pořádně zatrnulo zhruba půl hodiny před koncem, kdy sudí odpískal penaltu za Zubeldíovu ruku. Naštěstí pro ně šel situaci ještě zkontrolovat systémem VAR a po tříminutovém zkoumání svůj původní verdikt zrušil. Ihned toho mohli využít, Portuguésova rána však otřásla jen brankovou konstrukcí a dobíhající Oyarzabal nedokázal balón dostat do poloprázdné klece.

Další góly už k vidění nebyly a Levante se tak svým vítězstvím alespoň dočasně posunulo do horní poloviny tabulky. Real Sociedad může ztratit pozice zaručující evropské poháry.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele