11. kolo
29.10.2019 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Alavés obral o body Atlético

Ještě sedm minut před koncem drželo Atlético vedení, ale Alavés dokázal na inkasovaný gól zareagovat a srovnat na 1:1. Konečná remíza je pro Atlety ztrátou, naopak Deportivo potvrdilo zlepšené výkony na Mendizorrotze, kde už potřetí v řadě neprohrálo. Atlético poslal dvacet minut před koncem do vedení Álvaro Morata, jenže konečné slovo měl v 83. minutě Lucas Pérez.

Atlético nepatří mezi týmy, které by svého soupeře nějak výrazně přestřílely a ani zápas v Alavésu takový nebyl. V prvním poločase si ani jedna strana nevytvořila pořádnou šanci, při které by snad Pacheco nebo Oblak museli zasahovat. Nejzajímavějšími momenty tak zůstaly dvě žluté karty, které sudí Estráda ukázal Marcosu Llorentemu a Mubaraku Wakasovi. Divákům na Mendizorrotze nezbývalo nic jiného, než doufat, že s příchodem druhého poločasu se obraz hry změní.

Skutečně tomu tak bylo, byť do ofenzivního koncertu to mělo stále daleko. V 51. minutě se po rohovém kopu pověsil do vzduchu Joselu a jeho hlavičku mohl ještě na zadní tyči usměrnit na Oblakova záda Manuel García, jenže zblízka branku netrefil. Na druhé straně zase pálil nepřesně Diego Costa.

Bezbrankový stav vydržel až do 70. minuty, kdy se po hezké akci uvolnil Álvaro Morata a přízemní střelou překonal brankáře Pacheca. Los Colchoneros měli pak na kopačce i druhý gól, který by utkání definitivně rozhodl, ale Morata si napodruhé na Pacheca nepřišel. Deportivo neproměněné šance nakonec potrestalo a sedm minut před koncem potáhl balón podél pokutového území Lucas Pérez a nechytatelnou ranou k tyči srovnal na 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
Pharrell

0:1

Reagovat
Elmas

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele