11. kolo
30.10.2019 21:15 CET
5 : 0
(3:0)

Reportáž

Real Madrid vyprovodil Leganés pěti góly

Real Madrid utkání proti poslednímu Leganésu bez problému zvládl. Už do poločasu si vytvořil tříbrankový náskok, aby po změně stran přidal další dva góly. Pod pětibrankový debakl se podepsalo pět různých hráčů. Nešťastného brankáře Soriana postupně překonali Rodrygo, Kroos, Ramos, Benzema a Jović.

Leganés teprve o víkendu dosáhl na první vítězství v sezoně a na Santiago Bernabéu byl v roli velkého outsidera. Přesto si hostující tým na hvězdný soubor věřil, jakékoliv naděje na bodový zisk však domácí rychle rozprášili.

Konkrétně už v 7. minutě, kdy Marcelův přetažený centr vrátil před branku Benzema a Rodrygo zblízka překonal brankáře Soriana. Pouhou minutu později francouzský útočník adresoval další přihrávku před branku, kde tentokrát Toni Kroos dostal balón za brankovou čáru. Real Madrid rychle vedl 2:0 a dostal utkání pod svoji kontrolu. Obrana Leganésu měla se zastavováním akcí Realu velké problémy a po půlhodině dokonce čelila pokutovému kopu. Soriano fauloval unikajícího Hazarda a penaltu až na druhý pokus proměnil Sergio Ramos. Při prvním pokusu sice Soriano Ramose vychytal, ale brankovou čáru překročil dříve a tak se celá situace opakovala.

Real Madrid si v prvním poločase vytvořil tříbrankový náskok a Leganés na to nedokázal jakkoliv reagovat. Hostům se nakonec nepodařilo odvrátit debakl a Real dalšími dvěma góly stanovil konečný výsledek 5:0. V 69. minutě proměnil druhý pokutový kop v utkání Karim Benezma a v první minutě nastavení úspěšně hlavičkoval Luka Jović. Bývalý útočník Eintrachtu Frankfurt měl ještě před tím velkou šanci, kterou ale neproměnil. Zidaneho výběr si připsal přesvědčivé vítězství, ale na vedoucí Barcelonu dál ztrácí.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (6)

Přidat komentář
Filip236

4:0

Reagovat
Pharrell

3:0

Reagovat
Elmas

4:0

Reagovat
boryland

1:1...…………...

Reagovat
Pharrell

Reagovat
valloire

2-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele