11. kolo
29.10.2019 21:15 CET
5 : 1
(3:1)

Reportáž

Barcelona nadělila Valladolidu bůra

Barcelona odpověděla na kritiku ze zápasu se Slavií ve velkém stylu a její řádění schytal Real Valladolid. Brankář Masip nakonec inkasoval pět gólů, z toho třikrát už v prvním poločase. Dvakrát se prosadil Lionel Messi a po jedné brance přidali Lenglet, Vidal a Suárez.

Nepřesvědčivá výhra na půdě Slavie v Lize mistrů znovu rozvířila spekulace ohledně setrvání trenéra Ernesta Valverdeho. Barcelona si ale z kritiky nedělala těžkou hlavu a následující utkání španělské ligy zvládla s bravurou.

Katalánci v utkání zcela dominovali a vítězství si zasloužili. Camp Nou nemusel na úvodní branku čekat dlouho, už po třech minutác nadělal Messiho centr do šestnáctky obraně Valladolidu velké problémy a po sérii odrazů zakončil přesně stoper Lenglet, takže Barcelona vedla 1:0. Tento výsledek však neměl dlouhého trvání a po čtvrthodině hry bylo vyrovnáno. Míchel dobře rozehrál standardku a Ter Stegen musel vyrážet, bohužel pro Barcu jen na kopačku Kika Olivase, který nekompromisně vyrovnal. Barcelona pak měla drtivou územní převahu a to ještě do přestávky dvakrát využila. Ve 29. minutě si na Messiho nadýchaný centr seběhl Arturo Vidal a špičkou kopačky vrátil domácím vedení. O pět minut později zvýšil už na 3:1 božský Lionel Messi, parádní ranou z volného přímého kopu, na kterou Masip nedosáhl.

I ve druhém poločase měla navrch Barcelona. I při dvoubrankovém náskoku se snažila útočit a Masip musel tasit jeden zákrok za druhým. Mladíčka Fatiho reflexivně vyrazil, ale čtvrthodinu před koncem opět inkasoval. Rakitić pěknou průnikovou přihrávkou rozeběhl Lionela Messiho a Argentinec znovu nezaváhal - 4:1. Obrana Valladolidu se pak sesypala a za další minutu završil bůra Luis Suárez. Uruguayský útočník opět zakončil jak jinak, než Messiho přihrávku. Barcelona se vrátila na první místo a Valladolid rozstřílela 5:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (6)

Přidat komentář
valloire

4-0

Reagovat
Zizou

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pharrell

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3-0

Reagovat
Elmas

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele