11. kolo
30.10.2019 19:00 CET
1 : 1
(0:1)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Sevilla vedení ve Valencii neudržela a remizovala

Asi nejočekávanějším středečním duelem španělské nejvyšší soutěže bylo střetnutí mezi Valencií a Sevillou. Utkání vítěze nenašlo, neboť na Ocamposovu trefu ze závěru první půle odpověděl Sobrino.

"Netopýři" o víkendu nestačili na Osasunu a projevilo se to několika změnami v sestavě. Domenecha v bráně nahradil uzdravený Cillessen, na pravého beka se postavil Wass. Pareja se Solerem v záloze doplnili Coquelin a Ferrán Torres, indisponované útočné duo rezultoval ve start Leeho a Gómeze. Sevilla udělala jen dvě změny, místo Reguilona s Nolitem začali utkání Escudero a Oliver Torres.

První půle se nesla ve vyrovnaném duchu, nebyla však příliš zajímavá. Na dlouhou dobu nejzajímavěji vypadala Leeova rána, jež jen těsně minula prostor mezi třemi tyčemi. Gólem do šatny se nakonec prezentovali hosté. Fernando z pravé strany dával míč pod sebe na Lucase Ocampose, jehož tvrdá a přesná rána dala jeho celku vedení.

Krátce po návratu z kabin se musel činit Vaclík, který bravurním zákrokem vychytal ve velké šanci na zadní tyč mířícího Gómeze. Z vyrovnávací trefy se nejprve domácí radovali v sedmasedmdesáté minutě, ta však vinou ofsajdu neplatila. Dočkali se až o pár minut později. Na přímý kop Pareja si naskočil Rubén Sobrino, který přesnou hlavičkou na zadní tyč vyrovnal.

Více jsme toho v utkání neviděli a Valencia tak potřetí v řadě nedokázala vyhrát, což jí zavírá brány do první desítky. Sevilla je pátá.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Pharrell

1:0

Reagovat
Elmas

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele