LaLiga - souhrn 1. kola

16.08.2019, 22:53, aktualizováno 18.08.2019, 23:56
Komentáře a souhrny
Barcelona jakožto obhájce titulu vstoupila do sezóny porážkou s Athleticem Bilbao.Real Madrid nezaváhal a přivezl si tři body z Viga, těsné vítězství zaznamenalo rovněž Atlético Madrid. Sevilla vyhrála na půdě Espanyolu, zatímco Villarreal se rozešel s Granadou remízou 4:4...

Atlético Madrid - Getafe CF 1:0

18.08.2019 22:00

Góly: 23. Álvaro Morata

Malé městské derby mezi Atléticem Madrid a Getafe skončilo nejtěsnějším vítězstvím domácího celku. Los Colchoneros udeřili v prvním poločase prostřednictvím Álvara Moraty, který navíc ve druhém dějství ještě neproměnil penaltu. Oba celky hrály rovněž bez jednoho hráče v poli, na vyloučení Jorgeho Moliny navázal i domácí Lodi. Getafe nebylo vyrovnání přáno, minutu před koncem orazítkoval v největší šanci brankovou konstrukci Ángel Rodríguez.

Na Wanda Metropolitano se utkali dva pohároví aspiranti, tím spíše, že Atlético se pasuje do role jednoho z favoritů na zisk mistrovského titulu. V Getafe měl Simeoneho nový tým těžkého soupeře, madridský klub loni skončil na pátém místě, těsně za Ligou mistrů.

Úvod zápasu patřil Atléticu, ale velké příležitosti přicházely pozvolna. Ve 21. minutě posílal Trippier balón před šestnáctku na další letní akvizici Joaa Félixe, jenomže brankář Soria úmysl přečetl a akci překazil. O dvě minuty později už Wanda Metropolitano mohlo slavit. Trippier z pravé strany přesně odcentroval a Álvaro Morata hlavou k tyči překonal hostujícího brankáře. Atlético vedlo zaslouženě 1:0 a na tahu bylo Getafe. Bordalásův tým si první příležitost vytvořil prostřednictvím Damiana Suáreze, jehož propadlý centr zamířil těsně vedle tyče Oblakovy branky.

Ve 38. minutě přišla pro hosty velká komplikace, Jorge Molina zezadu fauloval Parteyho a sudí Cuadra bez milosti vytáhl červenou kartu. Verdikt hlavního arbitra se Getafe pochopitelně nelíbil, Cuadra však své rozhodnutí nehodlal změnit. Madridský celek měl nakonec štěstí, protože jen o pár minut později se počet hráčů na hřišti zase srovnal. Tři minuty před koncem poločasu uviděl červenou kartu za ruku v obličeji soupeře i domácí Lodi.

Po změně stran měli Los Colchoneros obrovskou možnost utéct Getafe na rozdíl dvou branek. Po zákroku Bruna Gonzáleze na unikajícího Joaa Félixe sudí odpískal pokutový kop a Álvaro Morata se rozhodl vzít otěže momentu na svá bedra. Penaltovou situaci ke smůle Atletů nezvládl, jeho tvrdou střelu mu Soria vystihl a udržel Getafe ve hře.

Hosté hráli s Atléticem vyrovnanou partii a ze hřiště městského rivala si mohli odvést přijatelnější výsledek. Před koncem utkání bylo Getafe blízko remíze, Ángel Rodríguez se rozhodl vypálit ze střední vzdálenosti a Oblaka zachránila spojnice! Na druhé straně nepotrestali brejk Morata s Vitolem a Getafe tak mělo šanci na vyrovnání až do poslední minuty. Sudí Cuadra ještě nastavil dlouhých pět minut, ale během nich si Simeoneho parta už výsledek pohlídala. Atlético vstoupilo do sezony vítězně a malé madridské derby s Getafe ovládlo po jediné brance Moraty.

Více informací k zápasu

Real Betis - Real Valladolid 1:2

18.08.2019 21:00

Góly: 68. Loren Morón - 63. Sergi Guardiola, 89. Óscar Plano

S novými posilami i trenérem vstoupil do nové sezony Real Betis, ale hned na úvod musel skousnout nepříjemnou porážku od Valladolidu. Betis sice nebyl horší, ale doplatil na brzké vyloučení brankáře Roblese, který uviděl červenou kartu už po pouhých osmi minutách. I celý zápas v oslabení se Béticos drželi, jenomže minutu před koncem definitivně rozhodl výsledek Óscar Plano a Valladolid zvítězil 2:1.

Betis byl před utkáním větším favoritem, jenomže začátek klání mu utekl a už po osmi minutách musel řešit zásadní okamžik. V 8. minutě unikal na Roblese hostující Ramiréz, brankář vyběhl za rámec pokutového území a hrozící nebezpečí "uhasil" faulem. Zákrok pochopitelně neunikl pozornosti sudího Jaimeho a ten domácího brankáře nekompromisně poslal do sprch. Valladolid sice z následné standardky neudeřil, ovšem k dispozici měl už po osmi minutách početní převahu. Navíc prostor novému brankáři Martínovi musel udělat svým odchodem veterán Joaquín. Brzy střídal i Valladolid a zraněného Sandra Ramíreze nahradil Enes Ünal.

Valladolid od vyloučení Roblese ovládal hru, ale Béticos prozatím dobře bránili a za celý poločas nepustili svého soka do větší příležitosti.

Na začátku druhého poločasu sáhl Betis k druhému střídání a ze hřiště stáhl letní posilu Borju Iglesiase. Zhruba do šedesáté minuty byl obraz hry stejný jako v první půli, ovšem v 63. minutě už se Valladolid dokázal prosadit. Sergi Guardiola se odpoutal od svého strážce a ze střední vzdálenosti poslal tvrdou ránu k tyči, na kterou Martín nedosáhl! Valladolid vedl, ale tenhle výsledek dlouho nevydržel. Betis se nadechl k útoku, Emersonovu krásnou přihrávku Carvalho šikovně přepustil a Lorenzo Morón stanul sám před brankářem Masipem, kterého i překonal. Betis dokázal v oslabení vyrovnat a dvacet minut před koncem držel přijatelnou remízu.

Valladolid se v další fázi hry nedostával do tlaku a skutečně se zdálo, že utkání nebude mít vítěze. Minutu před koncem ale obrana domácích neuhlídala Óscara Plana, který si seběhl na přihrávku a přesnou střelou k tyči rozhodl. Na vyrovnání měl Betis málo času, navíc stále hrál v početní nevýhodě. Valladolid výsledek udržel a v prvním kole se postaral o poměrně velké překvapení.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Sevilla FC 0:2

18.08.2019 19:00

Góly: 44. Sergio Reguilón, 86. Nolito

Sevilla si snadno poradila s domácím Espanyolem a zvítězila přesvědčivě 2:0. Velkou zásluhu na tom má mladý obránce Sergio Reguilón, autor jedné branky a jedné asistence. O druhou trefu se postaral veterán Nolito.

První kolo vyslalo obvyklého zástupce pohárové Evropy ze Sevilly do Barcelony, kde se Monchiho impérium utkalo s domácím Espanyolem. Jak to bývá zvykem především u Sevilly, její kádr se přes léto opět dramaticky proměnil. Novými tvářemi v základu byli hráči jako Reguilón, Jordán, Ocampos nebo Torres s De Jongem.

Espanyol se musel obejít bez svého dřívějšího kanonýra Borjy Iglesiase, který bude střílet branky za Béticos. Odešel také uznávaný stoper Hermoso, takže byla otázka, jak domácí dokážou nabité Seville vzdorovat. Zpočátku to Espanyol řešil především zvýšenou agresivitou a o fauly na hraně slušnosti nebyla nouze.

Sevilla hodně spoléhala na zkušenosti i rychlost Jesúse Navase, který se proháněl po straně tam a zpět. Zkušený hráč se po pětadvaceti minutách dostal sprintem až do vápna a v něm dokázal i zakončit, jenže pro brankáře Lópeze jeho přízemní rána nepředstavovala větší potíže. Na opačné straně musel zasahovat i brankář Tomáš Vaclík, jenž likvidoval skákavou ránu z pětadvaceti metrů.

Když už se blížil konec první půle, Sevilla najednou udeřila. Ve vápně Espanyolu nastal chaos poté, co Diego López odrazil míč, ten se po další dorážce otřel o břevno a následně jej na třetí pokus dostal do sítě obránce Sergio Reguilón - 1:0.

První půle moc fotbalových šancí a krásy nenabídla, ale Seville průběžné vedení o jednu branku stačilo bohatě. Změna stran vnesla do hry opět dost faulů a začalo se žlutit. Espanyol jen těžko hledal cestu přes zahuštěný střed a brankář Vaclík moc problémů řešit nemusel. Deset minut po změně stran se ale trochu vyděsil, protože to chvíli vypadalo, že sudí po pádu ve vápně odpíská penaltu pro Espanyol.

To se nakonec nestalo, protože po prozkoumání videa sudí rozhodl o tom, že se bude pokračovat ve hře. Hostující Sevilla bravurně zvládala kontrolovat utkání a držela soupeře dost daleko od vlastní brány. Mnoho míčů, které měly ohrozit českého brankáře, mířilo na Facunda Ferreyru, jenže tenhle manévr si obránci Rojiblancos vždy s přehledem pohlídali.

Blížilo se posledních deset minut utkání a Espanyol začal být hodně nervózní. To se samozřejmě promítlo na jeho hře, která působila ještě víc chaoticky.

Definitivní konec nadějí Espanyolu přinesla 87. minuta, ve které Sevilla zvýšila vedení. Zkušený útočník Nolito si pohrál se dvěma obránci, využil skvělou nahrávku od Reguilóna a zavěsil - 2:0. Sevilla už zápas zvládla bez potíží a bere zcela zasloužené tři body.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Levante UD 1:0

18.08.2019 17:00

Góly: 54. Joselu

Deportivo Alavés slaví první výhru nového ročníku. O všechny tři body obral hostující Levante útočník Joselu, který se v 54. minutě stal jediným úspěšným střelcem utkání.

Joselu se do Španělska vrátil teprve v létě, kdy ukončil angažmá v Premier League. A vedení si musí mnout ruce, že jej přivedlo zpět, protože to byl právě zkušený útočník, který dnes odpoledne rozhodl souboj proti Levante. Jinak to příliš záživné utkání nebylo. Dvanáct tisícovek fanoušků na Estadio Mendizorrotza dlouho čekalo na nějakou větší a solidnější akci.

Miramón se sice v 7. minutě pokoušel zaskočit vše před sebou bombou, jenže by udělal líp, kdyby se soustředil na přesnost. Na prahu dvacáté minuty se do míče opřel také León, jenže jeho ránu před brankářem Pachecem odklidil stoper Ely na rohový kop. O pár minut později si první branku sezony mohl připsat domácí útočník Rioja, který se dostal do velké šance. Po přihrávce z pravé strany ale na hraně vápna mířil vysoko nad!

Své šance se ještě v rámci první půle dočkalo také Levante. Valencijský tým zahrozil tři minuty před koncem poločasu díky Bardhimu, který vnikl do vápna a dokázal si šikovně položit marně zasahujícího obránce Elyho. Následně Bardhimu stál v cestě jen brankář Pacheco, který musel čelit hodně tvrdé ráně. Svou práci ale zvládl na jedničku a udržel čisté konto.

Levante každopádně ukázalo, že se s ním musí počítat a že nehodlá domácím přenechat tři body zadarmo. Alavés musel přidat, o což se snažil hned od úvodu druhé půle. Po změně stran nejprve Joselu odcentroval před hostující branku a sledoval, jak si obránce Miramón sráží míč jen těsně vedle tyče!

To bylo pro hosty jasné varování, ze kterého si ale nevzdali ponaučení. Vidalův následný centr totiž poslal na přední tyči do sítě právě Joselu. Míč už byl za brankovou čárou, takže ani dorážka Maripána už nebyla zapotřebí. Jako autor branky byl uznán Joselu, který zažil premiéru snů.

Deportivo v závěru utkání nepovolilo soupeři žádný výraznější tlak, i když procentuálně v držení míče mělo Levante jasně navrch. Deset minut před koncem musel ještě brankář Pacheco vyrážet hodně nebezpečnou hlavičku Veza, ale i to zvládl.

Více informací k zápasu

CD Leganés - CA Osasuna 0:1

17.08.2019 21:00

Góly: 75. Ezequiel Ávila

Skvělý výkon brankáře Rubéna Martíneze výrazně pomohl Osasuně ke třem bodům ze hřiště Leganésu. Hosté nebyli lepším týmem, dokázali však přečkat šance soupeře, aby čtvrthodinu před koncem rozhodli. O jedinou trefu utkání se postaral Ezequiel Ávila.

Leganés si první kolo na vlastním hřišti představoval jinak, na druhou stranu za porážku si tak trochu může sám. Domácí měli dobré příležitosti, jenomže neschopnost vstřelit branku byla do očí bijící.

Je pravda, že Osasuna měla první gólovku a ve 12. minutě vystrašil domácí příznivce z volného přímého kopu Torres, jenž orazítkoval břevno! Poté hráli lépe hráči Leganésu, jenomže přes dobrou obranu Osasuny se neprosazovali. První poločas žádný skvělý fotbal nenabídl a není překvapením, že skončil bez branek.

Druhá půle byla o poznání akčnější a diváci na stadionu de Butarque si konečně přišli na své. V 53. minutě trefil z dobré pozice jen bránícího hráče En-Nesyri a o dvě minuty později stejný hráč dokonce vstřelil gól, jenomže sudí Rojas ho kvůli ofsajdovému postavení neuznal. Do třetice pak En-Nesyri orazítkoval tyčku a tím završil skvělou tříminutovku, během které ale regulérní branka nepadla.

A to zdaleka nebylo všechno. Po hodině hry Leganés vstřelil další neregulérní gól a na vině tentokrát bylo zpracování rukou. Leganés měl i další příležitosti, které buďto zahazoval, nebo si s nimi poradil brankář Martínez. Domácí se postupně nadechovali k závěrečnému náporu, když jak blesk z čistého nebe udeřil Ezequiel Ávila. Za hranicí vápna dostal kousek prostoru a i přes obležení tří hráčů vypálil přesně k tyči a zmrazil domácí fandy.

V 79. minutě vstřelil Leganés už třetí gól, který nebyl uznán, byť se znovu jednalo o ofsajdové postavení. Tlak domácích tak jako tak narůstal a minutu před koncem vytasil po hlavičce Braithwaita bravurní zákrok Martínez. Leganés vyrovnat nedokázal, s čímž se ještě v nastavení horko těžko smiřoval Óscar, který za ostrý faul uviděl červenou kartu. Osasuna vytěžila z minima maximum a hned v prvním kole získává tři body.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Granada CF 4:4

17.08.2019 21:00

Góly: 35. Santi Cazorla (pen.), 53. Moi Gómez, 65. Gerard Moreno, 73. Samuel Chukwueze - 45+6. Fede Vico (pen.), 62. Rubén Peña (vl.), 75. Roberto Soldado, 81. Antonio Puertas

Naprosto divokého průběhu se dočkali diváci ve Villarrealu, kde padlo hned osm branek a byly také nařízeny dva pokutové kopy. Nicméně z vítězství svých miláčků se nakonec radovat nemohli, neboť houževnatá Granada dvakrát smazala jednobrankové vedení Žluté ponorky a pak se dokonce zmátořila i ze stavu 2:4. Nakonec dosáhla na cenný bod po výsledku 4:4 a v samém závěru dokonce sahala po senzačním tříbodovém zisku.

Granada vstoupila do sobotního duelu odvážně a už v úvodních pěti minutách si vytvořila dvě obrovské příležitosti. Nejprve se po centru z křídla a lehké teči zaskvěl brankář Andrés Fernández, který měl co dělat, aby balón směřující pod horní tyčku odvrátil na poslední chvíli do bezpečí. Ihned na to se opřel do míče z voleje Antonio Puertas a fantastický Fernández odvracel míč jednoruč na rohový kop, svůj výběr tak výrazně podržel.

Poté tempo hry opadlo, Villarreal z ničeho nic skóroval krátce po odehrané půlhodině. Moi Gómez se prosmýkl mezi dvěma bránícími protihráči a byl podražen Duartem. Rozhodčí Cordero nařídil pokutový kop, ke kterému se postavil Santi Cazorla a střelou do protipohybu gólmana Ruie Silvy ho bezpečně proměnil. Nicméně hosté v samém závěru prvního poločasu srovnali stav a opět to bylo z penalty.

Tu Cordero nařídil za nedovolený zákrok Albiola na Roberta Soldada, exekuce se ujal Fede Vico a s přehledem zakončil k pravé konstrukci. Domácí si vzali zpět ztracený náskok osm minut po přestávce. Z jedenácti metrů z první napřáhl Moi Gómez a obstřelil marně se natahujícího Silvu. Krátce po hodině hry bylo podruhé srovnáno, tentokráte po centru Díaze z pravého křídla chtěl odvracet do bezpečí Rubén Peña před střídajícím Machísem, ale nešťastně zamířil do vlastní sítě.

V 65. minutě vedla Žlutá ponorka potřetí, když Gerard Moreno využil výtečné zpětné přihrávky od Gómeze a z deseti metrů propálil Silvu. Za dalších osm minut se zdálo být rozhodnuto. Po přihrávce od Cazorly vystřelil šajtlí Samuel Chukwueze a míč usměrnil přímo k levé tyči. Granada se vrátil zpět do hry o body v 75. minutě, kdy po rohovém kopu Montora prudce

hlavičkoval Soldado a Fernándezovi nedal sebemenší šanci na úspěšný zákrok - 4:3.

Za dalších šest minut se postaral o konečný remízový výsledek Puertas, jenž po dalším rohovém kopu a zpětné hlavičce od Soldada stanul zcela osamocen u zadní konstrukce a zblízka se nemýlil. Mírný outsider tohoto duelu mohl dokonat neskutečný obrat v poslední minutě základní hrací doby, ale rozhodující gól přeci jen nebyl uznán kvůli těsnému ofsajdu.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - SD Eibar 2:1

17.08.2019 20:00

Góly: 4. Daniel Rodríguez, 75. Paulo Oliveira (vl.) - 57. Paulo Oliveira

Mallorca se vrátila do nejvyšší soutěže vítězstvím i díky vlastní brance Oliveiry, který se tak stal smutnou postavou utkání. Byl to právě portugalský obránce, který po hodině hry srovnával výsledek, aby čtvrthodinu před koncem "přihrál" body domácím.

Estadio de Son Moix byl po letech na nohou. Na ostrov Mallorca se vrátila první liga a domácího nováčka čekal nevyzpytatelný Eibar. Hosté byli díky zkušenostem v LaLize mírnějším favoritem a i když nakonec ovládli některé statistiky, body se jim přivézt nepodařilo.

Nováček do zápasu vlétl a obrovskou euforii spustil už ve 4. minutě Dani Rodríguez, který pláchl hostující obraně a přízemní střelou k tyči nedal Dmitrovićovi žádnou šanci. Utkání sice mělo bleskurychlý nástup, který však záhy vystřídala nuda. Ve hře bylo na obou stranách dosti nepřesností, což ale nevadilo zejména domácímu týmu, který si hýčkal jednobrankový náskok. Eibar měl už v prvním poločase výrazně větší držení balónu, ale nebylo mu to nic platné. Hosté navíc museli řešit i další nepříjemnost v podobě brzkého střídání a po půlhodině hry nahradil Gonzala Escalanteho Eduardo Expósito. Do konce prvního poločasu stihli hosté zahrozit jen jednou, když Orellana nůžkami přestřelil branku.

Hostující tým po obrátce ještě zvýšil svojí aktivitu a výsledkem nakonec bylo zasloužené vyrovnání. Nejprve Kike García po propadnutém balónu orazítkoval tyčku a po něm naštěstí pro Eibar dorazil balón za Reinova záda Paulo Oliveira.

Nerozhodný stav však neměl zas tak dlouhého trvání. Čtvrthodinu před koncem předvedli domácí nenápadnou akci a po přihrávce Sastreho si nešťastně vstřelil vlastní branku Paulo Oliveira. Portugalský zadák se tak v zápase prosadil dvakrát, ovšem pokaždé do jiné sítě. Mallorca už obrovskou šanci na prémiové tři body nepustila a do LaLigy se po letech vrátila vítězně.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Real Sociedad 1:1

17.08.2019 19:00

Góly: 58. Kévin Gameiro - 90+11. Mikel Oyarzabal (pen.)

Valencia mohla zažít vítězný start do sezony, jenomže těsné vedení nad Realem Sociedad ztratila v nastavení poté, co sama neproměnila velké příležitosti včetně pokutového kopu. Kevin Gameiro sice vstřelil úvodní branku, jenže v nastavení nedal penaltu a to nakonec stálo domácí body. Po ruce Coquelina srovnal z puntíku na konečných 1:1 Mikel Oyarzabal.

Real Sociedad se pokusil být v úvodu aktivnější a Oyarzabal se pokusil překvapit Cillessena nebezpečnou střelou, která naštěstí pro Netopýry skončila těsně vedle. Krátce na to se Oyarzabal dostal do další koncovky, když mu balón naservíroval Zaldua, jenomže hostující hráč znovu netrefil zařízení. Valencia následně začala vyrovnávat hru, ale k větší gólové příležitosti se za první poločas nedostala. Baskové častěji drželi balón, ale více střeleckých pokusů měla na svém kontě Valencia.

Nejaktivnějším hráčem na hrací ploše byl Martin Ödegaard, který začal dobře i druhou půli. Diváci na Mestalle se úvodní branky zápasu dočkali v 58. minutě. Soler posunul balón na Wasse, který pro změnu vybídl Kevina Gameira a francouzský útočník už neměl problém přesně zakončit. Branku ještě přezkoumávala videotechnologie a radost domácím nakonec nevzala. Inkasovaná branka Real Sociedad paralyzovala, hosté nebyli schopni směrem dopředu cokoliv vymyslet a Valencia držela osud utkání ve svých rukou. A mohla hned několikrát definitivně rozhodnout.

Poprvé v 81. minutě, kdy Guedes výborně našel Rodriga v prostoru a před útočníkem Valencie stála úplně prázdná branka. Rodrigo ke vší smůle poslal balón do tyče. Druhá a ještě větší možnost přišla v nastaveném čase. Barrenetxea fauloval ve vlastní šestnáctce Čeryševa a sudí odpískal pokutový kop. Kevin Gameiro se mohl stát hrdinou zápasu, jenomže branku z penaltového puntíku vysoko přestřelil.

I tak byla Valencia blízko výhře. Baskové dostali ještě příležitost slibné standardky a z ní Willian José trefil ruku Coquelina, za což sudí Manzano odpískal pokutový kop. Real Sociedad nabídnutou příležitostí nepohrdl a Mikel Oyarzabal srovnal na konečných 1:1.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Real Madrid 1:3

17.08.2019 17:00

Góly: 90. Iker Losada - 12. Karim Benzema, 61. Toni Kroos, 80. Lucas Vázquez

Real Madrid opět ukázal, jak umí být produktivní. V prvním kole na stadionu Balaídos sice dohrával v početním oslabení, ale přesto dokázal svému soku nasázet tři branky. Celta Vigo pouze v závěru korigovala na konečných 3:1.

Po dlouhé odmlce se do kolotoče nové sezony dostal také Real Madrid, který měl svým fanouškům hodně co vysvětlovat. Letní příprava se mu navzdory nákladným přestupům absolutně nepovedla a trenér Zinedine Zidane doufal, že výsledkem prvního zápasu sezony zavře kritikům ústa. Nemohl k tomu využít Edena Hazarda, takže dal od první minuty šanci nechtěnému Baleovi.

Úvod zápasu byl hodně opatrný a trochu překvapivě se i v obraně Realu vyskytovalo větší množství chyb. Na stadionu Balaídos panovala výtečná atmosféra, která přímo vybízela k fotbalovému spektáklu. Ten se ale nekonal. Bílý balet netančil, spíš rozvážně pochodoval. Tempo zápasu zůstávalo dlužno nadšení fanoušků a entuziazmu, který je tradičně spojený s úvodním kolem.

Real hojně využíval svoje beky, kteří hráli hodně vysoko. Často ale naráželi na odpor domácích obránců, kteří nezřídka kdy sahali k tvrdšímu skluzu. Nepříjemný dotyk s hrací plochou způsoboval kouskování hry a nepříliš rychlé tempo. Ve třinácté minutě se ale Bílý balet dostal do kýženého vedení. Na začátku domácí přišli, možná i kvůli nepískanému faulu, o míč, který Gareth Bale dostal do vápna. V něm viděl nabíhající duo Vinicius a Benzema, přičemž právě zkušený Francouz ve skluzu dopravil míč do sítě.

I Celta měla své světlé chvíle. Parádní sprint předvedl pár minut před koncem prvé půle na pravém kraji Kevin Vázquez, poté přiletěl před Courtoise nebezpečný centr, který ale osamocený Aspas nedokázal uklidit do sítě. V první minutě nastavení dokonce Celta dokázala udeřit, když Odriozolovu chybu gólem potrestalo duo Aspas - Méndez. Jenže sudí Estrada postřehl s pomocí videa ofsajd a gól k nelibosti domácích fandů neuznal.

Celtě dnes nebylo přáno, i když se hodně snažila. V klíčové fázi utkání jí dokonce Real usnadnil případnou cestu k bodům vlastní chybou. V 55. minutě totiž zdánlivě obyčejný faul Modriće na pronikajícího Denise Suáreze sudí překontroloval a nakonec jeho šlapák posoudil tím nejtěžším trestem - přímou červenou kartou pro zkušeného Chorvata!

Trest za to mohl slovutný Real stihnout hned vzápětí, protože o dvě minuty později si míč po centru našel veterán Iago Aspas a brankář Thibaut Courtois musel ukázat prvotřídní reflexy, aby míč vyrazil!

Jenže to bylo prakticky všechno. Real, ačkoli početně oslaben, sázel trochu překvapivě jednu branku za druhou. Toni Kroos byl často kritizován za špatné výkony v poslední sezoně a v 62. minutě jako by vložil veškerý zdravý vztek do parádní rány. Jeho dělovku zaplula mimo dosah brankáře Blanca a zatím možná nejhezčí branka kola byla na světě.

Realu to dnes šlo snadno i v oslabení a deset minut před koncem definitivně potvrdil výhru. Jednoduchou kombinaci na pár dotyků dokázal elegantní otočkou udržet v rychlosti Benzema, který posunul míč na nabíhajícího Lucase Vázqueze a ten už se nemýlil.

Brankář Thibaut Courtois nakonec čisté konto neudržel, protože ve třetí minutě nastavení se balon dostal ke střídajícímu Ikeru Losadovi, který využil zaváhání pozdě dostoupivšího Ramose ke krásné střele k tyči - 3:1.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - FC Barcelona 1:0

16.08.2019 21:00

Góly: 89. Aritz Aduriz

Fotbalisté Barcelony opět nedokázali zdolat Athletic Club a ze San Mamés si dokonce odvážejí nejtěsnější porážku. Obhájce trofeje nastoupil bez Lionela Messiho a jeho spoluhráči si vepředu nevěděli rady a pokud už se přeci jenom podařilo baskickou obranu překonat, zasáhla do osudu utkání dvakrát branková konstrukce. Smrtící úder pak Kataláncům uštědřil minutu před koncem střídající Aritz Aduritz. Barcelona krom bodů ztratila i zraněného Luise Suáreze, který musel už v prvním poločase střídat.

V sestavě obhájců chyběl dle očekávání zraněný Lionel Messi i Brazilec Coutinho, který má namířeno na hostování do Bayernu Mnichov. Kouč Ernesto Valverde ale mohl nasadit letní posily Frankieho de Jonga i Francouze Griezmanna.

Barcelona loni získala mistrovský titul, ovšem Basky ani v jednom případě nedokázala porazit a i první poločas na San Mamés ukázal, že Athletic se ničeho nebojí. Barca se nedostávala ke své typické hře a v 16. minutě čelila první gólovce domácího celku. Po kolmé přihrávce za obranu spěchal na ter Stegena Iňaki Williams a německý brankář předvedl jistý zákrok. Hosté si první gólovku vypracovali až po půlhodině hry a Athletic měl velké štěstí, protože Luis Suárez po hrubé chybě domácích napálil jen tyč. Uruguayský střelec si navíc přivodil zranění a o pár minut později ho kouč Valverde nahradil Rafinhou. Španělsko-brazilský záložník nahradil Suáreze takřka dokonale, protože i on v nastaveném čase prvního poločasu orazítkoval brankovou konstrukci.

Katalánci se usídlili na polovině Basků i po změně stran, kdy trpělivě obléhali šestnáctku brankáře Simóna, avšak bez kýženého efektu. Neúspěšní byli i domácí, přestože měli k dispozici několik zajímavých standardek.

S přibývajícím koncem se vkrádala do hry Blaugranas křeč a pokusy, které si hosté vypracovali, nebyly zas tak nebezpečné. Střela Rakitiće šla hodně vedle a na balón v zajímavé příležitosti nedosáhl Griezmann. V podání Barcelony to však bylo velice málo a když už se zdálo, že na San Mamés ztratí dva body, přišel ještě větší šok. V 89. minutě odcentroval do šestnáctky Capa a střídající Aritz Aduritz nádherně překonal ter Stegena, čímž rozhodl o senzaci.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid11003:13
2.Sevilla FC11002:03
3.Real Valladolid11002:13
 RCD Mallorca11002:13
5.Deportivo Alavés11001:03
 CA Osasuna11001:03
 Athletic Bilbao11001:03
 Atlético Madrid11001:03
9.Granada CF10104:41
 Villarreal CF10104:41
11.Real Sociedad10101:11
 Valencia CF10101:11
13.Real Betis10011:20
 SD Eibar10011:20
15.FC Barcelona10010:10
 Getafe CF10010:10
 Levante UD10010:10
 CD Leganés10010:10
19.Celta Vigo10011:30
20.Espanyol Barcelona10010:20

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (438)

Přidat komentář
Kantos

Reagovat
Smreky

No Messi, No Party...

Aduriz nádherný gól!

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KillSwitch

Reagovat
smazaný uživatel

Hejtři si zas povodili Valverdeho na chleba.

Reagovat
smazaný uživatel

k cemu mit hvezdne hrace, kdyz trener je valverde..hra po kridlech neexistuje, vsecko cpeme pres stred, cekame na odrazenej nahodnej mic, nebo lucky strelu z dalky

Reagovat
dextroza_m

Valverde může za tyčku, břevno.. břevna??? Byli jsme lepší, teď měl Krmenčík říct, že je fotbal někdy nespravedlivý, nic víc bych z toho nedělal. První zápas.

Reagovat
LAM

První zápas a už po něm 3 body ztráta.

Reagovat
dextroza_m

3b na co?

Reagovat
LAM

Na prvního

Reagovat
dextroza_m

Na Bilbao, které jsem tipoval na top 4, vedu si dobře Ale upřímně by nás měly zajímat jiné týmy...

Reagovat
smazaný uživatel

tycka po nevidane hrubce obrany, a brevno po ojedinele strele z dalky, co vic krom zmatecne rozehry odzadu a hazene kolem 16ky jsme meli?

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitičové prestrelenie z cca 10 metrov alebo Rafinhovu zablokovanú strelu po individuálnom prieniku

Reagovat
2miguel1

Ten obraz hry je az hrozostrasny. Toto je take mrhanie talentom. On nema jednoducho na to. On nevie ako sa ma hrat velky futbal. Ze su tam tyče po individualnej kvalite, to je uz smola, ale obraz hry je katastrofalny. Okamzite ho uz vyhodte!!!!

Reagovat
misinho7

Reagovat
dextroza_m

?

Reagovat
misinho7

preklep

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde fakt uz vypadni

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho na scénu A kruh v jeho kariéře se uzavře

Reagovat
smazaný uživatel

najhorsia variante pre Barcelonu, ale príde mi fakt ako najreálnejšia

Reagovat
dextroza_m

Nebyli jsme horší, já myslím, že teď je to ještě jedno. Barca! Bohužel Messi je jediný, kdo by ten gol stejně dal.

Reagovat
Gazdo

Neboli sme horsi ale oni boli nebezpecnejsi. Tycka prisla po obrovskej hrubici obrany a brvno po strele z dialky nie z hernej dominancie

Reagovat
dextroza_m

Ale pořád jsme měli víc šancí, je to první zápas a někteří vyhazují trenéra i po tom, co mu tady chválili sestavu... Co má víc dělat? Jako nejsem rozhodně Ernestuv fanda, ale boha, pánové a dámy, čeká nás už jen 37 kol..

Reagovat
Gazdo

Zostava a naordinovana taktika nie je to iste

Reagovat
Cizinkx

Jakých víc šancí jen v první půlce měli Athleti minimálně 2-3 šance na gol. Resp Inaki. Opět tady nejde o nějaké šance, ale o Vaši absolutně nechutnou sterilní hru kterou předvádí te už 2 sezony pod Valverdem a začínáte tím těřtí. A ty tu napíšeš měli jsme šance je to první zápas a co. Ty si myslíš že se asi něco změní KDYZ SE TO NEZMENILO 2 sezony? Lol. Vole na ten zápas se z vaší strany nedalo ani dívat. Dembele v lese. griezman utopený. Záloha na čele s robertem absolutně neplodná. Frenkie tam kroutí hlavou proč roberto přihrává dozadu, když on se mu nabízí ve předu. Myslím že tohle tady fans Barcy sere. Ne nějaká prohra a 3body v čudu.

Reagovat
valloire

druhej palec....myslim, že to přeháníš

Reagovat
Cizinkx

Aritz mi udělal radost :). Jemu jsem to prostě přál a kor když to trefil ještě takhle

Reagovat
dextroza_m

Pořád jsme měli více šancí a nehráli jsme na letné, San Mamés je top 3 nejtěžších stadionů v lize. U nás to bylo smůla, narozdíl od Plzně, která byla křivá. Život je i o prohrách, nějak se s tím smiř.

Reagovat
smazaný uživatel

Aano

Reagovat
Gazdo

Frenkie uz mi ale pride malinko taky znechuteny aj ked je to jeho vysneny klub myslim ze toto nie je zrovna to co cakal

Reagovat
remeslnik

Grizi taky. Oba čekali, že s nima budou hrát "kolotoč", ale zapomněli, že tomu velí Vv, který si myslí, že vyhrává ten mančaft, který má za zápas nejvíc přihrávek.

Reagovat
Gazdo

Na prihravky ale vobec nehrame mi pride

Reagovat
remeslnik

Na klíčové přihrávky ne, ale ta pětice vzadu si to musí v klidu nejmíň třikrát vyměnit, než se někdo z nich obětuje a riskne něco vymyslet. Tak se musel stáhnout na rozehru ještě FdJ, který pak zas chyběl vpředu. Po odstoupení Luise tam zůstal odříznutý Griez sám

Reagovat
Eichel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na šance: 2-2 (1.polčas), 2-5 (2. polčas)

Reagovat
smazaný uživatel

Co má víc dělat?Jakože poskládal sestavu tak má splněno ? dreamjob

Reagovat
2miguel1

Vyhodte konecne toho neschopneho Valverdeho konecne niekto. Toto ultra grc futbal čo hrame, to iste uz 2 roky

Reagovat
dextroza_m

Tak zrovna za tohle Ernesto nemůže.

Reagovat
LAM

Je to dement a hovado.Ten styl je pod nim kekel a hrajem takhle každej zápas venku.I Xavi rozumí trénování víc než on.Nic naučený tam z tréninku není jen hra na náhodu.

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle styl je furt ten zaprdenej co loni, statickej fotbal, a cekame co messi

Reagovat
dextroza_m

Jenže třeba Frankie měl dělat tu "antistaticitu", snažil se, prostě to potrvá, není konec světa..

Reagovat
smazaný uživatel

frenkie z pozice DM, jeden z mala schopnej podrzet mic, vyvezt ho, nepanikaril, prvni ostrej zapas, za me nej hrac od nas

Reagovat
dextroza_m

Za mě teda Rafa, ten byl téměř dokonalý neznat Lea. Bohužel i zranění Luise asi rozhodlo, ale pořád je před námi UŽ JEN 37 kol...

Reagovat
dextroza_m

Jo, proto on je tam kde je a my jsme tady... Podívej, jako ty pořád hledáš někoho, kdo .... vlastně co? Má nejvyšší úspěšnost, vyšší než Pep, než ostatní, prostě je to někdy vykoupeno.

Reagovat
LAM

Jakou úspěšnost Ty jsi asi dobře mimo.Pep s náma hrál parádní fotbal a z prvních třech sezon měl tři tituly a dvě LM.

Vlaverde je maximálně specialista na debakly v LM.Neví co dělá a všechno mu vyhrává Messi.To že má dobrou úspšnost se slabšíma soupeřema se.e pes.

AŤ vypadne a může to koučovat třeba Vidal.

Reagovat
dextroza_m

Podívej se, co je styl Barcelony, jít do plné obrany, na to bohužel potřebuješ ultra hráče, aby Ti to vycházelo. Dnes nám štěstí nepřálo, ale nedělal bych z toho tragédii, ale LM chápu stejně.

Reagovat
ADM

prvy zapas sezony predviest takuto sracku bez nasadenia a pohybu? 3. sezonu po sebe?

Reagovat
Jordi Alba

Tak to je hodně drsný, když v útoku je schopnej udělat něco jenom Rafinha, to mě poser.

Reagovat
dextroza_m

Ten byl naprosto boží

Reagovat
Gazdo

Na rafinhu mi nesahaj ty bezboznik

Reagovat
Gazdo

Toto som chcel

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann na devítce absolutně zmizel. Na druhou stranu se k němu od žádného z lenochodů za ním nedostal míč, takže těžko mu dávat absolutní vinu.

Reagovat
Jordi Alba

Proč absolutní? Dembélé byl stejně marnej, jako on. Možná i víc.

Reagovat
smazaný uživatel

semedo, roberto, alena, raketa prumeraci, dembele hrozne hloupej hrac, de jong skvelej

Reagovat
smazaný uživatel

De Jong si musí říkat, kam jsem to doprdele přišel. Pod skvělým Ten Hagem příjde pod tohodle zasrana. Beztak ani netrénují nějaké útočení, jen přihrávky dozadu nebo doboku.

Reagovat
smazaný uživatel

Co trenujes ty?

Reagovat
Spalovač šancí

Pískej konec ligy?

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
kilobyte

Reagovat
LAM

Může někdo už vyhodit toho mentála na lávce?

Letos titul nebude i kdyby se Messi rozkrájel.Motivace po dvouch titulech nijaká a ten Valverde neexistující styl tomu nasazuje korunu.Za tři roky tomu nedal nic až pranic,ale pořád toho dementa na tý lávce nechámu(a to má takovej kádr)

Na titul tipuju Atlety.Ti budou mít motivaci jako kráva.

Jediná šance je v LM kde ta motivace bude daleko lepší a pokuď Messi předvede další parádní sezonu a přidá se kupa štěstí tak to třeba vyjde.

Reagovat
dextroza_m

Vole přehrej si zápas a pak mluv, byli jsme minimálně 66% lepším týmem, někdy je statistika kunda no.

Reagovat
valloire

Já nesouhlasím. Drželi jste mičudu 70% času, takže jste byli 70% lepší tým.

Reagovat
dextroza_m

Má smysl s tebou rozvádět nějak vlákno? Hraje mi blues do sluchátek, Barca prohrála, ale život mám teď prostě krásný, takže... Ser na to :-)

Reagovat
smazaný uživatel

No lepším... držali ste 66% zápasu loptu.

Reagovat
Elliasson

My, co jsme přestavěli kádr? Pochybuji.

Reagovat
smazaný uživatel

jenze tam neni... kdo by ten titul jinej moc vyhral :D

mozna Atletico nebo by tu musel byt nejakej haluzak typu Leicesteru... kterej ten rok taky vyuzil marnosti vsech top tymu

Reagovat
valloire

Výborně. Jenom bych podotknul, nevíte někdo, kdo trefil přesnej výsledek? Musel to bejt velkej znalec fotbalu a těžkej borec.

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Na tebe sedí jenom popis zasranej komouš a výmrd, takže asi někdo jinej...

Reagovat
roman1978

No tak

Reagovat
valloire

ááááá, levičák a vítač se ozval

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik jsi dneska pochytal migrantů na hranicích?

Reagovat
valloire

Dneska ani jednoho, byl jsem doma. Zejtra jedu na Mokrůvky z Bučiny a po hranicích zpět. Mam kvér. Neprojdou.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
valloire

neprošli, a že jich bylo

Reagovat
Spalovač šancí

No, levičák a vítač je to samé jako komouš.

Reagovat
valloire

....to je Majkl209876, komunista, ani o tom neví...ti jsou nejhorší

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší jsou komouši, Zemanovci a SPĎáci a ty jsi vlastně všechno dohromady

Reagovat
valloire

nejhorší je bejvalej komunista, dneska liberální demokrat co prosazuje levičácký socialistický ideje...teda ty

Reagovat
smazaný uživatel

Presne. On ani netuší, že je neomarxista.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nevíš co to znamená blbe

Reagovat
smazaný uživatel

To si presne ty. Tvoja reakcia ťa prezradila.

Ak nemáš argument, začneš urážať.

Postupy tie isté, len heslá sú iné.

Reagovat
valloire

oni to vůbec netuší....

Reagovat
icka

Reagovat
KillSwitch

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím

Reagovat
dextroza_m

Jednou za sto let se trefí pistolí i slepý...

Reagovat
Reggie

těžkej borec utekl jako malá pussy, jak říká tvůj oblíbenej klaun

Reagovat
abu

Hezkej gol. Nic moc zapas. Barca nepresvedcila, ale furt je tk jen prvni zapas sezony. Z toho nestrili. Navic u athletu je to dycky tezky.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Aduriz, gol z rise snov.

Perfektny futbal.

Nadherna atmosfera.

Co viac si priat?

Reagovat
dextroza_m

Aritz neuvěřitelný i v mém věku, ten gol si musel užít.

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektný futbal? Tak to nevím, na jaký zápas ses díval

Reagovat
dextroza_m

Ty vole podívej se na náš styl, takto to prostě bude vypadat bez hráče, který si obejde 2 - 3 hráče, bohužel...

Reagovat
smazaný uživatel

No narážím na to, že nic zvláštního to nebylo ani od Athleticu, prostě dobře bránili v bloku a vyšly jim dvě-tři akce a z jedné dali gól.

Reagovat
dextroza_m

Ale pořád se hrálo na San Mamés, to je kurwa těžký stadion, nevím proč si fans Barcy myslí, že ligu dáme se 100+ bodama jak nic, je to prostě boj, každý jeden cm hřiště a to hřiště vám peníze nevyhrají.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, každopádně takový výkon v prvním zápase logicky musel vyvolat velký hejt, nic jiného se nedalo čekat. A očekávání jsou pořád vyšší, když už je v současnosti výhra ligy považovaná jako standard bez jakékoli přidané hodnoty k sezoně.

Reagovat
dextroza_m

Já pořád mám za to, že těch loženek jsme měli opravdu víc. Spíš je špatný, že utápíme jednu fotbalovou superstár za druhou.. Couts, Griez... Jestli my spíš nepotřebujeme 1 makáčů na jednoho Messiho..?!

Reagovat
smazaný uživatel

Iste, toto mohlo skončiť aj opačne. Ale tie vyložené šance neboli vypracované.

Ale to tu už tiež bolo napísané.

Reagovat
roman1978

Reagovat
Dr. Admess

První kolo a Ernesto už září. Krása. Tak ale mu dejme ještě aspoň sezónu, než si "zaslouží" vyhodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si Messi alespoň na měsíc odpočine a ten zasran do té doby všechno prohraje, ať už potáhne do prdele a může někdo jiný sezonu ještě zachránit.

Reagovat
roman1978

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann chalanisko nesedi mu styl jednak a dalsia vec, zachvilu po Zenite najlepsej vykonnosti,tridsiatka co nevidiet. Atletico predavalo vyhodne vcas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako svojho casu David Villa. Analogia tam sedi.

Reagovat
LAM

říct o 28 ročnim hráči že je za zenitem může jen dement.Přestaň tolik hrát hry.Suarez přišel přesně v tolika letech.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Možná je Zenit vesnice někde, kde bydlí, tak je prostě někde za ní... Směrem k Barceloně.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

niekto je za zenitom už v 25tke

Reagovat
smazaný uživatel

To bude stejnej provar jako Coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona posledná, pískaj koniec ligy

Reagovat
smazaný uživatel

mohl bejt bod ale obrana a mats rekli ne

Reagovat
REPLIKATOR

Aduriz Valverde out!

Reagovat
valloire

Panika u moře. Ale vždyť příprava byla dobrá... Zidane ven !!!

Reagovat
smazaný uživatel

NO právě. Kdyby to nechal jako v přípravě

Začala sezóna a Valverdeho slova "kucíí opatrně, nežeňte se dopředu, ju?"

Reagovat
Gazdo

Zas s tymto opatrne vy ste este nehrali

Reagovat
valloire

taky se docela mírním

Reagovat
misinho7

zajtra jasne 0:5 ( Karim 5x )

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravdepodobnejsi 0:0 (bez ohledu na tip strelce)

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Aduriz hodně suše, po minutě na hřišti rozhodnout zápas proti Barceloně takovým gólem, v 38 letech

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
PeterCrouch

trefil to velmi solidně no

Reagovat
valloire

Reagovat
Kily

Reagovat
dextroza_m

Ja kurde on je ještě starší než já...

Reagovat
Trand

Reagovat
icka

Reagovat
mayday

Super je ten černoch nalevo Dobře zachytil náběh.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
eliskafan

Tak cestu za titulem máme otevřenou

Reagovat
Ángel di María 22

Nedělám si iluze, že my zejtra předvedem něco lepšího, kór bez Hazarda, ale tahle marná Barcelona baví

Reagovat
PeterCrouch

třeba to letos bude souboj v marnosti

Reagovat
smazaný uživatel

no on to byl souboj marnosti uz minulou sezonu... akorat Real byl mega bidnej a Barca obcas mela svetlej moment... letos by to mohlo byt vyrovnanejsi... ale spis tim... ze Barca bude horsi nez... ze Real vyrazne lepsi

teto situaci by nakonec mohlo vyuzit Atletico

Reagovat
Gazdo

No ja neviem... ja si radsej pozrem super silny real proti super silnej barce ako tento suboj tragedov

Reagovat
misinho7

tak staci aj remizka a sme pred nimi zatial

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej na další debakl v El Clásicu, debile.

Reagovat
dextroza_m

Proč mu nadáváš? Má právo si to užít, nebudeme jiní.. Prostě take it easy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nazývat někoho marným v soutěži, kterou byli schopní vyhrát dvakrát z deseti pokusů, je čistá debilita.

Reagovat
Visca el barca

On je debil

Reagovat
dextroza_m

Ne není, jen si užil chvilku slávy, povznes se... Ono řešit každý výsledek fotbalu znamená hodně neurotický život, prostě to nedopadlo, jede se dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

A kdopak nám to zase vylezl z díry?

Reagovat
Xavi

Tady už se pomalu odepisuje titul.

Aduriz borec a krásnej gól.

Reagovat
remeslnik

Tady nejde o -3b, ale o předvedenou hru. Taková hra a přístup k titulu NIKDY nepovede. Přesně jak psal XaviSimons: Vv slova "hlavně opatrně, nikam se nežeňte", což do puntíku museli splnit i ti, kteří to přišli rozhýbat.

K čemu jsou dobré ingredience, když kuchař neumí vařit ?

Reagovat
smazaný uživatel

..ešte doplatiť 80 mega za griziho, lebo ten výkon bol hodny 200 nie 120 ..ako ste to všetko tie roky dobre robili, teraz to pekne celé je..te, ..prístup, akadémia, tréneri, nákupy, predaje, hostovačka Coutinho, fraška okoloNeymara.. skončí Messi a budete sa z toho spamätávať dlhšie ako real..

Reagovat
smazaný uživatel

všechno špatně

Reagovat
sylarko

Staci vymenit trenera

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení. Těch problému je tam už více. Přesně jak napsal Itchy,

Reagovat
Gazdo

To teda nestaci ani z daleka. Valverde mi robi najmenej starosti z problemov barcelony

Reagovat
valloire

To byla náhoda, že jim to sedlo. Naopak celou historii to dělali právě takhle. To je pravá Barcelona jakou vidíš dnes.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
rave

Tak jsem se těšil, že začne Dembele konečně ukazovat ten jeho obrovský potenciál, o kterém tu všichni mluví. Nevadí, budu čekat dál.

Reagovat
sylarko

Je jedno kto bude u nas hrat. Kym tu bude posraty valverde tak to lepsie nebude..rovnako ako znicil coutsa tak znici aj de jonga s griezmanom

Reagovat
misinho7

Chcel by som vidiet sezonu barci bez Messiho. To by mozno dopadlo horsie ako nasa minula sezona po odchode Crisa. Ak sa na jeho odchod nepripravia bude to velky pad.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí normální trenér. Takový tým bych i já odkoučoval lépe, než ten tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

clove by rekl... ze bude Barcelona stacit mit v tymu Messiho.. Suareze... Griezmanna a pri nejhorsim aspon jednoho z nich... ale jak to tak vypada... tak budou potrebovat i toho Neymara

Reagovat
smazaný uživatel

*aspon jednoho z nich na hristi

Reagovat
smazaný uživatel

Ani deset NEymarů, Salahů, Pogbů, prostě čehokoliv nepomůže Valverdemu. Ten si pojede svoji píčovinu, které říká trénování.

Reagovat
sylarko

Pri tomto trenerovi sa bude za rok posielat na hostovacku aj griezman s de jongom

Reagovat
smazaný uživatel

De Jong ještě rád uteče.

Reagovat
dextroza_m

Dávají lajk ostatní týmy

Reagovat
Visca el barca

Hrát dnes Couts jako Grizi, tak by dostal slušnej čoud

Reagovat
Messiáš

Nepochybně by to u něj bylo tvrdší, to samé dneska Dembouz.

Reagovat
sylarko

O tomto hovorim. Pri tomto trenerovi bude hrat kazdy pod svoje moznosti. To len messi je ina liga

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann za nás hrál první oficiální zápas a ještě se mu v 25.minutě zranil kolega z útoku Porovnávání s hovnem Coutinhem, který není schopný hrát aspoň na průměrné úrovni za rok a půl v základu, je mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pol roka hral dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna sa Cou polozil psychicky rovnako ako Gomes.

Reagovat
smazaný uživatel

Troska jsi ty, spolecne s tvym oblibenxem Valverdem.

Reagovat
Gazdo

Ale griezovi treba uznat ze prvy polcas zodpovedne naozaj branil

Reagovat
smazaný uživatel

Nerikej, a co tvuj oblibenec Dembele, ten hral jak?

Reagovat
smazaný uživatel

raul garcia to je takova SPINA

Reagovat
remeslnik

Všechno vždy záleží na rozhodčím. Zkusil to jednou- prošlo to, podruhé - zas nic , tak to beztrestně dělal celý zápas, hlavně že Pique dostal hned kartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Uplna topka bolo podkopnutie zo zadu cez achilovku na de jo ga v prvej minute. On je cisty kkt

Reagovat
Anacron

Nesnáším ho už od Atletika

Reagovat
smazaný uživatel

driv me v athleticu sral de marcos, ale tenhle je jeste o level jinde

Reagovat
Messiáš

De Marcos je naopak strasnej sympatak a kolik toho dělá mimo hřiště, za mne veliký frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo vyhraje:

Posily za pul miliardy

Jeden neznamy osmatricetilety typek

Reagovat
dextroza_m

#kdo dělá závěry po prvním kole?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze tohle bude platit i po druhem nebo osmatricatem kole bro

Reagovat
dextroza_m

Je to klidně možné, ale on není neznámý :-) Je to prostě borec. Stejný věk jak Baroš, ale pohyb jak laňka.

Reagovat
pantondavo

Neznamy?

Reagovat
smazaný uživatel

neznamy

Reagovat
Doubas

Ach jo, dlouho jsem byl optimista a veril jsem, ze se masina zase rozjede, jako za ery Pepka. Sice prvni kolo, ale uz tomu neverim, s timhle kokotem urcite ne. Je mi smutno.

Reagovat
bobis21

Začátek dokonalý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hra strašná, o tom žádná. Nějak ale nechápu ten výsměch. Jde o první zápas sezony na jednom z nejnepříjemnějších stadionů na světě pro kterýkoliv hostující tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kluci, tohle se děje už 3tím rokem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani bych nehodnotil hru, jako spíše nasazení. 90 minut se plazit po hřišti bez snahy zrychlit hru je trochu přes čáru. Ale je vůbec možné, aby tohle ordinoval trenér? Já o tom velice pochybuju. Sestava byla dle antiValverdeovců výborná, přesto jsme předvedli výkon, který by v minulých dvou sezonách patřil mezi absolutně nejhorší. To asi nebude úplně náhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

O Valverdem si myslím své. Vloni už ve mě trochu bouchly saze, ale spíše se snažím nenadávat na věci, se kterými nic dělat nemůžu. Každopádně je mi záhadou jestli ten dnešek jde vyloženě za ním, jestli ten tým má nějaký blok a ví, že bez Messiho jsou poloviční nebo o co tam jde vlastně. Upřímně většinu zápasů z posledních dvou sezon nechápu a dnešek také ne. Ten tým má takový potenciál!

Reagovat
dextroza_m

dvě slova: San Mamés

Reagovat
Gazdo

Ti klokanomet hackol ucet ci co?

Reagovat
dextroza_m

Přesně, San Mamés není Letná.

Reagovat
Baronne

Tak to mi nějak nevychází když jste tam včera hráli totální sračku, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já ten výsměch chápu. Máš neuvěřitelný potenciál, hraješ s tím hovno a nakonec i prohrajes.

Muzeme utrácet miliardy a můžeme privadet top hvězdy, ale pořád máme na lávce toho mimone. To prostě dobře nemůže dopadnout. Ernestout.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím se dá souhlasit, ale pro mě prohra na Atléticu nebo v Bilbau nikdy nebyla ostuda, ať byl výkon jakýkoliv.

Ta hra při absenci Messiho mě děsí už několik let. Skutečně jedinečný hráč, který naší filosofii drží při životě možná i déle, než by žít měla. Mám rád náš fotbal, když se hraje, tak jak má, ale nejde zavírat oči před určitým taktickým pokrokem a je potřeba naší filosofii kompletně překopat, abychom po Messiho éře byli pořád na špici.

Reagovat
ADM

Trošku nechápem ten komentár. Messiho futbal je na míle vzdialený od futbalu zvyšného kádru a prakticky on jediný ho hrá tak ako sa má. Čiže naša filozofia nepotrebuje prekopať, ale je potreba podla nej hrať.

Leo na ihrisku je aktuálne v podstate jediný hráč, ktorý chce za každých okolností útočiť smerom k bráne, nepredržuje zbytočne loptu (kým nevyhrávame a potrebujeme ukludniť hru), vzdy mu stači na prechod do utoku jeden dotyk s loptou - aký obrovský rozdiel oproti dnešnému zápasu, kde každý hráč potreboval najprv loptu spracovať a potom sa rozhodnúť, komu ju pošle a v tom okne sa priestory zavreli a tak šla prihrávka klasicky dozadu alebo na nohy obrancov súpera.

A takto by som mohol pokračovať, ten tím absolútne nevie robiť nábehy, rozťahovať súpera po ihrisku, nedokážu využívať úplne primitívne trojuholníky na ihrisku, čo ešte viac udrelo do očí príchodom De Jonga. A čo je do očí bijúce, hlavne keď Leo nie je na ihrisku ako dnes, ako môžu byť všetci na ihrisku tak primitívny, že keď vysunú Albu, nikto, NIKTO nie je schopný odskočiť od obrancov a počkať si na spätnú prihrávku v okolí 16ky, tak ako to 150x za sezonu spraví Leo a dáva tak milion golov. Všetci sa tlačia do 5ky medzi obrancov súpera. Alebo sa ešte prinajhoršom dostaen k dorážke Rakitič, ktorý nedokáže premýšlať 5 metrov od brány o ničom inom ako to vyjebe plným nartom niekde 20 metrov juhovýchodne od brány.

Naozaj sme bez Lea až nepochopiteľne hlúpy tím a toto ide za Ernestom a za nikým iným...

Reagovat
ADM

A to sa ani nejdem rozpisovať o tom, že Griezmanna postaví na hrot jak kladivo do vápna a Dembele sa celý zápas ani nerozbehne. Keď sa nedokážeme 60 minút presadiť cez obranu súpera, v momente ako súper útočí a sme pod tlakom, Dembelé musí byť automaticky najvyššie postavený hráč na ihrisku a čakať na loptu od Grieza, ktorý má v tú chvílu voľnú úlohu ako Leo. Však Ous je preboha jeden z najrýchlejších hráčov na svete, tak mu dovolme sa rozbehnúť aj inde ako v príprave

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu s Griezmannem a Dembélém, ale to by na tom hřišti někdo musel mít chuť zrychlit hru. Dnes to bylo fakt extrémní.

Reagovat
ADM

"ale to by na tom hřišti někdo musel mít chuť zrychlit hru."

No a to je posolstvo mojho prispevku hore. Toto u nás plní pod Ernestom len Leo a keď náhodou nie je na ihrisku alebo 2x za rok nemá svoj den, tak sa o to snáď ani nepokúšame.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele to nemá v hlavě v pořádku. Pořád se čeká až ukáže potenciál, ale to se nestane. Nemá nástavbu finální přihrávky. Není schopný normálně přihrát chlapovi. Stejně tak při ztrátě na to kašle a nevrací se. On si normálně myslí, že je tam nějaká hvězda nebo co. Aby Griezmann lítal za mladého kluka?! Navíc s ním nejde kombinace, on udělá vždy co žádný spoluhráč nečeká. Jak chcete s takovým na hřišti fungovat? Jestli je teoretická možnost mít Neymara. Okamžitě ho musíme přivést za každou cenu. Klidně se zbavit Dembeleho.

Pak je tu sestava, kdy na první zápas sezony dá Alenu a Roberta. Nechápu. Alena není hráč do základu, střídající OK, ale aby na něm ležela tíha zápasu od začátku. Opravdu ne. Chudák DeJong když vidí, že každá druhá přihrávka, kterou pošle, jde od spoluhráče dozadu. Co to je za hru?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě právě Leo jako jediný hraje to, co se od Barcelony požaduje. Samozřejmě to posunuje na vyšší level a proto se to stejné nedá očekávat od ostatních, ale většinově jsou ti ostatní úplně mimo. Za mě za to může jakási změna pojetí fotbalu ostatních týmů. Hráče máme skvělé, hrají za Barcelonu a nechce se mi věřit, že proste sami od sebe tomu nedávají vše. Náš styl může vyhovovat lidem, kteří ho hrají od malička, vždy v něm působili, ale v poslední době to s odchovanci není nijak slavné a nemyslím si, že se to v nejbližší době změní. Když si to tak vezmeš, tak největší propadáky, jako Coutinho nebo Turan přišli z týmu, kde se hrál naprosto odlišný fotbal od našeho. Za mě osobně máme hráče na to, abychom mohli hrát stylem jako Liverpool. Náš styl, řekl bych, už má to nejlepší za sebou a tu zlatou éru vedli odchovanci, nejlepší v naší historii v čele s nejlepším kapitánem, jakého tým může mít. Dnes s ním můžeme být konkurenceschopní jen díky Messimu. Jeden hráč dělá celou Barcelonu, šílené. Chce to zkrátka změny. Chce to jít s dobou. Dnes už nejsou hráči jako Xavi nebo Iniesta. Busquets stárne a nemáme Puyola s Pepkem, co z toho týmu a hráčů dostanou maximum.

Reagovat
nenavidimManUTD

Jsem hrdý BASK! neskutečná paráda od legendy klubu a zaroven nejstaršího hráče ligy ARITZ ADURIZ! <3 San Mamés je nádherný stánek všem doporučuji navštívit !!

Reagovat
dextroza_m

A jak si se dozvěděl o nenávisti k united?

Reagovat
nenavidimManUTD

no stačilo mi vidět pár zapasu před 15 lety a tim to začalo :D ale ted už ta nenavist neni takova jak za mlada :D

Reagovat
dextroza_m

Já je za Backhama měl rád, jak hráli s Realem asi 4:3, to byl možná nejlepší zápas, co jsme kdy viděl... https://www.youtube.com/watch?v=W7HM1RfNfS4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Aritz je prostě bomber, to ani nejde jinak říct, krása.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby to nakonec nebylo Dembele + bambilion za Neymara.

A popravdě? Nezlobil bych se.

Reagovat
smazaný uživatel

..za 30€ na majstrov: Atletico kurz 17, Dortmund 4,5 a Liverpool 3,5 ..výhra 8000€ (len pokračovať takto ďalej)

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool si dávat neměl. Letos na to ten tým nemá ani náhodou..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

budúca sezóna bude patriť Liverpoolu

Reagovat
pantondavo

Ani jeden bohuzel titul neda, mel si jit radsi na fajn jidlo s mamkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund ano inak fakt asi od neho prejebaných 30euro

Reagovat
pantondavo

Dortmund to klasicky pojebe

Reagovat
smazaný uživatel

To mě neskutečně baví po prvním zápase už se tady nadává na Griezze Dembele tady je už třetí sezónu a pořád se nezlepšil ani o chlup a někteří se ho pořád zastávají přitom nebyl schopen k němu dostat z křídla pomalu ani jeden balón a to je prý údajně už teď lepší než Neymar navíc když záloha krom de Jonga 70 minut neexistovala

Reagovat
dextroza_m

Griezz na AM, Neymar vlevo a Dembele daleko od NC Mít záblesk 1 x ze 100 je prostě málo. Ted jen záleží, jestli ho trenér zle využívá, on je hráč na brejky..

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Dembele je vandrák. Totální flegmatik, který má všechno na salámu. Jednoduché ztráty balónu, nevrací se. On si myslí, že je hvězda první velikosti. V rámci operace Neymar bych ho poslal do PSG. Navíc on ani není schopný pořádně přihrát, kombinace s ním je nemožná, dělá vše naopak. Když má přihrát jde do kličky, když má střílet, přihraje. Jak s takovým chlapem chcete na hřišti spolupracovat. Messi ho kolikrát na hřišti seřval a stejně žádná změna.

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Ernestout.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl podle mě v kombinaci výkonu a výsledku jeden z deseti (možná i sedmi, osmi) nejhorších zápasů pod Valverdem vůbec. Takže pro mě spíše výjimka z pravidla než pravidlo. Uvidíme co bude dál, jeden zápas nic neznamená. (Nejlepší hráč zápasu byl s velkým náskokem Rafinha, což je...)

Reagovat
smazaný uživatel

co uz, Ernesto nemoze za to, ze Messimu sa nechcelo hrat snad to da Atletico alebo Mallorca

Reagovat
Switchback

FC Barcelona’s last 6 games without Lionel Messi: Inter 1-1 FCB Levante 2-1 FCB Sevilla 2-0 FCB Huesca 0-0 FCB Celta 2-0 FCB Athletic 1-0 FCB 2 draws, 4 losses. One man team.

oof.

Reagovat
smazaný uživatel

Valverdeho team ?

Messi trenuje jenom Argentinu...

Reagovat
smazaný uživatel

bez messiho neschopní, nic nového pod sluncem :)

Reagovat
montaigne33

V Bilbau se běžně prohrává... FCB zůstává mezi hlavními favority na titul, vlastně si nic velkého nestalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne neprohrává.. naposledy v lize to bylo začátkem 2013.

Už je směšný jak tu polovina lidí už 3 roky hledá výmluvy v podobě “těžkých venkovních stadionech”.

Reagovat
montaigne33

Prohrávání v Bilbau bylo míněno "obecně"= nejen jako porážk-a/y Barcy... V Bilbau může snadno prohrát i Real ad.

Reagovat
montaigne33

Pokud Valverde nezíská titul v LM- pak ho ani domácí titul nezachrání...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych radsi koukal na Mourinhuv beton, nez tu bidu od Valverdeho.

A to jsem myslel, ze nic neprekona tu nudnou hazenou od Pepka.

Valverde je proste borec

Reagovat
alcantara

Visca el Barça!!! ❤ A jo, o jeden zapas menej, ktory som musel pod Ernestom vidiet

Reagovat
smazaný uživatel

Ernestout.

Reagovat
Visca el barca

Nechci nic říkat, ale v tuhle chvíli máme 4 útočníky. To je zas trochu málo ne?

Reagovat
hornito

Je Někdo na křídlo ještě přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

5

Reagovat
technecium

Ty vole první zápas po přípravě, na jejíž parametry a délku si stěžovali vašich i od trenéra po hráče a tady se dělá taková panika. Bylo jasný, že nás Bilbao nenechá vyhrát jako Neapol.

Reagovat
technecium

*všichni

Reagovat
ADM

By som povedal, že tá panika je ale oprávnená, pretože tam bolo všetko, na čo sa posledné 2 sezony nadáva. Takže očividne žiadna zmena nie je na programe

Reagovat
Gazdo

Tu nie je panika kvoli prehre omg... to tu ani nebolo v minulych dvoch sezonach. Tu ide o hru

Reagovat
Generalní Gladiator

Na jednu stranu ano, proto jsme byli skoro všude druhý a osobní souboje dost často prohrávali(ikdyž včera mi přišlo,že soupeř doma jindy hraje ještě intenzivněji),ale do očí bijící byla nechopnost vést útok. Tým absolutně nedokázal zkoordinovat v poslední třetině hříště hru po křídlech(středem to bez messiho půjde těžko).Utok,záloha i beci netušili kdy a jak si narazit,naběhnout..kurva říkám si ,co s tím valverdem trénujou?

Po příchodu rakitiče na hříště jsem sledoval nějakou dobu jen jeho(NEDOPORUČUJU) a ikdyž nepodal svůj nejhorší výkon, řeknu vám,z jeho pohybu,zracování,rozhlížení se po spoluhráčích bolej oči..no spíš je na blití...po přijetí přihrávky a složitém zpracování vypadá,jako by se chystal přecházet rušnou silnici..kouká doleva,doprava,doleva a pak šup dozadu..

Reagovat
smazaný uživatel

Presne rakitic hraje takovej 90kovej fotbal, ala plasil, ale dnesni tempo je jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, DeJong jenom valil oči. Nedivím se, že nechce pryč, když ho trenér staví a navzájem se podporují. Raketa to strašně tahá, finální přihrávka žádná a pak na jistotu na stopery

Reagovat
The Krupy

Reagovat
John Obi Mikel

Bilbao Aduritz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Reagovat
blaugrana

ono tento more menom Valverde môze mat ale este daleko horsi následok a to odchod Lea....uz mu moc rokov ostava a toto bude tretia sezona, kedy je vrazdeny stylom futbalu naseho stratega

Reagovat
pantondavo

Nemyslim si, ze zrovna Messi trpi, nejlede na to, ze na odchod nema koule, vsad boty.

Reagovat
smazaný uživatel

preco by odchadzal ked moze poziadat o vymenu trenera

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Solidní panika po prvním kole Především bych chtěl v první řadě říct, že pokud si mají Messi, Suárez, Piqué, Alba, Busquets a spol. na někoho stěžovat, tak to rozhodně nebude Valverde. Pokud by ho tam nechtěli a po každým neúspěchu mu nezachraňovali prdel, tak by na lavičce dávno neseděl, což je holý fakt, ať se to někomu líbí nebo ne. Valverde podle mě trefil sestavu i střídání, bohužel Garitano si ho jinak namazal tím, že ucpal střed, zdvojoval Frenkieho, hrálo se přes strany, kde vynikla nekreativita Alby a Semeda. Uvidíme co dál, se třemi body jsem ani nepočítal, Athletic na San Mamés je dlouhodobě velmi nepříjemný soupeř, pod Garitanem skvěle organizovaný a logicky nejsme v prvním kole a bez Messiho v oslnivý formě.

Reagovat
LAM

A tim chceš říct?Ztráta 3 bodů hned na začátek problém je.To že hrajem sračku douhodobě pod Valverdem je fakt a nikdy se to nezmění.To že je schopnej dávat Grieze na levo k lajně je úplně mimo a timhle spůsobem se na něj bude nadávat dost brzo.Tým předvedl klasickej Valverdeho sterilní výkon bez nápadu a bez motivace a proto si myslim že titul letos brát určitě mebudem.Ani Messi nezachrání vše a s tou rakovinou na lavičce se na to nedá dívat

Reagovat
Phillipinho

Jako jestli bude hrat Griez dal nalevo, tak se nedokazu predstavit, cim by tam mel vlastne vynikat...

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme Griezmann nemoze hrat na lavej zalohe alebo nejakom akoze kridle. Griezmann je volny pohrotovy hrat, ktory podla potreby bud zostane na hrote alebo sa stahuje do stredu pre lopty kde si rozohraje a nabehne podla toho ako vyhodnoti situaciu. Je to volny stredovy ofenzivny hrac. Hrava takmer presne na tej pozicii, na ktorej hraje v Barcelone Messi. Jedine riesenie pre Barcelonu je dat ho na hrot utoku namiesto Suareza, myslim, ze tejto pozicii by sa vedel prisposobit, ostatne je uplne mimo reality.

Reagovat
smazaný uživatel

oprava *podhrotovy hrac*.

Inak stojim si tiez za tym ako som vyssie napisal , ze najlepsie roky vykonnosti ma uz za sebou.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tím chci říct to, co jsem napsal. Nemíním chránit zkušený hráče před průměrným trenérem, když si o jeho pokračování defacto poněkolikátý sami rozhodli. Pokud jim v určitým směru vyhovuje (není tak náročný, chrání jejich místa v sestavě před mladou konkurencí), ať jsou stejně jako on kritizovaní i oni, protože on je k žádnýmu úspěchu nepřivede. To, že nebudeme brát titul, si loni psal cca od pátýho kola? Pamatuju si, jak si ho celý rok odevzdával Atléticu. Jestli o tom máš letos jasno od prvního kola, tak gratuluju, není nic jednoduššího než toho využít a vsadit na další adepty, protože budeme stále největšími favority.

Reagovat
remeslnik

Možná kdyby v době, kdy rozhodovalo o podpoře setrvání či nesetrvání Valvedeho ve funkci byl k dispozici někdo, kdo by byl potenciálně schopnější, s nějakými výsledky za sebou a se vztahem k filozofii Barcy nebo dokonce Barce samotné, tak by možná rozhodli jinak. Ale nebyl. A samozřejmě ten problém s trenérem a tím vším okolo, jak víš z nás všech nejlíp sám, jde výš. Ještě štěstí a díky aspoň za Abidala a jeho práci.

Reagovat
remeslnik

Hristo, nezlob se, ale nemáš pravdu. Pique, Bus, Rak ( nepočítám Lea, ten nemusí nic) tak by byli sami proti sobě, kdyby se snažili odstranit Valverdeho. Pak by přišel někdo, kdo by je nutil víc běhat, presovat a hrát odvážněji dopředu, což už dlouho nemuseli. A co se týká zablokování jediného spolehlivého tvořivého hráče, kterého včera měli na place (FdJ), které znamenalo stopku kreativitě celé Barcy, tak je chyba, že takový klub jako Barca, má jen jednoho. Aleňa je ještě teprv 50tiprocentní, taktéž Rafinha. Griez byl na finalizování, takže ne na tvoření. Celkově vázla souhra, nikdo nevěděl, co má vlastně dělat, kam nabíhat, chyběly automatizmy, rychlost, technika práce s míčem, odvaha, nasazení. Barca vypadala na rozdíl od Atleticu jak ke konci sezony, po 60ti zápasech a ne v prvním kole. Tady je vidět, jak je na tom Barca bez Messiho a pod vedením Vv. Výrazy v tvářích deJonga a Grieze po zápase vypovídaly o mnohém. To není panika. Prohrát se může, to se stává, ale musí to být po přesvědčivém výkonu a ne po tom, co předvedli včera.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
2miguel1

Toto je s prepačenim sračkovy futbal. Toto je Wenger styl len s tym rozdielom ze to tam Messi vsetko rozhodne. Opatrnost, priposranost, defenzivnost, pomalost, statickost, stagnacia.. V Y H O D T E H O uz konecne bozemoj

Reagovat
LAM

Oni dle mě na tréningu jen hrajou bago a běhaj.Není možný že by měco zkoušeli,protože před vápnem vůbec nevěděj co hrát což po zápase potvrdil i Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

alba to zabil no

Reagovat
teenz

V klidu hosi, myslim ze na tom budem stejne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
Dr. Admess

Že by kluci mysleli, že je to ještě jen připravák, ve kterých přeci nejde o žádnou výkonnost, sehrávaní se, jak psal například Klokan, vrchní ochránce Ernesta? Nevadí, ještě mu dejme tak půl sezóny aspoň a třeba si to konečně sedne!

Reagovat
smazaný uživatel

No tak asi nelituji toho, že jsem ten zápas nakonec neviděl.

V příštím kole se vrátí Messi a to už bude jiná. Bohužel bez něj jsme v prdeli.

Reagovat
Mercury

Je mi z toho smutno. Z tech uchvatnych fotbalovych zazitku z pred 10 let zbyl opravdu uz jen Messi.

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
Gazdo

Strasny sympatak

Reagovat
pantondavo

Proc strasny?

Reagovat
raduinho

Jako velký.

Reagovat
pantondavo

Ja to samozrejme chapu, ale strasny je negativni slovo, proto bych ho nespojoval s necim pozitivnim.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem smutné že mezitím co nám Dortmund střelil Dembeleho za 100 mega a hraje hovno tak my jsme jim prodali Alcacera za 23 a stal se z něj nejlepší hrotak v bundeslize po Lewandovskem. Dneska už 2 góly a asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to chce vyměnit prezidenta...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Real nám ukázal jak se hraje.I v 10 dva goly.U nás jak není Leo tak to vypadá na bandu průměráků.

Jinak dle mě není na co čekat a musíme začít vyhrávat.Jak se dlouhodobě ukazuje,tak pokuď nějakej tým strácí větší počet bodů,tak to není později schopnej dohonit.

Reagovat
ADM

Jinak dle mě není na co čekat a musíme začít vyhrávat

kurva tak tomu hovorim analyza

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Po jednom kole a toto bolo to jednoduchsie ked internet nebol v kazdej dedine.

Reagovat
CHONG

Karoch hadr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Reagovat
el Principito

Reagovat
valloire

Reagovat
Infi

Reagovat
mistr129

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Top

Reagovat
r3

Reagovat
Jordi Alba

Ty komentáře tady poslední dobou sou hodně drsný.

Reagovat
misinho7

Reagovat
vacin

Já bych se v té analýze nebál zajít ještě dál. Je potřeba začít dávat góly a přestat je dostávat, protože, a to vás možná překvapí, existuje analýza, která prokazuje závislost mezi počtem bodů a rozdílem mezi tím kolik gólů vstřelite a kolik dostanete.

Celou svou analýzu bych tedy zakončil velmi odvážným tvrzením, ale nebojím se jit s kůží na trh "Čím víc gólů dáme tím víc bodů máme"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
pantondavo

Piskej konec

Reagovat
Mateo16

Výsledok paráda fyzická zatiaľ na prvý polcas ale to pôjde hore.

Ja myslím že tu hru a ten výsledok nikto necakal. Ten 3 gól paráda.

Reagovat
pantondavo

Kombinace pred tretim golem

Reagovat
pantondavo

Jinak tu cervenou pro Modrice nekdo chapete?

Reagovat
Jackmaker1989

Ja teda vôbec

Reagovat
smazaný uživatel

jn skautik modric, drzitel GB, chorvatska modla a pritom dobytek ala ramos

Reagovat
pantondavo

Tys v tom videl zamer, jo?

A i kdyby to byl zamer, co na tom bylo na cervenou proboha

Reagovat
RealC.F.

Dobytek alá ramos, ty si omezenej kokot , znám větší mentály jako fabinho a spol ž po ale chápu, před 2 rokema napsali na novinkách jak je ramos zlej tak se furt vezeš

Reagovat
valloire

Já jo, vítr vane vod moře.

Reagovat
vilp

Na twitteru jsem četl, že podle nových pravidel je zákrok zezadu na achilovku přímá rudá.

Reagovat
pantondavo

Jasny, ale slo videt, ze doslapoval na nohu, nebyl to zamer, proste jen nesikovnost v pohybu.

Reagovat
ADM

Frajer z PSG co vyskocil a trafila ho lopta do ruky, po ktorej prisla penalta a postup MU, to tiez nespravil naschval. Tych pripadov je milion a tentokrat sa to stalo Lukovi

Reagovat
pantondavo

Ale tak ruka nad hlavou ve vapne (nebo kdekoli od tela) je neco jinyho, nez nechtenej doslap na patu prece

Reagovat
ADM

Sak ale pravidla to nerozlisuju, ako vidis

Reagovat
pantondavo

Tu ruku v zápase, kterej zmiňuješ si pamatuju a tam neřešíš úmysl, prostě zablokoval potenciální gól, ale nelze to srovnávat se zákrokem, kterej uděláš nechtěně, protože padáš na nohu a nekoordinuješ pohyb.

Já jsem pro dávat červenou za likvidační zákroky, ale tohle je prostě nesmysl. Ještě k tomu s VAR, nechápu, fail sezony

Reagovat
anonym

Rozdíl je v tom, že tím nechtěným došlapem můžeš jinýmu borcovi ukončit kariéru

Reagovat
misinho7

Zidane : Bale will stay. We gave a great match and every player here wants to stay and play matches.

papa Neymar, papa Pogba ..papa nejake posily sice dnes dobry vykon ale znova sa zrani potom na pol sezony a bude

Reagovat
CHONG

Tak po zavření přestupového v Anglii snad nikdo soudný s příchodem Pogby ani nepočítá...

Reagovat
misinho7

tie komentare jeho brata, neustale clanky o tom... on to aj zdielal na insta...myslel som si ze je to nerealne takto mi to pride este kus realne ale minimalne

Ale som sklamany z tohto prestupaku. Zbavili sme sa nadejnych hracov a ti co mali ist zostali.

Reagovat
CHONG

On možná jít chce, ale účkaři ho nepustí, teď už určitě ne. Spíš jsem zvědavý, kde skončí ten Neymar.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi nerikej, ze se to nevyresi klidne do 2.zari ?

To, ze PL kluby nemohou registrovat noveho hrace po deadline, jeste neznamena, ze nemohou prodavat.

Takze klidne i ten Pogba muze stale dojit az v zari. Jak MU zacnou 2-3 koly ztracet, tak to Pogba zabali a pujde.

Reagovat
smazaný uživatel

Utd. nemá nikoho pořádnýho do středu pole, bez Pogby by byli v hajzlu, takže není šance, že ho teď pustí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli mit hrace, ktery bokotuje nebo nemit hrace+prachy za jeho prestup, je zcela evidentni. To vyjde uplne nastejno.

V zime uz muze zase prijit nahradu za Pogbu.

Tam nevidim problem a penize na nej RM bude mit. Jenom zalezi na podzim, jak se MU podari zahrat v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevypadá to, že bude Pogba trucovat, to už by s tím začal v době, kdy mohli přivést náhradu. Že by ho teď prodali a čekali do zimy na náhradu je nereálný, posrali by si tím šanci na slušný umístění. Takže nejdřív ho prodaj v zimě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je logicky a podle me i Pogba vyckava co s tymem dokaze udelat Solskjaer na podzimu. On muze pripadne stale odejit v zime a muze hrat LM v jarni faze. Uvidime po podzimu....

Pokud RM budou horet v lize, tak se na nej vyplaznou prachy, aby to zachranili aspon v LM. Trio Modric, Kroos, Case se mi letos nezda vic, nez loni...

Reagovat
smazaný uživatel

To si rikam, ze Real bude horet a v zime budou muset chte nechte posilit. Ale je mozny, ze bude v zime k dispozici Eriksen za zlomek ceny, ten pro ne muze byt taky moznost.

Reagovat
smazaný uživatel

To by se ti nelibilo s odchodem Eriksena nebo ano ?

Stejne podle by tam vic sedlo Pogbu, ale to nemuzeme dopredu videt.

To same bylo u Coutinho a vsichni meli orgasmus. A ted bali kufry do Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

No on u nás už určitě nepodepíše, takže bych ho do Realu pustil, jinak půjde za rok zadarmo. Ale taky bych tam viděl spíš Pogbu, kterej by si potykal se ZZ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už veľa možností nie je...

Reagovat
misinho7

kedze Gareth a James zostavaju tak my ta moznost uz nie sme ...on pride do tej Barci

Reagovat
Mateo16

Neymar ostáva v PSG. O rok sa pokúsime znova

Reagovat
misinho7

o rok sa urcite uz nepokusime to ho mozme drbat o rok ci dva to uz bude Mbappe

Reagovat
Mateo16

Nebude. Dostal ponuku na najvyšší plat na svete. To sa neodmieta

Reagovat
Kokesh

Ten v PSG nevydrží celou kariéru. Další krok je prostě RM.

Reagovat
Messiáš

Moc nerozumím té chvále na Aleňu, za dvě slušné nahrávky dopředu na Albu a jinak posouvání na vedlejšího hráče. Ale ono se dlouhodobě měří každému jinak. Kromě Frenkieho a Rafinhy to včera za moc nestálo, ale jedeme dál. Budu snít o tom, jak Valverde v průběhu sezóny ukáže na Riquiho a získáme do zálohy konečně zase hráče, který je schopen udělat nějaké key passes

Reagovat
LAM

Aleňa se ale aspoň snažil hrát směrem dopředu a něco vytvořil.Místo toho,ale Rakitič střídal právě jeho a tragickej Roberto hrál dál.Tohle někdo chápe?

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Messiáš

Jakože argumentovat, že jede

Reagovat
Messiáš

Jlakože argumentovat, že jeden hráč hrál hůře, tak zavreme oči před při nejlepším průměrným, spíš podprůměrným výkonem Aleňi? To, že hrál Sergi na pytel nějak zlepšuje Aleňuv výkon? Jen tak mimochodem jsem mezi příspěvky pochvalu na Sergiho nenašel, výkon za moc nestal, byť bych řekl, že jeho úloha byla přece jen jiná.

To, že Valverde má své koně všichni víme

Reagovat
Miguel19

Sám chvális de Jonga, který nedal směrem dopředu tu přihrávku ani jednu...

Reagovat
valloire

jsem v šoku

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Baronne

Maj oba trochu jiný úkoly víš

Reagovat
Jordi Alba

Vale x Socky solidní závěr. Moya vyběhne a Rodrigo do prázdný tyč, Gameiro nedá penaltu, v 98. přímák a po střele penalta na 1:1.

Reagovat
Seydou Doumbia

Být na místě trenéra, tak postřílím celý tým za takový závěr.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně zajímavej zápas i v Leganes

Reagovat
Kenneth

Takefusa Kubo před dvěma měsíci přestoupil do Realu Madrid a v uplynulých dnech o jeho hostování jednal Valladolid, ze stěhování ovšem nic nebude. Mladý japonský záložník tuto možnost podle posledních zpráv zavrhl a rozhodl se sbírat zkušenosti v mládežnických týmech Bílého baletu.

No tak tohle je taky slusny mindfuck.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
r3

Preco? Podla mna normalne rozhodnutie, ak sa tak citi.

Reagovat
Kily

ono asi lepší hrát za Castillu, než prosedět prakticky celou sezonu na lavičce v první lize jako loni Lunin

Reagovat
misinho7

No on by tam isto nesedel.

Reagovat
Kily

já to moc nekoumal, tam ze strany Valladolidu měla být nějaká garance, že bude pravidelně nastupovat?

Reagovat
Pasha

Nikto ti nedá garanciu na takéto niečo. Zostane v RMC, rozumné rozhodnutie.

Reagovat
REPLIKATOR

Valencia Gameiro

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mohl být Ávila tak levný? Jen 2,7 mega...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
valloire

Vyhlašuji La Ligu za skončenou. Mistrem se stává Real Madrid, sestupující jsou Barcelona, Leganes a Vigo.

Reagovat
technecium

Naopak. Letos by to mohla být bitva až do konce. Byla by to celkem příjemná změna po těch našich dvou posledních titulech. Neexistuje nic lepšího pro Barcu, než našlapaní soupeři, kteří ji nutí se zlepšovat.

Reagovat
pantondavo

Takze letos v LM byste meli byt lepsi, co?

Reagovat
technecium

Da

Reagovat
Marv

Teda ta opce 120 Mega za Coutinha je neskutečná, nespletli se v Mnichově o desetinu čárku? skutečná cena není ani na polovině a že by zrovna Bayern udělal takový úlet?

Reagovat
ADM

Sak oni ho vobec nemusia chciet kupit, maju riesenia na dva roky kym zas niekoho ulovia zadarmo z BL

Reagovat
el Principito

na rok ne?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
ADM

Hmm, ja som čital o dvoch rokoch. Tak asi chybný zdroj.

Reagovat
Marv

Pravda, ale pro ně nepotřebný hráč.. Připomíná to Jamese

Reagovat
smazaný uživatel

Je to iba ročna zaplata na AM po odchode Jamesa a pred prýchodom Havertza

Reagovat
misinho7

Real Madrid will try to sign Neymar in the next few days. They've accelerated the negotiations with PSG.

Real Madrid are currently in a better position to sign Neymar. In the next few hours the contacts will intensify. During this weekend Madrid and PSG had new contacts and in the next few days the transfer could be closed. [AS]

WTF Bale zostava, James tiez. Ako to chcu akoze vybavit?

Reagovat
smazaný uživatel

tak adeptu na odchod tam je i tak dost ne?krom nove prichozich muze odejit kdekdo a ztrata to takova nebude...keylor, marcela, lucas, kroos, nacho, benz, ...

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně bych jim dal toho Vincka o kterého si údajně řekli. Ten nebude ani z poloviny dobrej jako Nezmar.

Reagovat
Mateo16

Zdroj je blbosť. A ZZ nikdy nepovedal že James ostáva. Modric zatiaľ nepredĺžil tak ten byohol teoreticky odísť ale aj tak je to AS

Reagovat
Pharrell

Reagovat
FCSL

Tvl ted koukám jak Sevilla ten kádr brutálně protočila Oproti posledním zápasům minulé sezony v základu jen Vaclík a Navas To je horší jak Slovan

Reagovat
RadekVonCZE

Snad se sehrají dobře a půjde jim to

Reagovat
Hristo Stoichkov

Klasický Monchi. Protočili to opět přehnaně, ale jména podle mě celkem zajímavý a mají i výbornýho trenéra v Lopeteguim. Podle mě mají na to bojovat o LM.

Reagovat
Pharrell

o EL

Reagovat
Ed_Hazard

Reguillon dnes v prvom zapase ubohych 1+1. Ceba za Arsenal proti Burnley zase len 2 acka. Este ze sme sa ich zbavili aspon na sezonu. ZZ

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

chcelo to frantika za 50 a do zalohy radsej ani nikoho

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslím, že po istom čase budeme takto poukazovať aj na Florentina za prepustenie Lopeho.

Reagovat
Raul=Real

Dobre si to tam daval Regui

Reagovat
Kokesh

Ceballose chápu, jemu to hostování může fakt hodně prospět. Ale Reguillon mohl jít za Marcela a nemusel se nikdo za miliardu kupovat. To je velký zklamání...

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico doma vo velkych krcoch. Takto si to fanusikovia Atletica po 300 milionovych nakupoch asi nepredstavovali.

Reagovat
bruchy

Atletico dá jeden gol z jediné dobré akce a pak to se štěstím hodinu betonuje?

Barca celý zápas nevymyslí nic jiného než přihrávky na pět metrů

Tohle má být nejlepší liga na světě?

Reagovat
darktemplar9999

Tých akcí tam bylo víc. Kdyz je ale tím pod tlakem tak jasne ze se vrací a zacnu branit. Ci kdyz je balon na nasi strany hriste mame poslat utok a zalohu do offsajdu na druhu puli? : ale chapu ze kdyz hrajeme proti timu s nejvice faulami v lize za minuly rocnik tak ta rozkouskovana hra nikoho nebavi asi .

Reagovat
bruchy

Jako sorry, ale tým ranku Atlética by na svém hřišti vůbec neměl takhle betonovat. Tam nebyla žádná snaha jít do útoku, vepředu STÁL Morata a míč šel pořád do strany, pak třikrát dozadu a nákopem 10 metrů za půlku se to odevzdalo. Kdyby rozhodčí Getafe nepískal každou blbost, tak Atleti nevylezou dál než 10 metrů před vlastní vápno...

Reagovat
bruchy

Neřeknu, kdyby to bylo na posledních 10 minut, ale ona to byla hodina. Parametry snesl jen Félix, kterého pro jistotu stáhli

Reagovat
darktemplar9999

Tak felixe stáhl kvuli zraneni pokud se nemylim.

Reagovat
darktemplar9999

Snaha byla, jen lemar a partey to furt nakopavali dozadu lebo nemeli myslenku neco vymyslet :D Nemluve o tom, ze nasi hraci neustale napadany a donucovani to proste nahrat dozadu. Chteli sme se na kratke prihravky kombinacne prebijt stredem, ale to si getafe pohlidalo. Tohle beton nebyl, kdyby byl, tak hraci getafe maji vic strel na branu :D Byl to souboj zalohy se zalohou o mic, kazde druhe odebrati mice medzi sebou byl faul, takze pak jen milion prijmych kopu, ktere uz byli spis o nahode, jelikoz byli docela nepresne. 62% drzeni mice v prvni puli taky dava najevo, ze od nas to beton nebyl :D Ti prihravky dozadu samozrejme lezu na nervy i mne, ale kdyz nemame hrace co vedi obejit jeden na jednoho, krom felixe a vitola co se tyce zalohy tak mic pod tlakem jde proste nas5 dozadu, aby sme ho zas nemuseli cez dalsi faul ziskavat

Reagovat
bruchy

V něčem máš určitě pravdu, ale stejně si nemůžu pomoct. Úplně po gólu přestali hrát. Kdyby jeli naplno do ofenzivy, vypadalo by to jako první půlhodinu. A po tom prvním vyloučení by vůbec nedopustili to, co se dělo.

Reagovat
Pharrell

Není nejlepší , nej je momentálně EPL.

Reagovat
bruchy

Naprostý souhlas, ale někteří tvrdí opak

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pipo123

Mňa ten futbal bavil, hlavne Getafe hralo výborne v zálohe a obrane, tu sa kritizuje výkon Atletica, ale to napádanie a dostuponie od hráčov Getafe bolo naozaj výborne, skôr by stálo za to sa zamyslieť že team čo má rozpočeť ako kluby v League One hraje sa herne vyrovnal Atleticu. To že Getafe hraje často hnusne, čo ukázali už minulú sezónu je vedlajšie, futbal tam robia skvele a majú výsledky.

Reagovat
Kantos

Reagovat
darktemplar9999

Tak i Atletico v dobach bidneho rozpočtu takhle začínalo. Možna taky vyrostu v poradny madridsky klub. Drzim im v tomhle prsty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole s takovejma lidma clovek proste nemuze vyhrat. Kdyz hrajou slabsi tymy s Barcou/Atleticem vyrovnanou partii, tak je to teda vlastne ukazka slabosti tech top tymu, potazmo cely ligy. Kdyz se to samy deje v PL, tak je to ukazka ty bajny "vyrovnanosti", ktera dela PL nejlepsi.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs
Reagovat
smazaný uživatel

ja tam vidim 7 zlych prihravok za 30 sekund

Reagovat
Rudnevs

No práve... To mala byť odo mňa irónia na tú “najlepšiu ligu na svete”.

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
smazaný uživatel

to je komedie

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Anacron

Tiki taka dřeváci

Reagovat
valloire

tomu se říká holomajzna, legendární video

Reagovat
smazaný uživatel

Valladolid A ten Lodi je co za klauna, prvních 41 minut v nové lize a hned rudá

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmmm, tak uvidíme, jak na tom bude Betis

Reagovat
vilp

Official: @Phil_Coutinho loan for 8,5 Million Euro, Option to buy 120 Million Euro @FCBarcelona

Reagovat
misinho7

urcite im Bayern neda take prachy zanho po sezone.. za 28.r hraca... oni pojdu po Sanem..Barca musi dufat ze sa v Mnichove chyti a stupne mu cena

Reagovat
Jazdec

Také prachy za neho nedá nikto. Buď pôjde Barca dole na 80M alebo ho nový tréner od budúcej sezóny bude vedieť/chcieť využiť.

Reagovat
madridcan

Ako je na tom Messi? Stiha Betis?

Reagovat
blaugrana

netipuj proti Barcicke

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Switchback

asi jo

Reagovat
Phillipinho

Tak Cholo vyrukoval se 4-3-1-2 s Lemarem na podhrotu a pred nim Felix s Moratou. Saul s Kokem nechavali cely kridelni prostory pro Trippiera s Lodim. Do ty cerveny karty to bylo slusny, dal uz se to tezko hodnoti. Hrat celej zapas 10 na 10 v prvnim utkani ligy je dost narocny. Trippier zatim vyborny, tyhle balony tam Morata presne potrebuje, protoze ve vzduchu je vybornej. Doufam, ze Cholo po tomhle debutu neodepise Lodiho a naopak ho povzbudi. MOTM asi Savic, kterej hraje uz od zacatku pripravy perfektne. Casem si ale myslim, ze ho Hermoso vytlaci, protoze jeho rozehravky a dlouhy balony jsou uplne nekde jinde a navic Gimenez se bude moct vratit na pravyho stopera, kde mu to proste sedi daleko lip.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele