Komentáře a souhrny

Žilina znovu prohrála, z Marseille si veze jednogólovou prohru

Slovenská Žilina nedokázala ani ve svém třetím zápase v rámci skupiny Ligy mistrů získat ani bod a krčí se na posledním místě tabulky. Tentokrát měl k bodům slovenský celek nejblíže, ale ani přesto se mu to nepodařilo. Trápící se Marseille zvítězila na svém hřišti nejtěsnějším možným rozdílem 1:0 a o jediný gól zápasu se postaral ve 48. minutě Souleymane Diawara.

Magická minuta dala Realu vítězství nad AC Milán

Real Madrid přehrál ne příliš přesvědčivý AC Milán v poměru 2:0. O výsledku rozhodla jediná minuta, během které vstřelil Bílý balet oba góly. Real si tak upevnil vedení v tabulce a velice se přiblížil postupu do další fáze Ligy mistrů.

Spartak nekladl odpor, Chelsea si z Moskvy veze tři body

Chelsea možná ani nečekala, že si z Moskvy odveze tři body tak snadno. Jenže poté, co ovládla první poločas a dala dvě branky, si ve druhém dějství vedení pohlídala a s plným počtem bodů po třech zápasech míří za postupem ze skupiny. Spartak ale i tak udrží druhou pozici.

Primera Division - souhrn 7. kola

Real Madrid vyhrál v Malaze a posunul se do čela tabulky, kde zůstal i po pondělním duelu v Heraclesu, kde nedokázal vyhrát Villarreal. Barcelona otočila zápas s Valencií a bodově se na ni dotáhla. Atlético se přiblížilo ke špici tabulky, když zvládlo derby s Getafe. V neděli se z výhry těšili v Santanderu, Levante, Bilbau a v Gijonu. Naopak Espanyol si odvezl body z Mallorky. V La Coruñi branka nepadla.

Anglická Premier League - souhrn 8. kola

Trápení Liverpoolu pokračuje, derby skončilo výhrou Evertonu. Chelsea veze ze hřiště Aston Villy bod za remízu 0:0 a dohání ji Manchester City, který odváží výhru z Blackpoolu. Arsenal otočil zápas s Birminghamem a dotáhl se na Manchester United, který doma prohospodařil dvoubrankový náskok v duelu s WBA. Venku zvítězil Tottenham. V pondělí si body rozdělily Blackburn se Sunderlandem.

Gambrinus liga - souhrn 12. kola

Plzeň přehrála Brno a využila tak včerejší nabídku Sparty, která prohrála s Teplicemi, na zvýšení náskoku v čele ligy - ten nyní činí plných dvanáct bodů. Zaváhání Sparty využila i Olomouc, která po pondělní výhře nad Slováckem poskočila na druhé místo.Jablonec rozstřílel Příbram, Bohemians porazili Liberec a Hradec Králové remizoval s Mladou Boleslaví. Budějovice porazily Baník Ostrava. Slavia má z Ústí jen bod.

Ligue 1 - souhrn 9. kola

Marseille znovu vyhrála, tentokráte doma udolala Nancy. Bordeaux vyhrálo v Auxerre, Montpellier si poradil se Sochaux a PSG veze body z Toulouse. Domácí výhru 2:1 mohou slavit v Nice a Lorientu. Mezi Lens a Rennes branka napadla. Lyon v posledním utkání přehrál Lille.

Serie A - souhrn 7. kola

Inter dnes odpověděl na včerejší úspěch městského rivala AC proti Chievu, obhájce titulu přivezl všechny body z Cagliari. Večer ale vyhrálo Lazio v Bari a vrátilo se do čela tabulky. Juventus předhrál Lecce, Palermo Bolognu. Tři body berou i Sampdoria a Udinese. Fiorentina se propadla na poslední místo.

Ruská Premier Liga - souhrn 24. kola

Zenit si doma poradil s Amkarem a míří za ziskem titulu. Nezaváhal ani Rubin a tři body vybojovalo i CSKA. Lokomotiv porazil Nalčik a v tabulce se na něj bodově dotáhl. Tomsk remizoval se Saturnem 2:2, a tak si oba týmy udržely své pozice v tabulce. Body se dělily také v Samaře. Dinamo potěšilo fanoušky vysokou výhrou nad Anži.

Bundesliga - souhrn 8. kola

Frankfurt potvrdil dobrou formu výhrou v Kaiserslauternu, Hoffenheim zdolal Gladbach. Mainz včera poprvé ztratil, doma podlehl Hamburku a přepustil první místo Dortmundu. Leverkusen otočil zápas ve Wolfsburgu. Bayern zásluhou Gómeze porazil Hannover, Werder vydřel výhru nad Freiburgem...

Nizozemská Eredivisie - souhrn 9. kola

Eindhoven nezaváhal na hřišti posledního Tilburgu a udržel si jednobodový náskok před ajaxem, který včera přehrál Bredu. Groningen porazil Bredu a Roda jasně vyhrála nad Vitesse. Twente veze body ze hřiště Feyenoordu, Alkmaar uspěl ve Venlu. Den Haag porazil Excelsior, doma zklamal Utrecht. Ze třech bodů se raduje také Heracles.

Skotská Premier League - souhrn 8. kola

Skotská liga je zatím exhibicí Rangers a Celtiku. Obhájci titulu včera po přestávce smetli čtyřmi góly Motherwell a zůstali stoprocentní. Dnes je napodobil Celtic, který vyhrál v Dundee. Hibernian porazil Kilmarnock, Hearts vezou body z Aberdeenu. St. Mirren doma remizoval s Hamiltonem, stejně jako Inverness se St. Johnstone.

Corgoň liga - souhrn 12. kola

Vedoucí Žilina s přehledem zvládla generálku na zápas Ligy mistrů proti Marseille, když v pátek jasně zvítězila ve Zlatých Moravcích 4:0. Hattrickem se blýskl Tomáš Majtán. Senica nezvládla závěr zápasu s Trnavou a nakonec podlehla 1:2. Slovan získal tři body na hřišti Košic, Prešov remizoval s Ružomberokem...

Kvalifikace ME 2012 - souhrn úterních zápasů

Češi potvrdili v Lichtenštejnsku roli favorita. Totéž se povedlo také například Nizozemcům proti Švédsku, Němcům v Kazachstánu či Španělům ve Skotsku. Slováci s Iry remizovali, zápas mezi Itálií a Srbskem byl zrušen, na vině jsou výtržnosti hostujících fanoušků.

Česko potvrdilo roli favorita a veze tři body z Lichtenštejnska

Úkol splněn! Česko sice nepředvedlo na hřišti Lichtenštejnska žádnou gólovou smršť, přesto dokázalo vybojovat tři body bez větších potíží. O výhru 2:0 se gólově postarali Tomáš Necid s Václavem Kadlecem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele