Premier League - souhrn 26. kola

11.02.2014, 22:45, aktualizováno 12.02.2014, 22:58
Komentáře a souhrny
Arsenal nedokázal přeskočit aktuálně vedoucí Chelsea, protože ve šlágru kola remizoval s Manchesterem United. Liverpool díky penaltovému gólu z nastavení vyhrál na Fulhamu, Tottenham nastřílel Newcastlu čtyři góly na jeho hřišti. Program 26. kola narušil silný vítr, dva zápasy byly odloženy.

Stoke City - Swansea City 1:1

12.02.2014 21:00

Góly: 17. Peter Crouch - 52. Chico

Na Britannia Stadium se málem nehrálo. Nakonec však po absolvování bizarních cvičení s balonem kutálejícím se okolo rohového praporku pořadatelé uznali extrémní větrné podmínky za ucházející, a tak se ve Stoke-on-Trent zrodila neatraktivní remíza 1:1, která oba rivaly v boji o záchranu posunula o další jeden krůček dále od sestupové propasti...

Ani odložení výkopu o 15 minut příliš ničemu nepomohlo, a tak se na Britannia Stadium doopravdy po drtivou většinu zápasu operovalo za dosti ztížených podmínek. Na ty se zprvu lépe adaptovali domácí, kteří se také poměrně rychle ujali vedení. V 17. minutě Crouch předal míč Odemwingiemu, ten trefil patu jedné z tyček a vytáhlý Angličan využil příznivého odrazu, i navzdory na čáře utvořené improvizované hradbě z těl.

Swansea i při silném větru dále v poklidu dominovalo statistice držení míče, ovšem větší šance si tvořili Potters. Z 25 metrů nepříjemně pálil Arnautović a přímo do Vormova hrudníku později vypálil také Walters. Těsně před obrátkou už na nic moc nedošlo, jelikož podmínky dosáhly minimálního bodu únosnosti; Begovićovi v jednu chvíli míč před odkopem ani nebyl s to zůstat na jednom místě.

Labutě po přestávce mírně zpřesnily rozehrávku, z čehož mimo jiné pramenila solidní příležitost Bonyho. Vyrovnávací gól se však hned v 52. minutě zrodil díky jiným fotbalistům - Hernández od rohového praporku nadvakrát odcentroval, aby se vzápětí přeci jen ujala hlavička nebývale rozstříleného Chika.

V závěrečných pasážích to pak bylo právě Swansea, kdo se ocital blíže rozhodující trefě. Hned dvakrát mohl skórovat Bony - jednou ho ale vychytal Begović, podruhé jeho zástupce na čáře Shawcross. A když se bosenský brankář vyznamenal také proti nadějné dalekonosné ráně z dílny De Guzmána, bylo definitivně rozhodnuto o remízovém výsledku.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Liverpool FC 2:3

12.02.2014 21:00

Góly: 8. Kolo Touré (vl.), 63. Kieran Richardson - 41. Daniel Sturridge, 72. Philippe Coutinho, 90+1. Steven Gerrard (pen.)

Vyhrát na půdě posledního celku tabulky gólem z penalty a navíc druhé minuty nastavení, to není žádná rajská hudba pro uši fanouška Liverpoolu, přesto alespoň nějakým způsobem splněná povinnost. Reds se v nedávné minulosti potýkali s diametrálně horší venkovní formou oproti té domácí a tímto ušmudlaným vítězstvím poměrem 3:2 si bilanci přeci jen mírně vyspravili...

Zatímco proti Arsenalu šli liverpoolští velmi brzy do vedení a po deseti minutách měli dokonce dvoubrankový náskok, tentokrát do ligového zápasu vkročili levou nohou. Konkrétně tedy Kolo Touré, který značně nezdařile odkopával banální přízemní centr z levé strany, vsítil si bizarního vlastence a LFC poprvé v tomto roce na cizí půdě nechal dotahovat náskok soupeře.

A to se Reds dlouho nedařilo, ve skutečnosti Cottagers po celý první poločas platili za lepší stranu. Ještě před Tourého lapsem měl dobrou šanci Tunnicliffe a posléze již za stavu 1:0 spálil obrovskou příležitost Bent, když jej nádherným centrem vyzýval Richardson. Teprve tahle akce jako by favorita probudila, a tak o necelých deset minut později - na sklonku úvodní části - Gerrard přihrávkou vnějším nártem našel Sturridge a ten pravým nefalšovaným "angličákem" vyrovnal.

Po změně stran byl potom Liverpool velmi blízko obratu, když Suárez natrefil na brankovou konstrukci, místo toho ale nakonec musel dotahovat. V 63. minutě se totiž po mizerném odkopu Škrtela ujala Richardsonova koncovka z velké blízkosti.

Ani toto vedení ovšem Cottagers nevydrželo, když za pár chvil zpoza vápna perfektně zakončoval Coutinho. A dosud stále ještě zasloužilý večer pro Fulham definitivně zhořkl v nastavení - ve chvíli, kdy Riether nešikovně atakoval Sturridge, a Gerrard chladnokrevně proměnil pokutový kop. Tomu už mimochodem - aby toho nebylo málo - čelil David Stockdale, neboť Cottagers již potřetí v sezoně ztratili pro zranění svou brankářskou jedničku Maartena Stekelenburga.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Manchester United 0:0

12.02.2014 20:45

Góly: -

Šlágr Premier League zklamal. Pozornost fanoušků Premier League se soustředila na jediný zápas. Utkání Manchesteru City a Evertonu se kvůli silnému větříku odložila, a tak snad úplně všichni sledovali duel United s Arsenalem. Jenže diváci na Emirates Stadium mohli odcházet z ochozů značně rozčarování. Zklamání v Londýně převážilo, nepadl ani gól a Man Utd na Arsenalu uhrál remízu.

Arsenal se snažil vzpamatovat z drtivé porážky 1:5 od Liverpoolu, Manchester United zase z ostudné domácí remízy 2:2 s Fulhamem. Ani jednomu se však, co se výkonu týče, příliš zlepšil nepovedlo.

Od začátku utkání byla hra vyrovnaná a vzhledem k úrovni obou týmů mohli být diváci na Emirates Stadium zklamáni do nejvyšší míry. První minuty sice nabídly zajímavou podívanou, jenže brankáři byli jednoznačně úspěšnější.

Robin van Persie měl velikou šanci na otevření skóre už po dvou minutách, kdy obral před vápnem Artetu a mohl jít sám na branku. Szczesny však jeho přízemní pokus kryl. O nic líp nedopadl na druhé straně Wilshere, jehož rána byla zblokována.

Obě mužstva se pokoušela o ofenzivní snahu, jenže v koncové fázi troskotala. Jakous takous převahu měli domácí, ale zužitkování? Nulové. Giroud na malém vápně hlavou zacílil vedle branky. De Geu vystrašila i rána Rosického, kterou totiž Vidić nechtíc zblokoval do jeho protipohybu a v cestě do sítě zabránil míči jen Španělův tygří skok.

United vlastně téměř nic nevymysleli, jenže ani hráči Arsenalu nebyli schopni ohrozit branku. Když už se dostali ke střele, pálil Giroud nad. Prostor mezi třemi tyčemi netrefil ani o chvíli předtím hlavou.

Druhé dějství zlepšení nepřineslo, leč gólové šance na obou stranách diváci viděli. Blízko gólu byl jako první Laurent Koscielny, který hlavičkou překonal De Geu, ale radost mu zkazil na brankové čáře stojící obránce United.

Svěřenci Davida Moyese měli největší šanci utkání zhruba čtvrt hodiny před koncem. Útok dua Rooney - Van Persie vyšperkoval prvně jmenovaný krásným obloučkem do vápna na svého kolegu, jehož hlavičku skvěle vyrazil Szczesny na břevno.

Na druhé straně se o rozhodnutí pokoušel dvakrát Santi Cazorla, jenže oba pokusy zastavil u tyče De Gea. Obzvláště první ze zákroků stál za to. Utkání tak skončilo bez branek.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Tottenham Hotspur 0:4

12.02.2014 20:45

Góly: 19. Emmanuel Adebayor, 53. Paulinho, 82. Emmanuel Adebayor, 88. Nacer Chadli

Nejlepší představení Tottenhamu pod vedením Tima Sherwooda? Dost možná, alespoň po individuální stránce. Emmanuel Adebayor, jenž se zpříma podílel na třech čtvrtinách dnešní gólové nadílky Newcastlu, totiž v konkurenci výborně hrajících Paulinha, Dembélého či Llorise určitě nevyčníval natolik, jak by se mohlo na první pohled zdát.

Což je jistě pozitivním zjištěním pro mladého manažera Spurs, ne už tak ale pro jeho protějšek, jehož tým na domácí půdě i kvůli dalšímu čistému kontu Llorise nedokázal skórovat již více než šest hodin. Alan Pardew nyní třikrát v řadě přihlížel ostudným ligovým porážkám a přes pohodlné místečko na 9. příčce by se mohl bát o svou pozici. Ve skutečnosti to však byl majitel Mike Ashley, kdo se krátce po výkopu stal předmětem fanouškovských výzev k odchodu.

Alan Pardew v týdnu překřtil Davidea Santona na "nového Phila Nevillea" a jistě to myslel jako kompliment; dnes však italský univerzál působil spíše jako manchesterský odchovanec na sklonku kariéry. V jednu chvíli jej zesměšnil Dembélé, aby Adebayor za přispění vydatné teče těsně minul; posléze zase ze Santonova pochybení málem těžil Paulinho.

Spurs skutečně odstartovali velmi dobře. Newcastle se musel v úvodních pasážích omezit akorát na jednu spálenou příležitost navrátilce Papisse Cissého, jinak stěží udržel míč na kopačkách a s rozestavením 4-4-2 vůbec nezvládal čelit tříčlennému středu soupeře. Krátce poté, co Vertonghen po znamenité Walkerově dodávce z přímého kopu těsně minul, tudíž šli Kohouti do vedení. Bentaleb se šikovně vyhnul Sissokově ataku, svou ukrytou střelou notně zaskočil Krula a Adebayor měl z dorážky snadnou práci.

Inkasovaná branka Tottenham na sklonku první dvacetiminutovky lehce nabudila, ovšem Tottenham byl z brejků stále nebezpečnější. Po jednom z nich Lennon dokonce nastřelil tyč. Naopak na druhé straně se trojlístku Cissé-Ameobi-de Jong až trestuhodně nedařilo využívat minel z dílny Younese Kaboula.

Do druhé půle na místo mizerného Santona naskočil Dummett, pevnosti domácí defenzivního valu to však pranic nepomohlo. Již v 53. minutě to byl pro změnu Paulinho, kdo promptně reagoval na Krulem vyražený balon; gólové střele přitom předcházela nádherná patička Brazilce do cesty střílejícího Adebayora. Ten se dále sám prosadil až v 82. minutě, když za sebou Magpies měli zdaleka nejlepší pasáž utkání.

V jejím průběhu Lloris kolem tyče vyrážel Dummettovu ránu, pohlídal si i pár dalekonosných pokusů Gouffrana a nakonec se zblízka vyznamenal také proti Débuchyho koncovce po Ben Arfově centru. Teprve záhy se Spurs jali pojistit své vedení. Nejprve Adebayor precizním halfvolejem navázal na neúspěšnou snahu konečně zotaveného Townsenda; posléze si Chadli skrze nádhernou trefu do šibenice připsal svou první ligovou trefu v (relativně) novém působišti.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Chelsea FC 1:1

11.02.2014 21:00

Góly: 87. Victor Anichebe - 45. Branislav Ivanović

Takový klasický zápas Chelsea, který končívá zklamáním. První poločas naprosto nudný, přesto se na jeho konci "nějak" dostali Blues do vedení. Profesorským výkonem v části druhé sice soupeře většinu zápasu přehrávali, nedokázali však zasadit druhý úder a v nervózním závěru přišli o nesmírně cennou výhru.

První poločas na Hawthorns byl absolutně nekoukatelný. Kdyby diváci v útrobách nezaplatili za vstupenky několik desítek liber, mohli zůstat na sedačkách snad jen ze zvědavosti, zda bude druhá půle dosahovat tak vysoké míry bídy jako ta první.

Nejhorších bylo asi úvodních dvacet minut, kdy se nudou kousal snad i rozhodčí Anthony Taylor. Jak Chelsea, tak West Brom byli šíleně nepřesní v rozehrávce, natožpak ve finální fázi. Až po zmíněné pasáži předvedli Blues pohlednou akci, kdy Willian poslal do vápna obloučkem Eto’a a ten po individuální akci hledal zajímavě před brankou Ivanoviće. Míč však duo McAuley - Yacob odklidilo na roh.

Ojedinělost této polo-šance (a to ještě s přivřením oka) dokumentuje statistika střel na branku po pětačtyřiceti minutách - zela totiž prázdnotou úplně stejně jako gólový stav. Lehké vzrušení zavládlo na tribunách v Birminghamu snad jen při dvou zajímavých střelách Williana těsně vedle a při pokusu Brunta, jenž mířil rovněž vedle.

Nastavený čas byl nicméně pro oba celky naprosto stěžejním. Ve třetí ze dvou nastavených minut rozehrál Willian rohový kop, Luiz lehkou tečí prodloužil míč na zadní tyč a tam se do něj položil zcela nekrytý Branislav Ivanović. Srbský bek tak ve druhém venkovním zápase v řadě otevřel skóre.

Druhé dějství už taková tragédie nebyla. Po pár minutách ostatně velmi nebezpečně pálil Samuel Eto’o, který zužitkoval pěkný pas velmi aktivního Williana. Pár minut nato se sám Brazilec chopil zodpovědnosti a zpoza vápna vypustil na Fostera velmi nevyzpytatelnou ránu.

Blues měli v utkání převahu a kontrolovali jej. Druhý gól, který by jim dodal jistotu na kopačky a zápas prakticky rozhodl, však ne a ne vstřelit. Nejblíže byl kdo jiný než Willian, který pálil sice razantně, ale doprostřed branky. Na druhé straně pak vylekal Petra Čecha Morrison, který střílel z dobré pozice, jenže vysoko nad.

Zhruba čtvrt hodiny před koncem se začali domácí nadechovat k náporu. Obrovské šance měli Thievy a Brunt, kteří naštěstí pro favorita utkání branku těsně netrefili. Ve vápně Chelsea bylo dusněji a dusněji, Dawson hlavičkou po rohu těsně minul.

Domácí se dočkali až čtyři minuty před koncem utkání. Svoji převahu využili ve vzduchu, Berahino narýsoval překrásný centr mezi penaltu a malé vápno, kde Victor Anichebe přeskočil Luize, využil lehkého zaváhání Čecha a vyrovnal na konečných 1:1.

Více informací k zápasu

West Ham United - Norwich City 2:0

11.02.2014 20:45

Góly: 84. James Collins, 90+5. Momo Diamé

V nekonečné frustraci se po dnešku bude utápět manažer Chris Hughton a s ním i celý Norwich. Ten měl několik příležitostí k preciznímu navázání na senzační bod ze zápasu s ManCity, místo toho se ale skrze chybu Johna Ruddyho sám v závěru připravil o jakoukoliv nadílku. Kolikáté už letošní déja-vu pro paliče z Carrow Road?

Dvě největší šance úvodních pasáží připadly hostům. Nejprve Hooper hlavičkoval do Adriána po centru Redmonda, posléze tentýž talentovaný křídelník přišel pro změnu s úžasnou uličkou a Snodgrass neuspěl, ani když stanul proti Adriánovi tváří v tvář.

Na opačném konci hřiště se Jarvis dostal k první nebezpečnější střele West Hamu až ve 20. minutě. V poločase měl tudíž rozhodně vést spíše Norwich, o tom dál nemohlo být pochyb. Když si příště v ideální pozici chystal míč ke střele Johnson, přispěchal pro změnu s pozdním, ale vynikajícím skluzem Tomkins.

Naproti tomu West Ham se omezoval na nedobře umístěné rány, které po Ruddym prakticky ani nevyžadovaly žádný pohyb. To platilo pro pokus Carltona Colea i Marka Noblea. Hammers se nakonec rozehřívali po celou první třetinu duelu, teprve záhy konečně začali pořádně vystrkovat růžky. Nebezpečí nesl jeden Bassongem odvrácený Downingův centr, ale i Jarvisova zablokovaná rána. Mimoto se ještě WHU hned dvakrát dožadovalo penalty, pokaždé by ale šlo o velmi přísné tresty.

West Ham v lize neinkasoval od 18. ledna a s nulou završil i tento relativně hektický poločas; na jeho sklonku ovšem málem kapituloval, když si Tettey v rychlosti narazil s Hooperem a ještě jednou před pauzou protáhl Adriána. Španělský brankář tedy dál na sto procent plnil své poslání, s čím už však Sam Allardyce zjevně nebyl spokojen, byla ofenzivní produkce. Proto tedy pro kompletní druhý poločas vysvlékl Borriella na úkor Carltona Colea.

Ze strany West Hamu se ale nic moc nezměnilo, nejblíže branky byli domácí snad ve chvíli, kdy Nolan prováhal správný okamžik k zakončení. Jinak byl celkově druhý poločas o poznání méně atraktivní, ba koukatelný, i v jeho průběhu si však každopádně Norwich vypracoval alespoň jednu šanci, kterou mohl následně oplakávat. Konkrétně šlo o situaci z 69. minuty, kdy se po kolmé výzvě od Snodgrasse sám před Adriánem ocitl pro změnu Hooper, aby ztroskotal na gólmanově levé noze.

Ještě silnější mohl být nářek Kanárků v 77. minutě, kdyby se Ruddy nevytasil s prvotřídním zákrokem proti zcela opomenutému Diamému. Posléze to byl opět Norwich, kdo se mohl zasadit o změnu skóre, ovšem v takovém případě by zřejmě musel na místě Yoba stát zkušenější zakončovatel. Takhle Nigerijec balonem, který vyplivl chumel kolem malého vápna v čele s brankářem Adriánem, docela dobře pohrdl a jen ho slabě nasměroval na "střechu" domácí klece.

A tohle všechno se nakonec Norwichi přeci jen sečetlo; a paradoxně se pod to podepsal hrdina jednoho z předchozích okamžiků John Ruddy. Ten v 83. minutě úplně nesmyslně vyrazil za centrem z levé strany a pak jen s rukama před obličejem zoufale přihlížel, kterak rychlejší Collins po zhruba dvouleté odmlce znovu skóruje v Premier League.

Další podpásovku pak zkroušenému Norwichi zasadil v posledních vteřinách nastavení šťastný Diamé, jenž za vydatné pomoci teče soupeře proměnil brejkový úprk. Už před tímto momentem nicméně bylo nad slunce jasné, že Chris Hughton půjde na pozápasovou tiskovou konferenci značně rozladěn; tak jako nedávno po Cardiffu.

Více informací k zápasu

Hull City - Southampton FC 0:1

11.02.2014 20:45

Góly: 69. José Fonte

Southampton dokázal to, o co se marně snažil 104 utkání. Více než 12 let trvalo klubu z jihu Anglie, než dvakrát za sebou vyhrál na půdě soupeře. Až teď. Na triumf z hřiště Fulhamu navázali i v Hullu a díky jediné trefě stopera Fontera si připisují tři body.

Hosté do utkání i lépe vstoupili a brzy mohli jít do vedení, kdyby Rickie Lambert mířil jen o kousek přesněji. Takhle však trefil jen tyč. Za hlavu se příznivci i hráči Southamptonu drželi znovu před přestávkou, kdy krásnou ranou zpoza vápna rozezvonil Jay Rodriguez pro změnu břevno.

Hull byl od prvních minut horším a pasivnějším týmem. Soustředit se musel hlavně na bránění a dopředu se vydával sporadicky. Odpovídal tomu i seznam větších šancí. Vždyť v úvodním dějství zahrozili jen díky agilnímu Longovi, který trefil tyč, načež Boydou dorážku vyrazil nad Boruć.

Po změně stran pokračovali Saints v převaze, ale jak Rodriguezova, tak Lambertova střela byla zblokována. Další ránu forvarda hostů pak vyrazil pohotový Harper.

Jedinému gólu však předcházela ještě mnohem větší holomajzna. Fonteho hlavičku totiž Harper vyrazil, stejně jako Lallanovu bezprostřední dorážku. Fonteho další pokus sice odkopával z čáry Figueroa, ale už bylo pozdě. Nehledě na to, že kdyby to stihl, Rodriguezova čtvrtá snaha by už síť rozvlnila jistojistě.

Více informací k zápasu

Cardiff City - Aston Villa 0:0

11.02.2014 20:45

Góly: -

Cardiff ztratil důležité dva body v boji o záchranu, když doma pouze remizoval 0:0 s Villou, a to ještě gólman David Marshall pojišťoval výsledek parádním zákrokem v samém závěru. Birminghamský klub je průběžně jedenáctý, Cardiff zůstává v sestupovém pásmu.

Domácí kouč Ole Gunnar Solskjaer dobře věděl, co všechno je v sázce, a vyslal na hřiště nebývale ofenzivní sestavu; kýžený efekt se však nedostavil, ačkoliv byl Cardiff v první půli opticky lepším týmem. Po nezáživném úvodu, který trochu osvěžila pouze nepřesná rána Fabiena Delpha, zapnuli Velšané na vyšší obrátky a ve 14. minutě dvakrát krátce po sobě trefili brankovou konstrukci - nejprve Zaha vyzval Campbella a hostující gólman Guzan musel předvést skvělý zásah, aby míč vytlačil na zadní tyč, poté se k němu dostal ještě Noone, ale přestože tentokrát už Guzan nic nezmohl, balon skončil k jeho úlevě pouze na břevně.

Další šanci zaznamenal opět Campbell, jehož ránu zblízka zblokoval Ron Vlaar; toto duo spolu vzápětí svedlo ještě jeden souboj, ale i tentokrát byl úspěšnější obránce Villy. Cardiffu se dokonce podařilo dostat míč do sítě, ale Zaha byl v době střely z malého vápna v ofsajdu. Na druhé straně se hosté dožadovali penalty poté, co Bentekem tísněný Théophile-Catherine zasáhl při hlavičkování míč rukou, píšťalka sudího však zůstala němá.

Do druhé půle vyběhla Villa v mnohem agilnějším tempu, a výsledek se málem dostavil - Bentekeho hlavička po skvělém Albrightonově centru mířila na bránu, naštěstí pro domácí však stál v cestě Caulker. Cardiff se sice brzy vzpamatoval, ale zápas byl už až do konce maximálně vyrovnaný; na střelu Campbella z rohu vápna odpověděl na druhé straně podobně neúspěšným pokusem Bacuna. Jones hlavičkoval přímo do Guzanovy náruče, a k úspěchu nevedla ani kombinace Bacuny s Bentekem ve vápně Cardiffu.

David Marshall si poprvé sáhl na míč až v závěru utkání - a ubránit domácí bod musel hned nadvakrát. Nejprve levačkou vyrazil Delphovu ránu, kterou ještě tečoval Gary Medel, to však byla pouze příprava na to, co mělo ještě přijít. V další šanci Villy zastoupil svého gólmana Théophile-Catherine, když skvělým obranným zákrokem vytrestal Agbonlahorovo váhání se střelou, a pak už přišla řada na parádu skotského strážce - proti ráně Andrease Weimanna se musel ve výskoku vyšponovat do protipohybu, čisté konto však uhájil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC26176348:2157
2.Arsenal FC26175448:2656
3.Manchester City25173568:2754
4.Liverpool FC26165566:3253
5.Tottenham Hotspur26155636:3250
6.Everton FC25129437:2645
7.Manchester United26126841:3142
8.Southampton FC26109737:2939
9.Newcastle United261141132:3837
10.Swansea City26771233:3628
11.West Ham United26771228:3328
12.Aston Villa26771227:3628
13.Hull City26761325:3127
14.Stoke City26691127:4127
15.Crystal Palace25821518:3426
16.Norwich City26671319:3925
17.West Bromwich Albion264121030:3824
18.Sunderland AFC25661325:3824
19.Cardiff City26571419:4422
20.Fulham FC26621826:5820
Zbývající zápasy
12.02. 20:45Everton FC - Crystal Palace
12.02. 20:45Manchester City - Sunderland AFC

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (885)

Přidat komentář
fantomas

Achjo no, Cardiff vol.2 a ještě smutnější. Hughton je fakt chudák, zase tým připravil bez nejmenší chyby, ale když holt hráčum nejsou dobrý ani dva sólový úniky a další slušný šance.. to se pak těžko bude vyhrávat a zachraňovat. WHU absolutně netuší, jak tu další nulu udělalo.

Reagovat
Bayern +

Adrián je super. A nielen za to meno.

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich mel 3 vylozeny tutovky, ta prvni byla spatne zakoncena a dobre chycena od golmana a ty dalsi dve vychytal Adrian taky kvalitne. WHU branili fakt dobre, treba Tompkins ten zachranil skoro jistej gol, ale sance meli tez. Byl to peknej fotbal, Nedas, dostanes.

Reagovat
fantomas

Nevim, nák mi nepřijde košer vychvalovat obranu, co soupeře dvakrát pustí samotnýho před Adriána. Teprve tomu se sluší vyseknout pochvalu, byl fakt tip top. Zbytek ne. A těch šancí měl rozhodně víc Norwich, aspon těch ložených.

Reagovat
smazaný uživatel

pro vsechny cobolaky na teto strance : toto neni stranka na ktere ste doma mezi ciganama,tak se tady chovejte slusne a nebudte drzi.

Reagovat
stas87

Reagovat
smazaný uživatel

domof múj

Reagovat
smazaný uživatel

coze?

Reagovat
stas87

palcujte nie?

Reagovat
fenixLFC

ty tu byvas? cize ako adresu uvadzas eurofotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

bějvám v Kromňežíči. ujmím i mľuvit čěsky

Reagovat
minoLFC

no U vás doma medzi cigánmi tu niesme

Reagovat
madridcan

Mozem ta jebat aky si vysoky, siroky, bystrozraky...

Reagovat
Swarley
Reagovat
Staenly10

Vidim to tak 5x a pořád mě to baví . OD zákroku golmana až po vyvrcholení.

Reagovat
smazaný uživatel

hlava vymastena

Reagovat
Wat

José Fonte na lávce ve fantě. Každopádně Villans celkem zklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

WBA

Reagovat
Staenly10

Anichebe je kat!

Reagovat
smazaný uživatel

no pro nás byl spíš ten kat Kolo než Anichebe ale tenhle gól do sítě Chelsea potěší

Reagovat
smazaný uživatel

chelse si za tuto katastrof u co predviedla ani nic ine nezasluzila. ved sa na ten fotbal nedalo kukat.

ja som mal vacsinu prepnute na DFB pokal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, zitra Arsenal tři body, Sunderland aspon remíza, Newcastle výhra, my povinné tři body a začnu tomu věřit

Reagovat
vladis271

Arsenal MU xko by som bral radšej.

Reagovat
vladis271

tak ne, AFC môžu toto ešte vyhrať.

Reagovat
Bayern +

Zas a znova paráda! Dnes som sa k tomu dostal až na záverečnú polhodinu, no nemám výhrad. Výsledok geniálny, ďalší 6-bodový zápas v kapse, obrana vo forme na čele s výborným Adriánom, 360 minút bez inkasovaného gólu, posledné 4 zápasy 10 bodov so skóre 8:0, proste dokonalosť. Výsledok 2:0 si môžme dať v novom roku patentovať, so 7 zápasov hneď 4 sa skončili 2:0 v náš prospech. Inak ako som hovoril pred Vianocami, s kompletným kádrom proste Allardyce dokáže Top Ten obhájiť v podstate v suchom triku.

UP THE IRONS!

Reagovat
honziss

Reagovat
fantomas

Obrana ve formě, co připustí takový šance? Heh.

Reagovat
Bayern +

Ako píšem, od 60. minúty, čo som videl teda, sme spravili jednu chybu v obrane. A na to, že ešte pred tromi týždňami sme mali obrannú štvoricu na úrovni League Two je 360 minút bez gólu, 10 bodov z 12, vyhraté štyri 6-bodové zápasy proste genialita najvyšších výšin.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Paddy

tak dneska to Mou totalne prokoucoval

Reagovat
smazaný uživatel

dEst02.02.2014 16:37

Wba doma remizovalo s Arsenalem, Evertonem, na chelsea, jen o gol prohráli s ManCity.. remíza je ztráta vzhledem k výsledkům ze včera ale jinak tam se prostě vyhrává těžko... takže jak řikám. Klid.

[reagovat]

dEst02.02.2014 16:38

a na ty týmy ze shora evidentně umí hrát.

Jsem prostě bůh no.. asi začnu sázet.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Za remízu můžeme být rádi. WBA mělo i více šancí..

Hrozný výkon, od všech.

Reagovat
Paddy

katastrofa, Mourihno mel protocit sestavu, dat sanci tem kteri mene hraji, urcite by z jejich strany byla vetsi snaha...zaloha dneska katastrofa

Reagovat
Miguel19

A Luiz ať fakt už nehodí na stopera.

Jestli se zranil Cahill, tak to bude fakt v prdeli. Ať tam radši staví Kalase..

Reagovat
kvasha16

ale hovno malo a nie viac sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Willian hrál jediný normálně, Luiz ať už na stoperovi nikdy nehraje prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, tak to to bol ale mimoriadne trápny výkon od Chelsea. WBA vyrovná a namiesto toho, aby prišiel tlak favorita Chelsea, tak príde tlak WBA? Tak to je fatk trápne. Škoda, Baggies mohli mať všetky tri, ale aj tak paráda. Zajtra máme šancu vrátiť sa na čelo, tak by sme sa mohli posnažiť.

Reagovat
smazaný uživatel

a na konci čiarový pekne potlačil káričku Chelsea, asi mal podané.

Reagovat
blade115

Nj, rozhodčí nás dneska vyloženě protežovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorím o jednom momente a o jednom rozhodcovi...

Reagovat
blade115

Ale říkáš to, jako by to byl jeden z mnoha takových momentů ...

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím. A to by som si ani nemohol dovoliť, videl som len 1. polčas a posledných pár minút.

Reagovat
blade115

No tak tam právě proto ty poznámky o tom, že "má podáno", nemají co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, pardon, ale bola to reakcia čisto len na ten jeden moment.

Reagovat
blade115

Hodnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Kašli na to, ten člověk si tu hraje na rozumného, ale nevidí si absolutně do huby (pod ruce).

Reagovat
blade115

Ale kulový.

Reagovat
smazaný uživatel

do huby si nevidím, no, pod ruky hej.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud mel carovy na Chelsea, tak hlavni mel neprohru WBA za barak..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi si stříkl petrolej podkůži nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

čo sa ti nepáči?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co na tom výkonu bylo tak mimořádně trapného... Do 70. minuty sme drželi tempo hry, ale pak sme to začali docela pochopitelně kouskovat a WBA se dostali zpátky do hry a vůbec mě tahle ztráta nemrzí... Na The Hawthorns se vyhrává špatně a Chelsea na Baggies neumí. Já sem s bodem zaslouženej, remíza spravedlivá a navíc se vrátil Torres. Chleba se bude lámat v jinejch zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Trápne mi prišlo to, že namiesto toho, aby ste vyvinuli tlak po obdržanom góle, tak to bol West Brom, kto diktoval tempo, to mi príde trápne od 1. tímu tabuľky, aj keď sa hrá vonku.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde trapné dostat jako první tým tabulky bůra na Anfieldu, ale jak myslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj to je trápne, samozrejme. Že ja s tebou zasa strácam čas...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Mimořádně trapný si tu akorát ty + výkon proti LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Chelsea se dnes vymáchala v hromadě sraček jako už dlouho ne. Fakt jsem nevěřil, že sleduju tým, který byl schopný vyhrát s prstem v nose na hřišti Citizens. Mimochodem, pro všechny lovers, dnešní ustrašený a impotentní výkon je taky rukopis Mourinha a vážně na něm nevidím nic obdivuhodného. A to ani nechci vědět, jakou nálož si přichystal na tiskovku.

Reagovat
Deywid

bla bla bla

Reagovat
Emqick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

wba

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čtyři neoblíbený stadiony máme z krku, teď ještě plichta na Fulhamu a máme to komplet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nic se neděje,všechno jak má být. WBA hralo opravdu dobře a nezasloužilo si prohrát.

Liga je vyrovnaná nikdo nevyhraje všechno příště Everton ten beton hrát nebude to bude sedět.City v poháru,tam je to fuk.

Reagovat
smazaný uživatel

zajtra sa musí na fulhame vyhrať...4 body na chelsea bude už luxus

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal zítra stejně rupne.

Reagovat
raduinho

Takže zítra glory glory United

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální scénář zítřka: MU porazí Arsenal, Moyes si udrží job na nějakou dobu a LFC rozbije Fulham.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

fanoušek LFC fandí United v nějakym zápase

bude to přesně naopak doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to taky vždycky táhlo fandit slabším :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tím, že jim přeju výhru aby se tam udržel Moyes jim nepřeju nic dobrýho.

Reagovat
Staenly10

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
minoLFC

zajtra článok s Mourinhom o poníkoch

Reagovat
smazaný uživatel

spíš o motorkách to by museli prohrát aby zase začal o poníkovi

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo o tom jak Pool píše kroniku o tom jaké to bylo když naposledy vyhráli titul, jen je problém že už pomalu nikoho nesežene jelikož to je tak cca 120-130 let co byla první zmínka o něčem takovym jako je titul a lidé se nedožívají takového věku, jen by mohly pomoct archivní snímky :)

Reagovat
minoLFC

kde tu taký článok nájdem?(tých s Mourinhovými pičovinami je tu dosť)

Reagovat
smazaný uživatel

zajtra budu motorky, a spomenie CZ 175

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec tu ligu jeste vyhraje Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

ale proc ne

Reagovat
smazaný uživatel

my len monitorujeme zatiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

vladis ti to vysvětlí

Reagovat
Maresma

Doma šluknem oba modráky a titul je náš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

WHU + WBA ♥♥

Reagovat
Bayern +

Až na to "♥" pre WBA, to fakt nie.

Reagovat
tomasinho

Ale jo, každá ztráta projektu, která pomůže válci je na ♥

Reagovat
Feind

ten titul fakt nikdo nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://www.youtube.com/watch?v=c0g1VyTpopI

Toto mal byť gól sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

proti norwichu lepšiu zajebal

Reagovat
smazaný uživatel

mne osobne sa táto delovka viac páčila, aj keď 100 ľudí, 100 chutí

Reagovat
smazaný uživatel

WBA hrál fakt dobre, neviem čo tu trepete..deláte ako by sa dal v PL vyhrať každý zápas stratí ešte každý, my už máme neobľúbených súperov za sebou

Reagovat
kvasha16

neviem ci ma vytocila viac prehra, alebo to trapne zdrzovanie Cahilla a naslene Azpikove reci na zdrzovanie WBA... co uz, prejebali sme si sancu s kludom viest tabulku, snad sa takymto stratat budeme vyhybat

Reagovat
smazaný uživatel

ved Cahill si tam niečo odniesol z toho súboja..nedostupoval dobre až do konca zápasu

Reagovat
fajdax

Reagovat
kvasha16

hmmm, a ked sa pomalicky vliekol k rohovej zastavke ked mu sudi ukazoval ze ma ist hned za ciaru? mna proste brutalne vytaca to trapne natahovanie sekund, a aby to nebolo malo tak nam ochvilu na to jebnu gol a zdrzuju oni

Reagovat
smazaný uživatel

tak jo, robil nervy fanúšikom, natiahol pár sekúnd..ale že nebol OK to snáď bolo jasné

Reagovat
smazaný uživatel

prehra

Reagovat
Svatej

Tohle nám prostě hrozně chybí.. Potřebujem vyhrávat i ty zápasy, kde jsme horším týmem

Reagovat
spider_8

Ale proboha jak horším týmem? Do 70. minuty Chelsea jasně lepší, tam byl poměr střel snad 13:1, pak klasická připosranost a zasloužený vyrovnání, ale v kontextu celýho zápasu byla Chelsea lepší.

Reagovat
vitasrp

Nám dělá velkej problém, že ke konci utkání takhle pravidelně odcházíme, to v podstatě není nic novýho - podobný to bylo se Swansea, Liverpoolem, nebo dřív i se Swansea.

Na druhou stranu většinou jsme to dokázali udržet, jednou se to už ale taky povést nemohlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přesně vyzerala mourinhova sezona v reale ...hlavně jej začiatok....v poslednych minutách real dostával góly a niekedy aj stracal body

Reagovat
smazaný uživatel

Posledná sezóna

Reagovat
Svatej

špatně jsem to vyjádřil, jsem už unvanej... Myšlenka byla taková, že se prostě musíme naučit pravidelně vyhrávat tyhle fousový zápasy, kde nijak soupeře neválcujeme...To prostě v minulých letech nebyly pro takovej MU velkej problém, tak to nesmí být ani pro nás.

Reagovat
Bayern +

Jediná škoda, že Hull neukopal remízu. Southampton už zbytočne uniká tam, kde nemá.

Reagovat
honziss

Adrián se mi v té bráně West Hamu začíná zamlouvat čím dál tím víc.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Error

Z posledních pěti zápasů čtyři čistá konta. Krásný počin. (A ve fantě majstrštyk )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je na tom nejhorší, že West Brom měl 1 střelu NA bránu, kterou Čech nejenom nechytil, ale úplně celou situaci pojebal :D

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, kdo zase bude favorit na titul po tomto kole?

Btw. Big Sam si to solidně vodí, sice hrál poslední dobou se samýma bublinama, ale stejně si zaslouží pochvalu.

Reagovat
vitasrp

Holt ještě nejsme ready, další důkaz, takže jsem v podstatě dostal odpověď na svou otázku, kterou jsem kladl před zápasem.

Těch posledních 20 minut byla naprostá ukázka toho, jak se mužstvo může totálně rozpadnout za pochodu. Vůbec nechápu, co tam dělal Ivanovič, kterej se snad minutu hádal s postranním, do toho se zranil Cahill a všechno podtrhl David, kterej sice má předpoklady pro to, aby byl dobrej hráč, ale už v něj přestávám ztrácet víru, poněvadž on u tý hry vážně vůbec, ale vůbec nepřemejšlí. A hlavně - jakmile se tým dostane pod tlak, je to vážně potíž, protože on je při bránění v pokutovém území fakt marnej. Když se hraje vyšší obrana, tak pohoda, tam vypadá dobře, jakmile ale soupeř naše vápno zasype centry, je ve velký problémech.

Nakonec se teda stane to, co jsem tak trochu i čekal - vrátíme se na třetí místo a budeme holt čekat, co se ještě v další fázi sezóny přihodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Není trochu odvážne určovať podľa tohto zápasu či sme alebo nie sme ready? Ťažký súper, boj o záchranu, snaha vytiahnuť sa po prvom zápase kde ich poškodil rozhodca..myslím, že by tam stratil o mnoho ašpirantov na titul

Reagovat
spider_8

To není podle tohohle zápasu, ale celý sezony. Tenhle zápas to jen potvrdil. Letos titul nemůžeme vyhrát, může nám akorát spadnout do klína.

Reagovat
vitasrp

Říkám to podle toho, jakej pocit jsem z toho zápasu měl, považoval jsem ho za možný zlom - buď vyhrajem, udržíme se na prvním fleku, případně ještě odskočíme konkurentům - ale zkrátka zvládneme takový ten klíčový zápas, kdy potřebuješ něco potvrdit a udržet se na špici.

Samozřejmě to taky neznamená, že titul nevyhrajeme, jen to ukazuje, že ještě nejsme žádnej válec, stále tu jsou zbytečný ztráty, stále se ještě v zápase dokážeme kompletně zhroutit, což se těm nejlepším hotovým mančaftům nestává. Respektive když už se to náhodou přihodí, v drtivý většině to dokážou udržet na výhře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

s tým súhlasím a chápem tvoj pohľad na vec..už pomaly ide do tuhého a na takých zápasoch sa určuje tím hodný majstra...v minulých rokoch by sme to možno dali a šli do trháku, ale ta PL je fakt vyrovnaná tento rok, to je až šílenost keď si pozrieš tie bodove odstupy..každý team je vyhecovaný na každý zápas...znie to trochu klise, ale také zápasy ešte budú podľa mňa..City nemohli spraviť 3 body na priposraném Norwichi..je to težký no

Reagovat
smazaný uživatel

+ ako píšeš nižšie, je to prvý boj o titul novej Chelsea s rýchlymi záplatami typu Etoo, aby to nejak klapalo pre začiatok...ten válec možno príde o rok, dva..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně jak mu musel čarový ještě ukázat, že se už hraje a ať se s ním laskavě přestane hádat. Strašná škoda, že Hazard nebyl při té sólo akci přimočařejší a nedali sme na 0:2 a byl klid...

Reagovat
spider_8

Reagovat
blade115

Když ono je krátkozraké to svalovat na hráče... Já jsem očividně před zápasem přecenil Willianovy síly, ten potřebuje po dnešku viditelně oddych. Ale to je věc trenéra, ten to dneska projel. Za stavu 1:0 bránit na vlastní půlce, stáhnout Oscara namísto Mikela, to je prostě blbost... Kolikrát už se nám to vymstilo a kolikrát se nám to taky málem vymstilo.

A fakt nevím, co Schürrle Mourinhovi udělal. Na konec měl jít jednoznačně on, ne nerozehraný Salah, který navíc do takového zápasu není dost navyklý na silovou hru.

Ten tým na titul bychom i měli, ale tohle nás hrozně sráží. Na třetí místo ale podle mého nepůjdeme, na druhé už zřejmě ano.

Reagovat
vitasrp

Jde o to, že tu hru nějakým způsobem čteš a reaguješ na její vývoj.

Já bych trenéra kritizoval, kdyby stáhnul Oscara a nahradil ho Mikelem ve chvíli, kdy by ten tým měl hru pod kontrolou a díky tomu střídání se zhroutil. Tohle jsem nechápal třeba na Hullu, kdy se soupeř nedostal pomalu ani za půlku, ale stejně ta změna přišla. Nakonec to ale nemělo vůbec vliv, Torres tam pak utekl a dal na 2:0.

Problém dneska byl v tom, že jsme se zhroutili ještě před tím, než přišlo to střídání. Fakt to bylo cejtit, výkon do 65. minuty a od ní byl úplně o něčem jiném - najednou jsme nestíhali, prohrávali osobní souboje a byli pod opravdovým tlakem. Ještě než nasadil Mikela, tak tam byla situace, kdy tam měl soupeř snad 3 střely během jedný minuty, už jsem pomalu přestával dejchat.

Teď je to zase otázka názorů - mohli jsme tam hodit ofenzivnějšího hráče, ale podle mě ve chvíli, kdy je celej tým unavenej a už nedokáže presovat, to příliš moc nezmění. Respektive bys tam musel spíš hodit 2 ofenzivní podhroty a jednoho záložníka a doufat, že ti ta nová energie pomůže. Klasičtější je vyztužit ten střed zálohy, kde jsme začali mít problém.

Z mýho pohledu nejsou největší průser ta střídání, ale fakt, že jsme se do téhle situace dostali. Bylo to už poněkolikátý letos, přičemž je vidět, že tým má problémy praktikovat tenhle styl hry po 90 minut 2x během tří dní. Chce to logicky větší rotaci, ale na to Mou prozatím sere, těžko taky říct proč..

Reagovat
blade115

Prave rotace je ten klicovy problem, no.

Ono, kdyz se X-krat rozhodnes reagovat jednim zpusobem a vetsinou (malem) prijdes o body, tak bych pak ocekaval, ze zareagujes priste nejak jinak. A nebo muzes doufat, ze se s tim casem hraci nauci hrat a ze to zacne vychazet.

Stridani a rotace jsou obecne asi jediny dve veci, ktere me na Mourinhovi vazne vadi. V tomhle yl naopak dobrej AVB, ten vyuzil snad vzdy vsechna stridani a nepamatuju se, ze by se nekdy dostal do takove situace. Tam to bylo o necem trochu jinem...

No, v tuto chvili to je mrzuty, mame ted Everton a to klidne muze znamenat rychly propad zpet v tabulce. Ono, letos je to jeste akceptovatelny, ale za rok se tohle proste dit nemuze.

Reagovat
vitasrp

Já si právě myslím, že za rok se to dít nebude, protože jednak ten tým už snad neodpadne fyzicky + většinu těhle utkání povedem víc jak o gól.

U Boase si právě pamatuju úplně stejná střídání, na Wiganu tam prskl Mikela a taky jsme ztratili zápas v 88.minutě, doma s MU přešel z 4-2-3-1 na 4-3-3, dal tam Oriola a z 3:1 jsme udělali 3:3. Celkově ta defenzivní střídání u nikoho nepovažuju za chybu, je ale nutný, aby na to tým dokázal reagovat a dokázal pak pod nátlakem soupeře bránit. My to dokážeme, dokázali jsme to proti Swansea, LFC, Hullu atd., fakt jsem přesvědčen o tom, že bejt na hřišti místo Luize Terry, takovej gól nedostaneme, protože by John takovej soupeř neprohrál. A je jasný, že vyvstává otázka, jestli teda měl Mou takhle střídat, když byl na place Luiz?

Jinak Everton podle mě porazíme, hrají ofenzivně, rádi hru tvoří už od zadu, navrch v týdnu předtím není žádný utkání. Spousta energie, soupeř, kterej se dá presovat, hraje otevřeně, máš prostor, do kterýho můžou ti naši experti nabíhat. Řekl bych naprosto ideální věci, který by nám měli sedět.

Reagovat
blade115

Zapas s United tenkrat ale neovlivnila vubec stridani, ale Webb a jeho dve penalty. Ten druhy zapas uz si nepamatuju...

Taky jsem dumal, jestli bychom s Terrym ztratili. On je pr nas dulezitejsi nez se zda...

No, ze takhle hraji normalne, vubec neznamena, ze takhle prijedou hrat na SB. Ale uvidime no.

Reagovat
Chazy

S tím, že nejste ready atp. Není to trochu alibismus, aby bylo snažší se pak vyjadřovat, když to nevyjde?

Já prostě dřív MU věřil na titul i v dost těžkejch situacích a vy to máte rozehraný super + nepříliš náročnej los + neskutečně širokej kádr + chybující soupeře.

Reagovat
vitasrp

Jde prostě o to, jak na mě tenhle tým zatím působí. Když máš TOP hotovej tým, většinou ty nejstresovější zápasy zvládáš, tvý TOP hráči s důležitostí utkání rostou a pak máš takový ty klíčový momenty, na který si s odstupem času vždycky vzpomeneš a řekneš si - to byl zápas, kde ten tým potvrdil, že jede na titul.

Něco jako CFC v roce 2005 na Blackburnu, kde doslova ubetonoval výhru 1:0, nebo o rok pozdějš s WHU, kdy otočila zápas v 10 a vyhrála 4:1. MU v roce 2007 zase doma s Blackburnem, tam snad 60 minut prohrávali, měli tlak jako kráva a nakonec to taky zaslouženě otočili.

Z tohohle týmu tohle zatím necejtím, není tu takovej moment, kdy bych si řekl, že tohle utkání je vážně podstatný, potřebujem potvrdit výhry a zvládnout tlak, přičemž hráči by podali právě takovej ten mistrovskej výkon.

Holt je to první boj o titul týhle "nový" Chelsea potom, co jsme se dva roky flákali okolo 4. místa, takžese dá trochu očekávat, že nějaký kraviny furt budem dělat. Neznamená to, že neuděláme titul, jen to naznačuje, že nejsme stroj, nejsme válec, takže spíš než k 90 půjdeme k 85 bodům.

Ale celkově vzato - boj o titul je pohoda, to je jenom tlak, čekáš, jestli nakonec budeš mít proč slavit nebo ne. Ale když se to nepodaří, furt máš další sezónu, kdy ten mančaft bude silnější. Poslední dvě sezóny to nebyl tlak, to byl čistej strach z toho, co by se stalo, kdyby Chelsea nebyla v LM. A jsem strašně rád, že to letos řešit nemusím, že bojujem o titul, ne o LM.

Reagovat
Chazy

Ok teda

Reagovat
vladis271

váš koník ešte nemá takú kondičku aby vyhral dostihy.

Reagovat
Ángel di María 22

Tak ten titul nikdo nechce?

Reagovat
smazaný uživatel

však United (kiwi strikes back )

Reagovat
smazaný uživatel

toto je titul na trochu inom leveli ako ten váš titul tak sa ti zdá že ho nikto nechce no to je v poriadku ja to chápem

Reagovat
Billy McClane

V PL sa o ten titul realne pretahuju 3 timy, v PD su to tiez timy akurat ze na to potrebuju podstatne viac bodov tak neviem co to skusas

Reagovat
kvasha16

doteraz to bolo velmi casto dvoch timoch.. a momentalne sa v PLpretahuju o titul 4 timy, Liverpool nenapadne zbiera body, ale je len par bodikov od prvej trojky

Reagovat
Ángel di María 22

Dost už s těmahle kravinama.

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim, mel bys prestat

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho letos ani neuděloval.

Reagovat
smazaný uživatel

"ale už v něj přestávám ztrácet víru"

To zní, jakobys ji naopak získal zpět

Reagovat
smazaný uživatel

omg!! reakce na Víťu...

Reagovat
kvasha16

chybicka se vloudila, je najebany asi, to sa stava potom

Reagovat
madridcan

Dik Ivanovic, ze viem vysledok zapasu aj bez toho, ze by som musel otvorit clanok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak snad Chazy tady prorokoval, že Sam Hammers vytáhne z tý bídy a potvrzuje se to zápas od zápasu.

Reagovat
Chazy

Chazy těžko, ten by Sama poslal trénovat někam do MLS nebo k šejkům, kde bude pryč z dohledu.

Já prorokoval jen to, že Pulis vytáhne Eagles.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl zase soukup, ne? Tak kdo to říkal s tím Samem sakra... Tomasinho?

Reagovat
Chazy

Jo, se soukupem sme si notovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha! Snad se mu to povede, Eagles mám rád.

Reagovat
tomasinho

Je to možné, něco takového jsem říkal, totéž Bayern+, ten tým v čele s ním prostě spadnotu nemohl a ani nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to někdy kolem té série debaklů, kdy se spekulovalo, jestli nepoletí, ale myslím si to samé no... I když ten kádr je fakt hrůzostrašnej, tam kromě Nolana a Traktora fakt skoro nikdo není..

Reagovat
tomasinho

Právěže ten kádr je v pohodě na top 10, maximálně do dvanáctky. Přesně ideální pro to, co Sam chce hrát a co umí hrát. Navíc bylo jasné, že se týmu vyprázdní marodka a půjde to. A co se týče toho kádru, tak největší poklad je ve středu Noble-Diame.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to tak projíždím podle jmen, protože sem je letos viděl všehovšudy 2x a to tu přestřelku s WBA a proti nám doma, takže zase nechci soudit... Mně se hodně líbí Tomkins, ten proti Chelsea odehrál špičkovej zápas, naopak nechápu Demela, kterej byl za odpad i v HSV...

Reagovat
tomasinho

Nehledě na kvaliní ostrovní křídla, spolehlivé stopery, dobré brankáře. Mně pořád vadí kraje obrany akorát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ostrovní křídla? Podle mě je teda speciálně Jarvis podprůměrák, kterýho sem neměl rád už u Vlků. Jinak jak na tom je Downing nevím, jak říkám, nekoukám na ně, ale takovej flop jako u vás to asi nebude.

Reagovat
Bayern +

Hlavne Jarvis k nám neskutočne sedí, takže je nadpriemerák a vyššie. Demel túto sezónu priemer, nič moc, ale vlani bol fantastický, takže o odpade máš celkom bludné predstavy, podobne ako vodka o McCartneym. Jediný odpad v momentálnom kádri je Diarra.

Reagovat
tomasinho

A Ricky

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Bayern +

Reagovat
honziss

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Chazy

Já se ho jen zastával v jedný diskuzi s fantomasem, kde sme řešili to, jak do PL tahá spoustu odpadu a něco semtam zázračně vyjde. Pro mě to byla vždycky jediná sranda, kterou soutěži přinášel.

Reagovat
smazaný uživatel

Popelář Sam, to zní jak z nějakýho komiksu.

Reagovat
fantomas

Ale taky zároveň jedna dimenze jeho zkaženosti

Reagovat
fantomas

Za Wolfsburg mi dal gol Munguía.

Reagovat
Chazy

za mě zrovna vyhrál 3. zlatej ve 4. sezonách

Reagovat
Chazy

Jo... diskuze tam sem si všim pak, ale bylo tam toho hrozně moc, tím než bych se prokousal

Reagovat
smazaný uživatel

Big Sama? Vsak je to carodejnik s odpadom

Reagovat
Chazy

Hraje příšernost.

Reagovat
Chazy

Já mu fandil jen jednou, a to když skoro dostal Bolton do LM.

Reagovat
Chazy

A pak když ničil NUFC, tam měl moji plnou podporu

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

tak on prisernost hral vsade, aj v tom uspesnom Boltone, ale to ze zbieral odpady a odpadlikov a dokazal s nimi trapit vrchnost, mu uz nik nezoberie, a ten Newcastle zas taka tragedia nebola, ich nicil a trufam si tvrdit aj nici Ashley

Reagovat
fantomas

Dobře no, tak třeba Rovers zničil. Furt si tam prožívaj následky jeho působení.

Reagovat
smazaný uživatel

vidis, na Rovers som zabudol, to uz bol vrchol jeho umenia Givet, Salgado, Nzonzi, Kalinic, Hoilett... kto by si ich nepamatal, no nevedel som, zeby tie jeho radikalne zmeny takto poznacili klub, nemali v tom prsty skor Venky's ?

Reagovat
fantomas

Žiš, proč máš tendence všechno svalovat na majitele, co v první řadě poskytujou prostředky, se kterýma právě manažeři jako Allardyce dovedou nakládat dost zběsile. Venky's teda sice bylo vyčítáno Allardyceovo vyhození (který přišlo fakt v nelogickou dobu kolem Vánoc, když byli devátý nebo tak nějak), ale já osobně radši ani nechci vědět, co by se dělo, kdyby ho tam podrželi ještě pár let. To by byl už uplnej maglajz.

Reagovat
smazaný uživatel

no pokial si pamatam, prave s Rovers hral Big Sam najzabavnejsi futbal, ale OK, nepoznam uplne pozadie ich padu, mal som za to, ze ti indicki farmari mali krize nielen so Samom

Reagovat
fantomas

Měli tam občas legrační extempore jako to zpackaný miniturné do Indie, kde se namísto oslavování prvního "indickýho" klubu PL vyhazoval Kean, ale jinak nic spešl. Spíš naopak na zahraniční investory předvedli něco neskutečnýho s tim Keanem - jednak že ho z caretakera povýšili na manažera, jednak že ho nechali tak brutálně přesluhovat. Na takový cizáky dost bizarní (a spíš asi chvályhodnej) znak.

Reagovat
smazaný uživatel

Kean sa drzal, ako caretaker toho urobil maximum, zazraky sa nemohli ocakavat , ale ten tlak na neho bol obrovsky, a majitelia akoby sa na tom krutom divadle zabavali, no ako som uz pisal, nenapadlo ma, ze tam ti Samovi odpadlici s tymi platmi narobili tolke skody , ale Hoiletta ci Nzonziho mu uz nik neodpara

Reagovat
vodka

vytáhl si i Jonese. Fantomas jeho působení zbytečně dramatizuje, žádná katastrofa to nebyla. Kdyby ho nevyhodili, tak se s přehledem zachrání a nikdo by to neřešil.

Reagovat
vodka

Reagovat
Chazy

Podle mě teda NUFC zajebal. Tehdy ještě Ashley působil jako supermajtel a dal Samovi dost prostředků, co on tam ale vyved.

Rozehnal, Smith, Cacapa, Geremi atd atd., nic nevyšlo, fotbal ultrapříšernej. Nejsem si jistej, jestli ten zápas s Fulhamem, kterej rozhodlo NUFC v nastavení z penalty na 0-1 byl během jeho éry, ale byl to asi nejhorší fotbalovej zápas, co jsem ve svým životě viděl, a to i počítám tu pralesní ligu, na kterou občas zajdu na chatě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jezdíš na chatu? Jak se k tomu dokopeš?

Reagovat
Chazy

Třeba mě rodiče donutěj, abych jel stavět zeď nebo opravit střechu .. a je tam holka, se kterou semtam od svejch 16 zaprcám. A ten fotbal, to je lákadlo, fakt sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš fakt život jak Andy Larkin, to je neuvěřitelný!

Reagovat
Chazy

Kurva proč on, však ani nejsem vtipnej

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to byl flákač a všechno mu spadlo do klína!

Reagovat
Chazy

Ale tu holku nikdy v žádný díle nesbalil, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě si chytrej a vyčůranej jako on!

Reagovat
Chazy

Tojo tyvoe, ze školy brzo vyletím a ta zeď taky spadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že si šel makat. No právě že ho chtěly všechny holky z okolí, ale on chtěl jinou, vždyť to byl dětskej seriál a ne HIMYM, aby tam prcal každou druhou nánu.

Reagovat
Chazy

Ale tak to nemám, já tu vidlačku musel v 16 pracně sbalit

Já sem chtěl, ale nakonec sem tu školu nějak vyhaluzil.

Reagovat
smazaný uživatel

To musela bejt teda práce.... Si ji musel na ten seník donést, nebo co?

Reagovat
Chazy

Tyvole seník, takový pojmy tu na mě nezkoušej

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
Chazy

Sem se musel podívat do google obrázků, co to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Chazy

Ale btw už se mi to zas nějak všechno rovná, tak časem můžem někdy zajít zachlastat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no, ale kazdy vedel, aky futbal praktizoval s Boltonom, Ashley chcel vysledky a Europu, ono za par mesiacov s tym neurobi ziadny trener zazraky, a ten vyhadzov bol skutocne dost skory a vysledky neboli nijak katastroficke (vzhladom na to cim presli NU sezony predtym)

Reagovat
smazaný uživatel

zato komicku stopersku dvojku Boumsong-Bramble by si kto nepamatal to je legendarne

Reagovat
Chazy

Mě vždycky z NUFC k tomu Bramblovi teda primárně napadne Ramage.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramage bol mlade neskusene ucho, ale aj s Titusom tomu spominanemu kombu proste nesiahali, hlavne Moumsong bol na to , ze to bol reprezentacny obranca vylozene a do pismena traged a Bramblea si urcite kdekdo pamata, co dokazal vyrobit, ale vo Wigane siel potom do seba , to suhlas

Reagovat
smazaný uživatel

*Boumsong

Reagovat
Chazy

Wigan byl v tomhle ideální... prostě malej lokální klub, kterej nemá ambice a neřeší se nějakej kiks, špatnej výkon. Naprostej klid na srovnání se a na hru. Hrát za NUFC je těžký, tam se furt žije v tom, že je to velkej klub. Nzogbia taky až ve Wiganu ukázal, co v něm doopravdy je, Kirkland taky tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Milner taky az vo Ville, i ked aj tam uz ukazoval aky je kaliber

Reagovat
Bayern +

Jasné, WHU má samý odpad

Reagovat
fantomas

No ale co sem ti řikal s Ratem

Reagovat
Bayern +

Však jo, ja som sa s tebou nehádal ani ti nijak neprotirečil. Čo si pamätám a práve aj pozerám, bola debata o O´Brienovi. Na Rata som nič nepísal, iba, že som rád za LB zadarmo (pred sezónou).

Reagovat
fantomas

O O'Brienovi sem se nebavil zas já, o Ratovi sem psal, že je to zbytečná, naprosto zbytečná posila.. což se taky potvrdilo. A obhajoby jeho podpisu tam bylo ažaž teda.

Reagovat
Bayern +

http://www.eurofotbal.cz/clanky/west-ham-ziskal-ze-sachtaru-rumunskeho-kapitana-rata-220295/?forum=1#forum

Mám tam jedno vlákno a to je práve o O´Brienovi. Plus teda komentár k Ratovi, že oceňujem to, že je zadarmo, nič viac. Inak prečo zbytočná, keď sme vtedy nemali skoro žiadne LB. A i tak si myslím, že Rat nebol prepustený len na základe výkonnostných dôvodov. Skúsim to pohľadať.

Reagovat
fantomas

Toho Rata sme řešili jinde ještě, když sem házel zprávu o jeho podpisu pod jinej článek. Ten už ale těžko najdem teď, no.

A i kdyby to nebylo na základě výkonů, tak to byl prostě zbytečnej tah. Veterán, co nikdy nehrál ligu, a přišel akorát zabírat místo možnym odchovancum, O'Brienovi, komukoliv. Prostě Samův vodpornej trademark no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Bože muj, ty seš fakt neuvěřitelná existence, fakt že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
slavex

Vůbec se mi nelíbí, že José pořád staví v podstatě to samé. Někteří hráči viditelně potřebují aspoň jeden zápas oddych... těch zápasů je a bude ještě strašně moc a vyměnit za dva zápasy během nějakých třech dnů v podstatě jen Ramiho za Lampse.. to je při tak kvalitním a širokém kádru prostě škoda. Minimálně ještě Willian si měl dnes sednout.

Reagovat
Liquid

velká škoda, ikdyž WBA vystřelil pouze 1x na branku, tak za ten závěr si bod zasloužili, byť měla jinak Chelsea převahu, velkou chybu udělal Petr Čech kdy vyběhl do prázdna a zastavil se, stále tyto situace neumí správně řešit, chybí mu odhad při centrech, chybu udělal i Luiz, Hazard měl lépe vyřešit ten brejk a bylo hotovo...

Reagovat
off-olda

Čím přesně se chce Hazard přiblížit Ronaldovi? Dneska mě hrozně zklamal. Chápu, že toho může mít plné zuby, protože poslední dobou hraje náročný styl fotbalu, ale tak si doprdele sednu s Mourinhem a domluvím si odpočinek ne? Byl naprosto bez nápadu a vůbec mu to neběhalo...Oscar je ten kreativec, co nás má na 10 let zásobovat přihrávkami, nápaditostí a asistencemi? A kdy mu to hodlají vysvětlit? Vždyť já si vážně nepamatuji, kdy ten hráč zahrál (nad)standartní výkon. Nepřihraje, bez nápadu, bez rychlosti...Do počtu.

Všichni víme, že ten titul chtějí. Ale to prostě musí urvat zápasy jako byly zápasy pro WHU nebo dnešní.

Tenhle zápas se zkrátka hrubě nepovedl a někteří hráči (čti Etoo, Oscar, Luiz, Ramires) by měli vynechat zápas proti MC a Evertonu. Na MC s hráči jako Cole, Schurrle, Torres, Salah, Mikel, Lampard.

Reagovat
smazaný uživatel

"domluvím si odpočinek" šéfe zítra pass nejdu

Reagovat
off-olda

Myslíš, že se nejde domluvit s trenérem, že jsi třeba unavený a že bys potřeboval jeden zápas oddych? Na mě tak Hazard dneska prostě působil. Jinak je to vynikají hráč. Rozehrál se k úžasným výkonům, ale to jen opakuji to, co všichni ví. A i kdyby mu prostě nesedl zápas, tak to přece aspoň odběhám ne? Zkrátka mi přišel bez chuti.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál jsi nějakej sport na vrcholové urovni?

Reagovat
off-olda

Atletiku

Reagovat
smazaný uživatel

šípky

Reagovat
vitasrp

Joo, tak Oscar je všechno, jenom fakt ne hráč do počtu..

Reagovat
off-olda

Aha, a co dneska udělal na výbornou?

Reagovat
vitasrp

Ale vůbec nejde o dnešek, jde o celou sezónu, do listopadu jasnej hráč sezóny, prosince trochu propad, ale leden zase celkem OK.. V jistým smyslu je to výjimečnej hráč, jen je pořád mladej a nepodává stejně jako Hazard TOP výkony v každém utkání.

A ještě jedna věc je na něm strašně vidět - únava. U něj fakt vidíš rozdíl, když hraje 1 zápas týdně a když dva, protože pak obvykle od 70. minuty začne výrazně šlapat vodu.

Reagovat
off-olda

Ale jasně...Oscar měl výborný start do sezony. Naopak Hazardovi se povedl snad jen zápas proti Bayernu a dlouho se nemohl dost do optimálního tempa. Pak se to otočilo. A ano, Oscar je svým způsobem vyjímečný, ale prostě bych čekal, že když na jeho úkor odešel Mata, tak bude podávat takové výkony, aby se na Matu co nejrychleji zapomnělo. A tak na mě vůbec nepůsobí. Chybí mi od nějak nějaký moment překvapení, něco co má v sobě například Ozil.

Já vím, že ti hráči jsou unavený, však už je únor a ted jsme měli krásnou šňůru, ale tak se to právě musí prostřídat. Dneska mohl klidně hrát Schurrle místo Hazarda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

jeden zápas a ti kluci už na to nemaj. To je šílený, že tahle móda ještě furt letí

Reagovat
off-olda

Já netvrdím, že na to nemají, jen mi přijde, že byli utahaný. Hazardovi to třeba rozhodně neběhalo jako proti MC nebo Newcastlu.

Reagovat
Talker

Hrát bez Oscara a Ramirese oba tyhle zápasy? Oscar potřebuje odpočinek, to je jasné, on hraje strašně fyzicky náročný fotbal, ale u Ramirese je prostě problém, že se hodí prakticky jen do těch velkých zápasů.

Proti Citizens atd hrát musí, proti slabším týmům bych ho klidně nechával na tribuně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak kdyz uz je tady chazy, Garrin bude jednou TOP20

Reagovat
Chazy

Já říkám projistotu těch 30 zatím. Mám na něj dneska vsazeno, měl sem teda i proti Chardymu, tak snad mi to dneska vrátí ...

Hlavně je fajn, že se zjevil talent schopnej hrát na antuce.

Reagovat
Chazy

Ale už těžce schytává za tu opovážlivost vyhrát první set.

Stream bohužel nikde, proti Chardymu sem ho viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Pippa zatim nema, ale je mu 17 let!!! To je neskutecny co v tomhle veku hraje jsem zvedavej v kolika letech zacne hrat na hardu a jak se mu tam bude darit, ale na antuce bude vyhravat ATP turnaje, ja si ho teda vsimnul loni, kdyz malem vyradil Chardyho, ale chce to jeste cas

Reagovat
Chazy

Jo, já tu na něj už upozorňuju dýl, tak sem myslel, že na mě reaguješ proto.

Ještě Coric a Kačanov. To je trojka, kterou bych rád sledoval vždycky, když to bude možný.

A samozřejmě od AO i Kyrgiose a Kokkiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj proto jsem to psal, ale prislo mi, ze jsi ho kritizoval za jeho vyvoj, coz mi prijde teda jako kravina.. Nebo se mi to jenom zdalo?

Coric je jasnej, to bude megastar, Kacanova jsem zatim videl jenom na jednom turnaji, tak si netroufam ho nejak soudit, tech mladych talentu je hodne. Ale tem astralanum moc neverim, maj ohromnej problem jakmil vyjedou z Australie, vem si Tomice.. Vcera jsem koukal na Kyrgiose a talent ma velkej, ale moc jim neverim.

Reagovat
Chazy

Nn, to spíš u Harrisona, toho tebou zmíněnýho Tomika... U Garina zatím není co kritizovat.

To chápu no, ale na druhou stranu nejlepší turnaj měl Bernard na Wimbledonu a občas zahrál slušně i na masters, jenom neumí ty zápasy dotáhnout. Ale je to hlavně lenoch a jeho táta je fakt kretén, dopadne jak Dokičová. Já bych jim to jako hrozně přál, bylo by hezký, kdyby Austrálie měla tři tenisty v tý aspoň širší špičce, nasazovaný do GS atp.

Reagovat
smazaný uživatel

ale stejne je Australie husta ve vychove talentu, si vem kolik jich maj a to jak v chlapech, tak v zenskejch, holt umi

Reagovat
Chazy

Jn, holt ta tradice tam je, kurty jsou, asi jako děcko máš tam větší šanci se k tomu upnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Nekoukas ted nahodou na Jerzyho? Benetka servis, Jerzy prijem, micek leti do pasky (ale v dablovym koridoru), pak pada do hriste, ja myslel jasnej bod Jerzyho a rozhodci ze prej ne, ze jakmile se micek odrazi v dabovym koridoru, tak je to bod pro soupere

Reagovat
Chazy

Tak to mi přijde jako sračka, však někdy na GS se do kurtu odrazil i od tý tyčky ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No, ja si pamatuju na Rus jak hrala proti Clijsters.. Ale ted to tam resili, Jerzy si nechal zavolat i vrchniho a vrchni to potvrdil

Philippoussis

čo to je za pravidlo , Janowicz teraz zahral prasa a bod bol pripisany Benetauovi smile

12.02.2014 00:00 #1-1744664M4Touch

Protože, to bylo na síti mimo hrací pole, co jsem pochopil

dukaz, ze nekecam

Reagovat
Chazy

Hustý to je pro mě novinka, myslel sem, že síť je prostě celá součástí kurtu

Reagovat
smazaný uživatel

a ten Harrison, to nikdy nic nebude, jemu proste chybi svetovy udery, on se bude treba motat kolem 30 mista, ale vejs to nebude, bohuzel, ja ho mam celkem rad a stejne tak dopadne Vesely, ten taky nema zadnej svetovej uder, tezi akorat z toho, ze je levak..

Reagovat
Chazy

Harry to má přesně tak, on je naprosto komplexní a kompletní tenista... na úrovni 30.-50.

Veselýmu bych dal čas do 22 let, vůbec všem těm mladým bych dal hodně času, Dimitrov se taky probírá až po 21. narozkách. Žádnej opravdu unikátní talent tam prostě není a Tomic si ho kurví debilním stylem, debilním zázemím, prostě škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

No vis jak, ja jsem ten posledni, co by jim nechtel nechat cas, ja si myslim, ze klidne az v nejakych 26-27 muze nastat ten zlom, vem si zrovna Fabia, nebo Wawrinku apod. Ale jde o to, ze u nich a ostatnich taky, je vzdycky videt ten talent co maji, proste treba jeden svetovej uder, ale Jirka nic takovyho nema, na nem je videt, jak je to v podstate sportovni antitalent, ale neskutecnej dric a vsechno si vymakal, takze zatimco on se bude takhle prokousavat pomalinku vys a skonci nekde kolem 30 mista, tak prije nejaka mlada raketa, ktera ho behem jednoho roku uplne bez problemu preskoci..

Reagovat
Chazy

Tak to mě moc mrzí. Já ho nijak zvlášť nasledovanýho nemám, přišlo mi, že ten forehand špatnej není, ale jestli je to takhle, tak budeš mít pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si troufam tvrdit, ze ho nasledovanyho mam a nevidim tam nic, co muze zdokonalit natolik, aby byl svetova spicka ale rad se budu mylit, treba mi vytre zrak, uvidime.. kazdopadne vis jak, Berdas mel vzdycky ty vitezny udery, tu neskutecnou ranu v ruce, Stepanek naopak byl technik a na siti vybornej.. kazdej z nich mel neco, v cem patrili k nejlepsim na svete, u Veselyho fakt nevim co to muze byt

Reagovat
smazaný uživatel

Dimitrov strci do kapsy vsetkych

Reagovat
Chazy

Rozhodně už ví, co chce hrát.

Dřív ho naprosto dokonale vystih Wilander - Působí ladně jako Roger, pohybuje se jako Roger, hraje údery jako Roger, ale nemá ponětí, co na tom kurtu dělá.

Reagovat
smazaný uživatel

z tej nastupujucej generacie je to moj favorit no. ide hore tak pomalsie ziadna raketa, ale na tu 10-tku urcite ma. tento rok uz hra fakt perfektny tenis. este sa musi naucit vyhravat, prave ten hlad po vitazstve mu vzdy najviac chybal, taka ta nerozhodnost v nom vzdy bola

Reagovat
Chazy

Fyzická připravenost... Ještě loni platilo, že hodina a půl na kurtu = křeče, výraz umírajícího.

http://www.youtube.com/watch?v=37ftFrCdgDc

Tohle je naprosto legendární... ve druhým setu........

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

top

rafa by si zatial dal nejake tie 4 kola aby nevychladol

Reagovat
tomasinho

Tímhle jsi ho maximálně potěšil.

Reagovat
smazaný uživatel

A rad bych v tyhle forme videl zapas Fognini - Nadal

Reagovat
tomasinho

Já se nemůžu dočkat Davis Cupu a zápasu Fognini-Murray

Reagovat
smazaný uživatel

no na antuce Andy dostane, podle me je ted Fabio TOP3 antukar, kdyz se mu chce

Reagovat
Chazy

on je fakt jen mimořádnej kretén (jen přístupem, prostě je to flákač a umí to krásně zabalit)... Jestli někdo hraje, jako kdyby si rád vsadil, tak je to on. Ale talent má obrovskej, líbí se mi technicky i pohybem.

Reagovat
smazaný uživatel

ono ho proste vystihuje to, ze je to Ital lenoch, bohem, narcis.. ale jde do sebe, ikdyz jak rikas, nektery pasaze zapasu, kdy tam jenom znechucene chodi a nadava, na to se neda divat Ale ja mu fandim, pral bych mu dobrej los na RG, klidne by mohl dojit do semi, na antuce bych pred nim videl jenom Nadala, Ferrera a mozna Djoker, ten zbytek je maximalne na jeho urovni..

Reagovat
Chazy

tak tak..

Já bych hrozně rád viděl Djoker - Ferrer. Kvůli tobě speciálně, měli sme už moc moc diskuzí o tom druhým nejlepším antukáři, fakt bych to chtěl vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted uz je asi pozde, Ferrer byl v top forme 2-3 roky zpatky, ted ji ze sebe dokaze jeste vydolovat, ale jen na par zapasu, myslim, ze to bude uz jenom horsi.. ale letos zmenil trenera a na prvnich turnajich se snazil hrat utocneji a pak dostal od Berdase neskutecnou sadu

Reagovat
Chazy

Djoker je taky v piči by ho snad na tom AO porazil i Roger.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne prislo, ze odpadnul fyzicky, mozna mel zase problemy s dychanim..

Reagovat
Chazy

Může bejt, Murray je z tý špičky jedinej, na kom poznám, že mu něco je, ti tři furt hrajou přes zranění jakože nic. Ale v první řadě ho tam Wawroš prostě přejel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uz bylo na case, Standa si to zaslouzil, loni ho mel alespon v jednom zapase porazit, bud na AO nebo na US, ale pokazdy se sesypal psychicky, tentokrat to proste musel dat

Reagovat
Chazy

Jj...

Ale je mi odpornej Roger tím, jak najednou jde hrát DC, když nedokáže uspět na velkejch turnajích a najednou je Stan hvězda. Jako nemusí to tak bejt, třeba vždycky zamejšlel, že ke konci kariéry po DC taky půjde, ale působí to debilně. Vždycky na to sral. A to sem furt Rogerovec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a kdyz jsme u tech italu, tak me hrozne mrzi, ze se Volandri nenaucil nikdy podavat, protoze divat se na nej na antuce je fakt krasny

Reagovat
Chazy

Zrovna ztratil servis, škoda, už sem si říkal, že by to moh dopodávat.

Reagovat
smazaný uživatel

vezme zpatky

Reagovat
smazaný uživatel

hm tak ted si prohral zapas

Reagovat
Chazy

Uvidíme, i dneska, i proti Chardymu před tejdnem dokázal brejkovat zpátky a tady to sice je taky složitý na psychiku, ale furt neztratil servis.

Reagovat
smazaný uživatel

nema uz sanci, nedava dulezity body..

Reagovat
Chazy

Bohužel no, co už. Ale co čekat v sedmnácti.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkurvená čelzí fakt dementi člověk na ně vsadí a takle to dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje demence sázet proti WBA doma.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

*

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kowe

za ten kurs hovadina

Reagovat
smazaný uživatel

ja nerikam, ze to byl mistrovskej tah

Reagovat
vladis271

Dnes im chýbal Sturridge.

Reagovat
smazaný uživatel

Moses

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

WHU 10.

Reagovat
smazaný uživatel

ocakavana strata cukotky wba doma porazi malokto z tych silnych tymov. je to nechutne neprijemny tym

Reagovat
Koubic_

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidíš zítra vás s Newcastlem?

Reagovat
smazaný uživatel

vzhladom na to ze su momentalne dost v prdeli bolo by dobre vyuzit to za 3 body. takze verim vo vyhru. 0:1 alebo 1:2 navyse vonku sme lepsi ako doma

Reagovat
vladis271

vy zajtra koukajte prehrať na Newcastli nech môžme kapitolu boj o LM pre tento ročník uzavrieť.

Reagovat
smazaný uživatel

my a LM? co by sme tam preboha robili? na vas a city absolutne nemame. cukotka ma mourinha a arsenal je herne momentalne v rovnakych srackach ako my ale aj tak su trochu inde.

ja budem rad za 5 miesto. stabilizovat kader a zaviest nejaky funkcny herny styl by mala byt pre nas momentalna priorita. hrame hrozne, v LM nemame co robit

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Cimrman

Reagovat
smazaný uživatel

viete niekto koho to braňo potom vyfuckoval?

Reagovat
vladis271

nvm, ale strašne ma vytáča, hrať proti nemu ho asi zabijem. Už len kvôli tomu ako sa tvári.

Reagovat
smazaný uživatel

má tučnú riť, je nesympatický do ksichtu a je to dobrý pacient keď ho niečo naserie.Ten je schopný vlastnému prijebať. Viz Cech proti nam pred dvomi rokmi takmer...ospravedlňuje ho len to, že je SRB.

vladis obavam sa, že by ti jednu pustil tak by si sa tu na ef už neukázal

Reagovat
vladis271

v tomto si verím. Ak nemá nejaký špeciálny bojový výcvik (ten nemám ani ja) a išlo by sa čisto na férovku. Ten vagón čo má namiesto zadku by ho pri súboji limitoval.

Zas na takého Kolarova by som sa ani krivo nepozrel. On vyzerá ako zabijak aj pri spievaní vianočných kolied. Tomu by som fakt veril, že má aktívnu minulosť niekde u srbských hrdlorezov.

Reagovat
Mindas

Reagovat
cristiano.K.

Kolarov se jenom tak tváří

Reagovat
vitasrp

No, blbý je, že v šarvátce by spíš on zabil tebe..

Jinak ale souhlasím, v určitých situacích je to vážně idiot..

Reagovat
smazaný uživatel

doteraz nechápem tomu, prečo po uhryznutí suáreza nešiel do amoku

Reagovat
minoLFC

ho to rajcovalo

Reagovat
kvasha16

amok? to je jedna z tych situacii ked ti je skor do smiechu by som povedal

Reagovat
Chazy

Ee, to je zuřivost.

Reagovat
Chazy

ROFL, ok, už dobrý, i chazy pochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

než by si dořekl větu tak by tě zajebal pohledem pod zem

Reagovat
vladis271

strašne ma dojíma miestna logika. Hrá PL, je to obranca, čiže logicky je to MMA fighter.

Oni sú chlapi ako my. To, že sa tvári nasrane a vie niekoho zošrotovať pri odoberaní lopty neznamená, že je vrah.

Reagovat
smazaný uživatel

pošli nam fotku vladis, nech vidíme aký si chlap

Reagovat
vladis271

ách jaj.

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, ale zrovna Ivanovič není Valbuena.

Reagovat
vladis271

google mi píše uňho 1,88m a 86 kg. To sú takmer úplne rovnaké čísla ako mám ja. Som atlét. Pokiaľ za sebou Braňko nemá 30 barových bitiek a útok na mierumilovný bar, tak ako Oliver, nvm prečo by sa z neho mal robiť nejaký bojovník.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je dost individuální nemyslíš? Vem si takového Masopusta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

o kilá, svaly, výšku predsa v bitke vôbec nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

rovnako ako to, či je Ivanovič dobrý bitkár alebo nie je nezistíme len z toho, že je obranca.

Reagovat
smazaný uživatel

To si napsal první ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc je to vlastně i jedno Jestli někdy budeš v Londýně a sundáš Ivanoviče tak to vyfoť když tak.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
vladis271

ESPN dokonca 84 kg.

Reagovat
fenixLFC

to sa vazil bez topanok

Reagovat
kvasha16

inak nezda sa vam ze Oscar je v poslednom case slabsi? Hazard to mal tazke kedze po nom WBA slo no a Willian dneska jeden z tych lepsich vykonov (mozno si vysluzi aj pochvalu od Talkera ), skoda ze mu to tam nepadlo, prial som mu gol

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar byl slabý, Ramires byl příšerný, to samé Luiz ve druhém poločase.. Až se mi to ani nechce už psát, jak jsem naštvaný za ten výkon.

Reagovat
vitasrp

Mně přijde, že on snad nejvíc trpí na to, když musí hrát 90 minut 2x během tří dní. Respektive Hazard to nějakým způsobem ještě zvládá, Willianovi je to snad úplně jedno, ale u Oscara to poznáš - nedokáže tak presovat, odskakují mu míče, je nepřesný..

Reagovat
smazaný uživatel

Je na něm vidět, že druhou 50 zápasovou sezónu prostě nezvládne.

Reagovat
smazaný uživatel

ted jde o to co s tim, moc zesilovat nemuze, tak jak jinak ziskat tu fyzicku?

Reagovat
vitasrp

Kdo ví, třeba mu pomůže druhá předsezónní příprava pod Mourinhem, protože očekávám, že ty kondiční tréninky se přizpůsobují tomu, co trenér chce hrát - třeba Barcelona byla úchvatná, ta by pod Guardiolou neodpadla snad ani kdyby hráli těch minut 200. Výjimkou pak teda byla ta jeho poslední sezóna, kdy ten tým často působil úplně vyšťaveně.

Reagovat
smazaný uživatel

Here comes Mata... oh wait...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

ale nemyslim len dnes toho Oscara, ale celkovo v poslednom obdobi, a teraz v januari sme toho vela neodohrali.. ci to je len moj blby pocit zkresleny po dnesku?

Reagovat
vitasrp

V podstatě je hodně ve stínu Hazarda, ale leden bych řekl, že měl poměrně normální. V prvním utkání na Southamptonu udělal po nástupu s Willianem obrovskej vítr a rozhodl pro nás zápas, na Derby taky gól a pohodovej výkon, na Hullu poněkud slabší, ale tam to odtáhl Hazard. Proti MU průměr, FA Cup se Stoke v podstatě nejlepší na hřišti a s WHU nebyl nijak výraznej.

Hrozný je, že stačí, aby proti NUFC v sobotu odkroutil 90 minut a už víš, že ti v úterý celej zápas nevydrží.

Reagovat
Talker

Nevyslouží, Talker zápas neviděl Respektive sledoval v hospodě přes livesport

Reagovat
smazaný uživatel

300. Pro Garyho Cahilla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
fantomas

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayern +

Si mohol dať Tomkovi radšej.

Reagovat
tulen

Top of the bottom dneska nádhera, áno, mali šance, ale buď to vychytal skvelý Adrián alebo skvelá obrana a áno, pustili sme ich do šancí, ale to len preto, aby sme svetu ukázali, akého máme kvalitného brankára, ktorý si s tým poradí , každý jeden zákrok istý, vedel som, že ju má, aj tú Snoodyho. naopak, my sme sa postupne zbierali zbierali a na konci udreli, svoje šance premenili, hurá sú tri body, ešte len pár týždňov dozadu aké sa to zdalo nereálne, ale treba vždy veriť, opäť sme bližšie k záchrane, to je podstatné, ideme do ďalšieho zápasu. UP THE IRONS

Reagovat
smazaný uživatel

Kto sa ma pozerat na ten futbal co predvadza Chelsea!!!!???? Ucelovy futbal na vysledok! Potom, ze si to Mourinho zlizne od fanusikov na kazdom stadione. A este tie jeho dementne pripomienky zakazdym, ked Chelsea nevyhra. Neobjektivny a trapny!!! Uz nikto nieje zvedavy na tie jeho sracky co vypusta z tej smradlavej papule!!!!

Reagovat
Euphael

Reagovat
Swarley

!!!!

Reagovat
Zaschrona

Vic

Reagovat
fantomas

Everton na sestupu z Champu vyhodil manažera Rodwella. Nepovedenej návrat.

Reagovat
Zaschrona

No co, kdyz uz nic jineho, aspon jsme meli sympatickyho managera.

Reagovat
smazaný uživatel

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1656149_250080608506841_1340718500_n.jpg

Tactical Comparison: Rodgers Liverpool’s smooth coherent shape v Moyes’ United’s

Reagovat
Chazy

Když sme tu nakousli ten tenis, tak sem po AO zapomněl - tradičně má ES nejvtipnější záběry z AO. Neviděl sem zatím, ale jestli je tam ten Murrayho servis, tak už jen proto to stojí za kouknutí.

http://www.youtube.com/watch?v=9leQ1wcd7vw

Reagovat
Chazy

http://www.youtube.com/watch?v=eEQT9bF2OQg

Tady sou nejlepší údery, to sem viděl a fakt supr.

Reagovat
Chazy

Hlavně tam je ta Kyrgiosova magořina u sítě.

Reagovat
smazaný uživatel

pri setballu

Reagovat
Chazy

* OT

Reagovat
smazaný uživatel

reakcia Mira Satana na olympijske zlato Kuzminovej.

"aj tak si myslim,ze ma Zdeno vtedy videl"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

radsej Chelsea ako Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

Reagovat
Bayern +

Reagovat
oli9

MAn U

Reagovat
minoLFC

Reagovat
SunFells

Jsi nemocný.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Wat

:thumbsup:

Reagovat
nani92

ožratý

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Kovi81

Reagovat
kiwwi

jebe ti?

Reagovat
niflheim

Reagovat
vladis271

no ja ti nvm. Mám pocit, že sa dostávaš do bodu, že to budeš priať viac nám ako Arsenalu. Že je to tak?

Reagovat
smazaný uživatel

ty proti komu ides hm

Reagovat
smazaný uživatel

ty proti komu ides hm

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Tak to jednoznačně.

Reagovat
Minister

Reagovat
madridcan

Tak nejak si dosiel aj pod Copu, takze predpokladam, ze uspesne ukoncene skuskove

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zasraná remíza, ale vyhru sme si nezasloužili tímhle špatným vykonem. nejvíc mě sere že to dal zas ten muskulaturní antifotbalista. no nic, musíme to překousnout a fandit těm tragedům z old trafford. sunderland je naštěstí jasná 0

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Chazy

Dyť má pravdu, Anichebe je levej jako málokdo.

Reagovat
Zaschrona

Neni to zadnej velkej technik, ale on dokaze byt nesmirne platnej pro svuj tym, kdyz dostane prilezitost v systemu, ktery mu sedi. K antifotbalistovi daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

každý má na svuj nazopr pravdu. pokud věříš že není antifotbalista, neberu ti to.. pro mě je anichebe uplně nulovej. to že ma 100 kg (ano myslim to obrazně) a že semtam někoho tělem e vzduchu odstaví a nebezpečně hlavičkuje, to ještě nic neznamená (aniv případě že uhaluzí dva goly v několika tydnech)

Reagovat
Arbiter

No nic, jede se dál, uvidíme, jak zareagují konkurenti.

Reagovat
smazaný uživatel

ja sem čekal že to bude maximalně o gol. ten west brom prostě umí časovat výkony..proti nim se hraje stejně blbě jako proti stoke.arsenalu se nebojím (co se tyče reakce) protože oni ten naročný program nedají a postracejí hooodně bodů. takže zaleží na city. strašně budu fandit kočkám, mají na bod, akorat ted z hlavy nevím jakej maji city program tak mrknu a doufam že nezaplaču.

Reagovat
afc

hooodne bodu?Ak si si nevsimol,tak so slabsimi vobec nestracame a sme v tom konzistentni ako nikto v lige.

Reagovat
smazaný uživatel

proč se snažíš argumentovat když píšu pouze svuj tip. ani jeden z nás neví jak arsenal bude hrát. ja tipuju že ztratí hodně bodu během unora a března, ty jim veříš, což je v pořadku..

Reagovat
smazaný uživatel

Až se tu bude někdy zase Mourek vyzdvihovat, tak si vzpomeňte na tyhle zápasy. Fakt nechápu, proč tu útočnou zálohu která byla fakt jalová aspoň trochu nepozměnil a nemluvě o tom, že tohle by byl zápas jako dělanej pro Báčko a Mikela. Ach jo...

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

To bych Vám možná začal i fandit kurva!

Reagovat
blade115

Začni.

Reagovat
vladis271

má nato vôbec? Sponzor, či nejaký malý podiel akcií hej. Ale na kúpu nejakej významnejšej časti klubu určite nemá.

Reagovat
minoLFC

Neistý projekt

Reagovat
smazaný uživatel

Beckham potrebuje peniaze od šejkov aby si založil klub v MLS tak určite bude mať na MU.. Možno mu dáte nejaké smiešne % ktoré nič neznamenajú. Ale vlatniť váš určite nebude

Reagovat
kiwwi

Beckhamovci maju majetok vo vyske cca 200 mil. libier...to je samozrejme malicko nato, aby si mohol dovolit kupit United, ale ono sa to mysli tak, ze Becks by mohol stat na cele nejakeho konzorcia, ktore by United kupilo

Reagovat
smazaný uživatel

Pohlad na priebežnú tabulku, je ako balzám na dušu za tých 7 rokov, čo sa Soton motal v nižších súťažiach...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

copak?

Reagovat
kiwwi

mas sa vyjadrovat len k vybranym temam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
j_mrazik

WBA :-*

Reagovat
cristiano.K.

Kuzminova člověk vsadí na tu naší československou rusku a ona to takhle posere

Reagovat
smazaný uživatel

znova trapna chelsea s este trapnejsim vykonom a najtrapnejsim trenerom. nic nove pod slnkom...

Reagovat
smazaný uživatel

A završí to tvůj trapný komentář

Reagovat
smazaný uživatel

Když někdo machruje tak moc jako Mou tak se mu to musí zákonitě i vymstít.

Reagovat
smazaný uživatel

V čem machroval?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve žvanění. Anichebe mu učebnicově srovnal úsměv.

Reagovat
smazaný uživatel

On žvanil něco proti WBA? Nebo na někoho snad machroval?

Reagovat
smazaný uživatel

tvrdil že WBA je tým Mickey Mausů

Reagovat
Honza Matoušek
Reagovat
smazaný uživatel

Nejake perly ducha od Joseho nebudu?

Reagovat
Dray

Jo jo José, jak říkáš: Vyhrát 1:0 je jedna z nejjednodušších věcí ve fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

je wilshere normalny??? hlupak sa tam cely zapas prechadza a straca lopty a vala po zemi, je normalny wenger ze ho necha dohrat?

Reagovat
smazaný uživatel

My sme vlastne len raz striedali. Komédia.

Reagovat
smazaný uživatel

a chudák Giroud tam pri tom jasne nevládal už od 70. minúty. Toto ja nikdy nepochopím.

Reagovat
fantomas

Ale zas tam pořádně mimo Oxe neni koho posílat..

Reagovat
smazaný uživatel

dnes mal striedať minimálne Bendtner.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes by to tam lepsie v strede zalohy odohral aj sanogo..kludne ox alebo santi to tam mohli miesto neho dohrat

Reagovat
fantomas

Ba ne, Poldi

Reagovat
smazaný uživatel

Veľká škoda, dnes sme mali vyhrať, mali sme na to. Takáto remíza nie je dobrá ani pre jeden tím. Mesut dnes ale bravúrny, tlieskam, päťhviezdičkový výkon a Liverpool pekne vymazal. Takisto Gibbs a Szczesny výborné výkony. Veľmi ma to mrzí, konečne sme mohli United poraziť.

Reagovat
Minister

Posledné 3 zápasy Newcastlu škoda, že už pravdepodobne nemôže vypadnúť.

Reagovat
fantomas

Doufám, že ti šašci, co na konci bučeli, byli jenom z tábora soupeře, protože neprohrát s ManUtd je samo o sobě úspěchem. Po pauze sme se navíc zvedli, na vybučení tam je dokupy snad jen Rosa a na proplesk Arteta s Wilsherem za ty stupidní ztráty, co vedly k megatutovkám, ale i za rozpačitý výkony obecně.

Jinak zajímavý je, že NUFC teďka víc než 6 hodin čeká doma na gól, zatimco my kolem 11 hodin doma neinkasovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta síce hrubica jak mraky, ale potom hral už dobre.

Reagovat
fantomas

Mně se to ve středu nelíbilo celkově, ale je fakt, že Jacka furt převyšoval o hlavu pak no.

Reagovat
Jardin

to bučení podle mě patřilo hráčům (Wengerovi?) za to pinkání v posledních minutách. Než aby to poslali dopředu, tak už dohrávali na jistotu. A bylo cejtit, že to fanoušky s*re.

Reagovat
fantomas

Jo, to je vlastně fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

nj ale za to nemohli ti, ktori si pinkali ale ti pred nimi..nikto sa neukazoval

Reagovat
smazaný uživatel

mozno to boli ti isti "sasci" co minuli kopu penazi+casu a sli na minulo tyzdnovy vyjazd do Liverpoolu pozerat sa na ten hanebny debakel.A po ceste domov na autobus im kyvali zo svojich ferrari vysmiaty hraci Arsenalu. Ale mozno len piskali na toho nasho trageda na lavicke,co vehementne vyhlasoval ako Arsenal bude "odpovedat".Po prvom polcase sa nasa hra zlepsila?No podla mna len poslednych 20 minut.Inak to bola neskutocna tragedia z oboch stran

Reagovat
Mada

kreténe

Reagovat
smazaný uživatel

je super ze nas jediny utocnik absolutne nie je schopny dat gol, je super ze wilshere si chodi na zapasy na prechadzky, je super ze nas suverenne najlepsi zakoncovatel dostal embargo na hranie futbalu, je super ze nie sme schopny ako jediny porazit najslabsi united historie, je super ze wenger sa viac venuje zapinaniu zipsu ako rozmyslanim nad zapasom

Reagovat
smazaný uživatel

Wilsherovi to dnes nešlo, ale on je ten posledný, koho môžeš z tímu obviňovať z lajdáctva, v každom zápase v sezóne sa snažil a tento rok je výborný v drvivej väčšine zápasov.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska na to vylozene totalne sral a stava sa to u neho pravidelne..na konci som si specialne vsimal jeho pohyb a napinalo ma z toho, potrebovali sme ist dopredu a stoperi si to museli prihravat medzi sebou lebo stal 2 minuty na mieste a ked sa im horko tazko podarilo vytvorit uhol a nahrat mu, hned to stratil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už asi nevládal, veď toho pravidelne odbehá mraky a hráva skoro 2x do týždňa... Jeho z flákačstva fakt obviňovať nemôžeš, zvlášť nie v jednom tíme s Cazorlom alebo Ozilom.

Reagovat
smazaný uživatel

si to pozeral? on na to sral uz od prveho polcasu..a ozil sa dnes siel rozrthat! dokonca aj odbranil toho viac ako jack

Reagovat
smazaný uživatel

Mám napríklad pred očami stratu Cazorlu/Gibbsa na ľavom krídle a to, ako 10 metrov zúrivo bežal za Cleverleym a čistým sklzom ho obral, hoci rozhodca odpískal faul... Povedať, že na to totálne úplne sral, je prehnané. Aspoň podľa mňa. A Ozil bol dnes fantastický, aj dozadu, myslel som to všeobecne.

Reagovat
smazaný uživatel

My sme jim vlastne nedali za 2 zapasy gol.

Reagovat
kiwwi

lemry lenive alibisticke, nic inse...a vedie ich takticky genius...chce sa mi grcat, co sa z toho timu stalo

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň Messi robí radosť.

Reagovat
smazaný uživatel

to uz je neunosne, to co prevadzaju za hru, to sa uz neda

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

ale pochvala pre Smallinga, dnes nas najlepsi sprehladom

Reagovat
smazaný uživatel

a za celu sezonu komplet od zaciatku sme odohrali jeden zapas, na ktory sa dalo pozerat a to na Leverkusene, inak hrat stale ale stale dookola sracku, to je hnus

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

MotM Ozil, na tom sa asi zhodneme všetci, nie?

Reagovat
J0EL

Wojto mu zdatne sekundoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil, Smalling, brankari, to jedine dnes stalo za zmienku

Reagovat
J0EL

Vidic.

Reagovat
kiwwi

vsak bol otrasny az na konci tam vyhral dve hlavicky

Reagovat
Amos

Naprosto parádní výkon od něj, je mi ho opravdu líto, že musí hrát u nás, on je fakt uplně jinde, než zbytek teamu a ani nevyužije ty svoje genialní přihrávky, když nemá komu nahrát, protože nikdo není v pohybu (Theo) a místo Girouda by mohl být kužel nebo 30ka zeď.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bolo krásne vidno. Parádne vyviezol loptu a proste to nemal komu hodiť, tak viezol, viezol, až v poslednej chvíli narazil Giroudovi a ten mu to nedokázal vrátiť. Ja to vravím stále, potrebujeme viac takých hráčov ako je Theo, proste rýchle krídlo, čo bude lajnovať čiaru hore-dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes si asi vsichni vzpomeli na Thea..

Reagovat
Jardin

Tak hlavně získat 9b z dalších 3 zápasů, protože pak zas začíná smrtící kombinace Tottenham, Chelsea, City a Everton

Reagovat
smazaný uživatel

a tiez nechapem preco uplne vsetko musime obsedantne riesit z prvej. 80 percent nasich akcii na tom stroskotalo

Reagovat
smazaný uživatel

Si dnes nejaký podráždený.

Reagovat
smazaný uživatel

ale kto ti tu je podrazdeny, chces dostat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
J0EL

S Giroudom ako prvou volbou na hrota proste nemame sancu. To je nieco neskutocne kolko ten chlap potrebuje sanci na gol.

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz nad nim pomalu lamu hul..

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja

Reagovat
Ángel di María 22

Tak Pool je už od United vzdálen dostatečně

Reagovat
ďuriLFC

Suche triko

Reagovat
Gareth Bale 11

Dneska skvělý zápas. Obrana super, Dawsona bych nechal sedět a Kaboul ať pěkně hraje a útok proměnil co měl. A kdo z fanoušků Spurs neměl rád Adeho, tak ho teď už začít mít rád prostě musí.

Reagovat
smazaný uživatel

500. pre Mesuta.

Reagovat
Swarley

tohle jak dopadne, to jsem fakt zvědavej...začíná to být prostě neudržitelné, do léta ještě bude veselo...

Reagovat
smazaný uživatel

dEst

12.02.2014 21:49

Od začátku už jak do toho Fulham vletěl jsem věděl, že nevydrží ani první poločas. Hrajem sice profesorsky ale tenhle mač stejně vyhrajem hlavně kvůli tomu, že tam nebudem posílat jeden centr za druhým jak nějaký zoufalci z Manchesteru. A Holtby je úžasnej hráč.

Everyone... chill the fuck out i got this.

Reagovat
smazaný uživatel

yes !!! tahle výhra byla strašně ubojovaná ! snad se dá Kolo dohromady, ty kiksy jsou moc, málem nás to zase stálo body... Škrťel už to měl vy složitější situaci ale taky to šlo vyřešit líp... Pencle jasná. Snad Luis prolomí tyčkoví prokletí.

Jdeme za svým snem dál.

YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.goal.com/en/news/9/england/2014/02/12/4614568/moyes-im-the-right-man-for-man-utd?ICID=HP_TS_1

věříme ti dejve, věříme že jsi opravdu ten pravý muž pro všechny okolo v tabulce

Reagovat
fff

To bol zapas, zacali sme hrozne, Fulham nas prehraval, hrali aktivne, rychly prechod a fakt hrali solidne, my hrozne, bez zaujmu nic. Esteze smeapson trochu zapli. Prvy gol strasny, skocila trochu ale aj tak no. Kolecko je super chlapik, ale na zaklad fakt nie, ako 3-4 stoper kludne. Druhy gol tiez taky nic moc, Skrtel sa tam nacahoval, trochu smolne, na druhej strane Flanno si mozno mohol zakricta ale hlane asi fakt ten Simon to dodrbal, on tie vysoke lopty nezvlada, vlastnu patku musi ovladat.

Coutinho dnes super, skusal, vytvaral sance, dal gol konecne. Sturridge sa na moj vkus az moc casto a prilis hlboko stahuje. Potrebujeme nejakeho zaloznika do zakladnej zostavu, lebo ked musi Danny az do takejto miery pomahat zalohe, tak chyba vpredu. A Suarez ma tiez smolu posledne zapasy, snad mu to tam zacne padat, bez tych jeho golov to fakt ide tazsie.

Ale kurevsky dolezite 3 body.

Reagovat
cristiano.K.

nechceš hodit druhý gol na z části na Simona? Ten míč byl perfektně kopnutý, hráči ho nemohli zasáhnout hlavou, všichni tři hráči by tam museli jít na dlouhou nohu, bohužel tam šel Martin a dopadlo to neštastně, spíš mě zajímalo,kde byl Kolo v tu chvíli. Ale pořádný detailní záběr jsem neviděl.

Reagovat
fff

Tak Simon to podla mna mat mohol.

Reagovat
cristiano.K.

počkám si na opakovačku, koukám,že pod preview to zminuje víc vás,takže se zatím hádat nebudu, jen na první pohled mi to přišlo,že tam jít nemůže....

Reagovat
Side

Nakonec neskončíme ani v top 4. Skvělá sezóna, hlavně, že nebyl v zimě nikdo potřeba

Reagovat
minoLFC

nespanikár v Top 4 budete

Reagovat
smazaný uživatel

Mata se v United adaptoval zcela bez problémů, už hraje stejné hovno, jako ostatní

Reagovat
minoLFC

3 BODY

Reagovat
ondris

Vydreté víťazstvo, ale o to väčšiu príchuť má. Veľmi ma potešilo, keď som uvidel Teixeiru na zápasovej súpiske a veril som, že si pripíše prvý štart v PL. Viedol si výborne. Dúfam, že nejaké minúty za Áčko v tejto sezóne ešte nazbiera.

Reagovat
aragorn

vedl si dost blbě, zpomaloval akce, zbytečně vystřelil když měl centrovat

Reagovat
ondris

Na prvý zápas to bolo ok. Nemyslím si, že Suso by to dal lepšie.

Reagovat
vladis271

absolútne masúvne víťazstvo. Výkon na pcu, ale páni. Takéto zápasy sú a budú. Toto musí zapôsobiť ako redbull. wau. Takýto win teší viac ako deštrukcia Arsenalu na Anfielde.

Reagovat
aragorn

Očekávaný těžký zápas. Po golu na 2-1 jsem ani moc nevěřil. Uteklli jsme United, dotáhli Arsenal

Reagovat
Maresma

Nádhera, nádhera, nádhera! Přesně tyhle výhry jsou občas potřeba a zrovna my takový zápasy neumíme. Strašně důležitý 3 body, AFC-MU remízka taky bomba.

Reagovat
aragorn

Reagovat
fff

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Ale bol som sokovany, ze tam poslal Teixeiru v takomto zapase, za takeho stavu. Ale chalan obstal, paci sa mi. Na druhej strane Alberto uz asi fakt u nas skoncil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si hned vzpomněl na Susův debut s United, když jsme ještě k tomu hráli v 10. No ani mě to moc nepřekvapilo teda, abych řekl pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

♥ To jsem z toho nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

no a Smitha tam hodil proti Chealsea , je to zvlastne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Arsenal x ManUtd... dva týmy, který mají momentálně krizi, hlavně sebevědomí. Rosa dneska nějak mimo a máme v záloze i útoku všechny hráče, co to chtějí do nohy a rozebíhají se až s balonem. To je prostě špatně. Všechno hrozně dlouho trvá. Chybí Ramsey ve formě, který to rozhejbal a kvůli němu běhali všichni. Arteta nám opět málem prohrál zápas. Giroud je poslední dobou hodně špatnej v zakončení, klidně bych ho stáhnul. Ale když on těch míčů hrozně moc udrží a rozehraje... těžko říct.

Každopádně Moyesova jediná taktika na tento zápas: všichni pokopejte Wilsherea a na nás to stačilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United bude teraz kľúčové mužstvo pre nás teraz. Už sa nemôžu dostať do LM a kluby ako City, Chelsea s ním môžu stratiť nejaké tie cenné body. Ak nejak poriešime obranu tak môžme kľudne myslieť aj na tretie miesto (preistotu ak by MU nejakým zázrakom vyhralo LM )

Reagovat
Maresma

Jj, uvidíme jak se Arsenal vypořádá s tím losem, já osobně jim moc nevěřím.

Reagovat
Deywid

Chelsea už s United hrala dvakrát...

Reagovat
Dray

Yeees, konečně štěstí. A Teixeira vypadá hodně slibně.

Reagovat
smazaný uživatel

Co Soldado, žije ještě? Už jsem o něm neslyšel ani nepamatuju.

Reagovat
Gareth Bale 11

Ade má formu začalo se hrát s jedním útočníkem.

Reagovat
smazaný uživatel

a predtym sa hralo s dvomi?

Reagovat
Gareth Bale 11

No jeden čas pod Timem ano, ale teď už hraje jen Ade.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu to přeju, ještě že odešel Boas, jinak by asi odešel Ade.

Reagovat
smazaný uživatel

do cca. 80 min. bol celkom dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Dik, no čekal jsme od něj víc golu.

Reagovat
smazaný uživatel

na sky sports 1 momentálne ide highlights zápasu LFC

http://coolsport.tv/sky-sports-1-live-stream-online.html

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Liverpool je zpatky ve hre o titul, naopak Arsenal za chvili vypadne z TOP4

Reagovat
smazaný uživatel

hráš mindgames?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ja vam fandim + mam sazku s j.mrazikem, ze Liverpool skonci nad Arsenalem

Reagovat
smazaný uživatel

aha, ďakujem(e)

Reagovat
j_mrazik

Ale nevíme o co.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale ja fakt nemam tuseni

Reagovat
vladis271

som si hovoril po góle na 2:1 ako si nás ten č.rák z CFC zase povodil.

Reagovat
EL Gringo

krasny zapas, taketo zapasy mam este radsej ako vyhry 5:1 a pod. krasa

Reagovat
tomasinho

Alberto, bal si kufry, Teixeira si tě povodil

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fff

7 milionov sme len tak z prdele vyhodili

Reagovat
fenixLFC

keby mu aspon dal sancu. ano nakup zbytocny, ked mame texeiru a susa, ale uz ked ho kupil, mal ho davat hrat, zly nebol a prednost pred mosesom by si zasluzil

Reagovat
fff

Ja suhlasim, ja som to viackrat pisal, ze aspon poriadnu sancu dostat mohol. za tych malo malo minut co mal, tak nejaky zly nebol.

Reagovat
ďuriLFC

Troška pomalší na môj vkus sa mi zdal ale zapôsobil tiež,treba mu dávať šancu,určite viac ako mosesovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Teixeira nie je nejaký rýchlyk. On by mal hrať v zálohe alebo na lavom krídle. Vie dobre brániť, tvoriť hru. Mourinhovi by sa páčil

Reagovat
Maresma

Aby se ale páčil Brendanovi, Suso detto.

Reagovat
smazaný uživatel

Teixeira sa mu určite páči. Potrebujeme záložníkov ktorý vedia brániť. Suso neviem či sa mu bude páčiť. Ale ten je zas kreativne na uplne inej úrovni. Uvidíme v lete...

Reagovat
fenixLFC

praveze skor na kridle by mal byt rychly hrac...

Reagovat
fenixLFC

(alebo som rozmaznany FM )

Reagovat
smazaný uživatel

Ve´d je rýchly, ako nie je rýchly ako Sturridge, Suarez a Sterling. ALe určite nie je najpomalší. Rýchlosť proste nie je jeho najlepšou vlastnosťou

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Maresma

Ať jde radši balit Aspas...

Reagovat
tomasinho

To je aspoň útočník, Alberto si přes Coutniha, Susa a ted asi i Teixeiru nekopne.

Reagovat
ondris

Alberto je absolútne nepochopiteľný nákup. To BR naozaj nevidel, čo má v Susovi a Teixeirovi? Absolútne zbytočne vyhodené obrovské prachy (na hráča Albertovho formátu). Inak pochybujem, že sa niekedy výraznejšie presadí.

Reagovat
minoLFC

trochu silné slova po pár minutách čo bol na ihrisku ...ale snaď ešte dostane šancu

Reagovat
fenixLFC

1. normalny coutinhov gol spoza vapna, premiera dalsieho talenta (mohol dat hned aj gol), dramaticky zapas so super koncom proti superovi ktory na rozdiel od posledného kola nastupil s ackom a aj cosi hral

dolezite potvrdenie troch bodov aj ked v suchom triku to nebolo (hlavne v mojom )

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád nemůžu uvěřit tomu, že jsme otočili zápas. MY. A ještě takovým způsobem. To se nestalo snad 3-4 roky.

Ta LM prostě tento rok musí padnout, teď nebo nikdy. Začínám se ale docela bát slepic..

Reagovat
aragorn

Spurs ne a ne prohrát. Ale v březen/duben maj docela těžkej los, pak je musíme porazit

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOO, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaachhhhhhhhhhhhhhhhh.

Jebat že je to proti poslednímu Fulhamu, koneckonců ani Moyesovi jsem se nedivil, jak reagoval na Carrickův gól. Ale ty vole, ta Stevieho penalta, no já tu skoro skákal, řval a potom skoro vzdychal jako při orgasmu.

STEEEEEEEVE GERRAAAAAAAAAAAAAAAARD GERRAAAAAAAAAAARD

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
smazaný uživatel

palčeky palčeky

Reagovat
ondris

Reagovat
stiflerovamama
Reagovat
Pospovič

Reagovat
tomasinho

Jsem už dneska čekal, ža Allymu vyjde poprvé centr, když dal Coutinho gól levačkou, Kolo si dal vlastní a Skerts krom gólu i nahrává zády

Reagovat
fff

Ked si to zhrnieme, Coutinhov gol lavackou spoza sestnastky je najvacsou absurditou celeho zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

, ale v prvním poločase si jel tu svojí klasiku a během zápasu jsem se přistihl, jak kdykoli, když má míč poblíž vápna, šeptám ''hlavně nestřílej ty vole''

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fff

ale ten gol ho nabudil a potom strielal spoza sstnastky este dvakrat

Reagovat
fenixLFC

len nech si to necha pekne rozlezat a neskusa to furt

Reagovat
fenixLFC

ked sme na ostatne zvyknuti

Reagovat
Metijuu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes on top-four hopes: "If there's one club in history that has been great at winning games in the second half of the season it's Man Utd"

MUFC have won two out of seven so far in the second half of this Premier League season.

Reagovat
Metijuu

Reagovat
stas87

kto hrava na RB vo west hame?potrebuje tam west ham posilnit?

Reagovat
tomasinho

Demel a O'Brien, mohl by, Demel je takový průměr, já bych radši modernějšího beka.

Reagovat
stas87

aha,dneska prebehla spekulacia ze lyon,west ham a werder sa zaujimaju o inkooma,v bazileju bol paradny,myslim ze aj na mundiale v afrike hral dost dobre,potom odisiel na ukrajinu a dneska hostuje v grecku bral by som ho,gebre nie je ziadna istota

Reagovat
Pony Slaystation

Dneska infarktový závěr! LFC 4EVER!

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, s takovymhle složením obrany něco podobnýho asi jednou přijít muselo. Skertsův gól to asi uplně nebyl, spíš to vázlo zase v komunikaci Flanna, jeho a Mignoleta. A Touré byl zase kde? Ten doběhl do záběru, když už měl Richardson míč na noze.

Díky bohu, že to skončilo takhle no. Agger okamžitě do základu a (nevěřil jsem, že něco podobnýho někdy vypustim) Glen ať už tam je taky, Flanno je na soupeřovo půlce ještě míň použitelnej, než on.

Reagovat
fff

Chapem, ze dnes si mal z obrany obcas infarkt, no na chvilu sa posadt, predychaj sa a precitaj si tu cast o Glenovi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nevim, třeba podle mě by s nim na hřišti ten gól na 2:1 nepadl.

Reagovat
fenixLFC

tak nezrazil by sa so skrtelom lebo by vyklusaval dakde na polke po dalsom jeho centri do prvého obrancu

Reagovat
smazaný uživatel

Co to povídáš, právě by odcentroval někam do protějšího autu ještě, takže by se všichni stihli vrátit a vůbec by tahle situace nenastala.

Reagovat
fff

Tomuto sa ani neda oponovat, lebo to dava celkom zmysel

Reagovat
fff

Flanno si sice mohol zakricat podla mna, ale aspon pri tom hracovi bol. Glen by k nemu ani nepobehol .

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel sem to tak, že kdyby náhodou už Glen byl ve Flannovo situaci.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

flanna urcite nemenit, radsej sa budem divat nanho nez na toho hnedého idiota

Reagovat
Maresma

Tak to já zase se radši budu dívat na Johnsona než na Cissokha. Takže Glen napravo, Flanno na levo.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, těžko říct, ale je náš, to asi jediný hraje pro něj, v souboji s Alym

Reagovat
fenixLFC

odpoved na oboch- najlepsie postavit flanna a joseho a je to v pohode

Reagovat
Maresma

Nevím no, José na to podlě mě nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

...co to?

Reagovat
fenixLFC

ok, na koho je mierena tato ironia?

Reagovat
Maresma

José se vrátí bůhví kdy, jinak je snad jasný že na LB bude hrát on.

Reagovat
aragorn

Flanno nalevo, Glen napravo dokud nebude fit Jose ( to je kdy asi ?)

Reagovat
tomasinho

Nejdřív na konci měsíce, spíše v březnu až.

Reagovat
cristiano.K.

nad Kolečkem se taky pozastavuju, doběhnout jako stoper téměř při oslavě wtf

Reagovat
smazaný uživatel

příště si vás povodí Pulis?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve´d čo som pozeral tak ste hrali celkom dobre, až prekvapivo ta táktika nebola taká odveci. Akurát tie striedania nedávali velmi zmysel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel (a Kolo) im takmer prehral zapas

Reagovat
fff

V prvom rade Skrtel .

Reagovat
smazaný uživatel

ano, Kolo je v tom trochu nevinne

Reagovat
fff

Jednoznacne .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Aj tak je najabsurdnejsie v tejto sezone, ze sliepky su 7 obodv od titulu, to je absolutne neuveritelne

Reagovat
smazaný uživatel

Money je někde jinde

Reagovat
fff

To je mi jasne, ze titul im nehrozi. Ale hraju fakt zle vacsinu sezonu a do tej tabulky sa to ani poriadne nepremietlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu někdo mluvil o titulu?

Reagovat
fff

Ja som si Money vylozil ako Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Money je Adebayor

Reagovat
smazaný uživatel

a jen tři body od nás

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu tady komentovat dnešní výkon, to asi většina viděla. Už je mi ale opravdu na blití ze hry co předvádíme. Sagnovi bych ne že neprodloužil kontrakt, ale vypověděl ten současný. Ty jeho centry to je KOMEDIE, stydím se i za něj. Nejhorší na tomhle je ovšem to, že to má zřejmě v popisu práce od Wengera. Chce se mi brečet, když tam vidím osamoceného Girouda, kolem něho X hráčů soupeře a Sanga prostě bez rozmýšlení prásk to tam! ...ostuda. Další věc je Artetova hra. Ztratil absolutně všechno z toho, co ho poslední 2 roky zdobilo. Totálně propadá, běhá od ničeho k ničemu, nejistý na míči, už mě unavuje sledovat v systému Arsenalu tuhle Wengerovu pozici jakéhosi posouvače. Já tam chci typické DM, které se tam uběhá k smrti a nenechá se přehrávat pomalu každou zálohou v lize. Mám Mikela rád, je to sympaťák, ale na základ v Arsenalu to prostě a jednoduše není.

Ozil : Dnes možná jeden z lepších, ale jinak se absolutně nehodí k naším hráčům. On potřebuje ostré silné křídla, které jdou za obranu, do zakončení, chtějí míč pohybem dopředu. A ne aby měl kolem sebe typově stejné hráče, kterým je nucený dávat příhru dozadu. Když pominu világoš na Anfieldu, tak aspoň začal trošku běhat i dozadu. Nejvíc mě rozesmálo, když vedl "protiútok" a jedinný koho měl vepředu byl Giroud, stojící mezi Ferdinandem a Vidičem...takže zásek a opět dozadu.

Marně čekám, kdy Wenger upustí od tupého 4-2-3-1, kde zabíjí středové záložníky na křídlech a vrátí se k 4-4-2. Nebo kdy konečně přivede nějaké křídlo, aby ten systém 4-2-3-1 dával smysl! Wallcot - Na křídle hrát nechce, cítí se jako hrot, tak ho tam párkrát dáme, aby byl spokojenej a jinak ho budem cpát napravo. Ox - myslel jsem si, že z něho bude křídlo, ale ne, Wenger jeho budoucnost vidí na středu, Gnabry to samé. Poldi tam hrát nemůže - skvělý šutér, bohužel se opět totálně do našeho "systému" nehodí. Celkově je to už x let špatný a bezmyšlenkovitý výběr hráčů. Křídlo nikde, DM nikde, jen spousta středových záložníků, kteří se poskládají do 5-ti členné zálohy podle toho, kdo není zraněný.

Nechápu jak někdo může nadávat Giroudovi, on nemůže za to, že je průměrný, když se dostane do 1-2 dobrých šancí za zápas. Když na něj AW sází, měl by zajistit to, aby se dostal do více šancí během zápasu, které mu připraví záloha a ne jeden Sagnův povedenej centr ze 100.

Jdu se vybrečet a spát

Reagovat
fantomas

By mě zajímalo, cos dělal při Sagnových centrech v předešlých letech teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale nevím, jak to myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

ach sakra teraz lutujem ze som nemal pri sebe tych 200 co chcel chlapik pred Craven Cottage za listok

Skvele vitazstvo, veril som ze to otocime.

Steve G MOTM

Reagovat
iamek

Berba gol

Reagovat
fenixLFC

a inak, brendanovi za dobre striedania

Reagovat
monty25

Tak konečně Liverpool neztratil s outsiderem. Dneska by mě to fakt štvalo. Už jenom proto, že Fulham je poslední a taky kvůli tomu, že oba góly jsme jim vyloženě darovali... Zhruba do 40. minuty stála hra ze strany Reds opravdu za starou bačkoru. Závěr 1. poločasu už byl ovšem dobrý a pramenil z toho i vyrovnávací gól Sturridge. Ve druhé půli byli Reds jasně lepší, ale přesto museli otáčet nepříznivý stav. Důležité je, že se to nakonec povedlo... No a co se týče penaltového faulu Riethera, tak bych mu na místě trenéra dal pověstný "céres" á la Petr Rada...

http://www.youtube.com/watch?v=AAfvJndOFss

Jinak vzhledem k výsledkům tohoto kola jsou Reds čím dál víc ve hře...

Reagovat
fenixLFC

zlepsujes sa

Reagovat
monty25

To mě těší.

Ale ne, tentokrát se mi prostě nechtělo tolik rozepisovat... Teď je v kurzu hlavně olympiáda, kterou rozebírám na tenisportal.cz a taky na Twitteru. Jsem teď prostě vytížený, takže fotbal nedostává tolik prostoru.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
minoLFC

geniálne

Reagovat
Dray

Jak říkal Rodgers, TOP TOP TOP TOP TOP TOP player

Reagovat
ondris

Reagovat
smazaný uživatel

absolutne genialne

Reagovat
ACSMan

Reagovat
stiflerovamama

Arsenal doplaca na to kopyto vpredu. Ja byt Wengerom tak tam supnem Lorda, ten by to trosku ozivil.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Moyes: Cleverley and Carrick were brilliant in the middle.

este slovo a zabijem ho fakt

Reagovat
Maresma

Mně fakt přijde, že ho někdo platí za to, aby vysíral fanoušky.

Reagovat
stas87

je mozne ze by moyes kupil v lete hracov do obrany a dalsiu sezonu hral s rovnakym stredom zalohy ako doteraz?proste ze posilni iba obranu a nie zalohu

Reagovat
smazaný uživatel

Potrebujete DM ako sol. Takže neverím, že nikoho nekúpi. Len či budete mať koho kúpiť. Nie je to sranda nakupovať bez LM .

Reagovat
stas87

alebo kupi stredaka a vykaslu sa na obranu ich to nepolozi ze nebudu v LM,nemozu ale lakat nemcov na LM kedze ju oni v svojich timoch hrat budu

Reagovat
smazaný uživatel

budu musieť preplácať hráčov... Alebo sa teda zamerať na hráčov ktorích nechce toľko klubov...

Reagovat
stas87

tych je minimum,maximalne z juznej ameriky ci azie..nemaju to jednoduche ale je to stale velky a silny klub,neverim tomu ze by mali treba tri sezony po sebe spatne bez kvalifikovania sa do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

co?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ked v lete neposilni stred zalohy, ta EF skolabuje, to hovorim uz teraz

Reagovat
wild

potom sa necudujme ako na tom sme a ako hrame,ked toto podla neho bolo brilliant

Reagovat
Dawon

Na tom je nejhorsi, ze remiza z Arsenalu neni vubec spatny vysledek, takze si to zase v klidu obhaji a bude si dokola mlet ty svoje srance...remiza je pro nas v tehle chvili absolutne k hovnu...meli jsme vsechno vrhnout do utoku a bud vyhrat a nebo prohrat a aspon pomoct Arsenalu v boji s titulem...remiza je na picu pro nas, pro Arsenal a skvela pro vsechny ostatni...a moje nervy uz s tim Matou na kridle fakt do pice

Reagovat
r.mrazik

A ne snad?? Spatny byli jini hraci

Reagovat
Dawon

Nerikam, ze byli vylozene spatni, ale ze by byli brilliant? Jako to uz mame vazne tak nizke pozadavky na zalozniky, ze oznacime takove vykony za brilliant?

Reagovat
r.mrazik

Se koukni,proti jaky stredni zaloze hrali a ze jim temer nic nedovolili...mice rozdelovalk taky slusne,prislo mi ze clev hral i vic dopredu...

Oni to hlavne meli udrzet a udelat prostor pro ty utocne hrace a to delali dobre ne?

Reagovat
Dawon

No da se rict, ze asi jo...jaks taks...jen bych zkratka cekal od zalohy United i neco navic, nez jen drzet prostor a nepoustet soupere do nejakych velkych veci, tot vse...a taky nutno rict, ze od zalohy Arsenalu to dneska nebyla zrovna diskoteka

Reagovat
r.mrazik

Ja s nima byl spokojeny...

S utokem,resenim situaci a a stridanim teda pak uz vubec...

Reagovat
Dawon

Me uz asi Moyes taky znicil Na vsechno se divam cernyma brylema a vicemene cokoliv, co udelame, me sere

Reagovat
r.mrazik

Ono to jde videt u vice lidi

Me moyes sere taky...jen...chtel bych mu nadavat za vedi za ktery fakt muze...

Reagovat
smazaný uživatel

Zvedá sebevědomí, co jiné má dělat. Ber to prostě jako součást koučování a nemel.

Reagovat
smazaný uživatel

Man Utd are watching closely to see how UEFA deal with clubs who are close to breaching FFP, Ed Woodward has said

Reagovat
J0EL

Co im ine ostava.

Reagovat
nani92

cieľ je LM, ked nie na ihrisku,tak za bielym stolom

Reagovat
smazaný uživatel

posledne odvolanie pred exekuciou

Reagovat
CubONE

Berbaaaaa gol

Reagovat
smazaný uživatel

Piers Morgan ‏@piersmorgan

Liverpool will finish ahead of us because they have great strikers and a great captain

Len nám nezačni fandiť pls

Reagovat
Kowe

ach jo, už si ho fakt musim dat do follow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Talker

Tabulka je fakt masakr, je to šíleně nahuštěné na těch prvních 5ti pozicích. Bude celkem prdel sledovat, kdo z té první čtyřky vypadne a kdo získá titul, protože momentálně se to fakt nedá tipovat.

Doufám, že Liverpool si nejhůře 4. pozici udrží, přál bych jim to hodně. Aby udrželi kádr, posílili a další sezonu by to byla znovu stejná zábava

Reagovat
smazaný uživatel

tak ucast v LM je pre nas smerodajná

Reagovat
vladis271

toto fakt môže skončiť všeljak. Spurs, či karamelky nás môžu obrať o LM. Na druhú stranu sa dá ešte vyšplhať na vrchol. Swansea doma musíme zostreliť, pod dnešnej tragédii rátam s vysokou výhrou.

Lenže potom ideme na Soton. A tam si myslím sa bude pre nás lámať sezóna. V tomto zápase.

Reagovat
Talker

Tak ono vy bojujete s pěti týmy - tři před vámi, 2 za vámi. Takže prakticky pokaždé, když ztratíte, někdo na vás získá. My máme prakticky jen 2-3 soupeře.

Takže pro vás je klíčový každý zápas, je to PL, ztratit se dá kdykoliv.

Reagovat
vladis271

niečo mi o tom hovor. Ja som dnes sledoval Fulham LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky top top top top top odkaz na motd?

Reagovat
nani92

na live väčšinou top linky nebývajú,to sa oplatí pozrieť na druhý deň v TOP kvalite

Reagovat
dantetomas

Nova rozpravka 5 jednou ranou... autor: Peter Crouch

http://www.youtube.com/watch?v=3ngtP1xYCSA

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavy ako bude man utd robiť tie radikalne zmeny v kadri bez ucasti v LM

Reagovat
ondris

Majú peniaze a stále aj meno, takže to s nimi až také hrozné ako s nami nebude. Predsa len my sme boli s dvojicou G&H v úplne inej pozícii. Napríklad Tottenham nemal LM a napriek tomu prilákali slušné posily. Ako to tam funguje je už iná vec, i keď ako teraz pozerám, sú iba 3 body za nami.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

MU si holt koupí úspěch, no... Prachy na to mají.

Reagovat
dantetomas

Zacinam v tu ligu najstrov verit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Se moc netlem, já si už 2 měsíce říkám, jak jsou Spurs out z boje o LM a že se potácejí uprostřed tabulky a oni jsou 3 body za váma... To je strašné, jak se drží, takové vši...

Reagovat
fenixLFC

za poslednu vetu

Reagovat
r.mrazik

Bod a ciste konto z arsenalu hodne slusny...skoda nepromenenych sanci lemry Persieho

Je divne ze se nikdy nesejde dobra hra celeho tymu,vzdy neco hapruje...dneska hlavne utok

Stridani bylo megadivny...v teto situaci je zbytecne aby hral rooney s persiem najednou...bud jeden,nebo druhy...

Arsenal nic moc,ale asi na nich byl jeste zapas s Poolem...

Je sranda,jak prskaji oba tabory

Reagovat
smazaný uživatel

Jako moje bobky ze Spurs začínaj bejt větší a větší, na druhou stranu se trochu zmenšily, když jsme nakonec vyhráli. Ale už sem je viděl bod za náma, to je hrozný prostě.

Reagovat
Kowe

to vše díky Adebayerovi

Reagovat
fff

Ja nepochybujem, ze doma ich dame. Ale tie zapasy vonku su z nasej strany mizerne poslednu dobu a to ma strasi.

Reagovat
smazaný uživatel

to by bola prdel, ak by na konci predstihli jak Liverpool tak Arsenal

Reagovat
Gareth Bale 11

Kdyby idiot Bos nechal Adebayora hrát, možná to je jinak i, ale aspoň teda odešel a nějak se zvedáme zlehka.

Reagovat
fff

1. Luis Suárez 23

2. Daniel Sturridge 16

Reagovat
Dray

Hlavně Sturridge dal v posledních 7 zápasech pokaždé gól.

Reagovat
Sandstorm

Bod se počídá Moyes the king of neverland

Reagovat
stas87

https://pbs.twimg.com/media/BgSZH3uCAAA5SKf.jpg:large

PL ma +- rovnaky priemer alebo sa trosku znizil oproti minulym sezonam?

Reagovat
smazaný uživatel

najprv sa mi zdalo, ze tam pisu o moyesovi, potom som si vsimol ze je to vo franine, tak som to zatvoril, lebo je to nakoniec nepodstatne

Reagovat
stas87

Reagovat
Sandstorm

Ten uživatel buble něco čísla je po lopotomii?

Reagovat
Sandstorm

Bebé - Macheda - Zaha

A ten pán to pořád nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

Suáreze ale vážně nepoznávám... Jak von furt nahrává ne. Fakt čumim poslední dobou, hrozně týmovej hráč.

Reagovat
ondris

ale nejaký gólik by si už zaslúžil, najmä tie 2 strely proti Arsenalu po góle doslova volali. Veľmi mu prajem aspoň tých 30 gólov, ale rekord by už bolo veľmi ťažké prekonať.

Reagovat
ďuriLFC

Ale vidiet na ňom že už ten gol potrebuje.Jeden(možno aj dva) veľke si snáď odložil na víkend.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéžby...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Gareth Bale 11

Ten Chadliho gól byl fakt něco.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Škrtel povedal v rozhovore, že súdržnejší a priateľskejší kolektív v LFC ešte nezažil. Posledných pár zápasov je to evidentne vidieť aj pri gólových oslavách.

Reagovat
smazaný uživatel

z tohto mám radosť Vladuško

Reagovat
vladis271

na tom je skôr vidieť to, že v kabíne začali bojovať o niečo iné než je LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v poslednom čase nemám slov na teba

Reagovat
smazaný uživatel

ina horvathova.

Reagovat
smazaný uživatel

čo to na mňa skúšaš Dušo?

Reagovat
smazaný uživatel

odkiaľ sa poznáte? ved ta je z turca

Reagovat
smazaný uživatel

ja ju poriadne nepoznám... zo strednej ale

Reagovat
smazaný uživatel

ja že ste v dennom kontakte alebo tak, ona je na filozofickej v Nitre, že?

Reagovat
smazaný uživatel

to niee, vôbec... hej hej

Reagovat
smazaný uživatel

nie je spatna

Reagovat
smazaný uživatel

Nitra no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

odkiaľ ju poznáš? čo len z videnia či ako?

Reagovat
cristiano.K.

to bude tím,že Aspas a Alberto ještě neumí pořádně anglicky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čekám, že Soldado vodehraje eště nějaký zápasy v EL a v létě za 10 někam do Valencie nebo Atletica

Reagovat
smazaný uživatel

a lamela za 5m do ríma

Reagovat
smazaný uživatel

za míň než 50m určitě ne

Reagovat
smazaný uživatel

korun českých určite nie

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
dantetomas

Nova rozpravka: 5 jednou ranou... autor: Peter Crouch

http://www.youtube.com/watch?v=3ngtP1xYCSA

Reagovat
Pospovič

Tohle kolo nemohlo být lepší (skoro), jen zamrzí Fulham, že neudržel ten konec ale tak co

Reagovat
smazaný uživatel

Preco vlastne fans slepic tak unisono nadavaju na Paulinha? Jeden z najlepsich CM v lige, jeho nabehy a pohyby su specificke a pre supera necitatelne, vyborny do kombinacie, tvorivy, dava aj dolezite goly a furt na neho kydaju

Reagovat
vodka

bral bych ho jako nahradu Carricka, naslednes Fellainim dobre duo...

Reagovat
smazaný uživatel

no so Sandrom bol este lepsi, preto sa domnievam , ze s kvalitnym DM by este viac ziaril

Reagovat
Gareth Bale 11

Na začátku když hrál blbě tak se tady o něm psalo ve zlým, ale už nějakej pátek jsem si toho nevšiml a jestli se z fans Spurs nezdá, tak to moc dobře nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

nesmysl, skoro všichni ho žerou

Reagovat
vodka

Smalling, Vidič zbytek fuck off... výkon opet nehodny MU, prestoze sme po te tutovce Pussyho mohli vyhrat... ronei ok, carrick ok, zbytek nuda, sed, sed...

Reagovat
smazaný uživatel

carrick hral lepšie ako proti fulhamu,nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva jooooooooooooooo, zápas jsem sice ještě neviděl ani nenašel nikde ke stažení, ale už si ani nepamatuju, kdy jsme naposledy vyhráli takovým rozdílem. Arsenal - MU ideální výsledek (první nám neutečou, druzí nás nedoženou). 5. místo už je snad naše, s trochou štěstí mohli dát i to 4., asi jedině přes Arsenal nebo Liverpool (prvním stačí udržet aktuální formu, druhé by mohlo opustit štěstí). Ideálně přes ten Arsenal. A Moneyho začínám vidět reálně v TOP 4 střelců. What a surprise.

Reagovat
smazaný uživatel

money keby hral od začiatku sezóny, tak je snad jediny konkurent sas o krala strelcov....kedze agueto je sklenar a rvp je dreveny

Reagovat
smazaný uživatel

nebol by som taký optimista. nezabúdaj, že fandíme Spurs Everton a United by som neodpisoval v žiadnom prípade, na 4. miesto je ešte kus poriadnej cesty. hlavne isť od zapasu k zapasu a dúfať v zaváhanie ostatných súperov. dnešný výsledok potešil, hlavne že sme im vrátili tu neštastnu prehru z jesene

Reagovat
smazaný uživatel

Jj vím, ale přišel jsem z hospody a byl jsem optimistický.

Reagovat
minoLFC

stesti

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Stevieho pas prostě....

btw: kdo si vybavil v tom zápase s Fulhamem tohle?

http://www.youtube.com/watch?v=NFsz446Yp80

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew ven

Reagovat
smazaný uživatel

Poprve od roku 1977, kdy Newcastle prohral 4 zapasy v rade. Za to proste musi trener nest odpovednost.

Reagovat
smazaný uživatel

Mysleno na domacim hristi samozrejme, v rade nam jeste jedna prohra chybi. Nepovedlo se navic vstrelit ani jeden gol.

Reagovat
smazaný uživatel

ja halvně nechapu že jednu sezonu umí být pardew nejlepší trener na světě po 80% sezony a druhou zase bojovat o sestup a takhle pořad dokola. kdyby si ještě odpustil to píčovaní na lajně k jiným trenerům (chapu holt adrenalin, ale i tak), tak bych ho měl o to víc rád. vim že jsi expert na straky, ale fire him ? až tak ? ja myslím že by měl dostat penize na zalepení cabayeho a halvně peřstat kupovat marné africké hráče a bude to zas boj o europa league

Reagovat
smazaný uživatel

Z mýho pohledu se Pardew jen vezl na superformě jednotlivců. Vpředu postupně Ba, Cissé, Remy. Ve středu Cabaye s Tiotém - když byl Tioté z formy, celou sezonu ten střed nevymyslel líp. Několikrát mu zápas vyhrál Ben Arfa sám jako spasitel.

Za tu dobu co je u nás jsme neukázali jinou stránku než centrované míče z hloubi pole na vysokýho sklepávače - Carroll, Shola.

Po té době u nás si prostě nemyslím, že by Pardew byl dobrý trenér a hůř bychom pod jiným nehráli.

Navíc má často ostudný chování a charismatickej hlas je na kouče Magpies v mých očích prostě málo :-)

Reagovat
smazaný uživatel

no ja si pamatuju tuším 3 sezony zpátky ten flek zajištující EL a pak na další sezonu malem sestup. ty centrované míče nějak ti to neberu ale občas mi přijde že straky hrajou solidní agresivní a trochu technický fotbal, ale je pravda že ty individuality tam schazí už dlouho. nulový utok, cisse typická rychlokvaška, jsem zvědav jak bude pokračovat tiote. ale ja proti alanovi nicmoc nemam jen to ostudne chování jak píšeš. škoda že to tehda ten jreten ashley neprodal + kinnear jako SD ... to sem se smal ještě 15 minut jak sem to četl tehda. někdy mi přijde že chce hrat něco na co nema hrače a stejně se o to ti hráči pokouší a vypada to někdy blbě.ale už bych tam na lavičce jednou chtěl vidět shearera na postu asistenta (ikdyž on by to asi určitě nevzal, nevim) ale byl by to fajn pohled. předávat utočníkům má co.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo hodne dobrych vykonu, to zase nepopiram. Vzdy jsem pak zacal doufat, ze je konecne videt nejaka taktika, ale vzdy to odeznelo. Dospel jsem k tomu, ze to proste bylo formou hracu a po 3,5 letech u tymu uz by to tak byt nemelo. Proto jsem ted uz pro jasny odvolani Pardewa. Spatne se mi tomuhle Newcastlu fandi.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to tě chapu. koho místo něj ?

btw ikdyž de Boera nemam rad tak s arsenalem udělal zazraky a možna že se do PL hodí

Reagovat
Rssa

Tak naštěstí jsme vyhráli i přesto, že se Kolo se Škrtelem předháněli, kdo zavini hloupější branku. Už aby byl Sakhobauer, případně Agger fit a Kola posadil. Jinak bych tu obranu neměnil vůbec. Flanagan tam nechá duši a je rozhodně platnejsi než lemra Glen a Cissokho nalevo je zase hodně hodně spolehlivý. Sice nedá centr, vždy nahraje nejbližšímu, ale chyby nedělá a dozadu si to odbrání.

Na pohár bych posetril nějaké hráče, hlavně Studge, Coutinhičku a Sterlinga, Steve by si taky mohl sednout s Hendem. Ale jak známé BR, hrát asi budou vsici.

Texeira překvapil, v tomhle má BR fakt koule. Jen tak dál, máme dost talentu, kteří by mohli oživit hru.

Reagovat
minoLFC

To nebola Skrtelova branka

Reagovat
Dray

Myslím si, že na Arsenal vyběhneme v plné sestavě. Přece jenom se hraje v neděli a další zápas je až za týden. Takže bych se toho nebál postavit nejsilnější sestavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

ale arsenal hra potom cez tyzden proti bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho je fakt hlupejsi ako som si myslel. Podla neho sa nehralo v Manchesteri, lebo City ma vela zranenych hracov! To snad ani hadam nemyslel vazne. City si uz podla neho kupuje aj pocasie. To je cisty saso!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

HAARP

Reagovat
Cobra

Pozitivní je, že na LM ztrácíme 3 body a muzeme hrát jenom líp, protože hůř už to nejde (nepočítám poslední zápas, ten byl famózní)

Reagovat
kiwwi

bolo

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedna z nejhloupejsich reakci.. kdyz to sem clovek dava, tak to asi vidi poprve a proto to sdili, ne? tak co mu reakci "bolo" chces rict... ze je marnej, ze nesedi u netu 24/7 a propasl to?

Reagovat
kiwwi

chcem mu povedat, ze uz to tu bolo a nech neocakava extra reakcie, vies aby nebol sklamany ze sa s nim nikto nesmeje na tom super obrazku

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Arbiter

tak to bych na tom musel být fakt mizerně, kdybych byl kvůli něčemu takovému zklamaný

Reagovat
cristiano.K.

však ho tím,ale taky nijak nesnižuje

Reagovat
cristiano.K.

Celkově se blbě hraje, když naši beci do ofenzivy nepřidají nic navíc a stopeři oba zaviní gol. Zajímal by mě kurs na Coutinha,že vstřelí gol levou?

Je gif na to, jak Kolo sestřelil rozhodčího?

Gerrard jen potvrdil,že je nejvšestranější hráč, co kdy hrál PL

Reagovat
cristiano.K.

Suárez sice nemůže nazout střelecké kopačky, ale pořád hraje jako bůh a hlavně mnohem více týmově. Poslední dva zápasy trefil dvě tyčky, kdy brankáři ani neskákali, rovnou se začali modlit at se to odrazí ven.

Reagovat
eder
Reagovat
cristiano.K.

výborný

Reagovat
smazaný uživatel

Kup si brejle. Poslední dobou mi příde, že koukáš na jiný zápasy. Oba krajní beci mohli mít asistenci včera(Suárez tyč po Alyho přihrávce, Po Flannovejch přihrávkách Suárez golovka v 1.poločase pak ještě přihrávka na Stevieho ve 2 půli., taky dobrá šance a podívej se kde byl Flanno při golu Coutinha, další golovku Coutinha ve 2. poločase po přihrávce Suáreze taky založil flanno) a oba včera celkově podporovali útok dobře. Flanno tam měl 2 blbý ztráty teda ale Aly třeba ani jednu v tý ofenzivní části.

A všechno tohle máš v sestřihu MOTD.

Reagovat
cristiano.K.

v první půli si nevybavím krom střely Suáreze větší naší šanci. Flanovu přihrávku si na Gerrarda si pamatuji, zbytek si nevybavím. MOTD uvidím až dneska večer. Aly mi přišel nejlepší z našich obranců, ale spíš za branění než za ofenzivu.

Reagovat
iamek

To je tak hloupa sezona, ze Liverpool jeste vyhraje titul a kouhouti budpu pred Arsenalem :).

Reagovat
eder

Pokud dojde na tvá slova, tak více takových hloupých sezón!

Reagovat
iamek

Reagovat
niflheim

Ono to fakt nejde ani komentovat... prostě nechutný zápas z naší strany, v posledních 15ti minutách jsem i usnul.

Reagovat
eder

To by se opravdovému fanouškovi nikdy nestalo. Tím spíše, že jste urvali bod "na horké půdě"...

Reagovat
niflheim

To byl spíše jen odkopaný bod.

Reagovat
r.mrazik

lidi už blázní kdyz nemaji

Reagovat
j_mrazik

Jste v situaci, kdy už prostě musíte vyhrávat všechny zápasy bez ohledu na soupeře a vaši formu.

Reagovat
niflheim

Že si to radši neřeknete doma.

Reagovat
niflheim

Berbův gól za Monaco - http://youtu.be/6iIvAIS1OVQ

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Arbiter

jako pěkný zákrok, ale že by nějaký wonder?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bol to asi náš najlepší moment zo včerajšieho zápasu od nejakého nášho hráča, tak ma nechaj tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom je wonder akorát to že sme nebezpečně ohrozili branku.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem pěkný save na Průměráka.

Reagovat
Arbiter

800. pro Chelsea FC

Reagovat
smazaný uživatel

Stále ma mrzí, že sme nedokázali dať gól. Ale koniec koncov môžeme byť radi, že máme aspoň ten jeden. Teraz máme v lige trochu ľahších súperov, v ďalších troch kolách to musí byť 9 bodov, inak sme v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ještě Stevie za to co řekl v MOTD. Hlavně se z toho neposrat, vyhrávat a nedostávat takový góly. Agger(včera za 3 minuty 3 vyhraný souboje) už snad bude ok a brzo i Sakho.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
niflheim

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

Reagovat
vladis271

BR reagoval na celé to horse stuff. Podľa neho sme to, čo sa tam tak strašne rozčuľuje.

http://www.youtube.com/watch?v=Ra0aEv8hXd8

Reagovat
Dray

Máte někdo tušení kdy se budou hrát ty včerejší odložené zápasy?

Reagovat
smazaný uživatel

sleduj lp ofic. stranky. určitě až po pohárech, řekl bych na začatku března

Reagovat
Arbiter

Ten Moyes musel být opravdu unešen z toho, jak Carrick hrál včera:

http://metrouk2.files.wordpress.com/2014/02/carrick.gif?w=649

Reagovat
kiwwi

ja byt Moyesom, tak tam vybehnem a dam mu facku, prisaham...nemohol by som byt trener bo by som ich pohlusil

Reagovat
smazaný uživatel

a ty se mu diviš ? carrick to zajebal jako ten nejlaxnější hrač na světě,,, poslední sekundy a on to mrdne dozadu ? to je na pěst od trenera.

mě spš moysie baví u lajny jak skače jak čertík u každeho mikrosúboje

Reagovat
Arbiter

já se mu nedivím, spíš mě to pobavilo i vzhledem k tomu, že tu dvojku ve středu popsal jako "briliant"...

Reagovat
r.mrazik

vsak oni byli dost dobri cely zapas...tahle jedna akce na tom nic nemeni

Reagovat
smazaný uživatel

Já se jim vůbec nedivím. Vem si kolik bodů sme už poztráceli gólama v posledních sekundách zápasu. Pak je jasné že si dopředu nic nedovolíjou, a radši budou hrát na jistotu.

Reagovat
kiwwi

a ja to mam napriklad v pici...radsej nula bodov s odvaznou hrou ako jeden priposraty bod

Reagovat
r.mrazik

ale hovno...otevrit to a dostat gola v poslednich minutach,tak prskas jeste vic

Reagovat
kiwwi

co je otvorenie na tom, aby Carrick skusil dat loptu v poslednych sekundach dopredu a nie dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

To nevíš že jsou to poslední sekundy. Není to hokej. Carrick to kopne dopředu, někdo to sebere, přihraje do protiútoku a je tu další hřebíček do rakve sebevědomí týmu. Rozhodčí klidně ještě něco mohl nastavit. Koneckonců tuším ani nenechal doběhnout do konce nastavený čas.

Reagovat
kiwwi

chjo...bolo to maximalne priposrate a alibisticke a bodka...som vtedy myslel, ze vyhodim telku von oknom

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já se s tebou nehádám. Akorát říkám že je chápu.

Reagovat
kiwwi

ja ich nechapem...chcu to zmenit a robia furt to iste

hrac ktory hra za United nemoze byt priposraty ani keby dostal 150 golov v nadstavenom case

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem to nechápal když to udělal poprvé tuším Ferdinand. A nechápal bych to kdybysme ten Fulham porazili. Takhle to chápu, beru to jako pokračující krizi sebevědomí.

Reagovat
vodka

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

mne taky carrick proste pride

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

ale ja souhlasim,ze tu akci totalne zabili...uz ten hrac predtim,nez to totalne zabil carrick (tusim rooney) ...ja reagoval na odvaznou hru a na tu je v zapase venku na arsenalu a stavu 0:0 v poslednich minutach malo casu

Reagovat
kiwwi

hrali otrasne cely zapas, takze im ich bod mozem zvysoka osrat

Reagovat
r.mrazik

ty jsi hrozna zena

Reagovat
kiwwi

na tomto nie je nic zenske

Reagovat
iamek

Bohuzel Carrick spadl na uroven Cleva. A ta uroven je hoooodne nizka. My potrebujeme vyhravat kazdy zapas a oni si to pomalu dokopou k DDG. Jestli mame nula bodu nebo jeden je uplne jedno. Za tohle si dalsi zapas zaslouzi tribunu. Tragedi.

Reagovat
smazaný uživatel

toto sa stalo z nasho Carricka? ja som uplne v pici proste

Reagovat
smazaný uživatel

kde je ten afc který na mě startoval že arsenal NEBUDE ztracet body ? zrovna když jejich nefanoušek potřebuje aby vyhrali tak hrajou hovno

Reagovat
smazaný uživatel

měl si dát prozíravě neprohru

Reagovat
smazaný uživatel

ja sem nevsadil... chtěl sem prohloubení krize moyesových hošíků

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ďuriLFC

Milujem ťa

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

diki

Reagovat
smazaný uživatel

diiky!

Reagovat
smazaný uživatel

Sherwooooooooood. Paulinhooooooooo

a money je aj tak picus, ale teraz je to aspon golovy picus. len tak dalej. tato sezona moze fakt skoncit hocjako. zacinam verit ze sa este mozme dostat pred ten prasivy arsena. s tym drevenym kuzelom co maju na hrote je to celkom realne

Reagovat
smazaný uživatel

A Chadli golaso, ten pár let pobude u vás

Reagovat
smazaný uživatel

snad ho v lete strelime liverpoolu ked pride konoplynaka

Reagovat
smazaný uživatel

coze? jeden z mala kombinacne a technicky vyspelych hracov u vas, a ty ho po pol roku uz chces hnat?

Reagovat
smazaný uživatel

ved je to totalny drevak spomaleny. jedine jeho plus je golovost, vie si nabehnut a vystrelit. inak bol zatial v kazdom zapase skor na skodu.

kombinacne mozno vyspely je, ale vdaka tomu aky je pomaly a ako dlho sa rozhoduje s loptou na nohe to zatial velmi neukazal

Reagovat
smazaný uživatel

ok, rychlost nie je jeho silna stranka, ale na rozdiel od Sigurdssona aspon posobi futbalovejsie, okrem yoho vo vzduchu je bezkonkurencny, centre ma tiez dobre a do kombinacie je bezpochuby vyborny a rozhodne lepsi nez jeho konkurencia, jedine co ho zraza dole, je adaptacia a mala herna vytazenost, Konoplyanka celkove lepsi podla mna nie je

Reagovat
smazaný uživatel

s konoplyankom to bolo iba podpichnutie LFC, ja ho nechcem aj ked podla toho co som od oboch videl je urcite lepsi ako Chadli. podla mna trochu precenujes jeho techniku, jednoducho na uroven PL hrac ako on nestaci. v zaklade rozhodne nema co hladat.

nalavo by mal byt prvou volbou Andros, napravo snad lamela. porovnanie s gylfim je bezpredmetne, to je to iste co Chaldi. aspon je sympatak, ale myslim si ze je u nas pvy na odstrel

Reagovat
smazaný uživatel

Townsend Ten je ako zly vtip , horsia verzia skorsieho Lennona Futbalovo Chadlimu nesiaha ani po kotniky. Ale OK, ma oproti nemu rychlost

Reagovat
smazaný uživatel

Konoplyanka nie je lepsi, na ME bol vyborny a za Dnepr hraje konstantne dobre, len ho proste nevidim ako typ do PL

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa prave Konop hodi do PL podstatne viac ako chadli.

a k tomu Towsendovi... chadli je lepsi technicky a towsend ma rychlost. strelu maju podobnu. na styl futbalu aky chceme hrat by mal andros dostat prednost. hrac ako chadli je nam povacsinou uplne k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

Townsend si tam vodi vsetkych nakoniec i seba, sebec, technicky a takticky nemehlo (on sa mota uplne vsade a kazdemu do cesty a zakoncuje aj spoza brany za zapas aj 10 krat), jeho centre je jedna obrovska katastrofa, ale OK, ak mate taketo naroky

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyjadřuj se, když víš hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Andros sa nevyjadroval

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak uprimne napis, ze to nie je pravda s Townsendom, mal par zapasov, kde mu to vychadzalo, ale vo vacsine zadrbal aj nemozne

Reagovat
cristiano.K.

za slepice právě většinu zápasů po návratu z hostování hrál dobře, já fakt nechápu ten hate na něj. Není to druhý Bale,ale pokud by předváděl výkony z počátku sezony,tak by měl hrát základ.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě má hlavně v PL nadprůměrnou střelu zpoza vápna, to po odchodu Bale potřebujeme. fakt nestřílí špatně, když už se netrefí, tak je to těsné.

Reagovat
smazaný uživatel

mna mierne prekvapuje jeho uspesnost vo vzdusnych subojoch, tam je kral, skutocne tiez nechapem, preco dostava tak malo prilezitosti, adaptacia nie je o 2-3 mesiacoch, to kazdy vieme, to by v lige uz potom nekralovali Silva ci predtym Ronaldo

Reagovat
fff

Na Konopnika si nechaj zajst chut .

Reagovat
Free_player

snad bude golový píčus i dokonce sezony ....

Reagovat
fff

Mohli by ste zase nasadit Soldada, aby to tam sabotoval .

Reagovat
Free_player

hele ten už sabotoval dost dlouho

Reagovat
minoLFC

Ademu by ste mali bozkávať nohy a nie nadávať, bez neho by to bolo ako za Boasa

Reagovat
Free_player

Já snad začnu i věřit, že Spurs dají TOP 4 ....jinak včera moc pěkný zápas, hlavně ten golek Chadliho .... COYS

Reagovat
fajdax

Místo koho?

Reagovat
Free_player

Arsenalu nebo Liverpoolu .... ale ted reálně, ani nevím co by Spurs v LM dělali

Reagovat
kiwwi

forzaci, co je zac Benatia?

Reagovat
madridcan

Najlepsi obranca v Serii A aktualne. Vynikajuci vzadu a golovy vpredu. V lige spolu s Florenzim tusim najlepsi strelec Rima tuto sezonu, aj ked to skor vypoveda o schopnostiach tych vpredu a zraneniam Tottiho

Reagovat
kiwwi

vraj mame o neho velky zaujem pozeram ze vek idealny, megadrahy by asi tiez nebol...ale Marocan...

Reagovat
madridcan

Neprehlupili ste, on uz bol minuly rok vynikajuci v Udinese. To moze byt paradoxne minus, ze ci to nebude az prilis velky skok za kratku dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

inak je fakt sila ako hra Arsenalu padla bez ramseyho...

Reagovat
Trand

Nj, když tam není Aaron, tak si nikdo jinej do 16ky kromě Girouda nenabíhá, to je pak těžký dát gól.

Reagovat
smazaný uživatel

keby to robil aspon on..ale on sa postavi presne na ciaru sestnasky, otoci sa chrbtom a caka, komu mozu nabit z prvej do nohy

Reagovat
Mada

To už si děláš srandu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

I bez Walcotta. Nejsou tam střelci.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne bez Walcotta

Reagovat
smazaný uživatel

Podolski?

Reagovat
cristiano.K.

900. pro Stevena Gerrarda a Daniela Sturridge

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele