Komentáře a souhrny

Bundesliga - souhrn 7. kola

Mainz porazil i Hoffenheim a vyhrál sedmý zápas nové sezony. Lídrovi zdatně sekunduje Dortmund, který v neděli porazil Bayern. Ten naopak pokračuje v matných výsledcích. Leverkusen remízoval s Brémami. Hamburk otočil zápas s Kaiserslauternem a konečně bere tři body, stejně tak jako Freiburg a Norimberk.

Anglická Premier League - souhrn 7. kola

Ve šlágru kola a londýnském derby uspěla Chelsea, která díky trefám Drogby a Alexe porazila Arsenal. Krize Liverpoolu pokračuje, tentokráte doma prohrál s Blackpoolem. Manchester City vyválčil tři body proti Newcastlu. Everton ukončil domácí neporazitelnost Birminghamu a získal body za výhru 2:0.

Eredivisie - souhrn 8. kola

PSV Eindhoven doma porazil Venlo a vede tabulku o bod před Ajaxem, který seznačně doma podlehl Utrechtu. Twente nezaváhalo proti Groningenu, Alkmaar zase vydřel výhru nad Heraclesem. Roda vyhrála na hřišti Excelsioru a neustále bojuje o přední příčky, podobně je na tom po výhře nad Nijmegenem i Breda.

Corgoň liga - souhrn 11. kola

Žilina vyhrála jasně v Košicích a posunula se na první místo tabulky. Z toho spadla Senica, z jejíhož hřiště vezou body Zlaté Moravce. Slovan prohrál v Dunajské Stredě, poslední zůstává po porážce s Nitrou Prešov...

Skotská Premier League - souhrn 7. kola

Rangers i v sedmém utkání udrželi stoprocentní bodovou úspěšnost. I když zápas na půdě Hearts se pro favorita nevyvíjel dobře. Podobné to bylo v duelu Celtic - Hamilton, rovněž zde favorit prohrával a nakonec uspěl a posunul se do čela tabulky. Tři body mají i St. Johnstone, Motherwell, Dundee United a Inverness...

Evropská liga - souhrn druhých zápasů základních skupin

První polovinu druhých zápasů základních skupin Ligy mistrů máme za sebou. Nejdůležitější výsledek pro nás přišel z Ruska, Sparta bohužel nestačila na CSKA Moskva a prohrála 0:3. Z dalších zápasů vypíchněme remízu 3:3 v Bukurešti, kde však Neapol prohrávala už o tři branky nebo remízu favorizovaného Liverpoolu v Utrechtu.

Fotbalisté CSKA nabalili Spartě na cestu domů tři branky

Pražská Sparta nedokázala v Evropské lize výsledkově navázat na vítězství s Palermem, v Chimkach podlehla domácímu CSKA 3:0. Přitom utkání bylo dlouho vyrovnané, Armějci se střelecky prosadili až v poslední dvacetiminutovce.

Manchester United v závěru vykradl Mestallu a má tři body

Fotbalisté Manchesteru United si připsali do tabulky své skupiny velmi cenné tři body a vykročili tou správnou nohou za postupem. Stejně jako před dvěma týdny na Old Traffor, i na španělské půdě viděli diváci spíše defenzivní opatrnou hru. Vše směřovalo k bezbrankové remíze, avšak pět minut před koncem zasadil rozhodující úder střídající Javier Hernandez. Manchester je tak společně s Rangers v čele skupiny C.

Inter na San Siru zdemoloval Brémy 4:0

Loni veleúspěšný Inter Milán se v prvním zápase Ligy mistrů doma předvedl v parádním světle. Německý Werder Brémy zničil čtyřmi branky a na svém kontě má čtyři body. Hrdinou se stal Kamerunec Samuel Eto'o, jenž vstřelil hattrick.

Tottenham přestřílel Twente a získal první tři body

Tottenham se v prvním poločase trápil, po změně stran se však dostal rychle do vedení a dvěma penaltami ještě pojistil své vítězství proti nizozemskému Twente. Tři body tak zůstávají na White Hart Line.

Ani tentokrát nedokázala Barcelona porazit Kazaň

Rubin Kazaň si připisuje ve skupině D cenný bod s FC Barcelonou. Domácí dokonce vedli, když se z penalty trefil Noboa. Blaugranas odpověděli po změně stran rovněž z pokutového kopu, ten proměnil Villa.

Náhradník Di María vystřelil Realu tři body v Auxerre

Real Madrid porazil nejtěsnějším rozdílem Auxerre a ujal se vedení v tabulce skupiny G. Jediný gól zápasu vstřelil deset minut před koncem střídající Di María. Bílý balet si držel převahu po celý zápas, nicméně domácí několikrát sahali po remíze.

Ajax má první bod, s AC Milán remizoval 1:1

Útočný koncert se ve druhém duelu skupiny G konal pouze v prvním poločase, druhý už tolik zajímavých situací nepřinesl. Hvězdný AC Milán se musel pořádně nadřít na remízu v utkání s Ajaxem, od poloviny úvodní půle totiž dotahoval náskok. Nicméně ještě do půle dokázala srovnat snad největší hvězda italského týmu Zlatan Ibrahimovič a stav se až do konce nezměnil. A nutno podotknout, že oba mančafty si bod za remízu zasloužily.

Chelsea rozhodla o výhře nad Marseille v první půli

Absolutní nadvláda Chelsea v první půli rozhodla celý zápas. Blues totiž předvedli v první pětačtyřicetiminutovce skvělý výkon a dvěma góly rozhodli zápas. Nejvíce byli vidět Malouda s Anelkou. Druhý poločas již nebyl tak pohledný, Chelsea pouze kontrolovala vedení, Marseille na její hru nenašla fungující recept.

Primera Division - souhrn 5. kola

Valencia po domácí remíze s Atléticem znovu vyhrála, tři body veze z Gijonu. Netopýři navíc zůstávají v čele tabulky, Real Madrid totiž jenom remizoval v Levante. Villarreal zvítězil v Málaze 3:2 a je druhý před Barcelonou, jež zvítězila v Bilbau. V neděli vyhrály Espanyol, Getafe, Mallorca, Almeria, Hercules i Atlético.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele