Komentáře a souhrny

Gambrinus liga - souhrn 11. kola

Neuvěřitelná série Plzně pokračuje, Západočeši zvítězili také v Edenu, kde se před nimi musela sklonit Slavia. Na druhé místo se po pondělní výhře v Olomouci posunula Sparta. Příbram porazila České Budějovice, Teplice si poradily s Libercem, Baník vyhrál nad Slováckem, poslední zůstává Brno. Jablonec včera přehrál Ústí. Boleslav až v nastavení porazila Bohemians.

Ligue 1 - souhrn 8. kola

Lille porazilo Montpellier, Paris SG se s Nice rozešlo bez branek. St. Etienne se nezaleklo ani mistra a s Marseille doma remizovalo 1:1. Této remízy využilo Rennes, které po výhře nad Toulouse vede ligu. Lyon veze tři body z Nancy. Dařilo se i Bordeaux. Sochaux nemělo problémy s Lens, ještě snadněji vyhrálo Auxerre v Avignonu.

Primera Division - souhrn 6. kola

Real Madrid rozdrtil Deportivo a je třetí před Barcelonou, jež se doma překvapivě o body dělila s Mallorcou.Villarreal pokračuje ve výsledkové pohodě, dnes si poradil se Santanderem 2:0. Ještě o gól více dalo Getafe nováčkovi z Herculesu. Sevilla taktéž doma zvládla utkání s Atléticem Madrid. Remízy se v neděli zrodily v Pamploně a Almerii.

Serie A - souhrn 6. kola

Lazio vyhrálo nad Brescií a posunulo se na první místo. O dva body méně než římský klub mají AC Milán i Neapol, která si doma poradila s AS Řím. Palermo vyhrálo ve Florencii, Janov doma v závěru vydřel výhru nad Bari. Tahák kola mezi Interem a Juventusem skončil bez branek.

Ruská Premier Liga - souhrn 23. kola

Zenit si odváží všechny body z Nalčiku a v čele tabulky opět odskočil Kazani, která jen remizovala na hřišti Sibiru. Zaváhání Rubinu dokázalo potrestat také CSKA. Spartak uspěl v Machačkale, Lokomotiv v Saturnu a Dinamo Moskva vydřelo výhru na hřišti Amkaru Perm. Těrek porazil Tomsk, cenné tři body v boji o záchranu má Samara.

Bundesliga - souhrn 7. kola

Mainz porazil i Hoffenheim a vyhrál sedmý zápas nové sezony. Lídrovi zdatně sekunduje Dortmund, který v neděli porazil Bayern. Ten naopak pokračuje v matných výsledcích. Leverkusen remízoval s Brémami. Hamburk otočil zápas s Kaiserslauternem a konečně bere tři body, stejně tak jako Freiburg a Norimberk.

Anglická Premier League - souhrn 7. kola

Ve šlágru kola a londýnském derby uspěla Chelsea, která díky trefám Drogby a Alexe porazila Arsenal. Krize Liverpoolu pokračuje, tentokráte doma prohrál s Blackpoolem. Manchester City vyválčil tři body proti Newcastlu. Everton ukončil domácí neporazitelnost Birminghamu a získal body za výhru 2:0.

Eredivisie - souhrn 8. kola

PSV Eindhoven doma porazil Venlo a vede tabulku o bod před Ajaxem, který seznačně doma podlehl Utrechtu. Twente nezaváhalo proti Groningenu, Alkmaar zase vydřel výhru nad Heraclesem. Roda vyhrála na hřišti Excelsioru a neustále bojuje o přední příčky, podobně je na tom po výhře nad Nijmegenem i Breda.

Corgoň liga - souhrn 11. kola

Žilina vyhrála jasně v Košicích a posunula se na první místo tabulky. Z toho spadla Senica, z jejíhož hřiště vezou body Zlaté Moravce. Slovan prohrál v Dunajské Stredě, poslední zůstává po porážce s Nitrou Prešov...

Skotská Premier League - souhrn 7. kola

Rangers i v sedmém utkání udrželi stoprocentní bodovou úspěšnost. I když zápas na půdě Hearts se pro favorita nevyvíjel dobře. Podobné to bylo v duelu Celtic - Hamilton, rovněž zde favorit prohrával a nakonec uspěl a posunul se do čela tabulky. Tři body mají i St. Johnstone, Motherwell, Dundee United a Inverness...

Evropská liga - souhrn druhých zápasů základních skupin

První polovinu druhých zápasů základních skupin Ligy mistrů máme za sebou. Nejdůležitější výsledek pro nás přišel z Ruska, Sparta bohužel nestačila na CSKA Moskva a prohrála 0:3. Z dalších zápasů vypíchněme remízu 3:3 v Bukurešti, kde však Neapol prohrávala už o tři branky nebo remízu favorizovaného Liverpoolu v Utrechtu.

Fotbalisté CSKA nabalili Spartě na cestu domů tři branky

Pražská Sparta nedokázala v Evropské lize výsledkově navázat na vítězství s Palermem, v Chimkach podlehla domácímu CSKA 3:0. Přitom utkání bylo dlouho vyrovnané, Armějci se střelecky prosadili až v poslední dvacetiminutovce.

Manchester United v závěru vykradl Mestallu a má tři body

Fotbalisté Manchesteru United si připsali do tabulky své skupiny velmi cenné tři body a vykročili tou správnou nohou za postupem. Stejně jako před dvěma týdny na Old Traffor, i na španělské půdě viděli diváci spíše defenzivní opatrnou hru. Vše směřovalo k bezbrankové remíze, avšak pět minut před koncem zasadil rozhodující úder střídající Javier Hernandez. Manchester je tak společně s Rangers v čele skupiny C.

Inter na San Siru zdemoloval Brémy 4:0

Loni veleúspěšný Inter Milán se v prvním zápase Ligy mistrů doma předvedl v parádním světle. Německý Werder Brémy zničil čtyřmi branky a na svém kontě má čtyři body. Hrdinou se stal Kamerunec Samuel Eto'o, jenž vstřelil hattrick.

Tottenham přestřílel Twente a získal první tři body

Tottenham se v prvním poločase trápil, po změně stran se však dostal rychle do vedení a dvěma penaltami ještě pojistil své vítězství proti nizozemskému Twente. Tři body tak zůstávají na White Hart Line.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele