Premier League - souhrn 25. kola

08.02.2014, 15:41, aktualizováno 09.02.2014, 18:55
Komentáře a souhrny
Chelsea přehrála Newcastle a dostala se do čela, Arsenal totiž utržil debakl v Liverpoolu. Manchester City si veze z Norwiche pouze bod, dělbou bodů skončilo také utkání Southamptonu a Stoke. V neděli Tottenham zdolal Everton, Manchester United v nastavení přišel o výhru nad Fulhamem.

Manchester United - Fulham FC 2:2

09.02.2014 17:00

Góly: 78. Robin van Persie, 80. Michael Carrick - 19. Steve Sidwell, 90+4. Darren Bent

Fulham na Old Trafford vyhrál všehovšudy dvakrát v historii a dneškem na téhle statistice nic nezměnil, přesto se bude Craven Cottage po následující dny tetelit. Cottagers totiž z Manchesteru po mimořádně pozdním zásahu Darrena Benta odvážejí senzační bod a zanechávají frustrovaného favorita s nehezkou 15bodovou ztrátou na vedoucí Chelsea...

Tvář hry byla prakticky po celých 90 minut neměnná. Jak se začalo, tak se i skončilo - na půlce Fulhamu. Tam se nicméně United až podezřele hodně trápili. Rooney dlouho vypadal být totálně ze hry, přičemž domácí projev v první i druhé řadě charakterizovalo ukrutné množství centrovaných balonů, na něž United jako by nebyli dost dobře zvyklí reagovat.

V první půli statistici United napočítali 39 centrovaných míčů, z toho jen šest si však našlo svého adresáta. Valná většina takových balonů přitom končila na vždy skvěle postaveném mladíkovi Danu Burnovi, vystupujícím ve svém teprve čtvrtém prvoligovém klání.

Delší dobu to však nebyl Burn, koho příznivci Fulhamu mohli vzývat jako svého největšího hrdinu, nýbrž Steve Sidwell. Právě jeho náběh z hloubi pole v 19. minutě nevzbudil absolutně žádnou pozornost v řadách soupeřů a vedl k první změně skóre. Na rozdíl od protivníků jej totiž Holtby zpozoroval tak akorát včas, aby zrzavého záložníka nakrmil delikátním pasem, který zkrátka nešlo neproměnit v senzační gól. Mimochodem první fulhamský po tříkolové odmlce - zrovna v takovém utkání!

Manchester United musel překvapivě dotahovat, a to mu (nepřekvapivě) proti zalezlému soupeři dvakrát nesvědčilo. První velkou příležitost zahodil Van Persie ve 22. minutě, když vysoko, ošklivě přeošklivě netrefil vymezený cíl po Rafaelově krásném centru na zadní tyč. Posléze se už musel činit i Stekelenburg, a to rovnou v akrobatickém duchu proti Evrově hlavičce.

Ve 38. minutě mohli Cottagers klidně přiživit šokující visáž duelu, když Richardson neuvěřitelným sprintem od vlastní šestnáctky po odvráceném rohu prakticky sám přečíslil zadáky ManUtd, aby pak vše zazdila jeho nezkušenost v koncovce. Tváří v tvář de Geovi o velký kus minul bránu. Za což mohl Fulham obratem pykat, na druhém konci hřiště se však neujala ani třetí (!) Carrickova rána v zápase, ba ani Van Persieho dorážka a následná Vidićova hlavička po rohovém kopu.

Do druhého poločasu ManUtd nastoupilo, jak se očekávalo - Fulham zamáčklo snad ještě blíže k vlastní brance, než se mu to dařilo doposud, a to je co říct. Další centry přitom přicházely nazmar, a když už Mata ve vápně dostal míč ke kopačkám a posunul jej do jasné příležitosti Rooneymu, blýskl se spektakulárním zákrokem Stekelenburg.

Tlak United nicméně nebyl věčný, následovalo totiž znovu obligátní období sucha, během něhož se akorát pro nic za nic centrovalo. Záběr televizních kamer z 66. minuty ukazující Davida Moyese s hlavou v rukách doopravdy říkal vše podstatné.

Ať už by se dal nicméně zmar domácích krájet jakkoliv hladce, ManUtd se kýžené vyrovnání přeci jen nevyhnulo. A nejen to. Zrovna pár vteřin poté, co se John Arne Riise vytasil se zřejmě nejheroičtějším blokem zápasu (a že konkurence by byla, ne že ne), se v 78. minutě Mata opřel do balonu a zprudka posadil balon přesně na Persieho pravačku. Ta se už tentokrát nemohla mýlit. A kolaps Fulhamu byl velmi nešťastnou cestou dokonán jen pár chvil nato, když Parker fatálně tečoval Carrickovu střelu.

O to hořčejší měl ale nakonec dnešní večer doznívání, protože Manchesteru United dnes jednoduše tři body nebyly souzeny. Jakmile tedy Richardson ve čtvrté minutě nastavení vystřelil a Bent hlavou navázal na de Geův zákrok... slyšeli byste na Old Trafford upadnout špendlík. David Moyes pak už jen v rychlosti podal ruce exmanchesterskému Meulensteenovi a značně rozzuřen si to namířil do kabiny, kde zřejmě vzápětí museli řádit všichni čerti.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Everton FC 1:0

09.02.2014 14:30

Góly: 65. Emmanuel Adebayor

Jediná střela na branku stačila Tottenhamu k vítězství v nedělním šlágru s Evertonem. Emmanuel Adebayor po hodině vypálil a vystřelil Spurs všechny tři body. Toffees naopak nedokázali trefit prostor tří tyčí ve druhém poločase a po prohře padá na šesté místo.

White Hart Lane byl od prvních minut svědkem skvělého utkání. Ve výborné atmosféře měl v úplném úvodu nebezpečnější hostující Everton, který díky Osmanovi dvakrát zabušil na vrátka Tottenhamu. Jeho první pokus po šesti minutách musel tygřím skokem vyrazit na roh skvělý Hugo Lloris. I u druhé akce Osmanovi asistoval Steven Naismith, který udělal kašpárka z Vertoghena a nabil spoluhráči k další šanci. Tentokrát ale střela šla po zemi a brankáři nenadělala potíže.

Spurs se k bezprostřednímu nebezpečí dostali až po dvanácti minutách hry, kdy přímým kopem olízl vrchní síť. Blizoučko gólu byl Adebayor, který jen těsně nedosáhl na centr Rose. Hru nahoru dolů lépe zvládal Everton, který hrozil především díky skvělým krajním obráncům - čerstvý vítr přinesl obzvláště uzdravený pravý bek Seamus Coleman, který ranou k tyči zle Llorise zazlobil.

Vysoké tempo neutuchalo, mezi oběma vápny hráči kmitaly jako fretky, ale gólových šancí příliš nepřibývalo. Skvělý brejk vedl třeba Kevin Mirallas, ale když měl v klíčovém okamžiku přihrát zcela volnému Naismithovi, vzal situaci na sebe a nakonec vypálil nad bránu. Adebayor zase ztroskotal na Howardovi, který kolmou přihrávku na něj včas odkopl do bezpečí. Tottenham si tak na první střelu na branku musel počkat až do druhého dějství.

Přišla dokonce až dvacet minut po obrátce, ale to domácí fanoušky nemusí mrzet ani v nejmenším. Hned první rána totiž rozvlnila síť. Přímý kop z půlící čáry rozehrál bez přípravy Kyle Walker do rozhozené obrany Toffees, Adebayor si tělem i perfektní technikou odstavil dorážejícího Colemana a dokonalou střelou k tyči poslal Tottenham do vedení.

Tožský forvard byl jedinou hrozbou Spurs i pro zbytek poločasu. Adebayor vypálil zpoza vápna ještě jednou, ale přestřelil břevno. V závěru už tlačil jen Everton, ale za celý druhý poločas se nezmohl ani na jedinou střelu na branku. Největší nadějí byl pád Colemana ve vápně, jenž však ani zdaleka nemohl u sudího Clattenburga uspět.

Více informací k zápasu

Swansea City - Cardiff City 3:0

08.02.2014 18:30

Góly: 47. Wayne Routledge, 79. Nathan Dyer, 85. Wilfried Bony

Terapie Monkem zabrala. Ačkoliv mohl být leckdo překvapený, že jde Swansea do jihovelšského derby bez titulovaného manažera, aura klubové legendy Garryho Monka nakonec přinesla více než sladké ovoce. O přesvědčivou výhru Labutí v poměru 3:0 se navíc výraznou měrou zasadil trenérův žolík Pablo Hernández, jenž se blýskl dvěma asistencemi...

Na Liberty Stadium se hrál od počátku o poznání hezčí fotbal než při minulém setkání obou velšských klubů; například pohlednou akci Bellamyho s Jonesem se však druhému jmenovanému nepovedlo ani zdaleka uspokojivě zakončit. A podobných nedotažených náznaků, potažmo střel z nepřipravených pozic by šlo jmenovat i více.

Pořádně proto zaujala spíš až Whittinghamova záludná faleš z 36. minuty. Na straně Swansea mezitím hýřil aktivitou neokoukaný Emnes, třeba na jeho zajímavou přízemní výzvu z pravé strany ale vůbec nikdo nereagoval. V nastavení tak radši Routledge využil méně sofistikované cesty - příznivého odrazu balonu - ke slabé ráně přímo do Marshalla.

Do druhého dějství už nenastoupila čerstvá posila Marvis Emnes, která si přivodila menší problémy se zadním stehenním svalem, a její náhrada se činila od prvních vteřin. Pablo Hernández již ve 46. minutě vykouzlil delikátní uličku pro Routledge a ten se perfektním obstřele prosadil vůbec poprvé v 38 prvoligových zápasech.

Craig Bellamy ví stejně jako Routledge, jaké je to protrhnout úmorně dlouhé období sucha - jemu samotnému se to povedlo v minulém kole proti Norwichi, když šlo o jeho nejdelší sérii bez gólu v jeho kariéře prvoligového aktéra. A také dnes byl jeden z nejslavnějších Velšanů při chuti. V 52. minutě dokonce po výběhu na osu hřiště parádně vystřelil do břevna a následně se snažil zasadit o vyrovnání solidním centrem ze standardní situace.

Po další donášce od Bellamyho ze 79. minuty už musel Kim zakončovat v dosti krkolomné, až akrobatické pozici. A reakce Swansea na tuto pološanci byla z těch vybranějších: Routledge zleva jemně odcentroval a Dyer se neohroženě vrhl mezi dva obránce v červeném, odkud hlavou bez problémů rozhodl o tom, že Labutě odplatu za podzimní porážku skutečně zvládnou.

Tuhle skutečnost se navíc brzy jal potvrdit svým osmým zářezem v ročníku Bony Wilfried, jenž si hravě doskočil pro Hernándezův centr ze standardní situace. Swansea se tak ve velkém stylu vyhnula historické třetí po sobě jdoucí prohře v jihovelšským derby a suverénním krokem si to namířila do top10.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Hull City 0:2

08.02.2014 16:00

Góly: 16. Shane Long, 62. Nikica Jelavić

Leden skvělý, chci nášup. Sunderland ale v důležitém domácím zápase s Hullem nedokázal navázat na povedené výkony ze začátku roku a doma prohrál po gólem Longa a Jelaviće 0:2.

Domácím se naděje na pátou neprohru v řadě začaly hroutit už po pár desítkách vteřin. Kolaps dvou obvyklých opor defenzivní řady poslal totiž Sunderland do desíti, když Wes Brown naprosto nepředvídavě sestřelil Shana Longa, který po exkluzivním pasu Phila Bardsleyho postupoval sám na bránu.

Brown sice uhasil bezprostřední nebezpečí, ale na celý zápas svůj tým oslabil. Byla to pro něj navíc už třetí červená karta ve dvou a půl měsících. Hullu moc dlouho netrvalo, než přesilovku využil. Na Livermorovu první ránu sice zareagoval, ale když záložník vypálil později a Shane Long ve vápně jeho pokus tečoval hlavu, Tigers šli do vedení.

Do poločasu stav vydržel nejtěsnější a dlužno říci, že k velké úlevě špatně hrajícího domácího týmu. Obě dvě zimní posily do útoku totiž byly blízko blizoučko, aby vedení Hullu navýšili. Jelavić trefil tyčku hlavou, Long pro změnu překrásnou ranou z dvaceti metrů.

Pojišťovacího gólu na konečných 2:0 se tak hosté dočkali až ve druhém poločase - po hodině hry. Maynor Figueroa napřáhl z dálky, opřel míč do stopera Verginiho a kulatý nesmysl, který plachtil do vápna, usměrnil obtížnou hlavičkou za Mannoneho záda Nikica Jelavić.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Stoke City 2:2

08.02.2014 16:00

Góly: 6. Rickie Lambert, 41. Steven Davis - 38. Peter Odemwingie, 44. Peter Crouch

Tentokrát sice Begović gólově Boruće nepřekonal, přesto se v Southamptonu děly velmi zajímavé věci. Diváci na St. Mary’s viděli hned čtyři góly, po dvou na obou stranách. Domácí dvakrát vedli, skóre otevřel Lambert, jehož podpořil v závěru druhým gólem Davis. Potters se ale v obou případech podařilo vyrovnat - postarali se o to Odemwingie a Crouch.

V utkání Southamptonu a Stoke City by čtyři góly v síti čekal málokdo, natož pak když se vešly už do prvního poločasu. Velmi kovatelné úvodní dějství načal už po šesti minutách parádně kopnutým přímým kopem Rickie Lambert. Kopal jej sice z boku vápna, přesto dokázal vymést šibenici Begovićovy branky.

Zdvojnásobit vedení Sotonu mohl Nathan Clyne, jenž po pasu Davise postupoval sám na bránu, ale tentokrát byl bosenský gólman stoprocentní. To pravé střelecké tak diváci ochutnali až v závěru první půle. Kýženého vyrovnání se hosté dočkali osm minut před přestávkou, když hvězda minulého kola Charlie Adam našel v uličce Petera Odemwingieho, jenž se tváří v tvář Borućovi nemýlil.

Už dvě minuty nato ovšem vrátil Southamptonu vedení Steven Davis - gólem skončila jeho lehká teč po centru pravé strany. Zásluhou dlouhána Petera Crouche se však do kabin přece jen odcházelo za stavu vyrovnaného. Angličan využil své centimetry po rohu Adama a hlavou překonal Boruće podruhé.

Kdo se do druhého poločasu těšil na obdobnou podívanou, odcházel ze stadionu či obrazovky zklamaný. Šancí pramálo, a přestože Southampton tlačil mermomocí tři body k sobě, nevyšlo to. Dvě největší šance si domácí vypracovali krátce po přestávce a chvíli před konce. Jay Rodriguez i Morgan Schneiderlin však branku těsně minuli a Stoke si kýženou remízu z jihu Anglie nakonec odvezl.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - West Bromwich Albion 3:1

08.02.2014 16:00

Góly: 15. Tom Ince, 27. Joe Ledley, 69. Marouane Chamakh (pen.) - 46. Thievy Bifouma

Dvě lednové posily symbolicky góly pomohly vytáhnout Crystal Palace pěkné tři body nad propast. Tom Ince i Joe Ledley se totiž podíleli na výhře 3:1 nad West Bromwichem, jenž shodou okolností touto prohrou po dlouhé době okusí slanost sestupových vod. Pepe Mel dál čeká na první výhru ve funkci...

Joe Ledley nastoupil netradičně na levém beku, přičemž mu ze stopera pomáhal další debutant Scott Dann. A Eagles to šlapalo velmi dobře, od počátku. Již v 15. minutě si koneckonců našel nechtěný balon, aby otevřel skóre a nasměroval tak Crystal Palace za teprve třetím vystoupení v sezoně, při němž skóroval více než jednou.

Něco takového se událo ve 27. minutě, když nikým nehlídaný Ledley odhlavičkoval do sítě Inceův centr od rohového praporku. Do té doby si Anichebe stihl připsat jeden střelecký pokus na druhém konci hřiště, přičemž o pravidelný rozruch před Fosterem se staral například hlavičkující Bolasie. WBA se mezitím dvakrát neprosazovalo, třebaže si míče na kopačkách užilo o poznání více než Pulisův mančaft.

Leccos změnilo přestávkové dění, v jehož rámci Pepe Mel vysvlékl nováčka Bifoumu. Ten manažerovi splatil důvěru hnedka po 40 vteřinách vlastního pobytu na hřišti. Tehdy se k Bifoumovi vrátil míč od Anichebeho a francouzský mladík v koncovce nepochybil.

Albion pak po obrátce působil přeci jen živěji a nebezpečněji, když Speroni vyrážel prudší ránu Morrisona a jiný projektil Sinclaira, šance si nicméně nadále tvořili také domácí. Billy Jones se v jednu chvíli musel vydávat za brankáře namísto Bena Fostera a definitivní stvrzení klíčové výhry se CP dočkalo v 69. minutě, když Chamakh proměnil penaltu po faulu na svou osobu.

Následně ani Berahino ani Anichebe West Brom zpátky k bodu nenablížili, naopak se ještě jednou aplaudovalo domácímu hráči. Tentokrát na plac příchozímu kanonýrovi Glennu Murraymu, jenž si vinou vážného poranění kolene teprve nyní odbyl premiéru na prvoligovém trávníku.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Newcastle United 3:0

08.02.2014 16:00

Góly: 27. Eden Hazard, 34. Eden Hazard, 63. Eden Hazard (pen.)

One-man show. Doslova. Belgický kouzelník Eden Hazard po dechberoucím výkonu proti Manchesteru City vystřihl další velkolepé čáry máry a prvním hattrickem v dresu Chelsea zařídil pohodlné vítězství 3:0. Díky úsměvné porážce Arsenalu na Anfield Road a dalšímu suchému bezgólovému výkonu Man City navíc Blues míří na čelo Premier League!

Eden Hazard si podmanil utkání od první minuty, a přestože Chelsea celý zápas nepřeřadila na nejvyšší rychlostní stupeň, belgické "nitro" ji dovezlo do cíle vítězným způsobem. Ve druhé minutě ještě drobný génius neuspěl, stejně jako po deseti minutách hry Frank Lampard. Oba mířili po zemi k tyči a Krul jejich zásahy kryl.

Útočné akce Newcastlu vedl hlavně Francouz Hatem Ben Arfa, jenže jeho pokusy měli totožnou trajektorii jako na druhé straně. Jak ránu z úhlu, tak i zpoza vápna nedokázal dostat ze země a Petr Čech si s nimi dokázal poradit.

Nejblíže gólu byl brazilský záložník Oscar, jenž minut tyč o centimetry. Hned vzápětí se ale taktovky chopil Eden Hazard, který akci rozjel, načež si do vápna naběhl na přihrávku Ivanoviće a z jedné perfektně uklidil míč na zadní tyč.

Po půlhodině hry měl vyrovnání na noze hostující Sissoko, ale v klíčovém okamžiku si míč příliš pokopl a vyběhnuvší Čech dokázal jeho následnou střelu vyrazit. Hlavu v dlaním mohl mít dvojnásobně, jelikož prakticky vzápětí založila Chelsea smrtící brejk, na jehož konci přihrál Hazard Eto’ovi do vápna, Kamerunec elegantní patičkou narazil spoluhráči skrze zkoprnělou obranu a zakončení byla formalita.

S obrazem hry, který Newcastle předvedl, prakticky už nebylo po přestávce o co hrát. Chelsea nemusela nasazovat všechny své síly, aby soupeře udržela pohodlně na uzdě a ještě přidala pojišťující gól. Eto’o i Lampard ještě narazili na výborně připraveného Tima Krula, a tak musel opět vzít situaci do svých rukou Eden Hazard.

Přesněji řečeno se jí chopil až potom, co mu na smeč nahrál bláznivý Yanga-Mbiwa. Obránce, který před poločasem vystřídal zraněného Debuchyho totiž judo zákrokem ve vápně složil k zemi Eto’a a kromě penalty si mohl vysloužit i druhou žlutou kartu. Suma sumárum, kapitán Lampard solidárně přenechal Hazardovi exekuci a Belgičan završil první hattrick za Chelsea.

Gigašance diváci viděli i v samotném závěru utkání, kdy už vlastně o nic nešlo. Na čtvrt hodiny do hry naskočil i debutant Mohamed Salah, který za poměrně krátký čas na hrací ploše stihl spálit dvě gólové šance. Zvláště druhá, kdy po Oscarově pasu stál sám před Krulem, mohla Egypťana mrzet.

Oddechnout si mohl hned za pár vteřin, kdy Sissoko nasadil housle Azpilicuetovi a přesně na jeho pozici si naběhl Marveaux. Volného prostoru však nevyužil, stoprocentní šanci zahodil střelou do boční sítě, a Newcastle tak odjel ze Stamford Bridge s absolutní nulou.

Více informací k zápasu

Aston Villa - West Ham United 0:2

08.02.2014 16:00

Góly: 46. Kevin Nolan, 48. Kevin Nolan

West Ham se díky perfektnímu vstupu do druhé půle raduje z vykradení Villa Parku a třízápasová série bez prohry je tak posunula mimo sestupové příčky. Villans se po přestřelce s West Bromwichem vrátili k domácí mizérii a střelecké impotenci a rychle se vrátili do bojů o udržení.

Kladiváři se svou taktikou zatažení dávali domácím prostor ke znatelné, leč bezvýznamné převaze. Sami byli v útoku o něco kousavější, Guzan však díky obětavým obráncům, kterým často scházela rychlost, o moc více práce neměl. Když už mohl Downing mířit do odkryté svatyně, promáchl za asistence Bertranda, jenž následně bolestivě narazil do tyče.

Na hřišti nejvíce vynikal Jarvis, který během pár minut dvakrát unikl po levé straně, nicméně v obou případech rozvlnil síť pouze z vnější strany. První vážnější pokus na druhé straně vyslal až ve 32. minutě Delph, jeho dalekonosná rána přes obránce minula bližší tyč o decimetry. Za deset minut dopadl obdobně Westwood, jenž pálil po odvráceném centru bez přípravy z vápna.

Jak opatrně vstoupili do první půle, tak efektivně započali tu druhou. Uběhlo jen pár sekund a Downing se díky několika kličkám uvolnil ve vápně k přihrávce na Nolana, jehož tečovaná patička přelétla padajícího Guzana. Ten se za tři minuty skoro nehnutě díval, jak stejný hráč obírá před vápnem zmatkujícího Delpha a po zemi posílá k tyči pojištění.

Reálná šance na vrácení se do zápasu přišla až v 66. minutě, to Marc Albrighton vypálil z pětadvaceti metrů a za marně letícím brankářem rozezněl tyč. Za pět minut se zvonilo znovu, tentokrát Benteke hlavičkoval do břevna. A štěstí domácím nepřálo ani postupem času. Po přímém kopu Albrightona hlavičkoval jeden z bránících těsně vedle, chvíli poté namířil vcelku povedené nůžky Benteke nad břevno. Fanoušci Aston Villy tak už tradičně odcházeli ze stadionu se svěšenými hlavami.

Více informací k zápasu

Norwich City - Manchester City 0:0

08.02.2014 16:00

Góly: -

Kdo by to byl ještě před pár dny řekl: Manchester City v lize podruhé za sebou ani neskórovalo a tentokrát odváží pouhou remízu z půdy podceňovaného Norwiche. Canaries přitom podali stoprocentně koncentrovaný, odevzdaný výkon a bod si rozhodně zaslouží. Jedinou kaňkou na tomto odpoledni pro ně musí být zranění Garyho Hoopera...

Samotný start byl ještě pro Norwich, respektive navrátilce do víru Premier League Josepha Yoba něčím dosti rozpačitým. Jednoho promáchnutí nigerijského veterána mohl po příhře Clichyho v klidu využít Silva, tak se nicméně nestalo, a tudíž se duel mohl odvíjet dle poněkud neočekávaných not.

V 15. minutě se totiž Redmond po přihrávce Hoopera dostal ke koncovce z nadějné pozice na pravé straně, aby ošklivě minul, a tuhle situaci následovala Hooperova gólová dorážka hlavičky jednoho ze spoluhráčů, která byla anulována pro evidentní ofsajd někdejšího forvarda Celtiku.

Tyto šance nicméně leccos vyjadřovaly, a sice že ManCity nikterak nedominovalo. Sice zvládalo odpovídat slušným pohybem, ale nikoliv už šancemi. Navasovy centry vyznívaly pravidelně naprázdno a jinou stabilní zbraní bleděmodří očividně nedisponovali. Když to pak z velkého úhlu zkoušel Zabaleta, šlo ve 33. minutě překvapivě o první střelecký pokus favorita. Na bránu dosud nesměřovalo nic - ofenzíva vicemistra jako by se Mourinhovým kouzlem dočista rozplynula.

To mohla rázem změnit 36. minuta, když Demíchelis prodlužoval centr od rohového praporku a Negredo za ním hlavičkoval do břevna. Negredo se pak o gól pokoušel do přestávky ještě jednou, opět ale bez úspěchu. V tu chvíli už nicméně defenzivní val Norwiche začal zlehka polevovat v koncentraci, čehož mohl využít ještě Jovetić. Jeho přízemní ránu po hbitém zpracování ovšem nadvakrát zkrotil Ruddy.

Po přestávce se pokračovalo v nastaveném rytmu, Citizens dál marně hledali ztracenou nit. V 57. minutě předvedl Nathan Redmond výsostně obětavý blok při více než dobré příležitosti Navase. Na to Canaries odpověděli ojedinělým atakem, na němž Hooper patou sklepával míč pro nepřesně pálícího beka Martina.

Právě Hooper se záhy již podruhé v sezoně zranil a přepustil místo na hrací ploše tápajícímu Wolfswinkelovi. Ten se ale následně moc neuživil, neboť hlavní náplní práce Norwiche posledních 20 minut bylo přirozeně pilné bránění. Množství obětavých bloků, odvrácených centrů.

Úvodem závěrečné desetiminutovky se pak Džeko nedobře srovnal k hlavičce a Navas při zemi posílal mimo střílený centr. Tehdy ho ve vápně a jeho těsném okolí podporoval všehovšudy jediný Džeko, což tak nějak sumírovalo dosavadní představení jalového City.

To navíc ještě mohlo klidně přijít o všechny body, kdyby van Wolfswinkel v letu nepromáchl Redmondův nízký centr po famózním obejití Clichyho. Potažmo kdyby Pilkington zdárněji dotáhl svou parádní individuální akci na levé straně.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Arsenal FC 5:1

08.02.2014 13:45

Góly: 1. Martin Škrtel, 10. Martin Škrtel, 16. Raheem Sterling, 20. Daniel Sturridge, 52. Raheem Sterling - 69. Mikel Arteta (pen.)

Merseyside derby 2.0! Pokud Everton dostal pořádnou nakládačku a prohrál přitom 0:4, pak je na tom Arsenal ještě mnohem hůř. Ten mohl po čtyřech inkasovaných gólech hodit ručník do ringu již po 20 minutách, aby nakonec soupeři z Anfieldu podlehl vysoko 1:5. O to pozoruhodnější je fakt, že žádnou z branek nevsítil Suárez...

Přesto Uruguayec podal velmi solidní, živelný výkon a leccos vytvořil, včetně jedné branky. Celý Liverpool se přitom odpoutal ze řetězů opravdu velmi brzo; neuběhla ani jedna minuta a už vynikající Gerrardovy standardky z levé strany kolenem využil Škrtel, schovaný v hraničním ofsajdu za Kolem Tourém. Slovenský zadák tedy po důležitém zásahu do sítě Chelsea počastoval také dalšího velkého soupeře a hned poté byl v pozoru také na druhém konci hrací plochy, aby zastavil Girouda.

Szczesny si záhy během první desetiminutovky musel připsat hned dva rutinnější zákroky, aby na jejím sklonku kapituloval podruhé - a znovu dílem slovenského stopera. Ten se tentokrát fantastickým způsobem položil do rohu Gerrarda, když utekl Koscielnému a v předklonu vyprodukoval vpravdě nechytatelnou hlavičku směrem do pravé šibenice.

A demolice hostů z Emirates Stadium měla pokračovat, jen tentokrát při Arsenalu stáli všichni svatí, když Suárez úchvatným halfvolejem akorát otestoval stabilitu brankové konstrukce. Do toho velkou příležitost tváří v tvář Szczesnému spálil Sturridge... na Gunners se zkrátka valil útok za útokem a s tím jako by jednoduše nešlo nic dělat.

V 16. minutě proto přišel úder číslo tři - Suárez přihrával z pravé strany a hbitý útok namísto nachystaného Sturridge zakončil dravý Sterling, jenž se před krajana na poslední chvíli vetřel. Gunners se tak dál mohli utěšovat tím, že alespoň zůstávají jediným týmem, který ubránil smrtící tandem SAS; to ovšem platilo pouze do 20. minuty, kdy metrů volného prostoru k ladné koncovce placírkou využil za asistence Coutinha Sturridge.

Pouze jedinkrát Arsenal v historii Premier League inkasoval v první půli víckrát než čtyřikrát - stalo se tak roku 2001 na Old Trafford. A dneska nakonec další zářez nepřidal, jakkoliv k němu mohl mít stokrát nakročeno. Liverpool si s ním totiž počkal až do 52. minuty, kdy Kolo Touré nádherně nastartoval Sterlinga, jenž sice napoprvé zamířil přímo do Szczesného, díky Mertesackerově milosrdném výklusu nazpět ovšem následně pohodlně dorážel a zvyšoval na 5:0.

Simona Mignoleta v brance Liverpoolu snad poprvé prověřil až Oxlade-Chamberlain se svou přízemní střelou z 57. minuty, tuhle stopičku po možné vzbouření Londýňanů ale chvíli po Wengerově trojím střídání málem zahladil Suárez senzačním dalekonosným pokusem z přímého kopu, pro který si musel Szczesny doskočit až do levé šibenice. Šestou branku mohl přidat rovněž Jordan Henderson, jehož nádherným pasem vyzýval Coutinho; anglickému středopolaři ale pokus o lob nevyšel. Místo toho tedy konečně zahřmělo i na druhé straně, kde Gerrard vysloveně daroval penaltu Artetovi, který na puntíku nezaváhal. Sám přitom zanedlouho nepříjemně protáhl Mignoleta pro změnu z přímého kopu.

Poslední slovo mohl mít opět Sterling, jenž neuspěl ve snaze dovršit hattrick v 86. minutě. Dál už se žádné ze stran stav skóre změnit nepodařilo, a tak Arsenal nesmírně náročný program zahájil pořádným debaklem, zatímco se Liverpool s velkou vervou vrací přinejmenším do boje o přímý postup do Ligy mistrů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC25175347:2056
2.Arsenal FC25174448:2655
3.Manchester City25173568:2754
4.Liverpool FC25155563:3050
5.Tottenham Hotspur25145632:3247
6.Everton FC25129437:2645
7.Manchester United25125841:3141
8.Newcastle United251141032:3437
9.Southampton FC2599736:2936
10.Swansea City25761232:3527
11.Hull City25761225:3027
12.Aston Villa25761227:3627
13.Stoke City25681126:4026
14.Crystal Palace25821518:3426
15.West Ham United25671226:3325
16.Norwich City25671219:3725
17.Sunderland AFC25661325:3824
18.West Bromwich Albion254111029:3723
19.Cardiff City25561419:4421
20.Fulham FC25621724:5520

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1964)

Přidat komentář
Usty

And it's Arsenal, Arsenal FC, We're by far the greatest team.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Tak nás to ale tehdy zdaleka nebolelo tolik jako teď Arsenal.

Reagovat
Usty

To by ten přátelák mezi vítěznejma finále FA Cupu a LM? Krásný vzpomínky, díky

Reagovat
Usty

*byl

Reagovat
Nikikrew

mozno ze aj u nas to bude nakoniec ,,priatelak"

Reagovat
Usty

tomu nerozumím... jakože titul je bez šance?

Reagovat
Nikikrew

Este nie, preto tam su tie uvodzovky

Reagovat
Nikikrew

Este nie, preto tam su tie uvodzovky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

parada

a priste je smiknou i United a Arsenal se muze jit zase klouzat, ani bych se nedivil, kdyby jeste skoncili mimo LM

Reagovat
Liquid

sesypou se

Reagovat
smazaný uživatel

tieto bullshit komentáre

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Radikal

Tak a Arsenal se vrací opět na pozice kam patří

Reagovat
Liquid

ještě že s tím Wengerem před zápasem prodloužili smlouvu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

zato sme samozrejme vsetci fans Arsenalu stastni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně..když nikoho nekoupil, každej si přál, aby táhnul, každej tu psal, že už dát víc týmu nemůže..potom koupil Ozila, každej ho vynášel do nebe...směšný.

Reagovat
ElectrickMann

já za to teda šťastný nejsem... už několik let se mi hra arsenalu nelíbí. žádný pohyb, dynamika, všechno útoky do zformované obrany soupeře... sem tam nějaká narážečka, ok, ale není to jako kdysi... taktika a přípravy na důležité utkání nulová... manažer skvělý, trenér slabý

Reagovat
smazaný uživatel

já ne

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes nemám slov, dneska prvních 20minut jako z jiné planety. Stearling

Reagovat
k0udy

Stearling

Reagovat
LokoLFC

nebo Spearling ))

Reagovat
smazaný uživatel

dEst02.02.2014 16:28

Klid. Arsenal smetem.

dEst08.02.2014 11:29

Jsem zase uplně v klidu jako před Merseyside... tak že by?

Tohle je teprve suché triko... Nemám slov. Tu LM prostě urvat musíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Urvete v suchym triku, pristi kolo Arsenal nevyhraje, Fulham se musi porazit a uz to bude jenom o3 body a Arsenal se sesype, takze nakonec krasne a zaslouzene 3. misto pro Lívrpůl

Reagovat
fff

A aky mas pocit zo sezony ako celku ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem přišel a s otevřenou hubou hledím na výsledek. No do piče.

Reagovat
smazaný uživatel

No nič, treba z toho vyvodiť dôsledky, toto sa nemôže stať profesionálom a prvému tímu tabuľky, jeden by povedal, že Arsenal už vyspel a toto sa nemôže stať a potom príde toto. Bude ešte sranda.

Reagovat
madridcan

ale fakt sa to nemoze stat?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, kam tým mieriš, a ani nemám náladu to zisťovať, myslím, že vieš pochopiť prečo.

Reagovat
kiwwi

Barca - Real 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milan Real 5:0 r.1989

Reagovat
Lacko_Boh

Som zvedavy ako na to zareagujeme.Po skusenostiach z minulych sezon mi rozum hovori ze zle.Kazdopadne aj ked bol zapas tragedia tak radsej 5:1 a vymazat to z pamate ako hrat vyrovnanu partiu a prehrat napr. 3:1.Takto si aspon mozem nahovarat ze sa hecneme...

Reagovat
Wat

A tak co, ze vzájemných ligových zápasů mají oba 3 body, já jsem spokojenej. Aspoň bylo hodně gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to dnes po dvaceti minutách bylo 7:1, nikdo by nemohl říct ani půl slova... krásný zápas (úvod :D ) + ta Luisova tyčka na začátku, to prostě měl být gól, škoda, i tak ale pro LIve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

wauuuuuuuuuuuu.

Ani nvm, kde začať. Všetci sme sa smiali, keď BR hovoril, že Steeve môže hrať DM. No asi môže, srať penaltu, bol absolútne fantastický. Ally, ako ma štval, zrazu si začína pýtať kontrakt. Raheem asi chce ísť do Brazílie. Škrtel v tejto forme najlepší stopér v lige. Flanno? yop, toto je momentálne istý základ. Ako Jose, tak Glen ho jednoducho nemôžu vytlačiť. Výnimočnosť tohto výkonu len podčiarkuje jedna vc. Vždy cez polčas idem od telky čítať EF. Ešte sa mi nestalo, žeby som nestihol dočítať diskusiu pred začiatkom druhého. Až dodnes.

Counter, stále veríš MU v boji o LM?

Are you watching Manchester?

Reagovat
Wat

Fuj, takhle říkat Cissokhovi...

Reagovat
vladis271
Reagovat
vladis271
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Si zhúlený ?

Reagovat
tomasinho

Flanno byl nejhorší z našich, však přes něho šly nějaké nebezpečné akce. Mně se teda moc nelíbil vzadu.

Reagovat
Rssa

Nebyl, Flanno byl druhý nej z našich obránců. Hlavně ty jeho míče dopředu, to byla lahoda.

Reagovat
kiwwi

Flanno hral paradne...este aj Owen sa tam nad nim rozplyval

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna to použiť ako argument.

Reagovat
Stamby

Reagovat
Stamby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Flanno byl super.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Co dělá Arsenal Londýn blbečku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty si fakt chudák arsenal londýn píšu snáď všetky média na Slovensku a v Česku - profesionálni redaktori. Vyjadril som sa k tomu už pod článkom samotným, nehovorím že je to správne pomenovanie Arsenalu, ale keď to píšu profesionáli platení, určite si to môže dovoliť amatérsky redaktor

a nechápem čo to má súvis s flanaganom, kde sa zasa potvrdila to, že si analfabet na futbal asi si si potreboval spätne rypnúť a vybral si niečo čo s tým absolútne nesúvisí no

Reagovat
tomasinho

Jojo, protože dělají chybu profesionálové, musíš je dělat taky. Bravo! Analfabetismus v plné parádě.

A ano, Flanno nehrál zle, ale byl prostě z té obrany nejslabší, prošlo přes něj nejvíce akcí Arsenalu. Ale ne, s tebou to řešit opravdu nehodlám. Ještě bys mě zahanbil tvými enormními znalostmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Profesionálny redaktor, ktorý sa tým živí a píše Arsenal Londýn nemôže byť analfabet

Reagovat
tomasinho

Tak zřejmě je, když neumí ani jako profík napsat správně jméno klubu. Zajímalo by mě, který vůl mu za tyhle zrůdnosti ještě platí. Ale jejich problém.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš podobné, keď niekto povie na Slovensku FC Liverpool.

Reagovat
tomasinho

Spíše něco jako Everton Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

To ťažko. To som teda v médiach na Slovensku a Česku nevidel ani raz

Reagovat
fenixLFC

teraz si nie som isty ci to bola markiza alebo TA3, ale bolo to tam, este som to tu aj dakde pisal

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

uz chapem tie hodnotenia skrtela od teba

Reagovat
tomasinho

Mám za sebou prvních 10 minut záznamu a obě nadějné situace Arsenalu díky propadnutí Flanna. Ještě něco rozumbrado?

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
tomasinho

A Škrtela asi měsíc chválím, v každém zápase jsem ho zmínil jako jednoho z nejlepších, dostal se opět do formy. Nemám problém to uznat.

Reagovat
smazaný uživatel

vsimol som si. len som si musel rypnut

a on bol vas najlepsi obranca aj predtym. akurat teraz ked celkovo lepsie branite tak je to este viac vidno no

Reagovat
tomasinho

Byl, to jsem nepopíral, jde jen o to, že i on dělal jednu chyby a to viditelné.

Reagovat
smazaný uživatel

nehnevaj sa, trošku rýpnem.... ideme na titul?

Reagovat
vladis271

keby hral Gerrard na DM od začiatku sezóny, tak hej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nie nie...keby hral takto od začiatku sezóny tak možno hej

Reagovat
minoLFC

Exhibicia, hráči Arsenalu na gutalaxe asi....man of the match Škrteľ...po jeho góloch už len čakali koľko ešte dostanú, škoda že hráči v niektorých situáciach sebčili

Reagovat
risk je zisk

Liverpool

Mourek to dela chytre do tisku a v prohlaseni rika, ze Chelsea je ponik a ze o titul si to rozdaji City s Arsenalem. Inu v Arsenalu jeho prohlaseni vzali vazne a jeli si suverene do Liberpoolu pro body . Budou radi za 4. misto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Ake 4 miesto?Si nahuleny?

Reagovat
risk je zisk

tak vy porad snite o titulu? dobra noo

Reagovat
smazaný uživatel

Oni možná jo, já jsem realista.. po tomhle co jsme dneska předvedli titul rozhodně nezískáme. Tým jako Liverpool jsme měli porazit a ne prohrát a ještě tak trapně. Nicméně si myslím, že 4 místo fakt ne, to 3 snad nějak ukopem.

Reagovat
fenixLFC

Tým jako Liverpool jsme měli porazit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sorry, ale do dneška jsme měli úplně jiné ambice než vy a v zápase proti nám jste byli outsideři. To co tam Arsenal předvedl byla hrůza a vy jste vyhráli naprosto zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Outsidri? Skor arsenal bol uz len ked si kuknes kurzy liverpool isiel na vyhru jednoznacne. Sak doma stratili 5 b. Outsidri

Reagovat
afc

Tak o titule rozhoduju nastastie ine zapasy,takze ano,sanca je stale.

Reagovat
smazaný uživatel

nenechali si ujst Grand National Steeplechase

Reagovat
ondris

Prvých 20 minút bol masaker. Gunners mohli byť radi za len 4 góly v ich sieti. Škoda tých dvoch Luisovych striel. Či už tá tyčka alebo priamy kop, to by boli ozaj výstavné kúsky. Po tomto zápase trochu zamrzí remíza s WBA, s dvomi bodmi navyše by to bolo ešte lepšie, ale tú CL už tento rok musíme urvať.

Reagovat
zelda

OT: Kdy bude zase čtenářská tipovačka s osobnostmi?

Reagovat
Kenneth

Pekne. EL se blizi mufani.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A pojed Ondro !!! makej !

Reagovat
smazaný uživatel

Na prvý pohľad mrzí že Suárez neskóroval, ale to, že práve bez gólu tohoto hráča dá Liverpool Arsenalu päťku

Reagovat
smazaný uživatel

MORAVEC!!!

Reagovat
smazaný uživatel

velké díky Lolkacovi,že jsem kvůli němu mohl tuhle paráda kvalitně sledovat

Reagovat
zidane78

A to som si myslel ze prehravat v 20 min. 4:0 sa moze stat iba v FM

Reagovat
Liquid

Reagovat
Liquid

dneska zařízen SlovakSport2, takže dnes shlédnut v TV první letošní zápas v PL, Liverpoolští fans mě tu přesvědčovali, že se Suaréz uklidnil, opět nemohu souhlasit, slyšitelně bylo písknuto a ten sráč si dovolí zakončit akci střelou do branky, sudí nesmyslně nevytáhl žlutou

Reagovat
Recik

Nějaký podrobnosti kde jsi to zařizoval nebo tak? :-) Přemýšlím nad tím už delší dobu ale nějak sem se nedostal ke shánění infa o možnostech a cenách,

Reagovat
Liquid

o2TV s netem, doposavaď placeno 585,- měsíčně (pozemka,net,základní kanály) odteď se bude pltit 716, se sportovními kanály (pro mě hlavně přidáno SlovakSport1 a SlovakSport2 - Premier League + Championship live a Sport2) Nova Sport a Eurosporty jsem chytal i doteď přes Digi přes druhý STB. Jinak zde http://www.o2.cz/osobni/digitalni-televize/

Reagovat
Manik...

Jsi blázen, O2 je nejdražší na trhu

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
ondris

MOTM Škrtel. Dva góly, absolútna istota v obrane. V súčasnej forme možno aj najlepší stopér v PL.

Ofenzíva takisto vynikajúco. Raheem hrá momentálne perfektne, skvele zúžitkúva svoju rýchlosť. Coutinho hrá veľké zápasy veľmi dobre. Podobne ako proti Evertonu, aj dnes predviedol zopár skvelých prihrávok. Najmä tá jeho akcia, keď sa preštrikoval stredom a prihral Hendovi bola super. Steviemu nová zatiahnutá pozícia sedí, až na penaltu podal opäť veľmi dobrý výkon. Verím, že Lucasa aj po zranení už v základe neuvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

ozaj kde je fantomas?

Reagovat
smazaný uživatel

uz sem se bal, ze se tady tahle blbost neobjevi

Reagovat
smazaný uživatel

ozaj kde je Rangers?

Reagovat
smazaný uživatel

na cele ligy a vo stvrtfinale pohara kde uz NIE JE Celtic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Bjorndalen ještě žije?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kvasha16

Reagovat
Sm0ker

Hlavně to potvrdit v dalším kole

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak je táto prehrá iba mind games od wengera

Reagovat
fantomas

Tentokrát opravdu v suchym triku velkou radost mám ze Sterlinga, že je zpátky na úrovni, na jaký do PL vtrhnul. On tu velkou kariéru ještě udělá, doufám, snad ho nevodstřelí nákej (zatim) o něco málo lepší Konopljanka.

Reagovat
smazaný uživatel

Raheem zprava, Konop zleva.

Reagovat
smazaný uživatel

o tom snad pochyboval len Lolkac, ktorý videl väčší potenciál v Ibem

Reagovat
fantomas

No právěže v jednu dobu sem se divil, že proti jeho stavění byla skoro celá zdejší LFC základna.

Reagovat
smazaný uživatel

asi aj viem kto tu základňu tvorí

Reagovat
fff

Ved ale istu dobu hral zle. Posledne dva mesiace je uzasny ale predtym bol na facku. Takze ludia tu pisali podla toho, co videli.

Reagovat
fantomas

Tak snad nemůžeš chtít po sotva 19letym klukovi nákou stálou výkonnost.

Reagovat
fff

Jasne, ze nie. No tak isto nechcem, aby hrac, ktory hral v tom case konstantne zle, navyse 19 rocny, hral tyzden co tyzden.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

To ne, ale byl vážně hroznej. Prostě vzal míč, běžel k lajně a ztratil. Neustál ani jeden souboj... Teď je to pohádka.

Reagovat
fff

Presne.

Reagovat
smazaný uživatel

bodaj by nie ked nastupoval zvacsa v tej dobe z lavicky..a on ako mlady hrac potreboval travit na ihrisku co najviac casu, aby si na hru navykol a zapadol do hry...

Reagovat
fff

Jake z lavicky, ved hraval zaklad.

Reagovat
smazaný uživatel

pred dvomi mesiacmi ano, ale ze by bol vtedy na facku? proti tottenhamu, whu, cardiffu? dalej man city, to uz ani radšej nepokračujem...snad len hull bol na facku, ako cele muzstvo ale

Reagovat
fff

Ved predtym Co sme tahas Spurs, City a pod.

Reagovat
smazaný uživatel

Predtym nehraval zaklad pravidelny vyjadruj sa presnejsie

Reagovat
fff

Hraval predtym zaklad dost casto, prilis asto na to, ako hral. A o tom cely cas hovorim.

Reagovat
smazaný uživatel

az dvakrat hral v zaklade ak si myslel PREDTYM

Reagovat
fff

Ty mas fakt problem s pochopenim textu. Hral aj zaklad, hral dost vela a pritom bol velmi zly. Potom sa chytil, to je cele.

Reagovat
fenixLFC

pride mi, ze sa chytil po tom gole neviem uz komu to bolo, ked hral zle a potom dal vinkel

Reagovat
smazaný uživatel

fff

08.02.2014 16:06

Jake z lavicky, ved hraval zaklad.

ja mam problem, ya?

Reagovat
fff

A kde pisem, ze hral zaklad v kazdom zapase ? Keby si sa venoval podstate ...

Reagovat
smazaný uživatel

napisal som, že nastupoval zväčša z lavičky, čo je pravda a ty si ma vyfuckoval že hrával základ..

Reagovat
fff

Ja osobne stale verim do buducna viac Ibemu

Reagovat
smazaný uživatel

za Sterlinga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Martin Skrtel has the same number of goals as Fernando Torres this season.

Reagovat
zidane78

Reagovat
smazaný uživatel

kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Liquid

a stihl to za 10 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

ale Torres má len polovičnú minutáž

Reagovat
smazaný uživatel

na druhú stranu je jeho výhodou, že je útočník, zatiaľčo Škrtel stopér

Reagovat
fenixLFC

ale torres je absolutne poleno

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

pokud se počítaj i vlastní tak má ještě víc

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže dnešné pozitíva:

- udržali sme Suáreza na uzde

- ďalšie zápasy máme doma

- po poslednom debakli so City sme dokázali urobiť šnúru víťazstiev, takže snáď

- prežili sme to všetci v zdraví, aj fanúšikovia, dúfam

- zatiaľ tu nebol krleš od polčasu

- sme v pluse a vieme si na seba zarobiť

- máme krajšie dresy ako Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

nemohol by mať gólové prihrávky, keby ste ho udržali na úzde

Reagovat
smazaný uživatel

tak mal 0+1, to je jeho tohtosezónny podpriemer. V lige bude málo tímov, ktoré sa môžu pochváliť tým, že im Suárez nedal gól po 2 zápasoch.

Reagovat
smazaný uživatel

to hej, ale aj tie kombinácie, prečíslenia ktorých sa zúčastňoval..nedá sa povedať, že by ste ho držali na úzde

Reagovat
smazaný uživatel

Veď si robím srandu, dnes sa nedá chváliť nič, všetko bolo zlé.

Reagovat
smazaný uživatel

nahodou szczesny pochytal viac toho

Reagovat
fenixLFC

prvých 20 minut nechytil ani chripku

Reagovat
smazaný uživatel

pravidelná dávka alibismu

Reagovat
smazaný uživatel

úúúúúááááá tomu říkám sebereflexe.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak jedno škrtám.

Reagovat
smazaný uživatel

za pár týdnů škrtneš více Já jen doufám,že si na konci PL něco neuděláš. Ty a další Tragédi bo bych tady tento web ani nezapínal. A příští týden budu fandit United jak šílený

Reagovat
smazaný uživatel

a prispievaj viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč sem mají přístup postižení lidé?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jinak by si se sem nedostal.

Reagovat
Kenneth

Ty si to prostě musíš užívat.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Tady deláš, že ti to vůbec nevadí, přitom seš z toho uplně v pi*i

Reagovat
smazaný uživatel

Kde sa tvárim, že mi to nevadí? Samozrejme, že mi to vadí. V piči nie som, momentálne som slobodný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Však si z toho dělá prdel, to je dobrá obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

my to pouzivame uz od augusta

Reagovat
Ligter

Reagovat
Mada

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a to si niekto myslel ze Arsenal je kandidat na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Fotka, Counter či Fantík? Usty?

Reagovat
Nikikrew

No nic. Treba aj takuto facku. Teraz je ciel jasny, porazit doma United, ziadnu remizu neberem. Aj nevyhrame nad nimi, dokazem tvrdit ze na titul asi nemame

Reagovat
smazaný uživatel

Lahli sme v Lpoolu popelom, ale aspoň měl match grády..

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger: "Liverpool was deadly fast"

Reagovat
Kenneth

Bjoerndalen je nejvetsi buh proste.

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavý čo na nás Wenger vypustí v FA Cupe, keď to hrajú po zápase s Man Utd a pred zápasom s Bayernom Mníchov

Reagovat
Liquid

a jde se fandit modrýmu koníku

Reagovat
Usty

Ty stíhačky jsem nikdy nepochopil... oni budou mít po tomhle medaile a pak s náskokama nastoupijou do dalšího závodu? Proč jim nedaj dvě medaile naráz? (přeháním..)

Reagovat
fenixLFC

prvých 20 minut to bolo fakt na sanku dolu v jednom kuse. tak perfektny vykon som este hadam nikdy nevidel, nie len tie goly, ale proste vsetko, to ze to bolo iba 4:0, z toho sa arsenal mohol tesit, kludne to mohlo byt 7:0 za 20 minut a clovek by nic nepovedal- a to sczczc nechytil nic, len nasi mali mimo musku (vtipne poveddat po piatich goloch ). kombinacie, goly, akcie, suarezova strela, to by prekonalo aj gol proti norwichu.

potom ukludnenie, ale bolo vidiet, ze ked sme len trosku zapli, tak na konci polcasu zas kopec problemov arsenalu (ked ich donuti od jedneho pokutového uzemia k brankarovi nahravat IBA sterling....potom uz pokoj a uz sa o nic nehralo, skoda, mohli sme im nasadzat aj viac.

z nasich vsetci fakt perfektni, penalta ma netrapi, vyborny vykon kazdeho, flanno nesmie pusti glena spät do zakladu, skrtel top, kolo pohoda, aly sa rozohral a zacinam byt za to, aby zostal. zaloha super a utok netreba komentovat

co ma zaujalo na arsenale tak bol sczczc..uz pri tusim stvrtom gole na to kaslal ani sa nepohol, piaty, to som este nevidel, dvaja na brankára, strela ok, ale dorazka bez toho ze by ho ktosi napadal, ani sa nemusel pohnut a bolo. a potom sczczneho nezaujem pri tej sanci sterlinga stylom mam na haku no co..

skoda tej straty s WBA a villou, mohlo byt rozhodnute o TOP4...podla vykonov by nas nemal kto ohrozit, mozno len city hra tuto sezonu tak dobre ako my, len sa vyhnut zbytocnym stratam

a po dlhej dobe YNWA

Reagovat
SunFells

Sledovat tohle se scouserem, opravdu sen.

Líbí se mi, že němci s sebou vzali na party i Koscielnyho, teambuilding ftw Ten alespoň po čase nabyl nějaké soudnosti, ale co Per předváděl. Rozumím, že mu tady ty rychlostnější typy můžou dělat problémy, ale celkově mi dnes jeho přístup přišel trochu za hranicí únosnosti. Jak odlišné od běžného stavu. Nacho je kapitola sama o sobě, ale tohle je v podstatě jeho defenzivní standard, jaké zdravotní problémy si Gibbo táhne 3 týdny po sobě, když je stále dostupný na lavičce?

Ačkoliv hrál Liverpool parádně, tak se mi to jevilo, jako by Arsenal dnes hrál proti úplně neznámému týmu, možná by se Arséne moh zase chviličku věnovat spíš Premier League než Bundeslize.

Reagovat
SunFells

A střídání tří hráčů v jeden okamžik mi taky moc nešlo do hlavy. Chápu, že chtěl za takového stavu šetřit některé hráče, ale přece jen bylo na takový počin až moc brzy. Kdyby se mu tam někdo zranil, tak se ten zbytek v deseti unaví ještě víc. Teda byl-li tam dnes někdo, kdo byl ochotný se unavit. Counter by klidně moh napsat "v suchém triku" i dnes.

Reagovat
kmotor corleone

to bolo urcite kvoli tomu, ze nehral rosicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť hrál... bez něj 5:0, s ním 0:1

Reagovat
fenixLFC

alebo druhy uhol pohladu- rozhodnuty zapas, tak dame sancu hracom ako Ibe, Aspas alebo rosicky

Reagovat
Heisenberg

Ole a ten náš jsou první z nenadopovanejch Ten Rusák je jasnej

Reagovat
smazaný uživatel

Soukupeeeeee pooooooooojď!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten reziser je strasnej picus, hlavne, ze se musime divat na nejakyho Lotyse debilniho.

Reagovat
smazaný uživatel

Rusáci.. co bys chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je fakt fail, jeste by nam mohli podrobne ukazat, jestli je Garanichev 12. nebo 15.

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to je na každý olympiádě ale bohužel. I když jde o 1. flek tak radši ukážou domácího.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim no, ale kdyz se jelo na mezicase 8,4 na desetinky o medaile, tak sme meli 3 minuty v zaberu nejakyho neznamyho Lotyse.

Reagovat
hefy

Ale i ne, Furt ukazovali nesmyslně Schemppa a pak Lessera.

Reagovat
hefy

Ale i ne, Furt ukazovali nesmyslně Schemppa a pak Lessera.

Reagovat
hefy

Čůrák neskutečnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jardooooo jeeeeď

Reagovat
Rssa

Jak vyřešit slabší zálohu oproti soupeři? Nemít ji a míče hnát rovnou na útočníky. Super

Reagovat
Ligter

Soukup jede do cíle a my čumíme na nějakýho Schemppa na druhý střelnici.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsène Wenger: "Only our fans were good for 90 minutes. All the rest, we were poor. We produced a poor performance on a day where we couldn't afford it. We have to make sure it doesn't happen again."

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Godwinson

Rejman

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Soukup!!

Reagovat
Ligter

muah, Šipulin čtvrtej

Reagovat
Heisenberg

Jardaaaaaaaaaaaa

A Ole Ole Ole

Reagovat
SunFells

"Abou Diaby didn't die for this ffs"

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool po zavahani v minulom kole na ihrisku West B. potvrdil svoju silu na domacom stadione a nemilosrdne rozdrvil bezzuby Arsenal.

Reagovat
Usty

To je kretén ten Brown, já se poseru...

Reagovat
Jardin

že během února škobrtneme asi počítal každý, ale že to bude takhle rychle a takhle stylově, asi nikdo

Reagovat
Godwinson

Tak teď už by to mohlo klapnout

Reagovat
smazaný uživatel

CReid1989·10 mins

Can't wait for MOTD tonight. Great photo on Sama's Instagram #LFC pic.twitter.com/UWJtb2ME1u

Reagovat
Lacko_Boh

Wojtech

That was f....ing embarrasing!

Apologies to anyone who sat through 90mins of that game.

v pohode,odpustam Dneska jeden z mala co zahral

Reagovat
Erdovec

soukup ale u šipulina jsem se málem posral

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Zaschrona

Ten Rejman dneska famozni, v zivote bych si nemyslel, ze se takhle umi rozohnit.

Reagovat
Zaschrona

a ten nas naklep na Anfieldu po dnesku vypada celkem v pohode, taky super

Reagovat
Erdovec

umíš najít pozitiva

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to mělo probíhat úplně jinak, třeba takto

https://www.youtube.com/watch?v=IDFzXraL3OQ

Reagovat
smazaný uživatel

200 pre LFC

Reagovat
Kenneth

200. pro Bjoerndalena a Soukupa

Reagovat
smazaný uživatel

https://vine.co/v/MWahUiVj1DI

Toto malo Luisovi padnúť

Reagovat
SunFells

Dobrá jeba, jsem čuměl s otevřenou hubou.

Reagovat
smazaný uživatel

asi takto?

Reagovat
smazaný uživatel

takto

Reagovat
SunFells

Tak čuměl Özil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo píči, sem teď přišel ze svýho zápasu. Si zas pro jednou budu muset holt stáhnout celej zápas no, výjimečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí prvních 20 minut vidět.

Reagovat
Trapper

Reagovat
vodka

Dortmund dal taky dobře na prdel brémám

Reagovat
stas87

Reagovat
vodka

?

Reagovat
stas87

no werder dostal minuly rok 0:5 od bvb doma,ma tragicku obranu uz treti rok po sebe..chapem ze ta BL nezaujima a vysledok ta zaujal

Reagovat
vodka

je to tak, zaujal výsledek, eště k tomu stejný jak LFC - AFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak todle fakt nechápu. Liverpool takový srabaři a vono je to 5:1, místo aby to bylo 1:5

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
madridcan
Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Jem mi luto fanusikov arsenalu ale je nad slnko jasnejsie ze aj tento rok arsenal opat bez ziadnej trofeje. Kolko rokov este ten frantik bude este potrebovat aby vybudoval muzstvo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to hlavně o těch zraněních. U nás je to vždycky hrozně vidět a když chybí hráči jako Ramsey, Walcott bude to v průběhu sezony prostě hodně znát. Chelsea a City má širší kádry.

Livr taky má dost zraněných, ale dneska jim to prostě sedlo a hrát na jejich rychlíky v útoku s Perem či nedůrazným Monrealem je to pak těžký.

Reagovat
Fenri

To není jen o kádru, ten je kvalitní dost, ale Wengerova dlouhodobá slabina - taktika - Arsenal sráží roky a roky v těžkých zápasech. Naprosto nepoučitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

A mame tu idealni sestupovou trojici

Reagovat
vodka

WHU, CP, Norwich

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra remíza THC - EFC a bude to dokonalý kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

*THFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

VÝBORNĚ, VÝBORNĚ!! Nejlepší je, že to je normálně zaslouženej bod, ManCity bylo v útoku převážně hodně směšný, jako by se mu ani nechtělo vyhrát, zastřelovalo se furt.. Mou jim vzal kompletně vítr z plachet.

Hughton

A sorry, hrubasi, že sem neodpověděl, nechtěl sem to zakřiknout jinak Bolton to klasicky zmastil nakonec no, ale s Daviesem to musí vypadat hnedka jinak.

Reagovat
Liquid

luxus výsledky Kladívka se zachrání

Reagovat
Svatej

Takhle by ta tabulka mohla skončit

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard absolutní top hráč 1 místo nádhera

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Nový Cristiano Ronaldo

Reagovat
kvasha16

to je krasa ten pohlad na tabulku

Reagovat
afc

Tak aspon,ze City potesili.Toto su zapasy,ktore proste musia vyharavat.

Reagovat
fajdax

Nádhera!!!! Teď už nás s toho čela nikdo nesundá Eden je král

Jo a ještě něco....

JOOOOOOOOOSEEEEEEEEEEEEEEEEE MOURINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
stiflerovamama

Link na stiahnutie Liverpoolu ?

Reagovat
Error

CFC na čele a ještě i díky Norwichi, nádherné výsledky.

Hazard ♥

Reagovat
vladis271

Najlepšie je, že po takomto ponížení budú v stredu hráči Arsenalu proti MU trhať trávu po ihrisku. BR si to dnes povodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Eden Hazard, absolutně top hráč snesoucí srovnání s kýmkoliv na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

s tebou určitě ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole a tos mne neviděl ještě na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Eden je jinde.

Reagovat
Sandstorm

Kde? On neni v Londýně?

Reagovat
fajdax

Ty seš vtipálek

Reagovat
smazaný uživatel

V Praze.

Reagovat
smazaný uživatel

a modrej koník se dostává do čela

Reagovat
smazaný uživatel

*poník

Reagovat
Whitemedia

Norwich !!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Oooooo, nádhera Liverpool

Tohle je správnej příděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Norwichi si vylamali zuby aj ini favoriti, ale v boji o titul sa taketo zapasy musia vyhravat. Presne typ zapasu, kde by sa ten gol nedal ani do rana. Strasne alibisticka hra stredakov, bez fantazie, bez zaujmu, sice opticky City dominovali, ale ked nie su sance, nie su ani goly. Pritom Pelle tentoraz robil co mohol, bolo to uz len cisto na hracoch, ktori asi tu deku z pondelka zo seba viditelne nestriasli. A Milnera nech raci stavat castejsie a Navas si moze oddychnut, tie jeho centre su ako cez kopirak stale to iste a citatelne, pri nich si Ruddy mohol kludne citat komiksy.

Reagovat
fantomas

Jn, Navas je fakt nejmíň efektivní mašina na centry, jakou znám. A to se mi tu přitom španěláci (s kiwwim snad) snažili po přestupu vecpat, že má nákou šíleně skvostnou úspěšnost a disponuje parádnim centrem. Velkej houbelec.

Reagovat
smazaný uživatel

a přitom ty centry jsou ještě jakžtakž jediný na něm zajímavý.

Reagovat
fantomas

No, to spolu taky souvisí. On je prostě zabedněnej, hráč s minimální herní inteligencí, de facto přesně zapadající do takový tý klišovitý představy o "ideálnim" anglickym křídelníkovi. A přesto je to, zdá se, miláček zdejší PD komunity. To mě strašně baví.

Reagovat
Fenri

Tak miláček PD komunity je prakticky jakýkoliv hráč z PD, co jde do PL...

Reagovat
smazaný uživatel

Jaks na toho miláčka přišel zase?

Reagovat
fantomas

Viz Fenri no, tehdy ho tu obhajoval každej, kdo mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

byť Navas v mojom obľúbenom tíme, tak ma jebne. To je strašne o ničom hráč, okrem rýchlosti nemá vôbec nič. Ak sa o Walcottovi hovorí, že vie len utekať, tak o Navasovi ani neviem čo by sa malo hovoriť.

Reagovat
LGT

Komiksy

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho je kouzelník

Reagovat
blade115

Lepší kolo si člověk ani nemůže přát. CFC výhra, zlepšení skóre, Hazard hattrick, Arsenal prohra, City remíza, Salah si odbyl debut, Čech má další čisté konto a především konečně TOP OF THE TABLE !!

A ve fantě druhé místo, věděl jsem, že to už Zaha dlouho neudrží.

K naprostému ideálu chybí už jen další potupná ztráta úček a ztráta Slepic.

Reagovat
fajdax

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Fanta je pěkně v řiti, ach jooooooooooooo.

Reagovat
blade115

Mě zachraňuje jen Hazard jako kapitán, jinak bys možná šel přede mě.

Reagovat
Erdovec

ale, fantu si třeba na chvilku užij, tam se ještě ukáže

Reagovat
blade115

Tu si budu užívat tak jako tak, odjakživa jsem byl ve všech fantách jen do počtu, ale letos to až podezřele dobře dávám.

Reagovat
blade115

Btw, to jsi ty ten "Zaha je průměrák"? Já o zhruba polovině lidí vůbec nevím, kdo jsou.

Reagovat
Erdovec

jojo

Reagovat
smazaný uživatel

To nejseš ty? Tak kdo seš teda? Bavíme se vůbec o Chazy League?

Reagovat
blade115

Ne-e, já jsem v Pirschel League, o žádný Chazyho lize nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
fantomas

A o tý australský zjevně taky ne

Reagovat
blade115

Do tý se nejsem už od října schopen přihlásit. Nevím, jak je to možné, buď jsem tam dal jiné heslo než obvykle, nebo jiný mail ... Tam to musí vypadat hodně špatně, jsem tam měl, tuším, Van Ginkela a Aspase.

Reagovat
smazaný uživatel

+gól(y) Lukaka, jinak souhlasím, lepší kolo jsme si asi přát nemohli

Reagovat
LGT
Reagovat
LGT

A city musí zabrat, na tu Chelsea na prvním místě se nedá dívat..

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam ještě dělá ten Škrtěl? ... Hazard!!!

Reagovat
minoLFC

To City posralo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea mistři, mufánci bez pohárů, Wanker opět bez trofeje = tabulka je naprostá lahoda

Reagovat
Erdovec

Arsenal by letos mohl vyhrát Ligu Mistrů

Reagovat
kvasha16

nebo taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

"to uz je fakt slusny komplex "

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Erdovec

nejsympatičtější tým co tam zbyl, navíc by se blbečci museli přestat smát Wengerovi, že nic nevyhrál

Reagovat
fenixLFC

dortmund?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
Erdovec

ne

Reagovat
smazaný uživatel

ANO

Reagovat
fantomas

Ledley hrál na LB

Reagovat
fenixLFC

takze zaha moze byt rovnaka hviezda ako hazard? co sa tu clovek nedocita

Reagovat
Arbiter

O parnnik nejlepsi defenziva PL

Reagovat
Svatej

a už jen o fous 4. nejlepší útok

Reagovat
kvasha16

Chelsea v posledních 11 zápasech udržela 9 čistých kont a inkasovala pouhé dva góly (vstřelila 18).

ten titul snad dame uz tuto sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

nebo taky ne

Reagovat
kvasha16

to aby si tu clovek nemohol podrypnut do niekoho bo sa mu to hned vrati jak bumerang

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

MARSHALL

Reagovat
smazaný uživatel

"Tři Češi nezastavili Bayern, Dortmund deklasoval tým Gebre Selassieho"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

V 11 proti třem, to se jim to hrálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Gebre to tiež nepostavil moc dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Gebre si tam vybudoval Rooneyho poziciu

Reagovat
Svatej

pak se máme divit, že nároďák stojí za prd, když ani ve třech nedokážou zastavit Bayern

Reagovat
Miguel19

Poníci už projektují na prvním fleku.

Reagovat
Staenly10

Tak a zejtra remíza Evertonu a je to parádička..

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáme někdo stránku, kde se daj zpětně sledovat celý zápasy PL v HD bez toho, abych to musel stahovat?

Reagovat
T44v3tt1
Reagovat
smazaný uživatel

Dík bro, kdy tam cirka bude LFC, hm no?

Reagovat
T44v3tt1

Nevim

Reagovat
Arbiter

Livetv.sx

Reagovat
smazaný uživatel

díky no, ale ten komentář... to si to už radši pustim v archivu SlovakSportu a v nudných pasážích se budu moct smát těm dvou šaškům

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
smazaný uživatel

ot: Ty holky co jezdí ty boule musej mít dobře zničený kolena..

Reagovat
smazaný uživatel

to si taky vždycky říkám...

Btw, sem si říkal, že ty lyžařky a hlavně teda snowboarďačky sou fakt krásný, tam se to kumuluje asi nejvíc ze všech olympijskejch sportů, ne? Sem koukal na kvaldu snowboarďaček a z těch 20 bych si jich 18 klidně někdy půjčil.

Reagovat
Svatej

Stačí jedno kolo a už je rázem v boji o titul i Liverpool, to je šílený

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybysme vyhráli titul, tak by to byl asi jeden z nejpřekvapivějších titulů vůbec... ale furt nám bude stačit ta čtyřka prostě zatím.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

škoda, že těch týmů do LM nejde narvat 5. Chtěl bych tam s váma vidět ještě Everton

Reagovat
fenixLFC

to by niekto mohol tvrdit nebyt tej hlúpej straty minule

Reagovat
Svatej

tak 6 budů je 13 zápasů před koncem ještě malá ztráta, navíc když ještě budete s dvěma z těch 3 týmů nad váma ještě hrát. + to, že AFC tu serii zřejmě neprojde s hlavou nahoře. Oni snad neodehráli slušnej zápas proti silnějšímu soupeři

Reagovat
Svatej

12*

Reagovat
fenixLFC

keby j to len o tych dvoch zápasoch s tymi pred nami tak ok, ale toto je PL, tu moze kazdy stratit s kazdym a aj ked my tych výpadkov az tolko nemame, tak kazdy ktory sa pritrafi je absolutne zbytocny. hull,soton, villa alebo WBA, mozno everton....

Reagovat
smazaný uživatel

on je v tom "boji" každej týden někdo jinej...

Reagovat
Svatej

ani ne, posledích několik týdnů už je to hlavně o tý první trojce..

Reagovat
SunFells
Reagovat
Whitemedia

kretén..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Cityyyyy

Nalož jim Mourku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Hele, fandím v boji o titul vám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Snad to Chelsea dotáhne do konce, hrozně bych to Mouovi přál, po šesti letech zpátky do PL a hned titul, to by byl návrat hodný krále

Reagovat
Chazy

Marvin Emnes je v PL? Mi uniklo věcí.

Reagovat
fantomas

Jn

Reagovat
SunFells

Jsem si říkal, proč je tam Kenwyne Jones dvakrát.

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

pf, veď to bol talent.

Reagovat
SunFells

Jde mi o vzhled z té dálky.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni start Prisel az behem deadlinu.

Reagovat
fantomas

Je sice hezký, že se Kim hrbí přesně jak Messi, ale snažit se hrát jako on by snad ani nemusel..

Reagovat
Swarley

OT: Yungu, tys někde dával odkaz na stažení na FM, jede ti to v klidu? mám tam zásek 9 september a nechce mě to pustit dál...našel jsem odkazy snad na troje patche, nevíš kterej na beton zabere?

Reagovat
smazaný uživatel

Lolkac mi ho posielal už 2x, ja kokot ho nemám v záložkách, skús sa obrátiť naňho.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

ok, díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

Brendan Rodgers: "I don't think there's a better winger than Raheem Sterling in England at the moment."

On hraje s Mourinhem hru o tom, kdo řekne větší blbost?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyž on to možná myslel jako anglické křídlo, to by dáválo smysl...

Reagovat
smazaný uživatel

Adam Johnson je lepší. Pro Sterlinga hraje nízkej věk. Za pár let může být špička.

Reagovat
smazaný uživatel

young v*le

Reagovat
fenixLFC

nie

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

José Mourinho: „Je pravda, že nyní vedeme ligu, nicméně budujeme tým, který bude hotov až příští sezónu, na dalších dobrých deset let. Pokud nás ostatní týmy nechají ligu vyhrát, nebudeme proti. Já především sleduji mezeru mezi námi a 5. místem, musíme si zajistit účast v Lize mistrů.“

José ho ale později vyrovnal

Reagovat
Svatej

Reagovat
blade115

Já tak nějak pořád nevím, co je na tom k smíchu. Arsenal se City mají hotové kádry, my jsme šli do této sezóny s tím, že se zapojíme do boje o titul, dovedeme poslední hráče a další rok pojedeme bez okolků na titul a pro poháry. To, že on to ještě vyhrocuje tím, že se v této pozici stará především o účast v LM, to je taková jeho klasika. Jinak má ale s tím poníkem v podstatě pravdu.

Reagovat
spider_8

Vypadá trochu divně ve světle toho, že vedeme ligu a vypráskali jsme City venku, ale v podstatě je to pravda.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
nani92

"Pokud nás ostatní týmy nechají ligu vyhrát, nebudeme proti." ako nás minulý rok

Reagovat
Svatej

si děláš prdel ne ?

Reagovat
vladis271

Ak berieme v podtaz, že manažér vždy chváli a nadhodnocuje vlastných hráčov, s tým, že Raheem je fakt v špičkovej forme, tak nejakú kardinálnu blbosť určite nepovedal.

Reagovat
spider_8

Nemá šanci, José vždycky vyhraje

Reagovat
vladis271

6 bodov na 1. flek. Hm...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Takže. Zajtra remíza v šlágri, prehra MU, aby som si mohol priať remízu Arsenal MU.CFC hrá na WBA. A titulový vladis ohlási comeback.

Reagovat
fenixLFC

a v stredu s fulhamom stratime

Reagovat
vladis271

na to by som samozrejme stavil barák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

WHU

Reagovat
Whitemedia

Sudová ...

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Fakt nevim v cem bzla Sudova horsi..

Reagovat
Chazy

A ty tomu sportu nějak rozumíš?

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Prave vubec,tak by mi to mohl nekdo rict.Me to prave prislo takovy v klidu a ty skoky na stejny brdo jako u ostatnich.

Reagovat
Chazy

Já taky nevím no, muselo tam bejt něco nečistě skočený, nečistej dopad, něco také.

Reagovat
Miguel19

Prostřední část měla nečistou..

Reagovat
Error

Říkali, že 50% známky dělá dojem. V mých očích jí třeba ublížilo, že dělala to samé co v prvním kole.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to tam dělala většina

Reagovat
Chazy

Já bych prostě akceptoval fakt, že byla horší a proto vypadla. Zbytečný tady nadávat na rozhodčí jen proto, že naše nepostoupila, stejně (předpokládám) většina z nás tyhle disciplíny vidí jen na OH a nemáme tušení, jak se to hodnotí.

Reagovat
Error

To je možné, všechny si nepamatuju.

Reagovat
Miguel19

To je kravina no

Reagovat
Miguel19

To je jedno, spíš mě zajímá, kdy Hölzel sežere tu helmu..

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

Docela podivný, i ta Kazaška jela parádně a skončila sedmá. Nepřišlo mi, že by ty před nima jely líp, maximálně ta Američanka.

Reagovat
Chazy

No, když se dívám na to finále, tak vážně ta jízda Sudový působila vizuálně nejhůř.

Reagovat
smazaný uživatel

No, nebyla to žádná hitparáda, ale ten skok mi přijde lepší než ty klasický otočky nebo salta.

Reagovat
Chazy

Hele, co ti mám říct, vidím to jednou za 4 roky, netuším, jak to má vypadat

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky, jen říkám svůj názor.

Reagovat
božský John

hlavne ten sport je sam o sobe divnej, by me zajimalo, kdo to vymyslel

vsecky jezdej plus minus stejne, skacou stejne, kolena v pici, kycle v hajzlu ..no nechces moc

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Nebejt Sudový, tak se na to v životě nepodívám,takhle to vyjde tak maximálně 1x za 4roky.Teď po tomhle vyřazení to bude znít blbě ale vubec mi nesedí to,že o výsledku rozhodujou rozhodčí.A to mám rád všechny druhy lyžařskejch závodů ale tohle mi fakt nesedlo.

Reagovat
Chazy

Ono to holt bohužel jinak nejde. Ale všechny tyhle sporty, který jsou hodnocený rozhodčíma, prošly obrovskou revolucí a mělo by to bejt spravedlivý. Hlavně to krasobruslení už je snad naprosto férový.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

jo, zrovna tohle jinak hodnotit nejde a věřim,že to hodnocení je naprosto férový ale jak řikám, nějak mě ten sport neuchvátil.

Reagovat
Chazy

taky ne, ale vypadá to docela působivě, jak se ničej

Reagovat
frankiefcb

Hlavně, když tam řekli, že jedna z těch závodnic vyhrála svůj první závod na mogulech už v 8 letech.

Reagovat
Chazy

mě zaujalo, že tam ještě nikdo neobhájil OH zlato... Prostě mladý sporty no. Pak stačí, aby tam byl nějakej první unikátní talent a může je válcovat klidně v 15 letech jako to bylo na letních x games ve skatech.

Reagovat
smazaný uživatel

si dělají srandu ne? V čem byla Sudová horší než ty předešlé?

Reagovat
C-M@ster

První skok nic-moc a pak byla taková rozhozená, že to dlouho rovnala a ne a ne to srovnat.

Reagovat
cristiano.K.

omg ty boule mají tak trapný hodnocení, jedno kolo vyhraješ, druhý se ti nepovede a končíš,nesmysl. Navíc nejala nijak špatně.

Reagovat
Whitemedia

Ale jako, bolí mě kolena jenom když na to koukám.. hloupý sport

Reagovat
Chazy

Aspoň se na to dá dívat a má to nějakej spád, fakt nejdebilnější sport je rychrobruslení.

Reagovat
Whitemedia

No s tím se dá souhlasit, nebýt Sáblíkové, tak o tom sportu ani pořádně nevím

Reagovat
Chazy

Tak nějak. Zkus to pro zajímavost sledovat, když tam ona není. Příšerný, naopak je sranda ta krátká trať, kde jedou 4 najednou

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
smazaný uživatel

Monkovi to clovek proste musi prat, strasne se mi libi, jak si to uziva Prvni zapas na lavicce a hned takova pohadka

Reagovat
Fenri

Reagovat
vladis271

vole, som prečítal Mourkovi a som nevedel, či si si niečo nezobral.

Reagovat
fantomas

Všechny tři oslavy gólu byly prostě famózní.. vůbec je to velšský derby takový malebný celý, z toho - víc než z jakýhokoliv derby podle mě - vysloveně sálá ta důležitost pro obě strany, otázka života a smrti. Na podzim se to ještě promítlo akorát do hnusnýho fotbalu plnýho ostrých zákroků, dneska se k tomu přidala i relativně atraktivní nadstavba z obou stran.

I proto bych si asi Cardiff přál v PL i do příští sezony aspon.

Reagovat
kiwwi

dneska se k tomu přidala i relativně atraktivní nadstavba z obou stran

ved Cardiff nepredviedol zcela nic a Swansea dala snad len 3 goly a okrem toho hrala tiez strasne...nebyt tej atmosfery na stadione a vsetko okolo toho, tak je to podpriemerny futbal, fakt ma to nebavilo

Reagovat
fantomas

V prvnim poločase tam bylo pár pěkných nedotažených akcí, góly padaly pohledný, neprasilo se. Když nic jinýho, tak oproti podzimu to byla příjemná změna prostě.

Reagovat
vodka

Reagovat
Usty

Ole 4 prohry z pěti zápasů, nice job.

Reagovat
kiwwi

Ole ma co robit...ten tim je strasidelny

Reagovat
fantomas

Hehe, sem si řikal, kdy tenhle alibismus příde. Ještě to samý poznamenej směrem k Meulensteenovi, at to máš posichrovaný..

Reagovat
kiwwi

no obaja prevzali polorozlozene timy, to je proste fakt

Reagovat
fantomas

Cardiff má kádr docela v klidu na záchranu, žádná ultraslabota to neni, prostě normální podprůměrnej tým PL. Mackay to neměl poskládaný nijak zle, však s tim i úřadoval v Champu. V rozkladu je teprve Fulham, to je možná fakt.. ale Meulensteen s tim taky zatim dělá naprostý hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Cardiff se muze v pohode zachranit, navic spoustu primych souperu maji doma, kde jsou o dost silnejsi.

Reagovat
fantomas

Plus neni od věci připomenout, že ten debílek přived Solskjaerovi sedm (!) lednových posil, takže případnej sestup na jeho bedra zkrátka pujde chtě nechtě.

Reagovat
kiwwi

Jones bol len swap za Odemwingieho, a dalej tam mas Fabia, Eikrema a Daeliho a nejakeho Bergeta...realne hrava zatial len Fabio a Zaha na hostovanie

ja ratam, ze Ole to skor ci neskor postavi na svojich hracoch, ale zatial hra s tym, co dostal

Reagovat
fantomas

Většina z toho sou "nějací" no, ale taky sou to čistě Oleho "nějací". Takže mě tvoje výmluvy nezajímaj. O to horší to pak ale pro fanoušky MU bude, když to momentálně postavil na bejvalých nebo rovnou kmenových hráčích United, chápu..

Reagovat
Chazy

Buď na Oleho hodnej

Reagovat
fantomas

Proti Olemu nic, hodnej nejsem akorát na kiwwi.

Reagovat
kiwwi

nechapem o co ti akoze ide, ten tim je proste zly, jeden z najhorsich v lige a Ole je tam chvilu, snad nechces na neho nieco hadzat

Reagovat
fantomas

De mi o to, že je to absolutně normální tým, s kterym se dá zachránit, a kterej nepotřebuje nákou kompletní přestavbu, o který tady od začátku točíš. Že ty ty hráče neznáš a v sezoně je vidíš sotva třikrát, je věc druhá a irelevantní.

Reagovat
kiwwi

a ja hovorim, ze sa s nim neda zachranit? Hovorim len, ze ma Ole co robit

Reagovat
fantomas

No hovoříš, že je ten tým strašidelnej. Takže pokud nemáš měřítka posunutý silně do "negativna"..

Reagovat
kiwwi

strasidelny ohladom psychiky a organizacie hry...s tym musi Ole nieco urobit cim skor, lebo postraca dolezite body v zapasoch, kde by ten tim na body kvalitativne mal

Reagovat
fantomas

Aha, no tak upřesnim

Reagovat
vodka

ty vole

Reagovat
C-M@ster

Rozdejchej prohru 1:5

Reagovat
Chazy

Co ta s tím má společnýho?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

nedava to

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale Oleho problem, ze si tam pritahl hrace, kteri momentalne treba na PL nemaji. Pokud spadnou, tak nikoho v ten moment nebude zajimat, ze Eikrem bude jednou dobrej.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ani bych neřekl, že maj nijak špatnej kádr hm, snad spadnou

Reagovat
smazaný uživatel

Sudová vypadla? Chudák, tý sem to fakt přál. Ve Vancouveru soutěžila i když měla rozjebaný koleno, letos prej chtěla znova udělat nějakej trik, kterej jí v Turíně tušim neuznali rozhodčí nebo co, ale teď už by uznali. Ach jo hm.

Reagovat
fantomas

Jako musí to bejt fakt k pláči.. jedeš na svou třetí olympiádu potom, co si druhou odjezdil polomrtvej, a pakuješ se v první den oficiálního programu.

Reagovat
Chazy

Horší ta Japonka, jede 5. OH a skončí podruhý 4.

Reagovat
Ligter

Která to byla v tom snowboardcrossu na minulých ZOH jak jasně vedla, udělala blbě tríček a skončila já nevim kolikátá? Pamatuješ si?

Reagovat
Chazy

Nemám ponětí, já se v těch OH sportech nevyznám, ani letních ani zimních. Ale taky si to pamatuju, nějaká Američanka, bylo mi ji líto fakt.

Ale nejlegendárnější byl stejně ten Australan (?), co vyhrál krátkou trať, když mu v SF i F všichni soupeři spadli a vyhrál, protože byl jasně nejpomalejší.

Reagovat
frankiefcb

jj to bylo v Shorttracku a ještě k tomu to byl myslím veterán a byly to jeho poslední hry.

Reagovat
Chazy

To ani nevím, ale je to fakt maximální legendárnost

Reagovat
Chazy

Reagovat
Fenri

Reagovat
Ligter

Jo, to je legendární.

Reagovat
kvasha16

neuniesol

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea boss Garry Monk: "I'd do anything for this club - academy, first team or whatever. There's no prouder man than me tonight."

Hned mi jsou sympatičtější než s Laudrupem.

Reagovat
spider_8

I ta sestava bez těch španělských buzíků.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S Monkem na lavicce budou hodne sympaticti, snad jim ten lauf vydrzi a postupne napravi to, co tam Laudrup napachal

Reagovat
stas87

hehe,taarabt dal gol a milan vedie v neapolu

Reagovat
frankiefcb

Byl to hodně pěkný gol.

Reagovat
stas87

to bol,som hned vedel ze bude strielat no inlerov krajsi

Reagovat
frankiefcb

na druhou stranu Inler byla teč, ale zapadla pěkně.

Reagovat
CubONE

Tec

Reagovat
EL Gringo

Taraabt gol proti neapolu

Reagovat
Chazy

kéž by ho tam něco srovnalo a naplnil talent.. já vím, že je to fakt čůrák, ale škoda zahozenýho potenciálu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

podla mna, v Taliansku mu to viac sadne ako v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Taarabt dal v prvom zapase gol Neapolu ..

Reagovat
smazaný uživatel

Just when Arsene Wenger thought today couldn't possibly get any worse, this happened at Lime Street station #AFC #LFC pic.twitter.com/mbX4W7JJwK

Reagovat
I am Mancunian

Palike08.02.2014 20:32

Reagovat
smazaný uživatel

mozem sa opytat kde sa da stiahnut zapas live arsenal?

Reagovat
Fenri

Zkus analrapes.com

Reagovat
smazaný uživatel

hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tvoje pohotovost je fakt největší záhadou tohohle webu

Reagovat
fantomas

(Když nepočítám chazyho double nicky, samozřejmě)

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Ty zalez.

Reagovat
fantomas

Sem si moh myslet, že se hned nákej noname vetře, aby si získal uznání jako chazyho mulťák

Reagovat
Chazy

podivín..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

fbtz.com, rojadirecta.com, http://rutracker.org/forum/index.php

Reagovat
smazaný uživatel

diky moc

Reagovat
smazaný uživatel

NZ

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ten posledny web je fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

mozno je len moc nejsom rusak

Reagovat
smazaný uživatel

Preto pouzivam google translator.

Reagovat
fantomas

Stahovat live zápas? Docela underground.

Reagovat
I am Mancunian

500.

Reagovat
stiflerovamama

Ale Raheem by mal popracovat na tych oslavách

Reagovat
smazaný uživatel

Kto by chcel tak celý zápas Liverpoolu proti Arsenalu si môžte pozrieť tu. (netreba nič sťahovať)

http://www.matchhighlight.com/full-matches-review/premier-league-full-matches-review/liverpool-v-arsenal-4/

Reagovat
tomasinho

Po 13 minutách attempts 7-0

Reagovat
fantomas

Ta 15letá krasobruslařka, hezky vona

Reagovat
Chazy

Bohyně fakt, nechápu.

Reagovat
Chazy

Já si jako krasobruslení pouštím jen kvůli hudbě, protože tam semtam něco objevím, většinou na to ani trochu nekoukám, ale tohle bylo drsný.

Reagovat
Chazy

Ale nesměj jezdit na provařenosti jako tahle

Reagovat
fantomas

Já si jen šel dělat večeři a nedalo mi to, musel sem se zastavit jinak když už kouknu nějak víc, tak na páry.. to je pro mě stokrát atraktivnější.

Reagovat
Chazy

Jo, ty taneční se pro mě občas daj, to trochu připomíná nějaký umění. Ale jinak to skákání je pro mě hrozná nuda, mě tam zaujme max. kroková pasáž.

Ale jako zvuková kulisa je to fakt super.

Reagovat
CHONG

Carolina byla lepší.

Reagovat
fantomas

A je jí taky tolik?

Reagovat
CHONG

To je snad jedno.

Reagovat
Chazy

ježiši

Reagovat
CHONG

Neber jméno Pána nadarmo.

Reagovat
fantomas

Aha

Reagovat
Chazy

Já nevím prostě, debil fakt nebo co.

Reagovat
CHONG

Já jsem to ale myslel trochu jinak, ta Ruska byla samozřejmě fantastická, ale víc bodů než Carolina měla jenom proto, že je jí patnáct a je to Ruska.

Reagovat
fantomas

Aha, já už tyhle následky ale znát nemůžu nicméně takový jednání se dalo snadno čekat, že jo.

Reagovat
CHONG

Tak čekat se to bohužel dalo, jenom jsem si tak posteskl.

Reagovat
Chazy

Ale fantomas tohle vlákno založil s tím, že je hustý, jak zajela patnáctka.

A pak přijdeš do toho vlákna s tím, že na tom nezáleží a je hustá nějaká starší.

DMNce.

Reagovat
CHONG

A co jako mám se posrat, že se pánečkovi můj příspěvek nelíbil?

Reagovat
Chazy

To je mi fakt lhostejný

Reagovat
CHONG

Tak to jsou naše pocity více než vzájemné

Reagovat
Chazy

Podáváš fakt bezvýznamný informace hele, to už radši se vrať k tomu reagování na příspěvky, u nichž si nepochopil podstatu

Reagovat
CHONG

Já podstatu pochopil, jen jsem si chtěl postesknout nad tím, že opět nebude rozhodovat pouze samotný výkon, ale rozhodčí budou ovlivněni věkem a národností, pak bohužel přišel nějaký šašek, kterému jsem sice lhostejný, ale stejně si na mě neodpustil infantilní reakci, aby si nad tím mohl vymastit cara.

Reagovat
Chazy

Mně je lhostejný, jestli a z čeho se posereš. Těžko bys mi byl lhostejný, když sem na tebe reagoval. Mysli fakt.

Reagovat
CHONG

Hlavně se ty zamysli nad tím, proč reaguješ jak totální jelito na věci, o kterých nemáš ani ponětí.

Reagovat
Chazy

Reagovat
CHONG

Tak reakce " ježiši", je opravdová paráda, zvlášť když vůbec nevíš, o čem člověk mluvil, ale říkal jsem to už dvakrát, jednou fantomasovi a jednou speciálně tobě, jelikož jsi byl trochu pomalejší, takže jestli to ani teď nechápeš nebo nechceš chápat, tak s tím už ti bohužel nepomůžu.

Reagovat
Chazy

Tohle je fakt prdel. Já od začátku se směju pouze tomu, že na podstatu příspěvku, na kterej reaguješ, napíšeš "to je jedno". Si tu diskuzi pročti, ty tu hrotíš, řešíš a argumentuješ, píšeš slohy, zatímco já mám fakt jen srandu z toho, cos tam v úvodu vymyslel.

Reagovat
CHONG

Tak já jsem myslím dostatečně osvětlil, co jsem tím příspěvkem zamýšlel vyjádřit, ale pokud si dál chceš hrát na hlupáka, tak prosím, užij si to.

Reagovat
Chazy

Ale dyť já nikdy nezpochybnil, žes to vysvětlil a jak.

Reagovat
CHONG

Tak psal jsi něco o nepochopení podstaty příspěvku, i když pravda je poněkud jiná.

Reagovat
Chazy

Já jen napsal, čemu jsem se původně smál.

Reagovat
tomasinho

Wow, už máme na City jenom 5 gólů

Reagovat
Kenneth

Uz nekdo zkousel to nove CSM?

Reagovat
13

Jdu to testnout.. kdepak nějaký manažery co hrajou chazy a spol, tohle je klasika

Reagovat
Chazy

Jo, já na tom samozřejmě taky začínal.

Na co sračky jako vedení míče, koncentrace, kreativita, hbitost, když ti všechno dokonale a komplexně vyjádří FS a TS.

Reagovat
13

Jen jsem nikdy nepochopil ty taktiky jak fungujou, přišlo mi že výsledky na nich byly dost nezávislý.

Reagovat
Chazy

Aha no.

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsia hra ake kedy bola

Reagovat
tomasinho

Ono je nový nějaké jo?

Reagovat
Chazy

ROFL, to jako fakt dete hrát, když FM existuje? Já myslel, že je to vtip.

Reagovat
13

počkej, se tady bude tomasinhovi chlubit jako ty Fantomasovi, že má u mě Raheemek 49/49 třeba.

Reagovat
Chazy

Se chlubte čím chcete, ale však je to fakt píčovina ..

To je hra, kde jsou výsledky naprosto náhodně volený systémem.

Reagovat
nani92

to je každý manažér

Reagovat
Chazy

No není, ve FM si klidně zahraj jeden zápas 50x s naprosto stejnejma podmínkama a uvidíš, že ten průběh hry bude vždykcy odlišnej, ale převaha se bude podobat. Přesto tam budou mezi výsledkama anomálie, většinově ale bude existovat pravděpodobnost.

Pak zkus třeba na 5 způsobů změnit styl hry a zápas proběhně úplně jinak.

Byla na to hromada nezávislejch pokusů a někdy od FM 2009 se jedná o hru, kde generování není a hra je interaktivní.

Reagovat
Chazy

* se bude dodržovat pravděpodobnost

Když budeš hrát za takovej Wigan na Chelsea ve stejnejch podmínkách, tak z těch 15 pokusů jednou nějak haluzí vyhraješ.

Reagovat
Chazy

Hodně týhle záležitosti pomohly pokyny od pomezní čáry, kde můžeš během zápasu v rychlosti ovlivnit to, co hráči na hřišti dělaj.

Reagovat
smazaný uživatel

a i reakce nadřízenejch jsou interaktivní, tenkrát jsem to měl za Newcastle uložený těsně před posledním zápasem sezony proti CFC, vždycky jsem si vzal dovolenou, tušim vždycky sice prohrál, čímž jsem nesplnil nějakej cíl, ale asi na pátej pokus mě nevyhodili, zatimco předtim jo

Reagovat
Chazy

Reagovat
13

Můžeš to náhodou ovlivnit tím, že si vypěstuješ nějaký ultra našlapaný mužstvo

Reagovat
Chazy

To jo, však já měl ve Slavii Ashleyho Colea.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
tomasinho

Na mě jě FM moc složité prostě, přišlo mi to vždycky zdlouhavé a tak, nemám moc trpělivosti, CSM je prostě pro mě daleko jednodušší a hratelnější.

Reagovat
Chazy

ROFL ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Joo, taky sem to tak měl (ještě s Fifam), ale jak do toho fakt zabředneš, neni úniku ven..

Reagovat
Chazy

u mě tohle proběhlo někdy v 11 letech, to už sem asi byl dost inteligentní na to, abych si poradil se složitější hrou

Reagovat
13

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Furt hraješ ve 3D? 2D je prostě milionkrát lepší.

Reagovat
Chazy

* objektivně

Reagovat
smazaný uživatel

objektivne

Reagovat
Ligter

Reagovat
fantomas

Reagovat
Dawon

Delas si prdel? Sledovat ty 3D hraciky a nektere ty wondergoaly je bozske

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jasněže a ne, prostě neni. Takový góly si užiju tisíckrát víc je to možná míň vhodný na analýzu a tak, to připouštim, ale já to holt vnímám jako zábavnej prvek. Bez 3D by mě to bavilo mnohem míň.. a jako odkojenýho Fifamáka (kde to byla dlouhý léta jediná extra věc oproti FM) mě holt musíš zkusit pochopit. :))

Reagovat
Dawon

Fifa manager jsem teda nikdy nehral, ale 100% souhlasim, ze je to ve 3D mnohem zabavnejsi, nez se divat na nejake knedliky na placate zelene desce

Reagovat
Chazy

Já sem právě odkojenej na CM 3 a 4, nikdy bych si na to nezvyk.

Já vás chápu, ale když to člověk hraje 8 let nějak a miluje to tak..

Reagovat
smazaný uživatel

zmena je zivot. tiez som hraval dlho 2D. aj ked prislo prvy krat 3D (2009 tusim?) tak som dlho hral 2D.

V 2010 som par zapasov vyskusal 3D, chvilu som si zvykal ale zostal som pri tom. je to tisickrat zabavnejsie. uz by som sa k 2D nikdy nevratil.

Reagovat
Chazy

Zkoušel sem to dlouho a nebaví mě to, ok?

Reagovat
smazaný uživatel

pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to taky vzdycky sledoval, ale neni rychlejsi to odehrat bez toho? Co mate nastaveny, ze chcete sledovat? Jen dulezite akce?

Reagovat
fantomas

Jojo, "extended".

Reagovat
Chazy

No tak teda hrát FM bez sledování zápasů, to bych asi fakt moh hrát to CSM... A neměl bych ponětí o tom, jakej hraju fotbal, jak hrajou jednotliví hráči, těžko bych reagoval na vývoj zápasu, protože bych neviděl, kde mi to hoří. To je vlastně zabití toho, co ta hra nabízí.

A jen to klíčový no. Však pak ten zápas trvá 5 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to prave bez toho sledovani taky nikdy nehral, tak jsem to jen tak placnul, jestli to nekdo z vas nahodou nezkousel, kdyz uz jste tak daleko

Reagovat
Maresma

Dal sem tomu šanci, ale to se prostě nedá.

Reagovat
Maresma

Nejvíc mě nasralo, že sem za LFC neměl ani libru na přestupy..

Reagovat
Chazy

Tak jasnýý, však si v sezoně, kdy LFC nakoupil hromadu hráčů v tom létě, kdy ty začínáš. Kde bys jako chtěl prachy?

Musíš odehrát tak půl roku, pak ty hráče můžeš reálně prodat, na konci sezony dostaneš prachy za sponzoring a můžeš to rozjet. Právě to je docela velká sranda, proto za LFC hraju. Ten první rok byla fakt výzva

Reagovat
Maresma

Nj, když ono je to celý jakýsi složitý, sem z toho uplně mimo.

Reagovat
Chazy

To samozřejmě je no. Já z toho kdysi taky byl, ale tak to mi bylo fakt kolem těch 11 a nevadilo mi zabíjet čas u něčeho, co budu muset dlouho dešifrovat.

Reagovat
Maresma

Že bych tomu dal další šanci?

Reagovat
Chazy

Záleží no, já fakt nevím, co poradit, aby ten začátek byl snažší.

Snad jen, aby sis tam šel do nastavení týmu a předal řízení přáteláků asistentovi, takže se ti zkrátí ta letní pauza před sezonou, vím, že mě to dost otravoalo, když sem začínal.

V rozestavení nenastavuj hráčům pokyny individuálně na těch jezdcích, ale jen jim vybírej z nabídky posty, co budou hrát. Vždycky se ti tam vyznačí, co za atributy k tomu potřebuje, aby to hrál efektivně. Nějak si pohraj i s týmovou taktikou, jak uznáš za vhodný.

Do přestupů asi moc nesahej, trénink bych na začátku úplně ignoroval, prostě klikej do sezony a jdi hrát.

Na rovinu, já svoji první sezonu na tom CM4 hrál za MU nebo Barcu, prostě týmy, kde bylo dost těžký to posrat. LFC v současným stavu asi není ideální tým na seznámení se hrou

Reagovat
Chazy

Ale fantomas začínal s FM relativně nedávno, tak on může poradit no, jak ideálně začít, aby se to dalo.

Reagovat
Maresma

Ok, dík. Já si stejně dám LFC, to mi asi nikdo nerozmluví..

Reagovat
Ligter

Do toho se dá zapracovat relativně rychle, ale taky jsem si na začátku přišel jak v bludišti. Pak je to pohoda, stačí překonat prvních pár hodin.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

wuaaa, to je super, tak to zase pri tom stravim hodiny

Reagovat
tomasinho

Už mi končí 20. minuta záznamu LFC, tak mám co dělat do MOTD.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, tak to me ceka poradnej retro vecer Diky

Reagovat
Swarley

to ještě existuje?

Reagovat
smazaný uživatel

HERNÍ NOVINKY:

Trénink reprezentace včetně nominace hráčů, výběru přáteláků a cílů od svazu...tak na toto som cakal desat rokov

Reagovat
Dawon

Proboha vzdyt to je az na par drobnosti uplne to same s aktualizovanyma soupiskama Jsem teda cekal trosku vetsi vzruso po 10 letech FM to u me asi prilis neohrozi

Reagovat
božský John

Chahaaaaa, ve scenari Loko CSM tam jsem jeste coby autor.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

sandro_n30

08.02.2014 22:01

uz chapem tie hodnotenia skrtela od teba

tomasinho

08.02.2014 22:14

Mám za sebou prvních 10 minut záznamu a obě nadějné situace Arsenalu díky propadnutí Flanna. Ještě něco rozumbrado?

tomasinho

08.02.2014 22:27

Už mi končí 20. minuta záznamu LFC, tak mám co dělat do MOTD.

čo je toto za vtáka

Reagovat
tomasinho

Ano, nebudu si pouštět celý záznam. Jen namátkou jsem si pustil prvních 20, ve kterých Flanno dvakrát ukázkově propadl na styl alá Johnson. Nebudu si pouštět celý, aby přesvědčoval takové lidi jako ty. To po mě nemůžeš chtít. Nevedlo by to nikam.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to som nepísal ja...písal to vyššie kiwwi a ďalší zhruba 5 fans LFC. Už nerob zo seba šaška

Reagovat
tomasinho

A co já s tím? Jsem šašek, když nesdílím názor většiny? Tak prosím, ať jsem. Je mi totálně u zadku, jestli mě za šaška někdo jako ty, tohle mě absolutně neuráží prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Potom nechápem prečo si z tých 8 ľudí reagoval práve na mňa. Keď ťa to nezaujíma tak ťa to snáď nezaujíma nie? Zasa robíš zo seba šaša

Reagovat
tomasinho

Protože sis krásně nahrál tím Arsenalem Londýn. Neudržel jsem se, když ses mi vysmál zrovna ty a po tomhle. Prepáč, jestli jsem tě urazil. Od někoho tak neznalýho a s ošklivými vlasy tě to musí bolet.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď už chceš niekoho "dať dole" snaž sa k téme aspoň. To pre prípad nabudúce

Reagovat
tomasinho

Však to bylo k téme. Analfabet sundal dole odborníka, který se mu vysmál, i když je sám analfabet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Kevinko ♥

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney, 28, defended the Scot, who he played under as a teenager when Moyes was in charge at Everton.

"David Moyes is a fantastic manager," said Rooney.

"I worked with him at Everton and for a number of months at United. He's done everything he can, but it's the players that have to do better and hopefully we can do that."

Rooney, whose contract expires at the end of next season, was reluctant to talk about his future but did admit he had ambitions to surpass Sir Bobby Charlton's goalscoring record for club and country.

The England striker is 42 goals shy of surpassing Charlton's record total of 249 goals for United and also trails Charlton's record of 49 England goals by 11.

"It is a great aim for myself to try and get Sir Bobby's record, both at club and international level," said Rooney.

"It is something which I would like to do. If I can do that I would be really proud because it has stood for a long time."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

600. pre LFC akademiu.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Trapper

V kolik je MotD a mohl bych poprosit o odkaz? :

Reagovat
Chazy

Reakce na starší příspěvek:

Chceš do Elitářů nebo co?

Reagovat
Trapper

Cože?

Reagovat
Chazy

Taiger

08.02.2014 12:02

Chazy kapitánem Elitářů!

Pardon. záměna.

Reagovat
Trapper

V pohodě

Reagovat
Chazy

BOSTON FTW!!!

Reagovat
fantomas

Si tam musel vyrejžovat tak 150 bodů ne?

Reagovat
Chazy

3+4 a mám i dost těch střel no.

To fakt rozhodne ten Carrick.

Reagovat
Chazy

Se tady člověk zaraduje čistě kvůli fantě a jak to schytá

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

No právě, můj Anderson od nich dostal šestku

Reagovat
Chazy

Tak proč ho stavíš v zápase, kde se dá čekat výbuch

Reagovat
tomasinho

Protože je letos s ním v bráně 2x porazili ze 2 zápasů? A protože to byla jediná šance, jak zkusit urvat výhru, protože nic jiného už nechytá tenhle týden.

Reagovat
Chazy

Aha, to jsem netušil, tak to pak ok

Reagovat
Chazy

Tak aspoň se mnou fandi Carrickovi, aby mi rozhod ty střely.

Reagovat
tomasinho

Ok, klidně

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

(oportunistický blití)

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Když už se tu rozebírá ta fanta, tak yahoo a jejich "advice" k Iginlovi

http://i.imgur.com/DMqhYNy.png

Reagovat
Chazy

Reagovat
fantomas

Jono, u hráčů Pittsburghu měli něco podobnýho. Podrobný plány Neala a ještě někoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
minoLFC
Reagovat
Miguel19

To bránění Škrtěla u druhého gólu bylo top

Reagovat
smazaný uživatel

i v tom motd je to furt prdel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

To je až neskutečné kolik šancí Live měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson

Reagovat
fenixLFC

furt nechapem ako sme ich trhali, to bolo nenormalne a to vidim asi treti krat...ale fakt paradna analyza v studiu

Reagovat
fenixLFC

inak ozilova strata lopty pri nasom tretom aj stvrtom gole..

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Skrtel je jeblington, po tom prvom gole sa takmer sam zranil

Reagovat
fenixLFC

cakal som kto si to vsimne

Reagovat
I am Mancunian

Luiz, to je saso

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kvasha16

Reagovat
M0rb1D4S

Ztrapňuj se radši palcováním kiwwiho. Tohle ti nejde..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mourinho

Reagovat
Miguel19

Vypatlanec Bellamy..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Miguel19

Jasná rudá a on na to čumí jak puk..

Reagovat
kvasha16

700. pre sucasnu tabulku

Reagovat
fajdax

Reagovat
tomasinho

Omg, WHu půjde v MOTD poslední až?

Reagovat
smazaný uživatel

Predposledni. Posledni je Hull.

Reagovat
tomasinho

Uf

Reagovat
smazaný uživatel

Lambert nadherne

Reagovat
tomasinho

Downing + Nolan

Reagovat
Kenneth

Podle MotD rozjel Ozil dve golove akce a jednu tutovku. Ten si to vcera vodil slusne.

Reagovat
smazaný uživatel

pls zruste tu kocovinu

Reagovat
smazaný uživatel

škrtki prdki dva pekne goly

Reagovat
smazaný uživatel

Íránské fotbalistky hrající profesionální ligu budou údajně muset povinně podstoupit testy, které ukážou, zda jsou skutečně ženami. Místní fotbalová federace k tomuto kroku přistoupila poté, co vyšlo najevo, že několik předních hráček, včetně čtyř z národního týmu, je ve skutečnosti muži, kteří ještě nezavršili proces přeměny pohlaví nebo trpí poruchami sexuálního vývoje. Informoval o tom britský deník The Daily Telegraph. (ČTK)

No to mě poser

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta zase špatnej, tam bude Arsenal nutně potřebovat posilu.

Reagovat
Bayern +

Pozerám, že až na City (mala byť dvojka) a Hull (mala byť remíza) včera báječné výsledky. Cardiff valcuje, to je základ, Pulis tiež paráda. Snáď dnes Rooney roztrhá Fulham na kúsky a Everton zremizuje, nech je to zaujímavé.

Reagovat
tomasinho

Akorát to trhání Rooneyho bych oželel teda

Reagovat
Bayern +

Chcem, aby Fulham atakoval stovku v inkasovaných góloch.

Reagovat
tomasinho

Ok, tak bude stačit 4:4

Reagovat
kiwwi

dufam, ze Yaya dostane stopku aspon na 3 zapasy, to by bolo super

Reagovat
Arbiter

super pro Chelsea

Reagovat
kiwwi

pre mna ste rovnake spiny, takze super pre Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

super pre Man Utd?

Reagovat
Ligter

Obecně. Je to takovej zmrd.

Reagovat
fajdax

Jojo, díky tomu by jste ten titul ještě mohli urvat

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
kiwwi

inac vsetci sa tu smiali Wesovi za cervenu, ale ze to bola brutalna chyba Bardsleyho uz nenapisal nikto...Wes uz len zatahoval rucnu brzdu

Reagovat
smazaný uživatel

a zatiahol ju najhoršie, ako sa dalo. Samozrejme, že to bola Bardsleyho chyba, o tom predsa nikto nemôže pochybovať, ale ten zákrok od Browna bola strašná hlúposť. Jasná červená a mohol byť rád, že nie aj penalta. Sa na to mal radšej vysrať.

Reagovat
kiwwi

prave to urobil dobre tak, ze to nebola penalta...mohlo to dopadnut 3 roznymi sposobmi - Longa by nechal a ten by dal gol, mohol ho zastavit takto za cervenu a mohol to este skusit inac v sestnastke kde by hrozila penalta a karta...myslim, ze si vybral najlepsiu moznost

Reagovat
kiwwi

proste do toho musis ist...keby to urobil nas obranca, tak mu to vzivote nevycitam ze urobil hlupost

Reagovat
smazaný uživatel

Za prvé, nevieš, či by dal gól, keby ho nechal, Mannone je čarodejník. A za druhé, keby aj bol gól, bolo by 0-1 a 85 minút zápasu pred nimi na otočenie. Takto z toho bola červená, ktorá veľmi výrazne znižuje šance tímu na útočenie a ešte k tomu štandardka zo 16 metrov.

Reagovat
cristiano.K.

totální nesmysl. Udělat to v 70. minutě, tak mu nikdo neřekne ani slovo za stavu 0:0. Takhle je to nesmysl

Reagovat
nani92

sorry,ale bol to strašný zázrok a hlavne v strašný čas..Wes to posral..

Reagovat
kiwwi

posral to Bardsley, Wes robil len to, co bolo nevyhnutne urobit, zastavit Longa od toho, aby dal gol

Reagovat
Mircu5

Nevíš na kdy je přesunuto manchesterské derby?

Reagovat
kiwwi

na stred tyzdna...22.3. hrame vo WHU a v utorok alebo stredu potom

Reagovat
kiwwi

25 Mar Barclays Premier League Manchester City H 19:45

Reagovat
Mircu5

Díky

Reagovat
Miguel19

HAZARD yesterday became the youngest chelsea player to ever score a hatrick in a league game..

4 hatricks has been scored this season and two came from chelsea players

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho vynikající, dokáže velké věci, jen má nevyrovnané výkony, ale to s věkem přijde

Reagovat
tomasinho

Jo, ale v poslední době po přesunu doprostřed pookřál, navíc dokáže i pomáhat defenzivě, na křídle spíše stínoval. Cit pro přihrávku má geniální, jen občas dlouho přemýšlí o tom, co udělat nebo to překombinuje. Přesto se na něho dívá skvěle.

Tohle jsem spíše ale dával kvůli tomu Özilovi, který byl fakt včera odstrašující naprostý nezájem, nepřesnosti, hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

jn ten fanoušek byl drsný

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej výsledek, remíza by byla asi lepší ale Spurs máme doma a musíme je porazit. Everton odstřelen.

Reagovat
smazaný uživatel

osrane trenky

7 bodov od najvacsieho supera v boji o EL. not bad. Everton bohuzial odpadne, ale to 5-te miesto by sme vdaka tomu dat mohli. aj s takymto shitom co hrame

Reagovat
smazaný uživatel

snad to tak bude, i když pořád si držím malou naději na 4. místo, ale to by musel někdo pořádně zaváhat, třeba Arsenal v následujících týdnech, ale i kdyby někdo zaváhal, tak toho beztak nevyužijeme, tak co

Reagovat
Luc-Luc

slepice jsou neuveritelny, vykony na houby, trener vyhozenej, skore smesny a stejne na ne mame jenom 3b...kloboucek

Reagovat
Cobra

Tutok sezónu hrajeme tak, jak Lpool posledních pár let, tak si svoje blbé kecy nechej pro sebe

Reagovat
Zaschrona

Hmm, LM je zrejme nenavratne fuc, Martinez to dneska takticky vubec nezvladl, vazne priserna stridani. Takhle zklamanej jsem nebyl snad od lonskeho vybuchu s Wiganem... Spurs si vazne vyhru ani nahodou nezaslouzili, nicmene na zasluhy se nehraje, nase finalni faze je totalne k smichu a jeste k tomu kdyz Lloris byl skvelej, stacilo vazne malo...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Free_player

COYS !

Reagovat
smazaný uživatel

to MU je tak vtipne proste pod Moyesom

Reagovat
smazaný uživatel

je to vtipný no, ale tohle otočejí ale i tak, prohrávat se současnym Fulhamem je k pláči

Reagovat
smazaný uživatel

Jen první tři mančafty jsou dobrý, pak už je to odvar.

Reagovat
Hector17

Zatím je to špatné Dobře hrají Rooney, Carrick, Young, jinak je to děs.

Reagovat
Infernoqt
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

46:1

Reagovat
vodka

tvl, to na nás fakt padla nějaká kletba?

Reagovat
Hector17

Gólllllllllllllllll

Reagovat
Hector17

Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

vy šašci, tohle jsem přesně čekal . usmolená vydřená vyhra jen díky tomu že fulham povede o gol a pak se tupě zahrabe. tři body dneska jsou povinností a moyes se raduje jak ve finale LM. jenže tam vam stejně ujede

Reagovat
smazaný uživatel

*ta

Reagovat
Hector17

Tak třeba ji letos vyhrajem.

Reagovat
smazaný uživatel

nedivil bych se kdybyste skončili už na olympiakosu

Reagovat
smazaný uživatel

A co by se neradoval, kdyz otocili zapas. Me spis rozesmali fanousci Arsenalu vcera a jejich radost pri golu na 1:5 a jeste z penalty...

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo v pohodě, ja neříkam že se nesmí radovat ale on mi přijde prostě komickej. kádr má dost slušný na to aby hral minimalně o třetí flek v rámci proměny klubu. ale to jakym způsobem oni vyhaluzujou některe body tak to prostě pak vypada hodně smšně v relaci s tím radováním + ten vidičův faul loktem zezadu na holtbyho a rozhodčí nic ? sviňarna

Reagovat
smazaný uživatel

Karma se letos rozhodla vrátit všechny ty fergie-timy?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ještě lepší než kdyby Fulham vyhrál.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
T44v3tt1

Amatéři z Manchesteru..

Reagovat
smazaný uživatel

Rene.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Fulham MU prostě baví...

Reagovat
tomasinho

tomasinho

09.02.2014 18:39

To Fulham hraje tohle hovno celý zápas? Ale nedivil bych se, kdyby ještě srovnali

Zapnul jsem to v 70. minutě, viděl jsem 2 góly MU, vypnu to asi v 93. minutě, že to udrží a dám si skoky. A ty pííčo, oni dostanou ještě góla.

Reagovat
tomasinho

9 bodů a MU zápas na hřišti Arsenalu, který po té včerejší bídě bude žrát trávu. Paráda.

Reagovat
fenixLFC

tak mozno aj United bude musiet zrat travu+ arsenal sa z nich dosere len co pridu na travnik

Reagovat
tomasinho

Snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam, ze tie kurvy cervene aspon nechaju Arsenal v pohode vyhrat, ked im uz o nic nejde. A Moyes, podaj rezignaciu co najskor.

Reagovat
EXoRcIsT

MOYES OUT to nie je normalne muzstvo ktore minuly rok vyhralo jasne ligu tak prehrava aj s poslednymi muzstvami . Najdementnejsia taktika 74 centrov az potom mu dojde ze to k nicomu nevedie . Vobec by som sa nedivil keby Rooney,RVP,Januzaj a dalsi chcel odist.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bylo to nejlepsi kolo v cely sezone PL

Reagovat
smazaný uživatel

Psychologicky je pre MU toto ešte horšie, ako keby tie 2 góly ani nedal. Pocit víťazstva už bol blízko a nakoniec holý kokot. Všetko to je pekné, ale aj tak v stredu prehráme.

Reagovat
kiwwi

fakt ze hej...keby sme neotocili, tak som sice nasraty, ale nie tak prijebane ako teraz

Reagovat
nani92

už vidím Mooneyho ako trhá kontrakt

Reagovat
Lacko_Boh

neprehrame doma nie sme tak dosraty ako na old trafford

Reagovat
afc

To by bola este vacia blamaz ako vcerajsok.

Reagovat
smazaný uživatel

remiza by mohla moyesovi to kreslo este zachranit, nie? podla mna sa popakuje az po vypadnuti s Olympiakosom

Reagovat
wild

#MoyesOut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

to tu tvrdím už od června

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Smát se nebo brečet?

Reagovat
kiwwi

banda kokotov na cele s Moyesom, nic ine...nabuduce radsej nastupme bez obrany aj tak sa nic nezmeni

Reagovat
smazaný uživatel

najlepší stoper planety vidić toto mal dať v suchom triku

Reagovat
kiwwi

drz uz hubu ty retard

Reagovat
smazaný uživatel

sam si retard..co si si tu nagrcal do diskusie si teraz spatne zozer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
niflheim

Reagovat
CHONG

Nevěš hlavu, vždyť k titulu máte pořád o hodně blíž než Real, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Tohle fakt někdy řekl?

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi 14.12.2013 17:57

hovorim...United ma vacsiu sancu na titul v PL jak Real v PD

Reagovat
Kokesh

Pakůň z Pakoňova.

Reagovat
frankiefcb

vždyť to říká furt.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

najhoršie pre mufc je, že najbližšie tri body prídu najskôr na konci marca doma proti AV. Aj to je na vazkach

Reagovat
wild

wild

09.02.2014 18:03

Bent nas dorazi

Reagovat
fenixLFC

United potrebuje 80 minut, 80 centrov, kompletnu utocnu stvorku rooney, pussy, januzaj a mata aby otocili zapas proti poslednému timu tabulky, ktory nastupi bez vacsiny opor aby nakoniec v poslednej minute inkasovali na 2:2...to uz je proste moc

Reagovat
smazaný uživatel

ferguson impact ten tim bol vzdy precenovany

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavne zabrat priste a potupit Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

so moyes wow

Reagovat
Ligter

Udělali jsme rozhodující krok k záchraně.

Reagovat
smazaný uživatel

moyes mas padaka!!!

Reagovat
Billy McClane

Tak este stale maju MU väcsiu sancu na titul ako Real?

Reagovat
nani92

♥ David Moyes ♥

Reagovat
Swarley

úlet, nemám slov, tahle sezóna dost dobře nejde ani popsat...není místo ani na to to nějak litovat, nadávat, to je prostě tak zoufalé, až je to vtipné

každopádně se nám to všechno hezky zkrátilo na jednu otázku...nemusíme už řešit, kolikátí dopadneme, jestli to bude LM nebo nebude a jestli to bude 5. nebo 6. místo, no tak to už je fakt úplně jedno...takže už se můžeme jen zabývat tím, jestli Moyese nechat a nebo se s ním rozloučit...což je zapeklitá otázečka, protože co by kdo udělal s dnešním zápasem, to bych byl zvědavej

Reagovat
niflheim

Už jsem to říkal několikrát - Moyes by měl dostat čas minimálně do zimního přestupového okna. Pokud to takhle bude vypadat i po Vánocích, tak ať si balí kufry.

Reagovat
Swarley

já to říkal taky no, uvidíme, co ještě bude dál...ale tak ono se to stává prostě neudržitelný a je celkem jedno, co kde jak proč nebo čí to je vlastně chyba...

Reagovat
niflheim

Tam někde musí být vevnitř chyba, jinak to nechápu... nevím, jestli prostě to v kabině od odchodu Fergieho neklape, či jestli to je prostě na realizačním týmu. Smutné vidět to, jak jsme za ten rok klesli.

Reagovat
r.mrazik

s dnesnim nikdo nic...vlastne i ten vetrny zapas proti stoke (tusim) nemel moc sanci...

ale za predchozi zapasy a minely by zaslouzil profackovat...

dneska to bylo ale slusny...jen ten konec

Reagovat
Swarley

jako jasný, ale tak pár zápasů zase na jeho triko jde no...těžký, uvidíme, ještěže o tom rozhodovat nemusím

Reagovat
r.mrazik

tak nejak...na nas je akorat nadavat a delat chytry v diskuzich

Reagovat
Dawon

Jako ty se na to divas z tohodle pohledu, ale zas na druhou stranu, za co chces Moyese za to obdobi chvalit? Tady padaji otazky jako "co byste tam dneska vymysleli vy?" No ja bych tam vymyslel hovno, ale asi proto taky nejsem fotbalovy trener...cekam od cloveka na jeho miste zkratka neco vic...navic tohle neni zdaleka jen o dnesku, musime se na to divat trosku komplexneji...napriklad pokolikate uz jsme letos dostali vyrovnavaci gol takhle dementne v posledni minute? Stejne tak, jako neni vsecko Moyesova vina, tak zaroven nejde vsechno jen na hlavu hracu...a kdyz uz mluvis o vetrnem zapase proti Stoke, tak i gaucoveho kritika jako me napadne, ze kdyz tam balony vzduchem litaji do pice a kdyz stoke ma dvoumetrove stopery, tak by asi bylo rozumne to hrat vic po zemi kratsima prihravkama...ja fakt nevim, proste tam nevidim zadne pozitiva a nevidim jak by se to mohlo casem zlepsit

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

ja moyese rad nemam odzacatku...ale myslim,ze dokazu byt dost objektivni na to,abych ho kritizoval kdyz si to zaslouzi...

vsak pisu...za predchozi veci facku...

za dnesni zapas a za ten minuly proti stoke mu nadavat nebudu...

Reagovat
Dawon

Ono jde taky o to, ze ti hraci hrajou hrube pod sve moznosti...a ikdyz to neni vylozene Moyesova chyba, tak se zaroven musi ti lidi ve vedeni sami sebe zeptat, jestli z nich Moyes dokaze to maximum zase vytriskat...u SAFa se clovek nikdy nebal, ze i po naprosto katastrofickem vykonu se to zase obrati a ti hraci tam priste nechaji vsechno a budou zase plni sebevedomi...ale mame stejny pocit i u Moyese?

Reagovat
iamek

Ven. Nebyl schopny nic vymyslet a to mel celou pripravu a dve prestupova okna. Ja na nem muzu pochvalit snad jen stridani, ktere ma snad lepsi nez Alex. Ale to je tak vse. Mel by se zachovat jako chlap a tahnout co nejdale od OT a az do dotrenuje treba Neville. To uz je uplne jedno.

Reagovat
r.mrazik

Gary? toho bych bral...troubu Phila at si kdyztak vezme Moyes sebou

Reagovat
iamek

Je jedno jakej Neville. Ja mam rad oba.

Reagovat
Sandstorm

Co by kdo udělal s dnešním zápasem? Si děláš prdel ne Schopný trenér by Fulham sestřelil pěti góly. Si vezmi ten ofenzivní potenciál Rooney, Van Persie, Mata, Januzaj, Valencia, Hernandez. To je TOP a my sme byly rádi, když sme si vytvořili šanci. Těch ztrát doma s takovýma dřevákama typu Fulham už bylo letos až příliš. Tady už se nejde na nic vymlouvat.

Reagovat
r.mrazik

takze pristi sezona nejspis bez evropy...to je drsny...jsem necekal,ze se toho nekdy doziju

Reagovat
Sandstorm

To je prostě neomluvitelný ztrácet doma body s takovýma dřevákama. A nestalo se to poprvý. Vedení by už mělo na tohle zareagovat a minimálně udělat změny v tom týmu amatérů, který si říká realizační tým.

Reagovat
r.mrazik

domaci zapasy s wba,evertonem a strakama...to byla desna bida a moyesovo chyba...

za dnesni mu nadavat nebudu...ten zvladl dobre...takticky ani sestavou nic lepsiho udelat nemohl (max ihned januzaj misto younga...ale budiz...)

Reagovat
iamek

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
vodka

Reagovat
Sandstorm

Super, vydřeli sme cenný bod proti poslednímu celku. TOP 10 by nám neměla uniknout

Reagovat
Miguel19

Moyes už nevyhraje ani darovaný zápas

Parádní kolo PL.

Reagovat
smazaný uživatel

If you play Fulham at home and Steve Sidwell gets Man of the Match, you should be deducted ten points.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vitasrp

Moyes je naprostej génius, to snad ani není možný, co s účkama letos provedl..

Reagovat
Tomekcz

Smalling uz si doufam nekopne ten sul.n se rozbehne k harovi kteryho hlida Vidic a pak chyby u hrace co strili hnup Fulham udela dve akce za zapas a obe da gol

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool are closer to the top than Man Utd are to Liverpool.

něco na tenhle způsob sem vždycky rádi postovali Mufani, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Prijemne sa to cita a najkrajsie na tom je, ze herne je to uplne zasluzene.

Reagovat
tomasinho

Jojo, že máme blíž k sestupu než k titulu. Jim už k tomu moc nechybí, 18 k sestupu, k titulu 15.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ligter

To snad ani tehdy ten Liverpool nehrál tak děsně jako teď my. Teda žádný ''snad'', určitě tak nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Maresma

No možná i hrál, ale my sme tam měli vocasy jako Konchesky, Poulsen... vy máte top kádr.

Reagovat
R22

tak to si pust nějaký naše zápasy pod Hodgsonem, uvidíš jak moc se pleteš

Reagovat
smazaný uživatel

moyes okamzite sa zbal a vypadni a uz ta nechcem nikdy vidiet na old trafford!

Reagovat
Infernoqt

76% Držení míče 24%

29 Střely celkem 4

Tohle je už jen o psychice a debilním kouči ovšem. Letos nevyhrajem nic, branka je zakletá, nic nevstřelíme. Doufám, že Moyese vyhodí dřív než mi znechutí celej fotbal.

Reagovat
fenixLFC

prosim, este pomer centrov

Reagovat
Sandstorm

Vezmi jsi jaký ofenzivní potenciál sme měli na hřišti. Van Persie, Mata, Januzaj, Rooney, Valencia, Hernandez...to je prostě TOP. Schopný trenér by s tímhle Fulham setřel pěti góly.

Reagovat
iamek

Zapomel jsi na nejvetsi eso. Young

Reagovat
r.mrazik

schopny trener by tam nabehl a dal ten gol sam ne?

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
vodka

proto Barcelona a Bayern dali v LM 5:0 Chelsea

Reagovat
fajdax

Dokonalý kolo

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že ste ešte vy nezakopli

Reagovat
fajdax

Tak vám by to už stejně mělo být docela jedno, ne? Vy můžete ještě zkusit Arsenal trošku prohnat ale na víc nemáte.

Reagovat
fff

4. miesto a uvidime co urobi FA cup a sezona perfektna z mojho pohladu. Ak by boli prachy z LM a hlavne LM, tak mozme kvalitne posilnit, udrzat Suareza a uvidime, co bude dalej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

az na tottenham

Reagovat
fajdax

Ty mám v piči

Reagovat
fff

Remiza by bola lepsia, ale kedze mame Spurs doma, tak t ich vyhra je v pohode z nasho pohladu.

Reagovat
smazaný uživatel

*southampton

Reagovat
R22

Ještě, že to je remíza. Kdyby United zas prohráli, tak už bych se začal bát, že to Moyes odskáče. Takhle tam ještě nějakej čas bude

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.facebook.com/photo.php?v=363380767135033&set=vb.343988269074283&type=2&theater

Pro ty co byli tak chytří jako já a vypli to v 93 minutě

Reagovat
iamek

Jaky je kurz na Reky ? Vidim to na tutovecku

Reagovat
smazaný uživatel

In Moyes we trust

The chosen one

Reagovat
smazaný uživatel

persie papkaj aj tak sa to deje kvoli nemu a jeho karme..akurat ze nas v stredu isto zostreli

Reagovat
iamek

Ma titul. Co by vyhral v Arsenalu ? Emirates cup ?

Reagovat
smazaný uživatel

status legendy

Reagovat
iamek

Lepsi titul, nez nejaka legenda v tymu jako Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

veď ok, ja mu to neberiem, nech si to užíva aj teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

odisiel kvoli ambiciam, ktore arsenal slubil a potom aj ukazal, odisiel za fergiem, ktory mu nepovedal ze odchadza a pride moyes..titul ma, aj ked je mozne ze by ho mal aj v arsenale

Reagovat
afc

So sucasnym muzstvom titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto hlavne nevyťahuj. Keby neodišiel van Persie, tak by sa nestalo niečo iné, takisto by podľa mňa neprišiel Ozil atď.

Reagovat
afc

Preco by neprisiel Ozil?Ved peniaze uz su a aj najblizsie roky budu.Jedine by neprisiel Giroud.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by neprišiel? Podľa môjho názoru Ozil prišiel hlavne kvôli tlaku fanúšikov, nie preto, že by ho sám Wenger až tak chcel - chcel Suáreza a ten nevyšiel. Ten tlak bol spôsobený kvôli tomu, že sme neminuli ani libru a pominulé roky ním odišli kľúčoví hráči. Keby van Persie predĺžil, ten tlak by nebol zďaleka tak veľký, ak by vôbec nejaký bol a Ozil by neprišiel.

Reagovat
smazaný uživatel

prisiel preto, lebo aw ozila miluje, naskytla sa sanca a peniaze uz mame

Reagovat
smazaný uživatel

Prišiel preto, lebo nevyšiel Suárez a tlak od fanúšikov narastal, to je hlavné.

Reagovat
afc

Wenger sere na nejaky tlak.Vzdy si urobi podla svojho.Prisiel preto lebo sa naskytla moznost ho kupit a posilnit muztsvo a ma konecne prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To sedlo pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Má titul. V Arsenalu by pořád neměl nic.

Reagovat
smazaný uživatel

zas karma

Reagovat
Tomekcz

k nam uz nikdo nepude ani kdyby mu davali plat 400 tacu

Reagovat
niflheim

81 - Man Utd have made more crosses in a single game than any other Premier League side since the beginning of 2006/07. Bombardment.

Reagovat
blade115

Po dnešku to bude Omar muset opravit. Ve středu se potkají dva vozíčkáři a pak oběma začne peklo - Bayern a Crystal Palace.

Reagovat
smazaný uživatel

muhahahahahahahhaahhaahhaa well done cottagers

Reagovat
Godwinson

Vyjadřování na adresu Moyese mě překvapuje. Abramovićovo pojetí vedení tu má zřejmě více fanoušků, než se z diskuzí o Chelsea může zdát.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

presne to same jsem chtel napsat

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ligter

It had been 55 years since Fulham last got a league draw at Old Trafford (1959).

Reagovat
Sandstorm

Neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

aspon mužete říct tak či tak že moyes bortí rekordy

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes je prostě recordbreaker

Reagovat
amaral

vyhra z 2003eho sa nerata?

Reagovat
kiwwi

vyhra je snad remiza?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem sa rozhodnut, kto bol vacsi traged dnes. Moyes, alebo Mulensteen?

Reagovat
iamek

Solskjaer

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Ten to vyhral vcera. Hovorim o dnesku.

Reagovat
Infernoqt
Reagovat
homeles8

OT: můžu si stáhnout do FM 14 reálný loga k týmům Premier League? Chtěl bych si taky zahrát za PL tým, ale chtěl bych to i s píčovinama

Reagovat
masly008

jo jde to.fungují loga i pičoviny ze fm13

Reagovat
smazaný uživatel

můžeš

Reagovat
fajdax

Jasně že můžeš. Já mám loga k několika tisicům týmům v celé hře A fotky hráčů to stejný

Reagovat
homeles8

a kde jsi to stáhnul? Xichty nepotřebuju, stačí mi loga a dresy týmů PL

Reagovat
masly008
Reagovat
homeles8

díky moc

Reagovat
Chazy

MU hrálo sračku. Ale Moyes nemůže za to, že dostanou gól v nastavení, to prostě bylo příšerně dohraný od hráčů.

Každopádně proti betonu se dá hrát i jinej fotbal než takhle extrémně statickej. Nikdo se tam nepohne, nikdo si nenabíhá, většinou to vypadá tak, že je na kraji hřiště jeden hráč, kterej sám jde po čáře a chystá se centrovat, takže úplně každej obránce ví, co přijde. Kdyby tam aspoň byli dva hráči, aby si mohli ten míč mezi sebou prohodit a bylo to variabilnější. Jak přišel na hřiště Januzaj, tak i když celkově nic moc nehrál, přesně tohle do hry přines, aspoň ta jedna strana byla živější, byla schopná rozhodit pohybem obranu ve vápně a bylo pak snadnější pro útočníky, aby se dostali přes obránce.

Chce to hrát jinak prostě, příšernost.

Reagovat
fff

Niekto z vaseho tabora mi pod preview pisal, ze inak hrat nedalo ...

Reagovat
smazaný uživatel

z tábora fanúšikov Wiganu? a ty nevieš, kto z nich dvoch to bol?

Reagovat
hefy

Reagovat
13

Jak jako vašeho tábora, chazy už je náš! (aspoň dokud se nám daří teda)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

to je celá sezóna prostě, nulovej pohyb, nulovej zájem, je to pomalé, bez nápadu, bez náběhu, bez nějaké rotace...kolikrát jsi viděl jít hráče 1vs1 do vápna? bylo snad těch příležitostí málo? kolik střel bylo zpoza 16ky? 3? jedna šla těsně vedle, jedna světe div se, šla i do brány...samozřejmě, že se to dá udělat jinak

ale je prdel, když dáš přes 80 centrů a v podstatě z toho přímej gól nedáš, to je prostě prokletí

Reagovat
vodka

problém je, že Fulham se z toho bloku ani nesnažil vytahovat, napadat...

Reagovat
smazaný uživatel

ale notak...

Reagovat
Chazy

Tak to je jasný, ale i ten blok se dá rozhodit pohybem, minimálně, aby nějakej hráč přestal bránit svýho útočníka ze správný strany. Vážně to jde, však takový zápasy MU vyhrávalo, viz na Blackburnu v roce 2007. Úplně to samý a pak to zlomil Scholes, kterej tam udělal odvážnej vpád do vápna samostatně.

Reagovat
r.mrazik

vzdyt to tam young hral dost podobne...

na druhy strane byl zas rafael...i kdyz mu to mata dost tahal do hriste...

statickej fotbal vypada jinak

Reagovat
Chazy

Nevypadá

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Kenneth

Snad je dostaneme zase v LM.

Reagovat
fenixLFC

bez sance, to by vas museli nalosovat uz v tomto kole

Reagovat
Talker

OT, potřeboval bych název filmu - začíná to, jak chlápek jede ve vlaku a na ten vlak je spáchán teroristický útok a on má ten útok vypátrat. "Cestuje" v čase.

Reagovat
Ligter

Zdrojový kód

Reagovat
fajdax

zdrojový kod

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pigeon
Reagovat
smazaný uživatel

Zdrojovy kod.

Reagovat
niflheim

Source Code

Reagovat
iamek

Zdrojovy kod

Reagovat
homeles8

Zdrojový kód

Reagovat
smazaný uživatel

ani herca nejakého netušíš?

Reagovat
Kenneth

Sorry nevim

Reagovat
Talker

Diky

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Moje tlustá řecká svatba

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

někdo to tu psal minule

Reagovat
Ligter

Kmotr

Reagovat
fenixLFC

stratit v stredu body s fulhamom tak nas mufani zozeru

Reagovat
Steven666

zo všetkého najviac je mi ľúto Matu, toto si nezaslúžil... mať spoluhráčov ktorým je cudzia hra po zemi a kombinačne to už ani nehovorím...

Reagovat
smazaný uživatel

to je SAFovo stara?

Reagovat
smazaný uživatel

Sir Alex Ferguson yawns during the first half at Old Trafford sitting alongside Simply Red frontman Mick Hucknall.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to chlap, ale jak byl na něho záběr při zápase, tak jsem si říkal co to je

Reagovat
Sm0ker

to je kiwwi

Reagovat
SunFells

Kdo je ten drak vpravo?

Reagovat
smazaný uživatel

hrozna obluda

Reagovat
smazaný uživatel

to napravo nie je photoshop?

Reagovat
SunFells

Nn a ty vlasy jsou prý taky pravé.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Karma is a bitch

Reagovat
iamek

Jaka karma porad proboha ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je prostě po těch letech posměchu k nezaplacení. Papejte, do dna.

Reagovat
iamek

My jsme se vam smali 20 let, vy rok. A to jeste nemate ani LM. Takze bude fuk, zda budete napr 5 nebo my 7.

Reagovat
vodka

žádný vyhazov, toto je prostě absolutní čirá frustrace. Fulham měl 11 hráčů na 30 metrech čtverečních, nezájem napadat, prostě si to tam odstáli. S tím nejde dělat skoro nic, to eště su rád, že se nám podařilo dat 2 góly, CFC na WHU nedala ani jeden.

Co je ale klíčové, kurva, co předvádí ta obrana? to je tak na rok bez platu u všech do jednoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Moyes out

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
iamek

Reagovat
Dawon

Jo, je fajn, ze jsme dali 2 goly, ale dostat 2 goly od tohodle tymu je neuveritelne...a hlavne u toho prvniho golu to byla zase nepochopitelna dira a totalni zmatenost cele obrany a zalohy...obcas mam pocit, ze tam polovina tymu absolutne netusi, co ma pri braneni delat a pak to takhle dopada

Reagovat
kiwwi

ja sice stale niesom za odvolanie Moyesa, ale skoncil som s jeho obranou...nemam ho zatial proste zaco pochvalit, nasu hra pod nim degradovala neskutocne...to je proste komedia a sme na smiech celemu svetu

radsej by som bol, keby sme tie dva goly ani nedali, jak toto...

Reagovat
Dawon

Podle me tu praci dostal s trochou nadsazky jen diky tomu, ze je skot, a ze predvadel jakesi dlouhodobe stabilni vykony s Evertonem...nikdy nic nevyhral, nikdy to nebyl vitez tak jako SAF, neni zkratka jedina vec, kvuli ktere by si opravdu regulerne zaslouzil jeden z nejvetsich postu ve svetovem fotbale. A tim co zatim predvadi jen potvrzuje, ze na to zkratka absolutne nema

Reagovat
Swarley

obrana už nejde ani komentovat, to je fakt jak kočující cirkus, kam dojedou, tam předvedou dokonalé vystoupení...já to absolutně nechápu, Fulham se v podstatě dostane do dvou nebezpečných pozicí (jestli se vůbec tomu dá říkat nebezpečné a jestli vůbec pozice, ale budiž) a jsou z toho dva góly...to je prostě neuvěřitelné a nemyslitelné...naprostej chaos a je úplně jedno, kdo tam hraje...jestli Vidic, Rio, Jones, Evans, Smallig...schválně mi vyber z téhle sezóny našeho nejlepšího stopera? koho bys vybral?

co se týče toho vyhazovu já tím nahoře nemyslím, že chci aby Moyes šel...ale začínám mít pochybnosti a docela je mi jasné, že ty pochybnosti bude mít asi vedení...jako dalo se čekat před sezónou mnohé, ale tohle fakt v plánech nebylo...že ho hráči ve většině zápasů absolutně nepodrží, no to už je věc druhá, ale to se může stát v pár zápasech, nesmí z toho být evergreen...těžká situace, těžko teď vymyslet, co s tím...

Reagovat
iamek

Jeste Richardson mel tutovku v prvnim polocase.

Reagovat
Swarley

vidíš, pravda...ale je prostě prdel, že my z těch situací uděláme tutovky, ne soupeř

Reagovat
vodka

dneska ale Vidič zase úplně mimo, prisambohu, nejlepší je momentálně Evans, ten by to snad aj bez nohy odehrál líp... Moyes měl s Vidou pravdu, right decision...

Reagovat
Tomekcz

vsak druhej gol byl Smallinga tam nechal tomu stilejicimu hraci strasne mista, Vidic uz pak nemohl moc delat

Reagovat
Sandstorm

Je to těžký no. On je Moyes sympaťák a moc mu přeju úspěch a byl bych strašně rád aby ho měl. Ale ten tragický první poločas jde na jeho triko. Ve druhým poločase sme se zlepšili, povedli se střídání, ale pořád je to domácí zápas proti Fulhamu. Takový zapasy by se měly zvládat úplně jinak. Je fakt, že hráči mu to taky neusnadňujou...za ten vyrovnávací gól by měli dostat bičem. Je teď otázka, jestli ted na konec sezony povolat nějakého zkušeného stratéga (např. SAFA), aby se aspon udělal úspěch v LM, protože Moyes bude schopný vylítnout i s tím Olympiakosem. V PL je to ztracené, tam už je to jedno. Ale kvůli té LM bych byl pro, aby Moyes nedokončil ani tu sezonu.

Reagovat
kvasha16

" CFC na WHU nedala ani jeden" - to nebolo an WHU ale u nas doma

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teď vážně... Jsem zvědav, jak budou bez LM lákat ty prvotřídní posily... Už tam není ani SAF, který by na spoustu hráčů mohl být tím důvodem...

Reagovat
13

Přitom tohle léto pro ně bude rozhodující, buď se jim podaří přivést nějaký posily a příští rok se vrátit tam kam patří a nebo upadnou do krize, ze který se jde jenom hodně pomalu hrabat..

Reagovat
niflheim

Tak LM je návnada jak cyp, ale většinou to funguje pro "slabší" týmy, které se do soutěže dostanou. Ty mluvíš o tom tak, jakoby MU nebylo MU - tedy co se týče zvučnosti a velikosti.

Reagovat
niflheim

+ se do LM dostaneme přes LM a Liverpool skončí čtvrtý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Ale jde o to, že jakmile do hry přibude nový tým s LM, tak jste nahraní. A to bude případ i toho Kroose, pokud opravdu neprodlouží.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vieš ako, kiwwi to jasne napísal... Príde Gundoganovi ponuka od MU a hneď začne byť v Borussii nespokojný, to je istotka. Takisto Herrerovi, keby prišla ponuka z MU, tak už má zbalené a je na letisku.

Reagovat
kiwwi

ty si blbec, ved to bol ironicky komentar

Reagovat
smazaný uživatel

v tvojom pripade sa ironia od demencie len tazko spoznava

Reagovat
iamek

Reagovat
fajdax

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

to s tým Gundoganom?

Reagovat
kiwwi

samozrejme, ved to bol vtip

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak to som nezaregistroval. Ale ten Herrera je tam stále.

Reagovat
r.mrazik

tak prece jenom to bude poprve...a nejspis jim budeme muset dat trochu vic nez by dostali normalne...jinak co se meni? v LM budou klasicky ty same tymy...plus nejaka obmena typu Pool...

jeden rok se to nejak prezije...dalsi rok by byl uz velky pruser...

Reagovat
Miguel19

Na prachy...těch teďka mají dost.

Reagovat
Swarley

nevím, třeba jako Mata? co já vím, přišel třeba od lesa?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, já nevěděl, že se zaměříte na hráče, kteří v klubu nehrají, a nabídka od MU pro ně bude vysvobozením... Prostě si myslím, že bez LM a bez SAFa nebudete takovým lákadlem a hráči radši upřednostní jiné kluby... Ale třeba jo...

Reagovat
Swarley

já nevím, ale tak pořád ten klub má nedávné úspěchy, potenciál a prachy, pořád můžeš dotáhnout normální hráče...tady každý z toho zase dělá, že nebudeme schopní dotáhnout ani Benta...jako nebudeme hrát jeden rok LM a to z nás dělá tým jako Newcastle nebo Spurs? to asi těžko

Reagovat
Dawon

nekteri to prezentujou tak, ze by se ten klub mel bez LM pro jistotu rozpustit, protoze maximalne do dvou sezon spadnem z PL LM je totiz vic nez buh a zivot

Reagovat
smazaný uživatel

Zas nepřeháněj... Mluvím o top kvalitě, kterou potřebujete (dle mě)... Samozřejmě že MU zůstane stále značkou a lákadlem, ale bude to stačit? Budou hráči věřit Moyesovi a jeho týmu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych do United sel. Lakalo by me zacit od nuly. A znovu pomoct vratit klub na vrchol. A aspon budou mit sily jen na ligu.

Reagovat
13

Kdyby se fakt nějakým zázrakem stalo, že LFC skončí 4. a MU vyhrajou LM, tak asi skočim z okna.

Reagovat
smazaný uživatel

prej už to je změnený, ne? mám pocit, že jsem tu četl, že United by hypoteticky do LM šli místo nejhoršího účastníka toho ročníku LM(podle nějakýho koeficientu nebo co)

Reagovat
13

Tak to jsem teda nikde nezachytil

Reagovat
smazaný uživatel

zas ale to bylo myslim od Arbitera, tak to za moc směrodatný neměj

Reagovat
Arbiter

nebylo to ode mne, ale z regulí UEFA...

Reagovat
smazaný uživatel

preto netreba nechať nič na náhodu a skončiť vyššie..

Reagovat
SunFells

Hh, bez šance. Čukotka to ubetonovola a uhaluzila. Manchester letos přišel jak o obranu, tak o Fergieho smlouvu s ďáblem.

Reagovat
niflheim

Na druhou stranu jsme o bod stáhli Everton i Arsenal.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
LGT

Pts per game required to get 75 (target for 4th): #LFC 1.92 (currently average 2.00), #THFC 2.15 (1.88), #EFC 2.31 (1.80), #MUFC 2.62 (1.64)

Reagovat
smazaný uživatel

Počítám dobře, že od jeho nákupu neměl Mata prsty akorát v jednom golu?

Reagovat
iamek

Taky me to napadlo po golu RvP, ale myslel jsem, ze jsem se spletl ...

Reagovat
Infernoqt
Reagovat
Tomekcz

ve stredu protecem i na Arsenalu, tohle je uplna fraska a Moye uz by mel sam rezignovat kaspar

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United.. *ROFL* Si to sežerte vy zm*di, dlouhá léta jste se nám posmívali a teď jste v pí*i vy! Jak já vám to přeju, žádnej titul, žádná liga mistrů, nic, NIC. A ti vaši hráči? Jak chtějí všichni pryč? To jsou srdcaři, co? Jediná pravá červená v Anglii je ta z LIVERPOOLU! YOU´LL NEVER WALK ALONE

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

A ted mi povez, kdo chce pryc krome hracu od kterych se to PRED sezonou pocitalo ( Ferda, Evra ) ...

Reagovat
smazaný uživatel

myslis ze rooney s rvp budu hrat EL?

Reagovat
smazaný uživatel

jste si nejak tou EL jisti..

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa im tou EL nevysmievam ani nič podobné, len ma zaujíma názor fanúšika mutd, či ich klub udrží rooneyho a rvp bez LM

Reagovat
smazaný uživatel

No ja jen rikam, ze ani tu EL nemaji jistou, ne?

Reagovat
tomasinho

Tak vzhledem k tomu, že pokud City vyhrají League Cup, tak půjde do EL i 6. tým ligy, tak by to měli blíže.

Reagovat
frankiefcb

taky si říkám, kde berou jistotu, že letos bude hrát United Evropu.

Reagovat
Robochelsea

Akoby by mohli hrať EL? A Rooney podľa mňa pôjde do Číny. Nikde inde mu nedajú také podmienky ako v ManU-300k/week+šéf trénera.

Reagovat
smazaný uživatel

proč by chodili do evertonu?

Reagovat
vladis271

za 300 tácov bude. Ale o Robinkovi som si neni istý.

Reagovat
iamek

Za 300 tisic liber ti bude ten sulin hrat i druhou ligu. A odchod RvP mi vadit nebude vubec. Sice to je nejlepsi nas hrac o parnik, ale kdyz prekopat, tak poradne :).

Reagovat
Infernoqt

Je vidět, že ti listí půlčíků zatemnilo zdravý rozum

Reagovat
niflheim

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, už se nebudu pod návalem tolika emocí nikdy přihlašovat na EF Ale pochopte to, je to ohromná satisfakce..

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes (on match):" We were unlucky".

Moyes (on what they could do better) We could cross more

Reagovat
fff

To bolo jak hlavou proti muru ten zapas, ked vidim, ze za cely polcas mi je 50 centrov na konksy kkt, tak to skusim zmenit. A niekto mi tu alibisticky napise, ze co ine sa malo proti tomu hrat. Ked mam vpredu hracov ako Mata, RvP, Rooney ci Januzaj, tak nech mi niekto netvrdi, ze jediny recept bude skusit viac centrov ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
smazaný uživatel

trebalo sa im viac hybat v 16priestore, tam mali kombinovat, rozhadzovať hráčov súpera, ale kto z toho ofenzvneho kvarteta. spolu s fletcherom a carrickom bol tak pohyblivý?

všetko ťahal cez kraje, kde to centrovali do vapna, kde mal fulham pocetnu prevahu a vsetko cistil

Reagovat
iamek

Reagovat
vodka

tak napiš co konkrétně, vole... Narážečky mezi 7 hráčama? to snad nemyslíš vážně, házenou ze strany na stranu úplně bez šance? co vymyslela proti tomuto Barcelona, Bayern? hovno, z těch centrů se přecejenom něco urodit mohlo. Křídlo mohlo zkusit kličku, přes jednoho hráče, ale ve vápně jich bylo dalších 7...

Reagovat
iamek

Heh. Meles hovna o hazene a dneska jsme meli vice nahravek nez barcelona, ale ta by dala pet kusu.

Reagovat
fff

Mas pravdu, s takou kvalitou aku mate vpredu sa nic ine nedalo. Kazdy tim, ktory hra proti betonu tak jedine co robi je, ze tam hadze centre.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale keby ste spustili narazačky na spôsob arsenalu alebo podobnému tímu, ktory tento styl praktizuje, tak ich vykombinujete a dostanete sa stredom do vylozenych sanci..ten zalozna linia fulhamu nebola neprechodna, vsetko to boli taki odkopavaci, ktorych trebalo viac rozhybat

Reagovat
kiwwi

pozri, dosiel tam Januzaj a vymyslal prihravky po zemi a tu obranu dokazal precislit futbalovym sposobom...neznasam slovo "neda sa"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

S takym hracskym potencialom co mate vpredu skratka musite mat viac moznosti, viac variant.

Reagovat
vodka

ne že se nedá, ale Januzaj toho zase tolik taky nepředvedl. respektive žádná markantní změna to nebyla.

Reagovat
Chazy

přesně tak, i o tom píšu vejš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Barcelona ale nehrála proti Riisemu, Sidwellovi,... A ne, neni to jedno, záleží na hráčích, i když je to beton. To potvrzujou třeba ty dva góly, co ste dali.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemôžeš sa spoliehať len na centre. Dalo sa robiť oveľa, oveľa viac. Písal som to už po prvom polčase, stačilo mať lepší pohyb, necentrovať ale dávať to po zemi za 16tku. Vystreliť, držať loptu a počkať kým sa Fulham vytiahne vyššie potom prejsť rýchlo do protiutoku. To je taká sprostosť, že sa s tým nič nedalo spraviť. Moyes s tým nič nevedel spraviť. A btw, toto hráte stále... nie len dneska..

Reagovat
blade115

Však Mata je pro obléhání jako stvořený, v tom u nás nejvíc vynikal. V posledních dvou letech jsme měli hrozně pomalý přechod do útoku, soupeř se vždycky zformoval a bránil ve velkém počtu. Jeho kouzlo bylo v tom, že to tam vždycky nějak protlačil. Jako jo, hraje se proti tomu blbě, sami jsme to proti WHU zažili, ale když prostě jedna taktika nevychází, tak je potřeba nějak reagovat. Nakonec to sice vyšlo i bez reakce, ale to jen díky tomu, že tohle byl nekvalitní beton.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tak koukám na tabulku a třeba goal difference, uplně vidim, jak nás Spurs v posledním kole klasicky ojebou, tentokrát o LM ale. Třeba že my to se Strakama nějak poserem a oni s AV vyhrajou 1:0 gólem v nastavení, třeba penaltou Soldada.

Reagovat
smazaný uživatel

neblázni

Reagovat
fff

Dame ich doma a odskocime im na na taky odstup, ze snad to bude v pohode. Oni este postracaju do konca.

Reagovat
vladis271

Do dvoch, troch kôl už získame komfortný náskok. Nestresuj.

Reagovat
smazaný uživatel

neblázni, tou dobou už budeme mít 4. místo jasné

Reagovat
Rssa

A neříkal SAF hráčům MU spíše "Your job now, is to stab by your new manager"?

Reagovat
smazaný uživatel

sam neveril, že to až takto dojde

Reagovat
iamek

A ty jako vazne myslis, ze Alex tusil, ze to bude tak tragicke ? A co jako mel jineho rict ? To jsou takove ty alibisticke reci.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybujem, SAF asi vie po anglicky.

Reagovat
Rssa

tak jsem zapomněl smazat "by", no....to na věci nic nemění!

Reagovat
vodka

no, já sem mu měl problém rozumět celou dobu, skotský přízvuk je šílený...

Reagovat
smazaný uživatel

myslis, ze neumi anglicky?

Reagovat
Spasitel

Pekné čítať uplakaných gloryhunterov čo tu nadávajú na svoj tím ked sa nedarí. To ani Arsenal Liverpool fans tu takto nehejitili tak klub ked sa im nedarilo.

Reagovat
fff

Mne to pride velakrat ako uplna beznadej a nechapanie, co sa to vlastne deje, nez hate.

Reagovat
madridcan

Ved samozrejme...co sa maju tesit z remizy s Fulhamom?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, Counter ti to vysvetlí. Bodík po bodíku.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl si vsazené?

Reagovat
madridcan

Nie nie, ale kamarat co fandi Manchestru mi pisal(robi v bare, kde maju doxxbet): ,,10 ecka som mal keby vyhrali... Prídem K stroju, 90 minúta... Kto dá 4-ty gól... Fulham 20 kurz... Hovorím si ne, majú sudnost... Nemajú..."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
Sandstorm

Kdo tady hejtuje klub prosimtě? Moyes je ostře kritizován, ale to je celkem pochopitelný.

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Maresma

co říkal Moyes po zápase?

Reagovat
niflheim

Příště více centrů.

Reagovat
iamek

Ze nevzda titul

Reagovat
Sandstorm

I dont know we played well but we were unlucky.

Reagovat
Infernoqt

" We were unlucky"

Reagovat
smazaný uživatel

Carra to po tom rozhovore vystihol. Moyes hovorí už 3 mesiace to isté ale nikdy nič nezmení, stále je to rovnaké.

Reagovat
iamek

Reagovat
Infernoqt

Moyes je sračka a za tím si stojím už od porážky s West Bromem. Technicky ani takticky to nezvládá a jeho tvář nevypadala moc optimisticky. I kdybych hrál za Slávii a nastoupil proti trenérovi s jeho ksichtem, popadně mě sebevědomí jaké jsem ještě nikdy neznal a věděl bych, že si odvezu minimálně bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepšie je, že teraz sa niekde v ČR doma pred monitorom Zaschrona len tak smeje.

Reagovat
smazaný uživatel

vizionář

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Sandstorm

Tak co s tim ted? Liga je ztracená, tam už je to jedno, ale kvůli úspěchu v LM by možná bylo lepší povolat nějakýho zkušenýho stratéga např. SAF by to mohl vzít do konce sezony. Moyes totiž bude schopný vypadnout i s tim Olympiakosem, jak tak na to koukam. Asi by měl jít už ted.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už nic, čekat na začátek další sezóny. Kdokoliv silnější vás v LM vypráská.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně neposrat přestupák

Reagovat
Sandstorm

Tenhle letní přestupák bude mít dost rozhodující vliv na to, kam budeme v příštích letech směrovat.

Reagovat
iamek

Pokud jeste nedal rezignaci, tak uz ted je pozde

Reagovat
terry

Some perspective on how poor the draw versus Fulham was for Man Utd - that is the first point Fulham has from a top 10 PL team ALL SEASON...

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

No tak to mluví za vše.

Reagovat
madridcan

To je uz vytahovanie kazdej chujoviny ako toho bola svojho casu pri Messim...prvy hrac co dal v zapase dva goly z rohu sestnastky, prvy hrac ktory dal gol hattrick v zelenych kopackach, prvy hrac ktory dal gol ked mal boxerky naopak a podobne chujoviny

Reagovat
terry

Reagovat
Ligter

... i když je to vlastně smutný.

Reagovat
smazaný uživatel

s těma boxerkama je to pravda?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Balotelli ho předběhl...

Reagovat
Rssa

Není. Messi hraje naostro.

Reagovat
smazaný uživatel

hehe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

A jeje čo sa to deje dple v tabuľke

Reagovat
vladis271

Scouseri, pomôžte mi vymyslieť pre madridcana nový nick. madridcant je prefláknuté, niečo nové by to chcelo.

Reagovat
smazaný uživatel

madridcan't je ale asi najlepší sranda nick, čo tu kedy bol. Tomu, čo to vymyslel, by som dal nejakú cenu.

Reagovat
Rssa

Reagovat
madridcan

Keby ste boli stvrty a bolo finale Real Madrid-Manchester United, tak by si bol zase premudreny proti Realu?

Reagovat
Rssa

Už jsem to tu jednou psal - moje priorita je LFC v LM

Reagovat
smazaný uživatel

to je ten čo sa tu stavkoval že man utd predbehne lfc?

Reagovat
madridcan

Ano som to ja a co teraz?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madridcan

Ten co to spravil bol kreativnejsi ako MacVrabec

Reagovat
madridcan

Aby si sa neposral...mas z toho vacsiu radost ako ta zena co lize zarubnu z Quatro pozicky

Reagovat
minoLFC

madridcunt

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

chcel by som tam nejako zakomponovať LFC, popríade LFC vs Real, alebo nejakého hráča LFC vs hráča Realu. Možno ako keď Vader ešte fandil Barce, vyhral som stávku a on musel pod PD prispievať s nickom, že Gerrard je lepší ako Xavi, či Iniesta? Už nvm. Ako je to pravda, ale cules to dosť sralo.

Reagovat
Svatej

Tak jestli znáš madridcanovo jméno, tak udělej něco na způsob jiri-fcb

Reagovat
smazaný uživatel

♥Real-gloryhunter-mancs♥

ja fakt nevieem

Reagovat
madridcan

Ked nevies, tak naco sa vyjadrujes najma s takou nezmyselnou chujovinou?

Reagovat
smazaný uživatel

už len kvoli nemu ma ta forma MU teší

https://pbs.twimg.com/media/BgDbAHHCUAAu4dD.jpg:large

Reagovat
smazaný uživatel

to sú obludy, ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

až na Sira, samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt jsem si říkal během zápasu, proč ta baba má kravatu na fotbale.

Reagovat
iamek

Kalousek nejak pribral . Jo Alexe to musi strasne zrat, ze po 23 letech budou hur nez 4 ti

Reagovat
iamek

Kalousek nejak pribral . Jo Alexe to musi strasne zrat, ze po 23 letech budou hur nez 4 ti

Reagovat
smazaný uživatel

nechcem súdiť toho napravo, ale vyzerá ako škriatok z Harryho Pottera...

Reagovat
smazaný uživatel

nepoznat exnabijaka najslavnejsej slovenskej modelky je pre teba velky hriech

Reagovat
smazaný uživatel

ten vpravo je predsa Mick Hucknall

Reagovat
Robochelsea
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"If you look really closely you can see that this is not Mata, his ears are not pierced!"

Reagovat
smazaný uživatel

Crews je stejně týpek, ty komediální role mu sednou fakt skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

stejně to ještě Liverpool jako tradičně dojebe a Spurs příští rok liga mistrů

Reagovat
fff

Vsetko tomu nasvedcuje

Reagovat
fenixLFC

aka tradicia ked sme o to posledne roky vôbec nebojovali

Reagovat
fff

Cisto teoreticky, LFC 4. miesto a MU vyhra LM. Co sa bude diat ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

o tom ani nehovor Filip

Reagovat
fff

Chcem byt pripraveny na vsetko moznosti infarktu .

Reagovat
smazaný uživatel

ja v tom neverím absolútne, musel by prísť nový tréner a poriadne ich namotivovať...

Reagovat
smazaný uživatel

*to

Reagovat
smazaný uživatel

Arbi sem minule písal, že po výhre Chelsea v LM by to znamenalo, že by hral LM aj Liverpool, aj MU.

Reagovat
smazaný uživatel

to platí až od nejakej seźony, ale od tejto tuším nie... neviem

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. No, ale v súčasnosti je viac na mieste otázka, čo sa stane s gréckym futbalom, keď Olympiakos vyhrá LM než toto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

platí to až od ďalšej sezony.

Reagovat
fff

Hm, nic moc. Snad to cele naozaj ostane iba v teoretickej rovine.

Reagovat
Swarley

jako čiště reálně, absolutně si nedovedu představit, jak by se nám to mělo podařit a nějakým způsobem v letošní sezóně vyřadit Bayern, Barcu nebo Real...druhá stránka, téhle sezóně by to absolutně epicky dodalo na komičnosti a totální absurdnosti, takže s tím tak na 90% počítám

Reagovat
smazaný uživatel

já si podobně neumim představit LFC v CL prostě, na tom něco bude... něco jak Destovo tušení před zápasem s Arsenalem

Reagovat
Swarley

ale co by ne, já to Liverpoolu případně i přeju...akorát jsem teda nepočítal s tím, že by to mělo být na úkor nás no

Reagovat
vladis271

to je tá romantická logika. Mne sa tiež pretláča do mysli. Fergie skončil, MU hrá ako v 80tich. LFC hrá možno najlepší futbal v Anglicku, máme lepšieho manažéra. Totálna dokonalosť, ak by som bol poverčivý, tak na ten titul fakt verím tiež na 90 percent. Lebo by to len všetko podtrhlo.

Reagovat
Swarley

a to jsem si myslel, že jsem to přehnal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Ligu Majstrov vyhra Real som sa rozhodol, takze jednoducho Manchester ten Liverpool musi predbehnut no...

Reagovat
vladis271

bleh tá myšlienka je strašná. Musíme predbehnúť Arsenal. fuck it. Predbehnime všetkých.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

vy dvaja tu namňa idete niečo skúšať kvôli nevinnej poslednej vete?

Reagovat
smazaný uživatel

nič neskúšame

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

EF pride asi o 400 uzivatelov..natrvalo...a pohrebne sluzby zarobia

Reagovat
smazaný uživatel

zas ten Tactical one je na piču použitý.

Reagovat
iamek

Mourinho ma mit taky 5 one

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

Zápas blbec, no. Takových už letos bylo.

Reagovat
Arbiter

to pak ale zápas blbec ze své podstaty nemůže být, když jich bylo docela dost, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

(pro jednou to fakt dává smysl ale, hezky nás ta směšnost MU spojuje)

Reagovat
kiwwi

to uz proste nie je "one of those days" o ktorych Moyes dookola toci jak pokazena platna

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jo. Ale týmu který je psychicky v prdeli se nedaří nic. Pak se dá nevyhrát aji zápas ve kterém máme takovou převahu a vedeme minutu před koncem.

Reagovat
Chazy

Jestli vaši hráči byli v prdeli i po tom, co otočili takovej zápas, tak je to fakt zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

To je na tom právě to nejhorší. Vždycky když už to vypadá že by se něco mohlo povést, a tým by nabral sebevědomí, tak to jde do kytek. Ten tlak musí být strašný. Cardiff, Saints, laciný gól od Sunderlandu a zbytečné vyřazení z CC. Já už sem to aji čekal že jestli nedáme třetí gól tak nevyhrajem.

Reagovat
smazaný uživatel

to je neschopnosť zapričinená taktikou a nie smola, "zápas blbec". To isté hovorili fans LFC pod Kennym, o hráme dobre ale je to smola. Nebola to smola, bolo to taktikou. Ale vy skôr pripomínate hru pod Hodgsonom ako pod Kennym. Kenny aspoň vedel, čo chce hrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je zrovna ukázkový zápas blbec. Letos už sme odehráli hodně zápasů ve kterých tým akorát chaoticky pobíhal, nebo stál, ale tenhle to nebyl. Měli sme tlak, inkasovali, měli další tlak, otočili to, a ztratili jasnou výhru chvila před koncem. Ani omylem to nepřipomínalo zápas třeba s Evertonem, kdy sme dostali góla a ten tým naprosto odešel a přestal se o cokoliv snažit. Teďka sme za tím otočením šli. Jo, výsledek je stejně k ničemu, ale způsob jak sme se k němu dostali je úplně jiný.

Reagovat
madridcan

Cakal by som viac ludi...

Reagovat
Rssa

Na každou 8 přihrávku připadá 1 centr.

Reagovat
fenixLFC

tak to malo centrovali

Reagovat
Rssa

to vychází tak na to, že každý míč po odraženém centru hnali na druhou stranu a centrovali znova....

Reagovat
Swarley

tys ten zápas neviděl? však to tak bylo

Reagovat
Rssa

však jo, viděl, já jen že to úplně dokládá vtipnost celého zápasu

Reagovat
fenixLFC

takze de geov jediny zakrok bol ten, po ktorom bent dorazil?

Reagovat
Tomekcz

se podivej kolik strel bylo na branu jen 9, to je pekne ubohy

Reagovat
Miguel19

Ale tak EL snad dají ne? Zase aby se starali jenom o PL by nebylo dobré..

Reagovat
smazaný uživatel

Keď ManCity vyhrá pohar tak kto ide hrať EL? Sunderland alebo 6ta priečka?

Reagovat
smazaný uživatel

6. Do pohárů jde akorát poražený finalista FA cupu.

Reagovat
iamek

Pokud se do EL dostanem, tak doufam, ze nepodame prihlasku :).

Reagovat
Infernoqt

Mě strašně zajímá jak dlouho to vedení bude trpět. Moyes tuhle situaci přece nemůže zvládnout. A na prokázání, že je pravou náhradou SAF měl už dost času. Čím více se to bude prodlužovat, tím je větší šanca, že hráči ztratí ten zbytek sebevědomí co mají, a zároveň nenajdeme novou posilu, která by měla chuť se k nám připojit.

Reagovat
smazaný uživatel

A běžte ve fantě do řiti všichni s tim Hazardem... Můj(do minulýho kola) soused v tabulce Hrubas má za něj 42 bodů. Jen o pět míň, než mám já za celý tohle kolo.

Reagovat
madridcan

Viem ako sa citis...ked som isiel z tvojho plesu bez vetrovky, tak tiez som picoval na ludi s kabatmi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Já mu nedat céčko, tak je to těžká bída. To máš za to, že jsi dal přednost Silvičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Hazarda sem už neměl totiž. Já měl po wildcard záměry uplně jiný, ale zranění hráčů mi to posraly uplně. Minulý kolo mi hrálo 7 hráčů asi, předtim taky nějak tak.

Reagovat
blade115

Jj, mi taky asi jen devět. Holt jsem to musel spravit a každý kolo teď začínám s čtyřbodovým bodovým odečtem. Ale zatím se to vyplácí. A WC by měly být aspoň dvě + lednová, jen jednu použiju, už druhý kolo mám potřebu znova všechno měnit.

Reagovat
blade115

Ono i tohle kolo mi vlastně hrálo jen 10 hráčů...

Reagovat
Chazy

Wigan v tejdnu konečně dohraje ten zápas s Owls, kterej se hraje už asi měsíc a půl a vede 1-0

Reagovat
smazaný uživatel

Rene Meulensteen: "United's approach was straightforward. Get it wide, get it in the box. It can be easy to defend against."

Reagovat
iamek

To Moyes jeste nepochopil

Reagovat
Chazy

Reagovat
Dawon

Jako co na tohle rict no...at mi proste nikdo netvrdi veci jako "dneska mu neni co vycist" a "co mel jako jineho delat?" nefungovalo to minuly tyden a nefunguje to v podstate celou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, jak přemejšlim o tý LM, tak se máme na co těšit, co zas Ayre a spol vyvedou. Se nakonec zjistí, že to nikdy nebylo žádnou LM, ale jen neschopností managementu a 31.8. přijde s velkou slávou Ince. A nebo nějakej novej Borini za 30 mega třeba, abychom všem ukázali, že máme prachy a další ambice.

Reagovat
smazaný uživatel

keby to stalo na ayerem, tak vas do tej ligy majstrov zabudne registrovat

Reagovat
madridcan

1200 pre Manchester United v prvej styrke

Reagovat
Rssa

taková škoda přípěvku, vždyť to úplně nedává smysl...

Reagovat
madridcan

Ako tvoje dva oblubene timy a tiez ma z toho nelizla porazka...

Reagovat
eder

V Champu? To ale předbíháš...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Hmmm... Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

New Lazio youth signing Joseph Minala. His passport says that he was born in 1996.

https://pbs.twimg.com/media/BgCD1JACYAEdaHs.jpg:large

Reagovat
Wat

To jako vážně nedokázali porazit ani poslední Fulham? Tak to gratuluju.

Reagovat
Chazy

http://tinyurl.com/mcdekgb

Jemu prej v týhle době bylo 25.

Reagovat
Chazy

Reakce na lolka

Reagovat
smazaný uživatel

teraz má 28 hej? Určite má falošné doklady. Vyzerá jak Denzel Washington..

Reagovat
niflheim
Reagovat
Chazy

ale tak tam sou hráči, co jim vypadávaj vlasy atp... ale Hendry fakt má v obličeji 40+.

Reagovat
smazaný uživatel

19-ish

Reagovat
Liquid

tyhlec United má každý rád VOLUME 2

Reagovat
madridcan

OT: http://www.youtube.com/watch?v=bNnh--xcXkQ

6 fotografií, ktoré plnili prvé stránky novín od začiatku roka 2014 sa premietnu v úžasnom 50 sekundovom spote The Sunday Times - Icons bez jediného strihnutia scény. Daft Punk pri preberaní grammy, ohlásenie finálnej série Mad Mena na apríl, Tarantinov western Hateful Eight, ktorý by mal byť natáčaný na 70mm film a iné. Aby všetko prebehlo hladko, boli potrebné rýchle reakcie mnohočlenného štábu, čo môžete vidieť na nižšie priloženom making of.

Reagovat
Zaschrona

Na to, ze ma Moyes temer nejvyssi net spend i wage bill v tehle sezone ze vsech manazeru vubec a Martinez naopak dost mozna vubec nejnizsi, je neuveritelny, ze jsme porad pred ManU a ve stredu naskok zase navysime.

Reagovat
Infernoqt

Everton hraje dobře, jsou sehraní. Peníze nejsou všechno, je to v hlavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Palike

09.05.2013 13:56

stale verim, ze to nebude Moyes...

Reagovat
smazaný uživatel

nic ako, len mi to pride smiesne

Reagovat
smazaný uživatel

Tomekcz

09.05.2013 14:10

Moyes bude konecne brat FA Cup jako prestizni soutez, ne jak Sir, ze na to sr.l a to ze v evrope nema zkusenosti je docela jedno, Ferguson taky posledni roky vzdycky vyletel jen co narazil na top tym, horsi to rozhodne nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna u něho to vyznívá až zvláštně jaký byl optimista

Reagovat
Zaschrona

Moyes ho naucil pesimismu.

Reagovat
J0EL

Moyes ho znicil.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Toos

09.05.2013 17:16

Myslíte, že tam bude nějaká podmínka ve smlouvě, že si nesmí vzít nikoho z Evertonu po dobu 1 roku?...no, skoda, ze chlapec nemal pravdu

Reagovat
Zaschrona

Vsak to byla od pocatku pitomost, kdyz jste Moyese brali po konci smlouvy...

Reagovat
smazaný uživatel

skoda

Reagovat
Zaschrona

ale vim jak to myslis no... ale porad bych byl v pripade Fellainiho optimista, casem se u vas rozehraje a ukaze, proc jste ho brali jen ta castka bude navzdy prestrelena v kazdem pripade

Reagovat
fenixLFC

kiwwi

01.10.2013 09:53

tak to sa ti smeje aj Fergie, Bobby Charlton, Gary Neville a dalsie legendy, ktore vsetci s uplnou istotou tvrdia, ze Moyes dostane dostatok casu

Reagovat
smazaný uživatel

Palike03.02.2014 16:22

ked prehrame s Fulhamom, tak Moyesa pojdem vyhodit osobne

možno, keby nastavil viac minút...

Reagovat
smazaný uživatel

wuaa, to ma stastie ale Moyesik

Reagovat
smazaný uživatel

alebo tvoja peňaženka.

Reagovat
smazaný uživatel

Real Sociedad struggling in their pursuit of a CL place. Maybe Antoine Griezmann will be available in the summer.

Reagovat
Zaschrona

Stejne za nej budou chtit vykupku tak jako tak.

Reagovat
Maresma

Ohhh <3

Reagovat
smazaný uživatel

Chicharito má niečo na srdci. Zrejme čoskoro oznámi, že odchádza.

The time to speak about so many things will come (instagram)

Reagovat
vladis271

džízs, hádam nechcú Moyesa vyraziť.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, vyhodi ho Javier cez internet

Reagovat
smazaný uživatel

a tá fotka

Reagovat
vodka

ten ať se naučí zpracovat balon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Arsenal (A), Palace (A), Liverpool (H), City (H), WBA (A) and West Ham (A)

toto môže ešte celkom bolieť.

Reagovat
I am Mancunian

ja len dufam, ze ho vyhodia

Reagovat
eder

Já naopak doufám, že ne.

Reagovat
vladis271

viac ako 6-7 bodov z toho dostanete ťazko v tejto forme.

Reagovat
I am Mancunian

to uz je ajtak jedno

Reagovat
smazaný uživatel

To je druhý krát v histórii ef, kedy sa s niečim nezhoduješ s kiwwim, mám pravdu?

Reagovat
I am Mancunian

no myslim, ze kiwwi ma uz tiez moyesa dost

Reagovat
smazaný uživatel

ale určite nie je za jeho vyhodenie.

Reagovat
I am Mancunian

coskoro bude, ja som tiez nebol, ale uz sa inak neda

Reagovat
smazaný uživatel

A? Jestli nevyhrajem příští kolo a Tottenham a nebo vy jo, tak na ligu můžem kašlat a všecko dáme do LM.

Reagovat
J0EL

To znie ako plan.

Reagovat
fff

Ale cim viac sa blizi koniec sezony, tym som nervoznesi. Normalne zacinam verit, ze tu LM uhrame ale skratka niekde v kutiku duse sa bojim jak svina, ze sa to nejako kardinalne dodrbe .

Reagovat
smazaný uživatel

keby sa aspon bolo koho bat

Reagovat
fenixLFC

presne, keby nam to vyfukne niekto, kto hra fakt dobre tak nepoviem ani slovo, ale tuto sezonu lepsiu hru nez my predvadza mozno tak city

Reagovat
fff

To suhlasim, ale stale sme mali aj zapasy ako WBA, Hull vonku, Soton doma, Arsenal vonku, Villa doma ... skratka sa bojim, nezozerte ma . A bojim sa aj zraneni, taky Hendo ci Suarez a bola by to velka rana.

Reagovat
smazaný uživatel

bez suáreza by sme boli furt úderní, horšie by to bolo hendersona, po ktorom by vznikla obrovská diera, ale ani to by nemuselo znamenať, že by sme sme prestali vyhrávať...ten tím je o viacerých hráčoch, nie o jednom

Reagovat
fff

Utok je o viacerych hracoch, zaloha bez Henda by bola v riti ... snad nas zranenia obidu no.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám to stejně, v klidu.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ako so mnou sa ani nebav o strachu u skončenia na štvrtom mieste..ja ten tím tipujem na konečné tretie miesto

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Větší trenérský diletant než Moyes, je Petrásek

Reagovat
Ligter

Ach jo, co jen budeme dělat.

Reagovat
M0rb1D4S
Reagovat
smazaný uživatel

môže mať

Reagovat
smazaný uživatel

Boha, co když mu je 17 Už to posral blade a teď ještě ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že to byl on i tenkrát. Ty dva se mi furt pletou, už sem mu chtěl nadávat.

Reagovat
tomasinho

A jako první byl dEst no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle sezóna je jedna velká noční můra...

AC totálně v prdeli, bůh ví na kolik let... United totéž, akorát mě přijde že jsou na tom o něco líp... ráno budu doufám, že to je fakt jenom sen

Reagovat
smazaný uživatel

uff, tak ty a CubONE to mate fakt tazke tuto sezonu

Reagovat
iamek

Ja to mam snad jeste horsi

Reagovat
smazaný uživatel

jenže od Baníku se nečeká Evropa Hold si to budem muset tuhle sezónu užít až do konce, co naděláme že ?

Reagovat
iamek

U Baniku jsem si uz zvykl a ze ma krizi United ? Po 23 letech to jednou prijit muselo. O to vic je komicke, kdyz se nejvice chechtaji fans clubu, kterym se povede jedna sezona za 23 let

Reagovat
smazaný uživatel

Proto píšu, ty seš na tom líp mě se to všechno posralo v jednu sezónu A to že se nám smějí ? Mají důvod, někteří z našich fans si ty tituly užívali víc než je zdrávo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nemůžeš se jim divit. Pravidelně končíjou za nama dvacet a víc bodů. Tak si to chcou užít dokud majou možnost.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Takhle kopat do Arsenalu ...

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Takhle kopat do Arsenalu ...

Reagovat
smazaný uživatel

máš to naučené.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
Godwinson

Není to komické, je to logické, vzhledem k tomu, že jednou z hlavních náplní fanoušků Manchesteru v posledních sezónách bylo se smát jim, že. Dává to smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne asi

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo. Vladis, Lolkač, bubble.lfc, cristiano.K .... to jsou vyloženě nevinné oběti našeho psychického týrání.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Godwinson

Spíše blbosti než psychického týrání, abychom byli korektní.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych věděl že jsou to takové slečinky, tak bych to dělal stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

vladis občas pôsobí ako obeť niečoho

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

sexy zien

Reagovat
smazaný uživatel

hater sexy žien, obeť zlého vkusu

Reagovat
fenixLFC

zase su vinni vsetci ostatni a len yv ste chudacikovia ukrivdeni

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zase proboha kecáš? On píše že ste oběti vy, NIKDO nepsal že se cítím ukřivděný já. Zase akorát lžeš.

Reagovat
Godwinson

To jsi tam vyčetl?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Klasická tvoje odpověď. Nevím co napsat, prdnu tam smajlíka.

Reagovat
fenixLFC

ved v smajlikoch ste experti nie? oj prepac, asi lepsie reagujete na toto:

Reagovat
smazaný uživatel

spíš si myslim, že ''nechápou, o čom to akože točíš''

Reagovat
fenixLFC

to asi mas pravdu, najme prosperovi sebareflexia nic nehovori

Reagovat
vitasrp

Je to síla no, roky jste do nich s chutí kopali, ale když maj konečně jednou příležitost vám to vrátit, tak to neunášíš.. Kouzelný..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Zase to neunášíš. To už je jako kouzelné slovíčko které používá každý na všechno. Já chápu že si kopou, chápu proč, a nechcu od nich žádnou milost. Ale to že to působí od nich směšně, jak nás tady označujou za tým středu tabulky, je ta ironie kterou nechcou vidět.

Reagovat
fenixLFC

skoda slov na niekoho, kto ma v sebe to najhorsie z kiwwiho a arbitra

Reagovat
vitasrp

Je to naprosto normální, daleko vtipnější je spíš ta vaše ironie, kdy fandy LFC shazujete a snažíte se působit jakože nad věcí..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Proč na mě hážeš odpovědnost za všecky fanoušky United, když sám tohle zobecňování nesnášíš?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vitasrp

Já se do další diskuze pouštět nebudu, protože zrovna s tebou by to skončilo akorát nekonečnou hádkou o ničem. Myslím si, že je ale celkem jasný, co jsem chtěl říct..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak pro příště alespoň dodržuj to, co chceš po ostatních.

Reagovat
vitasrp

Samozřejmě, pane..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Pre mna osobne si jeden z najvacsich pokrytcov tu na fore, preto tato veta od Teba znie velmi vtipne.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ale proč ne, s tím dokážu žít.

Reagovat
smazaný uživatel

a máš to!

Reagovat
blade115

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
J0EL

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
nemamvasrad

Reagovat
Bayern +

Strašný filozof, niečo ako Mourinho. Myslí, že si povodil celý svet, popri tom len trepe do vetra prázdne vety.

Reagovat
kiwwi

tak tento popis mi brutalne sedi na teba

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

to už snad ale fakt nemůžeš myslet vážně, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vitasrp mě za něco seřve, pak to udělá sám mě, a já se nemůžu ozvat?

Reagovat
Counter

*mně

A nemůžeš

Reagovat
smazaný uživatel

A ani na chvilku tě nenapadne to, že u něj poukazuješ na věc, kterou tady téměř neustále děláš ty, právě ve spojitosti s fans LFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, napadlo. A proto sem mu říkal ať to nedělá, když mi to sám vyčítal. A Counter a ty, místo abyste mu řekli "děláš to samé co prospero", tak tady hrajete na nějaký dvojí přístup.

Reagovat
Miguel19

Ale aspoň je sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Ja ta chapem. Vyzera to tak, ze v LM o rok fandim len talianskym klubom a PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Už je někde co řekl Moyes po zápase?

Reagovat
smazaný uživatel

ajo tak nic už jsem to našel

Reagovat
smazaný uživatel

tak daj

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes said: 'They [Fulham] didn’t deserve it. It’s been like that quite often this season, where we’ve not got an early goal, ended up chasing game, we totally deserved it, we deserved to win the game and get the three points.

Ježiš, to je tupec, fakt že hej. Za 75 minút nie je schopný doma dať gól fulhamskému pomaly béčku, nakoniec dá ledva dva, pričom si trúfnem povedať, že každý druhý tím PL by im dnes dal minimálne tri a ešte bude dávať takéto vyhlásenia...

Reagovat
M0rb1D4S

Takový souhrn všech jeho tiskovek v jednu.. https://pbs.twimg.com/media/Ba47-xFIYAAh1Zc.jpg

Reagovat
cristiano.K.

po golu na 2:1 jsem si řek, že radši budou koukat na Colorade jak skáče 85m a pak člověk kouknu na livesport a nestačí se divit. Beeeeeeeeeeeeeeeeeent

Rooney už si určitě vybírá nový klub

Reagovat
vladis271

pochybujem. Páska a 300k a skusne čokoľvek.

Reagovat
M0rb1D4S

A koukám, že Barcelona poslední dobou taky válí

Reagovat
smazaný uživatel

už malo byť 2-0.

Reagovat
M0rb1D4S

Snad se Sevilla ve zbytku zápasu úplně nevytratí.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že sme nedostali Barcelonu v LM, na tretí krát by sme si na nich už zgustli, ako tak na nich pozerám teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si

Reagovat
fajdax

Zas tak špatní nejsou, ale je to fakt docela bída z jejich strany....Hlavně Messi je už strašně dlouho špatnej.

Reagovat
fajdax

hmm tak teď dal luxusního fíka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MESSIIIIIII

konečne snáď zavrie huby haterom.

Reagovat
Free_player

pěknej goolek .... ještě min. jeden tam šoupne

Reagovat
REPLIKATOR

Nezavře

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nedají na začátku poločasu ještě jeden, tak budou mít slušné problémy.

Reagovat
fajdax

Je to divný, že jako fanoušek Chelsea přeju Barce výhru a celkově jim fandím v PD?

Reagovat
Free_player

není

Reagovat
smazaný uživatel

proč by to mělo být divné?

Reagovat
smazaný uživatel

ledaže ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Protože je to RIVAL

Reagovat
smazaný uživatel

jáááj, jasnééé

Reagovat
smazaný uživatel

Já si ho připravoval čekal jsem že odpoví "ledaže co?" a pak bych začal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Promiň

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když nic jinýho, tak tohle mě aspoň pobavilo

Reagovat
Bazingaaa

je

Reagovat
13

největší rivalita mezi váma no. Kam se hrabe nějakej Real v tý nenávisti.

Reagovat
fajdax

Já sem říkal něco o nějaké rivalitě? Panebože proč tu někteří musí být takový čůráci....

Mě příde že sem totiž snad jedinej fanda Chelsea kterej Barcelonu nesnáší...

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, teď jsem se fakt ztratil. Tak fandíš jim nebo je nesnášíš?

Reagovat
fajdax

Sorry, samozřejmě sem chtěl napsat že sem snad jedinej fanda Chelsea kterej Barcu má docela rád. Většina našich fans jí po tom co si zaplatily rozhodčího proti nám na jaře 09 nesnaší...

Reagovat
smazaný uživatel

zaplatily ( )

Reagovat
smazaný uživatel

Man Utd a Moyes, letos hodne spatny

Reagovat
REPLIKATOR

United

Reagovat
Counter
Reagovat
tomasinho

Reagovat
stas87

mensi vtip na vecer:

Potka se American, Francouz, Turek a Bosnak a bavi se o hrdosti.

American rika: ja sem hrdej na CIA, vi o vsem jeste nez se to stane.

Francouz rika: ja sem hrdej na Francouzsky, jsou krasne, vznesene a nedaji kazdemu.

Turek rika: ja jsem hrdej na nase koberce, jsou drahe a malo kdo si je muze dovolit.

Muslim rika: ja jsem hrdej na sebe.

Coze? ptaji se vsichni. Proc?

Vcera jsem sukal Francouzsku na tureckym koberci a CIA o tom nemela tucha

Reagovat
smazaný uživatel

Superfrankie vol. 2

Reagovat
stas87

co ty si za no-namea?

Reagovat
Maresma

Ja vzdycky myslel ze se jmenuje Kowe

Reagovat
tomasinho

Sourozenci.

Reagovat
stas87

ja ani neviem ze niekto taky ako on vobec existuje

Reagovat
smazaný uživatel

to je iný.

Reagovat
smazaný uživatel

Bulbasaur-Ivysaur-Venusaur

Charmander-Charmeleon-Charizard

Squirtle-Wartortle-Blastoise

Kowe-Kowar-???

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak. Právě, že jsem první vývojová fáze

Něco jako Filip -> Týpek -> Masopust

Reagovat
fff

Ja som nedavno zistil, ze mrazikovci su tu dvaja .

Reagovat
blade115

Chapu, mi to trvalo asi rok.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ten co kriticky hodnotí tvůj smysl pro humor.

Reagovat
stas87

ok nie kazdemu sa clovek trafi do vkusu

Reagovat
smazaný uživatel

A těm co ne, by se nic nestalo, kdyby drželi hubu... Ale mě to prostě nedalo, ty frankieho vtípky z poslední doby nemůžu dostat z hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu menší

Reagovat
smazaný uživatel

"Jose played 4-3-3, or a 4-4-2 diamond, and he wanted a coach to implement his methodology. As you can imagine I was nervous meeting him, a guy I'd read a book about. But he was brilliant, and made me his first external appointment. He took me under his wing a wee bit, maybe because he saw something different in me, or maybe there was a bit of empathy because, like him, I hadn't had the big playing career. Anyway, that started one of the best times of my life. Jose had learnt from his mentor, Louis van Gaal, and I learnt from him, that there must never be a lazy day in training, and that preparation is vital."

At this point Rodgers takes two strides to the other side of his office and picks up a bundle of diagrams, detailing his forthcoming training exercises. Multi-coloured and minutely detailed, they could just as easily be infantry plans for the Battle of the Bulge. "This is what Jose taught me," he says. "And when the players see them, they are energised. They think 'he's put some thought into this'." He also took careful note of Mourinho's celebrated man-management skills. "Jose struck a perfect balance between putting them on edge, and supporting them. He'd let them feel the pressure to win, but then be able to take that pressure off them. He could be their friend, or their worst enemy. I'd already worked with Steve Coppell, a fantastic man, very respectful of his players, but here was a guy who took it to a different level, that integration of coaching and management. The day Jose left Chelsea, it felt like someone had died."

snáď bude Rodgers v LFC aspoň z polky tak úspešný ako Mourinho v Chelsea. Učil sa od toho správneho

Reagovat
smazaný uživatel

"Jose struck a perfect balance between putting them on edge, and supporting them. He'd let them feel the pressure to win, but then be able to take that pressure off them. He could be their friend, or their worst enemy" hlavne toto

Reagovat
smazaný uživatel

Snad od něj přímo přebral jen to, jak motivovat hráče... Chování se k tisku, vidinu taktiky a vlastně celý zacházení s kádrem snad už nechal pouze na sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

to správanie pri médiach je dosť odlišné no, čo samozrejme kvitujem

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřim LM prostě, podle mě budem snad první tým PL v historii, kterej nepřejde přes předkolo LM. Ztroskotáme na nějaký Wisle třeba. Ok, přidávám se k Vladisovi nejen v tomhle žvatlání z nudy do prázdna o ničem, ale i ve vidině 3. místa.

Reagovat
fff

To predkolo to by bolo fakt tragicke tak skoncit rocny boj o LM .

Reagovat
Maresma

Porad je to liga mistru

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší je, že já to uplně živě vidim prostě. Umíš si to představit? X let se jebem s tim, abychom skončili do 4. místa, konečně to dáme a pak skončíme v předkole, což by nikoho moc nenapadlo... Typickej novodobej Liverpool prostě.

Reagovat
fff

Ani nevrav . Ale treba verit, ze era BR je uz novy Liverpool .

Reagovat
vladis271

sú to len 2 zápasy, tam sa môže stať všetko, hlavne ak zhoríš v prvom a v druhom si pod strašným tlakom.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ligter

Alibisto. Vy aspoň nejste takoví labilové, resp. nejste jima vůbec. Myslím, že vám PL neunikne.

Reagovat
fff

No z PL snad nevypadneme

Reagovat
Ligter

Sakra!

To za mě promluvil podvědomý strach ze sestupu.

Reagovat
smazaný uživatel

ne asi

Reagovat
smazaný uživatel

ale v LM by jste byli

Reagovat
tomasinho

První bychom nebyli, Everton neprošel předkolem.

Reagovat
Zaschrona

Nj, nas tam zarizl ten plesatej sudi z Italie...

Reagovat
CubONE

Tak dostanete skor niekoho silnejsieho z nemajstrovskej skupiny.

Reagovat
CubONE

Vlastne dufam, ze nedostanete a budete mimo LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho můžeme teoreticky chytnout? Aspon nějaký hrubý nástřel prosím

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec netušim a ani nechci tušit, jak nad tim tak přemejšlim

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jestli dostanem nějaké Bilbao/Schalke nebo něco podobného tak můžeme jít dohajzlu

Reagovat
fff

Sak MU im kupi Herreru a rozpadnu sa .

Reagovat
Counter

Jo, někoho takového můžete dostat. Athletic, Neapol, Benfica, Lille, někdo z Bundesligy, někdo z Turecka...

Reagovat
stas87

lille/asse

twente

porto/sporting

schalke

neapol/viola

gala

spartak

athletic

cca,myslim ze tieto timy by tam mohli byt

Reagovat
smazaný uživatel

len nie atheltic

Reagovat
Maresma

Tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

si posraný co

Reagovat
fff

Ja ked si predstavim, ze dame to 4. miesto a chytime nejake Schalke, Bilbao ci Neapol, tak pri tych zapasoch by som bol posrany jak svina, to nepopieram

Reagovat
tomasinho

Ale zase vyřadit Rafu? Hm, to by nebylo marné

Reagovat
Maresma

Jo.

Reagovat
tomasinho

Ještěže ne Sparta, už jsem se bál.

Reagovat
Erdovec

to možná i jo, ČR už bude mít dvě místa

Reagovat
smazaný uživatel

No jako na 100% nebudem mít nikoho z mistrovský části, hm?

Reagovat
Erdovec

to ne no ale příští rok už to bude hrát i Plzeň i Sparta, ale ti asi jen 3.předkolo, takže nic

Reagovat
smazaný uživatel

to ovšem mělo směrovat na někoho jiného

Reagovat
Erdovec

a já myslel, že se se mnou někdo baví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Si z tichého přešel na moc hlasitého odpůrce slovenského sportu.

Reagovat
Erdovec

*rusko-slovenského

Reagovat
stas87

hruby nastrel,nesledoval som vsetky ligy len co si ako tak pamätam,u holandska to bude zlozitejsie,tam je myslim este nejake play-off o predkolo ale isty si niesom

Reagovat
fff

Vela nebezpecnych timov teoreticky.

Reagovat
smazaný uživatel

No doprdele, to abysme fakt skončili třetí

Reagovat
smazaný uživatel

A jako nikoho jinýho ne, jo?

Reagovat
stas87

ved som ti vypisal timov ktore teraz drzaju priecku do predkola,jasne ze sa to moze zmenit este

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ve španělsku jsou ještě socky a ponorky ve hře. Itálie by měla být Neapol/viola.

Reagovat
smazaný uživatel

Real Sociedad a Villareal.

Reagovat
smazaný uživatel

dík za vysvětlení tyjo, jinak bych to nerozluštil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pochybuju že někteří vědí že ponorky jsou Villarreal

Reagovat
smazaný uživatel

ponorky sú Cádiz

Reagovat
Phillipinho

Jeste bych nezatracoval Vale a Sevillu...Ponorka pujde dolu a Vale nahoru, Sevilla nezvlada koncovky, pokud to zlepsi, tak ma sanci. Ale s nejvetsi pravdepodobnosti to 4. misto urve Athletic.

Reagovat
smazaný uživatel

to sú nejaké moc silné tímy... My sme vždy mali nejaký Celtic, Turkov, Ukrajincov, prinajhoršom Udinese.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě třeba zrovna nějaký Italové mě napadly hned, ve spojitosti s váma právě.

Reagovat
Counter

napadly

Reagovat
smazaný uživatel

sem myslel ty kluby samozřejmě

Reagovat
cristiano.K.

snad nás napadat nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

už ses naučil, jak se píše Tottenham?

Reagovat
cristiano.K.

proč mě hned napadáš, ne, jsou to kurnikáři

Reagovat
smazaný uživatel

sis začal ne

Reagovat
stas87

schalke hra bez draxlera a slape im to,zatial vsetko vyhrali a uci sa hrat bez neho,celkom valec na jar keller podstatne zlepsil organizaciu hry,neprijemny super do predkola by to bol,trosku im stupli sance aj proto madridu

Reagovat
smazaný uživatel

jestli dostanou doma gol nebo dva tak končí

Reagovat
Counter

Vždyť jsme naposledy klidně mohli dostat ty socky třeba. A pak samozřejmě záleží na tom, kdo by byl nasazený a kdo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší by byli španělé nebo němci, to bych viděl bledě

Reagovat
vladis271

ježišmaria. Neapol, Schalke, Porto? konec srandy, ideme na titul, dobre nedáme ho, ale ak oň budeme reálne bojovať na 99 percent LM dáme priamo. Tu sa nedá svietiť.

Reagovat
smazaný uživatel

se nám zas zvedly nosánky no, tak zase spadneme, co ty na to?

Reagovat
fff

Minule tu niekto pisal, ze po uzasnom vykone proti EFC prides na chuja vykon v dalsom zapase. Proti Arsenalu to bol este lepsi vykon, som zvedavy co bude nasledovat ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zas po znásilnění Spurs přišla pohoda s Cardiffem, tak uvidíme hm

Reagovat
fenixLFC

takze: http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/ tu sme 30. zatial, zalezi ci v tej nemajstrovskej casti sa najde 5 timov co budu v koeficinete pred nami..ked nie tak by sme mohli dostat niekoho slabsieho

Reagovat
Erdovec

Everton vypadl ne?

Reagovat
Erdovec

každopádně bych se asi zesral, i když my máme asi dost nízký koeficient

Reagovat
vladis271

vole, ja som nad tým akurát uvažoval. Min. 4. miesto dáme, ale potom úplne vidím ako nás nejaký outsider roztrhá v predkole. To normálne vidím, plný sebavedomia, prvý zápas vonku a prehráme 2:0 a už sa to veze.

Fakt musíme aspoň to 3. miesto ukopať.

Reagovat
fenixLFC

mohol by dakto spravit kompilaciu vsetkych tych centrov

Reagovat
iamek

To by se ani na youtube nevlezlo

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=tKC9KdBCgW4 sice zrychleně ale je to tam

Reagovat
fenixLFC

jo, presne to som myslel

Reagovat
smazaný uživatel

moyes hral vela fifu :D

Reagovat
Infernoqt

Moyes: "I think we did everything we could. We crossed it, passed it & tried to get through but just didn’t quite have the finishing touch."

Reagovat
smazaný uživatel

to je len ironicky vymysel, alebo pravdivy citat?

Reagovat
I am Mancunian

vazne to povedal

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo

Reagovat
fff

Keby ta veta skoncila pri crossed it, bolo by to presnejsie.

Reagovat
Infernoqt

minule reagoval, že netuší, co víc máme udělat pro vítěztví... na jednu stranu má pravdu, protože goly co dostáváme jsou nevídané, ale na druhou je to všechno jeho chyba, má být lépe připravený a nabudit hráčům formu

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle se nedá připravit. Oba dva góly byly obrovské hrubky obrany z nepozornosti. Na druhou stranu je to nepochybně jeho chyba. On je manažer a on je zodpovědný za tým. Kompletně. Od sestavy, přes taktiku, nákupy až po doktory. Má kolem sebe kupu lidí kteří mají za úkol všechny problémy vyřešit. To co vidíme na hřišťu je jenom zlomek práce, a myslím si že kdyby byl problém hlavně tam, tak už ho Moyes vyřešil. Tam spíš nefunguje všecko kolem. Psychologie, komunikace s hráči, takové ty věci.

Reagovat
kiwwi

a co keby ich pripravil tak, aby neboli nepozorni a nerobili hrubky?

Reagovat
stas87

nie je to superman

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to by chtělo. Ale to je hlavně práce trenérů. Fergie měl kolem sebe tým který tohle udržoval v chodu. Moyes ho musel znovu vybudovat, a podle mě tam nacpal nýmandy.

Reagovat
smazaný uživatel

...kdo si ty nýmandy přivedl?

Reagovat
smazaný uživatel

Šak říkám že je to jeho vina jakožto manažera zodpovědného za kompletní chod týmu. Ale nemyslím si že stačí pár taktických pokynů, přeházet sestava a koupit dva hráče a budem hrát líp. Na hřišti se ty chyby akorát projevujou, ale začaly určitě jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

blbosť, blbosť, blbosť..jedným slovom, chýba tam kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

blbost

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Infernoqt

Kvalitních hráčů je tam si myslím dost, hlavně v útoku. Obrana je dejme tomu jiná, ale stále jsme 4x hodnotnější klub než LFC. U nás je prostě vidět, že na to serem. Hrajeme jakoby nám o nic nešlo. Neproměnujem šance, není tam ta mladá krev toužící po trofejích jako předváví Januzaj nebo Mata.

Reagovat
smazaný uživatel

ste stále najhodnotnejší klub, ale rozhodne nie hráčskou kvalitou kádra. Skôr značka Man United je stále n.1.

Chýba vám stred zálohy. Hrať Carricka s Fletcherom, ktorí len posúvajú loptu, no nič naviac neurobia, je proste málo pre tím, čo chce do LM. Od nich nemožno čakať takmer žiadne nábehy a do vápna, kombináciu v pohybe, hlavne u Carricka je to všetko len posúvanie do strán na krídla, ktoré to odcentrujú. Pri najlepšom nájde medzeru v obrannom bloku a posunie to na forwarda, ináč v tom zápase fakt nemá po viacerých stránkach prínos. A čo sa týka defenzívy, ani dozadu to nie je bohviečo. Pri protiútokoch sa súperi proti Man Utd rútia vždy v prečísleniach, kde zostávajú buď krajní beci alebo stopéri, podpora zo zálohy nikde. Young hodne stratil na výkonnosti, Nani je zraneniami zničený a taktiež polovičný hráč z minulosti. Januzaj je jediný z tých krajných hráčov v súčasnosti rozdielový, ale mladého chlapca proste nemožno zodrať každý týždeň s 90-minútovou záťažou. Mata je podľa mňa doposiaľ katastrofálne využívaný, zabíjaný v systéme, ktorý Moyes s Utd hrá. Neville mal pravdu, že to nemusí vyjsť a zatiaľ sa to naplňuje - a to mata je futbalista par excellence. RVP s Rooneym beriem, ale to je z celého tímu strašne málo. Stopérov máte snáď najhorších z tej topky mužstiev. Tam v súčasnosti plnia kritéria snáď len Jones s Evansom. Rio past hist best, Vidic detto, Smaling je tajtrlík, ktorý v niečom vyniká, v inom je zasa na facku.

Reagovat
smazaný uživatel

a ten osol de gea tak ako bol v minulej sezóne výborný, v tej terajšej strieda slabšie momenty s lepšími..možno sa pod to podpisuje kríza tímu ako taká, no spoľahnúť sa teda na neho v súčasnosti moc nedá..nechytí nič navyše

Reagovat
smazaný uživatel

a ten osol de gea tak ako bol v minulej sezóne výborný, v tej terajšej strieda slabšie momenty s lepšími..možno sa pod to podpisuje kríza tímu ako taká, no spoľahnúť sa teda na neho v súčasnosti moc nedá..nechytí nič navyše

Reagovat
Infernoqt

to je pravda, o golmanovi občas uvažuju, jestli by nebylo lepší tam postavit někoho jiného, aby věděl, že to místo nemá jisté... a ted navíc prodlouží smlouvu, zvýší se mu plat, takže snaha nikde

Reagovat
vodka

a hned začneš takovou hovadinou Carrick posouvač balonu viděls ho hrát aj loni?

Reagovat
smazaný uživatel

videl, predsa som ho chcel do Albionu k Gerrardovi. No to čo vidím teraz sa mi nepáči

Reagovat
vodka

to ani mně, ale pořád to neni posouvač balonu. nejvíc mi vadí, jak několikrát úplně propadl pozičně, přitom loni byl v tomto a zachytávání přihrávek špička. že posunuje balony na obránce/křídla, to přežiju, dělal to vždy, problém je, že loni několikrát byl schopný rozhodnout zápas právě pasem do vápna, založením protiútoku apod. letos to skoro zmizlo... já vážně začínám byt docela zoufalý, protože ono se celkově zkurvilo prostě všechno. My navíc nemůžeme hrát ani rychlý fotbal na jeden dotek, když v útoku máme pomalého RvP a pomalého Rooneyho, který stejně z první nehraje. Loni často zápas rozhodl individuální výkon, letos se předbíhají, kdo který zápas individuálně víc posere. Hlavně u toho Vidy je to nevídané. Rafael vypadá taky jak kdyby o 7 let zestárl, zrychlení tragické, kde je ten Rafael, co ubránil a uběhal Balea....

Reagovat
kiwwi

tak ma tu kvalitu alebo ju nema, sa rozhodni

Reagovat
I am Mancunian

on ani sa nevie

Reagovat
smazaný uživatel

maL, na tom sa zhodneme obaja..či ju furt má, to fakt neviem..ťažko posudzovať, či je jeho pokles zapríčinený moyesom a celkovým nezdarom man utd, alebo tým, že proste odišiel vekovo

Reagovat
kiwwi

tak minuly rok ju mal a zrazu po par mesiacoch ju nema...keby si to aspon pisal o obrane, ktora uz sezonu - dve hra dost zle, tak by som ti to este bral, ze len netaras do vetra...o Carrickovi mozes maximalne napisat, ze nema formu

Reagovat
smazaný uživatel

ja neviem, vravím len, že ju mal, no teraz je to bieda..boh vie ako by vyzeral, keby pri nom nastupoval niekto behavejší, fletcher s nim fakt nemôže hrať v dvojčlennej

Reagovat
smazaný uživatel

proste Carrick mi príde momentálne ako slabšia verzia Barryho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a dost. Buď tam chybí kvalita, a v tom případě je Fergie trenérský génius, a největší virtuos mezi manažery. Ale potom taky není Moyesova chyba že je tam kde je, páč tým reálně nemá na boj o špici, čili mu to nemůžeš vyčítat. A nebo tam kvalita nechybí, a v tom případě ta pozice není nic co by byl setrvalý stav, ale jenom momentální úchylka, protože tým má na boj o špici. Ale protože ta první věc nevysvětluje ty zbytečné ztráty s týmama bojujícíma o záchranu, tak to bude prakticky jistě ten druhý případ.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale potom taky není Moyesova chyba že je tam kde je, páč tým reálně nemá na boj o špici,

LOL

a s jakým kádrem vyhrál saf poslední titul ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je ta pointa, že píše blbosti.

Reagovat
kiwwi

chyba je v tom, ze hraci na to seru a Moyes ich nevie zrovnat...moznosti su dve, bud sa vyhodi Moyes, alebo Moyes vyhodi tych hracov

z hracov by asi mali odist (nie kvoli kvalitam) Evra, Vidic, Rio, tj. ti hraci, ktori su najdolezitejsi v kabine a ktori by uz aj tak pomaly koncili - k tomu este kvoli kvalitam Young, Buttner a z Cleva a Smallinga urobit hracov sirsieho kadra a mame ocistu urobenu...bude to chciet vela roboty, ale snad to Moyes zvladne, ked mu dame cas

viac ma ale serie to, ze ziadne znamky zmeny hry nebadat na nasej hre a to by uz po 30 zapasoch malo byt vidno, ak sa Moyes snazi nieco zmenit...ocividne nesnazi

Reagovat
I am Mancunian

to jeten problem, tam neni badat ziadne naznaky zlepsenia, stale hrame to iste, mam velmi zle tusenie, ze pod moyesom to lepsie velmi nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Ti tři by asi odešli aji kdyby to ještě vedl Fergie, to je taková očista z nouze. Já bych dal Moyesovi čas na nákupy. Pokud nakoupí v rozumném čase v létě posily které budou dávat smysl, představí koncepci a řekne jakou hru chce hrát, tak musí dostat další rok. Pokud ne, tak by měl odejít, aby měl případně nový manažer čas na seznámení s týmem a na svoje nákupy. Nejhorší co bysme mohli udělat je dat mu čas na adaptaci, a pak ho vyrazit a dat čas na adaptaci zase dalšímu.

Reagovat
Infernoqt

Myslím si, že nákupy při současné pozici v tabulce nepřipadají v úvahu pro hráče světových kvalit. Proto je adekvátnější ta možnost, že se nahradí trenér někým, kdo dostane hráče do latě. Zamlouvá se mi takový Diego Simeone v Atleticu Madrid. 8x nižší plat a má v obličeji výraz, že si stojí za tím co vytváří. Čeho se drží Moyes? Rotoval celou sestavou jako by se nechumelilo a optimální pozici pro hráče nenašel. V těch hráčích ta kvalita je, stačí to z nich vydupat... a pak se můžeme těšit na proměnované šance.

Reagovat
stas87

si aktualny

Reagovat
smazaný uživatel

Doplnim horne bez legendy: ten vpravo je Mick Hucknall zo Simply Red, a miesto sarkastickych palcov by si to mal doplnit ty

Reagovat
stas87

tak teda-

Reagovat
smazaný uživatel

ok, vidim to uz aj u prospera , na tej fotke som sa zasmial prave jemu, Toby Jones na cerveno

Reagovat
cristiano.K.

Fanoušek LFC před 14dny: Nepřišla posila jsme v <>,Gerrard na DM obrana zraněná a hrozná Mignolet bez formy

Fanoušek LFC dneska, kurva koho to můžeme dostat v předkole LM?

Kurva chlapi klid, radši mi řekněte,kde budeme řešit to nový CSM Hraju za Slavii, mladý kádr, to se hodí

Reagovat
smazaný uživatel

to je nějakej krlešovskej styl, ty smajlíci?

Reagovat
cristiano.K.

tak jako mohl jsem dát jednoho souhrnnýho

Reagovat
cristiano.K.

jo a v CSM ve Vansdorfu nejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Však sem se nikde nepodepisoval, tak nevim co by mě měli bez dovolení dávat do nějakejch her.

Reagovat
vodka

celkově nějak krlešovatí...

Reagovat
smazaný uživatel

to snáď ne, jedného sa zbavíme a vyvinie sa druhý?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

to by mě zajímalo čím prosím tě?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona 1-4, Messi sa rozbieha sa na ďalší Ballon d'Or a Cesc krásny gól, bodaj by sa raz vrátil do Arsenalu. <3

Reagovat
smazaný uživatel

první poločas hrál neskutečně velký konsky kokot, chtělo by to, aby přivedli normální 9 a on šel k lajně a začal makat

Reagovat
smazaný uživatel

silný konský kokot hral, keď mal 1+1, no.

Reagovat
fajdax

Tak oni jsou z dřívějších sezon zvyklý za poločas třeba 3+2

Reagovat
smazaný uživatel

tak teda jak, Giroud statistiky nemá, hraje pro tým a je to bůh. Messi v prvním poločase gol dal, měl assist, sice to byl ofsajd ale měl, 9 lidí makalo na hřišti a ten 1 se tam procházel a je taky bůh. Díval ses vůbec na ten zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nechápu co na tom jeho výkonu chceš obhajovat. Hrál hovno a přes to gol a assist měl. Thats all.

Reagovat
smazaný uživatel

+ dokonce jirka v poločasové přestávce začal uvažovat o jeho prodeji. Takže cokoliv řekneš je pohřbeno.

Reagovat
smazaný uživatel

A futbal sa hrá na bludišťákov alebo na góly? That's all.

Reagovat
fajdax

Ale on tak hraje skoro furt, i když je v té nejlepší formě.

Reagovat
Erdovec

prosím, až budeš mít hráče co hraje hovno a přitom dělá gol a assist na zápas, můžeš nám ho poslat do Liverpoolu? děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Já ale neřikám, že je na hovno, jen že hrál prostě. To, že z toho dokázal vytěžit to co vytěžil jenom dokazuje jak skvělý je.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, ak by takýto polčas odohral nejaký iný hráč, tka je vychvalovaný a označovaný za najlepšieho na ihrisku... Hold, Messi nastavil štandard tak vysoko, že aj keď za 45 minút má 1+1, tka hrá hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, na svoje poměry hrál hovno. Mám ho soudit podle koho? Ploužil se tam jak lemra první poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

a inak, napísal som, že si ide po Ballon d'Or a ten sa podľa všetkého dáva za góly a nie za to, či hráč zápas odmaká.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema má více golu než Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, tak keď bol doteraz zranený...

Reagovat
smazaný uživatel

A to nemôžu byť oba prípady naraz?

Messi robí to, od čoho je na ihrisku a robí to tak, že je to najlepší hráč sveta. Giroud robí to, čo sa od neho chce, je platným členom základu a sme na ňom dosť závislí, aj keď nedáva góly. To, že nemá štatistiky, je typická kravina od teba, samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Zupillo09.02.2014 23:02

Reagovat
smazaný uživatel

Letos ze sebe Messi mozna tak robi chodici mrtvolu.

Reagovat
Erdovec

to jo už se těším jak přivedou do barcelony "normální 9" a Messi začne u lajny makat...

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by skúsiť Ibrahimovića. Oh, wait...

Reagovat
stas87

ta 9ka asi bude mario a s tym uz sa da liga vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

co je?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel si tím Mandžukiče ne? Toho chcu do Realu.

Reagovat
stas87

no jasne ze mandzukica ja prave chcem aby ostal v bayerne,ked uz ma ist prec tak treba do tej barcelony,hroza z mojho pohladu by bol real alebo monaco

Reagovat
smazaný uživatel

Jako to je jenom můj sen. Ten dement co tam sedí přivede zase někoho za pálku

Reagovat
stas87

kupil on makeleleho? nemal by mat nejake slovo v tomto zidane?ved on vidi ze nie vsetky velke mena tvori tim

Reagovat
smazaný uživatel

Ne on ho prodal Tak zatím to vypadá, že Zidan chce trénovat už sám. Snad zůstane a nějaké kokotině zamezí.

Reagovat
smazaný uživatel

Koupil a prodal. Akorat stal malo a hlavne mel malej plat, a to se mu nelibilo, chtel vic, oni mu je nedali, tak sel..

Reagovat
smazaný uživatel

Koupil a prodal a ještě ho vyfakoval se slovama, že nám nebude chybět. Já vím, ale prostě ta debilita toho prodeje zastiňuje tu koupi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, Maka byl podobne dulezitej jako Zizou nebo Raul, a tak chtel byt i stejne finance ohodnocej (na druhou stranu to byl zmrdecek, no) a nejvetsi zlo fotbalu to klasicky nedokazalo ocenit. Kdyby aspon za rok nenechal odejit i Cambiassa, navic zadarmo..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on myslím tenkrát byl jeden z nejhůře placených hráčů, přičemž byl snad nejdůležitější, prostě motor. Ale zas na druhou stranu se z toho Peréz poučil a nenechal odejít Xabiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Prave nepoucil a nechal, ten mel prijit uz v 2004. Tehdy se jim ale zdalo 15 malo..

Reagovat
smazaný uživatel

* moc

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, třeba by byl jak Illara teď, třeba by mu chyběl ten mezikrok. Poslední dobou mě prostě neskutečně sere, že Martinez stal 40 a my za Illaru dali 38

Reagovat
smazaný uživatel

Nechybel, ti dva se v tech 23 letech nedaji vubec srovnavat. Xabi mel za sebou pet let v acku, pres 100 zapasu v lize, tam patril k nejlepsim vic nez jeden rok, k tomu zkusenosti s LM i repre. Navic nesel do mensiho, ale rovnou do velkoklubu, to maj s Illarrou stejny, a chytil se okamzite.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, nevím proč, ale myslel jsem, že Illara toho má více a ne jen sezónu a půl. Takže další zářez na pažbu přestupů, které se měli uskutečnit, co už

Reagovat
smazaný uživatel

Kupil. Jeho nejlepsi nakup z tech levnejsich.

Reagovat
stas87

ked to clovek srovna s minulostou-mali ste makeleleho,diarru,gravesena..vsetko silny,urostli hraci,teraz hrate bez nich a je to lepsie?ci by si zasa rad videl v strede zalohy taky typ?zasa ale real hra uz nejake tri roky s xabim a khedirom ktori su elegantnejsi,tu silu v tych subojoch ani nevyuzivaju pretoze sa predviedavostou a chytrostou ani do toho suboja nedostanu,ja real nesledujem,prakticky len v LM,v minulosti to bolo ine

Reagovat
smazaný uživatel

Prave Diarra, Gravesen, Emerson, to bylo to nejhorsi, co Real mohlo potkat, a taky to tak vypadalo. Takovej typ je fajn, ale musi umet hrat fotbal. Treba Vidal z Juventusu by byl super, to urcite, ale to jsou proste dalsi vyhozeny desitky milionu.. Makelele byl jako buldok vynikajici, protoze branil za celej ten utocnej kolos a presne to tehdy Real potreboval, ale ted bych rekl, ze spis ani ne. Khedira (nebo jeho typ, co by umel lip kopat do balonu, protoze ja jeho fanousek fakt nejsem) s Xabim, co se tyce defenzivy, daji dohromady jednoho Makeleleho a navic toho udelaji hodne pro ofenzivu. Navic momentalne jim tam pomaha i Modric, ten se s Ozilem neda vubec srovnat, takze pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Emerson To byl taky obchod za všechny prachy.

Reagovat
stas87

z pohladu toho ze to neboli hraci co by vedeli aj prihrat mas pravdu,zasa ale mali fyzicky fond,vydrzali behat celych 90 minut,vyhladavali subojov a vyhravali ich a tym aj supera,povedzme dokazali zastrasit a ten si potom neveril hrat proti niecom takemu..ten buldok s technikou je treba aj pogba,videl som ho v rime proti laziu a on utoji fakt vsetko

futbal sa ale zmenil,dneska vyhrava ten co da loptu rychlo od nohy,ponuka sa aby prijal prihravku,odbehne si od hraca..je to o pohybe,tym eliminujes tvrdu hru supera,viac sa zapaja technika a kombinacie,z tohto pohladu ti rozumim a hrac typu gravesena je prezitok

khedira bude v lete na predaj a vyzera to na isty odchod?v pripade ze by odisiel ilkay tak sa crta moznost toho ze by po nom siahla borussia

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze fyzicky fond a souboje u te dvojky problem vubec nejsou, ani hra ve vzduchu, to by na nich Mourinho nepostavil svou hru. Khedira by ubehal tri zapasy po sobe v prstem v nose, ten ma fyzicku vetsi nez kdejakej borecek z Etiopie, a Xabi je zase kral v pozicni hre a soubojich, do tech chodi neustale a drtivou vetsinu vyhraje, oni jsou na tom fyzicky fakt neskutecne. Jinak co bude s Khedirou, vubec netusim, kdyby se nezranil, tak by se to odhadovalo mnohem snaz. A jestli prijde zaloznik, to taky vubec nevim. Ted tam Carlo stavi Di Mariu a hraje docela slusne, na druhou stranu tem nejlepsim se rovnat nemuze, protoze je na to docela hloupej a zbrklej, takze tezko rict, nakolik mu to staci.

Reagovat
stas87

ja xabiho prilis nemusim ale pozicne je skvely,pripomina mi bastiana v tomto,tak problem s fyzickou sami nikdy nemal,prave v nationalelf im to perfektne sedelo,podobne ako teraz v reale len s tym ze bastian je lepsi hlavickar ako xabi,mali by problem ak by super hral podobne ako bayern v prvom zapase na city?to bol proste brutalny tlak tej trojky a s tym by si neporadil ziadny tim na svete podla mna ten di maria je len zalozna varianta ci to tam di mariovi ozaj sedi a vracat spät na kridlo sa nechce?

Reagovat
smazaný uživatel

Na křídle je 90 melčo problém. Navíc je tam i Jesé. Di Maria prý na té pozici hraje i v repre, aspoň to řikal v jednom rozhovoru.

Reagovat
stas87

takze neobvykly tah ako urobil guardiola ked lahmaposunul na poziciu sechsera?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše z nouze ctnost, Poté co Ancelottimu docvaklo, že když Di Maria nebude hrát tak odejde, tak mu hledal místo v sestavě a to je snad jediné co mu zbylo je ho tam prostě hodit. Jak píše výše Ribery, hraje tam docela dobře, ale nemůže se rovnat těm TOP hráčům. No a jemu samotnému to nevadí, je rád, že hraje před MS a nesedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proti Guardiolove Barcelone s tim byly problemy neuveritelny, Xabi vetsinou nemel komu a ti dva (Khedira s Ozilem) mu vubec nepomohli, takze asi tak. Diky Nemcum ta zaloha byla skvela a pritom v TOP zapasech snadno prehratelna, ze se s tim moc uspechu nebylo..

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, řekl bych, že Khedira odejde jen v případě toho, že Peréz chytne do vaku někoho jako je Vidal nebo Martinez.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi je, ze jeste pred hodinou tam premysleli o jeho odchodu.

Reagovat
smazaný uživatel

o Cescovom? Berieme.

Reagovat
Pigeon

PD sekce

Reagovat
smazaný uživatel

Tam ma nedostaneš.

Reagovat
fajdax

Letos má Ballon d'Or Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

to je ten, kterému se teď povedlo pár zápasů?

Reagovat
smazaný uživatel

spíš pár sezón že jo

Reagovat
fajdax

Reagovat
madridcan

Super, ze konecne od septembra dal gol z hry...to je fakt na Zlatu loptu

Reagovat
madridcan

v lige

Reagovat
smazaný uživatel

hej, je super, že dneškom odštartoval cestu za ňou.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodom pozerajuc sa na hru Spurs, tie ich vysledky su zhruba rovnako haluzne ako u AVB, ktory mal organizovanu holomajznu, no Sherwood hraje neorganizovanu, to je udes, takticky to nebude ziande terno, a pokial si londynska Hyza nedovedie skusenejsieho manazera, pojde to s nimi z kopca.

Reagovat
smazaný uživatel

organizovanou holomajznu

Reagovat
smazaný uživatel

tak rozhodne striedat vedel, a hlavne obrannu fazu mal lepsie organizovanu a tie nestastne debakle nijak nevylucuju

Reagovat
smazaný uživatel

To střídání taky většinou nebylo žádné terno, pamatuju tak jedno dost povedené. Obrana na to jak byla organizovaná, tak občas solidně hořela i proti slabším týmům a v útoku to hlavně letos bylo trápení. Teď to sice není taky nic extra, ale na Sherwooda si výsledkově zatím fakt nejde stěžovat (kromě pohárů). Zkušenějšího manažera bych řešil až na to Sherwood nebude stačit a taky až nějaký perspektivní bude k dispozici - z tohoto pohledu je ztráta AVB krok zpět.

A taky, AVB na 3 pokusy Everton neporazil.

Reagovat
fenixLFC

Hyza

Reagovat
kvasha16

toto kolo snad ani nemohlo lepsie dopadnut, snad len remiza Spurs by bola lepsia, ale to je viacmenej jedno

Reagovat
kvasha16

LEAKED: David Moyes tactics board

https://pbs.twimg.com/media/BgDZ2EZIQAA0LBH.jpg:large

sry ak to tu uz je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, proc tady vlastne neni souhrn zapasu Chelsea od vitisrpa?

Reagovat
smazaný uživatel

Buying Mata is a waste of money, should’ve bought Pope Benedict instead, he’s definitely better with crosses than Mata. #MoyesOut

Reagovat
monty25

Liverpool v tomto kole zase oživil naděje, že se letos umístí "na bedně". Jenom škoda, že jsem ten zápas proti Arsenalu zapnul až v 21. minutě, kdy už bylo prakticky po všem...

K tomu včerejšímu zápasu se dá říct snad jenom: "Jen tak dál!" Reds zase ukázali, že dokážou přejet kvalitní tým typu Arsenal, Everton nebo Tottenham. O to víc je pro mě nepochopitelné, že prohrajou v Hullu, či remizujou proti WBA nebo Ville...

Reagovat
smazaný uživatel

to nie je nepochopitelne :)) s av stratil aj arsenal, aj man city - dokonca s nimi prehrali..aj wba už pobralo favoritom body...skôr na tom hulle to bol skrat, kde platilo otras výkony = otras výsledok

Reagovat
monty25

No, proti WBA to měla být určitě výhra. Kolo Touré byl bohužel proti...

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/BgEQ9DICQAAoAY4.jpg:large

Rodgers z neho vytrieska top hráča..žiadne mlátenie žien, žiadne late nights pred zápasmi

Reagovat
fff

hlavne to, ze nabral mu fakt pomohlo, dneska je radost ho sledovat v tych subojoch

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem prčo si z toho nezoberie priklad aspas..hmota by mu jednak pridala na rychlosti a takisto by v subojoch zosilnel

Reagovat
fff

Ktovie. Mozno uz tak nejako pocita s tym, ze sa vrati do Spanielska, tak nejaku snahu, aby sa presadil v Anglicku uz ani nema. Raheem v Aglicku vyrastal a urcite aj predpokladal, ze ked pojde medzi chlapov bude musiet nabrat. Aspas ma 26 a hral iba v Spanielsku a nepride mi, ze by mal nejaku ochotu sa prisposobovat. Toto su vsetko moje dohady no, je fakt, ze sanci dostal minimalne. BR mozno vie preco.

Reagovat
smazaný uživatel

a to hovoril jeden z ľudí, kt. ho sledoval v Primere, že je to "nový" Bellars...

Reagovat
smazaný uživatel

to sú tie klubové zdroje na odborníkov, čo na web zavesia to, čo počuť chcejú

Reagovat
smazaný uživatel

hej, pravda

Reagovat
kvasha16

kto vedel co tam bude bez toho aby to otvoril?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelné že tým který minulí rok o parník vyhrál titul ted nebude ani v LM.

Reagovat
Sandstorm

Jo je neuvěřitelný, co s tim týmem za půl roku ten člověk provedl.

Reagovat
fff

Na druhu stranu to ukazuje, aky bol SAF vynimocny.

Reagovat
Sandstorm

To sice jo, ale takovej rozdíl v tom být nemůže. Tomu nevěřim. V týmu kvalita je. Trochu schopnější trenér by s tim hrál bodově minimálně na úrovni Spurs.

Reagovat
Ligter

Víc, než jsme si byli ochotni připustit asi.

Reagovat
Chazy

je to neuvěřitelný... na Moyese to furt nejde házet v tom smyslu, že to prostě není jeho tým a dokázal s tím vyhrávat jen SAF.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně, však ten tým hrál výrazně nad svoje možnosti snad od odchodu Ronalda.

Reagovat
smazaný uživatel

stačí si vzpomenout na diskuze dva tři roky zpátky, kdy se řešilo, zda má lepší kádr MU nebo City, všichni tvrdili, že City, krom fandů MU. Za SAFa to nebylo vidět, protože on z nich dostal 120+% ale teď už je to jen o kvalitě kádru a to je průser, jediné, co má úroveň je útok, střed obrany a zálohy je oproti těm nejsilnějším hrozný. Ferdinand a Vidič už jdou dolů a mladí na to nemají, Carrick sám na střed zálohy nestačí, zbytek mladý nebo nevýrazný.

Reagovat
kiwwi

no lenze klucovi hraci zostarli za ten cas tak, ze uz niesu top a medzitym City vymenilo polku kadra...pochybujem, ze by pred touto sezonou niekto z fanusikov United prostestoval proti tomu, ze City ma lepsi kader ako United

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi, za dva roky citizens neproměnili půlku kádru a to o zestárnutí united je taky pičovina. Jediní opravdu staří jsou Ferda a Giggs. Evra, Vida a Carrick mají 33 a ze zbytku má 30+ jen Peršan.

Třeba Rosický a Xavi jsou o rok starší než Carrick, Xabi je stejnej rok a takhle se dá pokračovat, v PL třeba Terry, Lamps, Gerrard, Kolo, Demichelis, Ashley Cole. Fotbal se sice omlazuje ale hráč ve 33 není odepsanej.

Reagovat
kiwwi

vacsinu z tych co si vymenoval fanusikovia klubov kde hravaju kritizuju...to zhorsenie proste prislo...taky Carrick len nie je vo forme a Persana som samozrejme nemyslel

Reagovat
Sandstorm

Tak nakonec ten bod Fulhamu přeju. Zasloužili si ho víc, než my tři body. Moyes zase mlel po zápase kraviny.

Reagovat
smazaný uživatel

už ses s tím smířil jo?

Reagovat
Sandstorm

No ani ne. To se jenom zlost pomalu přelila ve frustraci.

Reagovat
smazaný uživatel

Už ho vyhodili?

Reagovat
Sandstorm

Boase už vyhodili no...

Reagovat
Zaschrona

Ja bych teda dal Martinezovi jeste cas na napravu, i kdyz to zvoral, vyhazov si nezaslouzi.

Reagovat
kiwwi

teba ta rozpravka rychlo presla

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Ligter
Reagovat
kvasha16

sak urvali cenny bod

Reagovat
Arbiter
Reagovat
Arbiter

Moyes byl beztak zase rozzuřený kvůli remíze, takže by mohla být remízka, hm?

Reagovat
smazaný uživatel

jak to vidíš ve středu?

Reagovat
C0br

zdálo se mi o centrech

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C0br

už jsem pouštěl

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

ja tomu stale neverim, ze sme ten gol na 2-2 dostali

Reagovat
kvasha16

a teraz sa vcit do koze fanuskov tych timov, ktore od vas taketo goly dostavali roky

Reagovat
kiwwi

Bebe zadelil z priameho kopu

http://tinyurl.com/lj9kynf

Reagovat
smazaný uživatel

Ani v charitativni cinnosti na SAFa jen tak nekdo nema

Reagovat
smazaný uživatel

ci picu

Reagovat
kvasha16

pockat, tam nebol teC?

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United Set to Sack David Moyes and Look to Bring In Sir Alex Ferguson as Short-Term Replacement

Reagovat
kiwwi

to si si teraz vymyslel?

Reagovat
tomasinho

caughtoffside?

Reagovat
smazaný uživatel

O tom se ti zdálo? Fergie nepřijde, ani na výpomoc. To by ukázalo Moyesovi že mu nikdo nevěří, a mohli by ho vyrazit rovnou.

Reagovat
kiwwi

sak ta moznost by bola este horsia, ako keby Moyesa vyhodili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

nooo, ani ne To byste mohli obrat o body Arsenal a ManC (pokud by se Moyes vyrazil hned) a to by bylo velice dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo. A vyhráli bysme LM.

Reagovat
Arbiter

tak kdyby tam byl SAF, bylo by mi to srdečně jedno asi Každopádně ty choutky vyhazovat trenéry když se nedaří nemají jen fandové Chelsea, jak se zdá

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimtě. Kdyby Moyes takhle vedl Chelsea, tak letí už v listopadu. A klidně aji další manažer.

Reagovat
Arbiter

však jste ho také v listopadu vyhazovali Ne všichni, ale už se ty hlasy ozývaly...

Reagovat
kiwwi

no to je sokujuce, kedze ho kopa ludia nechcela uz odzaciatku

Reagovat
smazaný uživatel

Pár exotů leda.

Reagovat
kvasha16

no lebo od nas vzdy vsetci volaju po vyhadzove trenera

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vladis271

túto sezónnu by už nezachránil a iba by ste sa vrátili 2 kroky späť. A znova by ste riešili o polroka, možno rok rovnaký problém. Ak je niekto voľný a kvalitný, tak Hiddink.

Reagovat
Rssa

Hloupost. Jaký kvalitni a rozumný trenér by k vám pak chtěl, až by SAF šel znova do důchodu. Pořád by tam strasila možnost, že ho může nahradit a veškerá koncepce by šla do kytek, hráči do hnoje a pověst klubu do háje.

Snad to je pravda. :-)

Reagovat
kiwwi

tak nad tym rozmyslam, co to nebolo sucastou planu, dat tam Moyesa, potom ho vyhodit a az tak tam lakat top trenera, aby nebol pod velkym tlakom, ze to prebera po Fergiem

Reagovat
smazaný uživatel

Takový záludný plán by nevymyslel ani Vladimir Harkonnen.

Reagovat
Rssa

V tom případě už asi máte nekho sjednaneho. Nekho, kdo se taky vzdal sveho klubu a naraficil to tak, ze byl vyhozen. Boas? Laudrup?

Reagovat
Arbiter

Boas, prosím

Reagovat
kiwwi

to by uz radsej mohol do konca sezony prevziat Giggs ako caretaker

Reagovat
Ligter

To zní úplně iluminátsky.

Reagovat
kvasha16

sounds like a plan to by si vase vedenie vsetkych povodilo

Reagovat
r.mrazik

to by byla pekna kravina...

Reagovat
Rssa

Pokud by to madridcana neurazilo, tak já jsem pro "madridcunt". Je to takové šibalské :-)

Reagovat
Arbiter

1700. pro nejlepší klub na světě - Chelsea FC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

"Ak necháte Arsenal hrať a ukážete im priveľa rešpektu, absolútne vás zničia prihrávkami. Porazili nás v minulom roku 2:0 na ich ihrisku, pretože sme im ukázali priveľa rešpektu,"

"Brendan je typ manažéra, ktorý sa nezmieri so stavom 4:0. On verí v tzv. "Smrť futbalom" a po polčase od nás chcel, aby sme do druhej 45-minútovky vkročili podobne, ako do tej prvej a zničili ich. Bolo to však nemožné vzhľadom na tempo a tímovú prácu, ktorú sme vložili do prvého polčasu. Je nemožné to predvádzať celý zápas. Hra upadla po prvej 45-minútovke." myslí si kapitán Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Alibista

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes and the squad will fly out to the Middle East (Dubai) after our match against Arsenal for a week training in the Sun. ....odmenu treba

Reagovat
nani92

Mooney vybavil

Reagovat
kiwwi

uz by mal konecne nieco robit, lebo dostane padaka...tak slabeho manazera som uz dlho nevidel

Reagovat
nani92

priviedol Matu,poslal preč nepotrebných hráčov..toto mu ide,ale po taktickej stránke je ešte slabý,musí sa ešte učiť od Gigssa

Reagovat
smazaný uživatel

rooney včera prijimal informacie od Januzaja, s ktorymi ho na ihrisko poslal Moyes. Nemyslim si že by to mal na pleciach Wazza

Reagovat
nani92

a myslíš,že sa tými informáciami riadil?

Reagovat
kiwwi

nn, Moyes poslal Januzaja, aby sa spytal Rooneyho, co treba robit a potom to Januzaj pri ciare podal dalej Moyesovi

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Rooney mu vtedy neodpovedal tuším, len si vypočul Januzajove slová

Reagovat
kiwwi

kyvol hlavou, to si pamatam...

Januzaj: "David sa ta pyta, ci mame hrat stale na centre?"

Reagovat
Arbiter

Reagovat
nani92

keby sa riadil Fletcher tým čo povie Wayne,tak sme nemuseli dostať 1.gol..

Reagovat
Arbiter

Něco podobného předvedl AVB... Dva týdny na to letěl

Reagovat
smazaný uživatel

Aji Fergie to tuším předloni udělal. A neletěl.

Reagovat
Arbiter

Fergie není AVB

Reagovat
kiwwi

ani Moyes neni AVB

Reagovat
Arbiter

To je pravda, AVB už nějaký ten pohár vyhrál

Reagovat
Kenneth

Moyes taky rozumbrado.

Reagovat
Arbiter

FA Community Shield

Reagovat
Kenneth

Je to pohár? Je

Reagovat
fenixLFC

podla fan United a FA to trofej nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Sama o sobě je trofej na nic, ale kvalifikace tam je šílená.

Reagovat
Arbiter

To je fakt, Moyes musel udělat kus práce, aby se mohl o ten pohár rvát

Reagovat
kiwwi

a nie snad?

Reagovat
Arbiter

a jo snad? Nebo ty považuješ, že si za práci v Evertonu zahrát si o ten pohár zasloužil?

Reagovat
kiwwi

za pracu v Evertone si vysluzil miesto v United, cize ano, musel odviest kus prace, aby o ten pohar mohol bojovat

Reagovat
Arbiter

pochybuju, že tou "kvalifikaci" měl prospero na mysli Moyesovou práci v Evertonu. To je jako říkat, že Benitezova možnost hrát na mistrovství klubů byla také vydřená a zasloužená

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím to tak že jistou cenu má. A kór když se hraje proti Chelsea a nebo Man City.

Reagovat
vladis271

spomínali to na SS pri našom zápase. Idú tam zmeniť prostredie a tvrdo trénovať. Moyes to chcel utajiť, lebo sa bál presne toho, že si fanúškovia budú myslieť, že je to dovolenka za odmenu.

Reagovat
Arbiter

Ono něco takového jde utajit?

Reagovat
Kenneth

Za odměnu nebo ne, United mě letos prostě baví a já jim to teplo přeju.

Reagovat
minoLFC

to tí hráči ho budú mať potom ešte viac v paži a stratí úplne rešpekt

Reagovat
kiwwi

"We’ll pick ourselves up and get back to training in the morning. It's one of those seasons - setback after setback." Carrick

takze uz sme zmenili retoriku z "one of those games" na "one of those seasons" ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kenneth

Srdcař Wayne.

Reagovat
SunFells

Srdcař

Reagovat
Ligter

Wayne.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Wat

Reagovat
C0br

Reagovat
C0br

měl by si dát pásku

Reagovat
kvasha16

Reagovat
wild

ta reakcia bola skvela

myslim,ze to je ukazka toho ze to nema setko v pici a nehra len pre prachy..

musim povedat,ze ten gol dostal aj mna a po dlhom case som si poriadne zakrical ale nakonci aj tak nic z toho

Reagovat
vladis271

Stekelenburg (Fulham) - Flanagan, Škrtel (oba Liverpool), Burn (Fulham), Ledley (Crystal Palace) - Sidwell (Fulham), Gerrard, Sterling (oa Liverpool), Hazard (Chelsea), Ince (Crystal Palace) - Suárez (Liverpool).

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je dneska nejaký Slovák, Slovenka v akcii na OH?

Reagovat
fajdax

Pro vas skoncila olympiada uz vcera.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že bratři Hochschornerovi...

Reagovat
smazaný uživatel

A já myslel, že OH jsou zasraná nuda a ony jsou tam Slovenky v akci, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

MOTD 2 - http://fotbaloveforum.cz/viewtopic.php?f=3&t=1461

vcetne Goal of the Month

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nechápu, jak někdo může pochybovat o tom, že vinu za výsledky United nese Moyes...průběh zápasu je úplně nepodstatnej, takový domácí zápasy, kde má tým převahu, je povinnost vyhrávat, pokud má tým ambice na přední příčky...úvaha by měla být opačná-při atakování vrchních příček tabulky by měl tým vyhrávat i ty zápasy, ve kterých lepší není...zodpovědnost nese Moyes a všechno ostatní jsou jen výmluvy...ovšem je nesmysl ho vyhazovat, tenhe Chelsea style by United určitě nepomohl...otázkou je, co všechno má teda Moyes v plánu změnit a udělat pro to, aby United vrátil na příští sezonu do boje otitul...

Reagovat
r.mrazik

stale budu tvrdit,ze za blbe vysledky z foukacky proti stoke a vcerejsi zapas blbec Moyes tak nejak nemuze,tak by na konci sezony mel odejit...

ted uz je LM velka utopie a pokud nebude do konci sezony nejaky rapidni zlepseni,rozloucil bych se s nim...at se chytne za ruce s Philem a tim svym asistentem a radeji odejde,nez se z toho stane jeste vetsi bramboracka...

a nebo totalni krizova vec...odvolat ho ihned a nasadit Giggse a Garyho...rekl bych,ze horsi vysledky by nebyly

Reagovat
kiwwi

hrosie by neboli ani vysledky, ani hra, skor naopak, otazkou ale je, co v lete, tam budeme potrebovat skuseneho manazera

Reagovat
smazaný uživatel

vemte si Pardewa, vyhral manazera sezony, to preci musi byt kvalitni manazer

Reagovat
r.mrazik

nestras

Reagovat
smazaný uživatel

on by se urcite nebranil a vedeni by ho taky pustilo rado!

Reagovat
r.mrazik

no prave...toho se dost bojim

Reagovat
niflheim

Reagovat
vladis271

nj, Liverpool style.

Reagovat
r.mrazik

zalezelo by na hre a jak by se to vyvijelo...takovy Gary to dle rozboru ma v hlave skvele srovnano...nebal bych se ho pustit k prestupum...vi,jaky hraci jsou potreba na doplneni,vidi do toho...u giggse kdo vi,ale jde videt,ze i kdyz jsme to zkusili s Moyesem,ktery k tomu mel velke predpoklady,tak to moc nevyslo...

hmm...nechal bych je dojet sezonu a videlo by se v prubehu tech par mesicu,jestli by to k necemu bylo...

Reagovat
cristiano.K.

vy ho fakt vyhodíte?

Reagovat
kiwwi

nevyhodime

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
niflheim

Minimálně rok ještě ne.

Reagovat
Arbiter

sázka, že pokud se nedostanete do Evropy, poletí?

Reagovat
niflheim

Já už jsem to říkal hodněkrát - šanci dostane minimálně do zimního přestupáku. Klidně se vsadit můžeme, ale záleží o jakou joudovinu

Reagovat
Arbiter

dobrá, takže sázka o to, že pokud se Moyes nekvalifikuje do Evropy (ať už EL nebo LM), v létě letí (před začátkem následující sezóny. Jako výhru chci první humble bundle balíček, který od vyhození vyjde (za doláč). Pokud začne novou sezónu (první zápas) v ManU jako hlavní trenér, ten humble balíček koupím já tobě, ok?

Reagovat
niflheim

To zní dobře

Reagovat
Arbiter

ale musí to být herní balíček apropo, nechceš mi darovat kartu z Mark of Ninja?

Reagovat
niflheim

Já to nějak postupně začnu i sám sbírat, jen teď jsem neměl čas to hrát ... ale potom ti klidně nějaké šoupnu.

Reagovat
Arbiter

Dobrá, takže sázka platí Jinak mě to zase chytlo a hraju Mark of Ninja poněkolikáté. Je úplně sranda měnit ty různé obleky, které ti dávají jak výhody, tak nevýhody.

Reagovat
niflheim

Já bych měl konečně začít psát bakalářku

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

su ako atraktivne starnuce zenske bez vlastneho nazoru: cakaju kym odide

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za hloupý analýzy? ani jeden pořádně nikoho netrénoval a už je jasný, že by hra pod nima byla lepší než pod Moyesem...ty seš komik...

Reagovat
Arbiter

Jde tu hodně o "svěží vítr" v té zatuchlé atmosféře. Ti dva nemusí být kvalitnějšími kouči, ale na je klidně možné, že doklepat sezónu můžou lépe než Moyes...

Reagovat
smazaný uživatel

Možný je všechno, ale uvažujme reálně, to můžeš říct takhle několik bývalých hráčů United, kteří by to mohli jít dělat...ono je rozdíl udělat pohodu v kabině a vést tým k nějakým dobrým výsledkům...

Reagovat
Arbiter

heh, to je teda předpoklad. U Garyho bych tomu možná i věřil, ten totiž předvedl, že rozebírat zápasy umí, ale u Giggse je to obrovská neznámá... Vyhození Moyese tak nějak nemá moc smysl. Pokud se nezlepší do pár zápasu natolik, že by mohl hrát o vstupenku do LM, tak bych ho stejně nechal doklepat sezónu a až pak vyhodit.

Reagovat
niflheim

Gary by byl úžasný

Reagovat
r.mrazik

prave...tezko rict,zda neni jen "medialni" taktik...ale zeru ho

Reagovat
Arbiter

Kdyby si ho vzal pod křídla Mou jako asistenta, tak by možná do dvou, tří let mohl jít stejnou cestou jako Rodgers

Reagovat
r.mrazik

jdi s tim troubou nekam

Reagovat
Arbiter

nemyslím si, že je Rodgers trouba...

Reagovat
niflheim

Fakt chceš tuhle hru hrát?

Reagovat
Arbiter

tak dobře, je trochu sebestředný... Lepší?

Reagovat
r.mrazik

jj,presne toho jsem tim troubou myslel

Reagovat
Arbiter

však to bylo jasné

Reagovat
vladis271

začínam pozorovať prvé nesmelé výkriky (nie od scouserov), ktoré ho označujú za britského Kloppa/ Simeoneho.

Reagovat
r.mrazik

brzdi mladej,brzdi...

Reagovat
vladis271

Reagovat
Arbiter

a vděčíte za něj Josému, takže bych chtěl, abys Mourinhovi projevil nějaký ten respekt a byl pokorný vůči němu

Reagovat
cristiano.K.

ježiš ty si taky někdy otravnej. Za druhého Mourinha měl být Boas a jak dopadl.

Rodgers si z Mourinha vzal snad jen to minimum dobrého a jede si vlastní cestu

Reagovat
vladis271

tak zas, trochu kreditu Mourkovi dať musíme. BR vyzerá byť s Martinezom takticky 2/3 najlepšie pripravený manažér v lige. Na tom budem mať nejakú zásluhu aj Mourinho.

Reagovat
cristiano.K.

mně přijde, že na důležité utkání dokáže hráče lépe namotivovat. Sestavy jsou dost často stejné, proti W.B.A hrajou,aby se nespotili, proti AFC a v derby žerou trávu.

Reagovat
Arbiter

lépe namotivovat než Mourinho? Nebo máš na mysli Martineze?

Reagovat
cristiano.K.

ne. Rodgerse, když si vemeš zpětně naše těžké zápasy, tak jsme herně vybouchli jen AFC, jinak jsme v klidu mohli brát body, jak u vás,tak na city.

Proti silným soupeřům hrajeme lépe než proti těm slabým,kde kolikrát zbytečně ztratíme, určitě to souvisí s motivací.

Reagovat
Arbiter

jo tááák, já jsem blb Každopádně tohle může mít také po Mourinhovi

Reagovat
cristiano.K.

může

Reagovat
vladis271

Práveže minulý rok, a vlastne aj ešte túto jeseň sa mu vyčítalo, že nedáva veľké zápasy. 2 xka s Evertonom, dve prehry s mancs, jedna nezaslúžená, al čo už. Tradičný kolaps s Arsenalom, a aj túto jeseň u nich.

Sme 6 bodov od prvého miesta.Jediné čo tomu chýba je obmedziť aspoň o trochu zápasy ako s WBA, ten sa mal vyhrať alebo na Hulle. Každý tím stráca, každý má zlé dni. Ale niektoré zápasy sú príkladom toho, že si ich tím nemôže dovoliť.

Sranda je táto sezóna. A to ani nehovorím, že sa kľudne ešte dokonca sezóny môžme ocitnúť na čele ligy. Ale ak by pokračoval tohtosezónny trend, teda tie občasné výbuchy, častejšie než u prvých 3tímov (a nvm prečo si myslieť, že by mali vymiznúť) tak tento rok sa do toho boja ešte nezapojíme.

Reagovat
cristiano.K.

los máme super, ideálně se dostat po vzájemném zápase tři kola před koncem před CFC

Los je fajn, ale za chvíli to budou zápasy o všechno pro obě strany. My o poháry,oni o sestup. Zkrátka nervy budou pracovat na všech frontách

Reagovat
vladis271

CFC má 2,24 bodov na zápas. Ak by to išlo takto naďalej na konci ligy by mala 84 bodov. S goal difference by sme teda potrebovali 84 bodov. Momentálne máme čistých 2,0 na zápas. Na 34 bodov by sme teda potrebovali 2,6 bodu. Čakal som menej. Hm, jedine využiť ich ťažké zápasy v LM, los a skúsiť chytiť nejakú 4,5 zápasovú sériu víťazstiev.

Reagovat
vitasrp

Ono je hlavně u CFC reálný, že půjde nad 85 bodů..

I když já budu radši držet hubu, protože takový prognózy by se mi ještě sakra mohly vymstít..

Reagovat
vladis271

aha, ty hovoríš o LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Po sezoně tam šoupněte Solskjæra

Reagovat
minoLFC

ale no....Ferguson dostal niekoľko sezón, doprajte to aj Moyesovi

Reagovat
r.mrazik

i tak by se to dalo z nejakyho pohledu brat...ja to tak moc nevidim

Reagovat
j_mrazik

Pořád tomu 5:1 nemůžu uvěřit.

Reagovat
niflheim

Já zase tomu 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

ja tomu 0-3 bohuzel verim, protoze bylo dost ocekavany

Reagovat
cristiano.K.

docela dost šancí jste měli, docela překvápko

Reagovat
smazaný uživatel

nase hra je peklo, sance mame, ale kvalita a sebevedomi hracu chybi

Reagovat
cristiano.K.

z MOTD to vypadalo jako vyrovnaný zápas, akorát oni měli Hazarda

Reagovat
kvasha16

prvy polcas aj bol, druhy uz sme boli lepsi

Reagovat
kiwwi

Mick Rathbone, the physiotherapist who worked alongside David Moyes at Preston and Everton, claimed the manager was ‘like Rain Man’ due to his analytical ability, a man who could assess and deconstruct an opponents tactical plan ‘within minutes.’

At United, David Moyes has been criticised for producing one-dimensional football and adopting a cautious approach, but when his Preston team was in the midst of a slump of seven defeats in eight games during the 2000-01 campaign, he responded by going for broke.

“We went to Portsmouth when we were really struggling, but David set us out 4-3-3 with three strikers and really went for it,” recalls Sean Gregan, Moyes’s captain at Preston.

“We won the game 1-0 and went on a winning run that took us the Championship Play-Off Final, so I think that shows he has always been prepared to be bold and go for it.

“Back then, everybody played 4-4-2 and it was just bog standard, but David Moyes would talk about all sorts of formations -- the kind that all the top teams are using now.

“He was always ahead of the game. We were in the third tier at Preston in the late-1990s, but even then, he was into nutrition, sports psychology and ProZone. I think we were using ProZone long before anybody else.

vysvetli mi to niekto? Mne to pripada ako presny opak manazera, akym je Moyes u nas

Reagovat
niflheim

Moyes se zničil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Fenri

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Chazy

Reagovat
vodka

Reagovat
iamek

Je rozdil vest provincni club jako Everton a pak masinu jako United.

Reagovat
Arbiter

zbytečný, nám absolutně k ničemu...

Reagovat
SunFells

To už bych měl úplně po iluzích, kdyby Bac vystřídal Arsenal za nějaké takové hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

I zadarmo drahý...

Reagovat
SunFells

Slabší.

Reagovat
Arbiter

pokud bych to bral doslova, tak asi zadarmo drahý bude - nejspíš by chtěl obrovský plat...

Reagovat
SunFells

Počkej, co je pro Chelsea a City obrovský plat? A proč by takový bek, jehož příchod by nic nestál, měl být drahý kvůli platu? U takového hráče? Je tam Sašo někde schovaná myšlenka, kterou nevidím?

Reagovat
Arbiter

na to, že by byl 3. (slovy třetí) pravý bek, by plat 100+ (o který si kliďo může ze své pozice říct), byl moc velký. Ale mluvím JEN o situaci v Chelsea...

Reagovat
SunFells

Vydrž, on doteď nehrál v Chelsea. Nemá plat ani nikde poblíž stovky, natož aby si o něj po třicítce říkal. A 3. pravý bek? Opravdu nevím, zda máš ponětí, o jakém hráči tu mluvíš. Chápu, že pro Chelsea by byla blbost jej angažovat, když má taktéž dlouhodobě jednoho z nejlepších beků a mít takové dva po třicítce není adekvátní, ale tohle nebylo jen o Chelsea.

Reagovat
Arbiter

mohl sis všimnout u mé první reakce na tebe slova "asi", vařím z vody, nevím, kolik chce, nevím, kolik by mohl chtít v Chelsea, ale vzhledem k tomu, že se o něj bude zajímat více klubů, bude si moc diktovat podmínky. Ze strany Chelsea by zájem o něj nedával moc smysl. Ale ano, měl jsem v té reakci napsat, že reaguju na vztah Sagna - Chelsea. Co se týče pořadí - Ivanović bude první volbou, o tom nepochybuju, jeho hru totiž Mou dost žere. Druhou volbou pak bude Azpi, který má obrovský potenciál a nevede si vůbec špatně. Proč by měl Sagna být před Azpim?

Reagovat
SunFells

Asi máš zvláštní představy o slově "asi", když vaříš z vody.

Bac je kvalitou jistě před Azpim, ale sám říkám, že by pro Chelsea byla blbost jej vzhledem k věku angažovat. Ale tehdy jsme se bavili obecně, popřípadě nejen o Chelsea, takže to nebyl můj omyl, že jo?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Arbiter

já reagoval právě jen v té rovině Chelsea - Sagna, měl jsem to zmínit explicitně, moje chyba...

Reagovat
Chazy

LOL, ty s ním mluvíš jak se psem, když ty příspěvky začínáš....

Reagovat
Kenneth

Proč ho taky nesprdneš za toho Sašu?

Reagovat
SunFells

My se máme rádi.

Reagovat
Arbiter

to je snad moje věc, ne?

Reagovat
Kenneth

Dobře, Sašo.

Reagovat
Arbiter

ale abych odpověděl - jeho si vážím, tebe nikoliv...

Reagovat
Kenneth

Je pravda Sašo, že ty si asi jedinej uživatel na EF, s kterým bych fakt na pivo nešel.

Reagovat
Arbiter

což je mi srdečně šumák...

Reagovat
smazaný uživatel

pochybuju, ze zrovna s tebou by na pivo nekdo z EF dobrovolne sel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Kenneth

Nešel by si jo?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
niflheim

Reagovat
herbage

třetí těžko, když Azpi hraje stabilně na levém bekovi

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič i Azpilicueta jsou komentálně lepší, tak na co by nám byl?

Reagovat
SunFells

Tohle je jak sjezd trollů, opravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš mi říct, že je Sagna lepší?

Reagovat
SunFells

Chceš mi říct, žes to myslel vážně?

Reagovat
cristiano.K.

Ivanovič má lepší sezonu,Sagna je v těsném závěsu, CFC je nesmysl pro Sagnu.

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

?

Reagovat
SunFells

Přišels to rozlousknout jak král v zámku, ale nenapsal jsi nic podstatného k tématu. Podívej se, na co reaguješ.

Reagovat
cristiano.K.

jj, už to čtu nad tímhle vláknem. Jsem chtěl říct, že napsal masopust jen částečnou blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Už bys asi měl vylézt z toho ulepeného povlečení s logem Arsenalu, venku je docela hezky.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela? Nevim co bys chtel v unoru vic

Reagovat
SunFells

Paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bral by som ho. Ďalšie S-ko do zbierky

Reagovat
niflheim

To bylo v nějaké fifě, kde ho pokaždé v manager kariéře na začátku sezóny koupilo City

Reagovat
SunFells

Jo no

Reagovat
niflheim

Na druhou stranu u Arsenalu končil Yaya

Reagovat
I am Mancunian

1800.

Reagovat
smazaný uživatel

Na počesť včerajšej taktiky MU niekto vytvoril toto video.

Moyes's Tactics(vs Fulham All Crosses)

https://www.youtube.com/watch?v=tKC9KdBCgW4

Mali toľko možností prihrať to bežcom za obranu Fulhamu ale oni to radšej nacentrovali (často nepresne). Moyes je genius fakt

Reagovat
Dawon

Ja ho uplne vidim pri hrani FM, jak tam na kazdy zapas ma zakliknute "exploit the flanks" a "pump ball into the box" v tech touchline instructions

Reagovat
smazaný uživatel

Mě včera napadalo přesně to samý.. achjo, ta FM degenerace je fakt hrozná.

Reagovat
r.mrazik

pokazde 6 hracu fulhamu ve vapne a dalsi tri pred nim...

jojo...za obranu

Reagovat
smazaný uživatel

10ta sekunda, Evra, Carrick uplne volny pred 16tkou, nnamiesto centru stačilo prihrať do stredu.

18ta sekunda, Rooney namiesto centru mohol prihrať Carrickovi? Ktorý si tam pýtal loptu pred 16tkou, okolo neho na mile nikto nebol

0:28: Rafael namiesto centru mohol prihrať Matovi ktorý bol pred 16tkou uplne volny.

1:01 znova namiesto centru prihrávka za obranu na Matu ktorý bol sam

1:11 namiesto tretieho centru za 5 sekund mohol Young prihrať za liniu FUlhamu kde bol osamotený niekto

1:31: Rooney namiesto centru mohol prihrať lepšie postavenemu spoluhračovi (obidvaja boli nebraneni)

To všetko len v prvom polčase, v druhom polčase sa Fulham zatiahol ešte viac, takže tam tých možností bolo oveľa oveľa viac.

Reagovat
r.mrazik

takze sis ten zaznam vzdy zastavil v dobe prihravky a koukal,ktery hraci jsou volny...parada

beru,ze nektery situace sli vyresit lepe,nebo jinak...ale tohle taktikou neovlivnis,zalezi na hraci a na situaci,jak ji vyresi...

Reagovat
r.mrazik

sly

Reagovat
smazaný uživatel

Toto taktikou neovplyvníš? Chceš povedať, že hráči si sami povedali, že budú celý zápas centrovať?

Reagovat
r.mrazik

jezis hral jsi to nekdy??

jsem v urcite situaci na hristi a nikdy mi teda neprislo do hlavy,co mi rikal trener...reseni vyberu podle svyho uvazeni...

behem zapasu ti hraci zkouseli co se dalo...tech centru bylo mraky z duvodu betonu fulhamu...hrat proti nim barca,tak budou hrat hazenou...

rikam...hraci to meli treba resit jinak,ale taktika dle jasne prevahy byla slusna...fulham nemel nic...ta finalni faze je pak dost na hracich...a jak rikam,ty centry vyplynuly z betonu fulhamu...

tech sanci bylo taky dost...extremni chyba byla ty dva debilni goly z niceho...hlavne ten druhy...

Reagovat
smazaný uživatel

Vačšiu hlúposť si už fakt povedať nemohol. Načo hráči Manchestru trenuju keď aj tak si robia v zápase po svojom? Nepotrebujete ani manažéra. Vám stačí neaký typek ktorý vyberie zostavu a hráči už budú hrať podľa toho ako sa citia.

Na tie centrované lopty hráte stále. To trenujete na treningu. To nie je len o dnešnom zápase... Ešte aj Rene to po zápase povedal, že prišli naschval s takou taktikou pretože vedeli, že hráte na centrované lopty ktoré sa dajú ľahko ubrániť. Je to chyba taktiky a nie hráčov inštinkt.

Skvelý argument fakt, hráči centrovali 80x do 16tky pretože to vyplynulo zo situacie a nič iné im Fulham nedovolil...

Reagovat
r.mrazik

ok,takze fakt o tom nemas zadnou paru...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teším sa teda na ďalší zápas keď Fulham bude brániť rovnako a donúti súperových hráčov zabudnúť na pokyny trenera a čo sa naučili na treningu. Hráči nebudú mať inú možnosť len centrovať 80x do 16tky a modliť sa, asby nedostanoli gol z protiutoku.. Rene je genius.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezabudni napísať, že Fulham ich donútil centrovať.

Reagovat
r.mrazik

bohajeho

Reagovat
smazaný uživatel

To je neuveritelne, to vyzera ako zostrih celej sezony. Na druhej strane, asi hraci nemaju toho Moyesa az tak na haku, ked sa toho drzali cely zapas, aj ked bolo vidno, ze to nikam nevedie, Okrem inych je prekvapujuce, ze sa taky Rooney toho drzal cely zapas. Ak to teda nevymyslel on...

Reagovat
M0rb1D4S

Video pěkné, ale špatný výběr hudby.

http://www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Připadá mi, že při příchodu Moyese panovalo mezi fanoušky United nadšení, teď je nálada silě opačná...chce to trochu rozumu a soudnosti...

Reagovat
Dawon

To si zas nemyslim...bylo tady spousta lidi, kteri ho nechteli, ale ve finale jsme se tak nejak utesovali tim, ze si ho prece vybral SAF, ten prece vi co dela

Reagovat
Dawon

It was never one (way of attacking) … If you’re just going to look at the stats and think about the crosses you need to think about the number of passes and I don’t think we just went out and crossed the ball.

To je taky dobra perlicka teda I don't think we just went out and crossed the ball Dobra tedy

Reagovat
niflheim

Tak možná to číslo není takové překvapení z toho pohledu, že měl Fulham celou dobu 11 hráčů v šestnáctce a prostě i díky dominaci v rámci držení míče se dá vysoké číslo chápat... ale osobně se na to tak nedívám, vždyť nepřesné centry lítaly poslední zápasy, jakoby ani hráči nevěděli, co mají před vápnem dělat.

Reagovat
Arbiter

je to rekord ligy

Reagovat
niflheim

Moyes trhá rekordy

Reagovat
Ligter

*zničil je.

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

Monaco boss Claudio Ranieri showed his players a video of #LFC's 1st half against Arsenal before their match against PSG. (Daily Mail)

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to byla parada. Zvlast ta druha desetiminutovka byl naprosto fantastickej zazitek.

Reagovat
smazaný uživatel

Kouč Fulhamu se vysmál Moyesovi: přečíst systém United je prý snadné né asi

Reagovat
cristiano.K.

LOL, kurnikáři dali o 30 golů méně než my a jsou za námi o 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Keby aspoň hrali pekný futbal. Ale hrajú strašne. Nad vodou ich drží Adebayor.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Celkovo to skore je sialene.

Reagovat
smazaný uživatel

jste neefektivní tragédi, no

Reagovat
cristiano.K.

spíš až moc někdy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

jubilejny 150. krat

Reagovat
smazaný uživatel

a stále neomrzý

Reagovat
smazaný uživatel

í samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Fenri

jubilejny 150. krat

Reagovat
smazaný uživatel

Young and Rafael attempted 25 crosses between them but found a United player with just one of them apiece. Adnan Januzaj, bafflingly omitted in favour of Young, managed to do so with five of his 12 crosses in the final half an hour.

http://www1.skysports.com/football/news/11096/9159184/record-breaker

Zajímavý článek. Jestli to tu už je, sorry..

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes: 'how we didnt win the game, i have no idea'

Reagovat
kiwwi

akurat som to sem siel dat...do poslednej bodky suhlasim s celym clankom

What must be so frustrating for supporters of Manchester United is that not only should there be a Plan B, but Plan A shouldn't even be the Plan A.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16
Reagovat
smazaný uživatel

sak to nic sa nedeje..

Reagovat
smazaný uživatel

ani nepíše, že by to niečo bolo..skôr ho udivuje, ako aj mňa, že tie vystupne testy maju asi len c CBJ, Rangers a Islanders

Reagovat
smazaný uživatel

ale sak je jasne, ze Visnovskeho nepustili naschval, ja neviem naco to stale riesit

Reagovat
smazaný uživatel

nie, on nešiel lebo mu šatan po konečnej nominacii volal, aby nešiel

Reagovat
madridcan

Ale to je tym, ze si mysli, ze aj tak ho Chara vtedy videl...

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak..ja si myslim ze ho videl, satan si mysli to iste, ale chara tvrdi opak.visnovsky si asi tiez mysli ze ho videl

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké výstupní testy?

Reagovat
smazaný uživatel

Sky Sports News ‏@SkySportsNews 15 min.

West Ham agree deal to sell Boleyn Ground to local developer after move to Olympic stadium in 2016 #SSN

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele