semifinále - 1. zápasy
05.02.2014 20:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Real Madrid zdolal Atlético 3:0 a nakročil do finále poháru

Bílý balet utancoval Simeoneho Atlético k vyčerpání, brankář Courtois inkasoval třikrát! Jeho oponent mezi třemi tyčemi Realu Madrid nemusel do brány pro míč ani jednou, takže se Ancelottiho svěřenci mohou radovat. Do odvetného utkání vstoupí v roli jasného lídra.

Madridský stánek Santiaga Bernabéua hostil velice atraktivní duel domácího Realu s městským rivalem Atléticem. Oba soupeři dnes chtěli udělat klíčový krok k postupu do finále Copa del Rey a mohly k tomu využít téměř kompletní sestavy. Dres Bílého baletu znovu oblékl mladík Jesé, který zaujal již v posledním utkání. Nahradil tak welšskou hvězdu Garetha Balea, který ještě stále nebyl zcela fit pro odehrání celého utkání.

Velice diskutovaným jménem v současném španělském fotbale je Cristiano Ronaldo. Ten se v posledním ligovém kole postaral o rozruch, když se za nesportovní chování nechal vyloučit. Pro poháry ale toto omezení neplatí a tak se diváci mohli dočkat Portugalcovy první akce již po pěti minutách. Jím tažený útok po straně ale skončil záhy, neboť ofenzivní hvězda nedokázala správně a přesně nahrát.

První desetiminutovka patřila právě Bílému baletu, který si často hlídal míč na svých kopačkách a soupeře do blízkosti vlastního pokutového území příliš nepouštěl. Až po třinácti minutách se obrana Realu musela chytat za hlavu, když nechala zakončovat ostrostřelce Diega Costu. Jeho střelu ale brankář Iker Casilla výtečně pokryl. Možná to byl jeden z klíčových zákroků, neboť jen o pár minut později se měnilo skóre. Ángel di María potáhl míč směrem hostující brány, před ní našel spoluhráče Pepeho, který se z pozice stopera vytáhl až na hrot a jeho rána díky teči Insúy zapadla až za záda brankáře Courtoise!

Brankáře Atlética Madrid zkoušel také Ángel di María, ale jeho projektil nebyl z nejpřesnějších. A mladý belgický talent mezi třemi tyčemi musel zasahovat ještě jednou, tentokrát při nebezpečném centru Jesého. Svou práci ale odvedl výborně a snažil se založit protiútok. Ofenzivní hvězdy Atlética ale dnes nezářily. Pokusů domácích Blancos přibývalo, stejně tak rostl počet rohových kopů po zásahu brankáře Courtoise. Zápas své vysoké tempo a zákroky na hranici pravidel nezměnil ani po návratu hráčů z kabin, i nadále byli aktivnějšími hráči domácí.

Po menším nedorozumění v obranných řadách Realu Madrid se k míči dostal Arda Turan a centrem hledal vysunuté spoluhráče, našel ale pouze dobře zasahujícího Pepeho. Portugalský stoper byl také u další akce, která však již gólem skončila. Po dlouhém pasu se k míči dostal rozběhnutý Ángel di María, který výtečnou nahrávkou do pokutového území oslovil Jesého a talentovaný útočník nezaváhal. Míč jemně tečoval za Courtoisova záda a mohl slavit - 2:0.

Ani dvoubrankové vedení ale hlad Merengues neutišilo a svěřenci trenéra Ancelottiho se dál snažili skórovat. Di Maríova rána nadělala Courtoisovi velké problémy, následně se po rohovém kopu Argentince dostal k zakončení obránce Pepe. Také Atlético mělo své šance, ale lídr La Ligy jimi dneska plýtval. Respektive, nebýt obětavého zákroku Modriće na brankové čáře, Casillas by si čisté konto připsat nemohl.

Ángel di María dnes patřil k nejvýraznějším postavám na hřišti a oprávněně se dočkal sladké tečky v podobě vstřeleného gólu. Jeho rázná střela se naneštěstí pro Atlético odrazila od obránce Mirandy a trenér Simeone mohl jen nevěřícně kroutit hlavou.

Jeho Colchoneros dnes prožili velmi smolný večer, neboť protihráčům často ke gólům sami pomáhali. Lídr tabulky nedokázal vymyslet žádnou okázalejší akci ani v poslední desetiminutovce, takže domácí tým v poklidu kombinoval na své polovině a po devadesáti minutách slaví výhru. Ta jej přibližuje vysněnému finálovému střetu.

Autor: Ondřej Pražák / espnfc.com, onlajny.cz

Komentáře (820)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Real chce pohár, Atlético ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Letos bych dal za ligu cokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Ema mele maso, máma má ráda tátu...

Reagovat
smazaný uživatel

Mlejnek mele mámu.

Reagovat
OVi.77

Ema má melanom...

Reagovat
smazaný uživatel

prani 2:0

tip 2:2...

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Matne som tušil, že Real vyhrá viac ako 1 gólovým rozdielom, stavil som $ vyhral som, ale na fóre som už nemal nervy niečo ohlásiť. Takže Chesterfield

Reagovat
smazaný uživatel

Akože si super.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak čo by si tipoval keby trénerom bol Jose? Mne by to vtedy skôr vychádzalo na remízu (?)...

Reagovat
smazaný uživatel

X 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 a Real má po sezóně

letos ani pohár ani liga

vždyť si za letošní výkon ani nic nezaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně,tři body na prvního v lize-nejvíce nastřílených golu-nejlepší střelec Cr7+i v Lize mistrů---v CDR minimálně semifinále---..Za to si nezasloužej nic jak říkáš....

Reagovat
smazaný uživatel

jak říkám nezaslouží si nic

víc k tomu neřeknu

Reagovat
janinho

panboh zaplat za to!

Reagovat
JM

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Ty konino.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

prečo tieto pitchoviny píšu vždy Culés? nikdy fans iných týmov, proste nikdy

Reagovat
Kokesh

Vše nej Crisi. Btw. dnes slaví i Tevéz a Neymar.

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne Adnan Januzaj

Reagovat
JM

A taky Rodrigo Palacio

Reagovat
smazaný uživatel

I Hagi a Cesare Maldini

Reagovat
didosh

Reagovat
Kily

Van Bronckhorst, Kily

Reagovat
smazaný uživatel

tak vše nej

Reagovat
Kily
Reagovat
boryland

0:1......Diego...

Reagovat
valloire

Reagovat
Ángel di María 22

Jsem rád, že to Ancelotti i na tenhle zápas trochu protočí oproti tradičnímu základu. Mininálně 3 hráči budou odpočívat, možná i jeden ze stoperů a na hřiště vlítne od prní minuty Varane

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vies ze to bude tocit ? ja dufam ze mas pravdu inak by sme mali proti Villarealu problem

Reagovat
madridcan

Marcelo bude sediet, Lopez bude sediet a Carvajal bude sediet. Oproti zakladu celkom zmeny

Reagovat
smazaný uživatel

trosku dufam ze nebude hrat Xabi a Angel pretoze neverim ze za 2 dni sa zregeneruju hraci .

Reagovat
smazaný uživatel

Podle všeho bude startovat Arbeloa s Coentraem.

Reagovat
Ángel di María 22

Carlo to rekl, ze bude hrát Alváro, Fábio, Iker je jasnej a taky naznačil, že právě možná Raphael bude moct hrát. Vrací se Bale, takže nejspíš bude sedět Jesé a kdoví, jestli nebude hrát i Isco, ale to spíš ne. Kažodpádně je to pozitivní, že se to protočí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneskam verim ze bude hrat Illarra . A Carlo povedal ze Jese je hracom v zakladnej zostavy tak to som zvedavy kde ho chce natlacit ale nebol by som proti keby Karim sedel

Reagovat
smazaný uživatel

Varanemu bych tolik nevěřil, přece jen derby bude extrémně fyzicky náročný zápas a on se vrací po zranění, takže bych se nedivil kdyby ho nechal na lávce a dal ho tam až proti Villarealu (což je vlastně jistota, pokud dneska hrát nebude, protože Carlo říkal, že jeden z těch zápasů bude hrát určitě). Bale detto, toho poslat max. na druhou půli, Jesé (nebo možná Isco?) ten poločas snad zvládne.

Reagovat
madridcan

Tak teda vsetko najlepsie Cristiano...povedal si spanielsky futbalovy zvaz Jeho najblizsie zapasy Atletico, Atletico, Atletico...jednotvarne ako sexualny dennik Robinsona: Pondelok-Piatok, Utorok-Piatok, Streda-Piatok Tak aspon si oddychne aj ked nasleduju zapasy, kde by sme ho potrebovali. Na druhej strane by hral vkuse, takze aspon si oddychne a Bale ma javisko len pre seba. Ocakavam odvolanie, ale to je jedno...najviac by sme ho aj tak potrebovali proti Villarealu. Trest prisny, ale co sa da robit. Ma sa kontrolovat...

,,Z jeho strany to nebylo dobré gesto, i když jsme cítili, že k tomu měl určitý důvod. Celý zápas byl provokován protihráči, což se mu stává dost často. Pořád jej chtěli faulovat a v průběhu celého utkání byl terčem narážek. Když to tak sečtu, tak jeho gesto docela i chápu."

Cize vlastne to nebolo dobre gesto, ale vlastne to bolo celkom rozumne gesto. Super obhajoba Carlo. Prave Ronaldo ma byt na nieco take zvyknuty najviac, ale vyrovnavaci gol v nom klasicky zdvihol emocie. Velka skoda, ze to neosefoval skor na ihrisku pozdvihnutim zastavy Realu a utokom na vitazstvo. Takto sme prisli o dva body, o moznost nedelit sa s Barcelonou a on ponukol superom naskok na Pichichi a Zlatu kopacku, co podla mna podvedome vnima tiez.

No co, dneska sa snad spravne vyhecuje a k svojej 29 si dopraje hattrick. Bitka o Madrid moze zacat-Tip 4:1

Reagovat
Kokesh

Líbilo se mi, jak Hrabě pro deník Sport říkal, že Zidanemu pravděpodobně uškodily jeho dvě hlavičky a nedostal prot GB pro roky 2000 a 2006. Crisovi podobný eskapády určitě na oblibě nepřidají, naproti tomu on je prostě takový, svůj.

Kdo hrál fotbal na nějaké vyšší úrovni a je extrovert, sám musí vědět, jak těžké je udržet nervy na uzdě. Stačí špatná forma, frustrace, rozhodnutí rozhodčího, cokoliv a najednou je temno před očima...ty řeči "vždyť je to vzor pro milióny lidí, měl by se zachovat podle kodexu bla bla bla" neberu, on na sobě brutálně zapracoval a v 90 % se umí ovládat perfektně, ostatní procenta jsou ale bůhvíkde a tohle k němu bud patřit i po zbytek kariéry.

I tak s ČK nesouhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne aby to bol dobrý futbal

Reagovat
valloire

4-0

Reagovat
kezba1

skoro

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně se snad zbavíme toho vola Ayzy, loni pět zápasů pro Ramose, teď tři pro Cristiana, mezitím nás pískal jen jednou. Ten je fakt nenápadnej jak bagr v koupelně.

Reagovat
smazaný uživatel

Čím je nenápadnej? Co jsem tak viděl, tak se víceméně drtivá většina shodla na tom, že ta rudá byla oprávněná.

Kdyby takhle pofňukával Kenneth, tak by mě to nepřekvapilo, ale ty?

Reagovat
smazaný uživatel

O čk nejde, ale o ty jeho zápisy. V tom posledním lhal.

Reagovat
smazaný uživatel

Lhal v čem? Lhal proč? Kdo říká, že lhal? Kdo říká, že nelhal ten, kdo říká, že lhal Ayza? Přijde mi to přesně podle toho vtipu na Mundu (tuším).

Slyšíte trávu růst.

Reagovat
smazaný uživatel

Však je jasný, že lhal. Vidím zápis a vidím záběry televize. Lhal, splnil úkol, snad naposledy.

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

A jen se teda zeptám, jaký úkol splnil? A kdo mu ten úkol zadal? A proč ten úkol plnil?

Evidentně v tom máš jasno. Chci je mít taky.

Reagovat
Kokesh

Zklidni se s těma otázkama, ať ti nepraskne cévka v mozku.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic, no

Reagovat
Pigeon

co psal do zápisu?

Reagovat
Losinho

Podle českých serverů to, že Ronaldo udeřil v přerušené hře protihráče dlaní do obličeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tam opravdu napsal přesně toto a Cristiano na základě této nepravdy dostal třízápasový distanc, tak to je fakt vrchol. To jako na španělském svazu nemají televizi...

Reagovat
smazaný uživatel

A to tam jako nenapsal to, že dal Cristiano protihráči hlavičku? Skandál.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedal mu hlavičku, jen se dotkli čelem a hlavně do toho šli oba dva se stejnou intenzitou, takže by měli být potrestáni stejnou měrou. Se skandálem ale hraničí hlavně to, že rozhodčí chybně napíše do zápisu cosi o "úderu dlaní při přerušené hře" a na svazu trestají na základě tohoto tvrzení, aniž by si uvědomili, že je ta situace proběhla odlišně.

Reagovat
smazaný uživatel

*že ta situace...

Reagovat
smazaný uživatel

Zaprvé - kde bereš to, co napsal do zápisu?

Zadruhé - je úplně jedno, jestli mu by mu dal otevřenou dlaní, nebo by ho štípnul do ksichtu.

Zatřetí - je úplně jedno, jak kdo reagoval na Cristianovo skandální chování. Komise posuzovala jeho. Ne nikoho jiného. Ikdyby mu pak někdo utrhl koule (ikdyž ...), tak by to jeho předchozí čin nijak neomluvilo.

A naposled - komise si konečně od vás nenechala nakálet na hlavu, a vy se z toho míníte podělat. Je vidět, že prostě nejste na rovné rozhodování a chování k vašemu klubu zvyklí. Prostě jste si navykli, že se vám už tak nějak už normálně obvykle pomáhá. Je naprosto neuvěřitelný, že se jednou sudí k vašemu hráči zachová tak, jak má, a vy tady blijete něco o skandálech nebo dokonce v tom vidíte nějaké spiknutí. Dokonce prý plnil jakési úkoly uložené mu kýmkoli ...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to reakce na jiný příspěvek, já to jistě nevim, proto jsem psal "Jestli....". Nedal mu ani dlaní, ani ho neštípnul. Neomluvilo, ale pokud někdo udělá totéž, měl by za to být stejně tak potrestán. Na rovné zacházení komise bohužel zvyklí nejsme, doufám, že se ho jednou třeba dočkám. Rozhodčí se zachoval tak, jak má možná z tvého pohledu, jinak měl napsat to zápisu to, co se opravdu stalo. O tom, že plnil nějaké úkoly jsem nic nepsal a ani si to nemyslím.

Reagovat
smazaný uživatel

*do zápisu

Reagovat
smazaný uživatel

On ale nikdo neudělal totéž. Nebo tys viděl, že by někdo ze soupeřů šahal Cristianovi do jeho obličeje?

Nedělej se - tobě nejde o to, jestli by měl být potrestán ještě někdo jiný, ale o to, že neměl být potrestán Cristiano.

Ještě jednou tě upozorňuju, že nevíš, co napsal sudí do zápisu, takže nechápu, jak můžeš posuzovat něco, co nevíš.

O úkolech psal někdo jiný. Psal jsem obecně, nejen o tobě. Pokud nesouhlasíš s tím, že by plnil Ayza nějaků úkoly, mohl jsi to spolufandovi napsat, a tak se od jeho slov distancovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Čelo na čelo tam šli oba dva stejně a to, jak tam někoho pohladil po obličeji, a to ještě kdoví jestli, bylo jedno velké divadlo, do kterého si ten hráč Bilbaa částečně naběhl. Ne, nejde mi o to. Kdyby dostalo oba dva červenou kartu a oba dva stopku na 1 zápas, bral bych to. Tři zápasy je nepřiměřeně přísné a říkal bych to, ať by za tuto situaci dostal takový trest kodkoliv. Já nic neposuzuju, já jen říkám, že jestli to tak opravdu napsal, připadá mi neuvěřitelné, že ho svaz potrestá na základě tak evidentní nepravdy. Nesouhlasím s tím, že si plnil nějaké úkoly, ale nevidím důvod, proč na něj reagovat, když na to má jiný názor. Je to jeho věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Že to gesto ukazoval Cristiano čtvrtýmu rozhodčímu, ale kamera Cuatro ukázala, že ten byl otočený zády a koukal úplně jinam. Ještě jsou tam údajně další lži a skandály kolem toho, ale to už ani nečtu a je mi to jedno, jistotu mám i z tohoto. Ten zápis je na rfef.es.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

tak Cris tři zápasy a zrovna proti Villarealu,Getafe a Elche

Reagovat
Kokesh

O to víc se vrátí odhodlanější a zase o něco zkušenější, i když jak sám říká, udržet pro něj emoce není vždy jednoduché...

Reagovat
smazaný uživatel

no jenže ted hrozí více že Real ztratí body

Reagovat
Ed_Hazard

neztratí, Bale a Jesé/ di María na to vystačia

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím potom co bude chybět Cris bych radši di Maríu viděl na křídle

možná že by mohl zkusit D.López-Carvajal-Pepe-S.Rámos-Marcelo-Xabi Alonso-Illarramendi-Modrič-di María-G.Bale-Benzema, pokud Isco nemá formu

Reagovat
smazaný uživatel

tipnem si 3:0. myslim ze to dnes pusinky proti "los kolčonéros" daju bez problemov

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Real vyhraje a doufám že bude hrát Ronaldo Jinak neví někdo kde to dávají?

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam že to Atletico zvládne. Vyhrá 2:1 (Costa, Koke - Benzema)

Reagovat
smazaný uživatel

tak dnes by som to videl takto: Iker- Arb, Pepe, Ramos, Fabio - Luka, Illarra, Isco - Bale, Benz, Jesé

Reagovat
smazaný uživatel

a oslavenca Ronalda mas kde? ...urcite bude hrat, ked uz si musi v lige odstat 3 zapasy...

Reagovat
smazaný uživatel

úplne ma doplietla tá stopka samozrejme namiesto Jesého

Reagovat
Greny

Stopka se počítá jen pro ligu že ano ?

Reagovat
Ángel di María 22

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico postoupi, je letos lepsi nez Real. A dokonce sezony uz pohraji pouze s AC Milan v Lize Mistru.

Reagovat
smazaný uživatel

Čísla do sportky?

Reagovat
smazaný uživatel

6,8,15,21,33,39

Reagovat
Losinho

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Bale asi dneskam neni pripraveny hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Bale? Prej nebude hrát

Reagovat
misinho7

tak Bale nic.... to je v riti s tym s chlapcom tie zranenia ho znicia.. snad bude mat tento rok poriadnu letnu prirpavu a poriadne sa pripravi na sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Podle zpráv Ramóna de la Moreny z Cadena SER se Gareth Bale odpojil od týmu, protože jeho zdravotní stav nedovoluje nastoupit do zápasu s Atléticem Madrid. to jen Peréz musí koupit ty co mají chronický zranění, já četl že Kaká měl chronický zranění a bylo jasné že bude často zraněný i o Baleovi se psalo měl přijít Aguero nebo Suaréz

Reagovat
misinho7

bale ma envyhodu v tom ze nemal letnu pripravu a teraz sa mu vsetko vracia.. musiem to pretrpiet a verit ze od novej sezony ho tie zranenia uz nebudu prenasledovat :) inac Suareaz abo Aguero aj tak dojdu podla mna

Reagovat
smazaný uživatel

ked prisiel Kaka bol uplne zdravy , MS sa zranil

Kazdy z vas tu chcel Bale a bum je tu a mal par zraneny nevydarenych zapasov a uz je tu pomaly na odstrel . To sa moze stat iba u nas

Reagovat
smazaný uživatel

nebylo to tak že Real ho nechtěl pustit na MS a on prostě chtěl za ně hrát ?

Reagovat
smazaný uživatel

kvoli MS hraci prestupuju do inych klubov , MS je ta najvetsia sutaz a najcennejsia . A zvlast pre braziliu . Odpierat Kaka MS je blbost tak isto ako teraz nadavat preco tam vlastne siel .

Reagovat
smazaný uživatel

jenže platí ho klub, a to je nejdůležitější, prostě neměl jet když mu to nechtějí povolit

Reagovat
smazaný uživatel

ale stále je to oficiálna akcia FIFA, kde ani klub nemôže nič povedať

Reagovat
frankiefcb

No vidíš, pro něho nebyly prioritní peníze, ale čest a touha reprezentovat svou zemi. Za to zaslouží jedině uznání a více takových hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

za to, že chcel hrať Ricky za svoju repre na MS, tak to je zlé

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to, že Agüero je zraněný taky často a Suárez má pro změnu chronickou vzteklinu. Jinak nevím, proč v tom vidíte takový problém. Tak bude hrát na pravém křídle Jesé, popřípadě Di María s tím, že místo něj v záloze nastoupí Illara, což by byla podle mě vůbec nejideálnější varianta.

Reagovat
Jerichoo

Nedá sa s tým nič robiť, závislí na ňom však nie sme. Jesé má formu a Isco je určite nažhavený tiež.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Moc tomu Iscovi dneska v základu nevěřim, ale nebyl bych proti.

Reagovat
smazaný uživatel

takže dnes sestava, Casillas-Arbeloa-Varane-S.Rámos-Coentrao-Xabi Alonso-di María-Modrič-C.Ronaldo-Jesé-Benzema ?

Reagovat
misinho7

ale snad Bale uz na villareal bude .. bo inac je to v riti

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je mi výsledek celkem jedno, ale kdyby byla remíza 3:3, tak by to nebylo zlé.

Reagovat
misinho7

neviete co je baleovi? sa mu obnovilo zranenie ci iba nieje fyzicky dostatocne prirpaveny?

Reagovat
smazaný uživatel

svalové zranenie

Reagovat
Ángel di María 22

Ještě to neni na 100% tak ho radši pošetří, je to rozumný, jde jen o Copu, neni potřeba to hrotit.

Reagovat
misinho7

jj tak snad proti Villarealu zastupi Cr a rozbije ich na cucky

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1:1, hlavne nech je to pekný futbal.. ...som zvedavý tiež na nás, hádam si napravia chuť a nad Errealou vyhrajú..3:1

Reagovat
smazaný uživatel

nemala byť reakcia..

Reagovat
Ángel di María 22

Víc.

Reagovat
Kenneth

Ten Bale. To uz je jenom vtipny. 91 mio €

Reagovat
smazaný uživatel

ale co je s nim, ved uz posledne zapasy co hral zacinal hrat dost dobre nie?

Reagovat
Ángel di María 22

On se do toho začal solidně dostávat od období po el clásicu, přes to Cristianovo zranění, konec LM. Pak se zas zranil lehce, něco vynechal, leden je zas bída, herně nepředvedl nic, Jesé byl lepší, navíc teď je zas ještě marod.

Jako já ho v žádnym případě nezatracuju, ale bude to fakt jak Modrič, od příští sezóny, když mu bude zdraví držet, půjde podle mě hodně nahoru, letos už nic moc nepředvede.

Reagovat
Kenneth

Moc lidi se tu spoleha na faktor letni pripravy, aby to nakonec nebylo jedno velky zklamani i pristi sezonu.

Reagovat
Kenneth

Karim Benzema je otcem. Jeho přítelkyně Chloe mu porodila dceru Meliu. Gratulujeme k miminku

Coooooo? Ani sem nevěděl že má frajerku. Gratulace Karim a už konečně začni hejbat prdelí a hraj zase pořádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Bale stale out... sa to ani zapinat dnes neoplati

Reagovat
Kenneth

Tak precejenom je ten Bale k necemu. Aspon nemusime cist tvoje komentare.

Reagovat
smazaný uživatel

Iker - Coentrão, Ramos, Pepe, Arbeloa - Di María, Xabi, Modrić - Cristiano, Benzema, Jesé.

Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Banquillo del Real Madrid: Diego López, Varane, Marcelo, Carvajal, Morata, Isco e Illarramendi

Reagovat
smazaný uživatel

Banquillo del Real Madrid: Diego López, Varane, Marcelo, Carvajal, Morata, Isco e Illarramendi

Reagovat
Aldeano

Isco

Reagovat
smazaný uživatel

tak a na Villareal sme v rity . To je rotacia

Reagovat
smazaný uživatel

v rity

Reagovat
Kenneth

Italsky mag zase klasicky nasrano v gatich. Uz se tesim na to jak v breznu v LM fyzicky odpadneme.

Reagovat
Ángel di María 22

Já osobně bych Copu tak neřešil, ale je vidět, že od toho semifinále, kór takovýto zápas, už to nikdo moc nevypouští. Nijak extra z toho nadšenej nejsem, ale dokážu pochopit, že do toho jdou oba týmy téměř na plno. Sestava Atlética je postavená jako nejlepší možná - když vynechám ty 2 zranění a to ani takový oslabení neni.

Reagovat
Kenneth

V lize je ted kazdy zapas dulezity, moc se jich ztratit nesmi, takze ted do konce ligy taky budou hrat jen ti jeho vyvoleni. Dneska klidne mohl hrat Isco s Illarou, je tam i Casemiro a Nacho. Moratu sem uz tak nejak odepsal, to tele ma predepsany misto az do konce sezony.

Reagovat
Ángel di María 22

Mohli, ale postavit tolik náhradníků, tak neni šance vyhrát téměř. Jak řikám, na tu Copu už teď evidentně neserou.

Reagovat
Kenneth

A kdo rika ze nevyhrajou? Ja davam teda vetsi sance nazhavenym mladikum kteri chteji bojovat o sve misto, pred hraci kteri uz hrajou nonstop 6-7 zapasu za sebou.

Reagovat
Kenneth

Vubec se nesmime ridit podle Atletica, jejich problem ze nasazuji kazdy zapas to nejlepsi co maji. Jestli Simeone nezacne trosku rotovat, tak je Barcelona mozna v rozhodujicim zapase uplne splachne.

Reagovat
Masi

A kam toho Isca? Ve 4-3-3 s ním hrají jakoby v deseti...

Reagovat
Kenneth

Prave, ja to 4-3-3 odsuzuju. Je to vsechno jenom kvuli tomu aby meli Bale i Di Maria minuty. Takze kvuli Baleovi menime systemy aby pak hral stejne to svoje hovno a jeste se diky tomu nici Golden Boy 2013.

Reagovat
smazaný uživatel

do zalohy alebo 4-2-3-1

Reagovat
Masi

4-2-3-1 by zase nemohl hrát Jesé pokud by tam chtěl Isca, to už by z 5členné zálohy bránili jen 2

Reagovat
smazaný uživatel

Jese hral pred 2 dnami a aj cela zaloha neverim tomu ze sa vsetci zregenerovali , coz je dost narocne nie len na fyzicku ale aj na zranenia , ale som rad ze aspon on hra . Ale illarra mohol hrat aspon

Reagovat
Masi

Jj já jen chápu, že nemůže hrát Isco, protože pak by na křídlo musel Ángel a bez něj je ta záloha mín běhavá, a už vidím jak tam Carlo místo Illarry dá Marcela.

Reagovat
Ángel di María 22

Dodržel, co slíbil, ale víc nechybí nikdo, no.

Reagovat
Ángel di María 22

Courtois, Juanfran, Miranda, Godín, Insua, Gabi, Koke, Arda, Diego, Raúl García y Diego Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Teším sa na Diega Ribasa

Reagovat
kTp

Vysílá to nějaká TV???

Reagovat
smazaný uživatel

digi

Reagovat
fajdax

Bale Troska.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se zeptat fandů RM proč nehraje vůbec Isco? Pamatuju si, že dával hodně gólů ale ted v posledních zápasech vůbec nehraje. Můžete mi říct proč?

Reagovat
smazaný uživatel

nie je preňho miesto na ihrisku, aj keď dnes teda hrať mohol

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě taky docela zajímalo:) Né že by mi to vadilo,protože s Iscem mi Real připadá silnější..

Reagovat
smazaný uživatel

stale "iba" 30 m e , to je malo aby zacal stavat taktiku tak aby do nej zapadol . keby stal aspon 50 alebo 60 to uz by bolo nieco ine

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

já jen furt ve skrytu duše doufám že Karla vyhodí

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bude jeden hráč Atlética, který přišel skoro zadarmo, mnohem platnější než tři naše posily za 150 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

neřekl bych

Reagovat
fajdax

Datum registrace

Reagovat
Kenneth

Myslel sem na to samy kdyz sem ho tam ted videl.

Reagovat
One-Real

Dávají to na SPort 1-2?

Reagovat
fajdax

Ne. Jen na zkurveným digi

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste jak debilové, jak na FB tam taky se každej ptá kde to budou dávat přitom vždycky je to natom stejným

Reagovat
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaky link?

Reagovat
Ángel di María 22

Nekdo nakej kvalitni stream?

Reagovat
Ángel di María 22

Tak jdem na to. Když už to musí bejt, tak ať aspoň dneska vyhrajem, jakkoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude dost vysoké tempo, tak polovina odpadne, na to bych si vsadil.

Reagovat
captain18
Reagovat
smazaný uživatel

Super.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristy si dá pěkný dárek k narozkám 2:0 2x CR7

Reagovat
smazaný uživatel

No dneskam bude veselo

Reagovat
Ed_Hazard

hrá sa 2 minutý a Costa na konte 4 fauly, zastrelte niekto toho kkta....alebo aspon nech ho kúpi CHelsea

Reagovat
Pigeon

jo, tam by mezi ně zapadl

Reagovat
smazaný uživatel

DC19 je frajer!

Reagovat
Kenneth

5 minut a Di Maria uz 2 ztraty. Strasny...

Reagovat
frankiefcb

zrovna Pepé a taková haluz.

Reagovat
smazaný uživatel

pepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Pigeon

Josef

Reagovat
Kenneth

PEEEEEPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Golaaazzzzzzooooooo Peeepeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe Já to seru, dožil jsem se všeho,.

Reagovat
hntlyl

Nádhera

Reagovat
EXoRcIsT

Jak sa rozbehol hned som mal taky pocit ze da gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Strašny kkt

Reagovat
Pigeon

Jsem nevěděl, že ten Costa je až takový vůl

Reagovat
smazaný uživatel

Je to neskutečný šašek, otevřu šampus jak odletí do Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe, Costa a Ramos ti se hledali celý život.

Reagovat
smazaný uživatel

otočia

Reagovat
captain18

to je strasny zmrd ten Costa

Reagovat
patas92

Pepe, Arbeloa

Reagovat
smazaný uživatel

Costa

Reagovat
Ed_Hazard

to nie je možné, Costovi zaviazať oči a čakať na povel...

Reagovat
frankiefcb

Ten dres mu má příště vysléct, aby to rozhodčí viděl.

Reagovat
-Kopy-

Arbeloa jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa ještě lepší tvle

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý, či zoberie Vincent Diega na MS..

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt idiot, to není možné

Reagovat
-Kopy-

jsem zvědavej kdo z dvojice Pepe/Costa dohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Costa tutově, on je takový typ zmrda co mu vždycky všechno projde

Reagovat
smazaný uživatel

Dneskam neni mozne aby niekto z dvojice Pepe - Costa dohral zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrd zasrany

Reagovat
EXoRcIsT

Ten Costa je pekny simulant

Reagovat
Fairplay

Costa takovej z*rd

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím se teda jeví jako největší blbeček Arbeloa...

Reagovat
smazaný uživatel

ak mate na ucte niake Eura dajte na mna

Reagovat
smazaný uživatel

to je komedie tyvole

Reagovat
indy

suboje Diega Costu s Pepem, Ramosom a Xabim su ozdobou kazdeho madridskeho derby...mne to uz ani nepripada ako zdrava sport. rivalita, to je proste nenavist...ale aj tak sa po zapase vyobjimaju a vybozkavaju

Reagovat
Ángel di María 22

Costa za to ohnání se nohou nic. Nasimulovanej pád, ale Pepe žlutá, i když tam přistrčení bylo. Už to začíná bejt humus a Pepe je dneska nějakej nervní zas, to nedoapdne dobře, jestli bude takhle pokračovat, tak nemá šanci dohrát. Docela se divim, že je Carlo neukočíroval, aby se od těch zmrdů nenechali vyprovokovat, protože to je skoro hlavní klíč k úspěchu.

Reagovat
smazaný uživatel

už byl tam nejradši rozházel minimálně 4 jasný žlutý za simulování a Costy bych vypakoval uplně...

Reagovat
hntlyl

Costa je neskutečný zmrdeček, tomu se dá jen smát

Reagovat
smazaný uživatel

A vám třeba nedošlo, že Costova práce má bejt provokování?

Reagovat
Pigeon

to je irelevantní...prostě je to zmrd na entou

Reagovat
smazaný uživatel

a to ho mám jako uznávat za to?

Reagovat
frankiefcb

je to hajzlík, na druhou stranu taky dostává pořádné bomby. Ale zaslouží si je. Spíše mě někdy sere, že se diví, že ho nějaký hráč přetáhl.

Reagovat
frankiefcb

No tvl Ti dva pitomci si dneska dají do držky. Tvl Costa Tobě snad před zápasem s Realem nedávjaí najíst, že si vždycky, jak z divokých vajec. Trochu to uklidni.

Reagovat
Ángel di María 22

Hezky mu Diego sešláp patu, ale bylo to asi omylem, žk jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ronaldo je na smiech!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Reagovat
BakyX

Španielská komédia.

Reagovat
Fairplay

Courtois taky nesympatickej simulant

Reagovat
smazaný uživatel

Co ma asi Pepe v hlave??? Vzduchoprazdno? Nasrate? Seno? Ktora moznost je spravna??

Reagovat
smazaný uživatel

Seno rozhodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Garcia.....kuva, ta španělská liga, to je prdel

Reagovat
smazaný uživatel

to je ještě hovno, pravá show přijde ke konci

Reagovat
Fairplay

García

Reagovat
smazaný uživatel

Este, ktore muzstvo ma tolko zmrdov v tyme ako Real?

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš, už si fakt trapný. nikdo se ti na to nechytá

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sa na to chytas!!!

Reagovat
One-Real

Jak by top hráči neměli opouštět PD, tak po Costovi mi vážně smutno nebude. S ním se v nesympatičnosti nemůže v mejch měřit ani nikdo z katalánců.

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je mozne Pepemu zmerat IQ???

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa taky slušně

Reagovat
patas92

máte někdo nelagující se sopcast?

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 140535

Reagovat
patas92

nemáš odkaz? nebo jak to spustím přímo z toho programu?

Reagovat
patas92

ajo, už mi to jde...dík

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes exceluje iba Pepe!!!! Ramos zaostava!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sympatak ten Pepe!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Aky Pepe. Opica Vam dala gol!!!

Reagovat
Fairplay

Di Mária je slabučke, balony mu odskakují, hraje nepřesně

Reagovat
Ed_Hazard

ten chlapec by mal dostať zákaz centrovať v akejkolvek situácii..,ale inak to nie je najhoršie z jeho strany

Reagovat
Kenneth

Nedali sme Atletum ani cuchnout. Ti klasicky ukazali jen svoji tvrdou fyzickou hru a Costovy opicarny. Jinak nic.

Reagovat
Ángel di María 22

Úplně jsme Atletico eliminovali. Jsme živější, rychlejší, lepší. Škoda, že to je jen o gól, nějaký příležitosti tam byly, hlavně nehrát žádnou údržbu a snažit se přidat druhej, takhle pořád hrozí, že tam něco uhaluzej.

Reagovat
Kokesh

Precizní půlka, derby jak má být. Chybí mi jenom červená, ale té se.určitě dočkám

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak zatim je Real výrazně lepší, důsledně brání, dobře vyplňuje prostory a hlavně v záloze nás přehrává. Kromě toho výtečně napadá naší rozehrávku a kupíme dost chyb. Střed zálohy neexistuje, Koke se zatím nedostal moc do hry, Diego nevýraznej, Arda je tam utopenej. Obrana jakž takž drží, ale i tak měla hodně zaváhání. Docela se mi líbí Miranda, jinak nevím, koho bych vyzdvihnul. Gól byl smolnej, tyhle teče se nedají chytat. Tohle zatím nevypadá dobře, do druhé půle to bude chtít zlepšení, jinak by to mohlo skončit náklepem.

Jinak sem rád za to, že Costa hraje tak, jak hraje (=jako bůh), ale ještě jsem asi neviděl hráče, kterej by mi svým chováním lezl na nervy víc. Fakt i ten Řepka nebo Joey Barton mi přijdou víc v pohodě, tohle, co předvádí Costa je neskutečně hrozný a uplně chápu fanoušky soupeře, že ho nemůžou vystát.

Reagovat
Kokesh

A jak se pokaždé cítí ukrivdene a ublíženě, to miluju.

Reagovat
Ed_Hazard

my sme si to zažily počas "zlatej" éry Pepeho.....je to ostuda, vtedy som sa hanbil že som madridista

Reagovat
X-bano-X

Arbeloa sa nám krásne predviedol, to sa tak často nevidí. Hnus

Reagovat
Ángel di María 22

Jj, to taky nemám rád, on bejvá někdy zákeřnej, zrovna Costa si to teda zaslouží, ale to nic neospravedlňuje. Ještě, že jako hlavní postavu už máme a budeme ještě dlouho mít na pravo Carvajala

Reagovat
Ed_Hazard

tak Álvaro by to v kludom zápase neurobil, on je srdciar....keď vidí čo tam robí Costa tak sa k tomu znížil aj on....Álvaro je proste taký no, mohol si to ale odpustiť

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe je ve skvělé formě. Nejlepší stoper Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej jestli dostane redku Pepe nebo Costa:D Šance jsou docela vyrovnaný:D

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe má k tomu blíž :D

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ hráme pekne, futbalovo a disciplinovane, na to, čo tam tí "páni futbalisti" predvádzajú, Atleti sa vôbec nezmenili, Simeone ich to krásne naučil a takto kazia dojem z takej peknej hry ako je futbal, naozaj ďakujem pánom ako napr. Costa, Turan, R.García alebo Miranda za divadlo, čo predvádzajú na ihrisku zlatý Busquets oproti nim

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně, pohárový zápas a Messi se ani neobtěžuje nastoupit. Vždy to byla nemyšlená primadona

Reagovat
Phillipinho

ok

Reagovat
vilp

Dej tam Daniho, Carlo!

Reagovat
smazaný uživatel

nechal bych to tak, Arbeloa sice oplácí jak kokot, ale zatím nemá žlutou

Reagovat
vilp

Jde hlavně o ofenzivu. S tím držením míče bych chtěl napravo větší dělo. Jesé hraje sice dobře, ale s někým v tandemu by ta strana byla daleko lepší.

Reagovat
Ángel di María 22

Je lepší, že ho nechá odpočinout. Carvajal bude potřeba na důležitější matche.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím atleti nic moc, vystřelili vůbec? (Sleduju to od 25. minuty). A ten Jesé si je tam dobře vodí + se na to dobře kouká že i rád nahraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak můžeme mít zrovna proti pěti záložníkům Atlética držení míče 74 % . To je snad dvakrát tolik co první půlku proti Granadě. Hrajeme skvěle, Pepe je král, kde bychom bez něho letos byli...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Řekl bych, že hodně z nich nemá dostatek energie.

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Atlético de Madrid

Dneska je uplně špatně poskládaná. Chybí DM, Koke je proto ve středu vedle Gabiho, García hraje z křídla a Diego hraje svůj první zápas od začátku. Navíc fakt dobře presujete, máte mnohem lepší pohyb a celkově v tý záloze hrajete mnohem líp, než my..

Reagovat
JeséRodriguez

Pepe je letos hodně důležitej článek Realu

Reagovat
X-bano-X

Hmmm Ten Cate teraz pekne Arbeloovi naklada

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa a Pepe ho cely cas provokuju a kopaju ako psa. Zaslepeny a neobjektivny ako vzdy. Nic nove.

Reagovat
smazaný uživatel

Costo chcípni už zmrde

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe je kral! Akurat tak kral vsetkych zmrdov.!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

proč si takový drsňák ?

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujeme za názor. Teď běž spinkat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si taky isty zmrd????

Reagovat
smazaný uživatel

Neymarův fotr opět znásilněn

Reagovat
patas92

Pinto - Jordi Alba, Mascherano, Piqué, Alves - Fàbregas, Xavi, Sergio - Pedro, Messi, Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

Madrid čeká svátek - Copa del Rey uvádí duel městských rivalů

Reagovat
smazaný uživatel

Pinto; Alves, Piqué, Mascherano, Alba; Busquets, Xavi, Cesc; Pedro, Alexis y Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Madrid čeká svátek - Copa del Rey uvádí duel městských rivalů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

za stopérsku dvojku

Reagovat
Phillipinho

a Socky prijeli asi betonovat.... Bravo-Zaldua Gonzalez I.Martinez Ansotegi Angel-Zurutuza Gaztanaga Elustondo Griezmann- Vela ....5 obrancu, 3 defenzivni zaloznici a budou spolehat na brejky v podani Vely a Griziho....na lavicce Canales,Pardo ci Prieto

Reagovat
Fairplay

Proč mnedáš Gabimu žlutou?

Reagovat
smazaný uživatel

COG za poločas jen 8 gólů, tak to běžte doprdele zkurvenci

Reagovat
smazaný uživatel

rozumnej stream ?

Reagovat
Ángel di María 22

Náááááááááááááááááááádhera kurva

Ángel Jesé

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká přihrávka od Angéla

Reagovat
smazaný uživatel

Jeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

JESEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE kraaaaasa Di Maria

Reagovat
Ed_Hazard

JESEE to je blázen

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Jeséééééééé Di Maríííííííííííía

Reagovat
Dominator

Jeseee

Reagovat
Kenneth

JESEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MILUJU TE!!!!!!!!!1

Reagovat
smazaný uživatel

geniální přihrávka

Reagovat
smazaný uživatel

nejakej stream ? seka se me to

Reagovat
smazaný uživatel

dik, kdyby se me sekl, vyzkousim ten tvuj

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Billy McClane

Jesé je lepsi ako Deulofeu

Reagovat
Kokesh

Dělá si srandu už Jese? Výběr místa má lepší, než Cristiano.

Reagovat
One-Real

Jesé je poklad, Hala Zizou!

Reagovat
Fairplay

Neskutečná nahrávka, fantastickej náběh

Reagovat
vilp

Jesé > Bale, tady není o čem. A co se týče důležitých gólů, které tým potřeboval od útočníků, tak Jesé >>> Benzema.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa

Reagovat
smazaný uživatel

vedle

Reagovat
smazaný uživatel

jen škoda že se G.Bale kupoval, měl přijít pořádný útočník

Reagovat
Ángel di María 22

Dobre Ángel na Costu

A na odvetu ten pičus neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Costu neuvidíme v odvete

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe se mu tlemi přimo do ksichtu

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

Costa uz ma dobre serre kopacku do ksichtu mu za cely zapas co predvadza

Reagovat
One-Real

To si dela prdel? Za tohle ma Ronaldo 3 zapasy BAN a cervenou.

Reagovat
smazaný uživatel

jak to Ronaldo hlásil

Reagovat
Dominator

Reagovat
Billy McClane

Nechcem to zakriknut ale toto je neskutocny vykon co dneska predvadzame. Najlepsi v sezone

Reagovat
Fairplay

Costa se vykartoval nebo co? Nepostřehl jsem v tom hloučku, kdo dostal kartu/karty

Reagovat
smazaný uživatel

j

Reagovat
smazaný uživatel

Ako je mozne, ze Real dokazal dat dohromady toklo zmrdov pokope???

Reagovat
Kokesh

Vy nejste Mistři a doufám, že nikdy ani nebudete.

Reagovat
Ángel di María 22

Insua měl bejt venku Hnus

Reagovat
smazaný uživatel

prasata zasrany

Reagovat
Fairplay

Ronaldo se dotkne obličeje, červená. Tenhle "profackuje" Pepeho a nic. Španělsko

Reagovat
smazaný uživatel

uz nebrecte

Reagovat
smazaný uživatel

Pepeho by mali fackat od rana do vecera!!!!

Reagovat
Pigeon

něco mi říká, že ten konec bude ještě zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

stary dobry atletico

Reagovat
One-Real

Garcia a Insua

Reagovat
Fairplay

Atleti hnus, přijde mi, že jim může přát fakt jenom člověk, co se o nich dozví jenom podle výsledků a postavení v tabulce. Z té TOP trojky mi připadají jako nejzákeřnější hovada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pise fanda Cukotky a Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsem snad jeste vetsi vymastenec nez ten jirka-fcb

Reagovat
Ángel di María 22

Tak to oni jsou už dlouho. Já je mám ale jinak docela rád - v Evropě jim přeju a když na to dojde, hrajou hezkej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

To ten Ronaldo, co nevie obist ani jedneho hraca vyhral titul hrac roka!!!! To sa riadne sekli. Messi je tak asi o pat levelov niekde inde ako ta nagelovana panenka.

Reagovat
JeséRodriguez

1) Představ si, že už umíme rozlišit letopočet. Ronaldo vyhrál GB za 365 dnů v roce 2013, kdy měl skvělou sportovní formu, teď se píše už rok 2014...ale o tom se budete ve škole ještě učit..

2) Real není jen o Ronaldovi...že se takto spoléháte jen na Messiho, už se Vám párkrát nevyplatilo

3) Přijde mi, že GB by si hodně zasloužili hráči jako Vidal, Yaya Touré, Modrić...

Reagovat
smazaný uživatel

Začina to tam houstnout

Reagovat
One-Real

Jak jim tohle muze prochazet? Rozhodci to nezvlada.

Reagovat
Atlético de Madrid

On to Di María přisimuloval, všimni si, jak kouknul na rozhodčího. Ale jako jo, bylo to za žlutou. Jinak Costa hraje jako dement, celkově hrajeme docela nervozně a byly tam nějaký momenty, ale zase bych to nějak nehrotil, nic tak hroznýho se zatim nestalo.

Reagovat
Ángel di María 22

Nevim no. Jak Insua sešlápl Jesému ten kotník, za to měl letět ani by nermknul s tou žk na účtě už.

Reagovat
One-Real

Ja myslel toho Insuu na Jeseho a hlavne tu facku ve vapne, presne za tohle je Ronaldo na 3 hry mimo.

Reagovat
Atlético de Madrid

Dobře, dávám ti za pravdu, tu facku jsem viděl až teď.. A Insua byl za žlutou.

Reagovat
Dominator

+ ale este tie ruky v tvarach...

Reagovat
frankiefcb

Dšláme z toho nechutnou řezničinu. Chce to trochu zklidnit hormon.

Reagovat
smazaný uživatel

Být v ringu s Kličkem bych neměl takový strach jako být na hřišti proti Atleticu.

Reagovat
smazaný uživatel

to teda mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

de javu jak by jsme hráli proti Barce pod Mouem

Reagovat
indy

Di Mariu fauluju, pozrie na rozhodcu a zacne sa zvijat jak keby dostal krvacanie do mozgu...AKA Busquets

Reagovat
smazaný uživatel

dreba od tych provokaterov udrzat nervy na uzde lebo pomaly sa ten zapas vymika...

Reagovat
captain18

Luka

Reagovat
Ed_Hazard

Luka

Reagovat
Ángel di María 22

Ángeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel Nazdar

Reagovat
smazaný uživatel

Luka - Golden Ball

Reagovat
Fairplay

Luka Modrić

Reagovat
smazaný uživatel

Eeeeeeeeelllllllllllll Fiiiiiiiddeeeeeeeeoooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Di Mariaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Di Mariaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

goool

Reagovat
smazaný uživatel

Prasata tahnete zpatky do chlivku

Reagovat
Fairplay

Di Marííííííaaaaaaaaa

Reagovat
Pigeon

3:0...s tím už se nedá v takém čase nic dělat. Teď se rozjede hovvězina

Reagovat
smazaný uživatel

Modrič je neskutočný plejer

Reagovat
smazaný uživatel

MANITU. MANITU.

Reagovat
Atlético de Madrid

Real byl celkově naprosto lepší, ale dostat dva góly po tečovanejch střelách a třetí v pohodě chytatelnej...to to je v háji

Reagovat
frankiefcb

Na druhou stranu je to zasloužený trest za to, co předvádíme. Smolné to je, na druhou stranu je to "spravedlivé"

Reagovat
smazaný uživatel

Teď udržet nervy na uzdě (Ramos, Arbeloa, Pepe, Coentrao atd), teď začne od Atletů o 50% větší řezničina.

Reagovat
frankiefcb

Za ten nedůstojný hnus, co předvádíme si takový výprask zasloužíme. Není o čem. Doufám, že na Calderónu to odehrajeme se ctí a budeme konečně hrát fotbal, který Atletico umí a ne odpornou řezničinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa si hledá nové kamarády do reprezentace:D Nejblíže po dnešku bude mít asi k Ramosovi:D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

di maria zraneny super

Reagovat
hntlyl

Fantastický Di María

Reagovat
Kenneth

To je vazne italskej debil. Proc ho nestridal

Reagovat
Aldeano

Ángel

Před střídáním se držel za stehno. Doufám, že půjde před disciplinárku

Reagovat
Kenneth

Uzasny - Legendarni - Di Maria. Diky Angelito.

Reagovat
smazaný uživatel

Zraněný.

Reagovat
One-Real

Pepe, Di Maria, Jese....vsichni tri v lete v urcity okamzik zminovani jako na odstrel a dneska nam udelali utkani, Bravo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

KDo ví, jak to di Mariou dopadne, ale když je věčně Bale zraněn, tak snad zůstane..

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo si ho určitě podrží přes léto.

Reagovat
-Carles-

Ronaldo

Reagovat
Ed_Hazard

myslím že biblao nás naštartovalo, dnes je to vcelku paráda, hlavne v medzihre

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo by mohl být jeden dva zápasy na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
vilp

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

CR nic moc, takoví Jesé, Pepe, Luka nebo Angél hráli lépe. Jsem zvědavý na známky na real-madrid.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, to byla přehlídka duševních mrzáků! Marcelo, Costa, Ramos atd

Reagovat
smazaný uživatel

J ten Marcelo na té lavce byl neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, Pepeho sem myslel..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že na straně Atletica těch duševně nevyzrálých, nebo jak to napsat, bylo podstatně víc a napíšeš Pepeho a Ramose

Reagovat
smazaný uživatel

Neměli si co vyčítat. Atletico víc prasilo, protože prohrávalo. Ale v zákeřnosti a zbabělosti to vyšlo nastejno. Duševní mrzáci.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo :DDDDDDDD

Reagovat
Ed_Hazard

Marcelo ano? práve si vyhral titul najvšímavejší divák eurofotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo?

Reagovat
smazaný uživatel

Parada ale som dost skepticky , ako vyhrame s Villarealom ? bez Di mariu , CR ?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad sa DM da do poriadku a nebude to az tak vazne, dalej Bale by mal uz nastupit, Jese..myslim ze to vykryjeme

Reagovat
smazaný uživatel

Toho se moc nebojím, nejspíše bude 4-2-3-1 s Iscem, Jesém a Balem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Villarrealu bude chybet nejlepsi strelec Uche, Cani je zranenej a Bruno Soriano je nejistej...spolecne s Dos Santosem nejdulezitejsi hraci a budou mimo

Reagovat
Kenneth

Uzasny vecer. Neskutecna dominace ty stredovy trojky. Ukazka tymovy prace a dokonalyho vykonu. Velky diky patri taky tento rok neskutecnym stoperum, pekne vymazali Costu. Carlo si dneska Chola neskutecne povodil. Iker dalsi nula .

A na zaver zdravim toho slovenskyho analfabeta do stredu tabulky, moc sem si uzival Xabiho za zenitem a Angela aka Ashleyho Younga.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

On říkal, že Young je jako Ángel?

Reagovat
smazaný uživatel

Kto porovnával Angela s Youngom? kiwwi?

Reagovat
Kokesh

TOP výkon! Angela bych neprodal nikdy! Takových hráčů jako on je pramálo, i když mě někdy štve.

Reagovat
smazaný uživatel

po tomto zápase jedine ... Carlo, ĎAKUJEM

Reagovat
Ángel di María 22

V týhle sezóně ještě nikdo takhle Atléticu nedal pres držku jako my. Skvělej výkon, od začátku do konce. Při těch 2 gólech bylo trochu štěstí, to je jasný, ale výsledek odpovídá naší dominanci.

Odvetu nelze podcenit, ale Costa nebude a s tímhle náskokem snad bude i prostor pro nějakou další rotaci pár hráčů, což se nečekalo.

Hlavní pozitivum tohohle zápasu bych viděl v tom, že nám ukázal, jak jsme se zlepšili. Přišel soupeř, kterej letos hraje famózně, neprohrál už dlooohou řadu zápasů a odesl si menší debakl. Dobrá zkušenost do dalších bojů

Hala Madrid!

Reagovat
frankiefcb

No jestli Costa nebude, tak to teď beru jako výhodu. Bo potřebuje sklidnit hlavu, protože jsme si jist, že by zase vyběhl a měl rudo před očima a nesoustředil se na fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

ten real ma ale štastie dať tri take goly to sa len tak nevidi

Reagovat
Billy McClane

Len placte, tak sa nam to lubi

Reagovat
rufus

Dnes vynikající výkon stoperské dvojice Ramos a Pepe.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kenneth

Do odvety to ale chce Monsignora, mohl by si pekne povodit Costu a parkrat ho ciste zlikvidovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa už nebude

Reagovat
smazaný uživatel

pomsta je sladka .. Jese je talent jak sv*na .. a dokazuje ze moze hrat aj najvecsie zapasy.. Iker tiez vyborne, uz 7 zapas v rade bez golu.. do zakladu s nim .. je to vodca jak sa patri a ma pozitivny vplyv na tym

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a Atletiko se muze zas vratit zpatky na zem

Reagovat
Kenneth

Jinak Iker si jede serii bez cisteho konta, uz pres 700 minut. Nejvice v historii. To musi byt jasna jednicka na MS. Ale docela lituju Vicenteho, on tam usmiruje Madrid a Barcelonu a oni mu tam pak hodi Costu.

Reagovat
smazaný uživatel

Iker Má nejakú šancu prejsť cez Diega? Lebo, čo som párkrát videl Real tento rok, tak Diego je tiež výborný

Reagovat
smazaný uživatel

Iker chyta celkovo lepsie celu sezonu.. Lopez chytal jesennu cast priemerne, mal mozno 2 dobre zapasy inak nic moc, a spravil aj nejake hrubky.. naopak Iker chyta bezchybne, a keby Ancelotti uz dopredu neurcil ze kto bude chytat jaku sutaz tak je Iker jasna 1ka.. ale tak ci tak uz chyta od konca novembra kazdy tyzden

Reagovat
CHONG

Diego chytá výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Iker chyta lepsie.

Reagovat
CHONG

To je těžké říct, Diego to měl ze začátku sezóny strašně těžké, protože obrana předváděla Vlastu Buriana a i tak toho strašně moc pochytal, třeba na El Madrigalu byl úplně neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

to si pametam, to je jeden z 2 zapasov co podla mna naozaj podrzal, za jesennu cast.. inak teda velmi nevynikal.. a Iker proste chyta lepsie a obrana pod nim vyzera istejsie.. aj cely tym sa mi zda taky viac v pohode, je to proste rodeny lider a uz ako ikona by mal mat prednost, hlavne ked chyta takto dobre

Reagovat
CHONG

Oba chytají výborně, Diego nás držel docela dost, ale je pravda, že obrana je pod Ikerem pevnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak moc bych se nedivil kdyby nejel nakonec.

Reagovat
frankiefcb

No ty vole umíš si představit, že o něco půjde v posledním zápase mezi Barcou a Atleticem. On je schopný tam někoho přizabít. A pak hned mistrovství. Úplně to vidím na tři rozhádané skupiny Skupina Real, Skupina Barcelona a skupina Costa.

Reagovat
frankiefcb

https://www.youtube.com/watch?v=kjp249A6O2s ; https://www.youtube.com/watch?v=HzuOl9KuwQQ Costa je opravdu oblíbený mezi obránci. P.S: On si to zaslouží a jako fanouška Atletica mě vůbec nesere, když to schytá. On je taky svině.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa je vykartovaný na odvetu?

Carlo, Ikera nech chytat i v lize, pls.

Reagovat
smazaný uživatel

áno, je

Reagovat
smazaný uživatel

Iker by si to zasluzil, to je bez debat.. ja v tom uz zacinam vidiet nieco s Perezom alebo s niekym vo vedeni.. Perez mal velmi dobre vztahy s Mourinhom tak kto vie, mozno je za tym aj on.. ale hlavne je, ze Iker teraz chyta kazdy tyzden a dokazuje ze je lepsi

Reagovat
One-Real

Dneska ani nemusime jmenovat jedince, cely tym odehral paradni zapas. Nejvetsim dukazem budiz, ze jsme ani nestacili nadavat na Karima. Ale kdyz uz nekoho, tak hlavne Pepe a Di Maria, pro nej to musi byt po te prosincovo-lednove medialne-fanouskovske rezi neskutecna satisfakce. Hala Madrid!

Reagovat
Ángel di María 22

Karim byl dneska neviditelná víla.

Reagovat
Kokesh

Potřebuje odpočinek. To samý Costa.

Reagovat
smazaný uživatel

takovýho Luku jsem neviděl ani na Euru 08. klobouk dole!

Reagovat
vilp

Jako 3:0 podle mě snad ani zasloužený není, šancí tam moc nebylo, padly góly z ničeho, ale výkon byl neskutečnej. Real Madrid konečně zahrál jako tým a nechal na hřišti všechno. Bravůrní stoperská dvojice, famózní záloha, k tomu snad ani není co říct. Coentrão, myslím si, ukázal, že místečko na LB Marcelo nemá tak jisté, jak se po celou sezónu mohlo zdát, a s velkou pravděpodobností zbylé největší zápasy opět odehraje on. Cristiano se mi nelíbil, je vidět, že nemá formu, ale on si to mlže dovolit, už tak v sezóně vyhrál velké množství zápasů a nemusí tady nikomu nic dokazovat. Forma brzy opět přijde a na tohle období se rychle zapomene. Výhrady mám opět jen k Benzemovi, to je prostě hráč na nic. Když v důležitém zápase nedá gól Ronaldo, on to nikdy nezachrání, taky ho nedá, to už je stará pohádka. A v dalších aspektech hry nemá vůbec žádný přínos. Zkrátka na NIC, na NIC, totálně na NIC hráč. A nevěřím, že to s ním někdo vydrží další sezónu. Když si vzpomenu, jak moc chtěl Pellegrini v létě Isca... no abychom se ještě nedočkali výměny.

Reagovat
One-Real

S tim Karimem neprehanej, on je herne sice sileny, ale letos tech dulezitych prvnich golu dal dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Pellegrini Isca vobec nechcel . Pokial by prisla niaka vymena tak City bude chciet Pepe/Ikera . A dneskam sami pacil Morata az nato zahodenu sancu ! Mal by dostavat viac sanci . Ale inak uz Benzema je odpisany

Reagovat
vilp

To víš, že chtěl, tady nevařím z vody. A Casillas? Větší blbost jsem nečetl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked by chcel nerobilo im to problem ho vykupit z malagy tych 35 m e by dali. Tak pisem blbost ale v lete City bude zhanat brankara

Reagovat
vilp

Jak vykoupit? Tady šlo o Isca a ten si vybral Madrid. A kupovat brankáře? Proč? Hart byl zpočátku zklamáním, ale stačilo ho na pár zápasů posadit a nyní opět chytá jako Bůh. A Casillase? S tou jeho hrůzou ve vzduchu v Anglii? To určitě ne. Navíc Iker jasně prohlásil, že nikam nepůjde.

Reagovat
Ángel di María 22

Je to tak, on asi vážně půjde. Sice dává góly, ale ve hře zlepšení neni a v důležitejch zápasech bejvá už dýl k ničemu. Jen se mi moc nechce věřit, že by City Agüera pustili, ať už za jakýkoliv situace. Takže sehnat toho hrota nebude uplně jednoduchý.

Reagovat
smazaný uživatel

ja neviem , fakt sa bojim ze to bude Falcao , Aguero , Suarez za poriadnu palku a jednoducho ty budes predany .

Reagovat
CHONG

Tak Tygr je výborný útočník, Kanibal a Kun jsou samozřejmě ještě o stupínek výš, ale ta cifra za ně bude neskutečná, s Tygrem bych byl docela spokojený.

Reagovat
vilp

To vím. Ale při zájmu může alespoň požádat o přestup. Vše, co v Anglii mohl vyhrát, už má, samozřejmě krom Champions league, ale ono se tak nějak počítá, že Décima brzy přijde. Vem si, tak dlouho hrát ve Španělsku a nemít ligový titul? Hrát v Anglii a mít syna v Madridu? Já ti nevím. City ho prodat nemusí, ale zase tu máme ty skvělé vztahy mezi oběma týmy. Bude to určitě zajímavé léto.

Reagovat
vilp

A ještě něco. Pepe hraje jako král, letos nejlepší obránce Realu, bez diskuze, ale to už tady bylo a on si ty výkony vždycky nakonec pokazil nějakou důležitou chybou v jednom z klíčových zápasů, tak jsem zvědavý, jak to s ním po této stránce dopadne letos. A další věc - Illarramendi se mi začíná docela pozdávat. Tohle je třetí zápas, kdy zahrál velmi slušně. Vypadá to, že nabral sebevědomí, nebojí se, začal se výborně hýbat, méně kazit a skvěle číst hru, konečně odebírat míče. Dnes tam měl výbornou přihrávku na Cristiana. Jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Není to až tak zajímavé, ale Suchý gól za Basilej.

Reagovat
smazaný uživatel

v poháru proti 3-ligové sračce, come on

Reagovat
Atlético de Madrid

Mrzí mě to. Zápas se od začátku nevyvíjel dobře, Real byl aktivnější, mnohem lepší v pohybu, skvěle napadal. Do druhého poločasu se nic nezměnilo, jen Cholo poslal an hřiště Cebollu za Diega, což nepomohlo vůbec ničemu. Celkově jsme si ani neškrtli, Real byl mnohem lepší a to hlavně v záloze. Aktivní hra Realu nás úplně vymazala, všichni záložníci, snad až místy na Ardu, nepřevedli vůbec nic. Složení zálohy pak bylo naprosto neoptimální a od začátku to vypadalo na průser. Takhle jsme asi ani neměli reálnou šanci být pro Real vyrovnaným soupeře.Vzhledem k celkovému obrazu hry je zázrakem, že dva góly padly po tečích a Jesého byla zase hodně lehká střela, která se dala chytat.

K hráčům - Z naší strany byl směrem dopředu nejlepší Arda, směrem dozadu Miranda, jinak hrozná bída.

Z Realu víceméně podali dobrý výkon všichni, nejlepší asi byli Di Maria, Jesé, Modrič a Pepe. Zaujalo mě, že viditelně z formy je už nějakou dobu Ronaldo.

K disciplíně - Bylo tam pár zákroků hodně na hraně, jmenovitě Insua, García a Diego všichni zasloužili aspoň žlutou. Dál je pravda, že Godín měl za tu facku letět. Ke Costovi jsem se tady už vyjádřil, chová se jako imbecil a u něj je taky zázrak, že ho rozhodčí nevyloučil. Na druhou stranu, proti Realu se měla kopat penalta a Pepe taky nebyl úplně příčetnost sama. Ale férově uznávám, že to ze strany Atlética byl agresivnější výkon a těch zákroků jsme měli víc, hráči to zkrátka neunesli.

K důsledkům - V Copě je dobojováno, v odvetě musíme pošetřit hráče a dohrát to se ctí. Právě se ukázalo to, co jsem tu tak nějak psal od začátku sezony, a sice, že tenhle kádr nemá na to hrát kvalitně tři soutěže a už vůbec ne o titul v La Lize. Proti nám nastoupil rozehraný Real a bylo jasný, že je naprosto někde jinde. Viditelná byla únava, valná většina hráčů, co dnes nastoupili, prostě odehrála téměř všechno od začátku sezony. Teď je čas pokusit se postoupit v Lize mistrů a pokusit se co nejlépe dohrát v lize, podle mě je ovšem jenom otázka času, kdy z prvního místa spadneme a reálný cíl je třetí místo.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

strašně bych vám ten boj o titul do posledního kola přál, ale jak píšeš... Nicméně bojujte.

Boj v LM podle mě není cesta pro letošní sezonu a případné vypadnutí v osmifinále nemusí hned znamenat negativa..

Reagovat
Kenneth

Dneska mě ta vaše pasivita překvapila. Ona ta asi vážně byla ta únava, protože se mi nechce věřit že jim Cholo nedal v šatně fén a oni pak hráli pořád stejně. Únava pomalu doléhá a bude to horší a horší protože v LM bude hrát určitě ještě min. 4 zápasy.

Reagovat
Ángel di María 22

Vyjádřím se jen k tomu boji o titul. Jedna věc je, že v závěru možná bude lepší a čerstvější Real i Barcelona, druhá ale, zda-li i vaše "unavenější" výkony nebudou pořád stačit na sbírání bodů proti většině ostatních týmů v La Lize, přecejenom ten kádr máte pořád ohromně kvalitní. A ten los zas tak těžkej neni.

Reagovat
Atlético de Madrid

Těžko říct, kdybysme vypadli i z LM, tak si stejně nemyslim, že v těch pozdních fázích sezony můžeme útočit na hranici kolem 100 bodů (na což půjde Real i Barcelona), hlavně kvůli únavě klíčovejch opor. Real a Barca budou do konce sezony ztrácet minimálně, na základě zkušeností z minulejch let je imho reálný, že třeba ztratí jen 5 bodů. Teď hodně napoví ligovej zápas s Realem, po něm se může karta naprosto obrátit. Takže bych se radši soustředil na LM, ze který tečou velký peníze (a osobně se na ty zápasy hrozně těšim), ne se nesmyslně hnal za titulem

Reagovat
Ángel di María 22

Zápas u vás bude klíčovej, to každopádně. Ale je to u vás, to je velká výhoda teď, škoda, že jsme s váma hráli doma ještě totálně nerozehraný v lize, ty body chybí.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostá dominance v záložní řadě od začátku až do konce, přičemž to nebylo jen o triu Di María - Xabi - Modrić, ale taky o skvěle vypomáhajících Cristianovi s Jesém. Fantastická defenzivní činnost celého mužstva. Příkladná disciplína jak v taktice a bránění, tak v tom, že jsme se nenechali strhnout k nějakému oplácení, které by zavánělo zbytečným vyloučením.

Mužem zápasu Pepe - bezchybný v obraně, pomáhal při zakládání ofenzivních výpadů, nakopl náš výkon, když se nejvíce přičinil o první gól zápasu. Kromě něj vynikající výkon podal i Jesé, který ukazuje, že má ve svých dvaceti letech obrovský potenciál a za pár let může být v Madridu klíčovým hráčem a Di María...kdo by to byl před pár zápasy řekl, že se na té pozici tak rychle zabydlí. Dál nechci nikoho dalšího vyzdvihovat, protože každý herně odvedl minimálně svůj standart. Snad bych jen ještě vypíchl, jak jistě působí Iker, je přesně tam, kde má být a není náhoda, že už skoro 700 minut neinkasoval.

Zatím nejlepší výkon sezóny, který nás přiblížil finále Copy, ale ještě před sebou máme velice těžkou odvetu na Calderónu, ve které by se nám jakékoliv povolení mohlo šeredně vymstít. Jako Madridista jsem ale na kluky hrdý, jak to dneska všichni odbojovali a věřím, že to příští týden zvládneme.

Hasta El Final! Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

*přes 700 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní zápas ze strany Realu. Ta středová trojka je neskutečně přejela, Modrič je tuhle sezónu opravdu dokonalý, snad mu to vydrží. Stopeři taky paráda, Fabio se mi taky líbil, Arbeloa klasický výkon Vepředu jsme dnes sice měli hodně štěstí, ale naprosto zasloužený výsledek, snad něco podobného provedeme s Villarrealem Ale co Costa předvádí poslední zápasy na Bernabeu, to je neskutečná komedie

Reagovat
CHONG

Paráda, Carletto si dneska Simeoneho povodil jak malou čubičku, celý tým výborný výkon, Jesé je vážně obrovský talent, Ángel dneska naprosto špičkový, tohle je starý dobrý Ángel, který se mi líbí, Fábio na levé straně taky výborný, přijde mi teď o parník lepší než Marcelito, no a stoperská dvojice famózní, nechci to zakřiknout, ale zdá se, že Sergio už se definitivně probral a Pepe je prostě extratřída, skvěle bránil, zařídil gól a ještě si namazal Costu na chleba, pomsta je sladká.

HALA MADRID!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nezabudni na Modrica

Reagovat
CHONG

Tak u Luky je takový výkon letos standart, tak jsem ho ani nevypichoval

Reagovat
Kokesh

On by snad jenom matením těla a pohybem přešel celý hřiště, kdyby chtěl .)

Reagovat
CHONG

Je fantastický, když si představím, jak jsem četl po půl roce, co byl u nás články, že na Real nemá a že asi odejde zpátky do PL, tak bych se posral, šel neuvěřitelně nahoru, snad předvede něco podobného i Gareth.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se mi to nebo Sergio hraje o 100% líp, pokud nemá kapitánskou pásku!?! :D

Reagovat
CHONG

Možná ne tom něco bude, ale on se celkově hodně zlepšil, na začátku sezóny vypadal jak Lauer a Hardy, ale teď už se zase vrací do svých zajetých kolejí.

Reagovat
smazaný uživatel

nepoznam vecsieho makaca ako je Di Maria

Reagovat
Kenneth

Je tu nějaký Katalánec? Proč je Nou Camp zase poloprázdný?

Reagovat
Billy McClane

V strede tyzdna a neskora hodina, tak je to tam vtedy vzdy. Keby este aj prsalo, tak je tam len upratovacka.

Reagovat
smazaný uživatel

tak na Villareal, Casillas-Carvajal-Pepe-S.Rámos-Coentrao-Xabi Alonso-Modrič-di María-Jesé-G.Bale,Benzema a budu spokojen

Reagovat
Aldeano

Otamendi v létě do Vale

Reagovat
smazaný uživatel

za těch 12 skoro zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo na hrad!

Reagovat
smazaný uživatel

Di María už je dneska napsanej na letní listině neprodejných, o tom jsem přesvědčený. Carletto by za ním skočil i z okna, zbožňuje ho.

Reagovat
vilp

Teď to zase na léto vypadá útočník > záložník.

Reagovat
Ángel di María 22

Dobrá zpráva.

Reagovat
Aldeano

To samé Zizou Benzemu, tak kdo skočí?

Nevěřím, že se to v létě obejde bez přestupů...

Reagovat
CHONG

Karim podle mě půjde, Zizou to nějak vydýchá.

Reagovat
vilp

Benzemu si nechají, ale udělají z něj dvojku, Morata tím pádem na hostování. Spíš mě zajímá budoucnost Isca.

Reagovat
Ángel di María 22

To bych řekl, že by byla dobrá varianta. Benzema jako dvojka je dobrá kvalita a Alváro na to, aspoň zatim, nemá (hostovačka ideál). A kdyby to mělo jít podle vysněnýho scénáře, tak asi skutečně Isco, pro kterýho zřejmě nebude místo, do City a nějaký drobný a k nám Kun a nevidim problém Ale jak je to reálný, to se uvidí v létě.

Reagovat
smazaný uživatel

Isco ma 1700 minut nahratych . Do konca da niakych 2300 minut . Co je dost . Tak stazovat sa nebude . Fanusikovia ho maju radi , je tu prvu sezonu cize este ma imunitu . Ak nepoziada o prestup urcite zostane . + Aj pre Pereza ma malu drznu hodnotu + Je to spaniel

Reagovat
vilp

To je sice pěkný, ale do sestavy ho není kam dát.

Reagovat
Kenneth

Někdo se zraní a hned je kam ho dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzial uz sa zranil

Reagovat
CHONG

Rotace

Reagovat
vilp

Ale kam? Na jeho post se nehraje, na krajích jsou preferováni úplně jiné typy hráčů, Carlo začíná hrát 4-3-3 bez výjimek pořád...

Reagovat
Kenneth

Třeba za Modriče.

Reagovat
vilp

To už tady bylo a upustilo se od toho.

Reagovat
smazaný uživatel

prejde sa na 4-2-3-1 Carlo uz nema na vyber . Bud Isca niako zapracuje do systemu alebo ziadna trofej nebude pre unavu jednoducha rovnica

Reagovat
Kenneth

Pane bože a co chceš slyšet? Isco by nehrál momentálně ani v City, ani v Barceloně. V Realu má zatím dost minut. Jeho letní odchod je vyloučený.

Reagovat
vilp

To právě nevím, co chci slyšet. Každopádně tady spíš řeším ten příští rok, to mě hlavně zajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

nabuduci zapas si urcite zahra . Ale tuto nerozhoduje kto kde hra , Ale kto ma vetsiu hodnotu . Jednoducho ked da Monaco 40 m e za Di mariu tak to Perez zobere aj keby hral ako Messi. Ak sa privedie Aguero , Suarez , Falcao tak bude potrebovat Perez peniaze a 25 m e za Isca mu moc nepomoze

Reagovat
vilp

Je možný, že zůstane a dopadne jak Pastore v PSG. To Pelle z něj udělal Golden boye, dokonale ho zná, skvěle se hodí do jeho fotbalu...

Reagovat
Kenneth

Pokud se koupí TOP útočník, tak to půjde zase za balík. Takže odejde Benzema nebo Di Mária.

Reagovat
Billy McClane

Je pravda, ze sa Costa vykartoval na odvetu?

Reagovat
Ángel di María 22

jojo

Reagovat
Billy McClane

No ak nebude hrat Costa ani Villa, tak potom neviem kto im streli tie styri goly.

Reagovat
Ángel di María 22

Nikdo, postupujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Špatná zpráva je, že Pepe s Ramosem můžou přijít kvůli žluté o finále. Pokud Varane nastoupí v sobotu, tak odvetu hrát nemůže. Uvidíme, co s tím trenér udělá, ale nebál bych se Nacha, jestli budou bez Diega Costy a Villy.

Reagovat
Kenneth

Být tam dneska Mourinha, tak se jeden z nich vykartoval. Nechápu proč je na to Carlo neupozornil...

Reagovat
smazaný uživatel

To by ale nedávalo smysl, Pepe by dostal červenou a nemohl hrát odvetu, Ramos by dostal třetí žlutou a nemohl hrát odvetu. Pokud bude chtít, tak je prostě nepostaví, nemusí přece dostat trest.

Reagovat
Kenneth

Proč by to nedávalo smysl? Je to 3:0 a bez jednoho z nich se obejdeme. Jelikož Sergio dostává karty skoro každý mač, tak se měl dneska vykartovat on. Pochybuju že dá na Atletico Nacha.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád to nechápu. To se měl vykartovat schválně sám a Ancelotti by o tom nic nevěděl? Protože jinak ho tam dá? Podle mě bude v odvetě Pepe, ten těch karet sbírá půlku a ne tak debilní.

Reagovat
Kenneth

Ale pořád je to Pepe a ve finále by nám chyběl. Nejlepší stoper letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať hrají ligu a na odvetu Varane - Nacho. Jako jestli je nemůžeme dát ani za stavu 3-0, tak nevím. Jinak jsme v těch kartách doplatili na to, že ti dva hráli skoro pořád, s Varanem by se to nestalo.

Reagovat
Kenneth

Sám víš že se tohle nestane, na tohle nemá Carlo koule.

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi pekny vykon snad najlepsi v sezone. Krasne akcie, drzanie lopty a opat sa ukazuje vynikajuca defenziva ktoru nas uci Ancelotti. Koecne dokazeme zastavovat akcie daleko od nasej 16 tky, pocet vybojovanych lopt sa ovela zvysil a dnes sme hrali aj krasny futbal a to nadherne Oleee, oleee, oleee mi uz dlho chybalo. Zostava na troch stredopoliarov a obaja krajni podporujuci kridla, stred a vypomahajuci obrane nam velmi pomohli. Kraje obrany uz nemame tak zranitelne. Zaradenie Di Mariu na tento post sa ukazuje byt skvela varianta. Velmi sa mi paci ako bojuje, napada, pomaha v obrane a nielen on. Naozaj krasna hra

Reagovat
Kokesh

https://www.youtube.com/watch?v=jTeVf0I_JmA ....to flusání je ještě jinej level. Ale legendární video, mají se rádi kluci.

Reagovat
smazaný uživatel

Zavšivený hnusák ten Costa

Reagovat
Ángel di María 22

Sociedad měl teď kopat 100% penaltu, rozhodčí nic a defacto z protiakce Barcelona gól. Ještě nám piště něco o Elche, najeli jste na krásnou sérii teď

Reagovat
smazaný uživatel

ten zákrok na Velu teda fakt na penaltu nebol...

Reagovat
patas92

jo ta byla fakt jasná

Reagovat
smazaný uživatel

kedy mala byť? niečo som zmeškal?

Reagovat
patas92

ironie...neměla být

Reagovat
Ángel di María 22

Já někdy nevim, jestli to myslíte vážně, nebo ne. Držel ho několik sekund a nakonec ho stáhl evidentně k zemi. Až bude video, nebude co řešit.

Reagovat
Minister

Tiež si myslím, že penalta skôr nie ako áno.

Reagovat
patas92

Nevím no, ale podle mě úplně běžný souboj, kdy Vela jen ztratil rovnováhu, proto střílel v pádu...ale penaltu bych tam fakt neviděl a pokud by to chtěl písknout, stejně by to musel vytáhnout aspoň 10 metrů za vápno

Reagovat
CHONG

Za co dostali tu červenou?

Reagovat
smazaný uživatel

A tenhle floutek se bije prsou jak po sezoně vytlačí Čecha s Chelsea?

Reagovat
Ángel di María 22

A červená jen za protesty Sudí je zřejmě ze stejnýho cirkusu.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Ángel di María 22

Ty přeješ Sociedadu docela hodně, viď? Ale nyní je vše v pořádku

Reagovat
X-bano-X

Penalta podľa mňa jasná. To o redke je mi vyslovene smiešne, pretože ak mu vynadal tak je jasný. Neviem ako to chce niekto posudzovať od telky, každopádne rozhodca dosral zápas o tom žiadna.

Reagovat
Ángel di María 22

Dobře, jako nevíme co mu řekl, třeba to bylo hodně sprostý, ale za prostesty se v drtivý většině dává žk, i za ostřejší, no ale dobře, to vědět pochopitelně nemůžu. Co ale nechápu, jak může tolik lidí tu penaltu zpochybnit.

Reagovat
Kenneth

Socky nejsou soupeř, navíc rudá tak to vypínám. V druhým poločase ještě nějaký ten kousek uvidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Už som sa bál, že v útoku zase začíname sériu - pozeraj sa ako zahadzujeme jednu šancu za druhou. Ešte, že to Sergio uklidil.

Obrana je zase na párku v rohlíku.

Snáď tu presilovku využijeme, ale stiahol by som Mascherana, pretože sa sily mohli vyrovnať už o nedlho

Reagovat
smazaný uživatel

* by

Reagovat
-Carles-

Ako to vyzerá zatiaľ? Ďalší profesorský výkon?

Reagovat
smazaný uživatel

To nie. Socky to zavreli. Nastúpili v rozostavení 4-5-1, kde je Griezman na hrote a občas sa strieda s Velom, ktorý prešprintuje v pohode našich stopérov, keďže hráme dosť vysoko a Socky tam mali asi 2-3 šance po laxnom bránení. Šance boli asi na 4 góly dali sme nakoniec aspoň jeden. Takže aspoň v útoku to nie je až taká bieda, ale skvelé to tiež nie je.

Reagovat
-Carles-

Tá naša stopérska dvojka...

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth Bale na Facebooku: Great result tonight. Amazing atmosphere at the Madrid derby

Reagovat
Kenneth

Divák za 90 mio €. Jsme z něj nadšení.

Reagovat
CHONG

Dej mu čas, Luka ho taky potřeboval.

Reagovat
Kenneth

Ted od něj čekám bez Cristiana zase nějaký ten hattrick a pak zase měsíce trápení a zranění s Cristianem.

Reagovat
CHONG

Já jsem na něj teď zvědavý, má tři zápasy na to, aby se předvedl bez Cristiana, tak snad ho zastoupí podobně jako když byl Cris zraněný, hlavně se ale musí trochu otrkat a osmělit, přijde mi, že když hraje bez Cristiana, tak je to ten Gareth z Tottenhamu, ale když hraje s Cristianem, tak má až zbytečně velký respekt, věci které by řešil přehazovačkou na levou a palbou na bránu řeší radši ustrašenou nahrávkou, měl by začít trochu sobčit.

Reagovat
Kokesh

Jasný, po zranění to určitě bude jeden hattrick za druhým...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden náš fanoušek to napsal moc pěkně. Budeme předstírat, že jsme koupili Jesého za 90 z Castilly a Bale přišel zadarmo. Pak nás to nebude tolik srát.

Reagovat
-Carles-

Dobre ste to v lete nakúpili. Isco, Illara, Bale za 150 mega a nehráva poriadne ani jeden

Reagovat
One-Real

Predstirejme, ze jsme to dali za Jeseho, obrozeneho Pepeho a Di Mariu.

Reagovat
vilp

Do konce sezony z nich nakonec Illarra bude ten nejlepší, už to vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší posila stejně je a bude Carvajal, za ty prachy... Ancelotti sice ani nevěděl, kdo to je, ale nevadí, i takové posily u nás mají šanci .

Reagovat
vilp

Castilla to válcuje, a to je jedině dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

to už mi ale bylo předem jasné

Reagovat
alcantara

Jese>Bale

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

To je zasa penalta a la Chelsea fans, obaj sa drzia, opieraju do seba, suboj zacne 10 metrov pre vapnom, ale piskat sa ma jasna penalta vapne

Dnes opat desny vykon so zatiahnutym rucakom, nechutne pomala kombinacia, ako dochodcovia.

Reagovat
smazaný uživatel

souboj zacal pred vapnem, faul byl ve vapne

vzdyt je to jedno stejne je rozemelete.

Reagovat
CHONG

Co to jako mělo být za blábol ta červená pro Socky?

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

přemýšlel jsem co je myšleno "řádný hráč i čas"

Reagovat
CHONG

Reagovat
Kokesh

V peněžence poslední 2 eura?.)

Reagovat
madridcan

jop...v drobnych

Reagovat
Aldeano

Žiješ v Košicích?

Reagovat
madridcan

Jop...to je tu o mne celkom zname

Reagovat
Aldeano

Jo, já to i někde už četl. Spíše jsem nevěděl, že tam žiješ nastálo.

Reagovat
Mercury

Barceloně zatím hodně chybí chladná hlava v koncovce a hlavně větší odhodlání a zarputilost. Nevím, je to prostě dost statické a bez nápadu. Vela s Griezmannem výborní. Penalta se měla písat stoprocentně, Mascherana bych naložil do letadla a poslal kamkoliv, pokud ne o poločase, tak nejpozději v létě. Hlavně, že Bartra sedí na tribuně. Nepochopím.

Reagovat
Ángel di María 22

Byl na to sice lepší záběr, kde to bylo viděl přesně a zpomaleně, ale i tady je to uplně jasný. Kdo nevidí, jak ho Mascherano stáhnul, tak to spíš vidět nechce. Stejně měl Sociedad mizivou šanci na postup, ale tohle prostě faul je. A moc by mě zajímalo, co řek Inigo sudímu, že šel rovnou ven.

http://www.youtube.com/watch?v=re1dckvOXA8

Reagovat
smazaný uživatel

jasná penalta, nie je o čom

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnější penalta nemůže být.

Reagovat
smazaný uživatel

"Asi si sundám brýle a půjčím je tomu rozhodčímu, jestli nevidí tu penaltu, tak by zápas neměl vůbec pískat". (z Fify)

Reagovat
Ángel di María 22

Svěcený co

Reagovat
CHONG

Katalánská férovka

Reagovat
patas92

Ok, pískat se dala...Nadruhou stranu jsem si toho nevšim ani při opakovačce a i teď sem si to musel pustit třikrát

Reagovat
Aldeano

Vždyť jo. Proto "Kdo nevidí, jak ho Mascherano stáhnul, tak to spíš vidět nechce"

Reagovat
madridcan

Myslim si, ze po tom prvom odohranom zapase o osmej su noty na finale uz jasne dane

Reagovat
Spasitel

Pre vás www.nobrain.dk

Reagovat
madridcan

Len tak mimochodom, ak by dnes piskal typo z nedele, tak po dve cervene karty na oboch stranach...dneska si flaskali po ksichte viac ako by sa patrilo

Reagovat
alcantara

je to mozne?

Reagovat
Aldeano

Alexis krásný gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

loooooooooooool:DDD

Reagovat
frankiefcb

Nechápu toho obránce, že to odkopává napříč vápnem, když to v klidu může dát na roh.

Reagovat
smazaný uživatel

to kopal do autu nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Bavi vas ten futbal ? Mna teda nie.

Reagovat
alcantara

Dochodcovska vychadzka z nasej strany, otras.

Reagovat
Kenneth

Dneska už 3. vlastnak.

Reagovat
alcantara
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

no dpc

Reagovat
Kokesh

Okresní přebor hadra, Luňák by mu dal!

Reagovat
Masi

Že to udělali dřeva z Levante by se dalo pochopit ale že už aj Socky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

kkt, tak ten sa s tym neparal to je bek jak vino

Reagovat
Ángel di María 22

LOL fakt, pro Socky dojebanej zápas ze všech stran

https://www.facebook.com/photo.php?v=360929690713474

Reagovat
CHONG

Slušný Vlasta Burian

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Kenneth

Jesé z těch 6 golů dal 4 Vale, Barceloně, Bilbau i Atleticu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to obrovsky talent len ho nesmieme prechvalit a musi viac makat

Reagovat
Mrvinho

= 7

Reagovat
Ángel di María 22

On má taky velkou výhodu momentálně, že se o něj přehnaně řečeno nikdo moc nestará. Všichni hlídaj Ronalda, popřípadě jiný větší jména a Jesé, jelikož ještě neni tak profláklej, má daleko víc prostoru.

Reagovat
Ángel di María 22

A dokáže toho skvěle využít

Reagovat
smazaný uživatel

O nasej takmer dokonalej hre nemusim viac pisat ale ten team sa da este viac vylepsit. Benzema ukazal, ze nie je moc do kombinacie, neni ho vidiet, skor doklepava co je moc malo na Real. chce to niekoho ineho do utoku

Reagovat
Kenneth

Gundogan a Pogba teda nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria hodne prekvapuje na tomto poste, ked bude hrat takto do konca tak myslim, ze Gundogan nebude treba. Pogba je ale ina kapacita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na titule Golden Boy 2013 a tomu alentu v takych rokoch mi nepride nic smiesne

Reagovat
-Carles-

Aj Isco bol golden boy a teraz leští lavičku

Reagovat
Kenneth

Tomu jejich fotbalu se nedá říkat ani házená. To je něco strašnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje Messi?

Reagovat
smazaný uživatel

ten uz je tejden v psg

Reagovat
alcantara

700. pre nase zlepsenie

Reagovat
CHONG

Rozhodčí, smůla - Real Sociedad 2:0

Reagovat
Masi

No ono spíš blbost jak smůla.

Reagovat
Ángel di María 22

Asi bych musel pátrat hodně zpátky v paměti, abych našel období, kdy se Ronaldo i Messi takhle gólově trápili.

Reagovat
madridcan

Kto by bol povedal, ze ten trest pride vhod...velka slabota z jeho strany. Oddych mu prospeje.

Reagovat
alcantara

Messi je este horsi.

Reagovat
Kokesh

Za co měl dnes žlutou?

Reagovat
alcantara

Faul zozadu na polovici ihriska.

Reagovat
madridcan

To neprichadza vhod, tvoji oblubenci z Anglicka su pomaly za dverami(respektive vy za dverami Etihadu)

Reagovat
alcantara

Vsetko zle je na nieco dobre. Ak bude nejaka hanba, tak sa mozno par kompetentnych ludi zobudi.

Reagovat
madridcan

A v com ako? Zaspali ste hlavne v prestupovom, potrebujete ,,Pep" impulz.

Reagovat
alcantara

Trebars sa zacneme zamyslat nad tym, preco vo februari ideme herne vzdy do sraciek. A je to z roka na rok horsie. A to je mozno len spicka ladovca.

Reagovat
Ángel di María 22

Zrovna jsem si dneska rikal, ze to je jen a jen dobre, ze ted nebude hrat tak casto. Verim, ze forma bude za chvili zpatky a hlavne posetri dulezity sily.

Reagovat
madridcan

Aj tak zlizne smotanu pri uspechoch Realu prave on a ked vidim tu Jeseho formu, tak rad sa pozrem aj na ine alternativy. Sranda, ze ta vyhra ma svoje pre aj proti. Odveta je formalita, takze do vikendovych zapasov nebude setrenie ani z jednej strany

Reagovat
Kenneth

Spíš čeká na Messiho až da zase hattrick, aby mohl odpovědět. A naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Od Cristiana jsem čekal formu už někdy v půlce ledna, říkal jsem si, že jak měl v závěru podzimu tu herní pauzu, tak určitě dřel jak kůň jako to dělá v létě a pak mu vždy 3-4 týdny trvá, než si to sedne. Ale ten problém je asi hlubší, však oni to vědí nejlépe, jak každý den ve Valdebebas vypadá, jestli je to únava nebo ne.

Reagovat
alcantara

Wau, Ten Cate nam dobre naklada Najhorsi domaci vykon za sest rokov(ak som dobre rozumel) mali by sme vybudovat novy tim,, Mess iby mal hladat novu vyzvu.

Reagovat
smazaný uživatel

PSG, Monako, City. Na výběr má.

Reagovat
X-bano-X

Nakladal riadne aj cez polčas prvého semifinále. Mal som ho teda veľmi rád. Pod ním ta hra vyzerala parádne.

Reagovat
alcantara

Takto spatne to pod Vilanovom nebolo, mozno ani pod Rourom nie. Tieto dva zapasy su cista katastrofa, neviem, kde s tym chceme konkurovat, snad je to vtip ci ciastkovy blackout.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento zápas napovedal, čo sa bude diať asi cez víkend na Pizujánu, a že momentálne z tej trojičky, nám ako prvým dochádza dych, aj keď som dnes derby madrileňo nevidel a neviem akí tragickí boli Atleti.

Inak hra bez Messiho sa mi páčila pred Vianocami o mnoho viac, teraz je tam klasická diera na hrote, čo ma vyslovene vytáčalo aj u Vilanovy a je to klasické - prihrávka na krídlo, krídlo sa rozbehne zasekne a vráti dozadu, povymieňame si loptu, vyskúšame to isté z druhej strany a na piatykrát vyskúšame center, kde poväčšinou nikto aj tak nie je a ak tam niekto je tak to Alvés pošle na tribúnu, alebo za čiaru. Jdu blejt

Reagovat
madridcan

Ja som velmi zvedavy na ten vyvoj v lige Aj u nas, aj u vas je pomerne dost vykonov, ked sa proste k tym trom bodom dokopeme a to je hlavne. Len aby to neskoncilo tak, ze utreme usta obaja cez vikend a Atletico si veselo bude kracat dalej Pritom v dnesnom(vcerajsom) zapase podla mna neskutocne prepadli...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako takéto výkony by som ešte ako tak akceptoval vonku, že sa na to nedá môcť dívať a že iba nejako urputne pozbierame nejaké body a nie v dvoch domácich zápasov za sebou sa na to miestami nedá ani dívať a v tej hre neexistuje akýkoľvek systém a je to skôr zase, počkáme čo vymyslí Messi, však buď dá gól, alebo pripraví gólovky ostatným (ako keď sa vrátil po zranení) a nikto zase (mimo Pedra) nič nerobí a posúva loptu

Reagovat
madridcan

Trosku mimo temy, ale neviem ci si ta nepletiem s Hristom...nepisal si nahodou po cesky? Ci sa vies prisposobit alebo sa mi to len zdalo? Neviem preco sa mi spajas s tym, ze som ta tu videl pisat aj cesky

Reagovat
-Carles-

U Briana som si viackrát všimol časté používanie českých výrazov, ale píše po slovensky

Reagovat
smazaný uživatel

Píšem prevažne po slovensky, ale niekedy neodolám českým výrazom, ktoré sa mi páčia viac, alebo mi šetria čas ako napr. tento rok vs letos a pod.

Reagovat
smazaný uživatel

první poločas s Valencií byl asi nejlepší v sezoně (co se stalo ve druhém, o tom nemluvím). A dneska dobrý výkon, hodně střel, šancí a v prvním poločase držení míče 82% (!!!). Nechápu co by ste ještě chtěli.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase to nepreháňajme s Valenciou sme hrali dobre iba prvých 30 min., že sme dostali gól až do šatne na tom nič nemení. Dnes boli pozitívom asi iba tie strely spoza 16tky, ale čo z toho, keď strieľa Iniesta, ktorý je špecialista na strely zdiaľky, iba keď nám tečie do topánok. V prvom polčase tam boli šance to áno, ale aj tak ten výkon bol dosť biedny a nezmenil by som názor aj keby sme polčas vyhrali 3:1. A druhý polčas to bola snáď paródia, korunovaná tým vlastencom a to sme hrali proti oslabenému súperovi.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ještě bych pochválil Alexise za tu spoustu náběhů, ten kluk musí mít obrovskou trpělivost a pokoru.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Messi je opravdu chodící mrtvola. Pokud hodlá takto pokračovat, tak jdeme ke dnu. Nedá se na to dívat, dneska už jsem to ani nedosledoval do konce...

Reagovat
smazaný uživatel

Bale - 1436; 16(6); 18(10+8); 0,81; 1,25

Jese - 840; 7(13); 10 (7+3); 0,5; 1,19

Neymar-1729; 19(5); 20 (10+10); 0,83; 1,15

minuty, zaklad (z lavicky), body, body/zapasy, body/minuty

ked sa tie statistiky porovnaju vzhladom na minutaz tak Bale > Jese > Neymar

na taku zahrievaciu sezonu v ktorej ma furt zdravotne problemy to podla mna vobec nie je zle. (+ neymar hral dlhsie bez messiho)

Reagovat
madridcan

Ono je to vsetko krasne z tvojho pohladu ako fanusika Tottenhamu, ale od nas je to katastrofa. Prirovnal by som to k Higuainovi-milacik, Merengues mu praju, zinkasovali sme zanho paradne peniaze, ale v Neapole spokojnost velmi nevladne.

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain - 2180; 23 (15+8); 1,05.

s pozicie hrotaka... celkom bieda Higuain je dost velkym sklamanim aj pre mna. Bale moze byt sklamanim akurat tym zdravim a mozno este tym ze ked hra s Cristianom je herne horsi, inak neviem. to ze stal 90 mega je uz problem vasho prezidenta, nie jeho, a nemozete preto ocakavat ze bude davat kazde kolo hattrick aj jednonohy

Reagovat
Kenneth

A proč bysme to nemohli čekat? Však si psal v létě že Bale je na stejný úrovni jako Cristiano.

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo... pisal som ze je skoro na jeho urovni, co je aj viac menej pravda. akurat ked budu hrat spolu vzdy bude Cristiano ta hlavna hviezda. predsa len sa hra viac nanho, je skusenejsi, ma lepsiu koncovku a viac sa tlaci dopredu

Reagovat
Kenneth

No tak já nevím proč je Bale tak připosraný, neudělá krok navíc. V Tottenhamu udělal krok dolevo a narval do šibenice, v Realu to dá radši dozadu. A ty zranění to je snad to nejhorší, to je každý 3. týděn něco. Za ten půl roku už má 3. nebo 4. zranění snad, stejný jak Kaká. 91 mio, to bych vážně mrdal. My jsme to vyhodili za nepotřebnýho maroda a vy za TOP hráče, díky kterým hrajete ještě hůř jako loni. To sme to dopracovali.

Reagovat
smazaný uživatel

s tym vsetkym suhlas no. akurat si fakt nemyslim ze je pre vas nepotrebny. ak sa poriadne rozohra budete s nim este o level silnejsi. Jese sa ukazuje ako celkom talent, ale Gareth je fakt inde. A Di Maria je raz skvely a potom 3 zapasy na facku. ja verim ze Bale to este splati (pozri na modrica) a nakoniec tie prachy lutovat nebudete. narozdiel od nas

Reagovat
Kenneth

No uvidime. Podle me i Florentina sere ze ho koupil. Za 90 mio ma maroda na tribune a tluste tele v utoku. Takhle mohl mit za Ozilovu cenu Suareze nebo Kuna a vsechno by bylo oukej.

Reagovat
smazaný uživatel

no... ako nic v zlom ale vzdy ked som vas videl hrat tak som neveril vlastnym ociam ako ten vypaseny kuzel moze robit jednotku v reale. taka brzda nemotorna, povacsinou tak akorat zavadzia.

s top utocnikom by ste boli nezastavitelni si myslim. teraz je uz ale otazka ako by si pripadny star utocnik sadol s cristianom a baleom. mozno by nebolo odveci skusit na hrote Isca. to je skvely hrac a horsi ako Benzema by byt snad ani nemohol

Reagovat
smazaný uživatel

to mas pravdu, Benzema sa nehodi do kombinacie, nespravi dribling, nevystreli, je moc malo efektivny a iba dorazky to je moc malo. chce to tam extratriedu

Reagovat
madridcan

pekny priemer si si spravil z golov a asistencii Skor tam ide o to, ze ake pali tutovky a co je platne Neapolu, ze vie poistit naskoky, ked netrafi prazdnu branku v zapase, ktory nakoniec skonci remizou. Nesledujem kazdy zapas Neapolu, viac ich videl z PD napriklad Alcantara si myslim, ale co som videl, tak som bol celkom sklamany z toho nepremienania sanci...

Reagovat
smazaný uživatel

To nejde tak jednoznačně říct, statistiky nejsou všechno. Je strašně alibistický, tam kde ve Spurs udělal kličku a šel do středu tak to radši pošle dozadu. Nechci ho nějak hodnotit, protože příprava dá strašně hodně.

Reagovat
Kenneth

Statistky ale nejsou všechno, řekli vám to v Anglii?

Reagovat
alcantara

To bude hrozne vtipne, ked si po jeho uzdraveni bude musiet Jese sadnut

Reagovat
Kenneth

Tím líp pro vás ne? Tak proč to pořád řešíš.

Reagovat
smazaný uživatel

preco, kludne moze hrat v strede a tocit sa s Baleom a Ronaldom.. sediet moze Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema si nesadne ani keby zacal striedat vlastne

Reagovat
smazaný uživatel

on si nemusi sadat, staci ked ho posadia

Reagovat
smazaný uživatel

Toho som sa bal ze napises

Reagovat
smazaný uživatel

to bud rad ze barcelona je na tom tak dobre , u nas horsi sasovia .

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna je skor vtipne to ze je lepsi ako Neymar (statisticky minimalne)

Reagovat
alcantara

Tak to urcite lepsi nie je

Reagovat
smazaný uživatel

statisticky mi to bohuzial nevyvratis. Jese ma lepsi pomer body/minuty ako Neymar. bodka

Reagovat
-Carles-

Videl si ho vôbec hrať? Na pár zábleskov, kedy sa mu podaril nejaký gól alebo prihrávka tak len blúdi po ihrisku alebo sa skrýva za súpera. Čo som ho videl párkrát hrať, ako keby to bol nejaký šmatlák z Castilly a nie najlepší hráč PL.

Reagovat
smazaný uživatel

videl som ho parkrat, a herne sa mu zatial nedari tak ako u nas. to pride casom zvyka si.

ale sranda je ze to aj tak staci na to aby patril v tej sranda lige k statisticky vysoko nadpiemernym hracom

a toho smatlaka z castilli si nechaj. ak by som nepoznal Messiho a videl ho hrat tie 3 zapasy tento rok v ktorych som ho zazrel tak poviem to iste o nom. alebo aj o Ronaldovi

Reagovat
-Carles-

Štatistiky nie sú všetko, treba sa aj pozrieť kde ich nazbieral a za akých okolností. 5 gólov dal Betisu, Valladolidu a Almerii čo sú tímy z úplného chvosta tabuľky. Sranda je skôr jeho nemotorný pohyb na ihrisku v tej údajnej sranda lige.

Reagovat
madridcan

Ale najvacsia sranda je, ze ked nejak urveme nejaku dolezitu trofej, tak sa na to zabudne...pricom ten clovek ma viac-menej sere od zaciatku angazma. Tesim sa z jeho golov, uspechov a akcii, ale proste tu jeho biednu pripravu sme pocitili vo velkom style......a hoc viem, ze prave kvoli Realu sa toho mnoho hracov dopusta, tak velmi sa mi nepaci trucovanie smerom k svojmu chlebodarcovi. Hoc sa ozyva Real alebo iny velkoklub, tak to rad nemam. Mozno mohol mat s Levym dohodu o Lige Majstrov a podobne, ale co? Teraz bude sediet doma a srat aj na treningy aj na vsetko. Komicke...ten clovek toho bude musiet mnoho predviest, aby splatil len polovicu tej ceny.

Reagovat
smazaný uživatel

trucovanie

cely cas poctivo makal u nas, splacal nam co sme donho vlozili, vytiahol nas o uroven vyssie ako klub, urobil nam skvele meno v LM, takmer nam sam tu LM vystrielal tu poslednu sezonu.

nevyslo to a tak bolo viac menej jasne ze pojde vyssie. zasluzil si to. velky sympatak a nikto v tottenhame mu nema za zle ze odisiel.

ako umrncany zmrd a krysa sa zachoval akurat tak modric. ten sa vyfarbil ako pekny picus

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je profík, trénoval s vlastním koučem a nedovolil si přijít do Realu v divizní kondici. Ten Bale byl v létě zraněný, nebo ne? Pořád se nemůžu rozhodnout, která varianta je horší. Jestli koupit za 90 milionů v závěru srpna 6 týdnů zraněného hráče nebo koupit za 90 milionů zdravého hráče, který se 6 týdnů válel u bazénu.

Reagovat
-Carles-

Tá prvá je horšia. V druhej je aspoň pravdepodobnosť že okrem válania pri bazéne si v ňom možno aj zaplával.

Reagovat
smazaný uživatel

toto som asi tak uplne nepochopil, hlavne ten uvod, ale dufam ze to nie je myslene tak ako to vyznieva, teda ze davas Baleovi za vinu ze si dovolil k vam prijst bez kondicky a zapasovej praxe... to je trochu moc. zrovna Bale je jeden z tych hracov co sa mimoriadne stara o svoju fyzicku, prebral to od svojho idola (kedze su typologicky velmi podobny hraci).

a ano Bale bol zraneny od zaciatku leta. odohral cast jedneho pripravneho duelu. to ze ste ho aj napriek tomu kupili je len na vas (florentinovi). nejako ho zato hejtovat je velmi smiesne a trapne. rovnako aj za tu cenu, on to s florentinom nedohadoval

Reagovat
smazaný uživatel

+ este raz, na to kolko toho odohral a ze nemal ziadnu pripravu ma skvele statistiky. aj to dokazuje ze napriek velmi zlemu zaciatku a neidealnej sezone je to world class hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím je to plus mínus jako první sezona Kaka', stejný megaplat a stejná důležitost pro tým. Uvidíme, jestli to taky sklouzne až k nenávisti a vyhánění z týmu, nebo časem dokáže zahrát i v těch největších zápasech, na které letos nemá kondici.

Reagovat
smazaný uživatel

Carles ty sa pozri ake ma statistiky oproti Neymarovi a potom hodnot. Ma najlepsi start do sezony od zaciatku kariery co sa tyka poctu zapas, gol, asistencia. Nato, ze hra odlisnu ligu, v oslisnej krajine, mentalite, style tak je to viac ako dobre. Pre porovnanie sem prisiel Modric, ktory patri az v tejto sezone k ajlepsim stredopoliarom ba co viac je najlepsi

Reagovat
-Carles-

Ja som spokojný Zapadol k nám viac než dobre, na jeseň patril medzi najlepších hráčov, gólom a asistenciou rozhodol Clasico, dvoma gólmi zostrelil Ponorku, prihral na víťazný gól vo Valencii, prihral na jediný gól v barcelonskom derby, atď... Jeho návratu sa už neviem dočkať

Reagovat
smazaný uživatel

tak to neporovnavaj s Baleom, ktory ma menej minut, celkovo lepsie statistiky a tiez nam rozhodol zapasy.

Reagovat
-Carles-

Však ja ho neporovnávam, ty tu splietaš Neymara, len reagujem

Reagovat
smazaný uživatel

no tvoj komentar z casu 00:27 tomu vobec nenasvedcuje

Reagovat
-Carles-

Aha, nevedel som že v tom komentári porovnávam Bejla s Neymarom.

Reagovat
smazaný uživatel

tak kritizujes Balea, o Neymarovi napises ake dolezite goly vam dal a pritom je jasne kto ma lepsiu statistiku

Reagovat
-Carles-

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Nemate niekto info o Di mariovi ? je v poriadku ?

Reagovat
smazaný uživatel

N, na tiskovce po zápase Carlo akorát řekl, že obrana byla perfektní, Bale bude začínat proti poronorkám a par dalších hoven.

Reagovat
smazaný uživatel

jeho tlacovky milujem

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to strašný rozdíl, Mou na tiskovkách vyhlašoval války, pičoval do všech a do všeho a Carlo strašný kliďas

Reagovat
CHONG

Mou tam už pak hlavně ani nechodil

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo mi pride ako Fico . Danu tematiku vie otocit o 180 stupnov aj keby tam niekoho na ihirsku zabili ,

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

A teď čtu, že se ani on o tom nezmínil v pozápasovém rozhovoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Není, ale 10x v řadě v základu fakt hrát nemůže. Pauza, nebo se mu stane to, co na podzim 2011, kdy byl taky v nejlepším.

Reagovat
smazaný uživatel

uz dneskam som nadaval preco striedava az v 80 minute . Aj to preto lebo mlel uz s posledneho . Fakt ak nezacne rotovat tak v marci maju o 1 vyhovrku na viac

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetko zatial klape, ten system na troch stredopoliarov a dvaja krajni vypomahaju na kridlach, pripadne tvoria a hlavne krjanym obrancom je parada. A Di Maria ma zatial na tejto pozicii fascinuje, to je vynikajuci Ancelottiho tah. Ten hrac bojuje, napada, tvori atd., radost pozerat. Jedine co dlhsie nepasuje je Benzema. Uz niekto pisal, ze staci tam na hrot svetovu extratriedu a bude nadludske nas porazit

Reagovat
smazaný uživatel

jenže koho, aby to nebylo na škodu, já bych nejraději viděl jako devítku Rooneyho ale to je dost nereálné, potom Aguero nebo Suaréze jinak si myslím že ten tým posilovat nepotřebuje

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z tych dvoch utocnikov ano, Rooney by bol zaujimavy, uz aj tym ake ma kvality aj smerom dozadu a dokaze aj tvorit ale to by bol dalsi obrovsky plat navyse. osobne sa mi paci Golden Boy 2013 Pogba, s nim by nasa uz tak vyborna zaloha bola pri rotacii fantasticka. Team potrebuje vylepsit, Benzema uz radsej nie

Reagovat
smazaný uživatel

někde jsem četl že Suaréze prodají jen když bude v přestupu Isco

Reagovat
smazaný uživatel

Isco nie, on vie hrat aj stiahnuteho utocnika aj na pozicii Balea a CR len proste doplaca na system troch stredovych. inac je velmi potrebny pri rotacii

Reagovat
smazaný uživatel

viete ze Rooney bude mat plat 300k/libier tyzdenne . A Pogba je nepredajny

Reagovat
smazaný uživatel

to mi je upřímně jedno, já to neplatím

Reagovat
smazaný uživatel

Platis to neplatis . Ale tie peniaze PErez bude niekde musiet ziskat a to je predanim hraca a ak sa zase bude opakovat minule leto tak to boh ochranuj Angela

Reagovat
smazaný uživatel

odejde Khedira, Casemiro,Morata(hostování)

Reagovat
smazaný uživatel

a kde chces potom zohnat nahradu za khediru ? Pokial chces kupit Suareze alebo Kuna tak rataj ze budes potrebovat 85 m e , a to City chce aspon 100 . Predanim Khediru a Benzemu tolko nedosiahnes a vznikne dalsia diera

Reagovat
smazaný uživatel

nojo když Real má debilní politiku, Bale vůbec neměl přijít o Jesém se vedělo dlouho dopředu že to je talent jako blázen

Reagovat
smazaný uživatel

to bol aj Zidane, Ronaldo, Bale...

Reagovat
alcantara

Dani sa uz druhykrat v priebehu tyzdna obul do divakov. A ma pravdu, dnes len 38 000 ludi, atmosfera je katastrofalna, ziadni fanusikovia tam nie su. Aspon nas obcas potesia zajazdy

Reagovat
smazaný uživatel

to zvysenie kapacity a zvacsenie priestoru stadiona teda logicky posluzi na reklamne tabule

Reagovat
Billy McClane

Stazuje sa na divakov a pritom ich kazdy zapas ostreluje svojimi centrami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

800 . Pre Isca v zaklade proti Villarealu

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Ženy vyhrály a je vše v pohodě. Jak dlouho to potrvá, než zas budou brečet, vztekat se a dostávat karty za svoje představení? Současný Real je nechutný. Zidan, Beckham...to byl někdo, ale tohle jsou slečinky. Kvalita stejná, ale mentalita děs. Jestli je u Nianga brzo, že šel v 17 nebo v 18 do Milána, tak do Realu by se mělo jít po 25 možná později, až ti hráči dospějí. Jsem myslel, že Ancelotti si s nimi neporadí, ale jsou pořád stejní. Jistě, kdo něco umí, je často arogantní, asi to k tomu patří, ale dnešní Real je hrůza. Madristi, dejte si ruku na srdce a zamyslete se nad hráči před 10 lety a teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti si s nimi poradí*

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za bs

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus to přečíst znova, třeba to pochopíš. Nebo to pochopíš, až zase jedna z těch slečinek dostane kartu a bude se tu brečet nad rozhodčím, ale s Atleticem, kdy vyhrajou 3:0...zbytečné nějaké divadlo hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

můžeš mi prosím tě sdělit jednu věc? A co z toho mám, když porovnám hráče před 10-ti lety a teď? Oni se vrátí nebo co? Ty si zas měl potřebu jenom blít na něco tak si to tu sepsal a vyšla z toho slušná kupa sraček.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno z toho máš, sestavu slečinek, jakou má Real teď, hromadu peněz a koupí si každého bu***, jen aby hráli divadlo. 12 let čekají na titul v LM, kolik za těch 12 let vyhodili peněz do luftu a stejně je jim to k ničemu. I letos dostanou přes kakáč, ale dobře jim tam. Až si konečně pomazané hlavy v Realu uvědomí, že za peníze se fotbal nevyhrává. Španělská liga možná, i když i tam je teď první Atletico a nemusí vyhazovat takový prachy. Kupa sraček je Real a tenhle příspěvek pro existenci, jako si ty, ale pokud si madrista, chápu tě. Pravda je zlá a málo kdo umí kritizovat to, co má rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si neskutečný perníkař Od zápasu s Atléticem se dostaneš na kupování hráčů až po existenci celého klubu Přidej ještě něco

Reagovat
smazaný uživatel

Hodnotná odpověď.

Reagovat
smazaný uživatel

A co ti mám na to napsat? Evidentně piko je kámoš.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, tvuj mozek mi stačí. Radši nepiš nic. Od kokotí hlavy, jako si ty, nechci slyšet nic. Vylízanej mozek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A už vylez Jirko, není to vtipné moc.

Reagovat
Ed_Hazard

zobuď sa, porovnávať futbal pred 10 rokmi a teraz to chce fakt gule

Reagovat
smazaný uživatel

Jiriku ty ses jasnej :D

Reagovat
Al Capone

A tohle se o prvním Galácticos říkávalo taky...a za dalších deset let se bude tým okolo Cristiana vychvalovat jaký to byli sympaťáci

Reagovat
Free_player

Klika, že Aletico střílelo spíš do vlastní brány .. to je postup

Reagovat
Kenneth

Ty si vazne uplny dement . Videl si jaky gol si dal Sociedad?

Reagovat
smazaný uživatel

já to seru

Reagovat
Ed_Hazard

len tak aby reč nestála, gratulujem ti k tomu že si si dokázal prečítať strelcov na livescoore, o tom čo to boli za góly nemáš ani páru a na tvojom mieste by som sa tu neozýval, Gaycelona vyhráva zápasy po takýchto intergalaktických trapárnach

http://www.youtube.com/watch?v=PUEkSpVvo4w

viď včera, alebo Levante

Reagovat
alcantara

Levante?

Reagovat
madridcan

Prvy gol v Cope u nich mysli podla mna

Reagovat
alcantara

Ja som myslel, ze hodil link na tu vcerajsiu kontroverznu jedenastku, ani som to neotvoril

Ale potom sme im dali dalsich 8 golov, takze sme tu valencijsku neohrabanost docela vykompenzovali.

Reagovat
Ed_Hazard
Reagovat
smazaný uživatel

Casillas další nula.

Reagovat
Ed_Hazard

túto sezónu 772 min

v CdR drží nulu 871 minút - viac ako 2 roky nedostal gól

Reagovat
Kenneth

http://www.youtube.com/watch?v=MRARr-9CJL4

Na Messiho už používají všechny praktiky.

Reagovat
smazaný uživatel

se nediv, v první půli se držení nepískalo tak byl chudák zmatenej

Reagovat
Dominator

Reagovat
madridcan

Este je to dalekoooo dalekoooo, ale ak nahodou-bol nejaky brankar respektive tim, ktory nedostal gol celu vyradovacku? Este pridu dve previerky, kde sa mi velmi nechce verit, ze by sme to dotiahli do konca, ale spytat sa mozem

Reagovat
smazaný uživatel

Trapny real, trapne goly. Real oslavuje ako by vyhral ligu+LM len si nevsimol ze atletico to pustilo realu zo sucitu aby mal tento rok nejaku trofej. Atetico kasle na pohar ten vyhralo minulu sezonu teraz idu vyhrat ligu. real...

Reagovat
smazaný uživatel

Inak ten pepe a ten druhy kkt ramos to su riadne vypatlane hlavy... vlastne ako cely real. Divim sa Costovi ze si udrzal nervy a jednemu z tych zakernych podlych hajzlov jednu nenatiahol.

Reagovat
Ed_Hazard

nevadí že si iný ako ostatní, mama ťa má určite aj tak rada

Reagovat
smazaný uživatel

Cely real vysmiaty, stastny ako blchy samozrejme okrem ocividne nestastneho a smutneho ronalda lebo nedal gol. Ale keby dal ronaldo 5 golov tak by v rozhovore hovoril ze nie je dolezite kolko dal golov ale ze muzstvo vyhralo. real vyhral 3:0 a ronaldo s placom na krajicku. ronaldo...

Reagovat
smazaný uživatel

Příště počkej 10 minut, spoj to dohromady, spamuješ a nudíš zároveň.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nejsem hater Ronalda nebo Realu, ale když se koukne člověk na jeho projev během zápasu, kdy Real vyhraje, ale jemu se nedaří, tak ať mi nikdo neřiká, že je pro něj důležitější týmovej úspěch, než jeho osobní. V tomhle mne dost zklamal.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Real vyhraje 5:0, Ronaldo neskóruje a je naštvanej. Jak mu golman vychytal ty nůžky 10 dní zpátky, tak byl taky naštvanej. Normální hráč si prostě s gólmanem za takovou prádní akci plácne a zasměje se tomu. Nebyl to nijak vyhrocený zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on není normální hráč, chce dát každý zápas gol, chce být nejlepší, at se tváří jak chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale fotbal je pořád týmový hra.

Reagovat
smazaný uživatel

Já třeba pochybuju, že je nasraný na někoho jiného krom na sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

já vim, ale když dá spoluhráč gol a on zareaguje spíš než se raduje, že ho to pomalu jako nasere? To je už moc. Něco jinýho je říct po zápase, že ho výkon týmu těší, ale od sebe chtěl víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on se nikdy nějak výrazněji neprojevoval, když dal někdo gol, neskákal po ostatních atd. Včera mě i překvapilo, že se celkem radoval jak dal Pepe gol Nicméně, teď nemá formu, takže je podle mě je to ještě o něco vystupňované.

Reagovat
smazaný uživatel

já když vidím ten hon za Zlatým míčem a to divadlo kolem, tak už o té týmovosti někdy dost pochybuju...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to neni jenom u něj, abych mu zase nekřivdil. Já ho vždycky stavěl výš než Messiho, ale tímhle mne pak sere. Ale Messi nebo Ribery jiný nejsou a hezky se to ukázalo u toho hlasování o Zlatém míči.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to celkem chápu, každý to chce a kdo říká, že ne tak ten kecá. Nejvíce se shodil tento rok Ribéry, kdy řekl, že to vlastně nikdy nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ribery je hodně jendoduchej. O tom snad nikdo nepochybuje. A srandovní je jak mu to lidi přáli jenom aby to nedostal Ronaldo nebo Messi a přitom on je daleko horší v tom co na nich kritizují.

Reagovat
CHONG

Jasně, za stavu 0:0 by se po takové šanci každý hráč zasmál a plácl si s brankářem

Reagovat
CHONG

Tak já jsem ho včera pozoroval a trochu mě to na něm sralo, ale zase to ber z jeho pohledu, ten člověk je totální perfekcionista, maká jako blázen a celý život na sobě tvrdě dře, takže když se mu nepodaří několik zápasů po sobě, tak z toho musí být prostě hrozně frustrovaný, já ho v tomhle docela chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

ono může C.Ronaldovi paradoxně pomoct ten trest

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Má jediné štěstí, že rozhodčí koukal po holkách na tribuně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mi připomnělo Kweukeho. Humus.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela mě překvapuje, že se k tomuhle nevyjádří místní Madristi. 3 dny tady meldují o tom, jak Cristiana neměl vyloučit a pak ještě, že Cristiano neměl být potrestaný. ´Pak dokonce vymýšlí pohádky o jakési konspiraci proti Realu. Od včerejška se tady zas předhánějí, kdo víc poplive Diega Costu s jeho prasáctvím ....

A teď je tady jednoznačná prasárna a ... nic ... dělají, že si toho nevšimli, a jen doufají, že si toho všimne co nejmíň lidí.

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Al Capone

Takže když Messi udělá nějakou tu prasárnu tak to hned začneš komentovat?

Reagovat
smazaný uživatel

No, počkej, počkej, já jsem jen chtěl, aby se tihle obhajovači čistoty a kritizovači prasáren jasně přihlásili ke svým jasně daným a čistým zásadám.

Popravdě mě trochu zklamali. Začal jsem v jejich bílou čistotu a bezelstné úmysly už skoro věřit.

Reagovat
Al Capone

Jdi do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

to mě neláká. Nejsem fanda Cristiana.

Reagovat
Al Capone

Tak to bylo opravdu z toho slabšího soudku (a to tu hlášku nemám v lásce, ale tady se prostě hodí )

Reagovat
smazaný uživatel

Jirka po včerejšku co tu řadil za jine nicky už toho moc nebude mít

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je naprostý dno. Sem myslel, že máš aspoň nějakou úroveň.

Reagovat
Ed_Hazard

chudáčik, ty vytriezveš asi až potom keď sa Barca prepadne na druhú koľaj, inak si nevyliečiteľný prípad......a z toho tvojho slovného spojenia "biela čistota" mi je zle, zamysli sa nad sebou

Reagovat
Pigeon

To myslíš vážně? Udělal prasárnu. Bohužel to dělá každý a leo je v tomhle zrovna ještě větší zmrd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Já ani tak nějak nečekal, že bych od tvé osoby, která si nejspíš libuje ve svých mrzkých komentářích a chování pologramotného lidoopa, dostal nějakou rozumnou, konstruktivní odpověď.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je pravda, že ten tvůj příspěvek byl rozum sám a přetékal konstruktivností ...

Ani pologramotný lidoop by podobný nedal dohromady.

Reagovat
Pigeon

Uznal jsem jeho chybu, konstatoval, že to dělají všichni, neb fotbalisti jsou hovada, a do lea jsem šprtl, protože by si každý měl zamést před svým prahem. Takže než budeš soudit druhé, podívej se na ten svůj tým. Ještě něco jsi nepochopil?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevysmál bych se ti, kdybys zůstal u toho prvního. Tím dalším jsi ten svůj příspěvek poslal do horoucích pekel.

Reagovat
Pigeon

to je pouze tvůj nicotný názor. nic víc

Reagovat
Ed_Hazard

odpovedal ti ako rozumný človek, ty zase reaguješ ako tupý kkt.....a to že sa prasárny vyskytujú v každom týme snad nemôžeš ani napádať, akurát vy tam máte peknú zberbu lovcov

Reagovat
Ed_Hazard

čomu sa tlemíš? ty si nepochopený človek tu na tomto webe

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jde jasně vidět, že to nebyl úmysl, tak co tu zase zkoušíte?

Reagovat
smazaný uživatel

V kterém přesně bodě Cristianova zákroku je vidět, že to neudělal schválně? Myslíš ten bod, kdy před sebou toho Baska dlouho sledoval? Nebo myslíš ten bod, kdy už musel vidět, že nemůže balon trefit, tak jde nohou úplně jinam, než balon byl a kde (světe, div se) byla úplnou náhodou byla noha toho Baska? Nebo v té chvíli, kdy Cristiano nechá nohu tak, aby šel do zákroku kolíkama? Nebo snad v tom momentu, kdy Cristiano ještě došlápl na nohu toho Baska tak, aby ho to co nejvíc bolelo? Nebo snad to byl moment po zákroku, kdy nebyl Cristano vůbec překvapený, že na Baska šlápl? Anebo to bylo jeho chváním po zákroku, kdy se ohlížel na sudího a vůbec ho nezajímalo, že by se taky mohl omluvit?

Reagovat
Pigeon

ty jsi fakt nemocný...bereš na to prášky? Tady na fóru to sice vyznívá úsměvně, jak se marně snažíš, ale v reálném životě by to mohlo být horší

Reagovat
smazaný uživatel

ty si dobrý komediant teda

Reagovat
smazaný uživatel

tady je to videt trochu jasneji (0:57)....myslim ze to vypovida za vse, zvlast pri ty reakci co nasleduje...

http://www.youtube.com/watch?v=z22JxwasaMU

Reagovat
X-bano-X

Pozor, ten je v hájení za takéto narážky sa tu zlietne kŕdeľ supov, pretože ako všetci vieme Critiano dospel

Reagovat
Al Capone

No tak takový masakr jsem nečekal. Atlético si vůbec neškrtlo a už jsme jednou nohou ve finále. Na Atléticu to vidím na remízu 1-1

!HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

Na Villareal by som to kludne dal bez Ramosa, Modrca, Di Mariu a Benzemu. Nahrada Varane, Illara, Isco a Morata a Isca dat na jeho povodnu poziciu. Treba viac rotovat

Reagovat
Sandstorm

Real ukázal, kdo je pánem Madridu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když jsem už Madristy za ručičku dotáhnul k diskusi o tomto zákroku, tak se k tomu vyjádřili jen dva - jeden dělá slepého a druhý to spláchl tím, že to dělá každý (a Leo zvlášť!!!). Ostatní zase zajímám jen já. Rád bych řekl, že je to jen tím, že v nich Mourinho zanechal hlubokou stopu, ale obávám se, že se takto chovali vlastně už dávno před ním ...

Reagovat
Pigeon
Reagovat
Ed_Hazard

velmi slabá náplasť na tvoje boľavé srdiečko....po dlhšej dobe zasa rozbiehaš peknú šaškárnu, čím to je? žeby frustrácia tragikomickou hrou tvojich miláčikov?

Reagovat
vacin

Pro tebe muselo fakt být strašný peklo, když ti došla před oltář nevěsta v bílým...

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

800. pro Real Madrid, CR7 a co nejvíc trofejí na konci sezony

Reagovat
Ed_Hazard

verím že minimálne ligu zmákneme

Reagovat
smazaný uživatel

Daří se to, daří. Dávám tomu tak rok. Nejde si nevšimnout.

Reagovat
Pigeon

že ty jsi ten Podolski?

Reagovat
smazaný uživatel

Je i ten druhem co tu pak byl

Reagovat
Pigeon

kuva, toho už jsem nestihl...něco podobného jako Podolski?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo ve stejném stylu

Reagovat
Pigeon

jiri - Podolski

Reagovat
smazaný uživatel

http://futbol.as.com/futbol/2014/02/06/primera/1391712855_266817.html

Měsíc stop, žádný Real a vážný kandidát na sestup z ligy. Zatím skvělé zprávy, ale kriminál by byl ještě lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to odvolání má šanci?

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se na ně musí, na svině vzpurný.

Ten z Elche byl v ledničce kratší dobu, že?

Reagovat
smazaný uživatel

A co včerejšek a minulý víkend. Nějak se k tomu nevyjadřuješ..

Reagovat
Mada

Pomohla by ti dovolená, nejlépe v Bohnicích.....

Reagovat
Ed_Hazard

tak mu treba debilkovi.....kopilo sa mu to už dlhšiu dobu

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Costa je svina ale čo Arbeloa za ten šľapak

http://www.youtube.com/watch?v=8xe4lfUbAlE

a Pepe za vysmrkanie nosa na Costu

http://www.youtube.com/watch?v=vNnJpIG3oxw

alebo Ronaldo kopne úmyselne protihráča a ešte spadne a sťažuje sa že bol faulovaní

http://www.youtube.com/watch?v=mv9SJufe1xk

a hlavne to že za toto mohol dostať minimálne 4 zápasy

http://i.minus.com/ibxoIaAK9ETufZ.gif

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele